עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Pan,

היי, רציתי לדעת קודם כל מה החסרון של המוצר הנ"ל? [בכללי, לא אחד ספציפי]. מצאתי 3 מוצרים שנראים לי כמתאימים, רציתי לדעת מה דעתכם. המכשיר שלי הוא נוקיה 6500 סליידר. http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=4798# http://www.megashoponline.co.il/Product.asp?Pid=MOT_S9&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=7&aff=Zap〈=HE# http://www.nokia.co.il/link?cid=EDITORIAL_737790 תודה ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  2. Started by מירו,

אני רוצה לקנות היום מחר נגן Dvix ורציתי לדעת איזה משני הדגמים האלו עדיף לי לקחת ולמה? רציתי ראשית כל לשאול מה ההבדל בין בפיוניר 393 ל-383 חוץ מזה שכמובן ה-393 חדש יותר. משום מה כאשר אני נכנס לכל חנות אלקטרוניקה אני מוצא רק את הדגם החדש, הבעיה שלי עם החדש היא העדר תמיכה בעברית כרדע ולא בא לי ממש לחכות כ"כ הרבה זמן עד שתצא תמיכה. רציתי גם לשאול על הדגם של האקסורו, איך הוא? איך הכתוביות בנגן הזה? לא קטנות מידי? יש איתו בעיות אם כן איזה? תודה לעזורים

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  3. אני מחפש זוג רמקולים מוגברים (סטריאו) למחשב בעיקר עבור האזנה למוסיקה. ראיתי הרבה המלצות על microlab ואני נוטה ללכת לכיוון. מדובר בחדר בגודל 4x3 הרמקולים מיועדים לשבת על השולחן חשוב שתהיה שליטה קלה על הווליום התקציב גמיש (עד 800 ש"ח). אשמח לקבל המלצות

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  4. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, לאחרונה עדכנתי דרייברים ל- AUDIGY 1 Platinum שברשותי (כן כן, הוא ישן אבל טוב) על WINDOWS 7 ומאז אני לא מצליח לשמוע בכל הסראונד מלבד שני הרמקולים הקדמיים. ניסיתי את ההגדרות של ה- WINDOWS, ניסיתי את ההגדרות של ה- Creative Console, אבל שומדבר לא עובד. ראיתי עוד אנשים עם הבעיה הזו בפורומים בחו"ל, אבל לא הצלחתי למצוא פתרון. מישהו נתקל בזה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  5. Started by Ic3 CuB3,

מישהו יודע אם בבאנדל של הX5L קיימת תוכנה שמכשירה את הסרטים לניגון בנגן....? אני מתכוון כמו IRIVERTER

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  6. היי, קניתי את הכרטיס טלויזיה VideoMate Vista M1F וחיברתי אותו למחשב, כולל שלט שעובד וטלויזיה מחוברת דרך חיבור הממיר בcomponent. הבעיה כשבהגדרת מדיה סנטר (ויסטה) המחשב מנסה לאתר את הIR Remote ונותן הודעת שגיעה שהוא לא מוצא אותו. IR HARDWARE NOT DETECTED. מישהו מכיר? יודע מה לעשות? אשמח לכל טיפ. תודה.

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  7. יש לי אייפוד 4, נהרסו לי קצת האוזניות, אני מרגיש שאוזניה אחת לא טובה, אני יכול לשמוע אבל האיכות ירדה משמעותית, עכשיו אני רוצה לקנות אוזניות לפחות באותה הרמה של מה שיש (היה) לי, אבל אין לי מושג מה מי ולמה. הייתי בחנויות וראיתי אין ספור דגמים, והם כולם בשבילי אותו הדבר. איך לעזאזל אפשר לדעת מה איכות הסאונד של אוזניות?? מותג? מחיר? אני צריך אוזניות שנכנסות לאוזן, ואין לי צורך בידבורית כי יש לי אייפוד ולא אייפון. אני מוכן לשלם בין 200 ל-300 שקל, אני יכול לקנות בכל רשת ארצית (ksp, bug וכו), אני יכול לקנות באיביי, אני רק צריך לקבל המלצות כי ממש לא בא לי לשלם 200 שקל ולהתבאס כי קניתי משהו שכבר יש לי.

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  8. Started by vourt,

הי, אשמח לעזרה וטיפים בנוגע למערכת שמרכיב בדירה חדשה. המערכת המתוכננת היא 5.1 לשימושים - (לפי סדר) סרטים HD, משחקי מחשב, מוזיקה, כבלים. התקציב הוא בערך עשרת אלפים שקל וכרגע מה שמצאתי הוא בחריגה קטנה לכן שואל לעצתכם: רמקולים: Morel MT2 - Music Theater 2 מגבר: Pioneer 920 תודה!

9. לאחר שפרסתי את ההודעה הנ"ל בפורום מסכי מחשב ולא קיבלתי תגובות אני מבין כי כנראה כאן זה המקום לבקש עזרה שלום אני בשלבי רכישה של נייד חדש (ככל הנראה יהיה בעל כרטיס גרפי מובנה של אינטל ) אני מעוניין לקנות בנוסף מסך חיצוני שישמש גם כטלויזיה וגם כמסך חיצוני לנייד (אם זה לא המקום אז סליחה מראש ) העבודה שלי על המחשב והמסך תהיה בעיקר עבודות אופיס אינטרנט תכנות וסרטים (מהמחשב HDMI וממיר לויין) אני מעדיף מסך גדול כמה שיותר (מגבלת רוחב 76 ס"מ , ממה שראיתי זה אמור להספיק ל27" +-) אשמח להצעות

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  10. Started by quantoM,

שלום חבר'ה. היום הגיעו אלי הSR80 שהזמנתי, והנה אני מעלה רשמים: פירוט מטורף, אני אישית אוהב את זה פנצ'יות, עכשיו אני מבין למה המליצו עליהן לרוק בחום. צורמות במקצת[בקטעים מסויימים]. לא נוחות - אני חייב לקנות פאדים של HD414 ולהחליף אותם בפאדים שמגיעים עם האוזניות, פשוט לא נוחות, מעיק לאללה. הבמה קצת חסרה באס נהדר וחי והמידים לא משהו X: מה שכן שוות כל שקל נראות טוב מצוינת לדעתי לאוזניות פתיחה כמו כן, אני שמעתי אותם מהיציאה של הרסיבר, עד שיגיע הD2X שהזמנתי לפחות. וגם צריך לעשות להן BRAEK-IN או BURN-IN, איך שלא קוראים לזה[לפי מה שאני יודע זה אותו דבר, אבל לא משנה], ואז אני אוכל להגיד מה הן שוות אחרי 70 שעות.

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  11. Started by ro.e,

מישהו יכול לעזור לי בהתלבטות בין iriver h10 ל ipod20GB/mini?? המחיר של H10 ושל אייפוד 20 ג'יגה הוא בערך זהה, ואני יודע שהסוללה של הMINI נגמרת מהר מאד, וגם ככה המכיר בין המיני ל 20 ג'יגה הוא לא משמעותי.... בעקרון מספיק לי 5 ג'יגה אבל אני לא אתנגד גם ל 20 אם מישהו יכול לעזור לי לבחור מה לקנות......

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  12. Started by Squat,

אהלן,אני מעוניין לרכוש טלויזית LCD חדשה לחדר. 1.מרחק הצופה ממיקום הטלויזיה יהיה כ2 מטר-איזה גודל טלויזיה עלי לקנות? 2.האם תוכלו להמליץ לי על דגם מסויים בגודל זה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  13. שלום אני מתכנן לחבר מחשב למגבר ישן בעל כניסות של 4 ערוצים (קוואדרופוני ) כלומר 2 אחוריים ו 2 קדמיים.בתוכנה של הלוח יש לי בקרה וכיוון על היציאות אבל אני מחפש נגן כמו המדייה פלייר (לא ממש אוהב אותה כבדה ולא נוחה) שהבקרה תיהיה על איזון ווליום יותר אינטואיטיביים.ולא רק הלוח האפור של חלונות כאשר לוחצים על איקון הרמקול בסרגל. האם יש משהו כזה ??? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  14. חיברתי את הטלויזיה שלי לכרטיס קול במחשב באמצעות כבל PL 3.5 MM (כבל באורך של 5 מטר + מאריך של 5 מטר) כשהטלויזיה מחוברת למחשב קיים רעש מוזר של "דפיקה" שחוזר על עצמו כל שניה בדיוק. כשאני מגביר את הווליום בטלויזיה הרעש מתגבר, וכשאני מנמיך הוא קטן עד שהוא נעלם. יש לכם מושג מה הסיבה לרעש המעצבן? תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  15. שלום לאחרונה התחדשתי במחשב נייד הוא כולל יציאת HDMI בעזרתה אני מתחבר ל-LCD בסלון וצופה בסרטים. החסרון הוא שאין לנייד יציאת אודיו דיגיטלית, שדרכה אוכל לחבר אותו לרסיבר, ולהנות מחווית אודיו טובה יותר. (כרגע האודיו מגיע לרסיבר מיציאת האוזניות -PL3.5 ל-RCA בסטריו) האם ישנו פתרון זול (סביב ה-100 ש"ח) לבעיה? איזה מתאם USB קטן אולי? אני מכיר כמה כרטיסי קול חיצוניים אך הם יקרים יותר ומסורבל להסתובב איתם ממקום למקום. תודה מראש לכל העונים

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  16. אני שואל בשביל חבר. תקציב בסביבות ה5000 שקל. (אפשר לחרוג אם יש הצדקה) דגש על: FHD פאנל איכותי. רצוי: ANTI GLARE גם בפאנל וגם בפלסטיק. DLNA LED לחיסכון בחשמל.

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  17. Started by Godmoney,

הבאנו טלווזיה חדשה הביתה. LCD 42" של LG. היא תומכת ב High Def - איך אני יכול כבר להנות מהאפשרות הזו? אני מודע לזה שרוב השידורים בארץ לא תומכים ב HD, אבל אני רוצה לדעת איך אני כן יכול להשתמש בזה. אם זה עם דברים שאני מוריד מהאינטרנט, משחקים ל Playstation 2, סרטי DVD - ערוצים מחו"ל - מה שיש.

• 11 תגובות
    • 877 צפיות
  18. שלום לכולם אני הולך לרכוש (בעקיפין) Shure E2G למה בעקיפין? אני הולך לקנות נגן מעפן של Mizuho מי שמכיר הם באים אם אוזניות של SHURE זה יוצא פחות מ250 שקל (גם הנגן וגם האוזניות) הנגן לבן דוד שלי לחג המולד... (כן אנחכנו חוגגים Christmas בוחטה מתנות ;D) והאוזניות בשבילי כי את הישנות שלי AKG K310P (שלא ממש אהבתי וקניתי אותן בדקה ה90 לפני נסיעה לחופשה) החתול קרע אותן (איזה חמוד נכון?) ואיי איזה חפירה :-X בכל מקרה חזרה לנושא : אין לי מושג בכל נושא המגברים אמרו שלי שעם אוזניות טובות מומלץ להשתמש במגבר אז הנגן בשימוש Meizu M6 (אחלה נגן עם ממשק משתמש ממש חמוד) שימושים כמעט כל סוגי המוזיקה הרבה רוק, ומטאל אך גם פופ ועוד כמה סוגים המחיר גמיש אבל עדיף שיעלה כמה שפחות עו…

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  19. Started by mtn9,

אני כבר הרבה זמן רוצה לקנות רמקולים 2.1 נורמליים למחשב ורוצה להחליף את ה2 רמקוליים הסיניים המעפנים שלי. התקציב הוא 300 ש"ח ועכשיו אני רואה שמוכים את הVS2421 ב310 (!) ש"ח בKSP ואני דיי סגור עליהם. אני רק רוצה לדעת עם יש ביקורות עליהם, עם יש פה מישהו שיש לו את הרמקולים האלה ויכול להמליץ או יש איזה כתבה בעברית ? תודה.

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  20. Started by gandolf,

מאחר שהאוזניות שמסופקות עם המכשיר גרועות לפי דברי הרוכשים שדיברתי איתם אז אני רוצה לקנות אוזניות זה המפרט של הנגן http://www.archos.com/products/overview/gmini_400_tech_specs.html נ.ב. אההההההההההה ד.א. קניתי אותו ושבוע הבא בע"ה הוא מגיע לארץ ברגע שהוא יגיע ביקורת מלאה אני מבטיח לפי דעתי אחד הנגנים שקיימים היום בשוק!

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  21. Started by ohadzamir,

שהו אולי יודע איך לחבר קלידים עם יציאת MIDI לכרטיס קול AC 97 או האם אפשר לחבר את הקלים לUSB או FIREWIRE ??? יש איזהשהו מתאם אולי תעזרו לי בבקשה אוהד

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  22. Started by Or ei,

במטוס חזרה לארץ שמעתי עם האוזניות עם הIRIVER של חבר בקיצור הם נשארו בכיס והתמונה למעלה מספרת את ההמשך אחרי שהם יצאו הם היו נקיות יותר ממה שאני זוכר (שעווה) אחרי יום חיברתי לנגן ושמעו בהן מצוין זכור לי שצד אחד היה יותר חלש כנראה מהיסתמות ועכשיו שומעים מצוין מומלץ לכל מי שרוצה לנקות אותם!! הוראות: לשים בכיס של מכנס (של דגמ"ח שנסגר , חשוב!) ולזרוק למכונה לשים על תוכנית עדינה 40-30 מעלות ולקוות לטוב ד"א IPOD shuflle עמיד בנפילה לתוך אסלה (כשהוא פועל)

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  23. Started by batista3,

ברשותי מסך LCD 42 SANSUI דגם 4209. חיברתי כבל HDMI TO DVI מהמחשב (כרטיס מסך ATI HD2400) למסך ומקבלים תמונה מצויינת ללא הפרעות. הבעיה היא שאני לא יודע/מצליח לחבר את כבל האודיו למסך. ברשותי כבל שבקצה אחד יש בננה קטנה לחיבור במחשב,ובקצה השני שני בננות (שחור ואדום). באיזה יציאה מחברים את הכבל למחשב,ובאיזה מקום בטלויזיה? לפי קריאה באינטרנט כרטיס המסך שברשותי תומך ביציאת סאונד. האם צריך מתאם מיוחד? שינוי הגדרות כלשהם? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  24. היי אני רוצה לקנות טלויזיה עם תמיכה מלאה ב-HD בגודל 32 אינץ' יש לכם המלצות? תודה

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  25. Started by pk1,

הATP3 שלי עושים מונו. בדקתי בתוכנה של הכ. קול ( C-MEDIA) והבדיקה עושה גם ימין וגם שמאל בכל אחד מהרמקולים. מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 876 צפיות

דיונים חדשים בפורומים