עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by justblack,

שלום לכולם! יש לי חוסר ידע ואני צריך את עזרתכם... תוך שבועיים אני קונה מחשב HTPC בעל כרטיס 2600XT עם מתאם DVI / HDMI - כולל העברת סאונד. בנוסף יהיה לי כרטיס TV מסוג PVR - 150. אני מעוניין לקנות LCD שישמש לצורכי אינטרנט אפליקציות שונות במחשב וכמובן לצפייה (ב YES) בסרטי DVD ותכני HD (שירדו מהאינטרנט בעיקר). מרחק הישיבה הוא כ 2.5 מטר. מספר שאלות: 1. איזה גודל מסך LCD מומלץ למרחק כזה? 2. יש לי רסיבר עם כניסה אופטית. איזה לוח אם כדאי לקחת שיש לו חיבור אופטי בכרטיס קול המובנה? 3. את כרטיס ה TV אני מחבר ישירות לממיר לצורכי ההקלטה ולא ל LCD נכון? 4. מה זה אומר HD READY? בחלק מהדגמים ראיתי תמיכה ב 1080i ובחלק 1080p. מה זה אומר? 5.וכמובן איזה LCD יתאים לי לצרכים של מחשב וצפייה? תו…

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  2. Started by gerdamen,

שלום.. ברצוני לקנות LCD לחדר.. אני גר ביאלת לכן אין פה מעמ.. אני מעוניין LCD 26 אינץ.. מצאתי פה רק של סמסונג שעולות 3400 או יותר.. מצאתי משהו חמוד.. LCD תוצרת FujiCom אינץ.. הדגם האו כזה..LC3201 ( מישהו מכיר את החברה..?) התבוננתי בLCD אותה חברה אבל 32 אינץ והתמונה ממש טובה.. והוא אמר שיש כזאתי ב 26 אינץ שעולה 2600 שווה לקנות אותה?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  3. היי אני מתכנן לרכוש מסך פלאזמה או LCD עד תקציב של כ8000 ש"ח, מגודל של 32" ומעלה. אני לא ממש מבין בדגמים, לכן אני יכול לבקש מחברי הפורום שמבינים בעניין להמליץ על על מספר דגמים? בנוסף לזה אני לא יודע אם זה בכלל נכנס בתקציב, אבל קיימים מסכי LCD או פלאזמה טובים בגודל של לפחות 32" שהם HD-READY? אם כן אני אשמח מאוד אם תמליצו לי גם על כאלה. בתודה, דניאל.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  4. אני מעוניין לקנות טלויזיית LCD 32" לחדר, בנתיים מצאתי טלויזיה שנראת לי טובה ונכנסת בול בתקציב שלי (3800), מה דעתכם והאם יש המלצות אחרות? http://www.bestelectric.co.il/addprod.asp?productid=2532 ויש גם את זאת שאני מאמין שאפשר לקנות בבערך אותו מחיר: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?sp=ap&ai=2463391 עריכה - אם יש לכם הצעות למשהו יותר זול (אני אופטימי) אז בכלל טוב.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  5. שלום לכולם, אני רוצה לקנות DVD מקליט ואין לי שמץ של מושג בתחום הזה, אשמח לקבל עזרה. מה צריך לבדוק ואילו תכונות צריך לחפש ב-DVD מקליט ? האם יש חברות או דגמים מסוימים שמומלצים ברמות המחיר השונות ? תודה רבה למי שיוכל לשפוך קצת אור על הנושא...

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  6. תודה

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  7. Started by SendaRider,

חבר שלי מחפש לקנות כרטיס קול עד 800 ש''ח. יש לו Logitech Z-5500 והוא רוצה להפיק ממנה את המיטב, הוא חשב על ה-Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional‎ אבל נראה לי לפי הדיונים פה יש יותר טובים .. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 562 צפיות
  8. Started by asafgolan,

יש לי אפשרות להביא את הטלוויזיה הנ"ל ב3700 ש"ח כולל הובלה והתקנה - האם זה משתלם? בגדול אני מתכנן לחבר אליה מחשב למטרות צפיה בסרטי HD וסרטים באיכות DVDRIP סטנדרטית, וXBOX 360 התומך גם הוא בהצגת תכני HD. יש משהו עדיף באותו טווח מחיר?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  9. Started by J0n1,

יש לי כרטיס קול פנימי של הלוח אם Abit kv8pro (אין שם שום דבר מיוחד, כניסות אנלוגיות לסראונד ו2 אופטיות) וPS2 אני רוצה שהשמע יועבר לרמקולים שלי במחשב ולא לטלוויזיה, כיצד אפשר לעשות את זה? לקחתי את הבננה הצהובה וחיברתי בעזרת קונקטור לכחול במחשב (LINE IN) ולא שומעים כלום

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by IceMilk,

שלום, הגיעו לידיי 6 רמקולים של מערכות סטריאו +מגבר (ממש ישן! ) הכל עובד פיקס, רק בעיה אחת. אני לא יודע איך לחבר את הרמקולים ככה שישמעו צד ימין צד שמאל ומאחורה. יש לי במגבר סיסטם A וסיסטם B ולכל אחד מהם חיבור לשני רמקולים(החיבור של הרמקולים הוא משני כבלים ) אז זה נותן לכל סיסטם שני רמקולים. איך אני יכול לדעת שחיברתי נכון את הרמקולים? יש איזשהו טראק שמשמיע קולות כל פעם צד אחד או שיש שיטה מסויימת לעשות את זה? מקווה שהבנתם אותי , ותודה מראש!

11. Started by Netanel o_0,

מה ההבדל בין כרטיסי קול למשחקים ולעריכת\הפקת מוזיקה? איזה כרטיסים מומלצים עד 1000 ש"ח - ליצירת מוזיקה אלקטרונית? (זה לא לי). איך Esi Juli? E-mu 1212 Emu 0404 M-audio audiophile 192 שמות של כרטיסי קול (בכל טווחי המחירים) וקצת הסבר עליהם יהיה נחמד ;D תודה בכ"ז!

12. לנגן mp3. העדפה ל IN EAR כי אני ישתמש בהם מחוץ לבית.

13. לא חובה IN EAR...... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  14. Started by KOBRAMEN,

שלום, יש לי רמקולים של לוגיטק X-230, אני רוצה לקנות רמקולים חדשים במקומם התקציב שלי זה עד בערך 800 אולי 1000 ש"ח אם זה יצדיק את המחיר. מה שאני רוצה לדעת זה לאיזה רמקולים כדאי לי להחליף כדאי להרגיש בהבדל ממה שיש לי עכשיו ושגם יצדיקו את המחיר של הקניה, אני חושב אולי לקנות לוגיטק Z4 או Z2300 אבל אני לא מבין כל כך ברמקולים ואני קצת מבולבל, אשמח לקבל עזרה תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  15. Started by soundf,

האלן אבא שלי קנה מהעבודה בזול לפי מה שראתי בזאפ טלויזית LCD 32 אינץ דגם: Haier L32A8A-A1 http://www.haier-israel.co.il/mytec/product.asp?f=50&p=0 עכשיו היא מיועדת לחדר שלו כמה שאלות : 1.מה החיבור המומלץ ביותר לחבר את הTV לממיר של חברת YES , 2.מה הכי טוב בחיבור הDVD (אשמח מאוד לדעת מה הכי איכותי לפי סדר עולה) 3.חיברנו את הLCD בחיבור 21פינים SCART מהטלויזה ל אדיו L R ווידאו רגיל (המוכרים) ורואים ממש גרוע (הלחצנים של היס המוצגים במסך מרצדים וממש לא סימטרים ,ובסרטים מהDVDבוקס רואים נחמד) עכשיו השאלה הכי חשובה: אבא שלי רוצה לתלות אותה בחדר מול המיטה ,הם נמצאים ממנה במרחק של כ-3 מטרים , 4.מה הוא הדגם של המתלה לטלויזה המתאים (אני יודע שיש ל VSIA 100 ,150 וכו...…

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  16. Started by deyv,

שלום, יש לי X-530 ואני צריך כ.קול 5/7.1 שיש לו אפשרות(תוכנה/דריבר)לשלוט בכל רמקול בנפרד במקרה הצורך אני מוכן לעלות את התקציב ל200 אבל רצוי כמה שפחות(רק אם באמת שווה את זה) השימושיים העיקריים הם מוזיקה(בעיקר),סרטים וקצת משחקים חשוב לי שהכרטיס לא יפגע באכות השמע עריכה:הכרטיס חייב גם לתמוך בויסטה(כולל התוכנה שבאה איתו-אם יש) בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  17. המפרט של המחשב שלי: מעבד - Athlon 64 3000+ גיגה זכרון כרטיס מסך - geforce 4 Ti4200 אני מנסה לנגן סרטים באיכות 720P והמחשב שלי מקרטע. רואים תמונה אבל היא זזה בקפיצות כל כמה פריימים והסאונד הוא גם כן מקוטע. בדקתי ותוך כדי ניגון הסרט ניצול המעבד מגיע ל100%! האמת המחשב שלי לא חזק מספיק לנגן סרטים באיכות כזאת? או שהכרטיס מסך שלי יוצר את הבעייה? אני אשמח לשמוע מה אני יכול לעשות כדי לתקן את הבעיה ולנגן סרטים באיכות של 720P

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  18. הכל כתוב בכותרת... תודה לעוזרים

19. שאני אבין-אני פשוט מחבר את ה-DOK ל-DVD וזהו? לא צריך להמיר לסוג מסויים? אם כן-במה משתמשים בDVD? בקיצור מה צריך לדעת? יש כאן טריק?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  20. Started by ori-silver,

יש לי אלבומים ב-ape שכל האלבום הוא רצועה אחת גדולה של 300-500 מגה,אני מנסה להפריד את השירים ללא הצלחה כי ככל הנראה קובץ הcue פגום בחלק גבוה מהם,יש דרך לחתוך את הקובץ הגדול ידנית לאחר סיום כל שיר עם תוכנת עריכה מסוימת? לאחר שכל שיר מסתיים?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  21. Started by Stoned Junglist,

חיברתי מיקרופון רגיל כמו שצריך לחבר וכו', הבעיה שהוא לא עובד כאשר אני מסמן אותו על Microphone כמו שניתן לראות בתמונה, וכאשר אני משנה את הליין ל- REAR MIC - המיקרופון עובד אך עם רעשי רקע רבים וקשה להבין , עשיתי 1 MIC BOOST , עשיתי 2 MIC BOOST , שיניתי כל הגדרה שאפשר ועדיין אותה תקלה, והתקלה היא לא במיקרופו ןכי הוא עובד במחשב אחר בצורה מצויינת, הבעיה יכולה להיות או בכרטיס קול - שזה הסיבה שפתחתי את ה THREAD כדי לוודות שישנה בעיה בכרטיס קול ( SigmaTel Audio ONBAORD ) או שהבעיה היא בהגדרות, עשיתי GOOGLE הכל ולא הולך. אולי ישנו מושיע [attachment deleted by admin]

22. Started by SmurFin,

התחדשתי בכרטיס FATALTY CHAMPION SERIES ויש לי בעיה בחיבור חיברתי אותו ככה לפי התרשים שנותנים מהקופסא של הכרטיס לחיבור 5.1 1. מיציאת הDIGITAL שזה העליון , כבל PL לחיבור DIGITAL RCA ברסיבר 2. PL-FRONT ל 2 RCA ברסיבר לFRONT 3. PL-REAR ל 2RCA ברסיבר ל REAR 4. PL-CENTER ל2RCA ברסיבר לCENTER כל ה6 כבלים נכנסו לכניסת 6 CHANNEL בקיצור הסראונד לא עובד, מכירים תבדיקה של הכרטיס ימין קדמי, שמאל אחורי וכו האחוריים נשמעים כקדמיים ועכשיו שיחקתי בMOTOGP שמתי לב ששומעים בכל הרמקולים מה הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  23. Started by DarkLloth,

הייעוד הוא מערכת 2.1 טובה למשחקים ההתלבטות היא בין שני הדגמים הללו : Altec Lansing Atp3 ל JBL Creature 2 ההפרש הוא 50 ש"ח. השאלה האם יש משהו יותר טוב בטווח המחירים הנ"ל ואם לא איזה מהמערכות שהזכרתי יותר טובה...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. נהרסו לי האוזניות שבאו עם הנגן ואני צריך אוזניות כפתור (עדיף אלא אם יש משהו ממש כדאי שהן לא) עד 250 שקל עם אפשרות חריגה, לא חשוב לי שום דבר מיוחד רק שיהיו נוחות וכמובן איכות הכי גבוהה שאפשר. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  25. Started by ShayGTi,

מישהו יודע איפה אני יכול לראות את הטלויזיה הזאת בכפר סבא או באיזור?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים