אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
איבדתי את הדיסק של הדרייבר ואין לי בכלל דרייבר לא יכול לשמוע מחקתי את הדרייבר כי שמעתי רק ב2 רמקולים יש לי creative inspire 4.1 אז באתי לחפש את הדיסק אמא שלי זרקה חחחח קיצר אני צריך דרייבים תודה למוצא...
-
- 9 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, לאחר התלבטויות ארוכות החלטתי לקנות כרטיס קול למטרות מוזיקה בלבד. נכון לעכשיו התכנון הוא למכור את המיקסר (Behringer MX1604A), ובמקומו לקנות כרטיס קול איכותי יותר מזה שיושב על הלוח. בנתיים הכרטיס יתחבר למערכת סטריאו ישנה (Akai AC-MX115) ולאוזניות Sennheizer PX100, תוך תקווה שבעתיד אקנה גם מגבר אוזניות ואולי אף אחליף אותן. חשבתי לקנות את הAudiophile 2496, מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפש דרך לחבר את המחשב הנייח לטלוויזייה ללא כבל HDMI אם קיים חיבור שניתן לחבר למחשב כדי לשדר לטלוויזיה הטלוויזיה היא של חברת פיליפס אין בה אנדרואיד אבל אפשר לחבר טלפונים
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/9660/cat/38 מישהו מוכן להסביר לי איך אוזניות כפתור יהיו איכתיות אשר יהיו הם אף פעם לא ישתוו לאוזניות טובות עם ריפוד אוטם איך המוכר הזה קנה ועכשיו מוכר את הזוג הזה :kopfpatsch:
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים, רציתי לחבר DVD (של מחשב כמובן) לרסיבר שתומך ב DTS ו AC3 , איזה כרטיס קול אני צריך (לקנות) כדי לשמוע בפורמטים האלה, אני מתכוון לשמוע ב 5.1 (אמיתי כמו בDVD ביתי)ולא בסטריאו, ואיך מחברים אותם אחד לשני? תודה לכל המגיבים :smoke:
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ממממ אני מעוניין לקנות נגן MP3 של כ20 גיגה ומעלה , לפי מה שהבנתי יש לי תזן האיפוד והIRIVER , אין לי מושג בהבדלים בנייהם או מה עדיף .. התקציב הוא עד 2000 שח (כמה שפחות עדיף כמובן ) ... הדברים שהכי חשובים לי זה ממשק נוח וקל , יכולת סנכרון קלה , והכי חשוב חיי סוללה. כמו כן אם אפשר להוסיף לתקציב איזה זוג אוזניות איכותיות או עזרים שימושיים אחרים שאני לא מכיר :> אל תגידו רק מה יותר טוב , תנו נימוק למה בחרתם כך וכך אחרת זה לא יעזור בשיקול הסופי .. תודה מראש נדב.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקחת איתי לטיול תרמילאות ארוך (כחצי שנה) אוזניות. כרגע יש ברשותי BEATS STUDIO, בעלות קשת מעט סדוקה. אילו אוזניות הייתם ממליצים לי לרכוש לטיול? חשבתי על ה-MIXR אבל אני פתוח לרעיונות, והתקציב שלי מטפס בערך עד 800 שקלים (עם עדיפות ל-500 ומטה). בנוסף, יש אפשרות לרכוש אוזניות MIXR מ-KSP ב-450 ש"ח (נאמר לי שהן אחרי החלפת רכיב או משהו בסגנון) - הייתם ממליצים? תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות עם מיקרופון איכותיות עם שמע טוב, אוזניות OVEREAR/ONEAR יש המלצה למשהו מהארץ בלבד?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב לאחר שכבר מכרתי נגן לפני כמה זמן וראיתי שאני לא יכול בלי זה אני רוצה להשקיע ולקנות נגן טוב ואוזניות מעולות. נגן אני חושב לקחת iaudio u3 שעולה איזה 1100 שקל ואז יש לי עוד 400 שקל לאוזניות. הקטע שכבר יש לי px100 אבל הפלסטיק טיפה דפוק והמגעים גם קצת. עדיין אפשר להסתדר איתם מעולה וזה בעיה קטנה מאוד אבל עדיין זהמ עצבן והייתי רוצה איזה אוזניות איכותיות עדיף גם סגורות שאני ברחוב.. אם לא אז אולי אני יקח איזה nano 4g בגלל הגודל והנפח שלו שאין לנגנים קטנים אחרים. מבחינת גודל ומראה הייתי מוכן גם ipod video כי הוא ממש יפה ודק וחבל שאין משהו יותר זול וטוב שדומה לו רק HD400 החדש אבל לפי מה שראיתי בתמונות הוא שמן כזה. רק אל תגידו לי H10 שונא תנגן הזה מבחינת מראה ואוזניות רק סנהייזר…
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
חבר שלי צריך כרטיס קול חדש, והתקציב הוא עד 140 ש"ח. חשבתי אולי זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=468972 או זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=26978 למישהו יש המלצה לכרטיס קול?
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום אני בונה מחשב לחבר שמתחיל קצת ליצור מוזיקה אני מחפש לו כרטיס קול טוב לעריכת מוזיקה הוא עובד הרבה עם QBASE באמת שאין לי מושג בכרטיסי קול ואשמח לקבל עזרה מקצועית גם לגבי איזה מעבד לקנות (כפול ליבה או מרובע ליבה וכמות הזכרון שצריך) מה שכן אמרו לי הרבה על כרטיס שנקרא JULIA ??? אין לי מושג מהו הכרטיס אבל אשמח להסבר. המפרט שהרכבתי ללא כרטיס קול מצורף בתמונה. תודה מראש ! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להשתמש בלוח אם מדגם GA-H55M-USB3 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3309 מתוך המפרט שלו ניראה שהחיבור למתח מתמבצע ע"י קומקטור סטנדרטי 24 פין ועוד קונקטור 8 פין (במקום 4 פין בלוחות רגילים) אני מעוניין להשתמש במארז FUSION 430 עם ספק שיש לו חיבורים של קונקטור 24 פין וקונקטור 4 פין http://www.antec.com/Believe_it/connectors.php?ProdID=15740 האם מישהו נתקל בבעיה זו ? ומה הצעתכם ? תודה מראש שייקה
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
ה"סקירה" שלי לגבי הX-RAM של Creative. כרטיסי הקול הטובים ביותר למשחקים כיום הם כמובן הX-Fi של Creative. יש כמה גרסאות: XtremeMusic, שהוא הכרטיס הבסיסי עם כל התוכונות של הX-Fi. Platinum, המוסיף את ה I/O Drive שמאפשר לחבר את הכרטיס למערכת קולנוע דרך רסיבר. XtremeGamer Fatal1ty, המוסיף מעל הXtremeMusic כ64MB של זיכרון על הכרטיס. Fatal1ty FPS, המוסיף מעל הXtremeGamer Fatal1ty את ה I/O Drive. Elite Pro, שעולה הרבה יותר וכנראה שווה אם המחיר בגלל איכות הקול. כעת ההתלבטות היא בין X-Fi עם 64MB לבין X-Fi בלי. ככל שאני מבין, זהו ההבדל היחיד בין הכרטיסים. לפי Creative הזיכרון אמור לשפר את הביצועים במשחקים שתומכים בו. הסיבות לקנות כרטיס קול : - לשפר את איכות הקול - לה…
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אוזניות שניתן להשיג בארץ, והן מהסוג של RP-DJ100 http://zap.co.il/model.asp?model_id=35862 יש את AKG K26P, אבל לא ניתן להשיג אותן בארץ, יש עוד דגמים? תודה,
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היי, הגעתי למסקנה שאני צריך רמקולים חדשים למחשב. עכשיו הסתכלתי קצת בפורומים וראיתי שהרבה ממליצים על הMicroLab FC330 אני צריך רמקולים בעיקר למוזיקה ולמשחקים, אלה מתאימים? עצות? תודה מראש =]
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני לא יודע אם זה הפרום הנכון אבל אני אנסה למרות זאת אני מחפש שלט אוניברסלי שלא יעלה יותר מדי, נגיד בסביבות ה 100 שח (לא אכפת לי להוסיף עוד קצת בשביל בשביל שיהיה לו גם מסך) אבל בנוסף לדברים הבסיסים שאני מעוניין לשלוט עליהם (טלווזיה, ממיר הוט, מגבר ו דיוידי) אני מעוניין יכולת לשלוט גם על המזגן לעזרתכם אודה
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
הבנתי מקריאה באינטרנט שחיבור שני רמקולים במקביל לאותו ערוץ יכול לגרום לשריפה של המגבר. מישהו יכול להסביר לי למה ומה ההבדל בין חיבור במקביל לטור? (זאת אומרת, איך מחברים בטור במגבר ולמה זה לא גורם לנזק - אני יודע מה ההבדל באופן כללי בין חיבור בטור למקביל). תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מה ההבדל בין רמקול לא איכותי ולרמקול איכותי ? מה עושה רמקול לאיכותי ? הם בנויים באותה הצורה כימעט
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
? כל מי שרוצה שיגיב מי שלא שלא יגיב כי אז הספירה של מס. האנשים תיהיה יותר קשה
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
בעיה חמורה אני נואש כבר קניתי לפני חודש אוזניית סנהייזר px100 והחוט באשמתי וטיפשותי נקרא ממש באמצע מה אפשר לעשות והעם זה ניתן לתיקוןןן [תודההההה אל העזרההההה
-
- 10 תגובות
- 706 צפיות
-
-
סוף סוף ה IAUDIO M5/X5 מוצגים לראשונה בתצוגה... הנגן אמור להחליף את ה M3 שקיבל ביקורות חיוביות מאוד, עם חסרון המרכזי שלא היה מסך... עכשיו לא רק שיש מסך במכשיר עצמו, יש גם מסך LCD צבעוני, הצגת תמונות וסרטים (בעבר דיברו שגם תומך ב AC3 ורזולוציה גבוהה בלי קידוד מחדש), USB HOST, ושאר הדברים שיש מהדגם M3 הישן... (עדיין אין לו אופציה לנווט בעזרת ID3TAGS רק ע"י תיקיות...) כמו כן, המתחרה של ה GMINI בדגם ה IAUDIO A2 גם הוצג (אם כי הוא עדיין לא בשלבי בשלות כמו הנגנים האחרים): מקור: http://www.dapreview.net/comment.php?comment.news.1210
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בכרטיס קול מובנה על לוח האם שמחובר למערכת סארונד - 5 רמקולים ואוזניות. רציתי לדעת האם יש אפשרות לכוון את כרטיס הקול כך שיפריד כל תוכנה לערוץ אחר, כלומר האם יש אפשרות לדוגמא לדבר בסקייפ באוזניות לשמוע רק את השיחה ובו זמנית לשמוע מוזיקה ברמוקלים ולשמוע רק את המוזיקה בלי השיחה תודה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אוזניות כפתור עד 200 שח או 55 דולר. האוזניות יתחברו ל Motorola Atrix ואני שומע בעיקר רוק ופופ. קראתי הרבה ב head-fi. ושם ממליצים בעיקר על ה Hisoundaudio Paa1 Pro וה Blox M2c. מישהו אולי מכיר אלטרנטיבות יותר טובות? כי רוב הביקורות שקראתי היו מלפני שנה בערך. כמו כן אשמח להמלצה על חנות בארץ או בחו'ל שמוכרת את האוזניות הנ"ל. תודה.
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
תודה לעוזרים המסך הוא LA26A450
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה המקום לשאול או פורום מצלמות דיגיטליות....אז אם זה לא המקום לשאול מצטער אני מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית בתקציב של 1500שח +- שתהיה תואמת לנגן אמפי3 שלי iriver h320 תאמינו או לא אבל זו תהיה המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי חחחח אז אני מחפש מצלמה פשוטה ככה לצילומים משפחתים לטיולים וכאלה אשמח לתגובות
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-