אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
אוקי אז ככה מאז שקיבלתי את המחשב החדש(מפרט בחתימה) התחילו לי כל מיני רעשי רקע ממש ממש מעצבנים. בהתחלה הייתי בטוח שהבעיה היא בדיסקים (PRINCO DVD-R X4) שעליהם צרבתי את הגיבויים של הMP3. אבל שמתי לב שאם יש לי קפיצה בשיר בשנייה מסוימת, בפעם אחרת זה לא יקרה שם. כלומר הקפיצות הם לא במקומות קבועים. מה שפוסל פאקים בשירים. חשבתי שהבעיה בכבל(האופטי שמחובר ל SOUNDSTORM) אבל אין לי כבל אחר להחליף אותו. ניסיתי לשחק איתו קצת ונדמה היה לי לפחות שזה משתפר. כשהכנסתי דיסק מקורי של AUDIO לא היו קפיצות ולא רעשי רקע, מה ששוב מפיל את האשמה על השירים. אבל כשהורדתי עכשיו מאי מיול(אמממ אני אמרתי את זה? ) שירים חדשים גם בהם יש קפיצות!! אז זה לא יכול להיות שגם השיירם הישנים שהיו בסדר וגם הח…
-
- 9 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס טלויזיה הבא: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=11751192&g_kind=1#detail כדאי לקנות אותו ? לצורכי הקלטה וצפיה בלבד... ללא עריכה וכו'
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
הי. אחרי פירמוט התחילה אצלי בעייה מאוד מעצנת: כל כמה שניות יש תקיעה בסאונד לשנייה- כאילו השיר נתקע על תו מסוים ו"מפרפר" אותו (עושה מעין "גרררר" על התו...) שללתי בעיית דריירים, עכשו אני מכבה את המחשב כדי לשלול בעיית חיבורים... אם למישהו יש עוד רעיון לגבי מה יכולה להיות הבעייה אני אשמח לדעת. מדובר בכרטיס קול creative sound blaster live! 5.1 מהגירסה הישנה יותר (עם שבב EMU10K1...) תודה לעוזרים. עידכון: ניקוי מגעים לא עזר... אגב, שמתי לב עכשו שהתקיעות האלה תוקעות לי את כל המערכת... הבארים הקופצים בתצוגה של הוינאמפ גם נתקעים במשך הפירפורים...
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שמתי לב שתחום האודיו במחשב שלי זקוק לשיפור והתחשק לי מערכת סראונד. יש לי תקציב של 200 עד 250$. אני עוקב אחרי השוק כבר הרבה זמן, אבל רק עכשיו אני רוצה לבצע קניה. אצל חברים שלי ראיתי את הYamaha TSS1, או את הATP5 (למרות שזה לא 5.1, אבל בכל זאת - מערכת לא רעה בשביל תקציב שכזה.) בכל מקרה, אני לא מוצא כיום בשום חנות בארץ את אחת משתי המערכות האלו (למען האמת, ראיתי את הTSS1 במקום אחד או שניים, אבל רק את הגרסא בצבע לבן, ומה לעשות - אני רוצה אותה שחורה! ). האם יש למישהו עצה בנושא, או בעצם - יודע אם יש את אחת משתיהן בדיוטי פרי? בעוד שבועיים תהיה לי גישה לדיוטי פרי בארץ, או בכלל, לחנויות בניו יורק ובוושינגטון, אבל בכל זאת - אני מעדיף לקנות בארץ בהרבה. אז אם אפשר, להת…
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי רמקולים של קריאטיב למחשב (inspire 5400) וכרטיס קול creative soundblaster live!5.1 (לא 24bit). ומשום מה שאני שומע mp3 הסנטר לא עובד....(והוא תקין....בדקתי את זה). ושאני רואה סרט דיוידי הוא כן עובד. בדקתי את ההגדרות בדריברים והכל נראה לי בסדר ומכוון....אז אם יש למישהו מושג מה הבעיה שיעזור לי!!
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לחבר לפטופ של לנובו לLCD של UNIDEN ואני לא מקבל תמונה ציבעונית יש לי VISTA עם כרטיס מסך של אינטל אני משתמש בכבל S-VIDEO עם 4 פינים במחשב וSCERT בטלויזיה. ניסיתי ה כ ל..... (החלפה בין כל מצבי הPAL החלפה בין שקעים שונים בTV הגדרות צבע בטלויזה והגרות צבע במחשב) אגב- יכול להיות שזו הבעיה... בכניסה של המחשב יש 7 חורים, ואני משתמש בכבל עם 4 פינים, אבל שניהם S-VIDEO....
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
למיטב זיכרוני נאמר שהם מיוצרים באותו מפעל... הם נראים יחסית אותו הדבר פרט לכך של A-400 יש שלט. האם הם זהים גם באיכות השמע? אגב, A-200 ו X-Force 3 הם גם דיי זהים...
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הנגן למינידיסק? האם ניתן להקליט ממש מכל מכשיר למינידיסק כלומר: מתוך מערכת סטיראו/טלויזיה/מחשב/מקור חיצוני למיני-דיסק ? האם לכל המינידיסקים ניתן להקליט שיר כקובץ MP3? האם יש הבדל משמעותי בין הדגמים השונים? ומה הכי מומלץ? בכלל, מה עדיף מינידיסק או נגן MP3? תודה
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
בגדול אני משחק. צריך אוזניות איכותיות למשחק. יש לי כרטיס קול XFI אז צריך משוה שימעו טוב מהם.. בנוסף גם אני שומע שירים וסרטים באוזניות. 60 אחוזים משחקים 20 סרטים ו20 שירים. ככה בערך מתחלק שימוש באוזיות שיש לי כרגע. בא לי לעבור לאוזניות איכותיות יותר. תודה .
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
LUXEON V998H 5.1 REMOTE http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_336&products_id=2253 אפשר איזה חוות דעת?? כדאי לקנות אותם? או יש משהו אחר יותר טוב ויותר זול? ???
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, קניתי מערכת רמקולים, 5.1 ויש לי בעיה אני לא יודעת לאן לחבר כל כבל וכבל כי יש שם יותר מידי.. וממש התייאשתי.. מי יוכל לעזור לי? :s05: :'(
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב כשכאשר אני שומע מוסיקה, אם זה בנגן או ביוטיוב, המוסיקה כל כמה רגעים נתקעת וממשיכה, מתקעת וממשיכה. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס קול, ניסיתי להפעיל סריקה על המחשב באמצעות אנטי וירוס, ולא מצאתי שום דבר. הבעיה לא נפתרה לי, כבר יחסית הרבה זמן יש לי את הבעיה הזאת, וכל פעם זה רק מחמיר. למישהו יש אצע או המלצה מה לעשות בכדי לפתור את זה. נכון לעכשיו אני רואה את הפיתרון כפירמוט של המחשב, אך אני לא בטוח אם גם זה יפתור את הבעיה. אם זה רלוונטי אני מחובר באמצעות רסיבר למחשב באמצעות חיבור אופטי. תודה רבה לעוזרים מראש.
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש ברשותי אוזניות Shure E2C ואוזניות super.fi 5 Pro מושבתות בגלל כבל קרוע. הבעיה שאני לא מכיר בעל מקצוע שיודע לתקן אוזניות מהסוג הזה. אם מישהו בפורום יודע לתקן או מכיר מישהו מתקן אשמח לשלם סכום יפה על הטרחה והחומרים.
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים וראיתי את ה-Logitech Z560 שעולים 1850ש"ח, רציתי לדעת למה הם כל-כך יקרים? מה ההבדל ביניהם לבין רמקולים 4.1 של לוג'יטק שעולים 600ש"ח חוץ מההספק של ה-Z560? חוץ מזה הם מציאים עוד משהו? תודה מראש, מתן.
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
בבקשה עזרה עם הנושא הזה? מה מומלץ - חשוב שיהיה איכותי ונוח - זה לבוס שלי והוא צריך את זה לשיחות ארוכות לחו"ל וחשוב שישמעו אותו מצוין ושהוא ישמע אותם
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
חשבתי על הדגם הזה AVerMedia AVerTV Hybrid Volar HX ממה שהבנתי הוא דגם מחודש של AVerMedia AVerTV Hybrid Volar ??? ? מה ההבדל בין הדגם הזה? ТВ-тюнер AVerTV Hybrid Volar HX - Windows 7 TV Starter Kit אשמח לשמוע עוד המלצות
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך חוות דעת על טלויזיה "40 תוצרת Samsung דגם LA40M81B.
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אהלן יש לי מערכת רמקולים למחשב של קריאטיב (אינספייר 2.1) ובעוד כמה ימים אני אמור לקבל רסיבר ישן ורמקולים (שני רמקולים). אם אני אקנה את הfortisimo 3 אני יוכל להפוך את שתי המערכות האלו למערכת 4.1? כלומר לחבר את הקריאטיב ביציאה של הקדמי ואת הרסיבר ליצאיה האחורית. כרגע יש לי ויברה 128 אם זה משנה משהו
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני צריך משהו בנפח 512 מגה או ג'יגה, שיהיה פשוט להפעלה. לא רוצה לשלם יותר על אופציות שיהיו מיותרות כמו רדיו, voice recorder וכו'. די חשוב שיוכל לנגן גם WMA, אבל אני אתפשר גם על נגן טוב שלא עושה את זה. אם מישהו מכיר ויודע לספר על נגן ספציפי שתומך בעברית (או אפשר לשדרג לו FW לגרסה שתומכת עברית) זה מאוד מאוד מאוד יעזור לי (הבנאדם לא שומע מוזיקה לועזית! בכלל!) אני לא מכיר כ"כ את מה שהולך בארץ וגם יוצא מנק' הנחה שיהיה יותר זול לקנות בארה"ב אבל אם אני טועה, אני אשמח אם תתקנו אותי. תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
לאחר שקראתי כל סקירה אפשרית וכן את מדריכי ההוראות של שני הנגנים הנ"ל אבקש את עזרתכם בעניינים הבאים: א. הבנתי שכדי להשתמש ב ifp799 כדיסק און קי יש לעדכן את הפירמוור שלו, אך אז העברת הקבצים היא רק בקצב של usb 1.1. הייתי רוצה לדעת האם במצב זה ניתן גם להעביר שירים מהמכשיר למחשב (דבר הנמנע לפני העדכון, בשימוש בתכנת ניהול הקבצים המקורית). כמו כן אולי מישהו יודע להעריך האם בעיית קצב ההעברה האיטית תיפתר על ידי עדכון עתידי נוסף? ב. האם מישהו יודע להעריך האם עתיד להיכתב עדכון לתמיכה בעברית מימין לשמאל לשני המכשירים? ג. האם מישהו מכיר את בעיית ה samsung בסדר הקבצים, שכשהאותיות הראשונות של שם הקובץ זהות הוא איננו מתחשב בשאר? ד. האם מישהו מכיר את בעיית ה samsung במחיקת ה settings האיש…
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אחים שלי, תמליצו לי על רמקולים למחשב בסביבות 500-600 שח.. עכשיו אני לא יודע מה לבחו, 2.1 4.1 5.1? תעזרו לי.. הרמקולים הם לסרטים מוזיקה ומשחקים. תודה!
-
- 12 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי לשאול איך הרמקולים האלה http://www.eacan.com.cn/e-e1100a5.htm ולמי שיש אותם אשמח לדעת אם הם שווים את המחיר היחסית זול 450 ש"ח ? אני לא מחפש איזה מערכת משהו מפוצץ. בסלון יש לי קולנוע ביתי וסטיראו למוזיקה ב 15000 שקל (: אני פשוט רוצה משהו נחמד שיעשה את העבודה במשחקים וקצת מוזיקה שאני ליד המחשב זה הכל. אם יש לכם הצעות יותר טובות במחיר הזה אשמח לשמוע... רק אל תציעו את ה 4400 של INSPIRE כי אני שונא ת'צליל של הקיראטיב. דרך אגב , הרמקולים EACAN בדגם 4.1 דומים קצת לאלה שעולים חצי מהקריאטיב נשמעים פי 10 טוב מהם .. בגלל זה רציתי לדעת לגבי הדגם 1.5 למי ששמע. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טלויזיה 42 FULL HD , יש לי מספר חברות שאני מוכן לקנות מהן, מצאתי כמה דגמים שנראים לי מספקים. רציתי לבקש חוו"ד של אנשים שיש להן אחד מהדגמים האלו. אם הם מרוצים מהמוצר , אם היו הפתעות רעות וכו הדגמים 42 LCD FULL HD פנסוניק דגם TH-L42U20 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1SVTHL42U20 42 LCD FULL HD מסדרת Toshiba Regza דגם: 42RV600. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JW42RV600 42 LCD LG Full-HD עם 4ms וחיבור USB Divx בפורמט HD http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HC42LD460 42 LCD LG Full-HD עם 4ms וחיבור USB Divx http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HC42LD420 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
או שיש איזה אפשרות כלשהי להוסיף ל-H140 תמיכה בעברית?
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אהלן, כרגע אני משתמש בכרטיס און בורד שיש לי מתוצרת רילטק ובמערכת 5.1 מדגם z5500 של לוג'יטק(בשימוש כללי- גם סרטים גם משחקים וגם מוזיקה). אין לי אפשרות לחבר את המערכת בחיבור דיגיטלי(קואקס או אופטי) כי שתיהם תפוסים לממיר ולPS3... ולכן נשארה לי האפשרות האנאלוגית... וכאן שאלתי... האם אני ירגיש בהבדל במידה ואני יחליף את כרטיס הקול שלי? במידה וכן, איזה כרטיס מומלץ לשימוש כללי כמו שלי(יכולות INPUT לא מעניינות אותי)? תודה רבה! Hzur
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-