עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by קפוניה,

עזרה=איך ממירים קובץdtsבסרט hd כי הlg led 42 מעלה את הסרט אבל בלי כל וכתוביות התקשרתי לlg והם אמרו לי שהטלויזיות שלהם לא קוראות קבצי dts ואין להם עדכון גירסא אבל אפשר להמיר לקבצים אחרים בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  2. Started by Kremb0,

שלום לכולם . אני צריך בבקשה המלצה על אוזניות בתווך המחירים של 1200-1600(לא , לא רשמתי עוד 0 בטעות ) . כאשר אתם ממליצים לי תשלחו לי בבקשה קישור לחנויות שאפשר לרכוש אותן שם (עדיף חנויות באיזור המרכז) . בדרך כלל יש את האוזניות השוות כפול מהמחיר שהם נמכרות , לכן אם אתה מכירים כאלה אני אשמח לשמוע. אם זה חשוב , אני שומע מוזיקה שקטה : רוק שקט , שנות ה80 וכו' (מדי פעם גם קצת טראנסים וראפ). תודה רבה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  3. אני מתלבת בין שני סוגי רמולים 2.1: Yamaha YST-MS201: http://www.brain-box.co.il/estore/catalog/product_info.php?cPath=1_7_250&products_id=633〈=he&language=he&osCsid=ae6546154eea620d1e71706fce8003cc או:Creative Inspire 2500 2.1 http://asia.creative.com/products/speakers/inspire2500/specs.asp שניהם עולים בערך אותו דבר אבל אני לא יודע איזה יותר טובים. מה ההספק ב RMS שיש לרמקולים שי YAMAHA לא מצאתי במפרט. תודה.

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  4. שלום. לא מזמן פתחתי ת'רד רשמתי את הבעיה על האייפוד ומאז שכחתי מיזה. מחרתיים אני טס ואני רוצה לשים שירים באייפוד חיברתי את האייפוד למחשב ( עם כבל USB) והאייפוד לא מגיב, יש סימן של טעינה על המכשיר שהוא ריק ומלא רק בשליש, והוא לא מגיב לא כלום, המחשב אפילו לא מזהה שהוא מחובר או התחבר. מה הבעיה?מה עליי לעשות זה די דחוף תודה מראש

• 8 תגובות
    • 892 צפיות
  5. Started by NeoNate,

שלום, אחריי שהאוזניות שקיבלתי עם הZVM שלי נהרסו (החוט התנתק קצת מהפלאג ועכשיו הסאונד פגום), החלטתי לקנות חדשות. על אילו אוזניות אתם ממליצים בתקציב של עד 200 ש"ח לMP3? השימוש הוא לא לריצות או חדר כושר וכאלה... ראיתי שיש את הEP630 של קריאייטיב ב180 ש"ח. איך הן? (מבחינת איכות והכי חשוב עמידות!) הבנתי גם שיש זיופים, איך אני יכול לזהות? תודה!

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  6. Started by The Ball,

יש לי כרגע את ה audigy 2 מותקן במחשב ואני סה"כ מרוצה. עם זאת, יש לי אפשרות להשיג את ה xtreme audio או את ה xtreme fidelity (שאין לי מושג איפה הוא ממקום ביחס ל xtreme audio) במחיר מוזל. השאלה שלי היא האם השדרוג הוא בכלל כדאי. האם אני אשים לב לאיזה שהו הבדל בסאונד? או בכלל בביצועים של המחשב במשחקים או בדברים אחרים? עוד שאלה נוספת שעלתה לי, איך הכרטיסי קול המדוברים מתחרים ב asus xonar?

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  7. אני צריך המלצה לרמקולים 5.1 אלחוטיים למחשב. מיועד לשירים סרטים ומשחקים.... תקציב:2000-3000 כמה שיותר זול. בתודה מראש אלעד

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  8. רמקולים ממש זולים שעדיין יהיו באיכות בסדר... אני לא צריך סאב וופר, לא צריך משהו איכותי - אני מאוד רחוק מאודיופיליה. באמת הכי זול שעוד אפשר להגיד שהוא טוב

• 9 תגובות
    • 892 צפיות
  9. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=379528435463311&set=a.114102578672566.21412.113921012024056&type=1&theater

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  10. האוזניות יתחברו למחשב ואם צריך אוסיף מגבר שיתחבר למחשב וממנו אתחבר לאוזניות, המוסיקה שאשמע לרוב היא אלקטרונית,קלאסית וגאז. האמת שכבר הלכתי לאיבוד בקריאה מרובה על כול סוגי האוזניות ועד כה הכי קרצו לי ה AKG 701 ,DT770 ומבחינת מחיר חשבתי על Audio-Technica ATH-M50 אנא עזרו לי להגיע להחלטה . תודה

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  11. Started by omer-m,

שלום, אני מחפש רמקולים למחשב (סטריאו, ללא סאב) בתקציב של בסביבות 200 ש"ח . המלצות ?

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  12. Started by Bug2000,

האם מישהו מכיר מקום טוב ואיכותי לתיקון מגברים ? כמו רפי האוזמן של הרמקולים ? יש דבר כזה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  13. Started by ronbubl,

אוזניות גדולות (שמכסות את האוזניים-קשת) - ה"רגילות" המטרה חיבור לאייפד ושמיעת תכנים. אם יש חנות באיזור חיפה - עדיף.

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  14. Started by Guarding angel,

היי רכשתי את הכרטיס מחול התקנתי את הדרייברים לWIN 7 ויש מספר בעיות שאשמח אם תוכלו לעזור לי בהם: 1) משומה לפעמים יש רעשים גם כשהמחשב לא ממש נמצא בפעילות (דסקטופ) יש מן רחשים כאלו מידי פעם שמאוד מציקים בזמן הקלקה על כפתורי ה"חזור" של התיקיות וכניסה לאפליקציות,בזמן מחיקה של שורה במסנגר וכדומה. 2) מה שכן בסרטים יש סאונד תלת מידי שדי הורס את הסרט,יש לי רמקולים 2.1 וזה לא עוזר להם כולכך לדעתי... 3) כשאני מנסה להפעיל את Creative EAX Console אני מקבל הודעת שגיאה (ראה תמונה) אשמח אם למישהו שיש את הכרטיס יוכל לומר לי איך להגדיר אותו ולפתור את הבעיות הללו. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  15. אני לא ממש מבין בכרטיסי טלוויזה מה לבחור חברים? (אני רוצה איכות תמונה כמו טלוויזה לכול דבר!) תודה!!!! אני מחפש כרטיס טלוויזה למסך שלי מה לבחור? (יש לי מסך רחב 22 אינץ רזולוצה 1600 ומשהו על 1000 ומשהו לא זוכר בדיוק עם נגדיות 1:10000 ומהירות 2 מיליסקנד ) אני רוצה להפוך אותו לטלוויזה + מחשב ... יש לי מערכת הפעלה וויסטה פרימיום זה מה שהציעו לי לא יודע מה לבחור.? אני רוצה בדיוק כמו טלוויזה לא משהו חרא. זה: אין לי מוסג אם הוא טוב כלל! לא מכיר ! http://www.hardware.co.il/showproduct.aspx?prodid=11611 או זה שהוא יחסית זול ואמרו לי שהוא יתמוך בסנטר בוויסטה וזה מעולה אבל האיכות יורדת.(אני רוצה ממש כמו טלוויזה) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=477 המליצו לי מאוד גם על ז…

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  16. 1. יש לי טלוויזה SAMSUNG 29 רגילה אם כניסות RCA רגילות. איזה כבל ממולץ עד תקציב 100 שקל. 2. ישברושתי את הרסיבר http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=200238&CTID=5000300&ATRID=1010&DETYP=ATTRIBUTE הוא מסודר אצלי במערך הזה. תמונה מצורפת. בכרטיס קול של המערכת מחשב שאני אקבל עוד כמה ימים הכרטיס תומך ביציאות אפוטיות והשניה לא זוכר את שמה. איזה כבל כדי לחבר לרסיבר להשגת איכות צליל מקסימלית?(אין לי הגדרה לתקציב אבל משהו טוב נגיד עד 100 שקל.) הרסיבר מחובר לזוג רמקולים בלבד נמצא במערך סטריאו כפתור ה TAPE M מופעל וזה מאפר לאקולזייר שרואים בתמונה לדחוף את הצלילים למעטפת שאני מחבב. האם היציאות המתוחכמות יבטלו את האקולזייר? ואם כן באיזה דרך כדי לחבר?…

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  17. אני מחפש נגן mp3 flash שיתאים לצרכים שלי ,אולם עד כה , אני די התאכזבתי ממה שהתאפשר לי ליבדוק. ברור לי שאין ולא יהיה נגן כזה שיענה על כול הדרישות, אבל תגידו לי ,אם יש נגן או טייפ מנהלים כזה שעונה , לפחות על מרבית הקריטריונים הבאים (ובעיקר של הקבוצה הראשונה ): קבוצה ראשונה (הכרחית ): 1. כניסה למיקרופון חיצוני - mic in או כניסה line in רגישה במיוחד ,כך שהיא גם מתאימה לחיבור של מיקרופון חיצוני או לחילופין מיקרופון מובנה בתוך המכשיר אבל איכותי ורגיש ,כך שהוא מסוגל לאפשר הקלטה של הרצאה בצורה טובה , לא כמו g3 שדורש מתאם מיוחד על מנת לחבר מיקרופון חיצוני (מתאם שניקרא amplifier pre עולה -240 שח ,והוא די גדול וכבד ) 2. הקלטה ישירות לפורמט …

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  18. יש לי בחדר מחשב וממיר של הוט HD האם יש סיכוי לחבר את המחשב ישירות למסך LCD של המחשב או למחשב ומשם לראות על המסך ? מה צריך לעשות תודה

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  19. Started by icebreak,

לאחרונה יצא דגם חדש של נגן ה NEUROS II, חיה של נגן במחיר ממש מצחיק. לגבי הביצועים, אז יש לו דיסק בנפח 20 עד 80 גיגה, יכולת לנגן OGG, מתפקד כדיסק רגיל, משדר !!! רדיו פנימי, מקלט רדיו, מיקרופון והקלטת LINEIN, אוזניות מעולות יחסית לחרא שמקבלים עם הנגנים, ועוד הדברים הרגילים. יתרון נוסף הוא המודלריות, ניתן להוציא את הדיסק והבטרייה בקלות ולהחליף אותם אם רוצים (וניתן לקנות כמה אם רוצים). כמו כן, התוכנה שלו (FIRMWARE) היא משוחררת בחינם OPEN SOURCE, ולכן ניתן להוסיף תמיכה בעברית למכשיר (למי שיש ידע כמובן). החסרונות הם בעיקר הגודל (יותר גדול מ IPOD אבל עדיין נייד), וגם זמן בטרייה של 10 שעות (למרות שניתן להחליף במקום אותה). והדובדבן בקפצת זה המחיר !!! 300$ לדגם עם 60 גיגה ו 35…

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  20. היי, יש לי טלויזיה TOSIBA 3430DXE 34 אינץ בת 10 שנים... חיבורים SCART S VIDEO רגילים. אני רוצה לצפות בסדרות שאני מוריד מהאינטרנט ב DVIX עליה עם כתוביות SRT SUB.. השאלה האם בישביל טלויזיה שהיא לא LCD שווה להשקיע ב DVD איכותי יותר כמו ה פיונר שממליצים עליו? או ללכת על ה DVD שקורא DVIX הכי זול שאני רואה בחנות כמו מחסני חשמל למשל?..... אין לי בעיה להשקיע השאלה אם הטלויזיה לא תנצל את האיכות של הפיונר אז זה סתם לא שווה את זה? האם יהיה הבדל ?

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  21. Started by scylla,

לאחרונה רכשתי רמקולים חדשים (Altec Lansing VS4121) ובסלון נמצאת לנו מערכת סטריאו של סנסוי, מהמעפנות שנראות טוב ב200$ בדיוטי (נקנתה לפני כמה שנים טובות). אנחנו לא בית שרואה הרבה DVD אבל זה נחמד שיש מערכת כלשהי שכן רואים... השאלה שלי, כדאי לחבר איכשהו (אם אפשר לחבר חיבור בננה לDVD) את הLuxeon במקום הסנסוי? בעקרון היא אמורה להתחבר... ואפשר אולי איכשהו לקמבן משהו איזה שילוב נגיד הקדמיים של הסנסוי + הקדמיים של הלוקסיאון בתור אחוריים+ סאב של לוקסיאון? פשוט הלוקסיאון יחסית לא מאכזבת בווליומים נמוכים והסאב מאוד מאוד מורגש מה שלא קיים בסנסוי... אם למישהו יש רעיון לקומבינה אני אשמח לשמוע... בעקרון אני מאמין שהסנסוי יותר איכותית אבל חסר סאב *רכישת מערכת או כל רכיב מעבר לכב…

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  22. אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה פשוט ומצאתי דגם בשם Сompro VideoMate E300F האם הוא תומך DVB-T בשיטת השידור החדשה בארץ? מישהו יודע אם השלט שבא איתו שולט גם בתכנים של המחשב ושליטה בסרטים? אם יש המלצות על כרטיסי טלוויזיה אחרים כאלה אני אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  23. Started by Maxx,

יש למשהו המלצה על שיר או מוזיקה מסויימת לבדיקה של רמקולים. אני רוצה לבדוק אם הם מזפים בתדרים כלשהם. כבר קיבלתי המלצות על: The prayer של Andrea Bocelli ו Celine Dion Play של Jennifer Lopez תודה מראש

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  24. Started by 1nstall,

היי אבי נוסע לארה"ב והחלטתי ליקנות אוזניות, אני צריך המלצה לאוזניות איכותיות סגורות ב70$ אם ץוכלו לתת לינק לחנות אני אשמח בתודה מראש Install

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  25. Started by rooster,

הי כולם, אני מעוניין לרכוש מחשב HTPC בסביבות 1500 שח. האם כדאי לקנות מוכן - לדוגמאות מהאתר של אייבורי http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=142 או שעדיף להרכיב לבד למשל על בסיס המלצה מלפני שלושה חודשים מהאתר המעולה HWZONE http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133339&section=293&target=%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%A0%D7%95%D7%A2%20%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99 וכמובן שאני אשמח לשמוע הצעות נוספות. ושאלה נוספת, טכנאי שהיה בביתי אמר לי שהכרטיס מסך של המחשב שלי פגע בטלויזיה (מתח גבוה מדי לכיוונה דרך יציאת הDVI אל הHDMI של הטלוויזיה). במקרה וזה נכון, איך אני יכול לוודא שזה לא יקרה שוב? כרטיס מסך איכותי יותר?? תודה חברה.

• 0 תגובות
    • 891 צפיות

דיונים חדשים בפורומים