אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
טוב נכנסתי לחנות, הציעו לי 3 דגמים של DVDים, ביקשתי PIONEER נתנו לי את הדגמים האלה: dv360 dv2650 dv366 אלו הדגמים, ייש לי מגבר סטריאו ורמקולים סטריאו, אני לא צריך יותר מידי, רק שהיה טוב, שיראו טוב וישמעו טוב אז השאלה, מה יותר טוב, או האם הם באותה רמה עריכה ------- ועוד שאלה, הבנתי שההבדל בין ה360 ל366 (שאני נוטה לדגמים אלה קצת יותר) הוא הPROGRESSIVE SCAN. השאלה היא האם אני אראה הבדל בטלוויזה רגילה שהיא לא HDTV?
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בלוח שייש לי יש סאוד סטרום איך אני מפעיל את הסאונד סטרום אמרו לי שצריך להפעיל איך מפעלים :-[ :'( בבקשה!! :'(
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש לאחרונה אוזניות גיימינג זולות. הדגם שחיפשתי לאחר המלצה פה בביקורת של האתר הוא Plantronics 780. לאחר חיפושים מצאתי מישהו שיש לו למכור לי Plantronics 777. יד 2 (פתוח, לטענתו לא ממש השתמש). מה ההבדלים בין שני הדגמים?
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, אני צריך שמישהו יעשה לי קצת סדר בבלאגן.. יש לי מחשב , עם כרטיס מסך דיי יש (רדאון 9600) יש לו 2 יציאות אחת DVI שמחוברת למסך של המחשב ועוד יציאת VGA שמחוברת לטלויזית LCD HALF_HD 32 אינצ', אני לא באמת מבין את ההבדל בין DVI ל VGA , כאילו אוקי , DVI יכול להעביר אותו דיגייטאלי ו VGA - אנלוגי... אבל אני לא באמת רואה הבדל באיכות ! דרך מחבר ה VGA שמחובר לטלויזיה אני מציג תמונה ברזולוציה של 1360 על 768 , וכאשר אני מריץ סרט באיכות HALF_HD על הטלויזיה דרך המחשב , רואיה תמונה ברורה וחדה. השאלה היא ? למה צריך DVI \ HDMI , כאשר VGA הישן והטוב מספק את הסחורה? תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
חיברתי את הטלויזיה שלי לכרטיס קול במחשב באמצעות כבל PL 3.5 MM (כבל באורך של 5 מטר + מאריך של 5 מטר) כשהטלויזיה מחוברת למחשב קיים רעש מוזר של "דפיקה" שחוזר על עצמו כל שניה בדיוק. כשאני מגביר את הווליום בטלויזיה הרעש מתגבר, וכשאני מנמיך הוא קטן עד שהוא נעלם. יש לכם מושג מה הסיבה לרעש המעצבן? תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתשעה ROTATE ל וידאו! פשוט צילמתי וידאו ויצא מהופך
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מה המצב אנשים! טוב אז ככה אנחנו רוצים לקנות מערכת קולנוע ביתית מקצועית הכוללת קדמיים אחוריים סנטר וסאב אני צריך שתביאו אתרים עם ביקורות על מערכות ואם אפשר גם המלצות. האתרים כמובן לא חייבים להיות ישראליים העיקר הביקורות. תמליצו לי גם על חנויות סאונד טובות בארץ. תקציב למי ששואל: 15000 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
iRiver הכריזה על מחירי המכשירים וגם על זמן ההגעה של המכשירים לשוק. מחירים: T10 1Gig - $199.99 512Mb - $149.99 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ T30 1Gig - $149.99 512Mb - $99.99 זמן הגעה לשוק: 22 לאוגוסט. המקור: http://www.misticriver.net/boards/showthread.php?t=26846
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני יומיים רמקולים חדשים של מיקרולאב דגם x23 מIVORY. היום עיצבתי אותם בכל החדר וכשאני שומע בסאונד גבוה שומעים את הסאב משמיע רעשי צרצורים מעצבנים ביותר. לא משנה איפה מיקמתי את הסאב הרעשים נמשכו. זה אמור להיות ככה?אני כבר מתחרפן, זה רמקולים שניים בתוך ארבעה חודשים שעושים לי בעיות.. מישהו יכול לעזור?תודה!
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום קניתי רמקולים 5 ערוצים של CYBER ACUSTIC CA5001 יש נגן DVD שמסוגל להפעיל אותם את כל ה 5 או שחייב מגבר בשבילם תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
LUXEON V998H 5.1 REMOTE http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_336&products_id=2253 אפשר איזה חוות דעת?? כדאי לקנות אותם? או יש משהו אחר יותר טוב ויותר זול? ???
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני חושב לקנות את הz-5500 והאם למישהו מהאתר יש את הרמקולים האלו והוא יכול לספר לי עליהם..... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני מחפש חנות טובה שבה אפשר לקנות זוג רמקולים משומשים עד 600ש"ח, משהו נורמאלי של חברה. מחפש רמקולים מדפיים או רצפתיים קטנים 2way/3way. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
בכמה אפשר להשיג את סנהייזר CX300 בארץ מקוריות, הכי זול?. מה האוזניות IEM הכי טובות שאפשר להשיג בעד 150 שקל? יש הבדל בין הקריאייטיב EP630 לדנהייזר CX300? את הEP630 גם מזייפים? תודה!
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מגבר\רסיבר בעיקר למוזיקה (סטראו), תמליצו לי בבקשה על החברות ודגמים של מגברים\רסיברים בתקציב עד 2500 ש"ח. האם זה טוב להשתמש במערכת במכשיר DVD ולא במכשיר CD? תמליצו לי גם על חברות הרמקולים איכותיים שאני לא אבזבז זמן בחנות בלשמוע רמקולים גרועים!
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
האם יש לקריאטיב כרטיס קול עם שלט אבל בלי פאנל\ראק? כי זה ממש יעזור לי אבל כל החיבורים שבאים עם הפאנל ממש מיותרים בשבילי.
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש כבר שנה באוזניות כפתור שהיו לי מאיזה MP3 והם הלכו לי, השתמשתי בהן גם במחשב וגם בMP3 אני רוצה לקנות אוזניות כפתור במחיר עד 100 שח.. שיהיו באיכות שמע טובה למוזיקה וגם למחשב ומשחקים בעיקר... [מדובר באיזניות בתוך האוזן אבל לא IN EAR כמו SHURE.]
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני מיזמן מחכה ואתמול ההורים קיבלו כסף ויש תקציב!!! קטן אבל יש! אני רוצה ליקנות משהו איכותי 5.1 אמרו לי LOGITEK הם הכי איכותים במחיר שפוי אני ממש אשמח אם מישהו יתן קישור לחנות מיכרז שמוכר בזול כי אני זוכר שהיה פעם אבל איפה? ועוד שאלה אני צריך גם כ.קול כי שלי מסריח VIBRA 128 חשבתי על 5.1 LIVE אבל אומרים לי חברים שעדיף AUDIGY הכל מיועד בעיקר למישחקים קצת מוזיקה וקצת סרטים בערך 3-5 שעות ביום מישחקים 0.5-1 מוסיקה ו3-5 שעות בשבוע סרטים אני לא יודע איזה כרטיס עדיף אומרים שהAUDIGY ינצל אותם טוב יותר אבל אם אני רוצה אותו אני צריך לחסוך עוד כמה חודשים עד שיהיה מספיק...הכי חשוב הרמקולים כ.קול אני יכול להיתפשר דרך הגב יש לי מחשב די חלש P3-800 אומרים שזה משפיע על משהו,עלמה איך בבקשה…
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אז היום קיבלתי את הh340 שלי והייתי שמח עד הגג, הטענתי אותו קצת והוא עובד יופי- רק מה פעם ראשונה חיברתי אותו למחשב הוא עבד, עשיתי לו ניתוק כמו שצריך, ועכשיו המחשב לא מזהה אותו... אני עובד דרך הusb2 על win xp pro sp2. המפרט בחתימה... אם למישהו יש השערות למה ומדוע שיזרוק- לא איכפת לי לנסות... קיצר אני ישחק עם זה קצת- 3 דק' וחזרתי לפורום...
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב כשכאשר אני שומע מוסיקה, אם זה בנגן או ביוטיוב, המוסיקה כל כמה רגעים נתקעת וממשיכה, מתקעת וממשיכה. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס קול, ניסיתי להפעיל סריקה על המחשב באמצעות אנטי וירוס, ולא מצאתי שום דבר. הבעיה לא נפתרה לי, כבר יחסית הרבה זמן יש לי את הבעיה הזאת, וכל פעם זה רק מחמיר. למישהו יש אצע או המלצה מה לעשות בכדי לפתור את זה. נכון לעכשיו אני רואה את הפיתרון כפירמוט של המחשב, אך אני לא בטוח אם גם זה יפתור את הבעיה. אם זה רלוונטי אני מחובר באמצעות רסיבר למחשב באמצעות חיבור אופטי. תודה רבה לעוזרים מראש.
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
http://ars.userfriendly.org/cartoons/?id=20060726
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
עבור ידידה שלי שמתעסקת בעריכה של סרטים בנוסף לכך גם קצת שמיעה של מוזיקה.
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות נגן דיוידי לשימוש פשוט. אני צריך שהוא יקרא גם צרובים ושזה לא יהיה הדיוידי האלה שאתה קונה בסופר ותגיד שלום אחריי חודש. אני צריך אחד פשוט במחיר לא גבוהה ואני צריך לדעת בערך מחירים ובגלל זה עדיין אין לי תקציב אז אני מקווה שתעזרו לי עם זה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לאוזניות InEar שיתחברו לIpod video 80Gb. עד לא מזמן הייתי די סגור על Shure e2c, אבל קראתי ביקורות די רעות על איכות הבנייה, והחוסר בבאסים. האם הביקורות הללו נכונות?! ואם כן, יש המלצות אחרות? התקציב בעיקרון נמוך מ100$, ככה שאין לי אפשרות לעבור את ה100$. תודה מראש Install
-
- 12 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי לפני כשנתיים שלוש, רכשתי בדיוטי פרי במחיר לא קטן של 200$, סט רמקולים לסראונד למחשב שכוללים: 2 קדמיים 2 אחוריים סנטר וסאב. הדגם הוא A3.500. הדגם מאופיין במקלט אינפרא אדום שמקבל פקודה משלט רחוק ובעל נורית חיווי שמראה אם יש חשמל או לא. לאחרונה שמעתי שיר עם באס מפוצץ בווליום גבוה, (כן אני יודע זו טעות) וכנראה שמשהו שם נשרף אני חושב, כי הוא נכבה באמצע השיר, וכשאני מחבר אותו לחשמל לא נדלק שום דבר.. יש השערות למה קרה? איך אפשר לתקן אולי? מצורפות תמונות.. מצטער על האיכות מצלמת אינטרנט.. תודה
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-