אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
הסבים שלי משתמשים, עד היום, במכשיר וידאו להקלטה יומיומית. אני רוצה לקנות להם כתחליף מכשיר הקלטה דיגיטלית פשוט מבוסס כונן קשיח. משהו דומה ל-YES MAX ו-HOT MAGIC. *לא* צריך מדריך תוכניות, יכולות סטרימינג, התחברות לאינטרנט, תמיכה ב-HD, או כונן DVD. רק חיבור composite, הארד דיסק שמספיק לכמה עשרות שעות, שלט וממשק ידידותי. יש בכלל קטגוריה כזאת בארץ? אני לא כל כך מוצא. אם אין, על מה הייתם ממליצים בחו"ל? גם יד שנייה זה בסדר. תודה, ג'ורג'
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לאוזניות InEar שיתחברו לIpod video 80Gb. עד לא מזמן הייתי די סגור על Shure e2c, אבל קראתי ביקורות די רעות על איכות הבנייה, והחוסר בבאסים. האם הביקורות הללו נכונות?! ואם כן, יש המלצות אחרות? התקציב בעיקרון נמוך מ100$, ככה שאין לי אפשרות לעבור את ה100$. תודה מראש Install
-
- 12 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מחוברים בחיבור ישיר, חלשים ביחס לקדמיים ולסנטר האם מדובר בבעיה תוכנתית בקודקים/מקום אחר, או שבסרטים יוצרים בכוונה ערוץ אחורי חלש יותר? כרטיס קול - creative audigy על WIN7 64BIT תודה.
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מה היתרון של סטרימר מול המחשב ? סטרימר הוא מאוד יקר ומאוד מוגבל בתכונותיו לעומת המחשב ... עד היום אני לא מבין למה אנשים מעדיפים לקנות סטרימר שיהיה ממקום בסלון קרוב למסך {LCD ...וכדומה ...} ולא מעדיפים לקנות כבר מחשב קטן וקומפקטי ויקר קצת יותר אשר מסוגל לעשות כמעט הכל אני באופן אישי כמובן מעדיף את המחשב אשר מחובר למסך LCD "32 HD READY הוא למעשה המסך היחיד שלי ודרכו אני עושה הכל ! ! ללא יוצא מן הכל הרזולוצייה הטיבעית 1360X768 והמרחק ביני למסך הוא +\- 2 מטר
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
שלום, קרוב משפחה של חבר שלי טס לארה"ב והוא רוצה לנצל את ההזדמנות ולקנות נגן MP3 בזול. התקציב הוא בערך 1000 שקל והוא מעוניין בנפח של 20GB~ כל המלצה תתקבל בברכה
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
איך אני מחבר מערכת סטריאו למחשב אבל אני רוצה שגם הרמקולים של המחשב שלי יעבדו איתו יחד.
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני טס לשבועיים לארה"ב ואני רוצה לקנות רמקולים 4.1 (בעיקר למשחקים....) והבנתי שהכרטיס שיש לי עכשיו לא מתאים ל 4.1.... (והוא מובנה) אז מממ אני מחפש רמקולים 4.1 וכרטיס מסך שיתאים עכשיו ממממממ איך הרמקולים האלה? Creative Inspire 4400 (4.1) הם שווים משו? מממ אם לא אז יש לכם איזה משו אחר? תודההה ;D
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
תנו לי הצעות למערכת טובה עד 500 שקל למחשב (יש לי X-FI) תודה
-
- 9 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם היום קיבלתי את הZ-5500 שלי ויש לי בעיה. כששמים על 6 ערוצים [ששומעים בכל הרמקולים] ברמקולים הקידמיים שומעים יחסית חלש. אבל שאני מעביר נגיד לסטאריו פתאום שומעים בהם חזק [בלי לשנות את העוצמה] האם יש דרך לכוון אותם בנפרד? תודה
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
למה נאי שואל כי אני ראיתי כמה מערכות קולנוע ביתיות 5.1+סאב שבעיקרון הם לדי וי די אבל רשום שיש אפשרות של חיבור למחשב עכשיו למשל שאני יראה סרט בדי וי די אז בטוח ישמעו טוב וחלק וסראונד והכל חלק עכשיו במקרה שלי רוב הזמן אני יחבר תמערכת למחשב ואני רוצה לדעת עם זה יתן לי אותה תפוקה ואיכות כמו שבדי וי די ועם במשחקים שירים וסרטים שבמחשב ישמעו סראונד וכמובן שעם הסרט קודד קיצר עם המערכת שמיועדת לדי וי די יכולה לשמש כאותה דבר גם למחשב תודה
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הנגן המתואר בכותרת שכמובן בא עם אוזניות ה-MX500 (לפי ביקרות האתר). האוזניות היו איתי כבר כמה זמן עד שבעקבות משיכה חזקה נותקו המגעים ועכשיו אני יכול לשמוע רק באוזניה אחת וזה גם לפעמים... מכיוון שהביטוח אינו מכסה נזקים פיסים נשאר לי רק להשיג אוזנוית חדשות... אני רוצה אוזניות שנכנסות לאוזן ( אני לובש משקפיים ולא כול כך נוח לי משהוא אחר) אני מעדיף דגם אחר ממה שהיה לי כי אלה בולטות מאד בהשוואה לאחרות ויש להן נטייה יותר גדולה ליפול והן לא מאפשרות לי לשים כובע וגם הסאונד נדפק לגמרי ברמות הגבוהות של הוואליום. בקשר למחיר אני לא בטוח... נראה לי עד 150 ועדיף פחות תודה מראש למגיבים.
-
- 9 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום רב, אצטער מראש, שכן אני נוב מוחלט וייתכן שהשאלה תהיה טיפשית או לא מנוסחת כראוי. ברשותי זוג רמקולים של מיקרולאב, סולו7, לא מזמן רכשתי כרטיס קול, שכן למחשב שלי אין כזה, והוא היחיד בסביבה שקראתי עליו ביקורות סבירות ביחס למחיר, ותומך לינוקס. הכרטיס הוא maya u5 של audiotrack. הצלחתי לקנפג את הכרטיס עם המערכת הפעלה, אלא שהחיבורים לא ברורים לי. הכרטיס מקבל מידע מהמחשב דרך הusb, מן הסתם, אך יש לו מספר אופציות יציאה לפי מה שהבנתי, ולא ברור לי מה הבחירה הנבונה יותר. קיימת analog out, להרכב של 5.1 אני מניח, שכן היציאה משולשת, ל3 בננות שונות, ומסומנת בfront, rear,c/w, ואילו יציאת אוזניות לבננה. מכיוון שהרכב הרמקולים שלי כאמור, הוא 2.0, וברשותי כבל rca לבננה 3.5, איך החיבור שלי א…
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים לחבר למחשב או לאייפוד בחדר. מצאתי את ה-ATP3 ב-150 יד שנייה או ה-VS4121 ב-140 יד שנייה.. מה עדיף?
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי רמקולים של קריאטיב למחשב (inspire 5400) וכרטיס קול creative soundblaster live!5.1 (לא 24bit). ומשום מה שאני שומע mp3 הסנטר לא עובד....(והוא תקין....בדקתי את זה). ושאני רואה סרט דיוידי הוא כן עובד. בדקתי את ההגדרות בדריברים והכל נראה לי בסדר ומכוון....אז אם יש למישהו מושג מה הבעיה שיעזור לי!!
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם, ממש עכשיו פתחתי אשכול של המלצה לטלווזיה, ואני צריך המלצה גם לDVD הDVD יקנה בדיוטי פריי. אני צריך משהוא בסביבות ה500 שקלים,שיהיה עם חיבור HDMI (לפי מה שהבנתי זה החיבור הכי טוב, שיתפוס לעוד כמה שנים), שאבא שלי מתעקש שיהיה לDVD גם חיבור USB. אגב חיבור USB, אפשר לנגן מהUSB כול פורמט שהDVD קורא על דיסק? כאילו אפשר לשם סרטים של 8G בפורמט AVI או KMV בכונן נייד ולחבר אותו ישירות לDVD ולהציג את הסרטים במקום לחלק את הסרט ולצרוב אותו על 2 דיסקי DVD? תודה רבה לעוזרים! אלון
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי 2 קבצי DTS של סרט אבל ב VLC הוא מזהה רק אחד מהם... איך אני מתאים את השני או בודק תאימות ??
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי אורגן technics kn 2400 ואני מעוניין לחבר אותו למחשב ולעבוד עם midi האם למישהו יש מושג איך אפשר לעשות זאת (בחיבור usb תיהיה אולי בעיה ששומעים את הצליל מהרמקולים של המחשב רק כמה שניות אחרי השאלה היא גם האם זו בעיה במחשב או בחיבור).
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
****עריכה******* שלום, כאשר אני מחבר את המחשב בנייד לטלוויזיה ( VGA-VGA), אני צריך ללחוץ על function F7 על מנת שהשידור יעבור ממסך המחשב הנייד לטלוויזיה. האם קיים אופציה כזו גם למחשב הנייח? משמע, להעביר את השידור ממסך המחשב הנייח לטלוויזיה, או שהדבר מתרחש אוטומטית? תודה.
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
ההורים שלי טסו להונגריה וביקשתי מהם אוזניות שיקנו לי ואני צריך להחזיר להם תשובה אמממ אם מישהו מכיר חנות בבודפסט ויכול להביא לי קישור אני אשמח. עכשיו התקציב הוא לא גבוה כלומר אל תעבור את ה 400 שקל ותנסו הרבה פחות אני צריך אוזניות טובות ל משחקי רשת בעיקר!!! + שירים (יש לי גם IRIVER H10 ) אם זה משנה! אבל בעיקר חשוב למשחקי רשת, ואם זה יהיה לשירים ולנגן זה יהיה טוב! אפשר שיהיה עם מיקרופון כלול! לא חובה! תודה רבה :> יש לי עכשיו אוזניות של SONY MDR-V150 שהם היו אחלה אבל עברו זמנם בזמנו 53 דולר בדיוטי פרי
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
טוב נכנסתי לחנות, הציעו לי 3 דגמים של DVDים, ביקשתי PIONEER נתנו לי את הדגמים האלה: dv360 dv2650 dv366 אלו הדגמים, ייש לי מגבר סטריאו ורמקולים סטריאו, אני לא צריך יותר מידי, רק שהיה טוב, שיראו טוב וישמעו טוב אז השאלה, מה יותר טוב, או האם הם באותה רמה עריכה ------- ועוד שאלה, הבנתי שההבדל בין ה360 ל366 (שאני נוטה לדגמים אלה קצת יותר) הוא הPROGRESSIVE SCAN. השאלה היא האם אני אראה הבדל בטלוויזה רגילה שהיא לא HDTV?
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
המחשב מייצר צפצוף קבוע בגובה מסוים, שיכול להימשך לשעות, ולא הצלחתי להעלים בשום אופן פרט לניתוק הרמקול מהמחשב / כיבוי הרמקול. מדי פעם הצפצוף פשוט נעלם, בלי סיבה ניכרת לעין. (ואז מופיע שוב לאחר זמן מה, שוב בלי סיבה ברורה) אתם מכירים גורמים נפוצים לבעיה כזו?
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום אני רואה סרטים דרך המחשב ועכשיו קניתי טלוויזית 3D הורדתי סרט של 3D ועכשיו שאני רוצה לראות את זה דרך המחשב הוא לא משדר לי את זה ב 3D אבל אם אני מחבר דרך USB את הסרט לטלוויזיה עצמה אני רואה ב 3D. אז איך אני יכול לראות דרך המחשב גם ב 3D? מישהו אמר לי שיכול להיות שזה בגלל שיש לי כבר HDMI ישן ואני צריך דגם חדש HDMI 1.4 הגיוני?
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
שלום, רציתי להתייעץ איתך בנוגע לטלוויזיה הבאה: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=GR373821&Cat2Cat1ID=1885&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE איך היא מבחינת מחיר? ו"תפוקה" שהיא נותנת עבור המחיר? האם היא שווה משהו? ואיך קוראים לשיטת שידור באיכות מאוד גבוהה אידפניישן משהו כזה? האם היא תומכת בזה? ועוד כמה שאלות בורות סליחה פשוט לא מבין בתחום. האם ניתן לחבר לטלוויזיה הזו DVD כמו כל TV? וממיר גם? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתי 5.1 לחדר כדי שאני אוכל לחבר את הקונסולה שלי ואתר ממיר היס שלי ... מה שאני צריך זה חיבור אופטי וחיבור קואקסיאלי (spdif) מחיר עד 1500 חריגה 200 שקל ... עוד משהו חשוב שהרמקולים יהיו קטנים ולא עומדים וגדולים.
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-