אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך עזרה בבחירת כרטיס קול למחשב. התפקיד העיקרי של הכרטיס יהיה בשביל חיבור למערכת סטריאו ובעיקר לשמיעת מוזיקה (לא לעריכה או הקלטה וכדומה). מה מומלץ בטווח מחירים הזה? והאם יהיה בזה שיפור משמעותי על מה שיש לי כרגע על הלוח אם? (Realtek ALC883 High Definition Audio CODEC, 6-channel ) בעיקרון אני אוכל קצת לחרוג מהתקציב, אבל רק בתנאי שזה באמת יהיה משמעותי ושווה את זה. תודה
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום רב קניתי מחשב Acer L100 ונאמר לי שאני יכול להוציא משקע הרמקולים (שהוא שקע אנולגי לכל דבר) אות דיגיטלי האם זה נכון הדבר ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
-
למישהו יש ניסיון עם האוזניות הנ"ל? אולי אתם ממליצים על אוזניות אלחוטיות אחרות בתקציב +500 ? השימוש העיקרי הוא מוסיקה וצפייה בסרטים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני מחפש חנות באיזור ת"א שבה אוכל לשמוע את ה-PX100 וה-PortaPro (ואולי גם אוזניות אחרות עד 300 וקצת ש"ח). קראתי המלצות בפורום על אדר סוכניות ברחוב החשמונאים, ועל כלי-זמר בדיזנגוף סנטר. אחת משתי אלה עדיפה על השניה? יש חנות אחרת שכדאי לבקר במקום?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עכשיו רוצה ליקנות רמקולים למחשב ויש לי כסף ביד..... אני רציתי ליקנות את ה z-5500 עוד לפני חודשיים ועכשיו שיש לי כסף אני לא יודע עם ליקנות אותם..... האם הם איכותיים? ואני מחפש ברמקולים סאב חזק מטורף וגם החוזק הכללי ושישמעו טוב בווליום גבוהה האם הם שווים תמחיר? והאם יש משהו יותר טוב במחיר 2400?? תודה לכולם מראש...
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי קבצי ape שאני רוצה לחלק אבל אם הcue splitter הוא מחלק לי את הflac או wav אז למה עדיף לי להמיר את הקובץ כדי שיהיה מינמום פגיעה באיכות. תודה, רותם. עריכה: אם יש פורמט אחר שעדיף להמיר אליו אז תגידו.
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
ובכן,אתמול בערב קניתי אותם והם נהדרים! הם נראים יפים ומקצועיים מאוד,במיוחד השני רמקולים,הסאב גדול ומרגיש מאוד איכותי (כל הרמקולים ד"א מעץ) הגימור שלהם יפיפה והפס הכחול בסאב יפה אפילו יותר. ועכשיו תכלס,שומעים בהם נהדר..שמעתי בהם סגנונות שונים של מוזיקה החל מרוק עד פופ ומוזיקה אירית אפילו והם פשוט נהדרים..מלמעלה עד למטה. אני אישית מאוד מרוצה מהם (על אחת כמה וכמה שהם עלו לי 330 ש"ח). היתי מצרף מתונות אבל השולחן מבולגן בכל מקרה,הבעיה היחידה שלי היא שאין שלט אלחוטי (שהתרגלתי אליו מהמערכת הקודמת) אבל אני מניח שזה ככה בכל המערכות במחיר הזה. אבל רשום על הקופסא שהוא מגיע עם שלט חוטי..שמשום מה לא נמצא באריזה למרות שהיא לא נפתחה מעולם,שלחתי אימייל ליבואן ונראה מה יהיה הלאה מז…
-
- 42 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש נגן DVD איכותי אך לא יקר מידי בסביבות ה 500~ ש"ח . ראיתי שיש אפשרויות לחיבור DOK דרך USB כך שאם זה אכן עובד כמו שצריך זה יכול להיות פי'צר מעולה שיחסוך הרבה בלגן ודיסקים. צריך להיות לו גם תמיכה בעדכון firmware כי יש לי כבר DVD ישן שלא תומך בזה ולכן חסר שימוש כרגע תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מערכת רמקולים של creative T6060 המערכת מצוינת אבל החוטים של הרמקולים קצרים מידי , איפה אוכל למצוא חוטים מאריכים לרמקולים כאלה ? וכמה זה אמור לעלות ? תודה רבה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
במקום בו אני עובד, היה פעם אולפן, אך מסיבות תקציב פירקו אותו (לפני בערך 11 שנים), ולא ממזמן מצאתי באחד החדרים במקום כרטיס שהיה בעבר בשימוש, ורציתי לדעת האם הוא שווה בכלל חיבור למחשב... emagic Audiowerk 8 עם חיבור לפאנל RACK בשם Breakout 8... מישהו בכלל שמע על משהו כזה ? תודה, סטס.
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
ראיתי בPS2 ובDVD ובמחשב ובכל מה שבעל חיבור סאונד יציאה שבעצם אין לה קונקטור אלא מן לייזר אדום, הבנתי שזאת יציאה אופטית. רציתי לדעת למה היא משמשת,למה משתמשים דווקא בה ומה היתרונות שלה... תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שמי סטס , אני מחפש אוזניות טובות לנגן בערך ב-300 שקל בינתיים אני שומע מוזיקה בפלאפון שלי - NOKIA N73ME ולפני שהאודיאופילים מתנפלים עלי, אני מתכוון לקנות מאוחר יותר נגן איכותי ( משהו כמו D2 או אולי משהו מהחדשים שייצא בקרוב) שינצל אוזניות איכותיות (תקנו אותי אם זה לא משנה). אני מעדיף אוזניות סגורות ולא IN EAR למרות שגם זו אפשרות אם כי בעדיפות נמוכה. אני עומד להתחייל ולכן רוב הזמן שבו אשמע מוזיקה כנראה יהיה בתחנות/אוטובוסים כך שחשוב לי שהאוזניות יתאימו לסביבות כאלו. אני כמעט בטוח שזה לא משנה אבל סוג המוזיקה שאני שומע הוא בעיקר רוק על כל ענפיו קצת מטאל מתקדם וסתם דברים מפה ומשם שאני פשוט אוהב... חשבתי על Sennheiser PX100 או MPX100 העניין הוא שאין לי מושג מה ההבדל ביניהם …
-
- 13 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות את ה-z5500 והחדר שלי לא בדיוק מרובע אז אין לי מושג איך בדיקו כדי למקם את הרמקולים כדי שאני יראה סרטים וישמע מוזיקה זה ישמע טוב צירפתי תמונה של הצורה פחות או יותר של החדר ואיפה ממוקם כל דבר והמחשב שלי הוא נייד איזה כרטיס קול כדי לקנות כדי שיוכל לספק את הרמקולים האלה כמו שצריך והאם כדאי להשקיע בz5500 או שהz5400 יהיו טובים גם פשוט חשבתי שאם כבר אני משקיע אז לקנות משהו טוב תודה יואב [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
-
שלום אני לפני קניית כרטיס קול הכרטיס שברצוני לקנות הוא ה Audigy Value רציתי לדעת אם יש כרטיסים טובים יותר בתחום המחיר שהוא כ 200 ש"ח בתודה מראש, דור נ.ב רציתי לשאול שאלה נוספת.. האם רעשי רקע שמגיעים מהאוזניות שלי RP10 של eqution כאשר אני מחבר אותם למחשב קשורים לכרטיס קול און בורד אגב דבר כזה בווליומים מסויימים עם הרמקולים
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
הימרתי על הביקורות הטובות שקראתי כאן על Altec Lansing ATP3, 2.1, קניתי ואני נהנה מכל רגע. בתקציב הזה (340 ש"ח) קשה לי להאמין שיש משהו טוב יותר. לחובבי הצליל הגבוה והמדוייק - חובה לשמוע אותם לפני שאתם קונים משהו אחר. שנה טובה וגמר חתימה טובה. פיני
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ימני מסוג א ושמאלי מסוג ב' לא הורס כלום?
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
כרטיס קול איכותי תקציב עד 450 + - איזה כרטיס כידי לי לקחת מאלו בKSP ומה ההבדל בינייהם ? כי אני רוצה לנצל מקסימום T6060? מהרמוקלים אז שווה לקחת X-Fi XtremeAudio או X-Fi XtremeGamer או עדיף להתפשר על Audigy SE 7.1 מיועד לסרטים ומשחקים (רוצה ממש להרגיש את המשחק\סרט בחדר) +איפו צריך לשים תסבוופר בחדר בכידי לשפר את הצליל ??? (שמעתי זה בפינת החדר)[br]פורסם בתאריך: 14.09.2007 בשעה 11:51:48 מבינים?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
-
ה 4121 קצת יותר יקר. מה עדיף מבינהם? ATP3 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24875 4121 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24879
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מגבר (חדש) וזוג רמקולים מדפיים עד 2000 ש"ח (עדיף בכמה שפחות ) כרגע המגבר יחובר לשני רמקולים בלבד, אבל אני מחפש מגבר 5.1 בשביל שדרוגים עתידיים... קראתי שה- JBL E20 נחמדים מאוד (900 ש"ח). אבל אין לי מושג לגבי מגבר. אשמח לשמוע הצעות מכל הסוגים!
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
יש לי את המכשיר הבא AV-745DX של Graetz צרבתי סרטון עם כתוביות SRT והוא עובד בסדר (סימני הפיסוק בסוף המשפט מגיעים להתחלתואבל ניחא) אבל הכתוביות ממש קטנות ולא מצאתי אף דרך להגדיל אותן, יש דרך? תודה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-