עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Nihility,

הממיר מחובר לרסיבר עם HDMI. הרסיבר מראה שהאות שהממיר משדר הוא 2 ערוצים בPCM. בהגדרות של הממיר מוגדר Dolby - ON התקשרתי לתמיכה שלהם והם אמרו לי לחבר עם קואקסיאלי ושזה יסדר את הבעיה, חיברתי, עדיין אין סראונד. למישהו זה עובד בסדר? -------------------------------------- הסתדרתי, כמובן שלחבר קואקסיאלי במקום HDMI זה אידיוטי. מה שעשיתי היה עדכון קושחה לממיר. הוצאתי מהחשמל, לחצתי אסקייפ וחיברתי בחזרה לחשמל, זה תהליך של כרבע שעה. אחרכך הגדרתי את הדולבי שוב וזה עבד בHDMI. זה עובד רק ב national geographic ולא בערוץ הסרטים של הHD שזה ממש חבל.

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  2. הייי אנשים.. אני רוצה לרכוש ת'הרמקול של Logitech Z 5500 בארה"ב ודוד שלי בא לבקר ת'משפחתי אז רציתי לנצל לקנות שמה יותר בזול.. אבל הקופסה של Logitech Z 5500 ענק מאוד והאם אפשר להביא לפה (לישראל)? מבלי שאני יקנס וגם שמעתי שמותר להביא למטוס עד 20 קילו האם זה נכון? בתודה

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  3. אני צריך המלצה לרמקולים 5.1 אלחוטיים למחשב. מיועד לשירים סרטים ומשחקים.... תקציב:2000-3000 כמה שיותר זול. בתודה מראש אלעד

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  4. Started by נואשת,

אנא עזרתכם! פרמטתי את המחשב שלי ונשארתי ללא דרייבר לכרטיס קול שלפי pc wizard הוא ככל הנראה VT8233/A ac'97 Enhanced ואני פשוט לא מצליחה למצוא היכן להוריד את הדרייבר המתאים. לוח האם שלי הוא ASUS P4VP-MX במידה ויש לכך חשיבות. ממש תודה מראש

5. Started by AmirNadav,

שלום.. אבא שלי מעוניין בנגן mp3. הוא רוצה שיהיה בו אופציה להקלטה (באיכות טובה..), רדיו, ולפחות 1GB מקום (גם 1gb מספיק). חיבור Line-in, רצוי אך לא חובה (רק אם נכנס בתקציב). תקציב, 1000 ¤ (אנחנו קונים בארה"ב) תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  6. Started by overload,

יש לי בעיה ושאלה, קודם הבעיה: אני לא מצליח להבין למה אבל אי אפשר לכבות את הריסיבר מהשלט שלו, אפשר לכבות ולשלוט על כל מכשיר שיהיה לי בבית בחמש שנים הבאות אבל על הריסבר לא! אפשר לכבות אותו רק מהכפתור הגדול שעל המכשיר, ואני לא אוהב לעשות את זה זה עושה בום חזק ברמקולים, אני לא חושב שזה בסדר. מישהו יודע אולי מה הבעיה? ולשאלה: למה כל פעם שאני מפעיל את הריסיבר אחרי שהוא מכובה שומעים רעש של זימזום חזק מאוד ברמקולים שנעלם אחרי 15 דקות? אולי זה קשור לזה שאני מכבה את הריסיבר מהמכשיר ולא השלט ? בבקשה תעזרו לי :-\ .

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  7. האוזניות יתחברו למחשב ואם צריך אוסיף מגבר שיתחבר למחשב וממנו אתחבר לאוזניות, המוסיקה שאשמע לרוב היא אלקטרונית,קלאסית וגאז. האמת שכבר הלכתי לאיבוד בקריאה מרובה על כול סוגי האוזניות ועד כה הכי קרצו לי ה AKG 701 ,DT770 ומבחינת מחיר חשבתי על Audio-Technica ATH-M50 אנא עזרו לי להגיע להחלטה . תודה

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  8. שלום, כמו שכתוב בכותרת, אני רוצה להקליט כמה שירים שיש לי על המחשב לקלטת. ניסיתי לחבר את המחשב למערכת פנסוניק שיש לה טייפ מקליט, ניסיתי את כל שלושת הכניסות שיש לי על הכרטיס קול וזה לא הקליט כלום. למישהו יש רעיון איך להקליט?

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  9. היי , אני מחפש משדר סאונד אלחוטי מהמחשב לריסבר. האם יש כאן מישהו שמתמצא בנושא ויכול להמליץ לי על מכשיר מסוג זה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  10. Started by Evilized,

המחיר הוא עד 3000 שקל ובעיקר לראות סרטים מהמחשב וYES חשוב שיהיה חיבור HDMI איך הטלויזיה HAIER L32R1 מוכרים אותה ב2700

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  11. Started by dino,

שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים וראיתי את ה-Logitech Z560 שעולים 1850ש"ח, רציתי לדעת למה הם כל-כך יקרים? מה ההבדל ביניהם לבין רמקולים 4.1 של לוג'יטק שעולים 600ש"ח חוץ מההספק של ה-Z560? חוץ מזה הם מציאים עוד משהו? תודה מראש, מתן.

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  12. יש ברשותי מערכת קריאייטיב T7900 7.1 אני משתמש בה על כרטיס קול פנימי אני מעוניין בחוויה יותר מעצמיה של סאונד מחפש כרטיס קול ל 7.1 שיהיה במחיר סביר ניגש לעניין גג עד 600 שקל שיוכל לעבוד טוב אם הרמקולים האלה ולהעצים תחוויה אם יהיו המלצות שחורגות טיפה מעל המחיר שנתתי גם בסדר אבל עדיף שלא יודה אם תסדרו לי תראש אם אתן מבינים בנושא למה מכל מה שקראתי ביקורות יצאתי מדעתי (:

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  13. שאלה בכותרת. באמת חשוב לי נמאס לי שזה נופל ועכשיו זה גם אבד

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  14. Started by Mega_D,

שלום מקווה שזה לפורום הנכון כוון שזה נוגע לכל התחומים. אני מתכנן לקנות מחשב טלביזיה 3D ורסיבר חדש. בנוסף, יש לי כבר מקרן. (אני מצרף שרטוט קטן של תצורת החיבורים הרצויה) לצורך התכנים מהמחשב הסאונד והתלת מימד, כמובן שהמחשב יחובר ב HDMI 1.4 למגבר ומשם לטלביזיה. הדילמה שלי בקניית המגבר היא לגבי חיבור המקרן עם הסאונד: א. האם המחשב (דרך אותו הכרטיס מסך) יוכל להוציא תמונה ביציאת ה DVI ובו בזמן להוציא את הסאונד ביציאת ה HDMI ? או לחילופין, האם המגבר יודע לקבל את הסאונד מה HDMI בכל מקרה למרות שאני ישדר וידאו מ ה DVI ? או שאין דרך כזו ואני אצתרך לקנות מגבר עם שתי יציאות HDMI, אחת לטלביזיה ואחת למקרן ? ב.במידה ואצתרך לחבר בין המגבר (HDMI 1.4) למקרן (HDMI 1.3), האם זה…

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  15. קשה לי להחליט אם אני מגביל את עצמי לסוג אזניות מסוים, כרגע אני משתמש באזניות כפתור סנסהייזר. עיקר השימוש האזנה למוזיקה וצפייה בהופעות חיות במחשב נייד ובסמרטפון GALAXY בדרכים (אוטובוס, רכבת,מטוס...) חשוב לי שהבס יישמע ושהווליום יהיה כמה שיותר גבוה שניתן. מאיפה להתחיל והאם יש המלצות? תודה!

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  16. Started by zaroor,

שלום לכם קצת ישן אבל....יש לי וידאו JVC רגיל ביתי אני מנסה להקליט מהטלויזיה ואז אני בודק אז יש הקלטה ללא קול בין הטלויזיה לוידאו יש את ממיר הכבלים וכולם מחוברים בכבל SCRAT תקועים היטב מה יכול להיות הסיבה ? אם יש גם למישהו חוברת הדרכה אשמח לשמוע .

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  17. Started by tomse,

יש לי רסיבר של denon , פרונט של series סאב של infinity , וסנטר+surround של westra. חיברתי הכל כשורה, ורק ה2 פרונט עובדים משום מה ... הסאבוופר חיברתי לא טוב כנראה ואיך שחיברתי אותו האור פשוט נכבה(כאילו הוא נשרף...) איך אני מתקן את זה ? את הרסיבר חיברתי לאייפון בעזרת כבל אדום שחור מצד אחד צד שני AUX וחיברתי אותו דרך הערוץ DVD . מה הבעיה לעזאזל ?

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  18. מיועדות לשמיעת מוזיקה (עברית, רוק), טלויזיה וסרטים. http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1825 או http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1813 אם יש אופציות נוספות (כיסוי מלא לאוזן, אפשרי עם מיקרופון) בסדר הגודל של המחירים של הנ"ל, אשמח לשמוע אותן.

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  19. Started by TscR,

שלום לכולם היום קיבלתי את הZ-5500 שלי ויש לי בעיה. כששמים על 6 ערוצים [ששומעים בכל הרמקולים] ברמקולים הקידמיים שומעים יחסית חלש. אבל שאני מעביר נגיד לסטאריו פתאום שומעים בהם חזק [בלי לשנות את העוצמה] האם יש דרך לכוון אותם בנפרד? תודה

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  20. שלום לכם חברי פורום אודיו וקולנוע ביתי, אני חדש בפורום ויש לי מספר שאלות דחופות (להיום-מחר) לשאול לגבי מערכת רמקולים של 2.1, כרטיס קול. תקציב : 1000 ש"ח שאלות : 1) האם מערכת Altec Lansing MX6021 טובה ביחס לתקציב הנ"ל ? כמו כן חשבתי גם על SOLO C6 (מערכת 2.0), הבעיה היא שאין לי כל כך מקום למקמם דווקא לעומת ה ALTEC. 2) האם כרטיס קול מובנה אך טוב וחדש יחסית יתמודד איתם כראוי או שאצטרך להחליפו (במסגרת התקציב), ולהוריד את רמת הרמקולים ? דגם הלוח אם הוא GA-890GPA-UD3H בתודה מראש SSDZONE

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  21. Started by Shasoosh,

יש לי טלויזיה ישנה של גרונדיג שהפסיקה להוציא סאונד בצורה סדירה, הוליום עולה , יורד, נעלם, בלתי נסבל. לטלויזיה (מסוג TP 660) לא היה אפילו סטריאו, יש לה SCART מאחורה וכניסה ל PHONE מקדימה. רציתי לדעת איך אני יכול לחבר לטלויזיה הזאת רמקול חיצוני (לא איכפת לי לפרק אותה אם אני ידע למה) חשבתי על לחבר את הטלויזיה למערכת ומה SCART לחבר את הבננות של הסאונד ל AUX אבל אז אני יצטרך כל הזמן להחליף בין הבננות מהממיר ל DVD לכן נראה לי שלחבר רמקול לטלויזיה יהיה הפתרון העדיף ביותר. עצות יתקבלו בברכה.

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  22. שלום לכולם, ממש עכשיו פתחתי אשכול של המלצה לטלווזיה, ואני צריך המלצה גם לDVD הDVD יקנה בדיוטי פריי. אני צריך משהוא בסביבות ה500 שקלים,שיהיה עם חיבור HDMI (לפי מה שהבנתי זה החיבור הכי טוב, שיתפוס לעוד כמה שנים), שאבא שלי מתעקש שיהיה לDVD גם חיבור USB. אגב חיבור USB, אפשר לנגן מהUSB כול פורמט שהDVD קורא על דיסק? כאילו אפשר לשם סרטים של 8G בפורמט AVI או KMV בכונן נייד ולחבר אותו ישירות לDVD ולהציג את הסרטים במקום לחלק את הסרט ולצרוב אותו על 2 דיסקי DVD? תודה רבה לעוזרים! אלון

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  23. Started by amir85,

יש לי 2 קבצי DTS של סרט אבל ב VLC הוא מזהה רק אחד מהם... איך אני מתאים את השני או בודק תאימות ??

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  24. Started by T3,

יש לי טלוויזיה 32 עם חיבור VGA אני מעוניין לחבר למחשב עכשיו אני לא יודע מה עדיף לחבר בחיבור VGA או בחיבור רגיל של ה VIDEO (בצהוב הזה) אני רוצה בעיקרון שזה ישאר טלוויזיה אבל שאני יהיה יכול לראות סרטים מהמחשב זה טלויזיית HD Ready אבל אין לי חיבור HDMI בכרטיס מסך ככה שאני לא יכול לחבר את זה HDMI תודה לעוזרים.!

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  25. Started by rk666,

טוב נכנסתי לחנות, הציעו לי 3 דגמים של DVDים, ביקשתי PIONEER נתנו לי את הדגמים האלה: dv360 dv2650 dv366 אלו הדגמים, ייש לי מגבר סטריאו ורמקולים סטריאו, אני לא צריך יותר מידי, רק שהיה טוב, שיראו טוב וישמעו טוב אז השאלה, מה יותר טוב, או האם הם באותה רמה עריכה ------- ועוד שאלה, הבנתי שההבדל בין ה360 ל366 (שאני נוטה לדגמים אלה קצת יותר) הוא הPROGRESSIVE SCAN. השאלה היא האם אני אראה הבדל בטלוויזה רגילה שהיא לא HDTV?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.