עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Alduin,

נראה מכשיר מדהים ומאוד אינטרקטיבי. http://techdigestuk.typepad.com/tech_digest/2005/01/ovideon_pvp_hig.html#more http://ovideon.com/cgi-bin/merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=OI&Product_Code=AVIAh1000&Category_Code=PMD מספר תכונות: 5 גיגה מסך OLED (עם 5MS) ו-16,700K צבעים. קורא: Mp3, ASF,AVI,MPEG4, WMV, JPG, XVID,DIVX,WMA,MP4 מקליט שידורי טלוויזיה משמש ככונן נייד. ועוד.... עולה 599 דולר רק העיצוב... טוב אולי לא המושלם...

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  2. במשך כמעט 3 שנים השתמשתי באוזניות Sennheiser CX300 וב ||Sennheiser CX300 ההבדל הוא ב || , את האחרונה טיפה פחות אהבתי בגלל החוט שארוך יותר באחד הוזניות. עכשיו הואזניות שלי (מגעיןם) מתחיל להראות סימני מוות החלטתי לקנות אוזניות, כמובן שהדבר הראשון שעלה לי לקנות עוד הפעם ||Sennheiser CX300 רק לל ה || הפעם אם אצליח למצוא. אבל אמרתי אבדוק כאן אם מישהו מכיר טווח המחיר כמו שרשמתי זה חייב להיות אוזניות שיושבות בתוך האוזן כמו הדגם הזה ולא אוזניות כמו של האייפון (איכס). אם מישהו מכיר אתר אמין בוודאות ללא זיופים אין לי בעיה להזמין שם. או חנות אזור חדרה - נתניה - הרצליה - תלאביב

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  3. Started by ro.e,

מישהו יכול לעזור לי בהתלבטות בין iriver h10 ל ipod20GB/mini?? המחיר של H10 ושל אייפוד 20 ג'יגה הוא בערך זהה, ואני יודע שהסוללה של הMINI נגמרת מהר מאד, וגם ככה המכיר בין המיני ל 20 ג'יגה הוא לא משמעותי.... בעקרון מספיק לי 5 ג'יגה אבל אני לא אתנגד גם ל 20 אם מישהו יכול לעזור לי לבחור מה לקנות......

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  4. שלום לכולם, אני מחפש רמקולים 2 עם סאב, למחשב בתקציב של עד 300 בערך, אם אפשר בפחות אשמח.. במחשב אחר יש לי את הLogitech x230 ואני יותר ממרוצה איתם, אשמח למשהו ברמתם, באכות שמיעתם ובאיכות הבאס שלהם.. הבנתי שהCreative A300 יכול להיות נחמד אך אני פתוח להצעות. (עולה 210 מiqpc שם אני קונה) תודה [br]פורסם בתאריך: 16.11.2008 בשעה 18:10:32 הבנתי גם שהx240 הם אחלה..אשמח להצעות או להשוואות בין שני אלה

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  5. Started by waizman,

הציעו לי את הנגן הבא (דגם MP-F55) http://www.mpman.com/e_image/eng_main.asp ב 300 שקל (יד שנייה). הוא כולל 32 מגה זיכרון ויש לי אפשרות לקנות עוד 128 מגה (גג) זיכרון של SmartMedia ב 200. מה דעתכם עליו? יש משהו יותר טוב בטווח מחירים הזה? תודה

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  6. אני עובד עם Hammerfall DSP Multifaces זה כרטיס של עבודה עם מוזיקה למי שלא מכיר ופשוט אין לי סאונד במשחקים,ניסית לשחק עם ההגדרות של כל מיני משחקים אבל לא הולך... אני צריך את הסאונד בעיקר לפאר קריי... אם יש מישהו שעובד עם הכרטיס הזה למרות שלא נראה לי כל כך... ויודע לפתור את הבעיה,אז ממש תודה

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  7. שימושים: מוזיקה מוזיקה מוזיקה! זאנרים בעיקר רוק. יחוברו לרסיבר רב ערוצי של JVC זה מה יש כרגע לחבר שלי, המקור הוא פאטיפון. התקציב כבכותרת, ה800 זה אחרי מתיחה אז אלה אם יש לכם המלצה על רמקול באמת מיוחד שעולה מעט יותר תחסכו ממני. כמה רמקולים שמצאתי בYad2 TANNOY-REVEAL דורש עליהם 1000 שקלים מעבר לתקציב אבל אולי אפשר להסתדר. AR-226ps- גם רשום ביד 2 1000 שקלים. INFINITY REFERENCE 21-רשום 700 שקלים B&W DM600- רשום 600 שקלים. השניים העליונים מעל התקציב ורק אם מדובר באמת ברמקולים טובים משמעותית מאחרים תישקל קניה שלהם. מה אתם חושבים? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  8. Started by batista3,

ברשותי מסך LCD 42 SANSUI דגם 4209. חיברתי כבל HDMI TO DVI מהמחשב (כרטיס מסך ATI HD2400) למסך ומקבלים תמונה מצויינת ללא הפרעות. הבעיה היא שאני לא יודע/מצליח לחבר את כבל האודיו למסך. ברשותי כבל שבקצה אחד יש בננה קטנה לחיבור במחשב,ובקצה השני שני בננות (שחור ואדום). באיזה יציאה מחברים את הכבל למחשב,ובאיזה מקום בטלויזיה? לפי קריאה באינטרנט כרטיס המסך שברשותי תומך ביציאת סאונד. האם צריך מתאם מיוחד? שינוי הגדרות כלשהם? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  9. אחרי שימוש ממושך :-\ הנה תמונה: http://www.unbeatable.co.uk/resources/images/products/0011400/0011430_04_max.jpg הכאב במיוחד בצד שמאל, הצד של החוט זה אמור להיות נוח מה עושים?

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  10. נמאס לי כבר מכל השאלות והדיונים האלה אבל אין מה לעשות אני רוצה לקנות נגן ואני חושש שבסוף אצטער שלא קניתי את ההכי כדאי בהתחלה רציתי h-120 אח"כ יצא h-320 ולאחרונה יצא h-10 עכשיו גם יצא איפוד נאנו אז חשבתי או h-10 או נאנו החלטתי ש-h-10 זה מה שאני כנראה אקנה. אבל היום לאחר חיפוש מקיף בפורום ראיתי (בצורה סובייקטיבית לטובת h-10) שיותר המלצות קיימות לטובת cowon x5/x5l וגם ראיתי שאולי האיכות יותר טובה ב-h320 לעומת h-10 אז השאלה שלי בקיצור 1) מה יותר טוב h-10 או h-320 (או מה יותר מומלץ) 2) מה יותר טוב, התשובה של 1 או cowon x5/x5l? אני כבר משתגע משעות על גבי שעות של התלבטות

• 10 תגובות
    • 835 צפיות
  11. Started by omer0777,

שלום רציתי לדעת איך הטלויזיה עם היא אמינה עם רואים בא טוב ל 2000 שקל ובעיקר עם רואים טוב בפלייסטישן 2 ובDVD בקיצור רציתי לדעת את דעתכם תודה ועם יש לכם המלצה על טלויזיה אחרת בסביבות ה 2000 2100 תמליצו

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  12. Started by com,

בתקציב נמוך. הכוונה היא בין הATP3, לבין האינספייר T3030,(שנראים לי הכי נחותים) לבין הלוגיטק 230\210. מי ששמעת את הסטים האלו ויכול להגיד לי מי מהם הכי איכותי ומי מצדיק את התשלום עלהם. אני התענינתי בלוגיטק, אבל מעולם לא שמעתי אותם.. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  13. Started by elad-r,

איזה רמקולים יותר טובים? Yamaha tss-1 או Altec Lansing ADA880 ועוד משהו, יש לי את הכרטיס קול שבלוח אם NF7 rev2 (לא SL) הוא בסדר בשביל הרמקולים האלה או שאני יצטרך לקנות משהו יותר טוב? ???

14. הכרטיס קול ONBOARD שלי מזייף כניראה ולכן אני צריך כרטיס קול חדש איזה כדאי לי לקנות כדי שאני יוכל להקליט סאונד בצורה טובה דרך הכרטיס קול ? במחיר של עד 300 בואו נגיד.. CREATIVE SB LIVE 5.1 זה בחירה טובה ?

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  15. יש לי כרטיס קול X-FI ורמקולים 5.1 שעובדים מצויין במחקים אחרים כמו : BF2 עובד ממש מצויין ממש אפשר לשמוע מה מסביבי במשחק במשחק counter strike זה לא עובד טוב + גם בקונסול של הסאונד של המשחק זה לא עובד נכון , קנראה בעיה של תמיכה בויסטה אהה כן אני עם ויסטה 64bit כמוון שאני עם הדריברים הכי חדשים + התקני את המשחק היום בבוקר מחדש השאלה : האם משהו נתקל בתופעה או שמע על פיתרון ???? אני מחפש פיתרון אבל לא נראה לי שאני אמצא לבד

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  16. טוב יש לי 7600 gt ששמנו יש יציאה s-video 7pin, קניתי מתאם svideo זכר לrca נקבה וחיברתי לטלוויזיה. הבעיה היא שהמחשב כאילו לא מזהה שיש עוד מסך ולא נותן לי להגדיר dualview ואני לא יודע אם הבעיה היא במתאם, בכרטיס מסך, בקבל או במשהו אחר בכלל, אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח. תודה רבה וחג שמח.

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  17. איזה אוזניות כדאי לי לקנות בכסף הזה? שישמעו כמה שיותר טוב תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  18. אהלן, קניתי לפני כמה שבועות את ה-microlab x-13, ובינתיים אני מרוצה מהם. יש רק דבר אחד שמפריע, הרמקולים הקודמים שלי היו של creative והיה להם מן חוגה כזו שניתן היה דרכה לשלוט על הווליום, ככה שיכולתי תמיד לראות מה הוא. ב-x-13 הווליום נשלט ע"י השלט, ומופיע חזותית על הסאב. עקב כך שהסאב לא נמצא בטווח ראייה ישיר, אני לא רואה מה הווליום כשאני ניגש למחשב, ושומע אותו רק כשיש סאונד מהמחשב. רציתי לדעת אם יש איזשהם דרייברים או תוכנת שליטה לרמקולים שנותנים לי את האפשרות לראות את הווליום של הרמקולים דרך המחשב. תודה רבה, דוד.

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  19. כל רמקול שיש לי אני מחבר לורוד וכל מיקרופון לירוק? או שיש מצבים שזה ההפך?

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  20. Started by Ido Barash,

שלום חברים, עברתי לדירה חדשה בשבוע שעבר ובמעבר כנראה שנהרס לי HARMAN KARDON SB26 שלי :( אשמח לדעתכם על מספר דגמים: YAMAHA YAS 108 YAMAHA YSP 209 1300 HARMAN KARDON enchant כולם בערך באותו טווח מחירים של איזור ה-1600 שקל ונראה לי שהם מתאימים לצרכים שלי. חשוב לציין שאני לא איזה חובב סאונד מושבע ששומע כל ביט וביט או משחק עם הטרבל והבס.. אבל אני אוהב ליהנות מסרטי אקשן ורוצה חווית סראונד יחסית טובה. ה-SB26 הותיק שלי היה 5.1 ערוצים ומאוד נהנתי ממנו, אם כי הבנתי שזה לא כל כך משנה עם הטכנולוגיה של היום. ובנוסף - אשתי מעדיפה בלי סאב-וופר נפרד - לא יודע עד כמה זה מהותי. הוא יתחבר לטלויזיה…

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  21. אם מחברים ישירות הכוונה, כי לממיר הרגיל אני צריך כרטיס טלוויזיה כדי לחבר, ופה אני פשוט מעביר כבל DVI-HDMI בין בניהם ויש לי תמונה

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  22. Started by levelone,

יש הבדל אם אני מחבר כרטיס קול למגבר עם HDMI / Coax / אופטי מבחינת איכות הצליל? ואיך מחברים מחשב למערכת קולנוע ביתית אם רוצים להעביר גם קול וגם תמונה? הבנתי שכרטיסי מסך עם יציאת HDMI מעבירים גם קול אבל זה איכותי כמו כרטיס קול נפרד?

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  23. שלום, אני מחפש בכל האינטרנט והחנויות רמקול ספציפי ומשום מה לא מוצא: (התקציב לא רלוונטי) 1) אני רוצה שהרמקול\ים יהיו בעלי תמיכה בבלוטוס כדי שאוכל לשדר שירים אליהם ישירות מהנייד. 2) אני רוצה שהרמקול\ים יהיו עמידים למזג אוויר (weaterproof) הכוונה היא ללחות בעיקר. 3) אני רוצה שהרמקול\ים לא יהיו ניידים אלא עם שקע חשמל קבוע בקיר מכיוון שאין ברצוני להזיז אותם... מצאתי דגם שעונה על צרכיי באמזון אך משום מה לא מוצא אותו באף אתר אחר: http://www.amazon.com/Bluetooth-Weatherproof-Speakers-Sound-Appeal/dp/B00C402ZYS/ref=sr_1_10?s=electronics&ie=UTF8&qid=1391091274&sr=1-10 ולכן רציתי להיעזר בכם, האם אתם מכירים דגם שעונה על דרישותיי?? מה דעתכם על הדגם הספציפי ששלחתי? ב…

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  24. Started by edbd,

שלום לכולם.. יש לי 2 רמקולים של פירלס שמחוברים למחשב של מערכת קולנוע ביתית... משו ממש גדול 450W כל אחד והרסיבר (ללא המקורי, הוא עדיין בסלון שאר המרקולים שלו..) נשרף לי.. זה היה רסיבר של סנסוי מהישנים ממש בן 20 שנה בערך שקבלתי מדוד שלי ההספק שלו היה 300W ועכשיו אני רוצה לקנות משהו חדש.. עכשיו אני צריך עזרה .. אני לא יודע מה לקנות.. זה שני רמקולים כל אחד 450W וווזהו.. ולגבי תקציב אין לי מושג מה הטווח מחירים בדברים כאלו ? אבל לא משהו מטורף. כאילו זה מערכת של החדר שמחוברת אצלי בחדר אז אני לא רוצה להתפרע יותר מדי.. המגבר שהיה היה 300W והוא היה ישן והוא היה מצויין

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  25. Started by Walter Samuel,

שלום לכם, אני מעוניין לקנות כרטיס קול שישמש אותי למשחקים ומוזיקה, אז ככה: *האם יש כרטיס קול שטוב למוזיקה וגם תומך בEAX4? *האם יש הבדל בין הM-Audio Revolution 7.1 ל 5.1? *האם כדאי בכלל לקנות כרטיס קול חדש? (יש לי כרטיס קול אונבורד ורמקולים AL FX-6021). *בפרטים של הRevolution's רשום שהם תומכים בEAX, באיזה EAX הם תומכים? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.