אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
כל הזמן הם מוציעים מין רעש כזה של תיק תיק תיק תיק.. למה זה?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
ובכן,אתמול בערב קניתי אותם והם נהדרים! הם נראים יפים ומקצועיים מאוד,במיוחד השני רמקולים,הסאב גדול ומרגיש מאוד איכותי (כל הרמקולים ד"א מעץ) הגימור שלהם יפיפה והפס הכחול בסאב יפה אפילו יותר. ועכשיו תכלס,שומעים בהם נהדר..שמעתי בהם סגנונות שונים של מוזיקה החל מרוק עד פופ ומוזיקה אירית אפילו והם פשוט נהדרים..מלמעלה עד למטה. אני אישית מאוד מרוצה מהם (על אחת כמה וכמה שהם עלו לי 330 ש"ח). היתי מצרף מתונות אבל השולחן מבולגן בכל מקרה,הבעיה היחידה שלי היא שאין שלט אלחוטי (שהתרגלתי אליו מהמערכת הקודמת) אבל אני מניח שזה ככה בכל המערכות במחיר הזה. אבל רשום על הקופסא שהוא מגיע עם שלט חוטי..שמשום מה לא נמצא באריזה למרות שהיא לא נפתחה מעולם,שלחתי אימייל ליבואן ונראה מה יהיה הלאה מז…
-
- 42 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
היי כולם , קניתי את הרמקולים האלה שלי של לוגיטק Z680(חמישה רמקולים +מגבר)לפני שנתיים והם פעלו מצויין עד לפני שבוע . אני בדקתי את החיבורים של החוטים עם הרמקולים למגבר הכל תקין אבל כל פעם שאני מחליף את הפיוז למגבר הוא נשרף לי. אני מחפש מקום שקרוב לבית שמתמחה בתיקון של רמקולים כאלה , אני גר בצפון ת"א באזור רמת אביב . אני אשמח לכל עזרה ,תודה . דור.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השימוש יהיה בעיקר ל PS3. תודה מראש למייעצים
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי בחדרי סאב וופר שמחובר למערכת קולנועי ביתי ועוצמה שלו 40 וואט RMS ומאוד חלש וגם לא מרגישים את הבאסים אני מעוניין לקנות סאב וופר לביתי שמחובר לחשמל ורציתי בעוצמה של 200 RMS מה שחשבתי יותר בזול זה לקנות סאב וופר של אוטו ולשים תיבה ומגבר אבל זה שווה לביתי אז לא כדאי תמילצו לי איזה סאב וופר גג 700 שח בעוצמה של 200 וואט RMS בתודה לעוזרים שיהיה לכם צום קל
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
אז ככה אני עובר דירה והחדר שם משהו כמו 3.75 על 3....ואני רוצה לקנות מסך בגדול 32... השאלה מה...חשבתי על זה סמסונג LA32S81B מה אתם אומרים? לי חשוב שתהיה איכות הכי טובה שניתן בתקציב (באיזור ה4.5 ככה) אחריות טובה HDMI חובה ורצוי SCART...(אפשר גם בלי) המטרה של הTV היא להיות מחוברת למחשב וזהו....הכל דרך המחשב הכבלים הסרטים ולגלוש...
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש למישהו מושג אם ניתן להשיג את הרמקולים abit iDome בארץ? ואם אין אף חנות שמוכרת אותם בארץ, האם מישהו הביא אותם מחו"ל או יודע על דרך סבירה לקנות אותם מחו"ל?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום המתאים(אם לא אז מנהלים אתם מוזמנים להעביר אותו לפורום הנכון) לשאלה. יש לי כרטיס טלויזיה Leadtek Tv2000 XP Expert ואיתו הגיע כבל MiniDin 9-Pin שמתחבר לכרטיס ומהצד השני שלו מכיל כניסה ל S Video ו RCA. הנה תמונה שלו: אחרי שהכרטיס עבר קצת במשפחה הכבל אבד. מישהו יודע איפה ניתן להשיג מתאם כזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות את ה-z5500 והחדר שלי לא בדיוק מרובע אז אין לי מושג איך בדיקו כדי למקם את הרמקולים כדי שאני יראה סרטים וישמע מוזיקה זה ישמע טוב צירפתי תמונה של הצורה פחות או יותר של החדר ואיפה ממוקם כל דבר והמחשב שלי הוא נייד איזה כרטיס קול כדי לקנות כדי שיוכל לספק את הרמקולים האלה כמו שצריך והאם כדאי להשקיע בz5500 או שהz5400 יהיו טובים גם פשוט חשבתי שאם כבר אני משקיע אז לקנות משהו טוב תודה יואב [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
ברשותי כרגע שני רמקולים 90% אבק, חצי מתפוררים, שאחד כבר מתפקד רק כשמתחשק לו, או לפי ההתרעות בצפון.. עוד לא עליתי על הסיבה האמיתית.. השימושים שלי במחשב הם 50% גלישה+מוזיקה, 30% סרטים/סדרות, 20% משחקים, ו10% שאר ירקות. התקציב שלי הוא בסימן של 'להוציא כמה שפחות ולקבל כמר שיותר' משמע אני מחפש משהו משתלם לתקציב - 450 גג גג חנוק. עלו לי בראש שני מוצרים - 1. X-530 מבית לוג'יטק, מערכת 5.1 בין הזולות והמשתלמות שיש. 2. CREATURE 2.1 מבין JBL, עיצוב ופיצרים יחד עם איכות. מה עדיף מבין השניים? או שבכלל ישנם רמקולים ששמים את שניהם בכיס?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוח P5K-E והכרטיס קול המובנה הוא sound max עכשיו או שזה לא מזההה את זה או שאני לא יודע איך להגדיר את העניין הורדתי את הדרייברים הכי חדשים זה לא פתר כלום יש לי וינדוס ויסטה ומעערכת 5.1 של לוג'יטק ה-x-530
-
- 40 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים ATP3 והסאב שלהם כלפי מטה וכשני הופך אותו אני לא רואה שום פיר שממנו יוצא האוויר.. למה לא נמצא פיר כזה בסאב? ועוד משהו זה שאני מגביר עם הרמקולים לווליום גבוה 85%-90% או קצת פחות לפעמים אז אני שומע קצת זיופים מהטוויטרים (2 הקטנים שיש בכול רמקול) ורק אם אני מנמיך ממש את הטרבל לרבע או פחות זה נעלם ואז כבר לא שומעים כול כך טוב! ממה זה נובע? אולי ביגלל שהרמקולים מחוברים לכרטיס OB די ישן? אם אני יקנה כרטיס קול אז זה יעלם? ובכלל האם זה סכנה שהרמקולים ישרפו אם אני שומע בעוצמות כאלה בין אם הם מזייפים לפעמים ובין אם לא? האם יש צורך בקנייה של כרטיס קול טוב יותר (לא משהו מקצועי אלה משהו פשוט אבל איכותי)? אשמח לתשובות זה חשוב תודה.
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
הממ,שאלה שהמון זמן אני חושב עליה ואין לי תשובה חוץ מזה שנראה לי שהתדר גבוה מדי ורמקול X אינו עומד בתחום והוא מזייף. אשמח לשמוע אותכם!
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי אוזניות sennheizer HD 215 עם התנגדות של 32 Ohm ברצוני לקנות את ה iAudio 7 החדש של cowon אולם באתר שלהם רשום כך: Max Output: 16 Ohm earphone : 26mW + 26mW האם תיווצר לי בעיה בגלל הפער בין התנגדות המכשיר להתנגדות האוזניות? תודה רבה מראש! (נ.ב. אשמח לשמוע מה דעתכם על האוזניות שלי)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי התקשר אלי והודיע לי כי יש לו חבר טוב שרוצה למכור את הכרטיס הנ"ל במחיר הזה, כיוון שהוא רוצה כרטיס אחר ומעוניין להפטר מהנ"ל. אני יודע שהכרטיס יד שניה, אמרתי שניקח ממנו וננסה יום יומיים במחשב כדי לראות אם הוא שווה, מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אז ככה אני יכל כרגע לקנות רק בארץ (כי אין לי משהו בחו"ל או שחוזר מחו"ל בזמן הקרוב לצערי) ואני צריך מגבר נייד לאוזניות החדשות שלי ה-AKG K601 אני ישמח גם לאתרים של חנויות כי גם את זה לא מצאתי
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מחפש מערכת שקוראת פורמט MP3 וצרובים, כולל טייפ רדיו -וCD. גובה מקסימלי: 42 ס"מ רוחב מקסימלי: 75 ס"מ עומק מקסימלי: 36 ס"מ חשבתי על המערכת הזו: http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-AudioSystem&model_id=473438 עדיף עם מסך. תודה!
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים שולחניים בלי סאב שיהיו עד כמה שיותר אכותיים כי יש לי פה ג'נרים והם פשוט זוועה טיפה מעלים ת'ווליום והם כבר על סף פיצוץ וגם לפעמים אחד מהם לא עובד ככה ש גג 70 ש''ח. ואם אפשר אז רק מאחת החנויות האלו פנדס , קיי אס פי , באג , אופיס דיפו.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אפשר לחבר רק 2 רמקולים קדמיים או 2 קדמיים וסנטר +הסאב בלי לחבר את שאר הרמקולים ?
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
כבר נמאס לי!! אני רוצה לקנות את הZ2300 אבל אין אותם בארץ לקניה כרגע,ואני מת למשהו חדש וטוב. השאלה שלי היא האם יהיה הבדל בין הקריטיב שיש לי עכשיו לעמות ה אלטק??,אני רוצה רמקולים שהיה טובים בוליום גבוה כלומר באסים בלי זיופים!. אם כן אז מחר אני הולך לקנות על הבוקר. תודה
-
- 10 תגובות
- 653 צפיות
-
-
ברצוני לשפר את איכות ועוצמת הצליל של הטלויזיה שלי. חשבתי לקנות זוג רמקולים לקיר או למדף שיעשו את העבודה עריכה: אחרי תחקיר קטן שעשיתי גיליתי שזה לא כל כך פשוט כמו שחשבתי... הבנתי שאני צריך מגבר שבעזרתו אוכל לחבר את הרמקולים לטלויזיה ולשאר המוצרים שלי (DVD, פלייסטיישן וכדומה...). השאלה היא האם אני יכול למצוא מגבר קטן עם בערך 4 חיבורי סאונד (אין לי מקום בחדר למשהו גדול!) + 2 רמקולים במקסימום 1000 שקל והאם יש דרך אחרת לחבר את כל המוצרים שלי לרמקולים בלי מגבר? ואיך לעזאזל יכול להיות שבקושי יצא לי לראות מגבר אחד שנמכר בנפרד במינימום 500 שקל אבל מערכות קולנוע אתה תמצא כמו זבל ב-500 שקל ששם יש גם מגבר גם DVD וגם 5 רמקולים - אני ממש לא מבין את זה!!!
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבחירת כרטיס קול למחשב. התפקיד העיקרי של הכרטיס יהיה בשביל חיבור למערכת סטריאו ובעיקר לשמיעת מוזיקה (לא לעריכה או הקלטה וכדומה). מה מומלץ בטווח מחירים הזה? והאם יהיה בזה שיפור משמעותי על מה שיש לי כרגע על הלוח אם? (Realtek ALC883 High Definition Audio CODEC, 6-channel ) בעיקרון אני אוכל קצת לחרוג מהתקציב, אבל רק בתנאי שזה באמת יהיה משמעותי ושווה את זה. תודה
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אהלן. רציתי לדעת אם מישהו רכש איי פעם את האוזניות שלהן, מסדרת MS1\2....... אם כן - מה דעתו, איך הלכה הקנייה ו.......זהו בעצם. הבעיה הכי גדולה שלי עם האוזניות זה שהן חצי פתוחות = כל מי שסביבי שומע איתי, זה נראה לי קצת.. מביך לא? והבעיה האחרת היא, שהSSL של האתר של אלסנדרו פג תוקף..... משנת...2004, וזה קצת מדאיג בפני עצמו. תודה לעונים
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מגבר (חדש) וזוג רמקולים מדפיים עד 2000 ש"ח (עדיף בכמה שפחות ) כרגע המגבר יחובר לשני רמקולים בלבד, אבל אני מחפש מגבר 5.1 בשביל שדרוגים עתידיים... קראתי שה- JBL E20 נחמדים מאוד (900 ש"ח). אבל אין לי מושג לגבי מגבר. אשמח לשמוע הצעות מכל הסוגים!
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-