אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
המחשב של חברה שלי, והבעיה היא זו: יש לה M2V של אסוס עם הרלטק הזה אונבורד, וכל פעם שעושים ריסטרט אין סאונד, אחרי התקנה של הדרייברים ואתחול הכל עובד, עד האתחול הבא, שבו שוב ין סאונד. מה מקור הבעיה לדעתכם?
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי לכולם, האוזניות שיש לי כרגע הם SIBERIA V2 (אתמול הפסיק לעבוד סאונד ברמקול שמאל ולא הצלחתי לתקן) אז כבר לא רלוונטיות. אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות OVER EAR שיהיו נוחות לראש ולאוזניים לשימוש ממושך (4שעות+) ויחזיקו מעמד הרבה זמן שנתיים ככה עדיפות לאמזון או אתר אחר אמין בחול. התקציב הוא 500+- ולא חובה מיקרופון ביחד, מכמה דיונים שראיתי עכשיו ראיתי את האוזניות האלו : http://www.amazon.com/Philips-L1-28-Discontinued-Manufacturer/dp/B006RUIWC0/ref=pd_rhf_pe_p_img_8 והם נראות לי טוב מאוד רק שאין כל כך הרבה תגובות באמזון שמראות שהרבה קונים אותן, השמח לתגובה ממישהו שיש לו אותן בבעלותו וגם לגבי המיקרופון שלהן. השמח להמלצות על עוד אוזניות אם יש משהו יותר טוב בתקציב שלי. תודה מ…
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מצאתי את הנגן הנ"ל:http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=9288&nav=2 יש לו נפח של 30GB וזה מתאים לי. עכשיו יש לי כמה שאלות: א. הוא טוב? ב. הוא תומך או יתמוך בשפה עברית? ג. הוא חייב תוכנה בשביל להוריד שירים או שהוא מעין דיסק קשיח נייד? ד. יש לו איזה קטע של אבטחה של שירים מקוריים מנאפסטר או השכרת שירים או משהו כזה מלוכלך? המחיר שלו הוא 1466 שח שנראה לי סביר ביותר בתודה, זיו
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
אני רוצה רמקולים כמה שיותר איכותיים וחזקים שיחליפו מערכת זה בשביל מוזיקה,משחקים וסרטיס תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש את ה TSS-1 ב 850 ב OLSALE - היתרונות שלו זה הכניסות ותמיכה ב DTS ה Z-640 מקבלים ציונים טובים בביקורות - גם של משתמשים - וזולים יותר ! אני לא אוהב ווליום גבוהה ומחפש צליל נקי !
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את התוכנה hebpod flip flop שהופכת את האותיות של השיר???? :s05: :s05:
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם... עקב הבעיה הזאת http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=362886.new#new החלטתי לקנות כרטיס קול חדש, אחד פשוט וזול מכיוון שאני לא מבין גדול בדברים האלה, אני צריך עזרה שלכם... נמאס לי לשבת על המחשב ולא לשמוע מוזיקה או לשחק באיזה משחק טוב התקציב שלי הוא מאוד נמוך אז עדיף כמה שיותר זול... Gigabyte GA-945P-S3 v1 (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) זה הלוח אם שלי תודה לעוזרים !!
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב עם כרטיס מסך ATI 2600PRO ומסך LCD בעל חיבורי HDMI. לפי מה שהבנתי הכרטיס שברשותי תומך בהעברת הסאונד דרך יציאת ה DVI שלו. ליציאת ה DVI בכרטיס חיברתי מתאם שכזה: http://ultrapro.co.il/products/93231 לאחר מכן חיברתי את הכבל HDMI בין הכרטיס מסך ל LCD. כמובן שיש לציין שבמנהלי ההתקנים של הסאונד העברתי את ההתקן הסאונד מהכרטיס קול המובנה של REALTEK ל ATI HD AUDIO. לאחר כל זאת אני רואה תמונה, אך לא מצליח לשמוע סאונד כלל ...?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.klipsch.com/gmx/ מעניין עם יגיעו לארץ ואם כן באיזה מחיר ? אם אני לא טועה בחול הם עולים 300 דולר...או משהו כזה בכל אופן... מישהו ראה עליהם ביקורת ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי אוזניות לא כל כך מוכרות Ovann 680 מאופיס דיפו ב 70 שקל. הם מיועות למשחק קאונטר 1.6 ואכן מאוד היתי מרוצה מהם. אבל קרה לי מקרה שמשכתי את הואזניות והחוט יצא מהאוזניות (אבל לא נקרא!!!!*) נכון יש את החוט היחיד שיוצא מהאוזניות למחשב נכון? ואז בסופו יש מפצל כזה ואז מהמפצל יוצא לי שתי חוטים . אחד לאוזניות ואחד למיקרופון. אז אז שתי החוטים של האוזניות והמיקרופון יצאו לי מהמפצל. אפשר להחזיר את זה אם קצת כוח אבל זה לא עוזר. יש הצעות לפיתרון?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לנסוע לאוסטרליה לתקופה ארוכה. בזמן השהות שלו שם הוא רוצה לצלם הרבה, ובשל כך הוא זקוק למקום איחסון רב. שאלתי היא כזו- האם יש אפשרות לחיבור ישיר בין נגן MP3 מבוסס דיסק קשיח למצלמה מכל סוג שהיא, כך שהתמונות שנמצאות ע"ג המצלמה יועברו אל הדיסק הקשיח של הנגן? אם כן, אילו נגנים תומכים בדבר, או לאילו נגנים יש אפשרות לקנות איזשהו תוספת שתאפשר את זה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות סגורות שישמשו למוזיקה,סרטים וסדרות במחשב בתקציב עד 300 ש"ח,של חברת Sennheiser. איזה אוזניות אתם ממליצים לקנות? ראיתי את ה-HD205 שנראות איכותיות כדאי לקנות אותם? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את הפלייסטיישן 2 לרמקולים למחשב (רצוי לוג'יטק) כדי לשמוע סרטים ב 5.1 ואני לא רוצה להשתמש ברסיבר חיצוני או משהו כזה. הייתי בטוח שה- 5300e מגיעים כניסה לכבל אופטי. אבל טעיתי. האם מישהו מכיר מערכת 5.1 (או יותר) שמגיעה עם כניסה אופטית ? תודה HF
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות+מיקרופון למחשב התקציב שלי הוא עד 300 שח תודה לכל מי שעוזר.
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
באמת שניסיתי הכל באמתת שאני לא יודע מה לעשות יותר יש לי 2 בעיות 1. דיליי בשמיעה בהעברת הסאונד למחשב אני יסביר למטה.. 2. המחשב לא קולט שהרמקולים 5.1 .. נתחיל בבעיה מספר 1 יש לי מערכת LG HB906SB ממש ממש טובה חדשה קניתי לפני פחות מחודש.. עכשיו אמרו לי שבשביל לחבר אותה למחשב ושישמעו טוב אני צריך כבל אופטי קניתי את הכבל הכי איכותי שיש ציפוי זהב ב100 שקל עם אינפרא אדום חיברתי צד אחד למערכת צד שני לכרטיס קול (דרך אגב קניתי שלשום כרטיס קול ב400 שקל חיצוני של CREATIVE משהו ממש טוב..) ויש לי דיליי בשמיעה איך אני יסביר נגיד אני מפעיל שיר במדיה פלייר זה נפתח מתחיל לנגן ורק אחריי כמה שניות שומעים או שאני משחק עכשיו במשחק ואני יורה עם הנשק רק אחריי איזה שנייה או שתיים ישמעו את ה…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש איזו דרך להפוך אותו ל "דיסק און קי"? אני מתכוון לעשות לו משהוא שיהיה קבוע ולא כול הזמן תתריק הזה של "לחיצה על הכפתור ואז ניתוק וחיבור מהיר של ה USB.", אלא משהוא כמו התקנת תוספת.... ואם לא, אז יש איזו אפשרות בעזרת תוכנה מיוחדת להעביר למכשיר ל- Browse פשוט סתם קבצים כמו RAR\JPG וכו'...?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל שנה טובה לכולם...! אז ככה,יש לי ALTEC LANSING ATP 3,אחלה רמקולים תמורת המחיר הזול.יש לי אותם בערך שנה כבר...תיפקדו מצויין עד לפני חודש בערך.קיצר אני לא הרבה בבית אני חייל קרבי ובאחת הפעמים שחזרתי לפני כמה שבועות שמעתי מוזיקה והיו חירחורים בסאונד מין הפסקות קטנות שנשמעות מכניות כאלה קשה להסביר.לאחר מכן עם הזמן זה המשיך להפסקות של ממש לכמה שניות וחזרה.במיוחד כאשר הסאונד חזק,למשל שיחקתי במשחק יריות ובקטע עמוס של סאונד ופיצוצים הסאונד פשוט הפסיק וקרס או שהחירורים היו כאלה חזקים שפשוט לא היה אפשר לשמוע כלום.לא מזמן הרמקולים פשוט שווקו חיים ולא היה צליל במשך כמה שעות..חזרתי לצבא ל21 ושחזרתי הביתה תיכננתי לקנות רמקולים חדשים חשבתי שהרמקולים גמרו תקריירה,אבל הופתעתי לגלות…
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם, למישהו יש מושג כמה המכס גובה על אזניות? האם זה רק ה16% מע"מ? תודה (: *עריכה: - מדובר על חבילה שתשלח בדואר ולא על חבילה שמגיעה עם מישהו בטיסה. - אין לי מושג למה, אבל החבילה כבדה, מעל לשלוש קילו. חברים שלי מחו"ל שולחים לי אז יש סיכוי שהם הוסיפו משהו לחגים שהעלה את המשקל. בגלל שאני לא לא יודע אז תתייחסו לזה כאילו שזה אזניות במשקל שלוש קילו בבקשה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
צהריים טובים אני מחפש רסיבר עד 1500-1600 שקל יד שניה בא בחשבון וגם הזמנה מחול עם יש צורך כמובן השימוש הוא בעיקר מוזיקה וסרטים, בשביל הרמקולים תקציב של 1000 שקל תודה רבה והמשך יום נעים עריכה: קיבלתי המלצה על רסיבר של ימאה דגם 373 עם אפשר קצת דעות עליו אשמח מאוד.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי Logitech z-5500 ואני מעוניין ליקנות כרטיס קול אני שמתי עין על 2 כרטיסים.... מי מהם יותר טוב...? אני צריך אותו למוזיקה סרטים ומשחקים...ושיהיה שם חיבור לכבל אופטי..... CREATIVE X-Fi Elite Pro או...... CREATIVE AUDIGY4 PRO תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין תדריבר הרגיל שעל הדיסק אבל בהמצא של ההתקנה התקנה מפסיקה ורשוםלי להוריד עידכון ונסיתי להוריד דריבר של וויסטיה באתר של MUDIO מדברים על הכרטיס קול ווינדוס 7 וזה אבל אין לי מוסג ממש באנגלית אז עם משהו יוכל לעזור לי בנושא תודה :] http://forums.m-audio.com/index.php סתקל למטה מדברים הרבה על ווינדוס 7 אבל אני לא מוצא משהו לכרטיס קול וסתקלו גם פה מדברים על ווינדוס 7 http://forums.m-audio.com/forumdisplay.php?f=37 ועל הכרטיס קול פשוט אני לא מבין אנגלית ........ משהו יוכל לעזור לי בנושא ?בבקשה תודה וזה הכרטיס קול Revolution Series Revolution 5.1
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני שוקל קניית מערכת רמקולים 5.1 לחדר קטן - 3x2.5 מטרים. רכשתי כרטיס Hercules Game Theater XP לצורך העניין. קראתי הרבה מאוד כתבות בנוגע לרמקולים באתר זה וכן באתרים מקצועיים כגון 3dss.com. לפי מיטב הבנתי ישנם שני סוגי מערכות כאלה - אלו שכוללות מפענח ל Dolby Digital/DTS ואילו שלא. מערכות כגון ה Aztech ו ה Creative 5300 למשל אינן כוללות מפענח. מה בדיוק זה אומר? לכרטיס יש יציאה אנלוגית לרמקולים קידמיים/אחוריים/סנטר/בס וכן יציאה דיגיטלית. האם הכרטיס יכול לעשות את עבודת הפיענוח בעצמו? מה יהיה ההבדל בסרטים/משחקים? (בעיקר במשחקים, לפי הבנתי תוכנה כגון PowerDVD יכולה לעשות את העבודה בעצמה). שקלתי גם את קניית המערכת של Yamaha - ה TSS1 הכוללת כבר מפענחים, אך לא כוללת שלט רחוק והבס ש…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-