עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by yot,

אמממ...? ???

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  2. שלום, קניתי את הנגן המתואר בכותרת שכמובן בא עם אוזניות ה-MX500 (לפי ביקרות האתר). האוזניות היו איתי כבר כמה זמן עד שבעקבות משיכה חזקה נותקו המגעים ועכשיו אני יכול לשמוע רק באוזניה אחת וזה גם לפעמים... מכיוון שהביטוח אינו מכסה נזקים פיסים נשאר לי רק להשיג אוזנוית חדשות... אני רוצה אוזניות שנכנסות לאוזן ( אני לובש משקפיים ולא כול כך נוח לי משהוא אחר) אני מעדיף דגם אחר ממה שהיה לי כי אלה בולטות מאד בהשוואה לאחרות ויש להן נטייה יותר גדולה ליפול והן לא מאפשרות לי לשים כובע וגם הסאונד נדפק לגמרי ברמות הגבוהות של הוואליום. בקשר למחיר אני לא בטוח... נראה לי עד 150 ועדיף פחות תודה מראש למגיבים.

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  3. Started by qpalzm,

הקריטריונים הם: 1) נפח של ג'יגה לפחות 2) עמידות תודה

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  4. שלום רב, אצטער מראש, שכן אני נוב מוחלט וייתכן שהשאלה תהיה טיפשית או לא מנוסחת כראוי. ברשותי זוג רמקולים של מיקרולאב, סולו7, לא מזמן רכשתי כרטיס קול, שכן למחשב שלי אין כזה, והוא היחיד בסביבה שקראתי עליו ביקורות סבירות ביחס למחיר, ותומך לינוקס. הכרטיס הוא maya u5 של audiotrack. הצלחתי לקנפג את הכרטיס עם המערכת הפעלה, אלא שהחיבורים לא ברורים לי. הכרטיס מקבל מידע מהמחשב דרך הusb, מן הסתם, אך יש לו מספר אופציות יציאה לפי מה שהבנתי, ולא ברור לי מה הבחירה הנבונה יותר. קיימת analog out, להרכב של 5.1 אני מניח, שכן היציאה משולשת, ל3 בננות שונות, ומסומנת בfront, rear,c/w, ואילו יציאת אוזניות לבננה. מכיוון שהרכב הרמקולים שלי כאמור, הוא 2.0, וברשותי כבל rca לבננה 3.5, איך החיבור שלי א…

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  5. אני מעוניין במערכת או של LG או של סמסונג ב2000-200 שקל והשאלה האם במערכות המשלבות האלו אפשר לחבר את המערכת למחשב ולמימיר בו זמנית יש לה אודיו אופטי 1 קומפנזיט משהוא כזה HDNI USB ועוד כמה חיבורים. האם זה אפשרי? זה המערכת:http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=HT806TH&Cat2Cat1ID=1402&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he האם אפשר לחבר את המערכת למחשב וצמימיר זו זמנית? המימיר הוא YES HD MAX וTV היא LG LX6500 יש כנסיות אופטיות ו4 HDMI והמחשב הוא H55 לוח אם וכרטיס מסך GTX250 ומארז כולל כנסית HDMI המארז הוא טרמלטיק V3 אשמח גם להמלצות למערכות עד 2000-2000 begin_of_the_skype_highlighting ללא תשלום 2000-2000 end_of_the_skype_highlighting שקל חייב שהיו 4 רצפתים ומחברה מ…

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  6. Started by NerdX,

שלום רב! ברצוני לרכוש את האוזניות הנ"ל, ושאלתי היא היכן ניתן לרכוש אותן בארץ? אינני מעוניין בקנייה מחו"ל בגלל הסיבוכים שכרוכים בה. -בתודה מראש, NerdX

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  7. Started by ilay22,

מישהו יודע איך אני מברר אם יש להם את זה במלאי? (באתר שלהם זה לא מופיע..)

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  8. Started by kol209,

זה קשור לפרום? :'( איזה DVD לקנות לטלויזה? כמה עולה DVD בנוני וכמה עולה DVD איכותי?

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  9. אני מחפש רמקולים למחשב לשימוש כללי (מוסיקה , youtube וכאלו . פחות משחקים). כמה דברים שחשובים: חשוב לי שהרמקולים יהיו יחסית קומפקטים ושיכילו יציאת אוזניות. מחיפוש קל בפורום הבנתי ש microlab מומלצים , אבל רוב הדגמים שלהם לא ממש עונים על הדרישות (יש להם רמקולים יחסית גדולים מדיי , לפחות אלו שממליצים עליהם פה) . מצאתי כמה רמקולים שלהם שנראים מתאימים: http://www.microlab.com/?r=21systemen&st=full&id=647 http://www.microlab.com/?r=21systemen&st=full&id=584 אבל אין לי מושג לגבי האיכות שלהם. אשמח לעצות , תודה !

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  10. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתי 5.1 לחדר כדי שאני אוכל לחבר את הקונסולה שלי ואתר ממיר היס שלי ... מה שאני צריך זה חיבור אופטי וחיבור קואקסיאלי (spdif) מחיר עד 1500 חריגה 200 שקל ... עוד משהו חשוב שהרמקולים יהיו קטנים ולא עומדים וגדולים.

11. Started by xsx,

אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין שני המסכים אני אשמח לקבל קישור או הסבר מעוניין לקנות מחר בחנות הציעו לי את 37wl58p אבל לא מצאתי עליו ביקורת או משהוא כדי שאני אוכל לעשות השוואה ואם אפשר להתאים לו כ.מסך עד 1500 שקל בשני המכשירים יש תמיכה בHD יש כ.מסך שתומך ? תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  12. Started by papushka,

עד עכשיו היה לי תברקודה אבל אני שומע רק בצד אחד עכשיו =\ ונמאס לי... אז אני קונה אוזניות חדשות . אם אפשר אוזניות יותר טובות מהברקודה.(חשבתי על סיינהייזר) אבל אתם המומחים אני סומך עליכם. תקציב 1500 תודה. האוזניות לגיימינג... ולשמיעת מוזיקה ודברים כאלו.

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  13. Started by zaq1,

היי אני צריך המלצה לאוזניות סגורות לטלוויזה סרטים וקצת מוזיקה. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  14. Started by gal1,

אני צריך עזרה בבחירת רמקולים מוגברים עד 1500 שקל תודה

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  15. שלום, אני מתנצל על הכותרת שלוקה בחוסר אינפורמטיביותת קלה, זהו הסיפור:בהתאם להמלצות שקיבלתי מחברי פורום זה הזמנתי PS42B450 (של סמסונג), החנות טוענת שזהו דגם מיושן,"בסוף חייו",ובמקומו,וללא תוספת מחיר (ואף כולל התקנה מתנה) היא מציעה לי את הדגם PN42C430 (גם הוא של סמסונג). האם כדאי להענות להצעת החברה ? תודה מראש על כל העזרה, אמיר

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  16. Started by Dr__MIKO,

חשבתי לקנות את זה ורציתי לדעת אם מישהו פה קנה או מכיר כבר

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  17. אהלן אני צריך המלצה לרמקולים למחשב עד 170 שקל עדיף 2.1 לשימוש בסיסי(אפילו הרמקולים של ה 30 שקל היו מתאימים לי אבל אני רוצה להשקיע טיפה) תודה לכל העוזרים

• 12 תגובות
    • 851 צפיות
  18. שלום לכולם. אז כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש אוזניות עם עדיפות לעורפיות עם באס טוב בעיקר. אין לי תקציב בשמיים, ולרוב אני מסתובב איתם בחוץ, בדרך לעבודה וכו. עד לאחרונה היו לי פיליפס שקניתי ב80 שח שעשו את העבודה מעולה. יש למישהו הצעה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  19. יש לי תקציב של עד 2500 ש"ח ..לקנייה של רסיבר ..אני מתלבט בין 3 רסיבר AVR1804 Denon http://zap.co.il/model.asp?model_id=20254 רסיבר AVR130 Harman Kardon http://zap.co.il/model.asp?model_id=36156 רסיבר VSXD514 Pioneer http://zap.co.il/model.asp?model_id=36432 אני מחפש את המגבר עם האיכות צליל הטובה ביותר מבין ה3 ..בעיק לשמיעת מוזיקה

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  20. Started by omri_ro,

איך אני עושה שיראו את רשימת השירים לפי הTAGים שלהם ואז ניתן לעשוד סידור לפי אומן/שם השיר/ג'אנר

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  21. Started by Guarding angel,

היי רכשתי את הכרטיס מחול התקנתי את הדרייברים לWIN 7 ויש מספר בעיות שאשמח אם תוכלו לעזור לי בהם: 1) משומה לפעמים יש רעשים גם כשהמחשב לא ממש נמצא בפעילות (דסקטופ) יש מן רחשים כאלו מידי פעם שמאוד מציקים בזמן הקלקה על כפתורי ה"חזור" של התיקיות וכניסה לאפליקציות,בזמן מחיקה של שורה במסנגר וכדומה. 2) מה שכן בסרטים יש סאונד תלת מידי שדי הורס את הסרט,יש לי רמקולים 2.1 וזה לא עוזר להם כולכך לדעתי... 3) כשאני מנסה להפעיל את Creative EAX Console אני מקבל הודעת שגיאה (ראה תמונה) אשמח אם למישהו שיש את הכרטיס יוכל לומר לי איך להגדיר אותו ולפתור את הבעיות הללו. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  22. Started by idan1836,

שלום, חבר שלי מצא דרך להפוך אייפוד פוטו/נאנו וכל צבעוני אחר לאחד שיוכל להציג סרטים. מישהו יודע דרך איזו תוכנה או איך בדיוק לעשות את זה ? תודה.

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  23. Started by SweeT_EviL,

מה יש בG51 שאין באחרים(לאו דווקא ששווה את המחיר הכפול...)

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  24. Started by asafpizza,

שלום לכולם אני חדש פה ואני מקווה להשתלב אממ יש לי בערך 10000 שקלים ואני רוצה לקנות מקרן אני לא הכי מבין אבל אני לא רוצה מקרן מצגות אלא לוידאו[אבל לא חשוב לי ממש ממש איכותי סתם לDVD פה ושם ולWII] למישהו יש המלצות? איך אני אדע שאני אבחר אם זה מקרן למצגות או מקרן לוידאו? מה אתם אומרים על זה: http://www.mgsh.co.il/scripts/Shop.dll?language=Heb&shop=1119&kind=ViewShop&idprod=173_4 או: http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=LT25&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=82&aff=Zap〈=he תודה רבה מראש :

• 10 תגובות
    • 851 צפיות
  25. אין לי קול במחשב.. צריך עזרה

• 13 תגובות
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.