אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי אני רוצה להזמין HD555 מחו"ל (אני ישתמש באחד מהאתרים עם הכתובת בארה"ב ששולחים לארץ) לאחר בדיקה ראיתי שזה יעלה לי משו כמו 400 שקל כולל משלוח,פחות או יותר. (האוזניות בארץ עולות 730 שקל!) אני צריך למצוא מקום להזמין ממנו את האוזניות בארה"ב,שוב - לא צריך שתהיה לאותו מקום אפשרות משלוח לארץ. תודה
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
In September 2008 Creative released the "Dolby Digital Live" pack which enables Dolby Digital Live on Creative's X-Fi sound cards. The product can be bought from Creative directly מויקפדיה..זה אומר שהקריאטייב טוב לDDL עכשיו?
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום המערכת שברשותי שבקה חיים (מדובר במערכת מיני מלפני 12 שנה). המערכת כללה הספק יציאה 2*135W עם רמקולים תואמים בעלי אימפדנס כניסה 6 אוהם. רכשתי מערכת מיני חדשה בעל ביצועים פחותים (2*50W) אשר מתאימה לרמקולים עם אימפדנס 4אוהם. האם ניתן לחבר את הרמקולים הישנים למערכת החדשה, או שחוסר התאימות באימפדנסים לא יאפשר זאת? (הסיבה היא שהם בכל זאת איכותיים טיפה יותר, עשויים מחומר טוב יותר וכו') תודה
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי די וי די ביתי עם יציאה אופטית אבל לאחרונה כאשר אני מחבר אותי לכניסות אופטיות (מיני דיסק, רסיבר ONKYO) יש קפיצות בסאונד. אני יודע שזאת היציאה האופטית ולא קפיצות בדיסק בגלל שהמספרים של זמן הנגינה ממשיכים לרוץ. מה אני יכול לעשות? אולי יש איזה דיסק שאני יכול לצרוב ויתן איזה שוק למערכת ויגרום לה לרוץ מחדש או משהוא? תודה רבה, יאיר.
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אחים שלי, תמליצו לי על רמקולים למחשב בסביבות 500-600 שח.. עכשיו אני לא יודע מה לבחו, 2.1 4.1 5.1? תעזרו לי.. הרמקולים הם לסרטים מוזיקה ומשחקים. תודה!
-
- 12 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני מחפש איזה DVD פשוט- מאלה שעולים 200~ ש"ח... אני צריך משהו שמנגן כמה שיותר פורמטים (AVI,MPGE, DIVX, AC3....), עם ממשק נוח ויחסית אמין... הייה לי אחד של פיילוט, שעבד בסדר שנתיים ואז מת (כנראה נדפק לו משהו במגש של הדיסק וכנראה שיעלה יותר לתקן אותו מאשר לקנות חדש...) בקיצור- איזה חברות\ דגמים מומלצים יותר? (אני מכיר איזה דגם של גרטס שיחסית בעייתי...)
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
איך אני משדרג את הפרמ-וור של האי אודיו X5L הורדתי את הגרסה 2.10 העתקתי אותה לספריה בגט של! אבל זה לא שידרג! מה הדרך בנכונה?
-
- 11 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום רב! ברצוני לרכוש את האוזניות הנ"ל, ושאלתי היא היכן ניתן לרכוש אותן בארץ? אינני מעוניין בקנייה מחו"ל בגלל הסיבוכים שכרוכים בה. -בתודה מראש, NerdX
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן קניתי HD515 Sennheiser , אוזניות באמת טובות, אך כנראה בגלל ההתנגדות הגבוהה שלהם, אני צריך להגביר את הווליום באופן משמעותי בשביל לשמוע בעוצמה סבירה + (באוזניות פשוטות יותר קודומות שהיו לי הייתי מגביר קצת ועוצמה היתה חזקה הרבה יותר). הבנתי שמגבר אוזניות יעזור בנושא הזה. אם כך איזה מגבר מומלץ לאוזניות אלו מבלי להשתגע במחיר אך יחד עם זאת שיספק את העוצמה והאיכות הדרושה ? התקציב שלי סביב ה700 שקל אפשר לחרוג אם זה מצדיק את ההפרש. השימוש שלי זה בעיקר למשחקים ומוסיקה. אודה לעוזרים, אריאל. אגב, צריך ספק מתח חיצוני בשביל המגברים האלו ? או שהוא פשוט מתחבר למחשב.
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות למחשב שישמשו הרבה לסרטים, מוזיקה ומשחקים התקציב הוא 100$(קונה מארה"ב-אמאזון כנראה) ואני צריך שהכבל יהיה כמה שיותר ארוך (או אם יש משהו אלחוטי מצויין אז אני לא אתנגד, אפילו מעדיף, אבל רק אם האיכות לא יורדת) בעיקרון אני לא אוהב אוזניות אבל בכמה סיבות אין ברירה אז אני רוצה שיהיו מאוד מאוד נוחות ושלא יחממו את האוזניים וגם שיהיה איכות סאונד כמה שיותר טובה. *אני לא אודיופיל אבל אני מאוד אוהב סראונד! *אם יש לכם המלצות לאוזניות אחרות בתקציס אשמח לשמוע. אשמח אם רק אנשים שמבינים ישתתפו בסקר ויגיבו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היי אני מחפש מערכת סראונד, הכל אצלי מתחבר מהמחשב משחקים טלויזיה מוזיקה די וי די..אז אני רוצה משהו איכותי מאמין של קריאטיב או לוג'יטק 5.1 אלה אם יש גם 7.1 ששווה להשקיע אבל אני לא סגור אם בכלל כדאי בשביל החדר שלי.. אז 5.1 ראיתי את ה MegaWorks THX 5.1 550 וה GigaWorks ProGamer G550W של קריאטיב..איזה מהם יותר טוב? ואיך הם מושווים לרמקולים של לוג'יטק ה Z5500 שהם קצת יקרים יותר אבל על איכות....
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
למיטב זיכרוני נאמר שהם מיוצרים באותו מפעל... הם נראים יחסית אותו הדבר פרט לכך של A-400 יש שלט. האם הם זהים גם באיכות השמע? אגב, A-200 ו X-Force 3 הם גם דיי זהים...
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות רמקולים למחשב 2.1 יענו 2 רמקולים וסאב וופר ואני צריך המלצה חשבתי בינתיים על Creative inspire 2500 הם עולים בסביבות ה 300 שקל שזה התקציב שלי בערך + - אז אם אפשר המלצה או דעה זה יהיה נחמד תודה רבה מראש
-
- 11 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, אחריי שהאוזניות שקיבלתי עם הZVM שלי נהרסו (החוט התנתק קצת מהפלאג ועכשיו הסאונד פגום), החלטתי לקנות חדשות. על אילו אוזניות אתם ממליצים בתקציב של עד 200 ש"ח לMP3? השימוש הוא לא לריצות או חדר כושר וכאלה... ראיתי שיש את הEP630 של קריאייטיב ב180 ש"ח. איך הן? (מבחינת איכות והכי חשוב עמידות!) הבנתי גם שיש זיופים, איך אני יכול לזהות? תודה!
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם מערכת הרמקולים הזו Z-5500 Digital של לוג'יטק טובה ומה אומרים גם לגבי BOSE דגם COMPANION 5? אשמח לתגובות
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, אני צריך שמישהו יעשה לי קצת סדר בבלאגן.. יש לי מחשב , עם כרטיס מסך דיי יש (רדאון 9600) יש לו 2 יציאות אחת DVI שמחוברת למסך של המחשב ועוד יציאת VGA שמחוברת לטלויזית LCD HALF_HD 32 אינצ', אני לא באמת מבין את ההבדל בין DVI ל VGA , כאילו אוקי , DVI יכול להעביר אותו דיגייטאלי ו VGA - אנלוגי... אבל אני לא באמת רואה הבדל באיכות ! דרך מחבר ה VGA שמחובר לטלויזיה אני מציג תמונה ברזולוציה של 1360 על 768 , וכאשר אני מריץ סרט באיכות HALF_HD על הטלויזיה דרך המחשב , רואיה תמונה ברורה וחדה. השאלה היא ? למה צריך DVI \ HDMI , כאשר VGA הישן והטוב מספק את הסחורה? תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד של hp ויש לו יציאת hdmi ו-vga בלבד . הטלויזיה בעלת כניסת scart וקומפוזיט מה אפשר לעשות כדי לחבר את המחשב ? האם כבל יתאים? http://www.pompa.co.il/pl_product~43198~101~502.htm העניין של רכישת מסך לא בא בחשבון .....אם יש פתרון מכם אני אשמח מאוד .
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום. יש לי רמקולים קריאטיב T5900, 5.1. הכרטיס שלי הוא הכרטיס האון בורד,שיש לי בלוח החדש של אסוס- P5DGC DELUX , שהוא 7.1 ונחשב טוב מאוד. שאני שם מוסיקה או צלילים מסויימים, ומגדיר שגם האחורים יופעלו, אני שומע דרכם. אך שאני צופה בסרט, שהוא מקודד ל AC3, או רואה סרט DVD אורגינל, אני לא שומע דרכם כלום. גם קבצים שהרצתי, שאמורים לעשות בדיקה של כל רמקול בנפרד, השמיעו בכל רמקול צליל מדוייק, ורק באחוריים הבדיקה לא השמיעה כלום... אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה,כי זה מבאס לשמוע סרטים לא כמו שצריך לאחר שקניתי רמקולים בשביל זה במיוחד... תודה לכולם
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי רסיבר ישן ענתיקה של מרנץ דגם :marantz 2216b הוא שווה משהו? כי אני מחפש רסיבר לסטריאו אבל אחד איכותי משהו יכול לתת לי פרטים עליו? תודה מראש ;D
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
מה המצב אנשים! טוב אז ככה אנחנו רוצים לקנות מערכת קולנוע ביתית מקצועית הכוללת קדמיים אחוריים סנטר וסאב אני צריך שתביאו אתרים עם ביקורות על מערכות ואם אפשר גם המלצות. האתרים כמובן לא חייבים להיות ישראליים העיקר הביקורות. תמליצו לי גם על חנויות סאונד טובות בארץ. תקציב למי ששואל: 15000 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
שלום קניתי רמקולים 5 ערוצים של CYBER ACUSTIC CA5001 יש נגן DVD שמסוגל להפעיל אותם את כל ה 5 או שחייב מגבר בשבילם תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
ההבדל בניהם הוא 400 שקל בערך (זו לא בעיה מבחינתי) והגודל של ה-H320 הוא פי 4 אבל העיניין הוא שהאם יש ל-H10 פונק' שאין ב-H320 \0תמיכה בעברית וכו') או אולי כדאי ללכת על ה-iAUDIO 20G באותו המחיר כמו של ה-H320? מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
https://www.kickstarter.com/projects/revols/revols-premium-quick-custom-fit-wireless-earphones נשמע מעניין, מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, אני מתנצל על הכותרת שלוקה בחוסר אינפורמטיביותת קלה, זהו הסיפור:בהתאם להמלצות שקיבלתי מחברי פורום זה הזמנתי PS42B450 (של סמסונג), החנות טוענת שזהו דגם מיושן,"בסוף חייו",ובמקומו,וללא תוספת מחיר (ואף כולל התקנה מתנה) היא מציעה לי את הדגם PN42C430 (גם הוא של סמסונג). האם כדאי להענות להצעת החברה ? תודה מראש על כל העזרה, אמיר
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-