אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
טוב אז הגיע הזמן להחליף את ה Pleomax TSP-2100 שיש לי כבר איזה 3+ שנים, עשו את שלהם וצריך להשתדרג, אלו הנתונים שלהם: Response Bandwidth 240Hz~20KHz Sensitivity : Woofer-130mV Max (PMPO) Output Power (Total) : 1300W למרות שנראה לי שזה לא אומר הרבה, מוזר שלא מצאתי כמעט שום דבר עליהם ברשת.
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי את ה 518 כבר איזה 9 חודשים בערך ואני הייתי ממש מאוכזב מהם. באס רועד וצלילים גבוהים צורמים... לפני בערך שבוע אפילו מישהו פנה אליי בפרטי ושאל אותי אם אני רוצה למכור. כמעט ומכרתי לו אותם. ואז אנטולי ושי אמרו לי שכדאי לי לנסות קודם לשים סטיק טאק בתיבות תהודה שלהם. עשיתי את זה לפני כמה שעות, פשוט קניתי אזניות חדשות ב 10 שקלים... אזניות מדהימות יחסית למחיר הכולל <410 שקל>. הבאס מעודן, הצלילים הגבוהים השתפרו בהמון... אין ספק שאני כבר יכול להשוות אותם לאזניות ברמת תג מחיר הרבה יותר גבוהה. המון המון תודה לאנטולי ושי ואני ממליץ לכל בעל זוג אזניות כאלה לעשות את זה!
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום ולא בקיא כל כך במושגים, אז אודה לכם מראש על סבלנותכם. קניתי לפני שלוש שנים בערך מערכת קולנוע ביתי Panasonic SCXH333. לאחרונה עברתי דירה והעברתי כבלי רמקולים סטנדרטים בין הקירות וכשרציתי לחבר למגבר, ראיתי שהחיבורים למגבר אינם סטנדרטים (שכחתי מזה כי הרמקולים לא היו בשימוש זמן רב). החיבורים נראים כך: רציתי לדעת האם יש דרך לחבר את הכבלים הסטנדרטים למגבר בעזרת מתאם כלשהו או בדרך אחרת? מעדיף לא לחבר בין הכבלים המקוריים לחדשים, כי בניסיון לחבר את הכבל למתאם של הכבל המקורי, דיי הרסתי מתאם אחד. כמו כן הכבלים החדשים הרבה יותר איכותיים. לעזרתכם אודה!
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לחבר שלי רסיבר שלהם. ומן הסתם זה נראה לי אחד טוב כי יש להם איזה מערכת קולנועית אם טלויזית פלזמה 52
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש סט רמקולים לחבר לרסיבר שקניתי (YAMAHA HTR 5930) בסביבות 700 800 שקל אין לי תקציב ליותר. ראיתי את אלה איך הם נחשבים אני רוצה לדעת לפני שאני קונה. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=OLNSP270 במידה ולא משהו הרמקולים אשמח להמלצות על חברות טובות וסטים אחרים שמומלצים! תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני יודע שהטלוויזיה הנ"ל הינה הדגם החדש של ה LD9000 לפחות לפי מספר אתרים, השאלה היא אם היא תומכת ב NR כמו קודמתה? מאד חשוב לי הנושא מפני שאני מחבר אותה ב DVI ל HDMI למחשב ואני יודע שהקודמת תמכה ב NR האיכות מאד חשובה. תודה למגיבים.
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני מאוד אשמח אם תשתפו אותי בטרקים האהובים עליכם, רצוי כמה שיותר חדשים בקיצור שכל אחד שמכיר ואוהב את המוזיקה יתן פה כמה שמות... :jump:
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי האוזניות האלה ומחר אני הולך לקנות אותן ככה שאני צריך להחליט אז אני צריך שתגידו לי מה יותר טוב . המחיר כמעט זהה אז זה לא פרמטר. וגם אני קונה כנראה קונה מKSP ורציתי לדעת אם הן מקוריות, האחריות לא משנה לי רק לדעת במאה אחזו שאני לא יקנה זיוף שהן מקוריות. אם יש לכם הצעות אחרות במסגרת המחיר אני ישמח לקבל אבל רק לא את ה CX400 או ה 300
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום,יש לי תחנת רדיו באינטרנט בווינאמפ עכשיו הבעיה היא זה איך אני יודע כמה אנשים מאזינים לי בזמן שאני משדר?
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
?? רמקולים 2.1 יקרים הייתי אומר { 800-900 ש"ח ), שווה ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות לקבל את המקרן קול הנ''ל במסגרת מתנת ראש השנה. אני מנסה למצא חוות דעת אותודיו ללא הצלחה אשמח לחוות דעתכם, השימוש העיקרי, טלויזיה וקצת משחקי פלייסטיישן.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה בבקשה המלצה לאוזניות לנגן iRiver h320 שלי.. המוזיקה שאני בעיקר שומע היא rock/punk קצת מטאל.. אני מבקש שתמליצו לי על אוזניות בתקציב 90-110$ מחנות ממשית בnew york: מנהטן או queens יש שם חנויות מאוד גדולות כמו B&H אז אני חושב שלא תהיה בעייה למצוא. המליצו לי על הEtymotic ואז חבר שלי אמר לי שלדעתו יותר יתאים לי Shure e2c אבל לא היה לו כח להסביר לי למה =[ אז בבקשה תמליצו וגם יהיה נחמד עם תוסיפו הסבר קצר על האוזניות תודה רבה [:
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, לידי התגלגלו 2 רמקולים גדולים של מערכת סטריאו די ישנה של AIWA (דגם עם מגש של 3 דיסקים). מכל רמקול יוצאים שני חוטים כאשר בקצותיהם הם חשופים. ברצוני לחבר את הרמקולים למחשב האישי שלי, אך אין בו חיבור מתאים לחוטים כמו בצד האחורי של המערכת. האם הדבר אפשרי? אם כן, הכיצד, ומה דרוש לכך. תודה לעזרים 8)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4149 איך לחבר כרטיס קול ללוח זה http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2958 שימו לב שהקרור בלוח חוסם את התקנת כרטיס הקול http://www.newegg.com/Product/ShowImage.aspx?ISList=13-128-362-S01%2c13-128-362-S02%2c13-128-362-S03%2c13-128-362-S04%2c13-128-362-S05&S7ImageFlag=1&Item=N82E16813128362&Depa=0&WaterMark=1&Description=GIGABYTE%20GA-EX58-UD5%20ATX%20Intel%20Motherboard%20-%20Retail
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחי יש מערכת הכוללת: טלוויזיית LCD חדשה ממיר של YES DVD ורסיבר הוא חיבר את הטלוויזיה לממיר באמצעות כבל בננה פשוט ואינו מרוצה מאיכות התמונה בחלק מן הערוצים (בעיקר הערוצים הישראליים). ה- DVD מחובר ב- S-Video ורואים טוב. לטלוויזיה שני חיבורי SCART, ועוד כל מיני כניסות, כמו למשל YPBPR (אין לי מושג מה זה), וברצוני לשאול כיצד הכי טוב לחבר אותה לממיר (שימו לב, הממיר של YES ואין לו יותר מדי יציאות). כמו כן, רציתי לדעת כיצד הכי טוב לחבר את ה- DVD לרסיבר, מכיוון שהוא מחובר באמצעות כבלי RCA, ואחי לא נהנה מ- DTS וכו'. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מה ה- DTS עושה ומה ה- DOLBY DIGITAL LIVE עושה ברסיבר (מגבר)? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מצאתי את המסך הבא : http://harman-kardon.co.il/Index.asp?ArticleID=1899&CategoryID=469&Page=1 במחיר מצחיק של 3800. מה דעתכם? לא קצת זול מידי? אם אפשר לבקש תשובה מהר, כנראה המבצע הזה לא ישאר לאורך זמן.
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי גיבסון לס פול ואני רוצה להקליט למחשב וכרגע יש לי כרטיס קול אונבורד שיש דיליי בסאונד כשאני מנגן של איזה חצי שניה. אני מחפש כרטיס קול איכותי וטוב כמה שיותר זול שיוכל להקליט לי את הגיטרה בסינק עם המחשב,וגם שהגיטרה תישמע טוב ולא בדיסטורשן לא מכוון,תודהה רבהה!
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
זה ה HTPC שלי AMD 5600 2GB RAM DDR2 SAMAUNG HD4350 (יש לי 7600GT פנוי אם זה עוזר) HD250 GB.. האם זה יכול להריץ סרטי FULL HD? עם איזה תוכנות מומלץ לי לעבוד כדי להריץ 1080P? תודה.. אגב אפשר להוציא סאונד בעזרת המתאם DVI TO HDMI של ATI נכון? איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני לא מצליח להגביר את הבאס בכרטיס קול שלי.. מערכת הסאונד שלי היא ככה: רסיבר (Yamaha RX-V530) מחובר אל הכרטיס קול בעזרת כבל אופטי דיי איכותי ו- 5 רמקולים (ללא סאב וופר) הבאס ברסיבר מוגבר עד הסוף וכשאני מחבר את הדיסקמן שלי אל הרסיבר בכבל רגיל וכשבדיסקמן האקסטרא באס דלוק הבאסים ממש מצויינים, פשוט נעים לאוזן, אבל דרך המחשב אני לא מקבל הרבה באסים וזה מציק כי אני יודע שזה יכול להשמע טוב יותר רק אני לא מוצא איפה להגביר את הבאס, עזרה בבקשה... תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה קניתי רמקולים חדשים של Logitec 5.1, אני לא שומע את הקול של הסנטר ושל Rear right ו-Rear left.. בדקתי והכרטיס קול שלי הוא 7.1.. חיברתי את החיבורים כפי שזה צריך להיות שחור לשחור, ירוק לירוק וכתום לכתום, ועדיין אני לא שומע את הצלילים החסרים.. ניסיתי כל דבר סרט והכל ופשוט אני לא שומע.. יש מצב שאני צריך לתהקין כרטיס קול מחדש?
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש כל מיניי חברות כמו Divoom ואין לי מושג איך להתייחס אליהן...כלומר אם היא חברה טובה אז ניקח אותה בחשבון כמו את JBL..ועוד וותיקות וידועות... בקיצר אילו חברות ממומלצות...??.. וחוות דעת על Divoom... תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את הDVD המקליט של LG מהדיוטי פרי לפני כ 5 חודשים. משום מה אני לא מצליח להקליט על DVD-RW, למישהו יש את הDVD הנ"ל?
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
ערב טוב , אחרי ימים רבים של חרישה באינטרנט , קריאת ביקורות וכו' הגעתי להחלטה שהנגן שהכי מתאים לי זה המיקרו החדש של CREATIVE . ההתלבטות שלי היתה בעיקר עם ה IRIVER H-10 אבל בעקבות זה שהוא היה יקר ב 300 שקל מהקריאטיב החלטתי לוותר עליו. אבל מה , היום אני נכנס לאתר שממנו אני רוצה לקנות ומה אני רואה ? המחיר של ה H-10 ירד ל 1600 שקל !! http://pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriverh10&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 עכשיו הוא עולה בדיוק כמו הקריאטיב ואני באמת אבל באמת לא יודע איזה לקחת מבין השניים. בחלק מהמקרים אומרים שאין על IRIVER והדגם הזה מעולה ועדיף על המיקרו ZEN וחלק אחר אומר שעדיף המיקרו. מה שאתה תגידו יכריע את הכף מבחינתי. מי מבין השניים אתם הייתם לוקחים ? קחו בחשבון שהדב…
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה זמן אוזניות לא משהו איכותי אלא סתם משהו ב 50 שקל שיהיה במה לשמוע בלילה בלי להעיר את כל הבית. הבעיה היא שבואזניה הימנית שומעים יותר חזק מבאוזניה הזמנים וגם יש רעשי רק כאלה ( זה אוליי נראה טיפשי אבל זה הולך בערך ככה: טזזזזזסססטטט...חח) האוזניות הם אוזניות סגורות. תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-