עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by SpiritKnight,

אם אני אלך על AMD+R9700, אני אקח את הEP 8K3A2+(משהו כזה, נו, החדש של איפוקס ב615 ש"ח), ואיך עליו AC97 . אני צריך כרטיס קול רמקולים קטנים ורגילים(בינתיים), ושיהיה בין 50-70 ש"ח. עוד שאלה: לפי דעתי(לא בטוח) יש לי במחשב המקולקל וינדוסית שני כרטיסי קול- AC97 וCREATIVE לא יודע דגם. אם אני לא טועה, אז הכרטיס של הלוח נמצא בצד שמאל של המארז, מתחת לחיבור העכבר והמקלדת. אם זה כך, אני אקח את הקרייטיב והבעיה פתורה. תודה.

2. Started by מירו,

אני רוצה לקנות היום מחר נגן Dvix ורציתי לדעת איזה משני הדגמים האלו עדיף לי לקחת ולמה? רציתי ראשית כל לשאול מה ההבדל בין בפיוניר 393 ל-383 חוץ מזה שכמובן ה-393 חדש יותר. משום מה כאשר אני נכנס לכל חנות אלקטרוניקה אני מוצא רק את הדגם החדש, הבעיה שלי עם החדש היא העדר תמיכה בעברית כרדע ולא בא לי ממש לחכות כ"כ הרבה זמן עד שתצא תמיכה. רציתי גם לשאול על הדגם של האקסורו, איך הוא? איך הכתוביות בנגן הזה? לא קטנות מידי? יש איתו בעיות אם כן איזה? תודה לעזורים

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  3. המחשב שלי מחובר לרסיבר והסאונד יוצא ממנו גם בSPDIF. משום מה, דרך יציאת האודיו של האוזניות (הכרטיס קול הוא O/B) נשמע כל הסאונד של המחשב: אינטרנט, צלילי המחשב, מוסיקה וכיו"ב, אך כשמדובר בנגני סרטים כגון , MEDIA PLAYER CLASSIC, BSPLAYER, WMPLAYER הסאונד לא נשמע כלל באוזניות. יחד עם זאת, דרך נגן של DIVX PLUS PLAYER כן שומעים סאונד של סרטים. איך זה ייתכן ומה אני עושה כדי לפתור את הבעיה המוזרה הזו?

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  4. Started by shloosh,

טוב לאחר שכבר מכרתי נגן לפני כמה זמן וראיתי שאני לא יכול בלי זה אני רוצה להשקיע ולקנות נגן טוב ואוזניות מעולות. נגן אני חושב לקחת iaudio u3 שעולה איזה 1100 שקל ואז יש לי עוד 400 שקל לאוזניות. הקטע שכבר יש לי px100 אבל הפלסטיק טיפה דפוק והמגעים גם קצת. עדיין אפשר להסתדר איתם מעולה וזה בעיה קטנה מאוד אבל עדיין זהמ עצבן והייתי רוצה איזה אוזניות איכותיות עדיף גם סגורות שאני ברחוב.. אם לא אז אולי אני יקח איזה nano 4g בגלל הגודל והנפח שלו שאין לנגנים קטנים אחרים. מבחינת גודל ומראה הייתי מוכן גם ipod video כי הוא ממש יפה ודק וחבל שאין משהו יותר זול וטוב שדומה לו רק HD400 החדש אבל לפי מה שראיתי בתמונות הוא שמן כזה. רק אל תגידו לי H10 שונא תנגן הזה מבחינת מראה ואוזניות רק סנהייזר…

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  5. Started by R0tem1,

אני מעוניין לקנות אוזיות IN EAR, התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. בחרתי דווקא בIN EAR כי השימוש שלהם הוא ברובו לריצה ומה שמפריע באוזניות גדולות הוא לא דוקא האוזניות עצמן אלא ה3 מטר כבל שמחובר אליהן, אם יש אוזניות אטומות עם סאונד יותר טוב וחוט קצר גם הן אפשרות.. בבית אני מחבר אותן למקודד של קריאיטיב אם זה משנה משהו (http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=136&product=9468) 1) מה הבחירה הכי טובה בתקציב?? 2) האם הנגן SANSA E200 יספק אות באיכות טובה שלא "תגביל" את האיכות של האוזניות או שצריך גם נגן חדש??? תודה!!

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  6. Started by Mr Gadget,

ברצוני לדעת מי מבין הרמקולים עושה את עבודתו על הצורה הטובה ביותר שניהם של אותה חברה שניהם אותו מחיר אז מה ההבדל?

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  7. לאחר שפרסתי את ההודעה הנ"ל בפורום מסכי מחשב ולא קיבלתי תגובות אני מבין כי כנראה כאן זה המקום לבקש עזרה שלום אני בשלבי רכישה של נייד חדש (ככל הנראה יהיה בעל כרטיס גרפי מובנה של אינטל ) אני מעוניין לקנות בנוסף מסך חיצוני שישמש גם כטלויזיה וגם כמסך חיצוני לנייד (אם זה לא המקום אז סליחה מראש ) העבודה שלי על המחשב והמסך תהיה בעיקר עבודות אופיס אינטרנט תכנות וסרטים (מהמחשב HDMI וממיר לויין) אני מעדיף מסך גדול כמה שיותר (מגבלת רוחב 76 ס"מ , ממה שראיתי זה אמור להספיק ל27" +-) אשמח להצעות

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  8. Started by ישיישי,

יש לי אורגן technics kn 2400 ואני מעוניין לחבר אותו למחשב ולעבוד עם midi האם למישהו יש מושג איך אפשר לעשות זאת (בחיבור usb תיהיה אולי בעיה ששומעים את הצליל מהרמקולים של המחשב רק כמה שניות אחרי השאלה היא גם האם זו בעיה במחשב או בחיבור).

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  9. יש ברשותי כרטיס לכידה חיצוני שמתחבר באמצעות USB שנקרא Dazzle DVC90, ונראה כך: http://images.highspeedbackbone.net/skuimages/large/P121-8058-main2.jpg אני מנסה להשתמש במכשיר במחשב שלי (מפרט בסוף ההודעה) תחת Windows XP SP2 32Bit (בגדול אני משתמש בוינדוס 7 64 ביט אבל אין לו דרייברים מתאימים אז התקנתי גם XP) בשביל להעביר סרטי משפחה ישנים מ-VHS ו-8מ"מ לפורמט דיגיטלי. בכל מקרה, אם אני מנסה להשתמש בכרטיס הזה במחשב שלי בשביל להעביר סרטים אז הוידאו לא עובר כמו שצריך, כלומר יש מדי פעם מין פסים צבעוניים כאלה שמופיעים על התמונה, ואני חושב (כרגע אין לי סרט ששמרתי בשביל לבדוק) שגם יש לאגים בתמונה, כלומר הוידאו (ואולי גם האודיו) נתקעים לכמה שניות מדי פעם. חיברתי את הוידאו (עם אותו סרט) …

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  10. Started by DaMn18,

אני יודע שה IRIVER iHP-100 החדש (עוד לא יצא לשוק) יכול להקליט ואני צריך את זה להרצאות.. האם האייפוד מסוגל?

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  11. Started by אקו1,

בתוכנה המרה מסוימת מצויינת רק רמת דחיסה 0-8 לflac.הבנתי שזה 44100 אבל האם 16 ביט ב44100 זה המינימום או יש גם 8?

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  12. אני מתלבת בין שני סוגי רמולים 2.1: Yamaha YST-MS201: http://www.brain-box.co.il/estore/catalog/product_info.php?cPath=1_7_250&products_id=633〈=he&language=he&osCsid=ae6546154eea620d1e71706fce8003cc או:Creative Inspire 2500 2.1 http://asia.creative.com/products/speakers/inspire2500/specs.asp שניהם עולים בערך אותו דבר אבל אני לא יודע איזה יותר טובים. מה ההספק ב RMS שיש לרמקולים שי YAMAHA לא מצאתי במפרט. תודה.

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  13. אני מחפש המצלות על איזה מסך לקנות עד 6000 בגודל 32 ושוקנים איזה דברים חשובים יהיו בטלווזיה

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  14. חיברתי את הטלויזיה שלי לכרטיס קול במחשב באמצעות כבל PL 3.5 MM (כבל באורך של 5 מטר + מאריך של 5 מטר) כשהטלויזיה מחוברת למחשב קיים רעש מוזר של "דפיקה" שחוזר על עצמו כל שניה בדיוק. כשאני מגביר את הווליום בטלויזיה הרעש מתגבר, וכשאני מנמיך הוא קטן עד שהוא נעלם. יש לכם מושג מה הסיבה לרעש המעצבן? תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  15. אני מתלבט בין 3 האופציות האלה (כולן 2.1). SonicGear Ego 3nity http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735688 Creative Inspire T3130 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=742048 Logitech Z323 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=745529 1. מה הכי טוב מ-3 האופציות האלה? 2. יש אולי רמקולים אחרים מומלצים בתקציב הזה? 3. יש גם את האופציה הרביעית הזולה של Creative SBS A100. אם ההבדלים זניחים אולי בכלל אני אקח את זה. מה אומרים?

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  16. א) בחלונות ובמשחקים בכלל שומעים רק 2.1 תמיד! וכל הרמקולים האחרים לא פועלים ואני רוצה לעשות שתמיד יהיה סראונד אני מחפש ומחפש דרך אבל לא מוצא ... בדום הוא נותן לי שגיאה שאני צריך לשנות משהו בלוח הבקרה ברגע שאני מנסה לשים על מצב סראונד... (זה מאוד חשוב לי שתעזרו לי בזה) דרך אגב יש לי מערכת 7.1 הרמקולים גם של creative . הם מחוברים טוב שומעים מכולם שאני עושה טסט לשמוע מכל רמקול ופה אני מגיע לבעייה שנייה ב) כל הרמקולים אומרים את המיקום שלהם(חוץ מאחד) Front Left Front Center Front Right Rear Right Rear Left Side Left (חסר פה Side Right) הוא לא אומר כלום!! בקיצור מה עושים מאוד חשוב לי שתעזרו לי עם זה תודה!!!!!!!!!!!!!! תודה!

• 11 תגובות
    • 848 צפיות
  17. Started by NetSpider,

מצאתי שיש אתר אחד שמוכר אותן ,בשלוש דגמים : 448nis Medusa 5.1 Surround Headset Multimedia.1 505 nis Medusa 5.1 USB Headset For NB.2 224 nis Medusa 5.1 Add-On.3 אני מבין שבאתר הביקורת היא על הדגם הראשון ? ולא מצאתי שום מידע על ה Add-on , מה זה בדיוק ?

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  18. Started by Bug2000,

האם מישהו מכיר מקום טוב ואיכותי לתיקון מגברים ? כמו רפי האוזמן של הרמקולים ? יש דבר כזה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  19. Started by hell,

אני מיזמן מחכה ואתמול ההורים קיבלו כסף ויש תקציב!!! קטן אבל יש! אני רוצה ליקנות משהו איכותי 5.1 אמרו לי LOGITEK הם הכי איכותים במחיר שפוי אני ממש אשמח אם מישהו יתן קישור לחנות מיכרז שמוכר בזול כי אני זוכר שהיה פעם אבל איפה? ועוד שאלה אני צריך גם כ.קול כי שלי מסריח VIBRA 128 חשבתי על 5.1 LIVE אבל אומרים לי חברים שעדיף AUDIGY הכל מיועד בעיקר למישחקים קצת מוזיקה וקצת סרטים בערך 3-5 שעות ביום מישחקים 0.5-1 מוסיקה ו3-5 שעות בשבוע סרטים אני לא יודע איזה כרטיס עדיף אומרים שהAUDIGY ינצל אותם טוב יותר אבל אם אני רוצה אותו אני צריך לחסוך עוד כמה חודשים עד שיהיה מספיק...הכי חשוב הרמקולים כ.קול אני יכול להיתפשר דרך הגב יש לי מחשב די חלש P3-800 אומרים שזה משפיע על משהו,עלמה איך בבקשה…

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  20. Started by Gliding,

מדובר ב LEADTEK 1TV PRO 1680 חיברתי אותו בכניסת אנטנה ליציאת CABLE OUT של הממיר, ואחרי שעשיתי סריקת ערוצים דרך הכרטיס הוא מוצא לי רק את הערוצים האנלוגיים. ביפ למשל איננו. ברור לי שאני עושה משהו לא בסדר, ואשמח אם תוכלו להסביר לי מה כן לעשות אגב, למסך אני מחבר אותו דרך ה VGA תודה מראש

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  21. Started by udif,

http://ars.userfriendly.org/cartoons/?id=20060726

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  22. היי, מצאתי בארון כ.קול שהיה שייך ללוח הישן שלי DFI P35 T2R נקרא גםBernstein Audio מבוסס Realtek ALC885 איך הוא בהשוואה למובנה של ASUS P7P55D?

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  23. Started by אבשה,

שלום, אני רוצה לקנות נגן דיוידי לשימוש פשוט. אני צריך שהוא יקרא גם צרובים ושזה לא יהיה הדיוידי האלה שאתה קונה בסופר ותגיד שלום אחריי חודש. אני צריך אחד פשוט במחיר לא גבוהה ואני צריך לדעת בערך מחירים ובגלל זה עדיין אין לי תקציב אז אני מקווה שתעזרו לי עם זה. תודה.

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  24. Started by d1v,

שלום לכולם,אני העליו המאושר של סנסה קליפ 2GB. האוזניות שקיבלתי עם הסנסה נהרסו לי ממש מהר,ולכן אני מחפש להחליף אותן. אז האוזניות צריכות להיות נוכות להליכה,כלומר לא אוזניות קשת שאני אלך איתם ברחוב אז אני אוזניות כפתור,מאחורי הצוואר,אוזניות כאלה שמחוברות לחוט שונה ונתלות על האוזן. בקשר ל IN EAR,אני לא בטוח כי אני זוכר שניסיתי אותם פעם אחת ולא התאים לי,יש אולי חנות שניתן למדוד בה אוזניות כאלו ? תקציב עד 200ש"ח/58$ מE-BAY כולל משלוח,תודה מראש! שמעתי על המלצות לגבי האוזניות הללו : http://cgi.ebay.com/New-Orginal-Sony-MDR-EX71SL-EX71-Earphone-FREE-SHIPPING_W0QQitemZ310051413522QQihZ021QQcategoryZ111693QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem בארץ הם עולים בערך 250,אם אני …

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  25. Started by Godmoney,

קניתי עכשיו את ה CX300 והבנתי שצריך לעשות להן Burn-In בהתחלה. מה זה אומר בכלל? ואיך עושים את זה?

• 7 תגובות
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.