עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Silver Dragon,

בשביל מוסיקה, לחבר לאייפון או למחשב נייד. בעבר היו ה ALTEC ATP3, מה מחליף אותם היום מבחינת האיכות (עוצמה יותר נכון) מחפש לקבל צליל ברור בעוצמה גבוהה, סאב דומיננטי כמה שאפשר. תודה! זה לבחורה שסה"כ רוצה לשמוע שירים בחדר. תודה!

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  2. Started by ballcall2,

אני רוצה לקנות אוזניות שישמשו אותי לשימוש של מוסיקה וסרטים. אני שומע סגנונות מוסיקה שדורשים פירוט והבחנה טובה בין כלי נגינה: ג'אז, רוק ומוסיקה קלאסית אני רגיש לסאונד איכותי ואני בעיקר עומד לשמוע דרך המחשב, אבל גם דרך נגן מוסיקה ולכן אני מחפש אוזניות in ear. אני ממש לא מבין באוזניות ובסאונד באופן כללי ורציתי לשאול כמה שאלות: 1) מה סביבות המחיר של אוזניות טובות? האם אוזניות ב300 ש"ח יהיו מספיק טובות או שנגיד ב-700 ש"ח או יותר? פשוט לא גיבשתי לי תקציב כי אני לא יודע איזה תקציב מתאים לדרישות שלי. 2) בשביל לשמוע מוסיקה דרך אוזניות איכותיות דרך המחשב בחיבור 3.5mm צריך לרכוש כרטיס קול איכותי או שמספיק זה של הלוח אם? 3) יש לי אפשרות לקנות בארצות הברית ואני יודע שהרבה יותר זול שם …

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  3. Started by alexkidd,

לא חייבות להיות מבטלות רעשים, אבל שיהיו בלוטות' 5.0 בלבד, איכות סאונד טובה, נוחות, זמן סוללה ארוך ורצוי חיבור USB-C. גם לא חייב מותג מפוצץ. תקציב של 200$ עם חריגה במידה ותהיה מוצדקת. האוזניות ישמשו לבית בלבד בעיקר לסרטים, סדרות, מוזיקה, קצת משחקים אבל סרטים זה העיקר. אשמח להמלצות

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  4. אני שוקל לקנות את האוזניות האלה, אבל כמה דברים מרכזיים מטרידים אותי כרגע (חוץ מהמחיר כמובן ). 1) לאוזניות יש התנגדות מאוד מאוד גדולה (300 אוהם). האם זה לא אומר שחייבים מגבר כדי לשמוע בהן נורמלי? מביקורות שסקרתי, עושה רושם שלא צריך מגבר, אבל אני רוצה לוודא. 2) ההתקן המבטל רעשים, דורש שתי בטריות. אני לא אוהב את הרעיון של תחזוקה לאוזניות. למישהו יש מושג לכמה זמן מספיקות הבטריות האלה, והאם יש "עונש" על שימוש בלי בטריות, מעבר לביטול המנגנון לביטול רעשים? 3) אם נתעלם מהמנגנון לביטול רעשים, ונתרכז באיכות שמע של האוזניות - האם יש אוזניות זולות משמעותית, עם אותה איכות פחות או יותר? כלומר, האם המחיר הוא רק בגלל המנגנון הזה, אם שיש ערך מוסף מעבר לזה? אני יודע שלאוזניות יכולה לה…

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  5. היו לי אוזניות של ZALMAN 5.1 והייתי מאוד מרוצה, אבל זה נגד את הרצונות של אחי הקטן להשמיד אותם אני מחפש אוזניות שישבו בצורה נוחה על האוזן מבלי שיחממו אותה יותר מידי ושהסאונד יהיה סביר למשחקים. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  6. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. יש לי כרטיס קול ישן של קריאייטיב - SOUND BLASTER LIVE CT4760 זה כרטיס דור שני של הסדרה הזאת מהתקופה שהם עוד היו משקיעים - יש לו יציאות מוזהבות), הבעיה שלו היא שהוא מוצג ככרטיס LIVE VALUE במקום LIVE וגם הדגם שלו מוצג כ 4670 = VALUE במקום ה 4760 שזה המס' הנכון. השאלה שלי היא האם ישנו עדכון חומרה לכרטיס הקול הזה כדי שאפשר יהיה להתקין אותו ולפתור את הבעיה? חיפשתי באתרים של קריאייטיב וחרשתי את גוגל ולא מצאתי כלום, האם למישהו יש רעיון?

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  7. במשך כמעט 3 שנים השתמשתי באוזניות Sennheiser CX300 וב ||Sennheiser CX300 ההבדל הוא ב || , את האחרונה טיפה פחות אהבתי בגלל החוט שארוך יותר באחד הוזניות. עכשיו הואזניות שלי (מגעיןם) מתחיל להראות סימני מוות החלטתי לקנות אוזניות, כמובן שהדבר הראשון שעלה לי לקנות עוד הפעם ||Sennheiser CX300 רק לל ה || הפעם אם אצליח למצוא. אבל אמרתי אבדוק כאן אם מישהו מכיר טווח המחיר כמו שרשמתי זה חייב להיות אוזניות שיושבות בתוך האוזן כמו הדגם הזה ולא אוזניות כמו של האייפון (איכס). אם מישהו מכיר אתר אמין בוודאות ללא זיופים אין לי בעיה להזמין שם. או חנות אזור חדרה - נתניה - הרצליה - תלאביב

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  8. אני רוצה כרטיס קול עד ה 500 שקלים שפשוט יפיק צלילים גבוהים ובינוניים נקיים ואיכותיים.

9. שלום אני צריך המלצה על MP3 player - אחד שישמש אותי לתקופה ארוכה. אני בדרך כלל עושה הרבה ריצות ונסיעות אז משהו שיתאים לזה - אם כמה שיותר מקום לאחסון. יש לכם רעיונות?

10. אחרי שימוש ממושך :-\ הנה תמונה: http://www.unbeatable.co.uk/resources/images/products/0011400/0011430_04_max.jpg הכאב במיוחד בצד שמאל, הצד של החוט זה אמור להיות נוח מה עושים?

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  11. נמאס לי כבר מכל השאלות והדיונים האלה אבל אין מה לעשות אני רוצה לקנות נגן ואני חושש שבסוף אצטער שלא קניתי את ההכי כדאי בהתחלה רציתי h-120 אח"כ יצא h-320 ולאחרונה יצא h-10 עכשיו גם יצא איפוד נאנו אז חשבתי או h-10 או נאנו החלטתי ש-h-10 זה מה שאני כנראה אקנה. אבל היום לאחר חיפוש מקיף בפורום ראיתי (בצורה סובייקטיבית לטובת h-10) שיותר המלצות קיימות לטובת cowon x5/x5l וגם ראיתי שאולי האיכות יותר טובה ב-h320 לעומת h-10 אז השאלה שלי בקיצור 1) מה יותר טוב h-10 או h-320 (או מה יותר מומלץ) 2) מה יותר טוב, התשובה של 1 או cowon x5/x5l? אני כבר משתגע משעות על גבי שעות של התלבטות

• 10 תגובות
    • 853 צפיות
  12. אומנם שאלה די טריוויאלית שטחנו אותה בפורום, אבל כל המידע שמצאתי כשחיפשתי לא מתאים לסיטואציה שלי. המצב הוא כזה: קניתי מחשב עם כרטיס אונבורד. למחשב היו חיבורים של כרטיס קול מאחורה (כרגיל) ועוד 2 חיבורים בצד (יחד עם usb) אני משער שהם למיקרופון/אוזניות. בכל אופן, סאונד יכלתי לשמוע רק אם הייתי מחבר את הרמקולים לחיבור בצד (כנראה מי שהרכיב לי חיפף). בשלב מסוים נשבר לי מההגברה העלובה של האונבורד וניסיתי לחבר אתו למערכת. הכבלים של הרמקולים שלי מחוברים ביחד עם בננה כדי שיוכלו להכנס דיירקט למחשב (זה הרמקולים המקוריים של הסטריאו). לקחתי כבלים אחרים, חיברתי ל R L של המערכת, חיברתי כבל rca למערכת ולמחשב (לחיבור בצד) והצלחתי לשמוע. אחרי זה ניסיתי לחבר לחיבור שמאחורה (בלי לכבות את המע…

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  13. Started by imac,

חבר שלי קנה ציוד של DJ והתאמן בו כבר הרבה.. בגלל שאהבתי את מה שהוא עשה אמרתי לו שכדי שיחבר את הציוד למחשב ויעשה כמה סטים יפים בשבילי.. הוא הסכים, חיברנו את הציוד למחשב הכל הלך טוב אבל האיכות לא יוצאת הכי טובה. הכוונה היא דיי סבירה, אבל אנחנו לא מבינים למה יש רעש שמפריע.. חשבתי שזה חשמל ססטי, אז קניתי חיבורים יותר איכותים למחשב ועדיין אותה הבעיה אני חייב לציין האיכות דיי טובה, אבל עדיין הרעש הזה מפריע.. זה מן "תססססססססס" כזה חח אני לא יודע איך להסביר אני מקווה שמישהו יעזור לי למצוא פיתרון לבעיה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  14. שנה טובה לכולם הרמקולים הג'נריים שלי נמאסו עליי ובא לי להתחדש באיזה סט נחמד. אני מעוניין לקנות רמקולים שולחניים למחשב, או סטריאו או 2.1 אני לא נוהג לשמוע חזק והדגש הוא יותר על איכות מאשר על עוצמה. הרמקולים ישמשו אותי לסרטים, מוזיקה ומשחקים. תודה עריכה: חשבתי על הדגם הזה עם חריגה קלה http://www.kingpc.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=547

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  15. שלום, קניתי מערכת רמקולים, 5.1 ויש לי בעיה אני לא יודעת לאן לחבר כל כבל וכבל כי יש שם יותר מידי.. וממש התייאשתי.. מי יוכל לעזור לי? :s05: :'(

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  16. Started by My_T,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות קופסא שמאפשרת לי 2 DVI לכניסות ושיש לה יציאה אחת, ואז בעזרת מתג אני מחליט מאיזו כניסה אני רוצה לקבל אות ולהוציא ביציאה. ראיתי בEbay את זה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=270573938599&Category=73390&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D2 אבל אין לי מושג אם זה יעבוד טוב, אין לזה מקור כח חיצוני וגם קראתי איפשהו (בכתבה היחידה שהצלחתי למצוא באנגלית) שהרזולוציה המקסימלית של זה היא 1280x1024. יכול להיות שהם טועים? בכל מקרה, אשמח לעזרה בנושא.

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  17. שלום, עשיתי חיפוש שבפורום וראיתי לא מעט הודעות של "מחפש נגן MP3 עם תכונות XY עד מחיר Z" אולי שמישהו שמבין בזה יארגן רשימת נגנים מומלצים לפי מחיר ? ושזה יהיה סטיקי ? ולעניינינו, אני מחפש המלצה לנגן MP3 קטן (USB) עד 450 ש"ח. שיהיה לפחות 256MB, עם רדיו, ועם איכות סאונד סבירה (אני לא אודיופיל אבל אני לא רוצה סתם זבל) תודה מראש....

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  18. שלום לכולם... אני רוצה בזמן הקרוב לקנות מחשב ואני מתלבט בין שני הכרטיסי קול האלו אני רוצה לדעת במה שני הכרטיס תומכים כמו למשל dts dolby digital וכו'... לכל העוזרים תודה רבה כי אני חייב את המידע בזמן הקרוב לפני קניית המחשב

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  19. מה הואזניות הכי טובות שאני יכול להביא בתקציב הזה אני ישתמש בהם בעיקר לסרטים ומשחקים ומדי פעם כמובן גם מוזיקה אבל פחות תודה וערב טוב

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  20. Started by stingeR-,

יש לי מחשב בסלו HTPC מחובר לטלוויזיה בHDMI והכל הכל אבל אני רוצה גם לחבר אותו לרסיבר בSPDIF\COXIAL... השאלה היא איך אני עושה את זה.. יש לי מתאם של הלוח אם הישן שלי (Gigabyte K8NS-Ultra-939) שנשרף.. הלוח אם הנוכחי בתוך הHTPC הוא EPOX 8RDA+ עם כרטיס קול SOUNDSTORM... עכשיו אני חיברתי את המתאם SPDIF של הלוח של גיגהבייט ללוח של איפוקס והוא מתאים וגם בחיבור האופטי דולק האור האדום.. אבל אני פשוט לא מבין למה זה לא עובד.. אני ניסיתי הכל... וזה פשוט לא עובד.. לא בחיבור אופטי ולא בRCA.. ורציתי לדעת איך זה אמור לעבוד.. דגם הרסיבר הוא : YAMAHA RX-V559 מישהו יכול להסביר לי? אולי אני עושה משהו לא בסדר? ואם צריך מתאם אחר... מאיפה לקנות? תודה, גיא. כמובן שהחיבור האנלוגי(חיבור PL קטן לRCA…

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  21. Started by dorish,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש יש לי כרטיס קול בלוח ואני לא מרוצה מנו הכרטיס יהיה מחובר למגבר ימאהה RX-V430 שהוא 5.1 אני צריך את זה בעיקר למשחקי מלחמה כמו BF2 אני ממש מיואש ומחר אני כבר הולך לקנות משהוא התקציב עד 1000 פלוס מינוס עדיף מינוס אם משהוא יכול להמליץ על רמקולים עד 5000 שקל 5.1 אני גם ישמח והכי חשוב אני קראתי פה איפה שהוא שאם אני מחבר את הכרטיס קול ולא משנה איזה ביצאה הדיגיטלית שלו למגבר אז הכרטיס קול לא מעבד את המוזיקה אלה המגבר ואם אני מחבר ב RCA אז הכרטיס קול או זה שעושה את העיבוד והמגבר רק מגביר את הקול זה חשוב כי מה זה שווה לקנות כרטיס ב 1000 שקל שבסוף הוא לא יעבד אני מעדיף לחבר בRCA ושהכרטיס יעשה את כול העבודה תודה מראש חברה.

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  22. Started by xavi,

מה אומר המושג High Definition ומה ההבדל בינו לבין כרטיס קול רגיל ? תודה

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  23. שלום. ברשותי מערכת קולנוע ביתית (מתוצרת hyundai, אם זה משנה) וחבירתי אותה למחשב. חיברתי אותה בחיבור רגיל לרמקולים במחשב וחיבור בננות (לבן ואדום) למערכת עצמה. עכשיו משום מה, לא משנה מה אני עושה, או איך אני מחבר את הרמקולים, אני יכול לשמוע רק ברמקול השמאלי והסאב. אם מישהו ידוע פתרון לבעיה, אנא עיזרו. אחרי שלב מסוים נמאס לי לשמוע רק ברמקול הימני וחיברתי את הרמקול השמאלי והמרכזי לאותו חיבור של הרמקול הימני. במצב זה, ישנו "סראונד" מאולתר אבל ברגע שאני מגביר את הווליום מעל 25 (חצי מהמקסימום) נוצרות הפרעות סטטיות בסאונד. אם מישהו יכול לעזור בפתרון אחד מהבעיות האלו, אני אודה לו מאוד. בתודה מראש, אור.

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  24. Started by Ic3 CuB3,

מישהו יודע אם בבאנדל של הX5L קיימת תוכנה שמכשירה את הסרטים לניגון בנגן....? אני מתכוון כמו IRIVERTER

• 10 תגובות
    • 852 צפיות
  25. למומחים שבינינו, כרגע אני באמצע פרוייקט של בניית רמקולים ניידים (בסגנון ה- PARROT PARTY למי שמכיר) אני משתמש בקופסא שהיא של רמקול סנטר ממערכת קולנוע ביתי (זה מה שהתאים לי לפרוייקט) ואין לו חור כזה בשביל מעבר אויר, כמו ברמקולים הגדולים. מה גם, שניתן לעשות חור לצורך שיפור האוקסטיקה הנוכחית. צירפתי מעט תמונות כדי להמחיש לכם מה קורה (יש גם את המגבר שיכנס בפנים, מעגל ההטענה ואת הבטריה שתפעיל את כל העסק) האם לעשות חור או לא? שמעתי גם באיזה מקום שבמקרים מסויימים הוספת ספוגים גם תורמת מעט לעניין, האם זה נכון? תודה על העזרה. אה דרך אגב יש פה גם את הדף מידע על הרמקולים אם זה יכול לעזור http://docs-europe.electrocomponents.com/webdocs/002f/0900766b8002f572.pdf [attachment deleted by…

• 3 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים