אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
-
אני מחפשת כבל HDMI שיתמוך גם ב-4K. מצאתי כבלים כאלה של חברת ETION באתר הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&id=2642, אבל מישהו שמבין אמר לי שהוא מעדיף את APEX. יש בכלל הבדל בין המוצרים של החברות השונות? מה הכי טוב? ומה זה תקן 2.0? ואשמח גם להמלצה על רמקולים טובים, לא יקרים מדי.
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אם למישהו יש ת'כרטיס לא בשימוש, או רק הכבל לא בשימוש, אני מחפש אותו בנרות.. או אם יש למישהו דרך להמיר את האופטיקל-אאוט לחיבור רמקולים רגיל (PCM נדמה קוראים לזה).. בצרות צרורות -ZigZag
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
צריך המלצה לכבל מאריך איכותי 3.5mm לאוזניות K518LE בסביבות 1-2מ'. לא ציפיתי שכבל שלהם קצר בטירוף. פשוט אני לא יודע איך הכבלי NONAME שמוכרים ברשתות הגדולות.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך כבל מאריך מיוחד בין סאבוופר לרמקול הראשי המערכת היא של Creative http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=14093&nav=0 (שמתי לב שהקצה שמתחבר לסאבוופר יש לו 9 פינים :-[ ) איפה ניתן למצוא? תודה
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לא מזמן את המערכת MX-530 של Logitech והרמקולים האחוריים קצרים מידי. מישהו יודע אילו כבלים ניתן לרכוש על מנת להאריך? אני צריך 7 מטר לכל רמקול, האם זה יפגע באיכות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
עונת הקיץ התגנבה לה עליי ואני מוצא את עצמי מזיע כמו חמור בגלל הA900 הסגורות. חשבתי לעצמי שאולי אחבר את הPX100 למחשב בשביל שהאוזניים שלי לא יצלו כשאני משחק בו. השאלה שלי היא, האם יש הבדלים כלשהם בין שלל הכבלים המאריכים למיניהם שניתן לרכוש בחנויות אלקטרוניקה ואודיו, או שמה עדיף לי פשוט לרכוש את המוצר הזול אך לא הזול ביותר בנמצא. אדגיש כי סביר להניח שאשאיר את הכבל מחובר לכרטיס הקול העלוב שלי למען נוחיות עתידית. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כבל מאריך שיתחבר מהסאב למגבר של המערכת איזה כבל צריך בשביל זה? זה נראה כמו rs232. אבל בשביל להיות בטוח למישהו יש מושג? יואב.
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הt6100 והכבלים של הרמקולים האחוריים קצרים מדי... מישהו יודע מה שם הכבל או איפה אפשר לקנות לו מאריך?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש כבל מאריך לרמקולים שלי שיש להם חיבור כזה: http://g2945.fotopic.net/p22603061.html רציתי לדעת איך קוראים לחיבור הזה.. ואיפה אפשר למצא אותו? חיפשתי בהום סנטר ולא היה להם.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מתכנן לתלות רמקולים בפינות החדר על הקיר ויותר מאוחר לשדרג למערכת קולנוע ביתית עם 5 רמקולים. כרגע הרמקולים יהיו של מערכת סטריאו. איזה כבל אני צריך, יש חברות או שזה לא משנה? הכבל מאריך לרמקולים האחוריים יישאר גם במערכת החדשה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב hp pavilion dv6-1330ej וטלויזייה טושיבה בומבה איזה חיבור של כבל עם יציאה של 3 בננות יעשה את העבודה הכי טוב?[אם אפשר לינק אני אשמח] ועוד שאלה...יש כבל שמשלב גם קול או שצריך עוד כבל בנפרד??
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם באמת יש הבדל בין כבל רגיל לכבל מוזהב בקצה, והאם הוא יבוא לידי ביטוי בסטים 2.1/5.1 די איכותיים למחשב? תודה רבה לכל המגיבים מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, איך קוראים בדיוק לכבל שמחבר בין שני הרמקולים הנ"ל (בין רמקול שמאל לימין)? הוא קצר לי מידי ואני רוצה ללכת לחנות לקנות מאריך, אז צריך את השם המדוייק. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכול התותחים....(: מישהו מכיר אתר להכנת כבל מידי MIDI ?
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב של ASUS-זנבוק למי שמכיר, דגם UX31. http://www.asus.com/Notebooks/Superior_Mobility/ASUS_ZENBOOK_UX31E/ יש לו יציאה של micro-hdmi. אני מעוניין לחבר את זה ל-LCD שלי-TOSHIBA 37WL66. (שיש לה כמובן HDMI) האם כל כבל פשוט מ-EBAY אמור לעשות את העבודה? כמו זה למשל: http://www.ebay.com/itm/150cm-Micro-HDMI-Male-HDMI-Male-1-4-Adapter-Cable-Nokia-Motor-Sony-Mobile-/251047113817?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item3a7392f459#ht_2956wt_1163 תודה!
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ או באיביי?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן יש לי PS3 והוא מחובר לHDMI לכן אני מחבר את הרמקולים כל פעם למסך ומחזיר למחשב עכשיו איזה כבל מפצל אני יכול לשים בשביל שיחבר את המחשב והPS3 ביחד אם אפשר להראות לי תמונה של הכבל באיזשהו אתר תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לחבר את המחשב למגבר 5.1 ערוצים. הזמנתי כרטיס מסך עם יציאה קאוקסיאלית. האם כבל קאוקסיאלי אחד יספיק לחבר את המחשב למגבר, ואיתו אני יוכל גם לראות סרטים ב 5.1 ערוצים, וגם לשמוע מוסיקה בסטריאו, או שאצטרך להעביר עוד כבל PL-RCA למגבר?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר בעזרת כבל קואקסלי. יש לי AUDIGY 2 ZS. מישהו יכול להמליץ לי על כבל? אני גם צריך שהוא יהיה ארוך (15 מ'). תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס Creative Audigy 2 Platinum ex כעבור התקנה מלאה של הדרייוורים מהאתר של קריאטיב ואתחול למחשב התבשר לי ע"י התוכנה שהיא אינה מזהה את הרכיב החיצוני (המגבר החיצוני שהגיע עם הכרטיס) כלל. לאחר בירור מעמיק הבנתי שהכבל שמתחבר מהכרטיס לרכיב החיצוני תקול והוא הגורם לבעיה. האם מישהו מכן יודע היכן אפשר לרכוש את הכבל המדובר או למי אפשר לפנות? תודה מראש. *מצורפת תמונה של הכבל* [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוף כל סוף הרמקולים שלי הגיעו (morel 85.1 ) ..ובהתלהבות התחלתי לחבר אותם לרסירבר (ימאהה 457) , הבעיה היא כזאת, לסאבוופר יש 2 כניסות (R ו L ) ... ולא כל כך ברור לי מדוע , בכל אופן ברסירבר יש לי רק יציאה אחת לסאב.. בספר ההדרכה הם אומרים שצריך לחבר עם כבלי INTERLINK , מה זה אומר ? (יש לי כבל RCA סטנדרטי). תודה!
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
הכרטיס emu1212m אמור לבוא עם כבלי midi נכון? מה שווי של כבלים כאלו?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשנות מיקום לרמקולים אבל צריך כבלים ארוכים יותר בין הרמקולים ובין הרמקול הראשי למחשב.(נניח אורך של 5-7 מטר) איפה ניתן לרכוש כאלה כבלים עם החיבורים שיש להם. תודה
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איפה ניתן לרכוש כבלים ומחברים איכותיים בכדי להחליף את הישנים באוזניות? תודה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-