עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by papushka,

עד עכשיו היה לי תברקודה אבל אני שומע רק בצד אחד עכשיו =\ ונמאס לי... אז אני קונה אוזניות חדשות . אם אפשר אוזניות יותר טובות מהברקודה.(חשבתי על סיינהייזר) אבל אתם המומחים אני סומך עליכם. תקציב 1500 תודה. האוזניות לגיימינג... ולשמיעת מוזיקה ודברים כאלו.

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  2. Started by cold fire,

Kingston Black 2GB USB 2.0 Portable Media Player w/ Free 256Mb Mini SD Model KPEX100/2GB+256 - Retail 140$ פרטים:http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16855189005 יש מספר בעיות איתו אפשר לראות וידיאו אבל הוא צריך MPX format, requires transcoder software to play WMV, ASF,MPEG 1 & 2 and AVI formats לא ברור לי מה זה בדיוק. וגם בנגן הזה אבל של 2GB יש אפשרות להרחבת הזכרון אבל לא כתוב איזה כרטיס הרחבה צריך? אין לו גם הקלטה מהרדיו, הוא לא תומך בmp4 לפי מה שקראתי. מישהו יודע

• 9 תגובות
    • 861 צפיות
  3. החלטתי ללכת על הרמקולים הנ"ל .. רק הבעיה היא המחיר בארץ - 2400 שקל בארצות הברית ראיתי את הרמקולים ב- 199.99 דולר .. עכשיו יש לי ידידה בארצות הברית שכנראה תוכל לקנות לי ולהביא את זה לארץ (אפשר להביא כל מוצר אלקטוניקה עד 200 דולר) אך אני לא יודע עם הם מחשיבים 199.99 ל200 דולר .. ויש לי גם אח שגר שם .. מישהו יודע כמה זה יעלה לי במשלוח חבילה מארצות הברית לארץ ? ועכשיו לדבר השני עם זה אני מעונין לרכוש כרטיס קול מתקדם שיתאים לצרכים שלי: 1.מוזיקה בעיקר 2.משחקים חדישים 3.וסרטים תודה רבה

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  4. Started by WHITE_ZOMBIE4,

האם קיים? כי בכל האתרים זה לא מוזכר...אבל זה נגן של 750 שקל ככה שצריך להיות לפי דעתי

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  5. Started by b00t,

ראיתי שהוא הגיע לחנות מסוימת... המחיר שלו זול מאוד, 200 ש"ח .. האם הוא שווה קניה? או שאני יוסיף עוד 100 שקל כדי לקנות את ה- Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  6. Started by A.j.23,

אני קונה מחשב חדש שאני רוצה מסך גדול ( מ27 - 32 ) שיתאים לשימוש של צפיית סרטים ומשחקי מחשב. אני יודע שזה ענק למחשב אבל אני מחבר הכל אלחוטי. אגב אם יש המלצה על מקלדת ועכבר אלחוטיים למטרה שלי אשמח לשמוע תודה!

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  7. Started by EcSm,

http://www.ableplanet.com/catalog/product_info.php?products_id=38&osCsid=b904f8726c1fa8234c60636e57b9c216 האזניות האלה, יותר נכון. מישהו שמע? מכיר? התנסה?

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  8. נראה סט מעניין מאוד: http://www.alteclansing.com/index.php?file=north_product_detail&iproduct_id=91

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  9. Started by Guarding angel,

היי רכשתי את הכרטיס מחול התקנתי את הדרייברים לWIN 7 ויש מספר בעיות שאשמח אם תוכלו לעזור לי בהם: 1) משומה לפעמים יש רעשים גם כשהמחשב לא ממש נמצא בפעילות (דסקטופ) יש מן רחשים כאלו מידי פעם שמאוד מציקים בזמן הקלקה על כפתורי ה"חזור" של התיקיות וכניסה לאפליקציות,בזמן מחיקה של שורה במסנגר וכדומה. 2) מה שכן בסרטים יש סאונד תלת מידי שדי הורס את הסרט,יש לי רמקולים 2.1 וזה לא עוזר להם כולכך לדעתי... 3) כשאני מנסה להפעיל את Creative EAX Console אני מקבל הודעת שגיאה (ראה תמונה) אשמח אם למישהו שיש את הכרטיס יוכל לומר לי איך להגדיר אותו ולפתור את הבעיות הללו. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  10. Started by Gliding,

מדובר ב LEADTEK 1TV PRO 1680 חיברתי אותו בכניסת אנטנה ליציאת CABLE OUT של הממיר, ואחרי שעשיתי סריקת ערוצים דרך הכרטיס הוא מוצא לי רק את הערוצים האנלוגיים. ביפ למשל איננו. ברור לי שאני עושה משהו לא בסדר, ואשמח אם תוכלו להסביר לי מה כן לעשות אגב, למסך אני מחבר אותו דרך ה VGA תודה מראש

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  11. איזה אוזניות כדאי לי לקנות בכסף הזה? שישמעו כמה שיותר טוב תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  12. Started by bg1987,

אני מתכוון לקנות טלויזיה, וממש התלהבתי מה LA32B530 של סמסונג, זאת טלוזיה FHD, אבל רוב התוכן שאני רואה הוא 720P, XBOX וסרטים. מרחק הצפיה הוא בערך 2.5 עד 3 מטר, האם מהמרחק הזה שווה לי להשקיע בFHD או שאני יכול להסתפק בHDREADY? והאם לראות תכנים של HDR בFHD יראה פחות טוב?

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  13. המחשב עבר פירמוט לאחר וירוס ואין דריברים ל"כרטיס קול" שמותקן ON BOARD פתחתי את המחשב וראיתי איזה צ'יפ אחד שרשום עליו INTEL (יכול להיות שזה של הלוח אם ) (המעבד הוא פנטיום לא יודע מאיזה סוג) וראיתי שגם רשום על צ'יפ אחד CREATIVE .. אז נראה לי שהצ'יפ של הכרטיס קול זה של CREATIVE מאיפה אני מוצא דריברים? לא מצאתי באתר שלהם כי הכל קשור שם ל PCI.... יש למישהו רעיון מה לעשות? ההתקן מופיע בסימן שאלה בDEVICE MANGEר הווינדוס זה WIN98 SE! תודה!!

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  14. היי, מצאתי בארון כ.קול שהיה שייך ללוח הישן שלי DFI P35 T2R נקרא גםBernstein Audio מבוסס Realtek ALC885 איך הוא בהשוואה למובנה של ASUS P7P55D?

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  15. Started by אבשה,

שלום, אני רוצה לקנות נגן דיוידי לשימוש פשוט. אני צריך שהוא יקרא גם צרובים ושזה לא יהיה הדיוידי האלה שאתה קונה בסופר ותגיד שלום אחריי חודש. אני צריך אחד פשוט במחיר לא גבוהה ואני צריך לדעת בערך מחירים ובגלל זה עדיין אין לי תקציב אז אני מקווה שתעזרו לי עם זה. תודה.

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  16. Started by T-Flash,

שלום אני רוצה לקנות נגן MP3... עד 1200 שח... כמובן שאפשר למתוח אותו כלפי מעלה אם ממש יש צורך בזה... אני צריך נגן איכותי עם צליל איכותי! הכי איכותי בתקציב!! מקום? 1G מספיק בהחלט... מוכן "להחליף" רדיו ורשמקול שבנגן, בעד איכות צליל... רצוי שהנגן יבוא עם אוזניות טובות! תודה רבה לכם!

• 10 תגובות
    • 860 צפיות
  17. אם יש שם אפשרות לחבר את הכרטיס קול לרסיבר של קולנוע ביתי בחיבור דיגיטלי של dvd או משהוא כזה שאני יוכל ליראות סרטים ולשמוע אותם בac3 אם הרסיבר שלי מישהוא אולי יודע בתודה מראש YARKON

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  18. האם יש אפשרות לחבר כרטיס קול חיצוני USB ל-2 מחשבים בו זמנית עם כבל USB ? אם יש מפצל כזה ל-USB.... מצאתי אחד כזה....נקרא :4-Port USB 2.0 High-Speed 4-computer to one device sharing switch אבל לא מצאתי בארץ אחד כזה...

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  19. Started by shloosh,

מישהו שמבין יכול להסביר לי מה ההבדל בין שיר בפורמט wav לבין שיר שמקודד בפורמט Flac שהרבה אוהבים בגלל האיכות המעולה שלו. שמעבירים שיר מדיסק לwav השיר נשאר באותו איכות ובאותה כמות ביטים כמו בדיסק. לאחר שמעבירים ל-wav יש אנשים שמעבירים ל-Flac. מישהו יכול להסביר לי למה זה? אני משתמש ב-flac בגלל שהאיכות של הסאונד נשמרת,אבל בתכלס האיכות הרי לא משתפרת כשקידדתי לflac, האיכות אותו דבר ב-wav וflac אז בשביל מה כדאי לקודד? הקידוד לflac זה רק כדי לחסוך במקום? בדר"כ קבצים ב-flac שוקלים פחות,אבל בהבדלים די קטנים אז בשביל כל הסיפור הזה?? תודהה!

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  20. אין לי קול במחשב.. צריך עזרה

• 13 תגובות
    • 860 צפיות
  21. Started by Torment,

שלום! אני רוצה לקנות נגן MP3 בעל נפח של 15GB לפחות, אני לא צריך שום פיצרים מיוחדים, רק שינגן באיכות טובה ויהיה בעל נפח גדול. קראתי ביקורות על ה H10 20GB, אבל הרבה אנשים לא מרוצים ממנו, הוא נתקע, אם הבטריה נשברת אי אפשר להחליף אותה ועוד. קראתי גם על הH320 והרבה אומרים שהוא טוב, אבל אני לא מוצא אותו בשום מקום, והוא יחסית יקר. מה אתם אומרים? תציעו לי נגן טוב. כמו כן, עד כמה נגני HDD שבירים? האם אני יכול לרוץ איתו, הוא יעשה Skipping? תודה.

• 12 תגובות
    • 860 צפיות
  22. Started by ZoBy,

קניתי כרטיס קול 7.1 ערוצים ומערכת רמקולים של 5.1 ערוצים. אני לא בטוח מתי אני אמור לשמוע בכל הרמקולים, אבל חוץ מבשני הקדמיים אני לא שומע באף אחד מהרמקולים. ניסיתי במוזיקה, משחקים וסרטים, אבל אני שומע רק בשני הקדמיים בכל האפשרויות. יש רק תוכנות מסויימות לסרטים ומוזיקה שאפשר לשמוע דרכם בסראונד או שאני צריך לעשות משהו?

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  23. שלום חברים יש לי רמקול Protech 500A שאני נורא אוהב אז חיברתי אותו דרך כבל RCA למתאם XLR זכר ישירות לרמקול , הבעיה היא שאני שומע רק את הLeft או רק את הRight , ישנה אפשרות (אולי אפילו רק עניין טכני בהגדרות) בשביל לגרום לך שהרמקול יוציא לי את הצלילים גם מLeft וגם מRight ? אני מפספס את הסולואים של ברייאן מיי וג'וני גריינווד וזה חורה לי :-\

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  24. המחשב שלי מחובר לרסיבר והסאונד יוצא ממנו גם בSPDIF. משום מה, דרך יציאת האודיו של האוזניות (הכרטיס קול הוא O/B) נשמע כל הסאונד של המחשב: אינטרנט, צלילי המחשב, מוסיקה וכיו"ב, אך כשמדובר בנגני סרטים כגון , MEDIA PLAYER CLASSIC, BSPLAYER, WMPLAYER הסאונד לא נשמע כלל באוזניות. יחד עם זאת, דרך נגן של DIVX PLUS PLAYER כן שומעים סאונד של סרטים. איך זה ייתכן ומה אני עושה כדי לפתור את הבעיה המוזרה הזו?

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  25. ערב טוב לכם. רכשתי את הכרטיס טלוויזיה Hauppauge 150Mce הגיע לי עם שלט והכל.. יש ברשותי ממיר של HOT ווינדוס ויסטה.. כאשר ניכנסתי ל MEDIA CENTER ב VISTA והיה לי שם אופציה של לוח שידורים הוא הראה לי רק של YES ואין בכלל שידורים של HOT, אני לא יודע מה אני עושה אני מתחיל לחשוב שסתם קניתי את הכרטיס טלוויזיה =[ מה עלי לעשות? אני אשמח מאוד אם תסבירו במפורט בבבקשה כי אני די חדש בעסק.. תודה רבה =].

• 6 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים