עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי רסיבר ישן מאוד, של חברת dual, עם הספק של 6 watt rms לשתי ערוצים, כך שאין לי מה לעשות בו... האם אפשר לעשות משהו עם החלקים שלו?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  2. היי , ברצוני לרכוש LED 50 אינץ' לחדר עד 3000 שקל אני לא ממש בקיא בנושא אשמח להמלצות והאם עליי לרכוש מוצר שהוא מותג כגון: LG , SAMSUNG , SHARP וכו.. או שמותג כמו HISENSE זה סבבה? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Shasoosh,

יש לי איפוד נאנו דור ראשון ואני לא כל כך מרוצה מהאוזניות, רציתי לדעת האם ההבדל בין האוזניות הנ"ל לבין האוזניות המקוריות של ה Ipod שווה את ההשקעה של ה 50 דולר. מוכן לשקול הצעות נוספות בטווח של 50-70 דולר (נקנה בחו"ל) תודה

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  4. אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב!, הרמקולים מיועדים בעיקר לשמיעת מוזיקה!(קצת סרטים ומשחקים), אני גם רוצה כרטיס קול טוב לרמקולים. אני רוצה להשקיע עד 2000 ש"ח בשניהם. יש כמה רמקולים שאני מתלבט ביניהם: 1. ALTEC LANSING MX5021 2. ALTEC LANSING FX6021 3.LOGITECH Z2300 אני מוכן להשקיע ברמקולים עד 1500 ש"ח. איזה רמקולים כדאי משלושת אלה? יש רמקולים יותר טובים במחיר הזה ? ובכרטיס קול בסביבות 500 ש"ח, אז אני צריך המלצה לכרטיס קול טוב עד 500 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by lowdez,

שלום חברים, אני מחפש לקנות רמקולים למחשב בתצורת 2.1, אחרי חיפושים מעמיקים והרבה התלבטויות, הנה האפשרויות: JBL Creature Altec Lansing 4121 Altec Lansing 2421 Logitech X240 או לקנות מEBAY את הATP3 של Altec Lansing שזה סיפור ואני מעדיף להמנע ממנו. כעיקרון אני מוכן לשים על רמקולים באיזור ה400 שקל מינוס. אני מחפש משהו בשביל סרטים, סדרות ומוזיקה (מטאל כבד) אם למישהו יש המלצה לאחד מהדגמים, או לדגם אחר, אני אשמח לשמוע.

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  6. Started by PJ,

אהלן , כאמור , קניתי לא ממזמן את הX5 , אבל חוברת ההדרכה די דפוקה , ובכלל , אם אפשר אני מעדיף שאנשים פה בפורום יעזרו לי. על כל פנים , יש לי כמה שאלות: 1)איך אפשר לראות ליריקס? בתפריט כתוב לי Lyrics :ON אבל איך אני משלב כל ליריקס לשיר שלו? 2)אם מישהו יכל להסביר לי קצת על הequalizer - יש שם אפשרות לשנות בגרף ערכים שונים , מה כל ערך מסמל? (60,250,1K , 4K , 12K) . אני למשל שומע בעיקר רוק ומטאל , וחשוב לי שהגיטרות יהיו כמה שיותר ברורות ושהדיסטורשן והתופים לא יקחו את כל האוזן שלי , אז מה אני צריך לעשות? איזה ערכים להעלות ואיזה להוריד? תודה.

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  7. Started by chilik,

מה יכולה להיות הבעיה בכרטיס הקול שבווליומים גבוהים הוא מאבד את עצמו. עדכנתי דרייבר ועברתי על כל ההגדרות של התקני השמיעה ומשום מה עדין הצליל נהיה מרוסק בטונים גבוהים. אשמח אם מישהו יעזור לי ויאמר לי מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  8. Started by yossi126,

כבר מזה זמן שה RE-0 שלי צולעות לקראת מותן. מששמעתי על המחליפות חיכיתי בקוצר רוח לאיזשהו שינוי בגישה אצל hifiman. לא הייתי מוכן לעוד חתול בשק עם אפס בקרת איכות. פרסמתי את ה RE-0 בהד-פיי ולא עברו שעתיים וכבר סגרתי עסקה על 20$ פחות ממחיר שוק (תאמינו לי אין על הד-פיי ). ה RE400 הן ההתפכחות, הפקת הלקחים מהעבר ושיפור על בסיס מה שעבד כל כך טוב ב RE-0 וזה הדבר הקריטי ביותר. והכל כבר שם - המוזיקליות, הנייטרליות, הצליל הנעים שלא מעייף בניגוד לכל כך הרבה IEM. ואיפה שה RE-0 לא הדהימו, ברגיסטר התחתון, ה RE400 מתקנות את הנושא. עדיין לא מפלצת באס, אבל התוספת הקטנה הזו בארטיקולציה ובנפח עושים את ההבדל ואת הקניה לאחת המשתלמות ביותר היום בעולם האוזניות. האבזור די מביך. 3 זוגות של טי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, צריך עזרה בחיבור סאונדבר של ימאה מסוג Yamaha YAS 101 לטלוויזיה. בטלוויזיה אין לי חיבור אופטי (שהוא החיבור שיש בסאונדבר לטלוויזיה). צרפתי צילום מסך של החיבורים בטלוויזיה ושל החיבורים בסאונדבר. אשמח לקבל עצות כיצד ניתן לחבר ביניהם. תודה רבה.

10. Started by kawaii,

שלום. הגיע הזמן לקנות DVD אחרי שנים של וודיאו(כן כן, אני באיחור, אני יודע) אני מוכן להשקיע 500-600 שקל, בתמורה למשהו *טוב* ולא זבל. דרישות ככה: שיקרא DIVX (אני מניח שברובם יש) יתמוך בכתוביות בעברית כמו שצריך REGION FREE אם אפשר, וזהו בעצם... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  11. Started by t-mac,

שלום. אני הולך לקבל מבן דוד שלי מיני דיסק של סוני מדגם mz-r70 השאלה שלי הוא האם המיני דיסק הזה טוב? למשהו יש ניסיון איתו? תמונה שלו: http://www.minidisc.org/images/sony_mzr70_huge.jpg תודה לעוזרים ויום טוב

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  12. Started by yehonatan28,

שלום, אני רץ המון ואני החלטתי שאני רוצה להתחיל לשמוע מסיקה תוך כדי ריצה. עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי את האוזניות האלה: Jabra Sport Wireless - הם נראו לי מצוינות בשבילי אבל הבעיה היא שאני לא מוצא אותם בחנויות. הדגם היחיד שמצאתי הוא Jabra Sport Wireless+, וכמובן שהוא יותר יקר ואין לי בזה צורך. אז: 1) רציתי לבקש כאן אם מישהו יכול לומר לי איפה ניתן לקנות את המוצר ובכמה (הבנתי שהסכום שלו עומד על בערך 250 ש"ח) 2) אם אתם מכירים סוג אחר של אוזניות לריצה בסביבות 250 שקלים אני אשמח לשמוע. (אני מעוניין באוזניות שתופסות את האוזן מאוחר וכמובן שעובדות על בלוטוס) נ.ב : אני רץ בדרך כלל ריצות ארוכות ואני מזיע די הרבה אז האוזניות צריכות להיות נגד מים וכל זה... תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. למטרת מתנה, אני מחפש חנות או שירות שמאפשר להדפיס בצורה מרשימה לוגו של חברה על גבי אוזניות. מצאתי בארץ חברה שעושה את זה אבל נראה שאלו אוזניות גנריות. אני מעוניין לקנות אוזניות של חברה כמו Sennheiser, Bose וכו ואז להדפיס/להדביק עליהן לוגו של חברה ושזה יראה טוב. ראיתי פעם בארץ אוזניות של Sol Republic ממותגות בלוגו של חברה שנתנה אותן לעובדים שלה, אני מחפש משהו כזה. תודה!

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. עכשיו כשאני קונה מסך (Samsung UE55H6400) שיהיה מחובר למחשב ואני רוצה להתנתק מחברת הכבלים\לווין, מה הדרך הכי איכותית לצפות בתכני ערוצי גולן והאם ניתן באיזו צורה גם לצפות בתכנים של הוט/יס כדוגמת הסדרה הישראלית אטלנטיקה? עוד לפני שהתחברתי לשירות הכבלים חיברתי את הטלוויזיה לכבל אופטי לבן מהקיר וצפיתי בערוצים בסיסיים של הוט אך לא באיכות טובה כל כך. אני מבין שבטלוויזיות החכמות יש ממיר שקולט ערוצי גולן? והאם קיימת תוכנה\ ממשק שמאפשר לי לצפות בתכנים האלו דרך המחשב?

15. Started by MilkMan,

חשבתי לעצמי אם יש לי מערכת סאונד של 4.1, האם אני יכול לשים אותו ברכב? מה שאני מתכוון זה רמקול אחד בכול דלת והסאב בתא מטען, האם זה אפשרי? והאם זה יגמור תמצבר ממש מהר? [כמובן לחבר אותו אם ממיר מתח].

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  16. אף פעם לא חיברתי אוזניות לרמקולים האלו (לפחות לא שאני זוכר שקרה לי דבר כזה). אבל עכשיו כשאני מחבר את האוזניות שלי (של הסנסה קליפ, אחלה אוזניות) למחשב דרך הרמקולים - אוזניות שקיבלתי יחד עם הסנסה קליפ , אני שומע מין "דזזזזזזזזזזזזזזז" כזה בינוני-חזק.. שמפריע כעבור מס' שניות. ניסיתי לשחק עם המגעים, להנמיך קול. לא עוזר. ה"דזזזזזזזזזזזזזז" נשאר בעוצמה קבועה. הדרך היחידה "לטשטש" אותו זה להגביר את הווליום ולפוצץ לי את האוזניים על הדרך. איך זה? מה עושים? פיתרון?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  17. אהלן חבר'ה השלט בקרה שאליו מחובר הסאבוופר (ואליו מחוברים הרמקולים) נפל יותר מדי פעמים על הרצפה ועכשיו הוא בקושי עובד - המגעים נדפקו. רמקול שמאל לא עבד לי ולאחרונה גיליתי שזה בגלל החיבור בGAME THEATER XP. :\ אז חיברתי את המערכת סטריאו MHCC70 לחיבור אוזניות. השאלה שלי אם אפשר לחבר את הרמקולים של LOGITECH למערכת או שאפשר לזרוק אותם והאם אפשר לתקן את הRACK של הכרטיס קול וכמה זה יעלה

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  18. Started by MDK,

טוב אחרי ששיגעתי אתכם למשך שבועיים (או יותר ;D), החלטתי לקנות נגן פלאש סופית. ממה שראיתי, לחבר אחד שלי יש נגן פלאש פשוט ועובד לו בסדר גמור מנובמבר 04. (הוא לא רץ איתו) מצד שני, אחד אחר שרץ עם הפלאשים שלו, נדפקו לו והוא החליף מספר פעמים. קיבלתי מבצע על נגן LENCO ב500 שקל - ג'יגה פלאש..נשמע סביר במיוחד בגלל שזו לא חברה ג'נרית, אלא ידועה במוצריה בתחום האלקטרוניקה. למה בעצם להשקיע 1000 בנגן פלאש אם יש אפשרות קנייה ב500? אשמח לשמוע הסברים ונימוקים. איך אני יכול להיות בטוח שמשהו שאני אקנה ב1000 לא יתקלקל כמו הזולים? (נגיד IRIVER) - כולם מיוצרים בסין גם ככה! - מהסקר שוק שערכתי, הצרכן הישראלי הממוצע מסתפק בזולים וגם כמה אנשים ששאלתי אמרו לי שאם אני קונה פלאש עדיף לקנות אחד פשוט…

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  19. Started by Mr. Z,

נמאס מאוזניות גרועות מחפש אוזניות טובות. לא סגור אם רוצה אוזניות מלאות (קשת) או אוזניות IN EAR אז השמח להמלצות משני הסוגים! מחפש אוזניות אטומות, לא אוהב לשמוע אחרים ושאחרים שומעים את מה שאני שומע אני שומע טראנסים,פופ ורוק (בערך 50%, 30% ו-20% בהתאמה) אוהב "להרגיש" את הבאסים אבל לא כאשר הבאס מורגש ומשתלט על שאר הצלילים איכות בנייה עמידה למה יש לי נטייה להרוס דברים כך שכדי שזה יהיה "עמיד" יחסית

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by yonir,

שמתי לב שלרמקולים ממוצעים למחשב (ולא רק) לרוב יש הספק של לא יותר מ- 5-6W, לעומת זאת במקומות אחרים הרבה פעמים רואים (גם ברמקולים לא יקרים באופן מיוחד) הספקים כמו 400-500W, מה הולך פה? קודם כל זה לא מסתדר מבחינת המחיר (כמובן שיכול להיות שהרמקולים לא באמת מגיעים להספק הזה או נשמעים גרוע בעוצמות גבוהות, אבל הבדל של פי 100 זה מוגזם). שנית כל, הרי רמקולים של מחשב, סתם לדוגמא נגיד מערכת עם שני רמקולים של 7W (סה"כ 14) יכולים להגיע לעוצמות מאד גבוהות. אז רמקולים של 400W לפי זה היו צריכים בערך לפוצץ את הבניין... במחשבה שניה תוך כדי שאני כותב, אולי בגלל שעוצמת סאונד היא בדציבלים שזה סולם לוגוריתמי אז ככל שעולים בעוצמה באופן לינארי צריך להעלות בעצם את ההספק של הרמקולים באופן אקספוננ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אהלן, אז אחרי כמה שנים טובות עם הלוג'יטק X-530, החלטתי סוף סוף לשדרג את המערכת למשהו איכותי יותר. התקציב - 2000 ש"ח למערכת 5.1. (לא מעוניין ב2.1, אף על פי שאני מודע שאמצא שם משהו איכותי יותר) השימושים 50% מוזיקה - 50% סרטים. גודל החדר כ15 מ"ר. אשמח לשמוע את דעתכם.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by llivny,

יש ללוח אם שלי יציאה קואקסיאלית שאני רוצה לחבר למגבר onkyo tx-sr607. האם צריך כבל מיוחד או שכל כבר RCA רגיל ופשוט של 5 שקלים יעשה את העבודה אותו דבר? לפי מה שהבנתי יציאה קואקסיאלית מעבירה אות ולא סאונד ושהרסיבר מתרגם את האות לסאונד ולכן לא משנה באיזה איכות הכבל. אני צודק?? תודה רבה ושבוע טוב.

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  23. Started by yotamoo,

שלום, אני בעל איי ריבר מדגם H-10 (לא שזה משנה), ואני ממש חייב המלצה לזוג רמקולים איכותיים בשבילו (לצבא).... במחיר נגיד של עד 400 ש"ח... הבעיה שכל הזוגות שראיתי היו 2.1 שאני לא רוצה.... אז אם אפשר בבקשה המלצות עם קישורים

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  24. ההיגיון שלי אומר כן, כי מדובר בסה"כ בחיבור BT ואני מניח שזה שציינו Apple זה רק כי אולי יש תכונות מסוימות ספציפיות שעובדות רק עם פלאפון של אפל, אבל אשמח לדעת בוודאות כי יש לי אפשרות לבטל את ההזמנה עדיין...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by h5n1,

אהלן, רכשתי את הדגם הזה, M50, וגם מבקורות ששמעתי , וכן מההאזנה שלי, אני מקבל את הרושם שהן יותר אוזניות למיקס, אוזניות אולפן ורפרנס שכאלה, ולא כל כך אוזניות להאזנה למטרות הנאה. לכן רציתי לשאול שתי שאלות. 1. האם זה באמת ככה או שאלה אוזניות האזנה כמו כל אוזניות אחרות ואין סיבה להחליף? 2. האם beyer dt440 תהיה יותר מתאימה למטרות הנאה ממוסיקה? 3. איפה בארץ אפשר למכור את האוזניות האלה במחיר סביר? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.