עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אוקיי אז אני כנראה קונה את ה-ATP3 וקראתי כמה דברים על ברייק-אין שהוא משפר את הביצועים וכאלה. אני רוצה לדעת איך עושים כי אני רוצה לפתוח את הרמקולים כמו שצריך שיהיה סבבה לשמוע בהם. אז איך עושים את זה? ואיך זה בדיוק משפר את הצלילים? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  2. איך אני שומע מהטלוויזיה?

• 9 תגובות
    • 861 צפיות
  3. יש ברשותי מערכת קריאייטיב T7900 7.1 אני משתמש בה על כרטיס קול פנימי אני מעוניין בחוויה יותר מעצמיה של סאונד מחפש כרטיס קול ל 7.1 שיהיה במחיר סביר ניגש לעניין גג עד 600 שקל שיוכל לעבוד טוב אם הרמקולים האלה ולהעצים תחוויה אם יהיו המלצות שחורגות טיפה מעל המחיר שנתתי גם בסדר אבל עדיף שלא יודה אם תסדרו לי תראש אם אתן מבינים בנושא למה מכל מה שקראתי ביקורות יצאתי מדעתי (:

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  4. Started by DisinfectedDuck,

המחשב שלי מחובר למערכת סטריאו איכותית מאד (מגבר NAD C320 ורמקולים M12 של EPOS). כרגע כרטיס הקול שאני משתמש בו הוא HERCULES GTXP. רציתי לדעת אם יש כרטיס קול איכותי יותר (למרות שגם עכשיו האיכות מצויינת) ומקצועי יותר שיתאים למערכת כזו.

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  5. Started by oded6188,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732742 שווה את המחיר? בשום מקום לא מצאתי את היחס ניגודיות.....

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  6. Started by Ram23,

התחדשתי בLCD חדשה סקארלט 37 full hd וכשאני מפעיל סרטי XVID וכו ישנם ריצודים מעצבנים נסיתי כל הגדרה אפשרית,הצילו!

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  7. 1. האם כניסות ה- USB אשר נמצאות ב- Front Connectors וב- Rear Connectors הן USB 2.0 ? 2. יש לי מערכת שמחוברת למחשב עם חמישה רמקולים איכותיים. איך הכרטיס יתנהג עם המגבר והרמקולים כלומר האם הוא ידע לנצל את ה- 5.1 שיש למגבר? 3. למי שמכיר את הכרטיס קצת יותר לעומק ושמע אותו בבפעולה, איך הוא בכלליות? 4. כרגע יש לי Creative Live Value! אז השאלה לי האם שווה לי להחליף בכלל ל- Hercules Game Theater xp 7.1 שעולה 550 ג'ובה? תודה!

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  8. Started by Showtime,

שלום, היום קיבלתי אוזניות חדשות מכיוון שבאוזניות הקודמות לא שמעו בצד שמאל, וגם שמעו רעשים מוזרים בצד ימין. לאחר שהחלפתי את האוזניות חיברתי אותן לפלאפון ושמעתי מצוין, אך כשחיברתי למחשב, גם בחיבור מאחור וגם מקדימה, אני שומע רעשי רקע מציקים. במחשבים אחרים שומעים מצוין, רק במחשב שלי הרעשים קיימים. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  9. Started by icebreak,

יתכן והחודש APPLE מתכוונים להכריז על גרסאות 2GB ו 4GB של ה IPOD SHUFFLE שלהם, בגרסאת FLASH ! כרגע אין אישור רשמי לזה, וניתן לראות באתרי מכירות כמו SHOPPING.COM שהמוצר קיים (ללא אפשרות הזמנה / מחיר עדיין)... אם באמת יש כוונה לשווק דגמים כאלו, הדבר יכול לתת זריקת עידוד חדשה לכל נושא נגני ה FLASH ולזכרונות ה FLASH בלי קשר... עד היום נאלצנו להסתפק בנגנים בגדלים של עד 1GB במקרה הטוב, וגם זה במחיר לא קטן. APPLE שכרגע עדיין שולטת בשוק הנגנים, יכולה עם הוצאה של מכשירים בגדלים כאלו גדולים, לגרום לשינוי בשוק, שבעקבתיו נראה ירידה במחירי הנגנים והזכרונות, ולכך שבעתיד נראה יותר ויותר נגני FLASH (על כל היתרונות) בגדלים של 2-4GB. לזה מצטרף ההודעה, כי SAMSUNG הודיעה על הורדת מכירים של 50…

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  10. Started by SpiritKnight,

אם אני אלך על AMD+R9700, אני אקח את הEP 8K3A2+(משהו כזה, נו, החדש של איפוקס ב615 ש"ח), ואיך עליו AC97 . אני צריך כרטיס קול רמקולים קטנים ורגילים(בינתיים), ושיהיה בין 50-70 ש"ח. עוד שאלה: לפי דעתי(לא בטוח) יש לי במחשב המקולקל וינדוסית שני כרטיסי קול- AC97 וCREATIVE לא יודע דגם. אם אני לא טועה, אז הכרטיס של הלוח נמצא בצד שמאל של המארז, מתחת לחיבור העכבר והמקלדת. אם זה כך, אני אקח את הקרייטיב והבעיה פתורה. תודה.

11. כלומר אמפליפייר רמקולים וסאב את הרדיו דיסק כבר יש לי... התקציב לא ברור... תתנו הצעות סבירות.... והאם עדיף לקנות בחו"ל שנראה לי הרבה יותר זול מבארץ...

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  12. שלום בקרוב אני עובר לחדר חדש ואני מעוניין לקנות טלויזיה שתתחבר לממיר רגיל של YES ולמחשב. עקב תקציב ומרחק(משהו כמו 1.5-1.8 מטר) אני חושב ש-32 אינץ' מתאים לי בדיוק מבחינת שימושים זה דיי מאוזן משהו כמו 60% במחשב צפייה בתכני HD ב-720P והשאר טלויזיה, אם זה משנה, רוב הזמן מדובר בערוצי הסרטים, yes start 1-4 ולפעמים קצת ספורט, וכמעט ולא בערוצים 10, 22 וכו' כפי שהבנתי מקריאה מוקדמת LCD עדיפה עבור תכנים איכותיים ולעומת זאת בשידורים רגילים היא נחותה, עד כמה זה מורגש ? במחשבה ראשונה אני מעדיף לקחת LCD שהיא HD READY כי כמו שאמרתי אני יצפה דרך המחשב בתכני 720P..השאלה היא האם זה יהרוס את החוויה בעת צפייה בשידורים רגילים בטלויזיה ? אחרי שהכל נשאל ונאמר- אני כמובן מחפש המלצה לדגמים בהתאם …

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  13. Started by lover323,

שמעתי שיש מבצע על הרמקולים של Aztech איפה יש את המבצע?

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  14. Started by 11GnR,

שלום היום קניתי את הMICROLAB SOLO6C חשבתי על זה המון לפני שקניתי ומצאתי אך ורק מיקום אחד אפשרי לרמקולים ולשולחן בחדר, אין שום אפשרות להחליף מיקום של משהו, כל רעיון שיהיה יגרום להמון בעיות בתפקוד של הדברים בחדר. עכשיו במיקום הזה יש לי הדהוד ממש ממש כבד באזור ה100-150 הרץ. ניסיתי לשים את הרמקולים בקצה השולחן ולהתרחק ולשמוע ככה וזה נפתר לגמרי והיה נשמע מדהים, ואגב זה גם היה נשמע הרבה הרבה יותר חלש מאשר המיקום שעושה הדהוד. (אבל זה מיקום רק לבדיקה כשאני יושב באמצע החדר לרגע, לא משהו אפשרי.) הנה תמונה של המיקום הנוכחי של הרמקול השמאלי, הימני ממוקם בצורה דומה ישר מול הקיר בצד ימין אבל אין לידו ספריה. לרמקולים יש פורט אחורי שמגדיל מאוד את הבעיה. אבל גם כשדחפתי אל הפורטים את ה…

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  15. Started by NerdX,

שלום רב! ברצוני לרכוש את האוזניות הנ"ל, ושאלתי היא היכן ניתן לרכוש אותן בארץ? אינני מעוניין בקנייה מחו"ל בגלל הסיבוכים שכרוכים בה. -בתודה מראש, NerdX

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  16. יש ברשותי כרטיס לכידה חיצוני שמתחבר באמצעות USB שנקרא Dazzle DVC90, ונראה כך: http://images.highspeedbackbone.net/skuimages/large/P121-8058-main2.jpg אני מנסה להשתמש במכשיר במחשב שלי (מפרט בסוף ההודעה) תחת Windows XP SP2 32Bit (בגדול אני משתמש בוינדוס 7 64 ביט אבל אין לו דרייברים מתאימים אז התקנתי גם XP) בשביל להעביר סרטי משפחה ישנים מ-VHS ו-8מ"מ לפורמט דיגיטלי. בכל מקרה, אם אני מנסה להשתמש בכרטיס הזה במחשב שלי בשביל להעביר סרטים אז הוידאו לא עובר כמו שצריך, כלומר יש מדי פעם מין פסים צבעוניים כאלה שמופיעים על התמונה, ואני חושב (כרגע אין לי סרט ששמרתי בשביל לבדוק) שגם יש לאגים בתמונה, כלומר הוידאו (ואולי גם האודיו) נתקעים לכמה שניות מדי פעם. חיברתי את הוידאו (עם אותו סרט) …

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  17. Started by שניצל,

שלום לכולם, יש לי בבית טלוויזיה עם חיבורים ישנים (קומפוסיט וכד') ואני רוצה לנסות לחבר את אחד המחשבים הניידים שיש לנו בבית - Lenovo T60 ו-Acer 3810T. ללנובו יש רק יציאת VGA, ולאייסר יש VGA ו-HDMI. ראיתי שיש כבל מתאם מ-VGA ל-Composite/S-video, אבל הוא דורש שהמחשב יהיה מסוגל להוציא סיגנל מתאים, ולכן זה לא עובד עם הרבה מחשבים (ספציפית, קראתי שעם הלנובו הוא לא יעבוד). על האייסר לא הצלחתי למצוא אם זה עובד או לא, ולכן אני לא רוצה לקנות את הכבל סתם. בקיצור, יש לי שתי שאלות: א. מישהו יודע אם לאייסר יש את היכולת הנ"ל, ככה שאני אוכל לקנות את הכבל? ב. אם לא, יש למישהו פתרון אחר שלא יעלה הון תועפות? ראיתי כל מיני ממירים מ-VGA או HDMI לקומפוסיט, שעולים 200 ש"ח ומעלה...

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  18. Started by orenc17,

אני טס ביום שני בבוקר לפולין ורציתי לקנות מערכת סאונד חדשה חשבתי על מערכת 2.1 נחמדה למישהו יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  19. Started by nitzanj,

אני מעוניין לקנות טלוויזית LCD - בעיקר לראות תכנים ממחשב, סדרות סרטים וכו'. אולי גם משחקים מדי פעם בשביל הגיוון. התקציב הוא בסביבות 4000 ש"ח אבל מוכן לחרוג לכיוון ה-5000 אם תהיה סיבה טובה. אני לא סגור לגבי הגודל שאני רוצה. אני מאד (מאד!) מפונק לגבי איכות תמונה, אני אעדיף לקנות משהו מאד מאד איכותי אבל קטן מאשר גדול וגרוע. אם יש 32 אינצ' מספיק איכותית בתקציב אני אשמח, אם לא אז אני אקנה משהו קטן יותר אבל טוב. בכל מקרה מרחק הצפייה לא אמור להיות גדול, סלון די קטן יחסית. אין לי שום העדפות כרגע. מה הדברים הכי איכותיים שיש בשוק? חצי ממה שאני מוצא בזאפ בכלל לא קיים בחו"ל, כל מיני טלוויזיות סוג ד', גם של חברות טובות ורציניות. זה נראה כאילו אלו דגמים ישנים שכבר לא מוכרים בשום מקום ח…

• 9 תגובות
    • 861 צפיות
  20. באופן כללי מגבר 1000 וואט בעל 4 יציאות וגישור לסאב זה אומר שהוא מקצה לכל יצאה 250 וואט ולסאב 1000 וואט או שאני טועה ?

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  21. Started by SpLAsH,

שלום, קנו לי נגן DeeJay בגודל ג'יגה כשאני מנסה להעתיק אליו דברים הוא מאפשר לי להעתיק אליו רק בסביבות ה700 מגה ואחרי זה רושם לי "Please remove the write protection" השאלה שלי היא האם זה נורמלי? כלומר האם המכשיר שומר לעצמו מקום מסויים בשביל תוכנות\דברים אחרים כמו הקלטות של קול מראש? ואם כן אז האם לפרמט את הנגן כדי לתת לי את כל המקום יהיה חכם? עדכון: לא בטוח לגבי המקום, אבל הנגן מאפשר לי להעתיק אליו 138 קבצים בדיוק ההודעה מופיעה כשמנסים להעתיק את הקובץ ה139 מישהו נתקל פעם בתופעה כזו?

• 9 תגובות
    • 861 צפיות
  22. Started by NeoNate,

שלום, אחריי שהאוזניות שקיבלתי עם הZVM שלי נהרסו (החוט התנתק קצת מהפלאג ועכשיו הסאונד פגום), החלטתי לקנות חדשות. על אילו אוזניות אתם ממליצים בתקציב של עד 200 ש"ח לMP3? השימוש הוא לא לריצות או חדר כושר וכאלה... ראיתי שיש את הEP630 של קריאייטיב ב180 ש"ח. איך הן? (מבחינת איכות והכי חשוב עמידות!) הבנתי גם שיש זיופים, איך אני יכול לזהות? תודה!

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  23. שימושים: מוזיקה מוזיקה מוזיקה! זאנרים בעיקר רוק. יחוברו לרסיבר רב ערוצי של JVC זה מה יש כרגע לחבר שלי, המקור הוא פאטיפון. התקציב כבכותרת, ה800 זה אחרי מתיחה אז אלה אם יש לכם המלצה על רמקול באמת מיוחד שעולה מעט יותר תחסכו ממני. כמה רמקולים שמצאתי בYad2 TANNOY-REVEAL דורש עליהם 1000 שקלים מעבר לתקציב אבל אולי אפשר להסתדר. AR-226ps- גם רשום ביד 2 1000 שקלים. INFINITY REFERENCE 21-רשום 700 שקלים B&W DM600- רשום 600 שקלים. השניים העליונים מעל התקציב ורק אם מדובר באמת ברמקולים טובים משמעותית מאחרים תישקל קניה שלהם. מה אתם חושבים? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  24. Started by xsx,

אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין שני המסכים אני אשמח לקבל קישור או הסבר מעוניין לקנות מחר בחנות הציעו לי את 37wl58p אבל לא מצאתי עליו ביקורת או משהוא כדי שאני אוכל לעשות השוואה ואם אפשר להתאים לו כ.מסך עד 1500 שקל בשני המכשירים יש תמיכה בHD יש כ.מסך שתומך ? תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  25. ובכן, הכותרת אומרת הכול. מה ההבדל באיכות בין צריבת MP3 על דיסק לניגון במערכת סטריאו, בין 196KPBS ל128KPBS? האם יש הבדל ניכר? הוא ניתן להבדלה בקלות? תודה!

• 6 תגובות
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים