אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! לאחרונה עשיתי חיפוש כללי בפורום וראיתי כמה מערכות שכולם מדברים עליהן. 1) microlab solo 7 לא C7! 2) altec lansing mx6021 3) logitech Z2300 עשיתי השוואה כללית (לפי מפרטים) הראשון microlab solo 7 [pre] Amplifier: Output power: 110 Watt RMS Power distribution: 55 Watt x 2 Harmonic distortion: < 0.3% 1W 1kHz Frequency response: 55Hz - 20kHz Signal/Noise ratio: > 85dB Separation: > 55dB Input sensitivity: 380mV Nominal impedance: 4 ohm Speakers: Tweeter driver type: 1" Tweeter rated power: 10 Watt 6 ohm Bass and mid-range driver type: 6.5" Bass and mid-range rated power: 30 Watt 4 ohm Frequency range: 55Hz - 20kHz Interfaces: O…
-
- 19 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
האם מישהו יכול להביא לי לינקים לשירים בסראונד (4 ערוצים) שיעבדו ישירות דרך WMP? כלומר שאני רק פותח אותם וישר שומעים סראונד? כמו זה: http://download.microsoft.com/download/winmediatech40/Utility/1.0/W98NT42KMeXP/EN-US/6channel.exe אבל זה גם סתם דוגמה וזה גם 6 ערוצים. או זה: http://windowsmedia.com/9series/DemoCenter/AudioQuality.asp?page=6&lookup=AudioQuality זה נשמע לא רע אבל זה גם 6 ערוצים וגם זה סתם דוגמאות.... אני צריך רק 4 ערוצים אבל אם אין 4 אז 6 גם טוב. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
-
אז ככה... הכול התחיל מזה שיום אחד הדלקתי את המחשב והוונדואוס לא רצה לעלות לי, הוא היה מגיע לרגע שבוא נכנס לשולחן העבודה, ואז עושה הפעלה מחדש... החלטתי לעשות פורמט... לאחר הפירמוט, התקנתי את דיסק האינטל שלי, הכול הותקן בהצלחה מלבד ההאודי. לאחרק מכן נסיתי להתקין דרייברים מהאינטרנט, מצאתי אחד מתאים, ההתקנה הסתיימה בהצלחה, אך הקול היה ללא שיפור... אינני יכול לשמוע שופם צליל מהמחשב, וכאשר אני מדליק שיר, אז המדיאה פלייר כותב לי שגיאה : Windows Media Player cannot play the file because there is a problem with your sound device. There might not be a sound device installed on your computer, it might be in use by another program, or it might not be functioning properly. חשבתי …
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
-
שלום ותודה מראש גודל 42 שימושים ופרטים נוספים: 1. סרטי SD (הכוונה לDVD,DVDRIP ) 2. לחבר לWD HD TV 3. סרטי HD (לא חובה FULL HD ) 4. מרחק 3.5 מטר 5. PS2 6. ממש בא לי לקנות WII בהמשך 7. לא אכפת דגם טיפה פחות טוב אבל אחריות 3 שנים ויבואן טוב 8.שאלה נוספת שיש לי מחובר לי למחשב 1G HD נייד של WD אפשר לחבר אותו ישירות לWD HDTV או צריך PC ?
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם אפשר למחוק שירים באמצעות ה-ipod עצמו או שחייבים את המחשב/מק'?
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי אני מחפש רמקולים צרים (לתלייה על הקיר) לצד LCD, אבל שישמשו גם למוזיקה. בכמה חנויות אמרו לי שאין דבר כזה, אבל אני חושב שראיתי משהו כזה איפשהוא. מישהו מכיר? מישהו יודע? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ניסתי למצא תשובה בחיפוש ולא מצאתי יש לי מצלמת אינטרנט לוג'טדק 5000 כאשר אני מצלם את עצמי מנגן הצילום הוא איטי עם קצת דיליי וגם המנגינה נשמעת מאוד איטית עם הדילי של הצילום אני יכול לחיות אך לא עם הדילי של הצליל בזמן ההקלטה אין דיליי ורק כשאני רואה את הסרט מופיע הדליי תודה
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני מעוניין להשקיע באוזניות טובות למוזיקה שמכסות את כל האוזן בערך משהו כמו 150-200 שקל... בנתיים אני משתמש בפשוטות של Aiwa HP-X122 עלו לי משהו כמו 120 שקל..והם ממש נחמדות רק שהם לא מעור והציפוי דיי נהרס.. תודה (=
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום אתמול קיבלתי סוף סוף 42pfl5603d של פיליפס היום חיברתי את הטלויזיה למחשב דרך מתאם DVIל-HDMI ברשותי כרטיס מסך מדגם 8600 עם מלשב יחיסת חזק מעבד Q6600 ו4 גיגה זכרון עכשו הבעיה היא שאני רוצה לראות סרט במסך החדש התמונה קופצת(יותר נכון הבהובים ארוכים)גם בקבצי MKV וגם ב-AVI יש למישהו מושג??? אם לא כאן המקום אנא הפנו אותי למקום המתאים... תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המערכת רמקולים "MicroLab X23" כרגע אני מנסה לסדר את הרמקולים בצורהי יותר מרחבית ונתקלתי בבעיה שהכבלים לא מספיק ארוכים. הכבלים הם מסוג AUX (אני חושב ;o) בצד אחד יש פין (שנכנס למגבר) ובצד השני יש הכבל מתפצל ל2 כבלים חשופים שאתה מצמיד לרמקולים. רציתי לדעת איפה ניתן לקנות כבלים זהים אך ארוכים יותר. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של פוגיטסו סימנס V3405 עם כרטיס מסך GMA 950ומקלט טלויזיה דיי ישן של טושיבה. יש לי כבל S-VIDEO שמחובר בינהם ואני לא מצליח לראות תמונה.בעבר הצלחתי לא יודע בדיוק איך, זאת אומרת דרך הDISPLAY PROPRTIES בחרתי במוניטור מס' 2 והצלחתי לקבל תמונה אך כעת כל מה שאני לא עושה לא הולך לי. שכחתי לציין שמערכת ההפעלה היא VISTA. אני זקוק נאושות לעזרה...אודה מאוד לכל כיוון אפשרי....
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
http://ae.creative.com/products/welcome.asp?category=1 http://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=15855 מיועד למשחקים
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
היי חברים, לאחר שקראתי את הביקות על הCOMPRO VIDEOMATE E900F http://hwzone.co.il/reviews/videomate_e900f/ החלטתי לרכוש אותו, עכשיו ברשותי מס' שאלות 1. הכרטיס באמת מסוגל להקליט HD או רק צפייה? 2. אם יש לי שני ממירים אני אוכל באמצעותו להקליט משניהם? בבקשה תענו מהר כי כבר הזמנתי
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
הביאו לי די וי די חדש..(לא משהו בכלל.. של PILOT שעולה 170..) יש לי רמקולם 2.1 פשוטים עם יציאה ירוקה כזאת למחשב אז איך אני יכול לחבר את זה לדי וי די כי התקע של זה לא נכנס לשקע של הדי וי די... תודה רבה.!
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
1) אני לא שומע נקי כמו ששמעתי פעם משום מה 2) אי אפשר להגביר דרך המכשיר עצמו 3) פעם אחת במצב בידור החלפתי את מצב השמיעה שישמעו כאילו בתאטרון ואז החזרתי את זה ל none וכשהחזרתי את זה שמעתי מן קול פיצוץ וקחקחקחקחק ענקי שלא מפסיק קיצר אי אפשר להדליק מצב בידור-מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
היי אני מחפש רמקולים למחשב, ישמשו בעיקר למוסיקה .. התקציב עד 150. תודה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום ברשותי רמקולים Logitech X-530 , מחוברים למחשב בחדר שמידותיו בסרטוט. עוצמה כוללת 70W - קדמיים ואחוריים (1,2,3,4) כל אחד 7.4W סנטר 15.5W סאבוופר 25W תמונת חדר כללית : Uploaded with ImageShack.us תמונת איזור העבודה: Uploaded with ImageShack.us נתונים: Uploaded with ImageShack.us המצב כרגע : גובה רמקולים אחוריים(3,4) שנמצאים על מדף הוא 60 ס"מ מעל הקדמיים ,ביחס למי שיושב הם באותו מרחק כמו הקדמיים אך יותר גבוהים מהקדמיים, סנטר על השולחן ביחד עם הקדמיים והם בגובה האזניים והסאבוופר על הרצפה מתחת לשולחן קרוב לצלע השולחן הייתי רוצה לקבל המלצות איפה אני יכול להתקין את הרמקולים על מנת לשמוע בצורה הטובה ביותר .. כולם ניתנים תליי…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
המערכות שנכון לעכשיו נראות לי מעניין: Logitech Z-3 Logitech X-230 JBL Creature II Soundstick II ATP3 (אצלי זה בעדיפות אחרונה, אבל ראיתי שהמליצו פה רבות עליהם) אין צורך בהתייחסות למחיר, רק איכות הרמקולים כמובן שאם יש לכם המלצות אחרות אשמח לשמוע נ.ב נכון להיום אני משתמש בDSS80 (של מיקרוסופט) לכן מומלץ שהסט החדש יעלה באיכותו על הנוכחי
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
שלום. רציתי לדעת האם שווה להשקיע ב-DAC שמנגן קבצים באיכות של 192/24 או שה-nuforce uDAC שמנגן קבצים באיכות של 96/24 זה מעל ומעבר? בנוסף לכך, רציתי לדעת איך קבצים באיכות של 96/24 או 192/24 נשמעים ביחס לCD Player? רציתי לדעת גם איך, ואם אפשר בכלל לצרוב דיסקים מקוריים לקבצי flac באיכות של 96/24 או 192/24? תודה, levelone.
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כ.מסך 260GTX, ודרכו אני מחבר ב HDMI ל LCD. על מנת שאוכל לשמוע דרך הטלוויזיה אני צריך לשנות בהגדרת השמע לבחור ב DIGITAL OUTPUT כ DEFAULT ואז ה HDMI בעצם מעביר את השמע. הבעיה היא, שאני רוצה לחבר בו זמנית גם את הרמקולים לכרטיס קול, אבל כשה DIGITAL OUTPUT הוא על DEFAULT אי אפשר לשמוע מהרמקולים ואם אני מחזיר חזרה את המצב אז אני אשמע רק דרך הרמקולים ולא דרך ה HDMI. איך אפשר לעשות ששני ההתקנים יוציאו שמע?
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הי חברים. אני מקווה שאני שואלת במקום הנכון, ואם טעיתי אז סליחה. אני מעוניינת להעביר קלטות ווידאו VHS למחשב _ (שהתוצאה תהיה קובץ ווידאו) אני מבינה שאני צריכה איזשהו רכיב שיחבר בין מכשיר הווידאו למחשב, ושימיר את הקלטת לקובץ. אז אני מבקשת לדעת על איזה רכיב מדובר. אני רוצה שתתנו לי קישורים (אם יש באפשרותכים) ועוד הערה שבעיניי חשובה: _ אני לא יודעת מה הרזולוציה שם בקלטות, אני לא יודעת לאיזו רזלוציה סופית יגיע הקובץ. האם יש רכיבים שמאפשרים לי לבחור לאיזו רזולוציה אני רוצה להמיר? בטח יש גם הבדלי מחיר בין הרכיבים השונים והאיכות שלהם... או שלא. אני עם תקציב של ה 200ש"ח פלוס מינוס. תודה רבה לכל החברים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-