אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום היום קניתי את הMICROLAB SOLO6C חשבתי על זה המון לפני שקניתי ומצאתי אך ורק מיקום אחד אפשרי לרמקולים ולשולחן בחדר, אין שום אפשרות להחליף מיקום של משהו, כל רעיון שיהיה יגרום להמון בעיות בתפקוד של הדברים בחדר. עכשיו במיקום הזה יש לי הדהוד ממש ממש כבד באזור ה100-150 הרץ. ניסיתי לשים את הרמקולים בקצה השולחן ולהתרחק ולשמוע ככה וזה נפתר לגמרי והיה נשמע מדהים, ואגב זה גם היה נשמע הרבה הרבה יותר חלש מאשר המיקום שעושה הדהוד. (אבל זה מיקום רק לבדיקה כשאני יושב באמצע החדר לרגע, לא משהו אפשרי.) הנה תמונה של המיקום הנוכחי של הרמקול השמאלי, הימני ממוקם בצורה דומה ישר מול הקיר בצד ימין אבל אין לידו ספריה. לרמקולים יש פורט אחורי שמגדיל מאוד את הבעיה. אבל גם כשדחפתי אל הפורטים את ה…
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
הזמנתי מalessandro את ה MS1, את החבילה הם שלחו ב27 לאוגוסט ו... היא עדיין לא הגיע >.> דיברתי איתם באימייל והם אמרו שזה יכול לקחת עד 9 שבועות, אבל חשבתי שאולי יש פה משהו עם ניסיון שיכול למליץ לי מה לעשות, יכול להיות שהאוזניות נתקעו במכס? או שסתם המשלוח מתעכב.
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
הגיעה לידי המערכת הנ"ל, נקנתה בחו"ל ומה שקרה זה שכנראה קיבלה קצר עקב המעבר מ-110V ל 220V(לא אני...) בכל מקרה אז הסאב שהוא גם המגבר של השני רמקולים הלך להערכתי, השאלה שלי : האם אפשר לעשות משהו עם הרמקולים ? יש להם חיבור סטייל VIDEO/AUDIO IN בטלוויזיה... תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
חברה אז ככה החלטתי לקנות טלוויזיה LCD התקציב הוא 1500 שקלים חמישים לפה. אם אפשר להחזיר לי תשובה כמה שיותר מהר תודה רבה וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
עים מישהו יודע משהו בבקשה.! תודה THANKS אני רוצה להחליף אותו ב קריטיב LIVE 5.1 ,הייה איזשהו הבדל???
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
לא מזמן אני מעוניין לרכוש רמקולים למחשב. לפי מה שהבנתי זה הסט הכי טוב למחשב, אומנם מחיר גבוה, אבל אני מוכן להשקיע בשביל איכות. ראיתי, לא מזמן, חוות דעת ממישהו בזאפ ואומר אחרי 15 דק' שאתה שומע על חזק המערכת מתכבה, זה נכון? האם באמת שווה לי להביא אותו היא שווה את הכסף הזה?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
??? ??? אין לי מושג מי יותר טוב. לדעתכם מי יותר טוב Creative live 5.1 או Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי חיבור אינטרנט של 100 מגה. קניתי סטרימר בביקור בארהב. יש לו באופציות רשת בדיקה שנותנת את מהירות התקשורת שלו אני מקבל מהירות סביב 3 מגה כאשר הוא מחובר חוטי וגם כאשר הוא מחובר על חוטי ולא הצלחתי לפתור את זה לבד. תכנת אנדרואיד לבדיקת מהירות גלישה על חוטית נותנת תוצאה דומה. פניתי בצט לתמיכה הטכנית של היצרן בארהב התשובה המפתיעה שקיבלתי היתה שהם תומכים רק לשימוש בארהב. היה בתשובה סיפור על מיקום שרתים. אשמח לקבל רעיונות איך להגדיל את המהירות במכשיר הזה.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אז ככה, לאחרונה נשרפה לי אחת מיציאות של כרטיס קול הON BOARD, זה נגרם כתוצאה מטיפשות שלי(יש לי מערכת סטריאו שמחוברת למחשב עם חיבור בננה, וחיברתי וניתקתי אותה אינספור פעמים), מה שכמובן הביא לזה שאני כרגע שומע בMONO בלבד, ועל צ'אנל בודד בלבד. אני מתכוון לרכוש במהלך השבוע את כרטיס הקול הבא: http://www.skypc.co.il/pl_product~70SB068000004~17~0.htm מה אומרים? השאלה שלי היא כזאת - ברגע שאני אחבר את כרטיס הקול לסלוט בMB, האם אני אצטרך להסיר את הדרייברים הישנים של כרטיס הOB ולהתקין את הדרייבר החדש שבא עם הכרטיס החדש? האם יש משהו נוסף שאני צריך לעשות? האם יכול להווצר פה איזשהו קונפליקט בין כרטיסי הקול? מודה לעוזרים מראש.
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות למחשב להאזנה למוזיקה וקצת משחקים וסרטים. שמעתי היום את הAKG K26P והחלטתי שאוזניות קטנות כאלה זה לא מתאים לי בעיקר בגלל האטימה של ה26P [לוחץ מאוד באוזן] וגם לא ממש ממש הרגשתי שיפור בסאונד [בהשוואה לאוזניות ג'נריות ב100 ש"ח] בכל אופן אני מחפש אוזניות גדולות כאלה שמכסות את האוזן. אני מאזין בעיקר לרוק, STEVE VAI [סגנון מיוחד ] וגם טראנס וקצת מטאל למרות שגם היפ הופ פופ וכאלה לפעמים לכן אני מחפש משהו שפחות או יותר ישמע טוב באותה מידה בכל הסגנונות.
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
הי קראתי ביקורת אוהדת על הרמקולים הנ"ל באתר: http://www.tnt-audio.com/casse/promedia21_e.html ורציתי לשאול: האם מישהו מכיר/שמע את הרמקולים הללו? האם מישהו יודע על מקום בו הם נמכרים בישראל? האם מישהו מכיר מקום בו ניתן להזמין רמקולים אלו לישראל? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
האם ניתן להחליף את הבטריה של ה120 במקרה של נזק או אובדן יכולת?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז כמו בכותרת...אני צריך כרטיס קול שישמש..למשחקים..אבל גם לעריכת מוזיקה ובכל הנושא של תיקלוט..דרך המחשב..אם למישהו יש הצעה טובה שיביא..אבל שיתן קישור לחנות ממנה הוא הביא אותה.. תודה..
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני חייב לבחור (ומהר) בין 2 דגמים של נגן mp3 מבוסס הארד-דיסק אז אני צריך עזרה (אני רוצה לדעת מה יותר טוב בלי קשר ל-usb2) 1- http://www.archos.com/us/products/product_jbplayers.html 2- http://www.archos.com/us/products/product_jbrecorders.html אני מתכוון לדגמים של ה-20 gb
-
הם טובות לגיימינג ? איך הם למוזיקה ? שוות ת 250 שקל ? אלה האוזניות http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1672&products_id=16275 אם אתם לא מכירים עוד משו איך ה H4 יותר טובים בהרבה? שווים ת 50 שקל תוספת ? הנה הם למי שלא מכיר.. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1672&products_id=16276
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום! אני מזמין מחר לחבר אוזניות מEBAY. ברשותי יש את הJVC S500 שהמלצתי לו עליהם וזה גם ככל הנראה מה שאזמין לו אך לפני שאעשה זאת, אשמח לדעת אם יש כיום תחליף להם שישתווה אליהם או אף יתעלה עליהם מבחינת סאונד, נוחות, אטימות ומראה. התקציב הוא עד 57$ עם חריגות קטנות לפה או לפה. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מקרן (מחו"ל) שיתאים לחדר באורך של 4 מטר (הקרנה למרחק של כ-3.7 מטר) על מסך שמתחיל בגובה 0.75 ס"מ עד כ-2.0 מטר. רצוי שהמקרן יהיה מיועד למיקום במרכז התמונה ולא מוגבל לחלק העליון או התחתון בגלל מאורר תיקרה שתקוע לי באממצע החדר ומגביל את הזווית הקרנה. צריך FHD, רצוי 3D. חשבתי על הבנקיו W1070 אבל לא סגור. דעתכם? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש אוזניות למוזיקה וגיימניג בלא יותר מ400 שקל מה אתם מציעים?
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם, נשבר לי החיבור של הרמקול במחשב השולחני שלי (הכרטיס קול לא נפגע) ככה שזה משאיר אותי עם שני חיבורים אחד של המיקרופון והשני לא יודע של מה הוא. השאלה היא האם אני יכול להפוך את אחד מהחיבורים לחיבור של הרמקול (בעצם להחליף בין החיבורים)? תודה
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי לוח אם קצת ישן: INTEL D-850 EMV2 ואני רוצה לרכוש כרטיס קול שתהיה לו יציאה דיגיטלית - (אופטי או קואקס) שיתחבר לרסיבר ושכל ששת הרמקולים ישארו מחוברים לרסיבר. אודה למי שימליץ על כרטיס.
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אהלן רכשתי איפוד ורציתי להחליף אוזניות יש ברשותי אוזניות AKG 24P רציתי להתקדם למשהו יותר טוב,כי הAKG לא מחזיקים מעמד בEQ שונים של האיפוד,קראתי על שניהם ביקורות ושניהם טובים,אבל ל550 יש התנגדות 64 מול 32 האייפוד יסחוב אותם בלי מגבר?
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, אני אוטוטו קונה מחשב חדש, ואני צריך המלצה על אוזניות. הן ישמשו בעיקר לשמיעת מוזיקה ולראיית סרטים. כרגע יש לי אוזניות של Teac (דגם: HP-2-R) שעלו לי 100 ש"ח אם אני זוכר נכון.. אני מחפש משהו בסגנון הזה או יותר טוב.. התקציב לאוזניות: 150-200 ש"ח. אם זה חשוב, זה הולך להיות הלוח אם שלי- ASUS P5QL-E http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31253 עוד שאלה- אם יש לי רמקולים וסאב 2.1 ואני מחבר להם אוזניות, אני אשמע טוב יותר מאשר אם הייתי מחבר את האוזניות ישירות למחשב? כי פעם מוכר במחסני חשמל אמר לי שכשמחברים את האוזניות לרמקולים אז זה כאילו מבטל אותם ושומעים והאיכות היא רק של האוזניות.... תודה
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
האם שווה לקנות את הטלוויזיה הזו --> DANTAX LC-37H במחיר של 1990 ש"ח? מפרט טכני מסך LCD 37 DANTAX דגם LC-37H כולל מחבר HDMI ! מעמד שולחני מפואר וזוג רמקולים מובנים תאימות HD ברזולוציה עד 1080i מגוון צבעים גדול ותפעול קל ונוח תפריט OSD זמן תגובה 8 ms בהירות 400 cd/m² רמת ניגודיות דינאמית Contrast של 1:3000 זוג רמקולים מובנים חזקים בהספק 2 X 6 וואט פילטר להפחתת רעשים בתמונה נתוני מסך : גודל מסך: 37 אינץ' יחס תמונה: 4:3 / 16:9 זמן תגובה: 8 ms יחס ניגודיות: 3000 :1 רזולוצית מסך: 1366X768 בהירות: 400 cd/m² גודל נקודה: 0.6 מ"מ זוית צפיה: 172 מעלות מספר צבעים: 16.7 מליון שיטות שידור: מולטי סיסטם נתוני סאונד: רמקולים מובנים הספק הרמקולים 2 X 8 וואט סוגי…
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מרב פורומים השתגעתי ואני לא יודע אם זה הפורום לבעיה שלי... מקסימום מנהלים תעבירו... אבל עשו טובה שלחו לי פרטית שאני ידע למצוא את האשכול שלי בעוד שבועיים שאני יחזור מהבסיס.. קניתי סרט ישראלי בדיוידי וחבר העתיק לי אותו למחשב והפך אותו לקובץ רגיל שרואים במדיה פלייר... עכשיו אני רוצה לצרוב את הסרט מחדש כי הדיסק המקורי התקלף והוא לא עובד יותר ואני חייב תסרט לבסיס... למישהו יש או יכול לכתוב מדריך איך לקחת קובץ AVI רגיל ולצרוב אותו בדיוידי שיעבוד בכל דיוידי פשוט (כי זה מה שיש בבסיס!) ? חשוב אבל שיהיה באיכות טובה כמו מהדיסק המקורי שהיה לי! נ.ב מצאתי מדריך אבל בגודל 300 דפים שמראה איך לקחת סרט ולהוסיף תרגום וכל הבאלגן... אז אני מחפש מדריך פשוט בסך הכול הסרט בעברית ולא צריך תרגום ו…
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-