אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום קצת קשה להסביר בכותרת את הבעיה, יש לי לוח אם Asus p5q pro, יש בו יציאה דיגיטלית RCA וחיברתי אותה לרסיברYamaha RX-v559 בנוסף אם זה משנה, יש לי כרטיס קול Creative sound X-Fi Xtreme Audio, אין בו יציאות דיגיטליות והוא מחובר לאוזניות רק. יש לי Windows 7 ושאני עושה בדיקה של Dolby Digital או DTS אני רואה שהרסיבר הופך ל 5.1 וזה מזהה את המצב ועובד מצויין אך בסרטים HD, 6 channels פשוט זה לא עובד, הרסיבר לא הופך ל 6 ערוצים כמו שאמור לקרות אני מוסיף פה תמונות שימחישו מה שקורה. פעם זה עבד לא יודע מה קרה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול איזה כבלים צריך כדי לחבר טלוויזיה למחשב? והאם לטלוויזיות פיליפס יש דגמים שמתאימים לחיבור למחשב? תודה
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי רמקולים של מערכת של JVC (בת 10) ואני רוצה לחבר אותם לכרטיס קול במחשב... הבעיה היא שכניסת ה AUX במערכת מפוצלת ל LEFT ו RIGHT ובכרטיס קול הרי יש רק יציאה אחת לרמקולים קידמיים(כרטיס 7.1 אונבורד) איך אני מתגבר על הבעיה? איזה ציוד אני צריך? המלצות יתקבלו בברכה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום קניתי רסיבר DVD marantz er1600 והכתוביות בעברית מופיעות הפוך איך מסדרים את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מצליח לשים אותם באוזן כמו שצריך בצורה שהם לא יזוזו / יצאו מהאוזן?? כי אם כן תסבירו לי איך אני לא מצליח לתקוע אותם כמו שצריך באוזן הבנתי למה הכבל של אחת האוזניות ארוך יותר(מעבירים אותו מאחורי הצוואר) אבל איך תוקעים אותם באוזן בצורה אפקטיבית?? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יכול ליהיות שנשרף לי רק כרטיס הקול?! היה נפילות/עליות מתח ששרפו לי כמה דברים שהיו מחוברים ופתאום גיליתי שאני לא יכול לשמוע מוזיקה. האם זה יכול להיות??? אם כן איך אני מוכיח לחברת חשמל?
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אפשר למצוא משהו נחמד ואיכותי במחיר הזה או שצריך להשקיע עוד
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
כמו שכתוב בטופיק, יש לי סרט אחד שהוא בקודק אודיו AC3 5ch ואני לא מצליח להפעיל אותו, ניסיתי בכמה תוכנות וגם ניסיתי למצוא קדק מתאים אך ללא הצלחה, בכל הנגנים הסרט היה ללא קול... תודה מראש :-\
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
כי בד"כ בתמונות בפירסומת תמיד מנסים לייפות את מה שיש ומה שרואים אח"כ במציאות מאכזב בסה"כ. לא הצלחתי לראות שרשום. מישהו אולי יודע?
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני מקווה בקרוב בעזרת השם להזמין ת'HD280 של סנהייזר. ורציתי לדעת איך אני יכול לעשות להם ת'ברייק אין הכי טוב, והכי איכותי. מישהו אמר לי משהו על Pink Noise, מזה ואיך? או כל דבר אחר מומלץ. בתודה, גבריאל.
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת סטריאו לחדר לשימוש של סרטים, משחקים ומוזיקה. התקציב הוא עד 700 ש"ח אבל אני לא יודע איך הולך השוק אז סתם זרקתי מספר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שדרכו אני מנגן את קבצי המולטימדיה שלי ואני מחבר אותו לLCD עם כבל HDMI עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לחבר את הטלוויזיה\מחשב נייד לרסיבר ככה שאת קבצי הקול אני ישמע דרך המערכת קולנוע?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי סאב של JBL וחיברתי את הממיר למערכת השמע בזמן שיש דיבורים יש רעשים של תיקתוקים מתוך הסאב האם יש למישהוא פיתרון או הסבר לנושא?
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
חשבתי לקנות דיסקמן MP3 ולא אף אחד מהמכשירים האחרים מסיבות יחס עלות לתועלת (ואין לי כוח לשנות דעה). מה הם ההבדלים בין הדגמים ? ישנו את האם הם מראים שם, האם אפשר לצרוב תקיות, האם יש להם שלט, ואפילו לפי הדיסקמן באתר הזה שכתוב שהוא מפעיל VCD - http://www.ego.com.tw/product/LV310.htm איזה עוד דברים חשובים יש ? האם יש דגם או חברה ספציפית שכדאי לי ללכת עליה ?
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה ! אני מעוניין לרכוש שני מסכי LCD בפחות מ - 10,000 שקלים . הפרטים : לא חשובה הפירמה , לא מחפש מותג גדול , בכל מקרה חשוב לי שתהיה למוצר אחריות של 3 שנים בבית הלקוח , בשביל לא להיסחב עם הטלוויזיה .. הראשונה : 37 או 42 אינצ' - ממש לא חובה HD , משהו שנראה טוב במחיר סבבה . השני 47 - 50 , האיכות כאן יותר חשובה לא מבין גדול ב HD אבל חשוב לי שהתצוגה תהיה טובה , לא חייב להיות משהו מטורף . אשמח לקבל כל הצעה , תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות את המערכת של logitech z5500 עם כרטיס הקול Asus Xonar D1 Dolby Home Theater 7.1. השאלה שלי היא אם כדי לי להוריד מוזיקה בפורמט flac או שעם ציוד כזה אני לא ירגיש את ההבדל ולכן mp3 - 320kbs יהיה די והותר? תודה רבה לכם.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לחבר לפטופ של לנובו לLCD של UNIDEN ואני לא מקבל תמונה ציבעונית יש לי VISTA עם כרטיס מסך של אינטל אני משתמש בכבל S-VIDEO עם 4 פינים במחשב וSCERT בטלויזיה. ניסיתי ה כ ל..... (החלפה בין כל מצבי הPAL החלפה בין שקעים שונים בTV הגדרות צבע בטלויזה והגרות צבע במחשב) אגב- יכול להיות שזו הבעיה... בכניסה של המחשב יש 7 חורים, ואני משתמש בכבל עם 4 פינים, אבל שניהם S-VIDEO....
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי כרטיס אודיו קונטרול 1 וכל זמן שאני שומע מוזיקה או מקליט ובאותו זמן זז עם העכבר,לוחץ על המקלדת או גורם לטיפה מאמץ של המחשב יש לי רעש סטטי שמשגע אותי. שלחתי את הכרטיס לבדיקה ואמרו שזה בסדר,החלפתי כבל הוצאתי מכשירי חשמל ועדיין זה לא נפתר לפני חודשיים בערך הכל היה תקין ופתאום זה קרה.... אם יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות אני ממש אשמח כי אני כבר אובד עצות ומתוסכל... תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי, נהרסו לי הרמקולים למחשב, מחפש המלצה לחדשים שישתלבו טוב בגיימינג ובמוזיקה. תקציב עד 1000. אם יש הבדל ממש מטורף אז אפשר גם לחרוג גם ל1500 ש"ח. פתוח גם להזמנה מאמזון אם יש דיל טוב. אגב, לאן מיקרו לאב שהמליצו עליהם המון בעבר נעלמו? לפני שנתיים חשבתי לקנות אותם, אבל אמרתי לעצמי נסחט עוד קצת את הלימון של הרמקולים הנוכחיים ואז נקנה אותם. נעלמו לגמרי מהמדפים משום מה.
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
- 1 follower
-
-
למישהו יש מערכת רמקולים בתצורת 5.1 והיתה לו בעיה לחבר את האחוריים?, כי פשוט שמעתי שיש בעיה ואני לפני קניה של כרטיס כזה.
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לרמקולים 5.1 משהו טוב... וכרטיס קול איכותי בעיקר למוזיקה,משחקים,סרטים והקלטות. תקציב 2000 שקל. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
עפ"י האתר של Creative קיימים שלושה הבדלים בין המערכות: א. מערך 5.1 מגיע עם סאב חלש יותר. (150W ל-5.1, 210W ל-7.1) ב. פחות שני רמקולים, מן הסתם. ג. מערך 5.1 תומך בתדרים בין 25Hz to 20kHz, מערך 7.1 תומך בין 25Hz ~ 40kHz. מערך 5.1 נמכר ב-1,700 ש"ח, מערך 7.1 נמכר ב-3,100 ש"ח. אני רוצה לדעת אם תוספת שני רמקולים ותדר צליל רחב יותר תשפר משמעותית את החוויה במשחקים וסרטים? יש סרטי DVD שתומכים ב7.1 אמיתי?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש כרטיס קול לחבר למערכת קולנוע ביתית באמצעות כניסה אופטית חשבתי על זה: http://ae.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=16770&listby=brand אשמח לקבל המלצות התקציב שלי הוא עד ה400 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב חדש למחשב הזה אני מחבר [ב- midi ] אורגן של רולנד exr7 וגם מערכת סטראו שתתחבר לכרטיס הקול . אני רוצה כרטיס קול איכותי שיתאים למערכת בקשר לתקציב בסביבות 350 ש"ח תודה
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-