אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
היי, שלשום פרמטתי את המחשב ואני לא זוכר מה עשיתי בשביל להגדיר את הרמקולים שלי (X-540) בתור 5.1 ולא 2.1. אני זוכר שהשתמשתי במשהו של realtek, אבל כשאני מנסה להוריד את זה הוא עושה extracting, מסיים וזהו. אני לא רואה שום קובץ או תוכנה. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
כאילו מה אתם אומרים עליה? היא כבר 3 שנים אצלי כשקניתי אותה היא עלתה 1000 ומשהו.. מה אתם אומרים עליה ביחס ל-X530וLogitech
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מגבר מקצועי MIXTECH BE1100 מגב מקצועי AF או AE לא זוכר AMERICAN AD 350 משהו כזה של אפקטים חח לא זוכר איך קוראים לזה בדיוק... DIGITECH DSP 256 XL רמקולים של חברת EMINENCE ועוד דבר מיקסר של חברת BOSS BX 80 ציוד לא ממש חדש אבל טוב... מה אתם אומרים אני ישים את זה בבית עוד מעט יותר נכון בחדר אחרי שאני יעבור דירה ;) הציוד הזה מעלה אבק עדיין במחסן שלנו בנבטים :P יש לכם מידע אל הציוד כי אני לא מוצא אל המגברים שום מידע וגם לא על כל חלק אחר :-\ :-\
-
הקלטתי באמצעות WinDVR סרט מקלטת וידיאו, יש לי שני חלקים של 3.94 ג'יגה, הייתי רוצה לקודד אותם על מנת שאני אוכל להכניס אותם לדיסק די וי די אחד, עם איזה תוכנה אני יכול לקודד את הקבצים, ולאיזה פורמט כדאי כדי שאני אוכל להכניס אותם בדיסק DVD אחד?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
את המוזיקה שלי אני שומע בקומפקט דיסק (אחד פשוט, שיש בו רמקולים מובנים) עכשיו אני רוצה קצת יותר איכות וקצת יותר ווליום בלי להוסיף כסף אז אני רוצה לחבר אליו רמקול של סוני. איך אני מחבר? נ.ב. חתכתי קצה של אוזניות וחיברתי אליו את הרמקול וחיברתי לפתח של האוזניות בקומפקט ושמעו, אבל מאוד חלש והיציאה היחדיה שיש בקומפקט היא של אוזניות
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקחת את Siberia 200 ב80 יורו או 350 Siberia ב-130 יורו ולהוסיף 30 יורו מעצמי על הקופון. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
לקחת אותו מקור לעשות לו המרה ל aac/mp3 ואז לwave ואז חזרה לmp3/aac כזה כ 50-100 פעמיים ב128K בaac ו192K בmp3 כדי לתת לmp3 יתרון ואז בסוף לשמוע מה יוצא כך אפשר לדעת מי מסיר הכי הרבה עכשיו הם itunes יכול לעשות לולאה
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כפי שציינתי אינספייר 4.1 של קריאטיב עכשיו קניתי אותם כי אני עתוד (בעזרת השם) לקנות מחשב חדש בקרוב על הלוח שאני יקנה יהיה כרטיס 5.1, עכשיו השאלה שלי היא אם כרגע אני יכול לחבר רק 2.1 למרות שהרמקולים הם 4.1 לחבר רק שני סטליטים וסאב. זה אפשרי??, במידה וכן זה יעשה איזשהו נזק לרמקולים או לסאב או בכלל??? תודה רבה לכל מי שעזר ומי שלא.... יום טוב!!!
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
זה מחובר דרך כרטיס קול למגבר
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
בעת צפייה בסרטים ומוזיקה מה הבעיה? חיברתי את כל החוטים לפי הצבעים. הרמקולים הם של LOGITECH תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, כרגע אני עם ac97, שומעים ברמקולים, אבל אני מרגיש שהם יכולים לתת עוד, לפחות ככה נראה לי. בAudigy2 יש את האפשרות הזאת שנקראת cmss3D ובכלל נראה לי כ.קול יותר חזק מlive! השאלה אם זה שווה את הכסף. (אני מדבר על גרסאת הValue) או ששווה בכלל לחסוך לX-Fi XtremeMusic שיש לו את הCrystalizer24bit.
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
האם רסיבר זול יעשה את העבודה? אני לא מחפש איכות מצויינת פשוט לא נוח לשמוע עם הרמקולים שצמודים למסך. האם רסיבר יענה לדרישותיי? אני לא צריך רדיו, טייפ וCD. פשוט צריך משהו שיעבוד עם הרמקולים. מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אהלן יש לי רמקולים די ישנים בבית (5-6 שנים) SCHERZO D-7000 זה מהרמקולי עץ בגובה בינוני כתוב עליו שהוא 200 וואט RMS 300 וואט REC התנגדות 4-8 והוא 10 אינץ'.... האם מישהו יכול לתת לי קצת מידע על האיכות שלהם והאם כדאי לי לחבר אותם למחשב? כי לפני שאני מסתבך עם לארגן מגבר אני רוצה לדעת אם זה שווה את זה ואני לא מצאתי עליהם מידע.. תודה מראש
-
- 53 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי רמקולים ישנים, Dual CL7 כתוב עליהם 15W מישהו אולי יודע עד כמה הם טובים?
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי מערכת ישנה עם מגש 5 דיסקים שנדפקה ממש מהר, אבל הרמקולים שלה פועלים - רמקולים גדולים עם באס בלמטה שלהם. אני חושב שהם נקראים מדפיים..אני לא בטוח בכל אופן, איך מחברים לכרטיס קול שלי? יש לי קופסה חיצונית כי יש לי GTXP
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש לי רסיבר ישן מאוד, של חברת dual, עם הספק של 6 watt rms לשתי ערוצים, כך שאין לי מה לעשות בו... האם אפשר לעשות משהו עם החלקים שלו?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, יש לי רסיבר בחדר שנקרא כך: Onkyo TX-DS575X. הבעיה היא שכל פעם שאני מפעיל את המערכת ושומע שירים, המערכת מנתקת את הרמקולים או משהו. הרמקולים הם של Jamo מערכת איכותית מאוד, אבל הרסיבר די בעייתי. בבקשה עזרה !
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש עכשיו ב2 הרמקולים של המערכת סטריאו שלי שהם טובים לדעתי אבל הם לא משהו מדהים, חיברתי אותה למחשב. יש לי בינתיים כרטיס קול די ישן Creative Vibra 128 ויש לי כסף לשדרג אותו. יש לי בחירה בין: Hercules Fortissimo III 7.1- 300NIS Creative SoundBlaster Live 5.1DE- 217NIS שווה לי לקחת משהו מאלה ואיזה אתם ממליצים? אני יודע שההרקולס יותר טוב אבל האם זה מצדיק את ההבדל במחיר, יש לי 2 רמקולים די בסדר. אני ירגיש בהבדל בכלל? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך הרסיבר הזה http://www.bestelectric.co.il/addprod.asp?productid=1770 יסתדר עם הרמקולים האלו? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1649640 וגם האם הרסיבר הוא 4.1 ומה ההבדל העיקרי בו מהרסיבר של מרנטז החדשני הזה http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=ER1500&Cat2Cat1ID=1829&Cat2ID=0&DeptIDReq=12 חוץ מה די וי די... איזה תכונות יש למרנטז שלפיוניר אין והאם שווה לי בכלל לשלב אותו או שהמרנטז הוא ביבוז כסף? מה יחס איכות הרמקולים לרסיבר 1:1?..ומי משניהם יספק לי תסחורה הכי טובה כי שמעתי שאלו רמקולים מאוד טובים והחברה גם כן טובה אבל אני ישמע אותם קודם בחנות
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
נגיד שאני קונה טייפ מנהלים או מכשיר הקלטה טוב, ואני מקליט איתו voice, אבל במקום יש מיקרופון ומערכת הגברה , זה הורס לי משהו. כי מן הסתם הוא מקליט גם את הקול שיוצא מהרמקולים, ומבקרה הזה מערכת ההגברה לא משהו, אז זה יכול להרוס אפילו את ההקלטה ?? חשוב לי איכות קול טובה.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לא מזמן iRiver H340 אבל מאד התאכזבתי כשראיתי את השלט שהגיע איתו, שהוא פשוט יותר מדי בשביל נגן כזה מתקדם. אני רוצה לקנות שלט כמו שמגיע בסדרת ה H1XX, רציתי לדעת איפה אני יכול לרכוש את זה ובכלל ציוד היקפי של iRiver.. אני גם מעוניין לדעת איזה אוזניות טובות לנגן במחיר של עד 100 שקל... עשיתי כבר חיפוש בפורום אבל לא ממש מצאתי מידע שעזר לי. אני חדש במערכת הפורומים כאן וממה שראיתי התרשמתי מהחברים פה לטובה, אני מאד מקווה שתעזרו לי. תודה מראש. עריכה: ועוד שאלה אחת לגבי ההטענה של הנגן.. כמה זמן מומלץ להטעיו אותו והאם כדאי לחכות עד שהוא מתרוקן לגמרי? והאם זה טוב להשאיר אותו בהטענה בזמן שאני לא משתמש בו? שוב, תודה רבה חבר'ה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום :asthanos: אני חושב לקנות רמקולים וכרטיס קול אבל אני מתלבט מה לקנות. יש לי תקציב של עד 1150 שח ואני רוצה רמקולים סראוונד 4.1 או 5.1 וקרטיס קול איכותי אבל אני לא מוצא שום דבר מתאים בארץ חשבתי אולי לקנות כרטיס קול CREATIVE AUDIGY SE 5.1 RETAIL ורמקולים Logitech Z-640 אבל אז אמרו לי שהZ-640 לא כל כך טוב ועכשיו אני לא יודע מה לעשות. אני רוצה רמקולים שיתנו לי לשמוע מוזיקה באיכות מעולה וגם יהיו טובים למשחקים. חבר שלי נוסע לאמריקה וחשבתי לבקש ממנו לקנות בשבילי אבל אני לא יודע אם זה יהיה משתלם. מישהו יכול לעזור לי לבחור מה לקנות.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
http://www.bestsales.co.il/site/product.asp?product=2024 איך הוא בסדר? כי אני רוצה לקנות לחדר שלי,דרך אגב מישהו פעם קנה בחנות הזאת?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
טוב רכשתי לא מזמן את המכשיר בנפח 30 גיגה יש תוכנה שקיבלתי שאיתה אני מעביר את הקבצים והכול סבבה אבל רציתי לשאות אם חייב את התוכנה? או שנגיד אני הולך לחבר שלי אני יכול לעשות העתק הדבק ישר למכשיר שלי לסרט או משהו תודה לעוזרים ?
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-