אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
מה הביטרייט של סרט HD אמיתי (לא ריפ) ב BLURAY ?
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
צהריים טובים. השבוע צרבתי סרט על דיסק והוא יצא צרוב טוב הקפדתי על צריבה במהירות איטית ,אבל לסרט לא צורף האודיו. וקרה לי גם שנתקע סרט אחר שצרבתי אחרי כמה דקות.. במה הבעיה כנראה? דיסקים דפוקים? או שהצורב עשה את שלו? אולי בהגדרות צריבה הייתי צריך לבחור משהו אחר ? תודה על כל תגובה מראש המשך יום טוב
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים למחשב , למוזיקה משחקים וסרטים . מאוד חשוב שיהיה למערכת באס טוב תעזרו לי לבחור רמקול מפה: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1848 ראיתי שיש מערכת 5.1 ב250 שקל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_2780_3250&products_id=29515 אבל אני לא יודע עד כמה היא איכותית אם אין מערכות סראונד טובות בתקציב הזה אני יסתפק ב2.1 תודה
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אז קודם כל שלום לכולם! חדש בפורום. יש לי מערכת רמקולים של קריאטיב 7.1 ערוצים, דגם T7900 אם אני לא טועה... לאחרונה התחלתי להתעניין בכרטיסי קול והתחלתי לחקור לעומק את כל העולם הזה של פורמטי והגדרות אודיו. המטרה שלי היא להגיע למצב שבו כל סאונד שמגיע מהמחשב שלי: משחקים,סרטי DVD, מוזיקה וקבצי וידאו בכל הפורמטים, יומר ל 7.1 ערוצים ויושמע בכל הרמקולים בצורה איכותית. המצב היום הוא שיש קבצים מסויימים שעובדים רק בסטריאו+ סאב או מקסימום ששומעים מדי פעם איזה רחש קל ובלתי מורגש מספיק מהסראונד ספיקרס (שני הצדדיים ושני האחוריים). ברור לי שרמקולי סראונד מיועדים בעיקר לקולות רקע, אבל בכל זאת... שנשמע אותם לפחות... לפי מה שהבנתי באינטרנט, ישנם כרטיסי קול עם מעבד סאונד שממיר כל סאונד בסטרי…
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
קשה לי להחליט אם אני מגביל את עצמי לסוג אזניות מסוים, כרגע אני משתמש באזניות כפתור סנסהייזר. עיקר השימוש האזנה למוזיקה וצפייה בהופעות חיות במחשב נייד ובסמרטפון GALAXY בדרכים (אוטובוס, רכבת,מטוס...) חשוב לי שהבס יישמע ושהווליום יהיה כמה שיותר גבוה שניתן. מאיפה להתחיל והאם יש המלצות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
קראתי בחוברת של הלוח שבמצב 5.1 ה3 יציאות מאחורה וה 3 מקדימה נהפכות כל אחת ספיציפית לתפקיד של רמקול אחד כשאני קונה מע' 5.1 החיבורים באים של כל רמקול לחוד? או כולם מתחברים לפלאג 1?
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
איך אני מחבר מערכת סטריאו למחשב אבל אני רוצה שגם הרמקולים של המחשב שלי יעבדו איתו יחד.
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
איזה מהם עדיף, במובן הטכני ובמובן הניסיוני? הבנתי מחבר שהטריטון נורא כבדות על הראש אבל חוץ מזה אני לא שמעתי על עוד הבדלים תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
hi can anyone offer me a good wireless headset? (headphones and microphone) all i could find is bluetooth and im searching for the pc. btw im now in usa so doesnt matter if the module isnt available in israel. thanks tom
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=9&id=1331 פירוק שלב שלב של ה CREATIVE ZEN MICRO... לא חבל ? יש לו את אותו דיסק של ה RIO CARBON.
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
ובכן לקראת השבוע החדש הריני להציג את מוצר השבוע. לאתר המוצר מערכת "שאיבת" דיסקים ל-DVD בודד. אני, הייתי רוצה אחד כזה. (אופס טעיתי... מדובר על צורב רגיל ) זה צורב DVD .
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי די וי די ביתי עם יציאה אופטית אבל לאחרונה כאשר אני מחבר אותי לכניסות אופטיות (מיני דיסק, רסיבר ONKYO) יש קפיצות בסאונד. אני יודע שזאת היציאה האופטית ולא קפיצות בדיסק בגלל שהמספרים של זמן הנגינה ממשיכים לרוץ. מה אני יכול לעשות? אולי יש איזה דיסק שאני יכול לצרוב ויתן איזה שוק למערכת ויגרום לה לרוץ מחדש או משהוא? תודה רבה, יאיר.
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אהלן, המשפחה רוצה לדעת איך אפשר להעביר קלטות טייפ ישנות לפורמט דיגיטלי על מחשב/דיסק. אני זקוק לתיאור כמה שיותר פשטני של הכבלים/ציוד והצורה שבה מבצעים כל שלב ושלב בתהליך (גם בכבלים אני לא כל כך מבין, אם יש תמונות מה טוב), בהנחה שיש לבנאדם שמבצע את זה טייפ דאבל קאסט ומחשב מולו. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אהלן יש לי חבר והוא רוצה לקנות 2.1 הוא יכול לקנות את האינפסייר 2500 ב200 שקל יד שניה בן שלושה חודשים או לקנות את ה4142 חדש שזה יותר יקר... איזה מהם יותר טוב ואיזה יותר משתלם ומה עדיף?
-
- 11 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי אני לא ממש מבין בעניין אז מקווה שתבינו את הבעיה שלי. יש לי מערכת 5.1 חדשה המחוברת לכרטיס הקול O/B שלי , כרטיס 2/4/5/7.1 לפי הנתונים שלו, הכניסות שעל המגבר מחוברות לכל היציאות שעל הכרטיס, סה"כ 3 כבלים (2 כבלים לרמקולים הקדמיים והאחוריים וכבל לסנטר ולסאב). כשאני מכוון את המגבר לסטראו או DTS השמיעה בסדר גמור, אבל כשאני רוצה לשמוע בצורת 5.1 השמיעה ממש גרועה,הכל נשמע מרוח וגבוה וממש לא היקפי - כל זה בסרטים שאני מוריד מהרשת, במשחקים זה עובד מצויין ממש, בסרטי DVD זה גם עובד מצויין. השלמתי עם העניין , שבעצם צריך סרטים ומקורות שמע איכותיים כדי לקבל 5.1 , אבל: לחבר שלי יש מערכת פשוטה של פירלס, למגבר/סאב שלו יש רק 2 כניסות שמאל וימין , אבל יש חוץ מהסאב 5 רמקולי לווין שיוצאים ממנ…
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
למה במערכות רמקולים למחשב אין כניסה אופטית TOSLINK? זה נחשב איכותי יותר? כי יש לי בכרטיס הקול יציאה כזאת וזה מרגיז שאין לי לאן לחבר
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני מעוניין במערכת או של LG או של סמסונג ב2000-200 שקל והשאלה האם במערכות המשלבות האלו אפשר לחבר את המערכת למחשב ולמימיר בו זמנית יש לה אודיו אופטי 1 קומפנזיט משהוא כזה HDNI USB ועוד כמה חיבורים. האם זה אפשרי? זה המערכת:http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=HT806TH&Cat2Cat1ID=1402&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he האם אפשר לחבר את המערכת למחשב וצמימיר זו זמנית? המימיר הוא YES HD MAX וTV היא LG LX6500 יש כנסיות אופטיות ו4 HDMI והמחשב הוא H55 לוח אם וכרטיס מסך GTX250 ומארז כולל כנסית HDMI המארז הוא טרמלטיק V3 אשמח גם להמלצות למערכות עד 2000-2000 begin_of_the_skype_highlighting ללא תשלום 2000-2000 end_of_the_skype_highlighting שקל חייב שהיו 4 רצפתים ומחברה מ…
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן רכשתי זוג רמקולים 2.1 למחשב, והמערכת שלי מורכבת ככה: נגן- מחשב רסיבר- YAMAHA RX-V670 רמקולים- Cabasse Eole 2.1 אלו הם הרמקולים: http://www.zmax.co.il/viewProduct.asp?ID=1086 לכן אני רוצה להחליף את הכרטיס קול הנוכחי שלי, שהוא כרטיס קול מובנה. המטרה היחידה שלי היא שיפור איכות הסאונד ולא יותר, לא אכפת לי מהפקת מוזיקה וכ'ו.. אני רוצה לשפר את הסאונד בלבד. יש לי מחשב חדש ככה שלא צריכה להיות בעיה כלשהי, אני עובד עם Windows 7 אם זה משנה משהו, והתקציב שאני מוכן להשקיע הוא עד 800 שקל. את הכרטיס קול אני צריך אך ורק להאזנה למוזיקה, אני לא משחק במשחקים ולכן אני לא צריך כרטיס קול לגיימינג. כל עזרה תתקבל בברכה.. יום טוב
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם, ממש עכשיו פתחתי אשכול של המלצה לטלווזיה, ואני צריך המלצה גם לDVD הDVD יקנה בדיוטי פריי. אני צריך משהוא בסביבות ה500 שקלים,שיהיה עם חיבור HDMI (לפי מה שהבנתי זה החיבור הכי טוב, שיתפוס לעוד כמה שנים), שאבא שלי מתעקש שיהיה לDVD גם חיבור USB. אגב חיבור USB, אפשר לנגן מהUSB כול פורמט שהDVD קורא על דיסק? כאילו אפשר לשם סרטים של 8G בפורמט AVI או KMV בכונן נייד ולחבר אותו ישירות לDVD ולהציג את הסרטים במקום לחלק את הסרט ולצרוב אותו על 2 דיסקי DVD? תודה רבה לעוזרים! אלון
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
****עריכה******* שלום, כאשר אני מחבר את המחשב בנייד לטלוויזיה ( VGA-VGA), אני צריך ללחוץ על function F7 על מנת שהשידור יעבור ממסך המחשב הנייד לטלוויזיה. האם קיים אופציה כזו גם למחשב הנייח? משמע, להעביר את השידור ממסך המחשב הנייח לטלוויזיה, או שהדבר מתרחש אוטומטית? תודה.
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
נראה מכשיר מדהים ומאוד אינטרקטיבי. http://techdigestuk.typepad.com/tech_digest/2005/01/ovideon_pvp_hig.html#more http://ovideon.com/cgi-bin/merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=OI&Product_Code=AVIAh1000&Category_Code=PMD מספר תכונות: 5 גיגה מסך OLED (עם 5MS) ו-16,700K צבעים. קורא: Mp3, ASF,AVI,MPEG4, WMV, JPG, XVID,DIVX,WMA,MP4 מקליט שידורי טלוויזיה משמש ככונן נייד. ועוד.... עולה 599 דולר רק העיצוב... טוב אולי לא המושלם...
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
כשאני שם סרט DVD הסאבוופר פועל מצויין אבל שאני שם מוזיקה או סרט מהמחשב הוא לא עושה כלום... אמרו לו שאני צריך לשנות משהו ברסיבר או באיזה כתפור מאחורי הסאבוופר אבל אני לא יודע מה. תעזרו לי בבקשה. תודה.
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש אולפן הקלטות, אין לי כלכך רקע בנושא הזה, אני צריך עזרה קלה. לפי מה שהבנתי צריך לקנות מיקסר ומיקרופון, לחבר למחשב , לרכוש תוכנה של הקלטות ולהתחיל לזוז... האם זה כלכך פשוט? (האולפן נועד להקליט ברמה טובה סקיצות, ודרך אגב יש לי כרטיס קול של M-AUDIO-FAST-TRACK - אם זה יכול לעזורלי במשהו... הוא ללא ECHO .. תודה רבה מראש!)
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני צריך לדעת מה הכרטיס קול שלי בשביל שאני יוכל לעדכן אותו וכמו כן במה הכרטיס קול שלי תומך אז יש לי שאלה פשוטה איך אני יודע מה הכרטיס קול שלי???? מצפה לתגובות תודה מראש לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מהי הדרך הטובה ביותר לשדך בין השניים? כרגע אני עם כרטיס קול מובנה, ואני מבין שאפשר להוציא יותר מהרמקולים הללו. בקיצור, אני מחפש המלצה לכרטיס קול. אגב, אני גם מחפש לחבר את המחשב לטלויזיה תוך שמירה על קמת הסאונד, כך שאם כרטיס הקול יכול לסייע בעניין, אשמח שההמלצה תהיה בהתאם. ובקיצור, אני כנראה מחפש המלצה לכרטיס קול.
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-