אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך palit 9600 gt. שיש בו גם חיבורי hdmi גם dvi ואני מחבר אותו כרגע עם מתאם vga למסך 19 אינץ asus lcd אני רואה סרטי hd ברזולוציה 720 עכשיו יש לי טלווזיה sharp lcd 37 ואני רוצה לחבר את המחשב אליו. השאלה שלי היא כזאת: בשביל לראות על הsharp סרטים באיכות hd 720 באיכות טובה, אני יכול לחבר את זה עם כבל vga?או בשביל לקבל תוצאות מעולות אני צריך לקנות כבל hdmi?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
לפני שבוע קניתי נייד עם יציאת VGA כאשר יש לי רסיבר של פיונייר עם כניסת HDMI בלבד(משמע - ללא DVI, VGA). רק לאחר חיפוש ארוך מצאתי (ולא בארץ) כבל VGA ל HDMI ורציתי לשאול האם הכבל יכול להעביר 1080P בצורה טובה או שאני צריך לחפש פיתרון אחר. הכבל הוא לא של חברה מוכרת ואני מפחש שהוא סוג של הלחמה זולה. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את הלפטופ לטלויזיה , היציאה היחידה שיש לי מהלפטופ היא יציאת VGA. חיפשתי בגוגל והתוצאות נראות לי לא אמינות כל כך , האם יש סיבה לכך?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, כשאני צופה בסרטים בטלויזיה,בנוסף לכבל HDMI,אני מחבר גם כבל אודיו אופטי ללוח אם ומשם לרסיבר. את הכבל תמיד חיברתי ליציאה המסומנת בעיגול, הבעיה היא שהחלק האפור ביציאה נשבר לי ועכשיו הכבל לא "ננעל" בלוח ובעצם אני לא יכול לשמוע סאונד כשאני מחבר את הכבל אופטי הזה.. כרגע בלית ברירה אני שומע את הסאונד דרך הכבל HDMI .. (אבל האיכות לא משהו לעומת הכבל אופטי) יש פתרון לבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קניתי כבל שמצד אחד מתחבר למחשב ביציאה הרגילה של האוזניות/רמקולים ומהצד השני מתחבר באמצעות 2 חיבורים ל2 כניסות IN של AUDIO בטלוויזיה, אדום ולבן. הכבל - http://img166.imageshack.us/my.php?image=asdasdacy3.jpg משום מה אני לא מצליח לשמוע SOUND כלשהו בטלוויזיה. הטלוויזיה שיש לי היא LG 26LC41. אודה לכל מי שיוכל לעזור לי
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום המרחק בין המחשב למגבר הוא 7 מטר. המגבר והרמקולים חדשים ואיכותיים מאוד (מעל 10000 ש"ח) האם יש כבל אופטי באורך כזה ? אם כן, איפה אפשר לקנות ? אם לא, האם כבל קאוקסלי איכותי יהיה טוב, ואיפה אפשר למצוא כבל באורך כזה.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
לשני הכבלים יש חסרונות ויתרונות וכדי לבחור אני צריך את עזרתכם: האם הכבל האופטי רגיש לכיפופים- הוא יצטרך לתמרן בין במדפים שלי בזוויות של כ90 מעלות. האם זה יכול להרוס או לפגע בו? האם הסאאונד של הפורטיסימו3 (אופטי) יותר טוב בצורה משמעותית מהסוואנד של הלייב 5.1 (קואקסלי)? האם ההבדל בינהם הוא משמעותי ומורגש? עוד משהו זה שלליב אין יציאות RCA לחיבור לרסיבר אבל אני מניח שאפשר לפתור את זה ע"י מתאם פשוט? (אפשר לא?!) ומשהו קצת אוף-טופיק: אמרו לי שרק חלק מהמשחקים תומכים ב5.1 דרך חיבור דיגיטלי. הכוונה שיש משחקים שאפשר לחבר את הרסיבר לכרטיס קול בחיבור דיגיטלי וישמעו בהם 5.1. אבל לעומתם, יש משחרים שכדי לשמוע בהם ב5.1 אני צריך לחבר את הרסיבר לכרטיס קול בחיבור אנלוגי... זה נכון? ??…
-
- 35 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום. יש לי רסיבר שמחובר לכרטיס מסך באמצעות כבל פשוט (RCA זה נקרא? לא ממש מבין בזה). השאלה אם חיבור HDMI מהלוח (intel G530 עם לוח אם B75) הינו בעל איכות דומה (או גבוהה) מחיבור של כרטיס הקול לרסיבר באמצעות כבל אופטי. מקווה שהסברתי את עצמי נכון. בסך הכל מנסה למקסם את איכות הסאונד. תודה!
-
- 2 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
כרגע המחשב שלי מחובר לרסיבר של ימאהה(אני משתמש ברמקולים 5.1) דרך כבל קואקסילי די איכותי שקניתי. יש לי במחשב גם יציאה אופטית וגם כניסה כזאת במגבר. השאלה שלי האם יהיה איזהשהוא הבדל שבגללו שווה לחבר עם כבל אופטי מהמחשב למגבר או להשאיר את הקואקס?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום כולם אני מעוניין בכבל אופטי באורך 1-1.5 מטר לחבר בין המחשב למערכת שלי (z5500) עשיתי חיפוש קליל בזאפ וראיתי שיש המון סוגי כבלים בהמון אורכים עם מחירים שבעיניי לא קשורים לכלום מטר אחד יכול לעלות בין 50 ל-200 שקל אני מבין שיש כאן סיכוך איכות וכל היתר אבל השאלה שלי היא כמה זה ישנה לי אם אני בסה"כ רוצה לשמוע מוזיקה כמו שצריך אין לי שום צורך בהקלטות או עיבוד אודיו כזה או אחר התקציב שלי הוא עד 100 שקל (150 אם זה יהיה באמת שווה את זה) אני מאמין שמטר אחד יהיה די ויותר עבורי. אם התוספת למטר וחצי לא כזו נוראית אז עדיף שיהיה קצת רזרבה אה והשאלה שלי היא איזה כבל אני רוצה וצריך? שוב - תקציב 100 (חריגה עד 150 במידה והיא מוצדקת) אורך 1-1.5 מטר (אבל אין בעיה בכלל בכלל לקחת כבל של מט…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני משתמש במערכת סראונד של LOGITECH דגם Z-5500 ובכרטיס קול של CREATIVE דגם AUDIGY PLATINIUM EX, עם הכרטיס קול שלי מגיע פאנל שבו נמצאים כל מיני סוגי חיבורים ובינהם יש גם יציאה אופטית שאני רוצה לחבר אותה לרמקולים דרך כבל אופטי... השאלה שלי היא מה השם המדויק של הכבל? כי פשוט אני קונה את זה מיבואן שצריך להגיד לו את השם המדויק של אותו הכבל אחרת הוא יביא לי משהו אחר תודה מראש שאלה נוספת: האם הכבל הזה טוב בשבילי? http://www.4real.co.il/4real/product.asp?pID=821&cID=140&c=264846 כי יש כאלה שעולים 150 ש"ח וכאלה שעולים 70 ש"ח ואת זה, השאלה שלי היא אם הכבל הזה מספיק לי?
-
- 8 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום, יש לי כבל אופטי עכשיו אני רוצה לחבר אותו לDVD וממנו לכרטיס קול במחשב, עכשיו אני יוכל לשמוע מהרמקולים שמחוברים ל DVD ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם האם קיים כבל usb עם יצאה אופטית להקלטה למיני דיסק? האם זה אפשרי בכלל? אם כן היכן ניתן לרכוש אותו? תודה לכולם
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ממיר בבית CUBE REVO 250HD הוא מחובר ב-HDMI לטלויזיה לממיר יציאה אופטית. יש לי רסיבר KENWOOD KRF 7030 בעל יציאה אופטית גם כן. כבל ה-HDMI והחיבור האופטי קרובים מאוד אחד לשני,כלומר כאשר ה-HDMI מחובר לא ניתן לחבר את הכבל האופטי בגלל המחבר הגדול שלו. האם קיימת חנות שמוכרת כבל עם מחבר קטן יותר כמו בתמונה? (הפלסטיקה מסביב לראש הכבל)
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
אני מעוניין לראות בLCD מהמחשב באיכות hd איזה כבל צריך בשביל זה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שואל עבור חבר שמעוניין לחבר סט תופים דיגיטליים למחשב בתקציב הנמוך מ 400 ש"ח.(כבר ראיתי את הEMU 04040 - לא מעניין - יקר מדי) אני חושב שסאונד בלאסטר LIVE - + כבל המחבר בין יציאת הגסטיק ל MIDI יספיקו לו - הצרה שאיני מוצא חנות שמוכרת כבל זה: http://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=16&product=251 האם מישהו ראה או שמע ? ניר
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
רובכם כבר יודעים על התעניינותי בזאו-לו של אורי. בשיחות איתו הוא ציין שהכבל הדיגיטלי המסופק עם הזאו-לו המשודרג(ושמגיע גם עם הזאו לו הרגיל כמו שיש לאנטולי) בסיסי מאוד, ואני חושש שהוא מונע מיצוי הפוטנציאל. לכן שאלתי היא אם בכלל צריך יותר מכבל דיגיטלי בסיסי ב20 שקל? או שהמחירים מרקיעים גבוה?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
היי, שאלה שבראש שלי כבר דיי הרבה זמן: למה בעצם נחוץ הכבל שמחבר את כונן התקליטורים לכרטיס הקול? שמתי לב שגם כאשר הוא לא מחובר אני יכול לשמוע תקליטורים אשר מנוגנים בכונן. אז מה הוא בעצם נותן? תודה
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2901301&refid=6 יש לי פלזמה LG PX4 האם זה אמיתי שזה משפר כלכך הרבה את האיכות תמונה ?
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על כבל איכותי, חילופי לאוזניות? אין ממש משמעות לחיבורים, גם כך אני מתכוון להלחים את הכבל לshure e4c. אתח האופציות היא כבל של westone, שעלותו כ44$ אבל המשלוח מאוד יקר (40$ נוספים). יש למישהו הצעות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרך להחליף את הכבל של האוזניות כיוון שהוא פגום. האם קיימת אפשרות להחליף אותו בכבל איכותי אחר? הבעייה היא שהאוזניות נקנו לפני מספר שנים בארה"ב והן לא באחריות היצרן. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום פורום אודיו היתה לי תקלה במחשב ואני כולי תקווה שהכרטיס לא נשרף.אבל הכבל שמחבר בין שני חלקי ה EMU עבר התכה כלשהי ואין לי כרגע שום דרך לחבר בין שני חלקי הכרטיס.מה שקרא הוא שהפעלתי את המחשב והכרטיס האנלוגי נגע לשניה במארז.אין עליו סימנים של רכיבים שרופים וככה גם על הכרטיס הראשי. השאלה שלי האם כבל של כונן דיסקטים תקני יכול להוות תחליף או שיש צורך בכבל זהה. אשמח לעצות בנושא. תודות מראש.
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני מחפש איפה ניתן לרכוש כבל חדש לאוזניות shure se215 (כבל שקוף לא השחור) תודה
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
יש לי את האוזניות JVC-HA-G101 והכבל שלהם ניקרא לי ואני צריך אחד חדש אפשר קישור למקום שמוכרים או לאיזה חנות
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-