עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by asichen,

כל פעם שאני מגביר אאת הווליום במחשב אני שומע רעשים מחרידים ושאני מזיז את העכבר אני שומע רעשים באותו הקצב שאני מזיז את העכבר... אגם המחשב מחובר למערכת שלי...

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  2. יש לי Creative Inspire 4.1 אני שומע רק ב2 רמקולים... יש לי Creative SoundBlaster Live! 5.1 Digital - כרטיס קול תעזרו לי בקשה שיניתי ל Quadrophonic וכל מיני במאפיינים ועדיין רק ב2 אני שומע

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  3. רציתי לשאול האם זה מקטין את חייו של הרמקול הפטנט הזה,והאם זה מופיע גם בכול הרמקולים למחשב ולא יעדתי.??? תודה על שיתוף הפעולה.!

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  4. היום הביאו לי DVD לחדר מהדיוטי פרי. זה של LG עם וידאו וDVD ביחד! אבל לא הצלחתי לחבר אותו קיבלתי איתו שני כבלים: הראשון זה חיבור SCART בצד אחד, ובצד שני יוצאים 6 חיברוי RCA- כניסת אודיו שמאלית, יציאת אודיו שמאלית, כניסת אודיו ימינית, יציאת אודיו ימנית, כניסת וידאו ויציאת וידאו הכבל השני זה חבירו שנקרא AERIAL וצד שני זה חיבור שנקרא RF... ??? בטלויזיה יש לי חיבור SCART, חיבור אחד שכתוב לידו AUDIO ועוד חיבור שכתוב לידו VIDEO AV IN... מה לעשות?? לאן לחבר?!? אני צריך עוד כלבים או מתאמים או מה שבא איתו זה מספיק???

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. טוב דילמה שלי היא בין 2 מערכות ששתיהם הם מאותה חברה רק שאחת היא 5000w והשניה היא 4000w וההבדל בניהם הוא 225 שקל ולהגיד לכם דורי אין לי 225 שקל לבזבז ככה סתם אז עכשיו אני בא ושאול אותכם מה יותר משתלם הראשונה או השניה !!!!! והאם יש ממש הבדל בין 5000w לבין 4000w והאם ההדבל שווה את ה 225 שקל הפרש בניהם !!! המערכת הראשונה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_705&products_id=3035 שהיא עולה 525 שקל והיא 5000w המערכת השניה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_705&products_id=3036 היא עולה 299 שקל היא 4000w והיא עומדת בתקציב שלי !!! היתלבטות היא בין שתיהם תגידו מה יותר משתלם (עם תקציב כמו שלי שיש לי איזה 300 שקל) ואם יש לכם מערכות 5.1 ב…

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  6. Started by fffSSS,

1) יש לי דיסק dvd שיכפלתי איזה סרט... בשביל ליראות את הדיסק בDVD עכשיו הלכתי לחנותואבא שלי שיכפל מי קסטא לדיסק DVD עכשיו במחשב רואים רק 50-60 אחוז מי הסרט אבא שלי הלך לחנות אמרו לו שהדיסק תקין אז דוד שלי אמר לי תבי את הדיסק אני איבדוק אותו בDVD (של הטלוויזיה) אז רשום NO CD ב2 הדיסקים אז זה אומר שהDVD שלו לא תומך בדיסק לא? עכשיו בDVD שלי רואים איזה 50-60 אחוז מי הסרט ואז זה רושם סיום הסרט.. אז זה אומר בטוח 100 אחוז שזה בעיה בדיסקים איך שהם העתיקו? יש לי את התוכנה אזות אולי התוכנה לא טובה?יש תוכנה יותר טובה? PowerDVD Version 5.0.1130-Deluxe 2) עם אני צורב סרט לדיסק רגיל (לאדיסק DVD) אז אפשר לראות את הסרט בDVD של טלוויזיהי?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  7. יש לי הד כשאני שומע צלילים מהמחשב. כשאני נגיד עוצר באמצע השיר יש הד של מיקרופון כזה איך אני מבטל את זה ?!?

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  8. היי , אני מתלבט בין 2 נגני mp3 (פלאש) אני צריך שתעזרו לי לבחור אחד, אבל תסבירו למה . הSandisk 1GB וה iRiver IFP799 1GB עכשיו, האייריבר טיפה יותר איכותי ונקי מבחינת צליל , אבל רק טיפה. יש לו זמן סוללה אדיר (יכול להגיע עד 40 שעות!) , ההקלטה שלו מעולה , והוא קטן ויפה . אבל לפי מה ששמעתי הוא מסובך וקשה לתפעול , וחוצמזה הוא יקר בארץ ( 1400 שקל בשביל 1GB ) , האייריבר 799 היה ב10 נגני הפלאש המובילים בעולם . הסאנדיסק , זול יותר מהאייריבר, גם לו יש איכות צלילי נקייה וטובה , אבל פחות מהאייריבר . זמן סוללה לא רע ( יכול להגיע ל-12 שעות ) , יש לו הקלטה לא משו ( שומעים רשרושים ) הוא יותר קטן מהאיירבר, ולדעתי גם יותר יפה ( אבל זאת רק דעתי ) והוא מאוד נוח לתפעול ו…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by XMB,

שהמחיר לא יעניין אותכם.. המחיר לא הבעיה ,הבעיה מה הכי איכותי מבניהם: Creative Labs Zen Micro 5GB MP3 http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=10795 iRiver H10 5 GB MP3 Jukebox http://www.iriveramerica.com/prod/hd/h10_red.aspx iPod mini 4GB NEW Digital Music Player http://www.apple.com/ipodmini/ חשבתי ללכת על הiRiver האדום שם מה אתם חושבים? תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Creative X-Fi XtremeMusic או Creative Audigy 2 ZS השימושים שלי הם משחקים סרטים ומוזיקה והדגש על איכות אז אני אומר מה יספק אותי מבחינת איכות כי אני קונה רמקולים של אלטק לנסינג תודה

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  11. Started by dviraz,

שלום אני חדש כאן! הודעה ראשונה, ואני מתלבט בין 3 רמקולים! 1. Altec lansing ATP 3 2.1 שעולה 484 ש''ח 2. Altec Lansing 2100 2.1 שעולה 585 ש"ח 3. Altec Lansing VS4121 2.1 547 ש"ח עריכה: אחרי קריאת ביקורות באינטרנט ראיתי שה SV4121 יותר טוב מה 2100. האם שווה לי לשלם עוד 100 שקל בשביל ה2100? ומה דעתכם על ה VS4121? תודה רבה למי שעוזר!!

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  12. יש לי ווקמן והייתי רוצה לטעון אותו בmp3 איך אני עושה זאת?????

13. לפעמים אני מוריד סרט ויש את הפסים המעצבנים מלמעלה. איזו רזולוציה אני צריך על מנת שלא היה אותם? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. יש לי כבל SVIDEO בצד אחר ובצד שני כבר בננה צהובה ואני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזה הכרטיס מסך שיש לי הוא 7900GT זה הכבל שיש לי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  15. קניתי מחשב ולוח ?945P-S3 s775 Conroe ויש שם כרטיס קול 7.1 INTEL HD השאלה שלי מה עדיף להשתמש בהרקולס(שבזמן האחרון מקרטע) או במה שיש על הלוח , מה שיש על הלוח זה מה שרושמים באתר עליו: Intel® High Definition Audio Intel® High Definition Audio enables premium digital sound in the PC for an immersive surround sound experience. In addition, Intel HD Audio delivers multiple audio channels in your PC so you can listen to two different streams simultaneously in two separate rooms. ד"א יש לי Creative Inspire 5200 5.1

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  16. Started by מירו,

טוב אז ככה לפי כמה המלצות כאן החטלתי שאם אני רוצה לשמוע סאוד נורמאלי בלי צפצוף עם הרסיבר שיש לי אני צריך לקנות כרטיס קול ולא להשתמש בכרטיס שיש לי בלוח אם. הלכתי לסניף הקרוב ביותר לביתי של KSP וקניתי את הכרטיס. חיברתי התקנתי את הדרייברים (שדרך אגב אני צריך להוריד להם עדכון ואני לא יודע מאיפה) ועדיין שאני מחבר את הכרטיס למערכת אחרי גובה מסויים של ווליום אני שומע צפצוף(שונה העומנם אבל עדיין מרגיז) ומה שיותר מרגיז זה שזה באותו ווליום בערך זה אפילו לא ירד מעט.. וזה לא בעיה בכבלים למה יש לי כמה כבלים בכולם ניסיתי ובכולם יש את הבעיה. מה שכן כשחיברתי לחיבור הלבן גם שמעו צליל הרבה יותר עם הפרעות אבל עדיין שמעו (וכאשר חיברתי את הרמקולים שלי ATP3 אליו לא שמעתי כלום) השאלה שלי …

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  17. בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=290467.0 הלכתי למספר חנויות לשמיעת מערכות קולנוע והנה המערכות שאהבתי: 1. סט 5 רמקולים של וורפידל דגם דיימונד 9 (2 רצפתיים, שני מדפיים וסנטר) - עלות 4000 ש"ח (אולי אפילו 3.5 אלף) 2. זוג מדפיים mission שהמליצו לי לשמוע בתור קדמיים + סנטר ואחוריים של JAMO - עלות 3390 ש"ח שלא משתווים לשניים האחרים 3. סטלייטים 5.1 של קנטון (לא זוכר את הדגם אבל אין להם הרבה רמקולים) שהרשימו אותי לטובה יחסית לגודל שלהם- עלות 1200 ש"ח (בן דוד שלי עובד בזה והוא יכול להביא לי במחיר הזה, בחנות זה עולה 2690 ש"ח) אז ההתלבטות היא ככה: אין לי מספיק כסף לקנות את כל המערכת בפעם אחת אז חשבתי לקנות קודם את המדפיים (של מספרים 1 או 2) ואח"כ לקנו…

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  18. Started by אלעד13,

קודם כל סליחה על שניסיתי למכור פה... זה לא יקרה שוב עכשיו סתכלו יש לי 2 רמקולים ריצפתיים גדולים בחדר (שאגב חזר מתיקון לפני שבוע מישהו מכיר את הבאנדם הזה שמתקן רמקולים ברמת גן?) וכל רמקול הוא 18 וואט אראמאס עכשיו הרמקולים הם משנות ה70 הם לפחות בני 35 שנה אז שמעתי שיש איזה שיטה ישנה למדידית הוואטים אז מישהו יכול להגיד לי כמה וואט בערך הרמקול שלי? ועוד דבר הרמקולים מחוברים לרסיבר... ונמאס לי אני רוצה מגבר סטריאו איכותי וטוב כמה זה יעלה לי? עם בארץ אז רק יד שניה ועם בחול אז ראשונה ראיתי כמה דגמים.... למשל זה http://www.guybuys.com/amp-one-a.html איך הוא? בואו נגיד שיש לי 200 דולר למגבר בחול ויד שניה בארץ זה אפשרי? נ.ב אני שומע רק מוסיקה לא סרטים ובקושי משחקים שאני יכול להסתדר…

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  19. אני קצת לא מעודכן בקשר לזה.. למי מיועדים מכשירים כמו IPOD, IRIVER, IAUDIO X5? והאם נגני הFLASH שווים משהו? אני ואח שלי רוצים מכשיר שניתן יהיה לרוץ איתו ולהקשיב לו אני מניח שמה שהכי מתאים זה נגני FLASH תקנו אותי אם אני טועה. מה אתם ממליצים?

• 49 תגובות
    • 4.1k צפיות
  20. שלום, יש לי 4 שאלות : 1.מה ההבדלים בין הסנהייזר CX300 לאוזניות CX300-II החדשות כביכול? 2.אני מעוניין לרכוש אוזניות עם איכות שמע מצוינת ושלא יפלו לי בהליכה\ריצה כמו אוזניות כפתור(ואני לא מעוניין בקשת),שמעתי שיש כמה סוגים טובים(AKG K321 והאוזניות של סנהייזר שציינתי למעלה ועוד...) 3.אם מישהו יודע מה ההבדל בצבע של הפלאג ושל הפסים שעליו ויכול לעזור לי אני אודה לו מאוד אני מודע לכך שפלאג בצבע זהב טוב יותר מצבע כסף אך לא יודע במה ושפסים שחורים טובים יותר משחורים אבל שוב->לא יודע במה. 4.מהו טווח טדרים?והאם הוא הדבר המשמעותי ביותר שצריך שיהיה גבוה באוזניות.

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  21. Started by TYSON,

קודם מה המצב אני חדש... ההורים שלי טסים חודש הבא לברצלונה וביקשתי מהם שיקנו לי את ה IPOD... 10 ג'גה עכשיו כמה בערך זה צריך לעלות? הבני ש 300 דולר בערך... ולא הבנתי משהו מהסקירה שלו... שמרגע שמנתקים את המכשיר מהמחשב אין אפשררות למחוק או לערוך קבצים מה זאת אומרת?!?! שאין אפשרות מחיקה?!?! מה שהקלטת שתשמע עד סוף חייך ?? חח ??? וגם ראיתי פה משהו שואל איזה חיבור עדיף USB או משהו אחר.... מה ההבדל? ואמרו שהשני יותר טוב אז למה שמישהו יבחר USB ? תודה רבה לעוזרים... ודרך אגב... אחלה אתר\פורום! פעם ראשונה אני פה

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  22. אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי כי אני דיי עצלן,למישהו יש מושג כמה עולה התקנה כוללת של הרדיו דיסק עצמו כולל הטוויטרים והרמקולים? ועוד שאלה שאני לא ממש חושב שקשורה לפה אבל לא רוצה לפתוח עוד ת'ראד היא למה מוכרים בסטים של רדיו דיסק ורמקולים שההספק שלהם הוא נאמר 450 וואט אבל המגבר המובנה ברדיו דיסק מסוגל רק ל4 יציאות של 40 וואט? צריך לקנות גם מגבר בשביל הרמקולים אשר יהיו בסלון של האוטו?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ההורים קונים פלאזמה/LCD לסלון... ויש לי כמה שאלות בנושא.. נגיד ואני רוצה ליראות סרטHD שהורדתי מהאינטרנט...לדוגמא: The.Fast.and.The.Furious.2001.DVD5.720p.HDDVD.x264 מה אני עושה..? אני צריך צורב blue ray מיוחד וגם נגן blue ray שמיתחבר לטלוויזיה? או שיש אפשרות פשוט ליצרוב את זה בצורב רגיל? כי אם לא אז מלבד קניית הטלוויזיה החדשה על טכנולגיית הHD צריך להוציא עוד 4וחצי אלף על נגן blue ray ועוד 3אלף על צורב .... תודה.

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  24. Started by Moo,

היום קיבלתי את האולימפוס (המחודש) ויש לי כמה שאלות: ראיתי שהזכירו כאן שקיימת קושחה (FIRMWARE) לא רשמית של אולימפוס שנותנת יותר ווליום, אפשר לינק? ועוד שאלה - אתם יודעים איפה ניתן לקנות נרתיק לנגן? תודה

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  25. Started by OZ123,

1.האם יש כיסוי שמגן עליו??? 2.האם איכות התמונות טוב??? 3.ואיזה פעולות מיוחדות יש בו חוץ מלראות תמונות??? 4.איך הוא ניטען על ידי USB או שקע חשמל??? 5.האם צריך לרוקן את הסוללה ואז לטעון אותה??? הרבה שאלות אבל זה חשוב לי בבקשה תענו

• 1 תגובה
    • 519 צפיות

דיונים חדשים בפורומים