עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by SpitFire,

קובץ WMA איך אני שולף ומקדד ל - MP3 למשל?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Y-T-M,

מחפש רמקולים 5.1 לחדר בגודל 2.70x3.80 בסביבות ה650 ש''ח.. הרמקולים מיועדים לשירים משחקים וסרטים.. מה שאני מכיר זה רק את הלוג'יטק x-540 אבל שמעתי שהם לא חזקים כל כך.. חשוב לי שהכבלים יהיו די ארוכים כדי שאני יוכל לפזראת הרמקולים בחדר.. ויש לי לוח אם P35-DS3L של ג'יגהבייט האם הוא מתאים לחיבור למערכת כזאת.. אם יהיה שלט אלחוטי עוד יותר טוב..

3. Started by pit18,

הסתכלתי כבר כ 10 עמודים אחורה ועדדין אני מבולבל ... אני רוצה לקנות נגן שיהיה עמיד בנפילות (מכיס או שלוחן לדוגמה) בנפח של כ 1-2 ג'יגה שיהיה בו תמיכה לעיברית ואם אפשר גם רוסית (לא משנה אם צריך עדכון קושחה), אם סוללה מובנית (אני מעדיף , לא חובה ), איכות שמע כמה שיותר גבוהה אם האוזניות שבאות אם המכשיר, ואפשרות חיבור לרמקול (אני בצבא)... ואני גם מעדיף עיצוב לא כמו של diskonkey אלה משהו בגודל של אייפוד.... תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  4. Started by Deddy,

אני מחפש רמקולים לסרטים עד 400 שקל.... בגלל שאני די חירש בכל הקשור לאיכות של הסאונד אז חשבתי במקום ללכת על 2.1 ברמה גבוהה אז אפשר ללכת על יותר רמקולים ברמה פחות גבוהה... אז למישהו יש המלצה לאיזה רמקולים טובים? תודה!

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  5. אני שוקל לקנות מערכת רמקולים בערך בתקציב של 1700 ש"ח, והאופציות שלי הן בעיקר ה-z5400. האם למישהו יש אותם והוא ממליץ? או שלא? תודה מראש על התשובות..

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  6. Started by {Ircroute_057,

שלום לכולם, רציתי לקבל ממכם המלצות (מיודעי הדבר) על מגברים שיתאימו לרמקולים הנ"ל, תודה!

7. Started by yossi126,

קצת חשיפה לא תזיק - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3442814,00.html

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  8. בין MX5021 ALTEC LANSING לבין לוג'יטק z2300 ההפרש במחיר זניח

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אורח
    Started by אורח,

מה אתם אומרים עליו: Creative Nomad Jukebox Zen 30GB Mp3 Player אני קונה אותו ב 1400. איך הוא?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  10. יש ברשותי מערכת 5.1 על הבאס יש את השליטה לרמקולים הקדמיים האחוריים הבאס והרמקול המרכזי (שכחתי את שמו) (כל הרמקולים נשלטים על ידי פנציומטרים) שאלתי היא האם אני יכול לעשות מקלט אינפרא אדום שיוכל לשנות את עוצמת הקול או שיש איזה מקום שיכול לעשות לי את זה תודה בנוסף אני מחפש אתר שמוכר בטרייה לאייפוד דור 3 עם תווך שימוש ל 12 שעות תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  11. Started by kdani,

יש לי מגבר מרנץ, שמתי לב לתופעה מוזרה שהתחילה היום - מנגן מוזיקה מ-YOUTUBE ופתאום העצמה יורדת לכמה שניות, אח"כ חוזרת למצב תקין, קורה אקראית מדי פעם. איזה רכיב הלך או בדרך ללכת ? עלות תיקון משוערת ? תודה

12. שלום לכולם רכשתי לא מזמן לוח חדש מסוג ASUS A8N-E שתומך ב - Realtek ALC850, 8-channel CODEC - Audio Sensing and Enumeration Technology - Coaxial/Optical S/PDIF out ports on back I/O כרגע על הלוח הישן היה לי כרטיס קול של FORTISSIMO 3. במה כדאי לי להשתמש? בכרטיס החיצוני או במובנה? מה טוב יותר כדי לחבר למגבר ולשמוע דרך ה 5.1 רמקולים שיש לי בבית? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  13. קניתי בחו"ל מיני דיסק mz n707 והחוברת היא באנגלית, אני מאד מבקש לעזור לי ולהמציא לי משהו בעברית, אם על ידי דואר אלקטרוני, או צילומים בפקס, או לינק, וכדומה. תודה רבה

14. Started by ophir555,

החלפתי מחשב ולוח האם אסוס תומך ב 8 ערוצי קול onbord האם כדי להעביר כרטיס קול ממחשב ישן בן כמעט 7 שנים. או היכולות onbord של הלוח החדש עולות על כרטיס קול ישן

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  15. כבר שבוע שאני מנסה להתקין את הכרטיס קול החדש שלי... HERCULES GAMESERUND FORTISSINO 3, 7.1 אבל משום מה אני ניתקל בבעיה להתקין אותו על ה XP, אני מקבל הודעה שהווינדוס מזהה, מתקין, אבל יש פתאום הודעה שהכרטיס כניראה לא יעבוד כיוון שיש בעיה עם תהליך ההתקנה.... אני ממש נואש!!! אנא עזרתכם!!! ניסיתי להוריד את הדריוורים של הכרטיס הישן (לא מובנה על הלוח אם) אבל אני לא מצליח, לא דרך הדוויס מנג'ר ולא דרך הקונטרול פאנל. נישאר לי בדוויס מנג'ר סימן שאלה שאני לא יכול לעשות לו UNINSTUL.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by m0sh,

טוב אז אחותי קנתה מיני אייפוד ואין לה מושג איך לתפעל אותו...גם לי אין מושג ולי בכלל יש iRiver מה שקורה שפותחים אותו אז מופיע תיקיה עם סימן קריאה ודרך הiTunes גם היא וגם אני לא הצלחנו להבין איך מעלים שירים למכשיר אז אולי מישהו יכול לעזור? תודה.

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  17. Started by ~Patriot~,

שלום רב, אני על סף קניית מחשב חדש ורציתי לדעת על איזה רמקולים כדאי לי ללכת. אני משחק בהרבה משחקים וצופה בהרבה סרטים וסדרות. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  18. אני יכול לקנות אותו ב 90 שקל מwww.ynondigital.co.il ואם הוא באמת שווה משהו ?

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  19. Started by AVROMROTH,

איזה מהם עדיף ? מבחינת איכות תמונה איכות שמע וכו' תודה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אהלן יש לי בבית מגבר מרנץ 2235B שמגביר קף קודה 8(רמקול משנת 90) אלה הרמקולים - http://www.hifidatabase.com/static/gallery/2/5992-kef_Coda-8.jpg עכשיו יש לי אופציה לקנות מורל 606 שנראים יותר רצינים,עם מידבאס 9 אינצ'. אני שואף לSQ כמה שיותר האם המורל יותר טובים מהקודה שלי? חשבתי לקנות את המורל ולהשתמש בקף כרמקולים קדמיים במערכת קולנוע ביתית שאני בונה. מה כדאי לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי. עד עכשיו היתה לי מערכת של סוני עם זוג רמקולים נלווה. אתמול קיבלתי במתנה פטיפון ומגבר (נכון שווה?), ואפילו כמה תקליטים -- ואני מעוניין לחבר את כל הקונסטרוקציה ביחד, רק שאין לי מושג איך עושים את זה. במגבר עצמו יש יציאות: Phono (האם זו היציאה של הפטיפון?), AUX, CD, Tuner ו- Tape1, tape2 ועוד 8 יציאות בצבעים של אדום ושחור (Speaker system) עגולות, ומשהו שנראה כמו "Remote control" (מה זה?). אם הבנתי נכון, אני אמור לחבר את המערכת שלי אל המגבר, את הרמקולים אל המגבר והפטיפון אל המגבר (Phono?) ופשוט להחליף בניהם בעזרת הכפתורים כשאני מעוניין לשמוע ממקור מוסיקה אחר. העניין הוא: את המערכת אני מחבר אל ה- CD או ה AUX, או אולי בכלל אל ה Tuner? וגם אז, איך אני בדיוק מחבר אותה לשם? …

• 3 תגובות
    • 4.9k צפיות
  22. Started by oren99,

כרגע הממיר של הכבלים מחובר לLCD עם כבל סקארט ב10 שקל. שווה\צריך להשקיע בכל קצת יותר איכותי? יש איזו המלצה על משהו סביר בתור התחלה? תודה.

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  23. האם ניתן להשיתמש בסאב של CREATIVE(2400) עם מגבר מקצועי?האם יש דרך כלשהי לחבר אותו אליו ולא להתשמש ברמקולים של CREATIVE?

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  24. בוקר טוב, יש לי מסך LCD HD READY של LG. דגם: FLATRON W2053TQ עכשיו הוא מחובר למחשב שלי דרך כרטיס מסך של RADEON דגם:HD4650 עכשין למסך יש 2 כניסות: אנלוגי [VGA] ודיגיטלי [DVI] בכרטיס מסך יש 3 יציאות: אנלוגי [VGA] ודיגיטלי [HDMI]+[DVI] עכשיו זה ברור שהאנלוגי הוא בעל האיכות הכי ירודה. השאלה שלי היא האם להישאר עם החיבור DVI ----DVI או לקנות מתאם HDMI--DVI? מה יהיה יותר איכותי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מה קורה חברה כבר שנים שלא כתבתי פה קיצר, התחדשתי בBEYERDYNAMIC DT 880 חדשות מEBAY, אוזניות חמודות מאוד :-) כבר בהזמנה חששתי שיש מצב שההתנגדות שלהם (OHM) תהיה חזקה מדי בשביל יציאת כרטיס קול ומסתבר שזה אכן המצב... אפשר לשמוע איתם אבל זה פשוט לא נותן להם מספיק עוצמה בשביל לנצל אותם באמת כמו שצריך. אז עשיתי ניסוי והבאתי את המערכת סטריאו NAD מהסלון וחיברתי למחשב דרך כניסת הCD של הרסיבר בחיבור RCA, שומעים סבבה אבל אני לא בטוח שיש תאימות מושלמת... יכול להיות שבכלל המערכת הזאת לא הכי מתאימה לחיבור למחשב. יש לה 4 כניסות סטריאו בחיבור RCA של VIDEO-CD-TAPE-PHONO בסך הכל הCD נתן סאונד שנשמע טוב מאוד וכל השאר בכלל לא התאימו. אז כרגע אני מחפש לקנות רסיבר כלשהו (כנראה 2.0 כי אני …

• 3 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.