אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש איזה DVD פשוט- מאלה שעולים 200~ ש"ח... אני צריך משהו שמנגן כמה שיותר פורמטים (AVI,MPGE, DIVX, AC3....), עם ממשק נוח ויחסית אמין... הייה לי אחד של פיילוט, שעבד בסדר שנתיים ואז מת (כנראה נדפק לו משהו במגש של הדיסק וכנראה שיעלה יותר לתקן אותו מאשר לקנות חדש...) בקיצור- איזה חברות\ דגמים מומלצים יותר? (אני מכיר איזה דגם של גרטס שיחסית בעייתי...)
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
ובכן מסתבר בסוף שהDVD כן עובד, לפחות הקטע של השמע. איך אני יכול לחבר את הDVD למחשב כך שישמעו בסראונד או לפחות בסטריאו? להלן צילומים של היציאות של הDVD והמחשב: המחשב ניסיתי לחבר כבל שבצד אחד הוא 3.5MM ובצד השני הוא מתפצל לשתי בננות אדום ושחור וחיברתי אותם לAUX אבל כל מה ששמעתי זה רעש סטטי [הרמקולים של המחשב היו מחוברים ליציאת האוזניות שנמצאת בקדמת הDVD. למרות שניתקתי את כניסת הAUX הרעש הפסיק...] האם יש דרך לחבר את הרמקולים?
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
למה במערכות רמקולים למחשב אין כניסה אופטית TOSLINK? זה נחשב איכותי יותר? כי יש לי בכרטיס הקול יציאה כזאת וזה מרגיז שאין לי לאן לחבר
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, (וואי הרבה זמן לא הייתי פה) יש לי פה איזה 10 שירים שהם לא קובץ MP3 וזה ממש חרא אז אני צריך תוכנה שתהפוך את השירים לקובץ MP3 תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
טוב היו לי לא מעט דגמי IEM ואוזניות לניידים: PX100,CX300,JBL 220,UE SUPER FI 5 PRO היום הבאתי זוג נוסף לאחר שה-JBL נהרסו,ה-AKG 324P. 259 שקל בבאג,שמעתי אותם פעם אבל היום קניתי ושמעתי הרבה ואהבתי מאוד את הסאונד. אמנם הם לא ברמה של הSF5 pro שהיו לי ,אבל הם גם הרבה יותר זולות.... הבאס יותר חזק והם קצת יותר חדות מה-CX300 בגלל שיש להם מבנה שונה(דרייבר אותו דבר). אני אתן להם קצת BURN IN אני מאמין שהסאונד ישתפר עוד יותר... הבעיה היחידה בהם היא שהחוט מאוד דק והחיבורים לאוזניות עצמן לא נראים כל כך חזקים. אז להיזהר עם זה... מומלץ! ועכשיו אזהרה: להתרחק כמו מאש מה-BOSE TRIPOT שעולות בסביבות 600 שקל. האזנתי להם היום זמן ממושך והאיכות שלהם פשוט על הפנים,אין מילה אחרת! בנוסף הן גם לא נו…
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
עד עכשיו חשבתי על הדגם של LG Scarlet 42LH70YR ב6500 ש"ח. ועכשיו מוכר מסוים המליץ לי על הטלווזיה TH-L42S10 של pansonic ב5690 ש"ח בטענה שהטלוויזה הנ"ל זולה וטובה יותר מהLG. אשמח לשמוע האם יש אמת בטענתו .
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש לאחרונה אוזניות גיימינג זולות. הדגם שחיפשתי לאחר המלצה פה בביקורת של האתר הוא Plantronics 780. לאחר חיפושים מצאתי מישהו שיש לו למכור לי Plantronics 777. יד 2 (פתוח, לטענתו לא ממש השתמש). מה ההבדלים בין שני הדגמים?
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היו לי בעיות בהקלטה עם המיקרופון, אז ניסיתי לעדכן את הAUDIO STUDIO ועכשיו זה לא עולה לי בכלל, מישהו יכול להביא לי את הדרייבר המעודכן ביותר או דרך לפתור את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס פשוט במחיר הכי מינימלי שקיים... רציתי לדעת אם יש דברים מיוחדים כלשהם שאני צריך לדעת לפני שאני קונה כרטיס טלווזיה שיתחבר לממיר של HOT תודה
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הנגן למינידיסק? האם ניתן להקליט ממש מכל מכשיר למינידיסק כלומר: מתוך מערכת סטיראו/טלויזיה/מחשב/מקור חיצוני למיני-דיסק ? האם לכל המינידיסקים ניתן להקליט שיר כקובץ MP3? האם יש הבדל משמעותי בין הדגמים השונים? ומה הכי מומלץ? בכלל, מה עדיף מינידיסק או נגן MP3? תודה
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני זקוק לעזרה בבחירת נגן MP3 בתקציב של 500 ש"ח, אם יש אפשרות למשהו ממש יותר טוב - אפשר להגדיל את התקציב ל-700 ש"ח. חשוב לי מאוד שיהיה נפח גדול מסוג פלאש, איכות ועוצמת סאונד טובה וחזקה, קלות שימוש (iPod נחשב כקל לשימוש). חשבתי ללכת על e250, אבל אני לא בטוח בקשר לגלגלת שלו - היא לא כמו ב-iPod, היא באמת זזה - בגלל זה יש סיכוי שהיא תתקלקל (בעכבר שלי לדוגמא, הגלגלת כבר לא נתספת טוב ובגלל זה אני לא אוהב חלקים נעים). על מה אתם ממליצים? מה אתם אומרים על ה-e250?
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-
-
האוזניות יתחברו למחשב ואם צריך אוסיף מגבר שיתחבר למחשב וממנו אתחבר לאוזניות, המוסיקה שאשמע לרוב היא אלקטרונית,קלאסית וגאז. האמת שכבר הלכתי לאיבוד בקריאה מרובה על כול סוגי האוזניות ועד כה הכי קרצו לי ה AKG 701 ,DT770 ומבחינת מחיר חשבתי על Audio-Technica ATH-M50 אנא עזרו לי להגיע להחלטה . תודה
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
Both are 256MB, both have a litle LCD, which is better? I have now the lexar, but I can replace it with the muvo for quite the same cost. Is it worth the time? is it worth anyway? Or should I just keep the lexar? Thanks, prexus
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסקמן איכותי, אבל לא יותר מידי יקר. תקציב: 400 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
כל חובבי האוזניות בטח מכירים כבר את Head-Fi.org. החברה הותיקים יותר מכירים גם את פטריק, לא? ובכן, הוא מפציץ שוב. וכיוון שמדיי פעם אני ועוד כמה פה מהפורום זורקים בדיחות שקשורות אליו ואל החריגה הלא נורמאלית שלו מגבולות הטעם הטוב, חשבתי הפעם לשתף את את הפחות ותיקים. חברים, אני מציג בפניכם את הדיון האחרון שלו, הלא הוא: K1000 with Dual Micro Mono-Filament cable - less contact with conductor, more detail! ולציטוט נבחר שלי: .(אגב, למי שלא מכיר Nordost Valhalla היא סידרת כבלים למערכות סטריאו) Anatoli.
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אנחנו עכשיו מחפשים לקנות טלויזיה 42 אינג ואף יותר גדולה.... יש כל כך הרבה דגמים וסוגי טכנולוגיה לכל חברה... אנחנו כנראה נקנה טלויזיה בסגנון של ההקרנה האחורית... על מה הייתם ממליצים? אני רואה דיי הרבה techtv והם כולם שם מדברים על ה DLP ועד כמה שהם טובות... ועל טלויזיה ספציפית של סמסונג/ עם אני לא טועה זאת אחת מאלו (בעיקרון כולןDLP http://www.gearbits.com/archives/000063.html http://www.samsung.com/Products/TV/ProjectionTV/TV_ProjectionTV_HLM437W.htm http://www.popsci.com/popsci/bown/article/0,16106,387780,00.html עם יש משהו אחר? יותר טוב? משהו חדש איכותי יותר אולי שיוצא בקרוב?
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות רמקולים +מגבר התקציב הוא בערך 3K יש איזה שהן חנויות באזור כפר סבא-רעננה-נתניה-הרצליה-תל אביב ששוות ניסעה כדי לבדוק בהן רמקולים?
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
עבור ידידה שלי שמתעסקת בעריכה של סרטים בנוסף לכך גם קצת שמיעה של מוזיקה.
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
קשה לי להחליט אם אני מגביל את עצמי לסוג אזניות מסוים, כרגע אני משתמש באזניות כפתור סנסהייזר. עיקר השימוש האזנה למוזיקה וצפייה בהופעות חיות במחשב נייד ובסמרטפון GALAXY בדרכים (אוטובוס, רכבת,מטוס...) חשוב לי שהבס יישמע ושהווליום יהיה כמה שיותר גבוה שניתן. מאיפה להתחיל והאם יש המלצות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
יש לי כאן בעיה עם הסאונד בסרטים מסויימים.. התקנתי divx xvid ac3 ניסיתי להפעיל עם התוכנות : divx player windows media player 9 bsplayer winamp בכולם אני רואה את הסרט אבל אין סאונד.. ממש מוזר. למישהו יש רעיות? זה שם הקובץ של הסרט : X.DVDrip.AC3.DivX.iNTERNAL-TNL.CD1.avi תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס קול שיתאים לגיימרים .... אני מוכן להשקיע עד 1000 ש"ח , אבל עדיף פחות כרגע יש לי creative 7.1 se ואני מחפש איכות הרבה יותר גבוהה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
-
יש לי די וי די ביתי עם יציאה אופטית אבל לאחרונה כאשר אני מחבר אותי לכניסות אופטיות (מיני דיסק, רסיבר ONKYO) יש קפיצות בסאונד. אני יודע שזאת היציאה האופטית ולא קפיצות בדיסק בגלל שהמספרים של זמן הנגינה ממשיכים לרוץ. מה אני יכול לעשות? אולי יש איזה דיסק שאני יכול לצרוב ויתן איזה שוק למערכת ויגרום לה לרוץ מחדש או משהוא? תודה רבה, יאיר.
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
סופשבוע נעים לכולם (: יש לי רמקולים שקיבלתי (לא חדשים) של creative. דגם SBS 2.1 370. הרמקול השמאלי עובד כמו שצריך אבל הרמקול הימני לא משמיע קול בכלל. עשיתי גם בדיקה דרך המחשב שעוברת על שני הרמקולים וגם שם הימני לא משמיע קול. אודה מאוד לעזרה. אם צריך עוד פרטים אשמח לספק (אני לא מבינה גדולה בזה, אז אם תוכלו להגיד מה אני צריכה לחפש). תודה!
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
אהלן חברים, חבר טוב שלי קונה רמקולים חדשים ממש בתחילת שבוע הבא. שתי האופציות היחידות שהוא רוצה זה אחת מאלו שבכותרת מכיוון שלי יש את האלטק לאנסין הוא התלהב אבל מאוד התלהב מצד שני מהלוג'יטק, לפי מה שהוא קרא באינטרנט ובביקורות. עכשיו הוא משתמש בהם המון למוזיקה \ משחקי מחשב וסרטים - עם נחלק את זה מדויק זה ככה : 50 אחוז משחקים , 25 אחוז מוזיקה , 25 אחוז סרטים. הוא לא מעוניין במערכת 5.1 , אם יש המלצות ל 2.1 ברמה הזו אני אשמח, אבל עוד יותר הוא ישמח לשמוע מה עדיף ה Altec או הלוג'יטק בעיקר מבחינת עוצמה ואיכות.
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-