עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. נראה סט מעניין מאוד: http://www.alteclansing.com/index.php?file=north_product_detail&iproduct_id=91

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  2. יש לי תקציב של עד 2500 ש"ח ..לקנייה של רסיבר ..אני מתלבט בין 3 רסיבר AVR1804 Denon http://zap.co.il/model.asp?model_id=20254 רסיבר AVR130 Harman Kardon http://zap.co.il/model.asp?model_id=36156 רסיבר VSXD514 Pioneer http://zap.co.il/model.asp?model_id=36432 אני מחפש את המגבר עם האיכות צליל הטובה ביותר מבין ה3 ..בעיק לשמיעת מוזיקה

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  3. Started by nondos,

שלום, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להמיר track ספציפים מתוך Midi ל mp3 ולא את כל ה tracks מישהו מכיר כזו? תודה

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  4. יש ברשותי אוזניות Shure E2C ואוזניות super.fi 5 Pro מושבתות בגלל כבל קרוע. הבעיה שאני לא מכיר בעל מקצוע שיודע לתקן אוזניות מהסוג הזה. אם מישהו בפורום יודע לתקן או מכיר מישהו מתקן אשמח לשלם סכום יפה על הטרחה והחומרים.

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  5. אני הזמנתי לפני כמה ד' את הרמקולים 5.1 של מיקרולאב ועכשיו אני זקוק לכרטיס קול שיתאים הכי טוב לרמקולים האלה בתקציב של בערך 200 שקל תודה רבה לעוזרים....

• 10 תגובות
    • 874 צפיות
  6. בבקשה עזרה עם הנושא הזה? מה מומלץ - חשוב שיהיה איכותי ונוח - זה לבוס שלי והוא צריך את זה לשיחות ארוכות לחו"ל וחשוב שישמעו אותו מצוין ושהוא ישמע אותם

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  7. Started by Mega_D,

שלום מקווה שזה לפורום הנכון כוון שזה נוגע לכל התחומים. אני מתכנן לקנות מחשב טלביזיה 3D ורסיבר חדש. בנוסף, יש לי כבר מקרן. (אני מצרף שרטוט קטן של תצורת החיבורים הרצויה) לצורך התכנים מהמחשב הסאונד והתלת מימד, כמובן שהמחשב יחובר ב HDMI 1.4 למגבר ומשם לטלביזיה. הדילמה שלי בקניית המגבר היא לגבי חיבור המקרן עם הסאונד: א. האם המחשב (דרך אותו הכרטיס מסך) יוכל להוציא תמונה ביציאת ה DVI ובו בזמן להוציא את הסאונד ביציאת ה HDMI ? או לחילופין, האם המגבר יודע לקבל את הסאונד מה HDMI בכל מקרה למרות שאני ישדר וידאו מ ה DVI ? או שאין דרך כזו ואני אצתרך לקנות מגבר עם שתי יציאות HDMI, אחת לטלביזיה ואחת למקרן ? ב.במידה ואצתרך לחבר בין המגבר (HDMI 1.4) למקרן (HDMI 1.3), האם זה…

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  8. Started by gal1,

http://www.luxeonav.com/en/5.1/v998.htm

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  9. Started by zaroor,

שלום לכם קצת ישן אבל....יש לי וידאו JVC רגיל ביתי אני מנסה להקליט מהטלויזיה ואז אני בודק אז יש הקלטה ללא קול בין הטלויזיה לוידאו יש את ממיר הכבלים וכולם מחוברים בכבל SCRAT תקועים היטב מה יכול להיות הסיבה ? אם יש גם למישהו חוברת הדרכה אשמח לשמוע .

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  10. Started by MDK,

היי אני פותח כאן ת'רד כי אני בדילמה די גדולה בין שני הנגנים. אני מעוניין בנגן פלאש לריצות, אך גם לטיולים ונידודים. אני זוכר שמישהו היה במצב דומה לא מזמן אבל לא מצאתי בחיפוש... :-X אני מתלבט בין הדגמים הנ"ל. שניהם באזור ה 700 שקל, הSANSA אולי עולה טיפה יותר. יש הבדל גדול בזמן סוללה לטובת אייריבר: 40\53 שעות סוללה לעומת 16 בסנדיסק! בנוסף, איכות הסאונד של אייריבר אמורה להיות טובה יותר. אה וגם העיצוב שלו יותר יפה. היתרונות של הSANDISK: קטן יותר (סוללה AAA), ממה שהבנתי גם נוח ופשוט יותר לתפעול - כפתורים ותוכנה. אה ולא פחות חשוב: נפח התחלתי גדול יותר ואפשרות להוספת זיכרון. הIRIVER T10 כנראה יבוא בלי רדיו חשוב לציין כי יש בידי כבר אוזניות טובות לנגן - SONY MDRG74SL, אז קריט…

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  11. Started by psychuil,

אני שוקל למכור את הATH-ES3 שיש לי, כי מצאתי מקום שבו אני יכול לקנות SK PRO במשהו כמו 430 ש"ח. השאלה היא האם זה שדרוג כדאי? כי שמעתי המון דברים טובים על הSK PRO (מה גם שאני חובב אוזניות סגורות יותר)

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  12. שלום, קרוב משפחה של חבר שלי טס לארה"ב והוא רוצה לנצל את ההזדמנות ולקנות נגן MP3 בזול. התקציב הוא בערך 1000 שקל והוא מעוניין בנפח של 20GB~ כל המלצה תתקבל בברכה

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  13. Started by n0stredamus,

<צונזר, פירסום חינם אסור בפורום. אנא קרא את הסטיקי עם כללי הפורום בבקשה>

14. Started by tomse,

יש לי רסיבר של denon , פרונט של series סאב של infinity , וסנטר+surround של westra. חיברתי הכל כשורה, ורק ה2 פרונט עובדים משום מה ... הסאבוופר חיברתי לא טוב כנראה ואיך שחיברתי אותו האור פשוט נכבה(כאילו הוא נשרף...) איך אני מתקן את זה ? את הרסיבר חיברתי לאייפון בעזרת כבל אדום שחור מצד אחד צד שני AUX וחיברתי אותו דרך הערוץ DVD . מה הבעיה לעזאזל ?

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  15. Started by alon27,

שלום, קניתי כבל 3.5mm זכר משני הצדדים באורך של 3 מטר, חיברתי אותו מצד אחד גם לפלאפון וגם למחשב (שניהם זיהו את הכבל) ובצד השני לכניסת הAUDIO IN בטלוויזיה, העברתי למצב VGA בטלוויזיה (la32c530 של סמסונג) ואין שום אודיו! שיחקתי עם ההגדרות, בדקתי את הכבל בין מחשב למסך מחשב והוא עבד, חיפשתי בעזרה למשתמש אבל כלום לא עזר ואין לי אודיו. איך מסדרים את זה ומה הבעיה פה? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  16. שלום לכולם קנו לי איפוד וידאו 30 ג'יגה בייט, ויש לי כמה שאלות: 1. שקיבלתי אותו הסוללה הייתה על יותר מחצי, אז הטענתי את האיםוד בטעינה ראשונית ואחרי שעה וקצת הסוללה הייתה מלאה...זה הגיוני? טעינה ראשונית היא 4 שעות לפחות.....וחוץ מזה, המטען הוא חשמלי.... 2. איך שהוצאתי את האיפוד מהחשמל אחרי איזה 7 שעות נגמרה לי הבטריה!!! זה הגיוני? עשיתי שימוש רגיל, קצת תמונות, קצת מוזיקה, ללא וידאו. 3. מישהו יודע איך להעביר סרטים לאיפוד?! המרתי עם תוכנה אחת ולא הצלחתי להעביר את הסרט,ואחר כך קודדתי את הסרט עם תוכנה אחת ושוב הסרט לא עבר, למה זה?! אמורים להעביר סרטים כמו שמעבירים שירים אבל זה פשוט לא עובר לי! 4. האם יש תוכנות אחריות שיכולות להחליף את האיטונס?! 5. ומה זה תוכנת Drug&Dr…

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  17. Started by SpiritKnight,

אם אני אלך על AMD+R9700, אני אקח את הEP 8K3A2+(משהו כזה, נו, החדש של איפוקס ב615 ש"ח), ואיך עליו AC97 . אני צריך כרטיס קול רמקולים קטנים ורגילים(בינתיים), ושיהיה בין 50-70 ש"ח. עוד שאלה: לפי דעתי(לא בטוח) יש לי במחשב המקולקל וינדוסית שני כרטיסי קול- AC97 וCREATIVE לא יודע דגם. אם אני לא טועה, אז הכרטיס של הלוח נמצא בצד שמאל של המארז, מתחת לחיבור העכבר והמקלדת. אם זה כך, אני אקח את הקרייטיב והבעיה פתורה. תודה.

18. Started by ROEY--1,

היי הגעתי להחלטה אני קונה או את לוגיטק Z5500 או את המגה וורקס 550 של קריאטיב איזה ייתרונות יש למערכת של לוגיטק על קריאטיב חוץ מהכניסות הדיגיטליות שלה והשלט הרחוק... האם הייתרונות הללו מצדיקים הפרש של 600 שקל במחיר? עד כמה משמעותי זה בעצם הכניסות הדיגטליות הללו...האם יש הבדל ממשי בשמע?

• 12 תגובות
    • 874 צפיות
  19. Started by danvis,

ברשותי נגן Mp3, כאשר אני מעלה לנגן שיר בפורמט wma, כשלשיר יש הגנת drm,הנגן כותב לי "format error". איך אני יכול להתגבר על ההגנת drm?

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  20. Started by x-niko,

אני משתמש בכבל hdmi לראות סרטים לאחרונה ראיתי מכשירים כאלה http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=9471 ולא הבנתי מה בגדול התפקיד שלהם ולמה בעצם צריך את זה?

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  21. Started by qpalzm,

הקריטריונים הם: 1) נפח של ג'יגה לפחות 2) עמידות תודה

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  22. Started by Mr Gadget,

ברצוני לדעת מי מבין הרמקולים עושה את עבודתו על הצורה הטובה ביותר שניהם של אותה חברה שניהם אותו מחיר אז מה ההבדל?

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  23. Started by AMIR7710,

שלום אני מעוניין לקנות את הרמקול B2030A. אני רוצה לקנות רמקול בודד ולא זוג, לצערי אין לי תקציב לכך. רציתי לדעת האם יש אפשרות שכזו בכלל ? עדיף שהחנות תהיה באזור המרכז למרות שאני חושב שאפשר יהיה להזמין מחנות רחוקה. תודה

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  24. יש לי רמקולים של קריאטיב למחשב (inspire 5400) וכרטיס קול creative soundblaster live!5.1 (לא 24bit). ומשום מה שאני שומע mp3 הסנטר לא עובד....(והוא תקין....בדקתי את זה). ושאני רואה סרט דיוידי הוא כן עובד. בדקתי את ההגדרות בדריברים והכל נראה לי בסדר ומכוון....אז אם יש למישהו מושג מה הבעיה שיעזור לי!!

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  25. Started by Monopoly,

בארץ האוזניות icemat audio siberia עולות בסביבות ה600 ש"ח כולל הכרטיס קול בUSB, מצאתי את האוזניות האלה בNEWEGG בהרבה פחות, עשיתי חישוב של הכל ביחד וזה יצא רק 334 ש"ח, האם זה יכול להיות? הנה כל המחירים שכללתי ואז הכפלתי בשער הדולר של היום - Subtotal: $66.99 Tax: $6.20 Shipping: $5.64 Grand Total: $78.83 זה יכול להיות? וזה כל מה שצריך לשלם??

• 4 תגובות
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים