אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
האם יש הבדל שמצדיק 500 שקל בין שני הכרטיסים? אני צריך את הכרטיס למוזיקה משחקים וסרטים האם יהיה הבדל שאני ישמע במשחקים נגיד או בסרטים או במוזיקה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
המלצות לטלויזיה LCD. ללא הגבלת תקציב(כמובן אני לא מליונר אז לא להפריז). מינימום 37" בגודל. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני מעוניין להשתמש באופציית הטלוויזיה של המסך. הצלחתי שיראו תמונה, אבל אין לי מושג איך לשמוע את מה שאני רואה. האם יש דרך חוץ מאשר לקנות את הרמקולים של DELL? יש לי כרטיס קול creative audigy 2 zs בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אבקש המלצה לטלוויזיה רגילה (לא דקה) , מיקום - סלון מואר בעלת חיבור אודיו וידאו(לפלייסטשיין)(DVD) אם ניתן 2 חיבורים כאלו - 1 אחורה וקדימה או שניים אחורה תודה מראש על כל תשובה
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אהלן חברים... אחד מזוגות האוזיות שיש ברשותי הוא the plug מתוצרת koss... עם האוזניות הגיעו 2 זוגות של ספוגיות גומי/אטמי אוזמניים/שקר כלשהו שמתבשות עליהן... 2 הזוגות התבלו לי... האם מישהו יודע היכן בארץ הקודש אפשר לקנות/להזמין/למצוא/לגנוב את הגומיות הנ"ל? תודה
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
<p>מחפש אוזינות איכותיות מ200 שקל ומטה לmp3\4</p><p>תודה שמואלל</p>
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני מחפש כבר איזה שבוע שבועיים , ולא ממש מתקדם הייתי בחנויות שמציגות מסכים אבל או שלא היה להם חיבור כבלים או שהיתה תקלה..... היום אפילו הייתי בחנות , וניסו למכור לי מסך של SONY , ואני קולט שכל שאר המסכים בזום כדי להוריד איכות... בקיצור כנראה אי אפשר לדעת יותר מדי בתצוגה כי הם משנים את התנאים לפי מה שרוצים שתקנה מה אתם ממליצים מבין הבאים ? Sony p2530 Sony u2530 Samsung R81 היטאצ'י LD9000 טושיבה A3000 LG lc53 אם למישהוא יש הצעה אחרת אשמח לשמוע מטרת המסך בעיקר צפייה בכבלים אבל גם לחיבור למחשב וDVD וחולי.....
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
לסלון למטרות 90% HOT 10% מחשב... מה אתם אומרים על sharp lc42sa1?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני מחפש טלויזיה ע"מ לחבר אותה למחשב בסלון. בחרתי בטלויזיה 32" כי זה המקסימום לפני לאישתי תגרש אותי. יקר התפקיד זה לחיבור מחשב (80%) וצפיה בשידורים בכבלים (20%) חיבור למחשב זה ע"מ לצפות סרטי DVD וסדרות (הכל הורדות מהאינטרנט). קניתי לפני שבועיים מכונה כביסה כביסה חדשה ונכון לעכשיו אין לי טלויזיה (מחובר מסך 17" ישן), לכן, מחיר זה קריטי תודה מראש להמלצות
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
האם הרמקולים האלה טובים? ואמרו שלא שומעים את הרמקולים האחוריים ששומעים מוזיקה האם זה נכון?
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלוםם האם מישהו יודע מה ההבדלים בנייהם? חוץ מהכפתור שליטה? והמיקרופון המשמש כדיבורית האם יש להם אותם נתונים? אני צריך את זה לאייפון...
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לאוזניות בתקציב של 350 ש"ח. השימושים הם סרטים, סדרות ומשחקים. לא אשמע איתן מוזיקה. יש אפשרות לקנות מאיביי ומהדיוטי פרי. ככה שאפשר להמליץ על אוזניות שעולות יותר ואני כבר אנסה למצוא בזול יותר. אם אפשר אז אני רוצה המלצה לכמה דגמים. ראיתי את ה HD212, ואני יכול להביא ב250. יש לי אפשרות לקנות גם HD515 ב300 שקל. אבל קראתי ביקורות לא טובות עליהם. כדאי לקחת אחד מהשתיים? עד עכשיו הייתי עם זלמן 5.1.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום למומחים אבקשם עצתכם בנושא קניית רמקולים המיועדים לחיבור למחשב בחדר קטן. דרישות רצויות: 2.1 , שלט לא הצלחתי למצוא מערכות רמקולים בעלות שלט אלחוטי - האם קיים דבר כזה? בכל מקרה, עדיפות לשלט רחוק או לכל הפחוט שלט חוטי , עדיפות אך לא הכרחי שניתן יהיה לתלות על הקיר - כמו X230. איכות סאונד - סבירה. חשוב שלא יהיו כל מיני מנורות ולדים כחולים / חרטא אלא רק רמקולים נורמאליים. תקציב - 400 שח לכל היותר, עדיפות ל 300 ש"ח. עד כה ראיתי מערכות רמקולים אבל הבעיה היא השלט (היעדרו) - למשל ATP3, X230 וכו' עצות?
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי I-Station של Logic3 ויש בו בעיה אחד הרמקולים(בבאס) ניסית לפתוח אותו כדי לראות מה הבעיה אך לא הצלחתי . אם אין מעבדה אז מקום מומלץ לתקן אותו (באזור המרכז). [glow=red,2,300]תודה לעוזרים[/glow]
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה על רמקולים בין 400-500 שקל, השימוש העיקרי הוא מוזיקה מהמחשב וסרטים אני ממש לא מבין כלום בנושא ואשמח לעזרה ממי שמבין... תודה
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשוב שיהיה כסוף ומאתר אינטרנט אמין.
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה לקנות מסך LCD של 26'' וחשבתי ללכת על המסך היפייפה של סמסונג http://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=413346 רצוני לדעת מה דעתכם על המסך הזה ? ועוד שאלה איך אני יכול לדעת איזה מתלה מתאים הLCD הזאת ? הבנתי שיש כמה סוגים של מתלים עם מקומות אחרים בחורים שלהם . . . עזרהההה , תודה מראש. . . לירן .
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
-
שלום ..חבר שלי רוצה לקנות רמקולים למחשב בעיקר למוזיקה (המלצתי לו על X530) ...בקיצור הוא הלך לבאג ואמרו לו שבמוזיקה הוא לא ישמע את הרמקולים האחוריים (לא דווקא ב X530 אלה בכל 5.1) זה נכון הדבר הזה ??ואם כן כדאי לו לקחת JBL 2.1??
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
בימים אלו אני מתכוון לרכוש כרטיס קול של Creative המיועד בעיקר למשחקים ושמיעת מוסיקה (אלקטרונית 99%) ההתלבטות שלי היא בין.. Creative SoundBlaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro ל.. Creative X-Fi Xtreme Audio ניסיתי להתייעץ עם מספר אנשים האם יש הבדל משמועותי לצרכים שלי בין שני כרטיסי הקול שמצדיק הפרש של 300 שח" אך עושה רושם שחוץ מהמותג Fatal1ty ובאנדל שונה אין הבדל באיכות הסאונד ובשורה תחתונה אני יקבל את אותה רמת ביצועים וסאונד לצרכים שלי. אני מניח שממש חשוב שאני יציין שאני משתמש אך ורק באוזניות. HD515 אם זה משנה. ואין בכוונתי להשתמש ברמקולים וכדומה. אז שאלתי היא כזאת. אין לי בעיה להוסיף 300 שח" ולקנות את ה Fatal1ty אבל מישהו יכול לאשר לי שאכן יש הצדקה להפרש המחירים או שכדאי…
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מה המגבר הכי זול שאני יכול למצוא ואיפה? הכוונה בארץ כמובן... אני רוצה מגבר לאוזניות רק בשביל הוויליום, כי יש לי אוזניות ממש טובות של STEEL SERIES (לא ברמה של המקצועיות, אבל עדיין ממש טובות) ואין להן מגבר כזה על הכבל שלהם לווליום.. ואם אפשרי למצוא בתקציב כזה מגבר עם שליטה על טרבל ובאס אז בכללל... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אז ככה רציתי לברר אם יש נגן מוזיקה למחשב שאיכות הפלט באמת איכותית ועדיפה בהרבה על תוכנות אחרות לא הייתי בטוח אם זה מתאים לפה או לפורום תוכנה ככה שאם לא אשמח אם תעבירו
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה, בעיקר כדי להקליט תוכניות שונות שמשודרות. אני לא מבין בזה כמעט כלום, אז רציתי לשאול- את הכרטיס טלויזיה אני מחבר לממיר או לשקע טלויזיה שבקיר? אם זה לשקע בקיר, אז אפשר לקלוט דרך המחשב בדיוק כמו שאני רואה בממיר של יס? ומה ההבדלים בין כרטיסי הטלויזיה השונים? האם משהו בסביבות ה200 שקל יספיק, או שכדאי להשקיע יותר? על מה אתם ממליצים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את ה x-530 בימים הקרובים, והבנתי שלמרות שיש לי בלוח 8 ערוצים אני לא אוכל לשמוע מוזיקה בכל 5 הרמקולים אלא רק בשתי רמקולים וכדי לשמוע את כל החמש חובה לקנות כרטיס קול. זה נכון?
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-