עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני הזמנתי לפני כמה ד' את הרמקולים 5.1 של מיקרולאב ועכשיו אני זקוק לכרטיס קול שיתאים הכי טוב לרמקולים האלה בתקציב של בערך 200 שקל תודה רבה לעוזרים....

• 10 תגובות
    • 855 צפיות
  2. Started by darkman,

שלום. אני רוצה לקנות רמקולים +מגבר התקציב הוא בערך 3K יש איזה שהן חנויות באזור כפר סבא-רעננה-נתניה-הרצליה-תל אביב ששוות ניסעה כדי לבדוק בהן רמקולים?

• 9 תגובות
    • 855 צפיות
  3. ראיתי המלצה במפרטים מומלצים על הרמקולים microlab x23 כשחיפשתי השוואות והמלצות לא מצאתי הרבה ונראה שהרמקולים האלו לא מוכרים כל כך. מישהו כאן משתמש ברמקולים האלו ויכול לספר עליהם קצת. ואיזה אלטרנטיבות יש לי בטווח מחירים של 800-1000 שקל. אני צריך רמקולים לסרטים, מוזיקה ומשחקים. אני לא צריך משהו מקצועי אבל אני מעדיף להשקיע כסף נוסף בשביל רמקולים איכותיים.

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  4. עבור ידידה שלי שמתעסקת בעריכה של סרטים בנוסף לכך גם קצת שמיעה של מוזיקה.

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  5. Started by ranlandau,

שלום, אני מחפש מכשיר, המחיר לא קריטי, שידע להתחבר ב WIFI לכוננים שלי ולהקרין משם AVI MKV MP4 ובנוסף, אוכל להלקיט באיכות HD ולשלוח בפורמט מוכר, היש כזה דבר?

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  6. שלום, יש לי מדיה פלייר גרסה 10 שיוצרת דיליי ממש גדול בין הקול לתמונה (זה מתחיל מסונכרן, אבל אז נוצר דיליי הולך וגדל.. בסרט של 25 שניות הדיליי מגיע עד 6 שניות...) זה קורה גם כשאני מנסה לראות סרטים באינטרנט וגם בסירטונים קצרים ששמורים לי במחשב (כך שזאת כנראה לא בעייה בחיבור לרשת). יש לציין כי סרטים שלא מבוססים על נגן של המדיה פלייר (כמו ביו-טיוב) עובדים כמו שצריך... יש לי מחשב די ישן (פנטיום 3, 500 מגהרץ, 512 ראם), אבל השאלה היא אם זה לא אמור להספיק בשביל לנגן סרטון קצר בלי בעיות... למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? תודה!

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  7. Started by Mega_D,

שלום מקווה שזה לפורום הנכון כוון שזה נוגע לכל התחומים. אני מתכנן לקנות מחשב טלביזיה 3D ורסיבר חדש. בנוסף, יש לי כבר מקרן. (אני מצרף שרטוט קטן של תצורת החיבורים הרצויה) לצורך התכנים מהמחשב הסאונד והתלת מימד, כמובן שהמחשב יחובר ב HDMI 1.4 למגבר ומשם לטלביזיה. הדילמה שלי בקניית המגבר היא לגבי חיבור המקרן עם הסאונד: א. האם המחשב (דרך אותו הכרטיס מסך) יוכל להוציא תמונה ביציאת ה DVI ובו בזמן להוציא את הסאונד ביציאת ה HDMI ? או לחילופין, האם המגבר יודע לקבל את הסאונד מה HDMI בכל מקרה למרות שאני ישדר וידאו מ ה DVI ? או שאין דרך כזו ואני אצתרך לקנות מגבר עם שתי יציאות HDMI, אחת לטלביזיה ואחת למקרן ? ב.במידה ואצתרך לחבר בין המגבר (HDMI 1.4) למקרן (HDMI 1.3), האם זה…

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  8. Started by Ido Barash,

שלום חברים, עברתי לדירה חדשה בשבוע שעבר ובמעבר כנראה שנהרס לי HARMAN KARDON SB26 שלי :( אשמח לדעתכם על מספר דגמים: YAMAHA YAS 108 YAMAHA YSP 209 1300 HARMAN KARDON enchant כולם בערך באותו טווח מחירים של איזור ה-1600 שקל ונראה לי שהם מתאימים לצרכים שלי. חשוב לציין שאני לא איזה חובב סאונד מושבע ששומע כל ביט וביט או משחק עם הטרבל והבס.. אבל אני אוהב ליהנות מסרטי אקשן ורוצה חווית סראונד יחסית טובה. ה-SB26 הותיק שלי היה 5.1 ערוצים ומאוד נהנתי ממנו, אם כי הבנתי שזה לא כל כך משנה עם הטכנולוגיה של היום. ובנוסף - אשתי מעדיפה בלי סאב-וופר נפרד - לא יודע עד כמה זה מהותי. הוא יתחבר לטלויזיה…

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  9. יש לי כאן בעיה עם הסאונד בסרטים מסויימים.. התקנתי divx xvid ac3 ניסיתי להפעיל עם התוכנות : divx player windows media player 9 bsplayer winamp בכולם אני רואה את הסרט אבל אין סאונד.. ממש מוזר. למישהו יש רעיות? זה שם הקובץ של הסרט : X.DVDrip.AC3.DivX.iNTERNAL-TNL.CD1.avi תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  10. Started by tomse,

יש לי רסיבר של denon , פרונט של series סאב של infinity , וסנטר+surround של westra. חיברתי הכל כשורה, ורק ה2 פרונט עובדים משום מה ... הסאבוופר חיברתי לא טוב כנראה ואיך שחיברתי אותו האור פשוט נכבה(כאילו הוא נשרף...) איך אני מתקן את זה ? את הרסיבר חיברתי לאייפון בעזרת כבל אדום שחור מצד אחד צד שני AUX וחיברתי אותו דרך הערוץ DVD . מה הבעיה לעזאזל ?

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  11. Started by vilifood,

שלום, אני מתקשה במציאת אתר לצפייה ישירה שפשוט יתן לי לינק ויטען לי את הפרק, אני יודע שאני נשמע בוק, אבל על איזה אתר אתם ממליצים שמציע פרקים גם עם כתוביות?

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  12. Started by IG,

הי. אחרי פירמוט התחילה אצלי בעייה מאוד מעצנת: כל כמה שניות יש תקיעה בסאונד לשנייה- כאילו השיר נתקע על תו מסוים ו"מפרפר" אותו (עושה מעין "גרררר" על התו...) שללתי בעיית דריירים, עכשו אני מכבה את המחשב כדי לשלול בעיית חיבורים... אם למישהו יש עוד רעיון לגבי מה יכולה להיות הבעייה אני אשמח לדעת. מדובר בכרטיס קול creative sound blaster live! 5.1 מהגירסה הישנה יותר (עם שבב EMU10K1...) תודה לעוזרים. עידכון: ניקוי מגעים לא עזר... אגב, שמתי לב עכשו שהתקיעות האלה תוקעות לי את כל המערכת... הבארים הקופצים בתצוגה של הוינאמפ גם נתקעים במשך הפירפורים...

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  13. שלום לכם חברי פורום אודיו וקולנוע ביתי, אני חדש בפורום ויש לי מספר שאלות דחופות (להיום-מחר) לשאול לגבי מערכת רמקולים של 2.1, כרטיס קול. תקציב : 1000 ש"ח שאלות : 1) האם מערכת Altec Lansing MX6021 טובה ביחס לתקציב הנ"ל ? כמו כן חשבתי גם על SOLO C6 (מערכת 2.0), הבעיה היא שאין לי כל כך מקום למקמם דווקא לעומת ה ALTEC. 2) האם כרטיס קול מובנה אך טוב וחדש יחסית יתמודד איתם כראוי או שאצטרך להחליפו (במסגרת התקציב), ולהוריד את רמת הרמקולים ? דגם הלוח אם הוא GA-890GPA-UD3H בתודה מראש SSDZONE

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  14. Started by ZivX,

אחים שלי, תמליצו לי על רמקולים למחשב בסביבות 500-600 שח.. עכשיו אני לא יודע מה לבחו, 2.1 4.1 5.1? תעזרו לי.. הרמקולים הם לסרטים מוזיקה ומשחקים. תודה!

• 12 תגובות
    • 855 צפיות
  15. Started by slrr,

כל תוכנה איכותית תתקבל בברכה גם תוכנות בתשלום תודה...

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  16. Started by AMIR7710,

שלום אני מעוניין לקנות את הרמקול B2030A. אני רוצה לקנות רמקול בודד ולא זוג, לצערי אין לי תקציב לכך. רציתי לדעת האם יש אפשרות שכזו בכלל ? עדיף שהחנות תהיה באזור המרכז למרות שאני חושב שאפשר יהיה להזמין מחנות רחוקה. תודה

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  17. Started by amir85,

יש לי 2 קבצי DTS של סרט אבל ב VLC הוא מזהה רק אחד מהם... איך אני מתאים את השני או בודק תאימות ??

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  18. Started by def,

אני מעוניין לקנות נגן התכונות שאני מחפש הן: קטן יפה איכותי בלי יותר מדי גימיקים שאין בהם שימוש זכרון גדול יחסית והכי חשוב נוח וקל הנגנים שאני מצאתי הם: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=48682&item=5766186754&rd=1 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=48686&item=5765975993&rd=1 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=48683&item=5765316934&rd=1 ה ARCHOS AV420 נראה לי הכי מתאים איזה דגמים אתה ממליצים כמובן שלא דווקא מהדגמים האלה יום טוב ושבוע טוב!

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  19. Started by Odedb52,

שלום..! לאחרונה אבא שלי התעניין שוב בנושא הפטיפון ששוכב אצלנו במחסן. הדגם הוא Technics sl-1700. השאלה שלי היא כמה הוא שווה היום? הפטיפון עובד ללא כל שום בעיה.. הדבר היחיד שאני לא יודע אם משפיע הוא סדק קטנטן (לא שבור..) במכסה העליון. אז אשמח אם תענו לי.. גם את השווי בלי קשר לסדק הזה ,וגם אם הסדק משפיע בכלל - מה יהיה המחיר כאשר הוא קיים? תודה מראש, עודד ב.

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  20. Started by gombn,

מבקש חוות דעת על ה INSPIRE 4.1 4400 מבחינת סאונד לקולנע ביתי ומוזיקה תודה!

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  21. אני מחפש כרטיס פשוט במחיר הכי מינימלי שקיים... רציתי לדעת אם יש דברים מיוחדים כלשהם שאני צריך לדעת לפני שאני קונה כרטיס טלווזיה שיתחבר לממיר של HOT תודה

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  22. יש לי רסיבר ישן ענתיקה של מרנץ דגם :marantz 2216b הוא שווה משהו? כי אני מחפש רסיבר לסטריאו אבל אחד איכותי משהו יכול לתת לי פרטים עליו? תודה מראש ;D

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  23. אוקיי אז נתחיל בתקציר קל ברשותי האייפוד מהדגמים החדשים, 30 ג'יגה שנקנה בחודש אוגוסט האחרון בארה"ב. בהתחלה הכל היה מצוין, פשוט מושלם! קצב ההעברה (דרך פיירוואיר של קריאייטיב..) היה בסביבות ה 4-5 מגה לשניה (!) ואז משום מה הוא נהיה מאוד מאוד איטי.. הוא החל להעביר בסביבות החצי מגה ופחות (שזה אסון למי שמעביר ג'יגות שלמות של מידע..). אז הבנתי שאומרים כי יש בעיות עם כרטיס הקול של קריאייטיב (למרות שזה עדיין נראה לי מוזר כי הוא עבד טוב מאוד עם הקריאאיטיב, אז מה קרה לו?! ביום אחד הכל התקלקל?! נשמע חשוד..) אבל אמרתי ניחא, וקניתי כרטיס פיירוואיר וקיוויתי לטוב ו.....זה עדיין באותה מהירות אתם לא יודעים כמה מתסכל זה! בעוד כמה ימים אני טס לפולין ורוצה להעביר משהו כמו לפחות עש…

• 9 תגובות
    • 855 צפיות
  24. Started by MarkK2003,

מה המצב אנשים! טוב אז ככה אנחנו רוצים לקנות מערכת קולנוע ביתית מקצועית הכוללת קדמיים אחוריים סנטר וסאב אני צריך שתביאו אתרים עם ביקורות על מערכות ואם אפשר גם המלצות. האתרים כמובן לא חייבים להיות ישראליים העיקר הביקורות. תמליצו לי גם על חנויות סאונד טובות בארץ. תקציב למי ששואל: 15000 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  25. Started by haim652,

יש לי בלוח אם 3 חיבורים מאחורה. עד השצלחתי לכוון את הדרייבר עדיין יש לי בעיה. 3 היצאיות מאחורה של הלוח אם הם 1.מיקרופון 2.אוזניות 3.רמקולים עכשיו יש לי בעיה, באזניות נניח אני שומע כל סאונד שיש. אבל ברמקולים אני שומע רק נניח שירים, סאונד של משחקים או כל סאונד אחר אני לא שומע. מישהו יכול בבקשה לעזור לי ולהגיד לי דרך לפתרון? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 855 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.