עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by AMIR7710,

שלום אני מעוניין לקנות את הרמקול B2030A. אני רוצה לקנות רמקול בודד ולא זוג, לצערי אין לי תקציב לכך. רציתי לדעת האם יש אפשרות שכזו בכלל ? עדיף שהחנות תהיה באזור המרכז למרות שאני חושב שאפשר יהיה להזמין מחנות רחוקה. תודה

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  2. שלום אני מחפש רמקולים למחשב, הרכב 5.1. התקציב הוא כ 500-550 +- הדגש הגדול הוא על האיכות, עוצמה צריכה להיות סבירה+. אז איך אלה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=27275 או אלה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=373372 או זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=580026 מה מתוכם הכי טובות? או כל דבר אחר שיש לכם להציע לי בתקציב שלי? כמו שאמרתי הדגש הוא על האיכות , העוצמה פחות חשובה אבל היא צריכה להיות חזקה מספיק כדי למלא את כל החדר . בבקשה רק תשובות למי שמכיר ויודע ושמע. תודה.

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  3. יש לי מיקרופון זוועה של HYPEREX שעלה יותר מזה https://ksp.co.il/web/item/66027 זה זול בגלל שזה ישן או בגלל שזה חרא? ביקורת שמצאתי:

4. אני מעוניין במערכת או של LG או של סמסונג ב2000-200 שקל והשאלה האם במערכות המשלבות האלו אפשר לחבר את המערכת למחשב ולמימיר בו זמנית יש לה אודיו אופטי 1 קומפנזיט משהוא כזה HDNI USB ועוד כמה חיבורים. האם זה אפשרי? זה המערכת:http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=HT806TH&Cat2Cat1ID=1402&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he האם אפשר לחבר את המערכת למחשב וצמימיר זו זמנית? המימיר הוא YES HD MAX וTV היא LG LX6500 יש כנסיות אופטיות ו4 HDMI והמחשב הוא H55 לוח אם וכרטיס מסך GTX250 ומארז כולל כנסית HDMI המארז הוא טרמלטיק V3 אשמח גם להמלצות למערכות עד 2000-2000 begin_of_the_skype_highlighting ללא תשלום 2000-2000 end_of_the_skype_highlighting שקל חייב שהיו 4 רצפתים ומחברה מ…

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  5. Started by Frequency,

באופן פתאומי הרמקולים החליטו לא לעבוד. נראה שהמערכת לא מזהה אותם או משהו כזה. (לא נראה לי שהבעיה היא ברמקולים עצמם). יש לי פה כמה תמונות בקשר לבעיה הזו: איך אני פותר את זה? * אם זה לא שייך לפה אז סליחה ואשמח אם תעבירו לפורום המתאים. תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  6. Started by Yaron-Cohen,

אני מדבר בלי להצמיד כתוביות...לצרוב את זה וזהו... תגידו איזה דגם ואיזה חברה...או תנו קישור...!! תודה...

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  7. Started by פרידה,

שלום יש לי זוג רמקולים של Mission שנקנו לפני 9 שנים והיו בשימוש רק שנה ומאז הם נחים בהתחשב בזמן שעבר, בבלאי ובעובדה שלא מוכרים כאלה חדשים יותר, כמה כדאי והגיוני לבקש עבורם? הפרטים: Mission m51 25-100w 58Hz-20kHz 87dB 315x205x340mm 8.4 kg תודה!

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  8. Started by nottheguy,

יש לי מערכת מיני של סוני מחוברת למחשב ונראה לי שהגיע הזמן להחליף למשהו רציני יותר. הקריטריונים הם: 1. נטייה יותר למוזיקה וDVD ופחות למשחקים. 2. שלט רחוק -חייב! 3. מערכת שתשתלב יפה עם כרטיס קול בינוני ומעלה (אני כנראה אקנה את ה- MSI K7N2 Delta-ILSR שהבנתי שיש לו כרטיס קול לא רע - היתה עליו ביקורת בHWZ). 4. מפענח דיגיטלי מובנה. קראתי את הביקורות על שתי המערכות שציינתי, אבל אני צריך עזרה מעבר לזה. איזו מערכת את ממליצים לי? (אגב, מה עם ה- ATP5? יש לה שלט?) תודה!!

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  9. ברצוני לרכוש אולפן הקלטות, אין לי כלכך רקע בנושא הזה, אני צריך עזרה קלה. לפי מה שהבנתי צריך לקנות מיקסר ומיקרופון, לחבר למחשב , לרכוש תוכנה של הקלטות ולהתחיל לזוז... האם זה כלכך פשוט? (האולפן נועד להקליט ברמה טובה סקיצות, ודרך אגב יש לי כרטיס קול של M-AUDIO-FAST-TRACK - אם זה יכול לעזורלי במשהו... הוא ללא ECHO .. תודה רבה מראש!)

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  10. שמעו זה ממש דחוף אני מתכוון להזמין את הרמקולים כבר ביום ראשון בבקשה עזרה וכמה שיותר מהר!! אני רוצה להזמין את הרמקולים הנ"ל,(Z-5500) השאלות שלי: הם טובים או שיש יותר טובים במחיר?. שמעתי שהם לא יכולים להיות פתוחים יותר מרבע שעה כי הם ניסגרים עקב חום,זה נכון?. אני קונה אותם מהאתר newegg.com ודודה שלי מארצות הברית מביאה לי אותם ארצה,רציתי לדעת האם אני אצטרך לשלם מכס?,או שרק בהזמנה לארץ אני צריך?. -ואם כן צריך לשלם זה קל "להבריח" אותם(?) מישהו עשה את זה? אם למישהו יש אותם הוא יכול להגיד איך הם? תודה מראש לכל העונים זה ממש דחוף אני ממש חייב תגובות ושיענו לי על השאלות אסור לי שדודה שלי תחזור בלי הרמקולים אסור לי לפספס את ההיזדמנות! ושוב תודה מראש לכל העונים זה ממש …

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  11. Started by MODY69,

שלום, מחירם של האוזניות הנ"ל ירד ל- 187... חשבתי לקנות אותן (בעקבות המלצותיכם) ורציתי לבקש אישרור.... האוזניות יהיו בשימוש עם ה- H10 שלי... אלה האוזניות הכי משתלמות (in ear 150-300NIS)?

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  12. Started by galr52,

שלום, אני מעוניין לרכוש טלויזית LCD 32 חדשה אשר תחובר לPS3 (בחיבור HDMI כמובן) עכשיו לפני שאני מתחיל לחפש חשוב לי לדעת מה ההבדלים בין הטלויזיות השונות כי לפי מה שאני רואה הכי זול עולה 1130 ומשם זה רק עולה אשמח אם תעזרו לי כמו כן אשמח אם תתנו לי טלויזיה טובה במחיר זול ומשתלם, בברכה, גל

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  13. היו לי תרמקולים האלו 6 שנים http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=451502 הם נהרסו ליפני חודש ושמעו בהם מצויין. שמעתי על הרמקולים האלו http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=12989&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap איך הם? האם האיכות שלהם יותר גבוהה מאלו שהיו לי בעבר? כי הנתונים שם באנגלית ואיך הרמקולים האלו בכללי?

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  14. Started by Garm,

עונת הקיץ התגנבה לה עליי ואני מוצא את עצמי מזיע כמו חמור בגלל הA900 הסגורות. חשבתי לעצמי שאולי אחבר את הPX100 למחשב בשביל שהאוזניים שלי לא יצלו כשאני משחק בו. השאלה שלי היא, האם יש הבדלים כלשהם בין שלל הכבלים המאריכים למיניהם שניתן לרכוש בחנויות אלקטרוניקה ואודיו, או שמה עדיף לי פשוט לרכוש את המוצר הזול אך לא הזול ביותר בנמצא. אדגיש כי סביר להניח שאשאיר את הכבל מחובר לכרטיס הקול העלוב שלי למען נוחיות עתידית. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  15. Started by Chymes,

אני רוצה לקנות דיסקמן איכותי, אבל לא יותר מידי יקר. תקציב: 400 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  16. היי כולם! היום ששמעתי שירים דרך ה-ITUNES וגם אחרי זה דרך ה-Media Player שמתי לב שלא שומעים בכלל את הסאב וופר. ניסיתי למצוא את הסיבה ולא כזה הצלחתי, מה שכן גיליתי זה שבתוכנה שאחראית על הקול (Realtek HD Audio Manager) כשסימנתי את ה-BOX של "Enable Bass Managment" אז התחילו לשמוע את הסאב, אבל עדיין חלש הרבה יותר ממה שהייתי רגיל לשמוע אותו במחשב הישן. למישהו יש רעיון מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  17. Started by SyndromE,

http://en.wikipedia.org/wiki/Mains_hum מכירים את ה-Humming הזה ? http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ab/Mains_hum_60_Hz.ogg איך אני נפטר ממנו ? X-FI eXtremeMusic מחובר אנלוגית לרסיבר Yamaha (ב-6channels input). מעל ל- 30db- ברסיבר ואני שומע את ה-הממממ.. ככל שאני מגביר מעבר לגבול זה - כך ה-הםםםם מתחזק. (כשהרסיבר מנותק מהכרטיס, ולמשל האוזניות מחוברות ישירות - הכל בסדר. מסקנה - קשר ישיר לחיבור הרסיבר לכרטיס)

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  18. Started by Aner,

שלום. עם המחשב שאני מתכנן לקנות אני רוצה גם מערכת סאונד נחמדה. חשבתי על 4.1 : Creative Inspire 4400 4.1 black או Altec Lansing AVS500 4.1 איזה מביניהם עדיף? אבל זה מציאותי? , או שמפאת גודל החדר זו הגזמה, ועדיף לקחת 2.1....? (אם 2.1, איזה כדאי במחיר סביר, לא כמו ה-ATP3 שמחירו בשמיים) תודה.

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  19. קודם כל אחרי איזה חודש שלם שאני מחפש כל פיסת מידע אפשרי על האוזניות הבאות שאני הולך להזמין מחו"ל הגעתי להחלטה. עכשיו אני רק צריך שתגידו לי מה דעתכם על מה שהחלטתי. טוב אז ככה, החלטתי להזמין את ה-Koss Portapro שעולות כ-35 דולר בארה"ב מהאינטרנט. למה בחרתי אותן? הם ישמשו אותי גם לבחוץ עם נגן MP3 וגם לבית על המחשב. הן קטנות, אמנם לא הכי יפות אבל לפעמים צריך להתפשר בחיים. היום הייתי באדר סוכנויות (תודה רבה ל-Anatoli שהמליץ לי על החנות הנפלאה הזו.) והאזנתי לכמה דגמים וגם ל-Portapro שהן הכי היו מוצאות חן בעייני מרוב הבחינות. המחיר שלהן הוא ממש נמוך יחסית לאיכות. ובין הדברים הכי חשובים שגרמו לי ללכת עליהן היה שיש עליהן אחריות לכל החיים לא משנה מה קורה. דורס אותם טרקטור א…

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  20. Started by yonamor,

שלום, קיבלתי מחבר סרט "שמשון ודלילה" משנת 1949 דובר אנגלית. האם אפשר להוסיף לו תרגום וכתוביות בעברית? ואם כן כיצד עושים זאת?

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  21. Started by ranlandau,

שלום, אני מחפש מכשיר, המחיר לא קריטי, שידע להתחבר ב WIFI לכוננים שלי ולהקרין משם AVI MKV MP4 ובנוסף, אוכל להלקיט באיכות HD ולשלוח בפורמט מוכר, היש כזה דבר?

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  22. Started by Mega_D,

שלום מקווה שזה לפורום הנכון כוון שזה נוגע לכל התחומים. אני מתכנן לקנות מחשב טלביזיה 3D ורסיבר חדש. בנוסף, יש לי כבר מקרן. (אני מצרף שרטוט קטן של תצורת החיבורים הרצויה) לצורך התכנים מהמחשב הסאונד והתלת מימד, כמובן שהמחשב יחובר ב HDMI 1.4 למגבר ומשם לטלביזיה. הדילמה שלי בקניית המגבר היא לגבי חיבור המקרן עם הסאונד: א. האם המחשב (דרך אותו הכרטיס מסך) יוכל להוציא תמונה ביציאת ה DVI ובו בזמן להוציא את הסאונד ביציאת ה HDMI ? או לחילופין, האם המגבר יודע לקבל את הסאונד מה HDMI בכל מקרה למרות שאני ישדר וידאו מ ה DVI ? או שאין דרך כזו ואני אצתרך לקנות מגבר עם שתי יציאות HDMI, אחת לטלביזיה ואחת למקרן ? ב.במידה ואצתרך לחבר בין המגבר (HDMI 1.4) למקרן (HDMI 1.3), האם זה…

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  23. יש לי כאן בעיה עם הסאונד בסרטים מסויימים.. התקנתי divx xvid ac3 ניסיתי להפעיל עם התוכנות : divx player windows media player 9 bsplayer winamp בכולם אני רואה את הסרט אבל אין סאונד.. ממש מוזר. למישהו יש רעיות? זה שם הקובץ של הסרט : X.DVDrip.AC3.DivX.iNTERNAL-TNL.CD1.avi תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  24. Started by tic0n,

שלום לכולם, היום קניתי את הסאב וופר + 4 רמקולים של LogiTech דגם z-540, משום מה, לא יוצא קול משני רמקולים שעכשיו קניתי. הלכתי לאתר שלהם וכתוב משהו עם הכרטיס קול?, לא יודע.. יש לי תכרטיס קול מהלוח אם NFORCE2, הם אומרים שם שצריך לזה משהו עם surround, לא ממש הבנתי, או שצריך להוריד כל מיני דרייברים?. אולי אתם תדעו מה לעשות? אני ממש עצבני והרמקולים האלה לא בדיוק "זולים" תודה מראש

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  25. Started by yoram101,

שלום לכולם, לא מזמן קניתי את הכרטיס קול ASUS Xonar DX ובערכה קיבלתי כבל שדומה לRCA אשר נראה ככה http://i1065.photobucket.com/albums/u394/varakitso/efdc8308_HRCA_zps37d1ea40.jpg במה עדיף להשתמש, בכבל הירוק הרגיל שיוצא מהרמקולים או לחבר את הכבל שקיבלתי עם הכרטיס קול?

• 2 תגובות
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים