אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
ההחלטה בין GAME THEATRE 7.1, AUDIGY ו-AUDIGY2 אני צריך כרטיס לשמיעת מוסיקה דרך רמקולים 2.1 (ATP3) וחיבור למערכת לראיית סרטים אני צריך שליטה נפרדת על עוצמת הקול לרמקולים ולמערכת + אפשרות לנגן לשניהם בו-זמנית ראיתי ש-AUDIGY עולה 400 ש"ח ל OEM ו-450 לרגיל AUDIGY 2 עולה 550 ל-OEM (באקסלנט) מה חסר ב-OEM? והאם הAUDIGY2 שווה 100-150 ש"ח נוספים ? תודה
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זוג Wharfedale Diamond 8.4 רצפתיים כקדמיים, זוג Diamond 8.2 כאחוריים, וסנטר של הסדרה? שווה כמערכת רמקולים שתיכנס בתקציב? מה אתם אומרים על הרמקולים? טובים? ואיזה רסיבר כדאי לקחת שהוא ייסתדר עם הרמקולים? אני לא רוצה רסיבר חלש שלא מתאים לעוצמה של הרמקולים ואז או הוא או הרמקולים יישרפו אם אני אגביר את הווליום. אני צריך שהכל ייכנס בתקציב, על מה אתם ממליצים ומה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
קניתי את ה X-FI ולאחר המון נסיונות ממש לא הצלחתי לקבל את מה שרציתי אני הולך להחזיר אותו או למכור נראה מה יקרה עכשיו אני מחפש כרטיס קול שיחליף אותו היציאה צריך להיות אופטית, שיכנס לרסיבר ויוציא 5.1 אני קיבלתי המלצה פה לAuzenTech HDA X-Plosion 7.1 DTS Connect http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3526 עכשיו אני לא יודע אם זה האופטימלי בשבילי גם אם יש המלצות למשהו אחר זה יהיה טוב אבל אני רוצה שהכרטיס יוציא הכל ב5.1 מוסיקה סרטים משחקים
-
- 9 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין שני המסכים אני אשמח לקבל קישור או הסבר מעוניין לקנות מחר בחנות הציעו לי את 37wl58p אבל לא מצאתי עליו ביקורת או משהוא כדי שאני אוכל לעשות השוואה ואם אפשר להתאים לו כ.מסך עד 1500 שקל בשני המכשירים יש תמיכה בHD יש כ.מסך שתומך ? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום אני מחפש דגם של אוזניות כפתור של חברה איכותית ומוכרת עם כבל קצר ובלי קונטרול(בשביל שאני יוכל לחבר לקונטרול קיים של נוקיה) יש למישהו רעיונות? ראיתי את AKG K315 שמצא חן בעיניי אבל יש לו קונטרול ווליום וכבל ארוך אבל אני לא בטוח (יכול להיות שניתן להוציא אותו? כאילו זה מחובר עם פלאג? ככה זה ניראה מהתמונה אבל אני לא בטוח) רק מסתבך עם כל החיפוש מכירים איזה דגם? אני ממש כבר חיפשתי הרבה ודגמים עם קונטרול של AKG תומכים רק באייפון
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לאוזניות סגורות לטלוויזה סרטים וקצת מוזיקה. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום חברים. היום קיבלתי טלוויזיית LCD, מה שסולל את הדרך למערכת מדיה מגניבה בבית, שמבוססת על windows 7 (את ה- LCD חיברתי עם כבל D-Sub 15, למי שמתענין). השימוש העקרי שלי הוא לראות סרטים בפורמט mkv, כרגע 720p, כי זה מה שהמעבד שלי מתמודד איתו וטוב לי עם זה. לפני כמה שנים קניתי DVDR והשאיפה שלי היא לחבר את המחשב אל המכשיר כדי להשתמש ב- רמקולים (5 + באס) כדי לצפות בסרטים. השאלה היא איך אני עושה את זה. למחשב שלי כרגע אין יציאות אודיו מתוחכמות, חוץ מהיציאה הרגילה לרמקולים (השקע הירוק) יש כאן תמונה שהעלה מישהו של ה- DVDR שלי, עם כל החיבורים - http://img12.imageshack.us/i/cimg1639.jpg אין ספק שאני יכול לחבר את היציאת אודיו הרגילה מהמחשב שלי ל- RCA האדום והלבן עם כבל שממיר, אבל אנ…
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
המלצה לאוזניות (in ear) לmp3 עד 500שח. אפשר לחרוג אם זה שווה את זה . ה E2C נחשבות לאוזניות טובות? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
קניתי את הנגן הנל והיום לאחר שנפל לי מהכיס על הרצפה הוא פשוט הפסיק לעבוד, בקיצור יש עוד נגן מומלץ באזור ה 300-400 שקל , 512 mb ושיהיה קטן ויתאים לריצות? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אהלן אני צריך המלצה לרמקולים למחשב עד 170 שקל עדיף 2.1 לשימוש בסיסי(אפילו הרמקולים של ה 30 שקל היו מתאימים לי אבל אני רוצה להשקיע טיפה) תודה לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות לmp3 ב250 שקל אפשר למצוא משהו סביר בתקציב עכשיו לא אכפת לי שהאוזניות יהיו קליפס כפתור קשת רק שלא יהיו גדולות מידי
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
לפני שהלכתי לישון הוא עבד כהלכה, כשהתעוררתי הוא פשוט נדפק! כשאני מדבר הצד השני אומר שהוא שומע את הקול רקע, את ההקלקות שלי בעכבר וגם את השירים שאני שם! האם זו בעיה בהגדרות או פיסית באוזניות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אלה הרמקולים שאני מתכנן לקנות ויש לי כרטיס קול און בורד 6 ערוצים אז מה אתם אומרים על הרמקולים וכמה הם אמורים לעלות?
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
ראיתי המלצה במפרטים מומלצים על הרמקולים microlab x23 כשחיפשתי השוואות והמלצות לא מצאתי הרבה ונראה שהרמקולים האלו לא מוכרים כל כך. מישהו כאן משתמש ברמקולים האלו ויכול לספר עליהם קצת. ואיזה אלטרנטיבות יש לי בטווח מחירים של 800-1000 שקל. אני צריך רמקולים לסרטים, מוזיקה ומשחקים. אני לא צריך משהו מקצועי אבל אני מעדיף להשקיע כסף נוסף בשביל רמקולים איכותיים.
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מחוברים בחיבור ישיר, חלשים ביחס לקדמיים ולסנטר האם מדובר בבעיה תוכנתית בקודקים/מקום אחר, או שבסרטים יוצרים בכוונה ערוץ אחורי חלש יותר? כרטיס קול - creative audigy על WIN7 64BIT תודה.
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי כאן בעיה עם הסאונד בסרטים מסויימים.. התקנתי divx xvid ac3 ניסיתי להפעיל עם התוכנות : divx player windows media player 9 bsplayer winamp בכולם אני רואה את הסרט אבל אין סאונד.. ממש מוזר. למישהו יש רעיות? זה שם הקובץ של הסרט : X.DVDrip.AC3.DivX.iNTERNAL-TNL.CD1.avi תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
אמממ, קודם כל, תודה שנכנסתם. עכשיו, אני מעוניין לקנות נגן מבוסס HD, שיהיה מ 4 G +. חשבתי על הקריאטיב, או האייפוד, או האיי ריבר, אני לא בטוח. עכשיו, אני הייתי מעוניין לשמוע את המלצתכם, מקומות לקנות (גם בחו"ל, מישהו שאני מכיר בא משם), ולמה אתם ממליצים, בראשי פרקים. חשוב לי: שיהיה שלט, זאת חובה. גודל קטן. זמן סוללה סביר. זה עקרונית, כמובן שישנם עוד דברים, אבל אלו העיקריים. דווקא הנפח משני, כי 4 או 20, שניהם מספיקים. בתודה מראש, גבריאל.
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה המלצה לנגן טוב שלא יתפרק לי אחרי יומיים. וכמו שאמרתי עד 1000 ש"ח ולא פחות מ-2 ג'גבייט. תודה רבה לכולם
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם קנו לי איפוד וידאו 30 ג'יגה בייט, ויש לי כמה שאלות: 1. שקיבלתי אותו הסוללה הייתה על יותר מחצי, אז הטענתי את האיםוד בטעינה ראשונית ואחרי שעה וקצת הסוללה הייתה מלאה...זה הגיוני? טעינה ראשונית היא 4 שעות לפחות.....וחוץ מזה, המטען הוא חשמלי.... 2. איך שהוצאתי את האיפוד מהחשמל אחרי איזה 7 שעות נגמרה לי הבטריה!!! זה הגיוני? עשיתי שימוש רגיל, קצת תמונות, קצת מוזיקה, ללא וידאו. 3. מישהו יודע איך להעביר סרטים לאיפוד?! המרתי עם תוכנה אחת ולא הצלחתי להעביר את הסרט,ואחר כך קודדתי את הסרט עם תוכנה אחת ושוב הסרט לא עבר, למה זה?! אמורים להעביר סרטים כמו שמעבירים שירים אבל זה פשוט לא עובר לי! 4. האם יש תוכנות אחריות שיכולות להחליף את האיטונס?! 5. ומה זה תוכנת Drug&Dr…
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
איך הרמקולים Eacan E-510 ? ביחס לקריאטיב או לוגיטק [br]פורסם בתאריך: 31.03.2007 בשעה 13:15:40 מקפיץ אולי בכל זאת מישהו מכיר, שמע, חוות דעת :s05:
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
-
לפני מה שאני אבקש אם זה לא שייך לפה בבקשה לא לנעול רק להעביר את זה לפורום המתאים תודה אז ככה יש לי קלטות וידאו ואני מעוניין להקליט את זה על המחשב עכשיו איזה כרטיס טלויזיה אתם ממליצים שרואים באיכות טובה לא צריך HD ובזול התקציב שלי הוא 300ש''ח ללא חריגות חנויות מועדפות אם יש לכם משהו מומלץ באזור ראשון או חולון וכו אהיה טוב ותודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מבקש חוות דעת על ה INSPIRE 4.1 4400 מבחינת סאונד לקולנע ביתי ומוזיקה תודה!
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
אהלן אני ממשיך בחיפוש שלי אחר זוג רמקולים לחדר, ונתקלתי כמה פעמים בדגם הבא- JBL ENCOUNTER http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=864 האם הדגם יכול להתחבר לטלוויזה, ואם כן, הוא יעשה עבודה טובה לסרטים? האם הוא מנגן מוזיקה בצורה טובה מספיק בשביל משתמש רגיל?
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ איתך בנוגע לטלוויזיה הבאה: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=GR373821&Cat2Cat1ID=1885&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE איך היא מבחינת מחיר? ו"תפוקה" שהיא נותנת עבור המחיר? האם היא שווה משהו? ואיך קוראים לשיטת שידור באיכות מאוד גבוהה אידפניישן משהו כזה? האם היא תומכת בזה? ועוד כמה שאלות בורות סליחה פשוט לא מבין בתחום. האם ניתן לחבר לטלוויזיה הזו DVD כמו כל TV? וממיר גם? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-