עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Jules Winnfield,

הערה: כל השאלות הן לגבי רמקולים למחשב 1.יש להם רמקולים בהרכב 5.1? 2. מה הרמקולים הכי מומלצים שלהם עד 500 שקל בהרכב של ?2.1 3. מה יותר טוב מבין השניים ( נא לא לענות על סמך הנתונים על הנייר ) jbl creature 2.1 או jbl spyro 2.1 4.הם באמת הרבה יותר טובים/איכותים מהlogitech 5.1 הפופולריים? - (לפי ביקורות שקראתי) כי אני רוצה רמקולים שיהיו מסביב לכל החדר אבל אני לא מתכוון להתפשר על האיכות, אם הJBL כאלו איכותיים אז אני יקנה הרכב של 2.1 עריכה: שכחתי להוסיף, יש הבדל בין ה creature ל creature II ?

2. Started by אמיר יצחקי,

http://www.thetrue22.com/images/MadMikeQuote.jpg ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלי היה SOUND BLASTER 2.0,כרטיס שיצא ב-1991..מונו,איכות סאונד של רדיו טרנזיסטור,מקליט במקסימום 12KHZ ומשמיע 44.1KHZ שהיה המקסימום שלו..אבל מה? סוף סוף סאונד במשחקים במקום צפצוצי הרמקול הפנימי..זה היה כיף.. אוזניות? סוני מצ'וקמקות שהיו של הווקמן שלי..אם נשוב לכרטיס,הגיעו איתו תוכנות דוס דיי מסכנות אבל משעשעות כמו תוכי שמחקה אותך עם המיקרופון,תוכנת הקלטה ועריכה מכוערת בשם VOXKIT,והפסיכולוג שמדבר בקול של רובוט דר' סבייטסו.. אחח,הנוסטלגיה,מי חשב אז על DOLBY DIGITAL,DTS,EAX,HD AUDIO,192KHZ/96KHZ וכל השאר.. אם תסתכלו הייטב,תראו במרכז הכרטיס את המגברון המסכן המובנה שהיה לו(לא הייתה לו יציאת LINE OUT).יש שם גם צ'יפ מאפנן FM של YAMAHA,שימש למוסיקה ותאימות לתקן ADLIB?(חברה …

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by nnfyrbsnss,

יש לי מערכת של SHARP וברמקולים יש באס, שני טווטרים קטנים שכתוב שהם Super Tweeter יש טויטר גדול יותר רגיל ויש רדיאטור פאסיבי ועכשיו בטעות הכנסתי את הטוויטרים פנימה ולאט לאט עם שירים הוצאתי קצת אבל לא מספיק, אז אני מחפש צליל שיפעיל את הטוויטר ואז הוא יצא החוצה. הדגם של הרמקולים CP-E700 המערכת: CD-E700 המערכת מחוברת למחשב יש לה מחליף דיסקים של 3 דאבל קסטה ורדיו תמונות: תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  5. Started by junior_mg,

שלום לכולם.. ברשותי מחשב וLCD מחדר.. רציתי לשאול האם ניתן לחבר לשתיהם את הרמקולים בוא זמנית והאם אני יוכל לשלוט בזה? למשל בזמן שאני משחק רק שזה יעבוד רק עבור המחשב ואם אני רואה סרטים שיעבוד בLCD? בטלויזיה יש רמקולים מובנים האם אפשרי שאני יוכל לשלוט באיזה רמקולים הטלויזיה תשתמש ? יעונ פעם במובנים ופעם ב5.1?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  6. Started by quantoM,

בכל אחד מהיבואנים שכתובים באתר של אביט אין את סט ה IDOME מישהוא יודע איפה כן יש ואיפה הסט כן זמין ? [move]אני אשמח לתגובות[/move] אני מבין שאף אחד לא יודע, עד כאן יש יחס של 0 תגובות ל 25 צפיות.

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  7. Started by nirga,

שלום סוף סוף החלטתי לקנות אוזניות חדשות, חיפשתי בפורום אבל מרוב המלצות לא הצלחתי לבחור אם תוכלו בבקשה להמליץ לי על אוזניות איכותיות השימוש הוא למוזיקה מהמחשב\DVD\XBOX360 האוזניות מחוברות לרסיבר קולנוע ביתי חשוב לי שהן יהיו נוחות, לא יחממו את האוזנים וכמובן שגם ישמעו טוב התקציב הוא עד 700 ש"ח (אם תוכלו לתת כמה אופציות זה מאוד יעזור) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  8. Started by DarkLloth,

שלום! אני מחפש מערכת טובה למחשב, הקניה מתבצעת מחו"ל (במחירי הארץ בערך עד 450 ש"ח), האופציה כרגע היא AltecLansing VS-2321 יש הצעות יותר טובות ?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  9. Started by wooper,

שלום כבר 3 חודשים יש לי את אותו בעיה שהמחשב פשוט הורס לי האוזניות אני תמיד מחבר את האוזניות מהצד הקדמי. מאיפה אפשר לקנות כבל מאריך כך שאוכל לחבר את האוזניות לצד האחורי של המחשב? אני זוכר שפעם היה לי כבל כזה

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  10. Started by amisu,

חיפשתי קצת בפורום וכשמצאתי נושאים על טלויזיות נעשיתי מבולבל עוד יותר. אז קיצר, אני צריך טלויזיה 32 או 37 אינץ לסלון עם תמיכה מלאה ב HD ואפשרות לחיבור למחשב. השימוש בטלויזיה היא לצפייה בכבלים, DVD וסרטים מהמחשב. דבר נוסף, רק מחברות מוכרות וידועות.. סוני , שארפ וכו'. תודה.

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  11. היי, יש לי בבית, על מחשב אחר, לוג'יטק X220. האם דגמי ה-‏Altec Lansing (ה-ATP3 או ה-VS4121) טובים יותר? ואם כן, איזה משני דגמי ה-‏Altec Lansing עדיף? תודה פיני

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  12. Started by adirze,

שלום לכולם, ערב טוב. יש לי כמה שאלות בקשר לפורמטים של קבצי מוזיקה ואני אשמח אם תוכלו לענות לי. 1)רציתי לשאול אילו קבצים יותר איכותיים VBR או CBR? 2)מה ההבדל בעצם בין VBR V0 לבין VBR V2 ? 3)אני משער ש-FLAC אפילו איכותי יותר מ-VBR ו-CBR האם הוא יכול להתנגן בנגן MP3 כמו IPOD. 4)האם יש פורמטים אחרים שאיכותיים יותר מאילו שהזכרתי? תודה לכולם.

• 12 תגובות
    • 11.1k צפיות
  13. Started by arik89,

מדי פעם יש פיצוצים כאלה מהרמקולים,בא ונעלם החיבורים נקיים ומחוברים טוב. זה לא בשיר ספציפי,כדאי להחליף במסגרת האחריות? גם יש לי בעיה עם הכפתור ווליום שהוא לא כ"כ עובד טוב,כל נגיעה קטנה בכפתור מעלה אותו לווליום גבוה ורק אז הוא חוזר לווליום הנורמלי.

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  14. רציתי לקנות אוזניות חדשות ל-MP3 אבל דווקא עכשיו התקלקלו האוזניות שלי למחשב , רציתי לשאול האם יש אוזניות שיתאימו גם ל- MP3 וגם למחשב? העניין הוא שאני משתמש גם במיקרופון במחשב , אז האם כדאי לרכוש מיקרופון ג'נרי ואוזניות שהן בסדר גם ל-MP3 וגם למחשב? תקציב סביב ה200 ש"ח אם זה פחות מדי תגידו אני פשוט לא ממש מבין בדברים האלה ...

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  15. Started by AdamS,

היי, לפני כמה ימים ראיתי באחד הת'רדים כאן תמונה שמישהו העלה עם ה-M81 של סמסונג 40". עשיתי כל מה שחשבתי עליו בחיפוש כבר כמעט שעה ולא מצאתי את זה, אני רוצה לקבל קצת חוות דעת משימוש יום יומי במכשיר. אם תוכל לפנות אלי בפרטי או במסנג'ר אני אודה לך מאודד..!

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  16. מחפש המלצות לרמקולים מדפיים בתקציב עד 1500 ש"ח, כולל אפשרות ליד שניה רמקולים אשר יתאימו לסיגנונות מוזיקה האוס ודאנס ועיקר משיטוט ברשת נתקלתי בכמה דגמים: JBL E20 B&W DM303 Wharfedale Diamond 9.2 האם יש עוד המלצות? ודבר אחרון אחזה מגבר תקביצי יתאים ? [T-AMP??]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by pinkmasta,

היי, אני מחפש רמקולים למערכת HTPC עד 1000 ש"ח ה HTPC יכול לתמוך בעד 6 ערוצים והעדיף שלרמקולים יהיו חיבורי SPDIF. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  18. Started by ori-silver,

הכרטיס emu1212m אמור לבוא עם כבלי midi נכון? מה שווי של כבלים כאלו?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לרכוש מקרן שמיועד לעסק - מצגות בכיתת הדרכה. חשוב שלא יהיה גדול מדי ( עד כה היה לנו מקרן של חברת INFOCOUS LP70 ששקל 1.1 ק"ג בלבד אלו הנתונים שלו (http://projectorcentral.com/InFocus-LP70.htm)ובגלל מכה קטנה בעדשה הברקו הלך לפח !!! לכן חשוב שלא יהיה כבד מדי (כי הוא גם נייד) ושיהיה מספיק חזק. יצאתי מאוד מבולבל מכל הדגמים LCD ,DLP CRT וכדומה ואין לי מושג על מה ללכת. חשוב מאוד אמינות ושירות ומחברת טובה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  20. שלום, 1 -יש לי כרטיס קול ישן וטוב עם RACK חיצוני של Hercules מסדרת GAME TEATHER 7.1 היה הכי טוב בזמנו... מלפני 5 שנים. אני יכול להפעיל סרטים ב DVD ולהשמיע אותם ב DD AC3 דיגיטלי לרסיבר שלי והאות מתקבל כדיגיטלי דרך כבל COAX . האם יש דרך לכוון את הכרטיס כך שגם קבצי מוסיקה וMP3 הוא ישמיע באופן דיגיטלי ויעביר אותם על ה COAX ולא דרך ה RCA? כדי להשמיע באופן דיגיטלי את הסרטים ב DVD הכרטיס צריך להשתמש בתוכנת POWERDVD. 2- אם אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש, - למרות ששלי מעולה ועובד עדיין טוב, האם יש כרטיס שיכול לשדר את כל צורות האודיו ישירות לדיגיטלי דרך COAX או אופטי אם כן איזה כרטיס וכמה זה עולה? אם לא ואני צריך להעביר את זה ליציאה אנלוגית , איזה כרטיס היום יש יציאות RCA אופטי ושאר …

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  21. נכנסתי לאתר http://www.lasercity.co.il/sg_products~13~178.htm בחיפוש אחר כבל רמקולים למשהו שקראו עליו עוד מספר שבועות. ראיתי שקיימים סוגים רבים של כבלים לרמקולים, הזולים ביותר עולים 30 שקלים למטר, היקרים יכולים להגיע עד מאות שקלים למטר. כבל ב-100 שקלים למטר, סתם לדוגמא, באמת יתן צליל יותר נקי מכבל ב30 שקלים למטר או שצריך רמקולים בעשרות אלפי שקלים כדי לשמוע הבדל? ניתן להסתפק עם כבלים של היצרן שמגיעים עם רמקולים ב-2,000 שקלים?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח, אבל גם אם הוא נמוך מדי אשמח לדעת האם באופן כללי ניתן להשיג סט כזה בארץ. החיווט כבר משגע אותי :-\

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  23. Started by tini,

ההורים שלי רוצים לקנות מסך טלוזיה. מרחק הצפייה הוא בערך 4 מטר והתקציב הוא עד 8 אלף הטלויזיה תשמש בעיקר לצפייה בערוצים וגם לסרטים אשמח לקבל המלצה על דגמים ספציפים תודה

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  24. Started by Buffer,

היי, יש את המגברים האלה של הכבלים ששמים בארון חשמל כשיש הרבה ממירים בבית.. רציתי לשאול אם אני אקח אחד כזה ואחבר אותו לממיר בודד, זה ישפר את האיכות? מיכוון שיש לי את הבעיה הנפוצה של מסכי ה-LCD שרואים גרוע.. זה יכול לגרום אזשהו נזק? תודה.

25. Started by kbooM,

שלום , מישהו יודע אם הרמקולים מדגם ALTEC LANSING FX6201 עדיין נמכרים בדיוטי-פרי ב200$? תודה מראש , עומר.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים