אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני ממש בור בכל הנושא הזה ואין לי מושג אפילו איזה דברים אני צריך לקנות(רמקולים/מגבר/סאב וכו) אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתי בעיקר לצפייה בסרטים/טלוויזיה ולפעמים גם קצת מוזיקה. התקציב הוא 8K אבל אפשר לחרוג עד 10K אך ורק אם התוספת במחיר תהיה שווה את זה. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
היי. אני רוצה לקנות Sennheiser GSX 1000 בשביל אוזניות PXC 550. השאלה שלי, האם האוזניות האלה טובות בשביל ה-DAC, והאם הן יעבדו טוב עם ה-Surround שה-DAC מספק? כלומר, איני יודע אם האוזניות צריכות לתמוך ב-7.1 כדי להשתמש בפונקציונליות שה-DAC מספק כשהוא משמיע 7.1
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכנן לקנות בשבועיים הקרובים את האוזניות שכן הMP3 שלי יחזור מתיקון (באשמתי) ויש לי עכשיו אוזניות שמכאיבות לי באוזן (ג'נריות). יש אוזניות טובות עד 100 ש"ח (אפשר גם בפחות)? מה עם AKG ? ראיתי בבאג את שני אלה: http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5366&perur=2&t=12&c=308 http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5367&perur=2&t=12&c=308 הם טובים ? יש להם שנתיים אחריות
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי מחשב והוא נותן קול לשלושה דברים : 1.טלווזיה 2.מערכת סטריאו 3.מערכת סטריאו כולם מתחברים למחשב בחיבור שמע פשוט כמו של אוזניות (3.5 ) הבעיה היא כזאת כל פעם שאני רוצה לשמוע ממקום אחד או אחר אני צריך לנתק ולהחליף את הכבל וזה מעצבן (כי החיבורים מאחור). ניסיתי לשים מפצל פשוט אבל זה מחליש את המערכות ומוריד מהאיכות אז רציתי לשאול אם יש איזה פיתרון איזה קופסאת בורר או אפילו רעיון להכין קופסא כזאת בעצמי עם מתגים או משהו בסגנון כי זה משגע אותי תודה רבה לעוזרים חגי.
-
- 10 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני עומד לקנות אייפוד חדש.... עכשיו אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לברר איכשהו איזה אייפוד ייצא לאחר השקת ה IPOD MOVIE אתם יודעים פורומים של אנשים ש"מרגלים" אחרי אפפל ויש להם חדשות חדשות :] אז אם יש לך שמץ של מושג איזה אייפוד עומדים אפפל להשיק אחרי הפוד החדש - אשמח לדעת בברכה אלדר :]
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש לי מחשב שהוא בחדר שלי ויש לי בבית טלויזיה LCD 42 בסלון יש אולי איזה מכשיר שאני יחבר אותו למחשב ואז אני יחבר משהו לטלויזיה ואז אני יכול לראות סרטים דרך המחשב בטלויזיה מה אתם אומרים? באלחוטי
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות חדשות בשביל ה IPOD שלי ולפי מה שקראתי פה אתם ממליצים לקנות את CX300 אבל... אני לא יודע איפה אני יכול להזמין או באיזו חנות מוכרים אותם עוד בעיה קטנה אני באר שבעי ואין לי איך להגיע לתל אביב בזמן הקרוב תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי בAC3 כמה סוגים של PCM 16/24/32/FLOAT זה אומר שכרטיס האון בורד REALTEK HD תומך בכולם אם כן אז איזה הכי טוב לסרטים ??? תודה
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכנן לקנות טלויזיה כדי לשחק במשחקים ב XBOX360 חוץ מאשר לראות סרטים באיכות גבוה. המליצו לי על ה SHARP D44 אבל אני לא יודע על מה מסתכלים. אז מה שאתם ממליצים תגידו גם למה היא מומלצת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה קשורה גם לסאונד וגם לוידאו כך שאם לא מתאים לכאן בבקשה להעביר פורום. כרגע יש לי לפטופ עם חיבור VGA וטלויזיה עם חיבור HDMI אני רוצה לחבר בין השניים וכבר יש לי כבל HDMI-HDMI, השאלה היא אם אקנה מתאם VGA-HDMI ללפטופ, ואוציא HDMI רגיל מהלפטופ עד לטלויזיה - תמונה תהיה, השאלה האם גם סאונד? (בגלל שזה עובר דרך מתאם) במידה וכן אחלה, במידה ולא - מה האופציות שלי? אשמח אם תתנו קישורים + מחיר למתאמים/כבלים וכל דבר אחר שיתן לי את הפתרון לזה. (זול ככל האפשר) דגם הטלויזיה : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=731232 תודה רבה שי
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב אני קונה מסך טלוזיה ואני רוצה לצרף לו מערכת קולנוע ביתית בעלות של 12 אלף שקל רוב האזנה נעשת במשחקים מוזיקה וסרטים אני רוצה לקנות לא משולוב אלה לבחור רצפיתים סנטר אחורים מגבר סאב וופר תודה לעוזרים. יש לךי עוד בקשה יש לי חבר שקנה תמסך D8000 65 גודל שקנה בBH עלה לו 5500 אלף דולר+מס מעמ +משלוח התקציב הוא 25 אלף דולר( זה לא ספאם עם אתם חושבים שזה ספאם על תגיביו סתם מי שמאמין לי שיתן לי הצגעה שמעתיח על BW802D שעולה 5500 אלף דולר
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היום בדקתי את תיבת הדואר מבין כל עלוני הפרסום אני רואה את הפתק מהדואר שהאוזניות הגיעו, והדבר שהפתיע אותי היה שהפתק היה בתיבת הדואר הוא מה 10.3 והיום ה 17 לחודש משלוח מהיר ביותר של alessandro למעשה כתוב על הקופסה שהם שלחו לי את האוזניות באותו היום שהזמנתי אות, משלוח מהיר . עכשיו לאוזניות, ממה שיצא לי לשמוע אותם הם נשמעות מעולה ;D אני לא ממש אודיאפיל ואני לא ממש יכול לעשות עליהם חוות דעת מקצועית (האוזניות שיש לי זה KSC-75 וסוני IEM לא מוצלחות), אבל מה שאני כן יכול להגיד זה שהן אוזניות נהדרות אני לא מרגיש שחסר בס, פירוט טוב, רק אין במה ממש רחבה אבל זה לא מפריע. ובקשר לנוחות, אני שם אותם כבר חצי שעה על הראש והם דיי נוחות. גיל.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי פאנל KD-G511 של JVC. עכשיו הבעיה היא שהפלסטיק מקדימה (השחור), מה שמונח לפני הפאנל, שעליו שמים את הפאנל - דפוק! אני חייב להחליף אותו. שלחתי אותו למעבדה ואין הם אומרים לי שאי אפשר לתקן אלא חייבים להחליף את החלק מקורי אבל הבעיה שצצה היא שלא הגיעו עדיין חלקים (זה קרה לפני חודש ככה) המצב כרגע הוא שאני לא יכול לשלוט בפאנל. שום כפתור לא עובד. אני לא יכול להעביר לרדיו.. כל מה שאני יכול לעשות זה לשים CD ולשמוע אותו מהתחלה ועד הסוף ובכל פעם שאני מניע הדיסק מתחיל מחדש... מישהו יודע אם אפשר לתקן? בבקשה תעזרו לי... אני מוכן גם למכור אותו בגרושים אם אף אחד לא יודע
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס TV חיצוני שיתחבר למסך ''LCD 19 ולממיר של YES (רגיל לא HD) יש למישהו המלצות?
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 ורמקולים למישהי שמלמדת ריקוד לילדים. דרישות: רמקולים ניידים שיהיה אפשר לשמוע אותם בחדר מלא ילדים קטנים שעושים רעש ונגן ידידותי מומלץ בעברית. התקציב כנראה לא יהיה גבוה והבעיה העיקרית שלי זה הרמקולים (נגנים אני מכיר). אשמח להמלצה על רמקולים ניידים בעלי עוצמה מספקת. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים SOLO 7C מהקניה הקבוצתית שארגנתי אז וכבר כמה זמן שאני חושב להוציא מהם את המקסימום. כרגע הם מחוברים לכ.ק בלוח ועם הכבלים שהם הגיעו איתם. מוכן להשקיע כ- 300 ש"ח מקסימום לכל העניין הזה ומצפה להבדל משמעותי בסאונד. השימושים הם בעיקר מוזיקה באיכות גבוהה (320K או FLACK) וקצת משחקים. כמו כן ברשותי אוזניות S.S.S.V.2 מבחינת כ.קול חשבתי על XONAR DX מיד 2 או לחילופין ה- DAC הזה: http://www.ebay.com/itm/SMSL-SD-793II-DAC-DIR9001-PCM1793-OPA2134-Coax-Optical-Input-Headphone-Amp-B-/251250687473?pt=US_Home_Audio_Amplifiers_Preamps&hash=item3a7fb53df1 מבחינת כבלים חשבתי על זה בין הרמקולים למחשב: http://www.ebay.com/itm/Choseal-Q-565A-3-0M-10ft-Gold-Plated-3-5mm-Male…
-
- 17 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
טוב אני רוצה לקנות רמקולים למחשב שלי חשבתי בכיוון של ה 5.1 וה Z640 עכשיו במידה ואני אקנה את זה רציתי לדעת האם בכלל המחשב שלי יוכל לנצל את המערכת הזו? כאילו האם הכרטיס קול שלי תומך ב 5.1 ???? או שאני אצטרך גם לקנות כרטיס 5.1 LIVE! ב איזה 200 שקל??? תודה לעוזרים...
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול שמתאים לרמקולים creative sbs 580 ולAGP וגם לPCI, בתקציב של עד 400 שקל (עדיף יותר זול,אבל שיהיה מהחברה הכי טובה במסגרת הקציב). תודה.
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
מישהו שמע על החברה שמייצרת רמקולים Dynuadio Acoustics? אמרו לי שהיא מייצרת רמקולים או מוניטורים (אני לא יודע אם יש הבדל) ברמה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז אני מתלבט בן שני הנגנים הבאים חשוב לציין שקראתי כול ביקורת קיימת באינטרנט המחירים הם יקרים וההשקע חד פעמית לשנה הקרובה אלא אם יקרה משהו שיגרום לי להתעקב (להתקבל לאונ' IIT בע"ה) עכשיו לענייננו הנה הנגנים Archos AV420: http://www.archos.com/products/prw_500664_specs.html Archos Gmini 400: http://www.archos.com/products/prw_500637_specs.html כול אחד עם הפלוסים והמינוסים שלו אבל אני לא יודע מה להחליט בבקשה עזרתכם הדחופה אם למישהו יש נסיון אשמח לשמוע עליה
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני יכול להשיג אותו ב2500 ,כמה המגבר אכותי ואם כדיי לי לקנותו אותו? השימושים שלי הן סרטים משחקים ומוזיקה
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום ושנה טובה, אני מעוניין להתקדם ממערכת סטריאו ישנה בחדר לחוויית שמיעה נורמלית ואיכותית – כלומר אני מעוניין לרכוש רמקולים ורסיבר. הרמקולים והרסיבר אמורים לשרת אותי בחדר של 3.5x7 עם תקרת עץ בגובה 2.5, והדרישות הן האזנה למוזיקה ממחשב ומדיסק, טיונר, חיבור לטלוויזיה, סרטים ועריכת וידאו. התקציב הוא סביב ה- 1000 עד 2000 ש"ח. אני יודע שבסכום הזה אי אפשר להשיג שילוב של מוצרים איכותיים מאוד וכמובן שאין גבול לסכום שניתן להשקיע (בפנטזיה), אבל אפשר להשיג משהו טוב (אני מקווה). בחנות אקראית של מוצרי חשמל שנכנסתי אליה הציעו לי רסיבר של (Harman Kardon (142 + סט 5 רמקולים של Pure Acoustics ב- 2000 ₪. 1. באופן כללי, במסגרת התקציב והדרישות - האם ללכת על מוצרים חדשים או לחפש מוצרי יד שנייה…
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
יש לי את לוח האם ga-p35ds3r e של ג'יגבייט, ועליו כרטיס קול 2/4/5/7.1 (אפשר להשתמש בו בכל הצורות הללו) אני מחבר בינו לבין המערכת שלי עם כבלים שמצד אחד יש PL סטריאופוני ומהצד השני שתי יציאות RCA לצד ימין ולצד שמאל. כמו בתמונה: וזה נחמד וטוב לרמקולים הקדמיים והאחוריים שבאים בזוגות . אבל עדיין נותרו לי הסאב והסנטר ועל כרטיס הקול נותרה יציאה אחת פנויה שעליה כתוב:"center/subwofer" (אני לא מתייחס ליציאה נוספת המיועדת למערך 7.1) האם לחבר ליציאה הזו כבל נוסף דומה לאחרים ואת שתי ה- RCA שיוצאים ממנו לחבר למגבר שלי למקומות המיועדים לסנטר ולסאב? או שיש כבל אחר המיועד לזה? (לא סטראופוני) תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אהלן, יש לי לוח של אסוס P8P67-M Pro ולצערי הרב לאחר הקנייה של המחשב שלי לפני כחצי שנה הצטערתי שבחרתי בלוח הזה, הייתי צריך לקחת לוח ATX ולא Micro ATX (אחרי ששמתי עליו SCYTHE MUGEN 2 ו-GTX560 TI שתופס 2 סלוטים כמעט ולא נשאר לי מקום) וגם בגלל שהסאונד ממש איכזב אותי, סאונד נמוך מאוד לעומת מה שהיה לי במחשב הקודם (גם מובנה על הלוח). אבל נעזוב את זה, כולנו עשינו בעבר טעויות ומטעויות לומדים, לשמחתי זה לא טעות כזאת קריטית כי אחרי הכל זה לא כזה לוח גרוע פשוט לצרכים שלי הוא לא התאים לי כפי שציפיתי. התגברתי על הצפיפות עם הלוח הקטן (למזלי בחרתי מארז CM690 שעזר לי הרבה בעניין), מה שנשאר לי להתגבר עליו זאת הבעיה של הסאונד שממש התאכזבתי ממנו. החלטתי שאני רוצה להביא לי כרטיס קול עם סאונד …
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא שוק פופולרי במיוחד, אבל אני זקוק לזוג רמקולים שולחניים, שלא יתפסו הרבה מקום ויהיו ניידים. לכן אני מחפש דגמים שהם 2.0. יש לי כבר מערכת 2.1 במקום אחר, לכן בבקשה לא להציע רמקולים עם סאב. המטרה של הרמקולים היא לשימוש כללי של מחשב (משחקים וסרטים, לפעמים גם מוזיקה). חובה:שקע לאוזניות. לא אתפשר על זה. רצוי: באסים סבירים (מובן שאי אפשר להגיע לעוצמה של סאב כשאין סאב, אבל כמה שיותר - יותר טוב. דגמים שחשבתי עליהם הם בינתיים: Creative I-Trigue 2200 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=39236 Creative I-Trigue 2300 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=598023 שאמורים להיות מאוד דומים בכל הפרמטרים. אשמח לשמוע ממישהו שיש לו חוות דעת לטוב או לרע על הדגמים הנ"ל או דגמי…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-