עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by MDK,

היי יש לי כבר שנה בעיה עם הכרטיס קול HERCULES GAME THEATER XP - הערוץ השמאלי הקדמי לא עובד. חיברתי את הרמקולים לOB אבל אז האחוריים לא עובדים במצב רגיל וצריך להוסיף M3D. האם לדעתכם כדאי לקנות AUDIGY SE 7.1 ב155 שקל? נ.ב. - חיפשתי בZAP הצעות אחרות ובTRADEZONE ולא מצאתי משהו יותר טוב. גם בYAD2.co.il לא מצאתי

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  2. Started by yakir1834,

שלום לכל חברי הפורום, מועדים לשמחה! אני לא הכי מבין באודיו ואיכויות יש לי זוג רמקולי מדף JBL TLX 151 שקיבלתי מחבר, והם שוכבים אצלי ללא מעש הרמקולים עובדים אבל הממברנות קרועות 2 ממברנות של 8 אינץ' ו2 של 4 אינץ' אני חושב השאלה היא אם הרמקולים האלה שווים תיקון? תודה מראש לכל העונים והמתעניינים

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום לכולם. בימים אלה אני מרכיב לי מפרט חדש, ושקלתי האם ללכת על כרטיס קול חיצוני. התקציב נמוך ככל האפשר אבל בשביל דברים טובים אני אשתדל למתוח אותן, אני די מתעניין בכרטיסי קול X-fi. כרטיס הקול כניראה יהיה הOB על הasus commando. יש לי altec lansing ADA880 וsennheiser HD280 PRO, ככה שאני רוצה לנצל את מלוא איכותם. תודה רבה Install.

• 10 תגובות
    • 761 צפיות
  4. יש פה מישהו שיש לו את הנגן או שהוא מבין בו??? אם כן אז הוא יכול ליצור איתי קשר בבקשה באיסייקיו 173029654 או במסנג'ר oz_hogeg_@walla.co.il כי יש לי כמה שאלות על הנגן

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  5. כול מי שיש לו ipod יודע שברגע שאתה מנסה לראות שיר בעברית אתה רואה רק שורה ריקה. עכשיו אפשר לעשות משהו בנושא וזה מה שאני מציע לעשות דבר ראשון להכנס לכתובת הזאת http://www.apple.com/feedback/ipod.html בכתובת הזאתי שכול אחד יכתוב הודעה עד כמה מפריע לו הבעיה שאין לipod תמיכה בעברית ועד כמה שהוא מבקש שהם יוסיפו תמיכה בעברית בעדכון הבא של המכשיר עוד יהיה טוב להוסיף בהודעה שברגע שהם יעשו את העידכון הipod יהיה הנגן היחיד שתומך בעברית דבר שיגרום למכירות של המכשיר לגדול פה זה רק 5 דקות ואני חושב שנוכל להשיג את מה שאנחנו רוצים אחרי שהם יקבלו כמה אימיילים שנוגעים לאותה בעיה

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  6. Started by זקן ארציאלי,

שלום לכולם יש בפורום עשרות הודעות שמבקשות עזרה בבחירת מכשיר (גם הודעה שלי) וחשבתי לי... חבל שאין את כל הנתנונים מסודרים...)-: אין... בו נכין (-: רשימה מסודרת עם כל הנתנונים שיהיה לכולם ולי יותר קל לבחור צרפתי קובץ שבו ריכזתי נתונים ממה שאני ראיתי, שכל אחד יוסיף (או יתקן) נתונים על מכשיר או שניים ובסוף תיהיה לנו טבלה מסודרת שיהיה קל לכולם. מה אתם אומרים שנתחיל? אני יעביר את כל הנתונים לקובץ אקסל מסודר ומאורגן רצוי שכל אחד ישום את הנתונים בהודעה או באימייל אני יזין את זה mayan_moran@walla.com [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  7. הי אני רוצה להוסיף ל HTPC שלי כונן בלוריי, רק אין לי מושג אם הם קוראים סרטים של כל האזורים (יעני איזור 1 או 2) ואם יש את ההגבלה הזו בכונן, או רק בתוכנת ניגון. http://www.noacomp.co.il/Category.aspx?CatCode=53 תודה

8. Started by shirNoshe,

בהנחה כמובן שאם כן אז יש יציאות דיגיטליות לרסיבר.

• 10 תגובות
    • 875 צפיות
  9. שלום , קניתי ביום חמישי אחרון דיסק חיצוני של חברת 500G WD Elements. מ אייבורי. קניתי כי רציתי לראות דרך ה DVD של הטלויזיה סרטים. בשלב הראשון,חיברתי למחשב הכנסתי כמה סרטים ואחרי זה לקחתי לבדוק איך עובד ב DVD ששל הטלויזיה. מה שקרה ש הDVD זיהה את הדיסק החיצוני אבל לא נתן לסייר הכוונה לדפדף בין הסרטים.לאחר שניתקתי את ה כבל מ ה DVD פתאום הוא מראה שורות של הסרטים אבל כבר מאוחר כי הכבל מנותק. מדובר על DVD של הום סנטר Luxor usb+dvd . שלב שני, חשבתי שבגלל שלא פירמטטי את הדיסק הקשיח אז הוא לא מזהה עד הסוף את הדיסק הקשיח (כי הוא כן זיהה אותו חלקי ,הוא קראה אותו עד 100% ),לכן ביצעתי פירמוט על ידי מחשב שלי קליק ימני ואז פרמוט. פתאום ה DVD לא מזהה את הדיסק הקשיח התקשרתי/הלכתי לתמיכה/מ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי, לפני שלושה ימים קיבלתי הודעה סופית מאחד ממנהלי האתר שאישר לי לכתוב ביקורת על המכשיר הנ"ל (שכמובן רכשתי לא מזמן). המטרה העיקרית שלי זה להשוואות אותו לדגם הקודם (H1xx) וכמובן לשאר המתחרים, הבסיס לביקורת שלי תהיה הביקורת המעולה על הסדרה הקודמת שנכתבה על-ידי עמרי עמוס - לחץ פה לביקורת אני יתחיל לכתוב את הביקורת מחר, ויעדכן אותה פה תוך כדי, שהיא תהיה מוכנה אני ישלח אותה לפירסום בעמוד הראשי. כל מי שרוצה לעזור (כל בעל מכשיר מסדרת H3xx שרוצה להגיד משהו בקשר לביקורת\מכשיר) מוזמן לעשות זאת או פה או דרך הודעה פרטית אלי. עריכה - דרך אגב, לי יש את הגרסה הבינלאומית, לא האמריקאית. עדכון אחרון: הביקורת מוכנה ב200%, רק תמונות חסרות. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום חברים, כיוון שאני חזור הרבה פעמים על ההמלצה לרכוש מערכת סטריאו משומשת (עם דגש על וינטאג'), ולא פעם גם המלצתי על מערכות כאלה שאני אישית הצלחתי למצוא בעבור חברים, חשבתי אולי הגיע הזמן לעשות משהו שיהיה מרוכז. פוסט כלשהו שיישמר בדביק של הקישורים, ויעזור לכל מי שעושה את צעדיו הראשונים. אז עכשיו מחשיבה חפוזה, מה שיהיה שם בערך זה: 1- מזה מערכת סטריאו (וינטאג') 2- מי צריך מערכת שכזו 3- מהו התקציב בו אפשר להביא מערכת שכזו 4- מה הרכיבים שכדאי לחפש (עם דוגמא למספר יצרנים בולטים מהתקופה) 5- מה לבדוק כשבודקים את הציוד הזה 6- למה הנתונים לא ישנו הרבה (או למה מגבר של 30 וואט מאז יהיה חזק יותר מרסיבר 110וואט שנקנה היום) 7- דוגמא לכמה מערכות שכאלה שאני הצלחתי למצוא בעבר 8- טיפול "100…

• 10 תגובות
    • 3.8k צפיות
  12. Started by LRa,

רציתי לדעת אם זה חשוב לכבות את הרמקולים או שאפשר להשאיר אותם דלוקים 24\7 ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by goodspeed,

התחדשתי לי בEACAN A600II אני זוכר שהיה פה דיון בנושא בעבר על האם להשאיר את המערכת רמקולים על מינימום עוצמה כשהם דלוקים או לכבות אותם כשהם לא בשימוש. אמרו שם שזה יכול לשפר את אורך החיים שלהם או משהו בסגנון. העניין הוא שאני קורא את החוברת הפעלה של הרמקולים וכתוב שם כך: When the use is ended, please turn all control knobs to the minimum and switch off the power source. עכשיו לא הייתי חושב פעמיים אם לבצע את ההוראות של החוברת, אבל כשאני עושה זאת יש תופעה מוזרה, כ3 שניות לאחר כיבוי הרמקולים וניתוק החשמל ישנו בום חלש כזה מהרמקולים... מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  14. Started by Jules Winnfield,

תמונה: http://www.speedyshare.com/740391806.html תכוונו אותי לפי התמונה מה אני צריך להוריד/לעלות כדי שאני ישמע יותר את השחקים ופחות את קולות הרקע אם מישהו יוד בבקשה תעזרו לי כי יש איזה סרט שאני רואה בלי כתוביות, כי אין, וכדי להבין אני חייב לשמוע טוב.

15. Started by jaron1,

איך לשפר את הבאס בסטריאו עם denon avr x2000? כיוון עם המיקרופון התקנה לא הניב ביצועים טובים. אולי לא מיקמתי את המיקרופון מדוייק מספיק.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by noambaum,

קניתי אתמול מערכת רמקולים של לוג'יטק ויש בסנטר כל מיני לחצנים אתם יכולים להגיד לי מה הם עושים ???

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  17. לאחרונה חיברתי אוזניות לטלווזית LCD שלי - la32c530 של סמסונג. כששיניתי את עוצמת הקול השינוי נעשה רק ברמקולים המובנים של הטלויזיה ולא באוזניות. איך אני יכול לשנות את עוצמת הקול של האוזניות?

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  18. Started by orr19,

אהלן קניתי רמקולים z5500, פעם ראשונה שאני שם 5.1 בחדר. המצב של החדר שלי קצת בעייתי, המחשב נמצא בפינת החדר ואני רוצה לדעת אם זה יפגע לי בסאונד זה המצב של החדר שלי http://www.fastup.co.il/images/26906570.png הנקודות האדומות אלה הנקודות שאני רוצה לשים את הרמקולים התכנון שלי הוא להגביר את צד ימין כשאני על המחשב. בגדול אני רוצה לדעת אם זה בסדר הסידור הזה וזה לא יפגע לי בסאונד, השימוש הוא לרוב משחקים וסרטים ושאלה קצת טיפשית - בסרטים הדיבור מגיע רק מהסנטר? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by רוני_,

החלטתי לקנות את הג'ימיני 400... מישההו שמע עליו? הוא מומולץ? אני אשמח לשמוע חוות דעת.. כי אני לא מש מכירה אותו.. תודה!

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  20. Started by ofer214,

קניתי רסיבר של דנון. יש לי רמקולים רצפתיים של "וורפידל" 150 RMS. יש גם סאב של "דום". יש שם פונקציה של "קרוס אובר" שאפשר לבחור מ 50 עד 250 מה כדאי לבחור ומה זה נותן ?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  21. Started by מאור247,

קניתי מערכת 5.1 למחשב ואני רוצה לכוון את הרמקולים כך שכולם יתנו כל אחד את מירב ההספק שלו...ולא שהרמקולים האחוריים יתנו פחות מהקידמיים...איך עושים את זה??

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  22. Started by danvis,

שלום, ברשותי נגן Mp3, בעל 512MB, מסתבר שכמות השירים שלי עוברת את ה-512Mb ורציתי לדעת האם יש לי יכולת לכווץ את השירים בעזרת Rar או Zip, ואם כן, אז הנגן יצליח לקרוא אותם?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  23. לאחרונה רכשתי מיקרופון למדידת רעש של Dayton Audio מדגם iMM-6. הוא מגיע עם קובץ כיול, אבל מומלץ להשתמש ב"רפרנס" חיצוני כדי לעשות את הכוונון האחרון, כי חלק מהסלולרים מכילים מגבר מובנה וזה משפיע על תוצאות המדידות. מישהו יודע איפה אפשר למצוא מד דציבלים באזור חיפה שאוכל להשוות איתו כדי לעשות את הכוונון הזה? צריך סה"כ 2-3 קריאות, אבל המד עצמו צריך להיות מכויל.

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  24. Started by Sifo Jen,

שלום, יש לי מערכת קולנוע ביתית לסלון די טובה, שילוב בין אונקיו לג'מו (מערכת יקרה לא סתם, שילמנו 7500 שקל רק על הרמקולים) בכל אופן..... תהיתי איך אני מכיל את עוצמת הסאב, עוצמת הרמקולים הקידמיים ביחס לאחוריים, BASS,TREBLE וכל אלו. אני שואל מיפני שניסיתי לכיל לבד אבל זה ניראה כאילו זה מישתנה בין סרט לסרט ובין אפליקציה לאפליקציה כלומר, אם אני שומע MP3 מהדי וי די הסאב הורס את הכל וצריך להנמיך, אבל אם אני שומע משהוא בדי טי אס זה בסדר. אשמח אם תשתפו אותי בידע הנירחב שלכם בעולם הסאונד. תודה מראש. יאיר.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ¥«::Ru§§iaN_BoY::»¥,

יש לי בסאב מ50 עד 150 khz למה יש את זה? ואיזה הבדל יש אם אני משנה את ה khz....? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים