עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by TscR,

שלום לכולם היום קיבלתי את הZ-5500 שלי ויש לי בעיה. כששמים על 6 ערוצים [ששומעים בכל הרמקולים] ברמקולים הקידמיים שומעים יחסית חלש. אבל שאני מעביר נגיד לסטאריו פתאום שומעים בהם חזק [בלי לשנות את העוצמה] האם יש דרך לכוון אותם בנפרד? תודה

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  2. Started by Rule The Pc,

אהלן..... אני לא ממש מבין בפרטים של אוזניות ורציתי לשאול כמה וואט אמורים להיות אוזניות ממוצעות+ אבל אני לא מתכוון על הסגורות המפלצתיות אלא על קטנות רגילות...

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  3. ובכן מסתבר בסוף שהDVD כן עובד, לפחות הקטע של השמע. איך אני יכול לחבר את הDVD למחשב כך שישמעו בסראונד או לפחות בסטריאו? להלן צילומים של היציאות של הDVD והמחשב: המחשב ניסיתי לחבר כבל שבצד אחד הוא 3.5MM ובצד השני הוא מתפצל לשתי בננות אדום ושחור וחיברתי אותם לAUX אבל כל מה ששמעתי זה רעש סטטי [הרמקולים של המחשב היו מחוברים ליציאת האוזניות שנמצאת בקדמת הDVD. למרות שניתקתי את כניסת הAUX הרעש הפסיק...] האם יש דרך לחבר את הרמקולים?

• 9 תגובות
    • 835 צפיות
  4. Started by daniel0089,

היי, אני מחפש אוזניות למחשב שישמשו הרבה לסרטים, מוזיקה ומשחקים התקציב הוא 100$(קונה מארה"ב-אמאזון כנראה) ואני צריך שהכבל יהיה כמה שיותר ארוך (או אם יש משהו אלחוטי מצויין אז אני לא אתנגד, אפילו מעדיף, אבל רק אם האיכות לא יורדת) בעיקרון אני לא אוהב אוזניות אבל בכמה סיבות אין ברירה אז אני רוצה שיהיו מאוד מאוד נוחות ושלא יחממו את האוזניים וגם שיהיה איכות סאונד כמה שיותר טובה. *אני לא אודיופיל אבל אני מאוד אוהב סראונד! *אם יש לכם המלצות לאוזניות אחרות בתקציס אשמח לשמוע. אשמח אם רק אנשים שמבינים ישתתפו בסקר ויגיבו. תודה.

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  5. Started by tastasalg,

יש לי את המערכת הזאת עכשיו הבאס חלשש מאוד ואמרו לי יש לו באס חזק רצח ומאחורי הבאס אי אפשר לכוון רק מהשלט וגם שאני מגביר דרך השלט הוא חלש מה הבעיה ? יש למישהו אתת המערכת הזאת ויודע מה עושים ? הבאס עצמו 60WATT

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  6. Started by IdolAdmin,

היי אני מחפש מערכת סראונד, הכל אצלי מתחבר מהמחשב משחקים טלויזיה מוזיקה די וי די..אז אני רוצה משהו איכותי מאמין של קריאטיב או לוג'יטק 5.1 אלה אם יש גם 7.1 ששווה להשקיע אבל אני לא סגור אם בכלל כדאי בשביל החדר שלי.. אז 5.1 ראיתי את ה MegaWorks THX 5.1 550 וה GigaWorks ProGamer G550W של קריאטיב..איזה מהם יותר טוב? ואיך הם מושווים לרמקולים של לוג'יטק ה Z5500 שהם קצת יקרים יותר אבל על איכות....

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  7. חיברתי את המחשב למגבר בחיבור COAX. ולא יוצא שום סאונד למגבר. לא צלילי מערכת, לא סרטים ולא שירים. הלוח המדובר הוא GIGABYTE P965. הבנתי שאני צריך לבחור בהגדרות שה-WINDOWS XP יוציא את הסאונד דרך היציאה הדיגיטלית. אבל לא מופיעה לי שם האפשרות. יש למישהו מושג מה אני מפספס פה?

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  8. Started by T3,

2500 ש"ח כדאי? יש הצעה יותר טובה? השמח לתגובות תודה.

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  9. Started by doreiny,

שלום לכולם יש לי התלבטות שאני רוצה שתעזרו לי בה בנוגע לשניי המכשירים הנ"ל... (בסוני המשחקים הם רק צ'ופר בשבילי ) הנגן לצורכי וידאו.. מה עדיף? (אני יודע שלסוני אין הארד דיסק ,אבל רציתי לדעת אם יצא צורב umd בקרוב או משהו?)

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  10. Started by Odedb52,

שלום..! לאחרונה אבא שלי התעניין שוב בנושא הפטיפון ששוכב אצלנו במחסן. הדגם הוא Technics sl-1700. השאלה שלי היא כמה הוא שווה היום? הפטיפון עובד ללא כל שום בעיה.. הדבר היחיד שאני לא יודע אם משפיע הוא סדק קטנטן (לא שבור..) במכסה העליון. אז אשמח אם תענו לי.. גם את השווי בלי קשר לסדק הזה ,וגם אם הסדק משפיע בכלל - מה יהיה המחיר כאשר הוא קיים? תודה מראש, עודד ב.

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  11. Started by The Ball,

יש לי כרגע את ה audigy 2 מותקן במחשב ואני סה"כ מרוצה. עם זאת, יש לי אפשרות להשיג את ה xtreme audio או את ה xtreme fidelity (שאין לי מושג איפה הוא ממקום ביחס ל xtreme audio) במחיר מוזל. השאלה שלי היא האם השדרוג הוא בכלל כדאי. האם אני אשים לב לאיזה שהו הבדל בסאונד? או בכלל בביצועים של המחשב במשחקים או בדברים אחרים? עוד שאלה נוספת שעלתה לי, איך הכרטיסי קול המדוברים מתחרים ב asus xonar?

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  12. Started by gombn,

מבקש חוות דעת על ה INSPIRE 4.1 4400 מבחינת סאונד לקולנע ביתי ומוזיקה תודה!

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  13. שלום. יש לי מחשב נייד של hp ויש לו יציאת hdmi ו-vga בלבד . הטלויזיה בעלת כניסת scart וקומפוזיט מה אפשר לעשות כדי לחבר את המחשב ? האם כבל יתאים? http://www.pompa.co.il/pl_product~43198~101~502.htm העניין של רכישת מסך לא בא בחשבון .....אם יש פתרון מכם אני אשמח מאוד .

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  14. שלום, אני חושב לקנות את רמקולי Edifier 2.1 S350DB. או KANTO YU2/YU4. אני לא יודע לגבי הסאבוופר, האם אני צריך אחד או לא. שימוש עיקרי הוא בעריכת וידיאו במחשב, צפייה בסרטים/סדרות/יוטיוב וגיימינג מדי פעם. אבל בעיקר עריכת וידיאו. אני רוצה משהו שיספק לי איכותי ומדויק, אבל לא במחיר מטורף של אלפי שקלים. רב הדברים שאני עורך עולה ליוטיוב אז אני לא צריך משהו להפקה קולנועית. בתקציב שלי הוא בערך ה-1000 ש"ח. חשוב לציין שיש לי שולחן מתכוונן חשמלי, אז אורך הכבלים מאוד קריטי לי, ורציתי לדעת אם יהיה לי בעיות עם הכבלים. תודה.

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  15. Started by overload,

יש לי בעיה ושאלה, קודם הבעיה: אני לא מצליח להבין למה אבל אי אפשר לכבות את הריסיבר מהשלט שלו, אפשר לכבות ולשלוט על כל מכשיר שיהיה לי בבית בחמש שנים הבאות אבל על הריסבר לא! אפשר לכבות אותו רק מהכפתור הגדול שעל המכשיר, ואני לא אוהב לעשות את זה זה עושה בום חזק ברמקולים, אני לא חושב שזה בסדר. מישהו יודע אולי מה הבעיה? ולשאלה: למה כל פעם שאני מפעיל את הריסיבר אחרי שהוא מכובה שומעים רעש של זימזום חזק מאוד ברמקולים שנעלם אחרי 15 דקות? אולי זה קשור לזה שאני מכבה את הריסיבר מהמכשיר ולא השלט ? בבקשה תעזרו לי :-\ .

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  16. Started by Chymes,

אני רוצה לקנות דיסקמן איכותי, אבל לא יותר מידי יקר. תקציב: 400 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  17. Started by TheDM,

שלום כולם,יש לי אוזניות sennheiser cx500, ולאחרונה אחד מהן נקרעה לי....אני מתלבט עכשיו בין 2 זוגות של אוזניות: akg q350 ו-MEElectronics A151, על שניהם קראתי בעיקר ביקורות טובות ושתיהן בערך באותו מחיר (את ה-A151 אני אזמין מה-ebay הרשמי). אני שומע מוזיקה בעיקר באייפון שלי, ורוב הפעמים בזמן ריצה / חדר כושר ורוצה להשקיע סכום של עד 300 ש"ח.מישהו מכיר ויכול לעזור לי לבחור מבין שתיהן?המון תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  18. אנחנו עכשיו מחפשים לקנות טלויזיה 42 אינג ואף יותר גדולה.... יש כל כך הרבה דגמים וסוגי טכנולוגיה לכל חברה... אנחנו כנראה נקנה טלויזיה בסגנון של ההקרנה האחורית... על מה הייתם ממליצים? אני רואה דיי הרבה techtv והם כולם שם מדברים על ה DLP ועד כמה שהם טובות... ועל טלויזיה ספציפית של סמסונג/ עם אני לא טועה זאת אחת מאלו (בעיקרון כולןDLP http://www.gearbits.com/archives/000063.html http://www.samsung.com/Products/TV/ProjectionTV/TV_ProjectionTV_HLM437W.htm http://www.popsci.com/popsci/bown/article/0,16106,387780,00.html עם יש משהו אחר? יותר טוב? משהו חדש איכותי יותר אולי שיוצא בקרוב?

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  19. Started by LockOn,

היי, יש מבצע בימים הקרובים באמאזון.. הסנהייזר האלה (CX475) ב40 דולר (~160 ש"ח) אני קונה מאמאזון ב25$ ומשלוח יעלה לי 15$.. http://www.amazon.com/gp/product/B005QXAAOC/ref=s9_simh_gw_p23_d0_g23_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-3&pf_rd_r=02HQVSR2XQA8PH0S3Y6J&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938811&pf_rd_i=507846 כדאי לקנות? אני כבר המון זמן מחפש אוזניות IE.. תודה על העזרה :-)

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  20. Started by Gliding,

מדובר ב LEADTEK 1TV PRO 1680 חיברתי אותו בכניסת אנטנה ליציאת CABLE OUT של הממיר, ואחרי שעשיתי סריקת ערוצים דרך הכרטיס הוא מוצא לי רק את הערוצים האנלוגיים. ביפ למשל איננו. ברור לי שאני עושה משהו לא בסדר, ואשמח אם תוכלו להסביר לי מה כן לעשות אגב, למסך אני מחבר אותו דרך ה VGA תודה מראש

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  21. Started by idan1836,

שלום, חבר שלי מצא דרך להפוך אייפוד פוטו/נאנו וכל צבעוני אחר לאחד שיוכל להציג סרטים. מישהו יודע דרך איזו תוכנה או איך בדיוק לעשות את זה ? תודה.

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  22. Started by SweeT_EviL,

מה יש בG51 שאין באחרים(לאו דווקא ששווה את המחיר הכפול...)

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  23. Started by ranlandau,

שלום, אני מחפש מכשיר, המחיר לא קריטי, שידע להתחבר ב WIFI לכוננים שלי ולהקרין משם AVI MKV MP4 ובנוסף, אוכל להלקיט באיכות HD ולשלוח בפורמט מוכר, היש כזה דבר?

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  24. Started by ~Pizza~,

אני רוצה לקנות לי אוזניות ספורט, שיחזיקו מעמד עם זיעה, שלא יפלו בריצה ושאולי אם תיפול משקולת על החוטים- לא יקרה יותר מידי. ומתאימות למכשיר Galaxy S4. נתקלתי באלה: http://www.ebay.com/itm/The-New-CX-685-SPORTS-Earphones-In-Ear-Canal-Headphones-For-Listening-Only-/140972248735?pt=US_Headphones&hash=item20d299ce9f המחיר הזה מחשיד קצת מאחר שבארץ האוזניות עולות משהו כמו 400 שקל. דעתכם? משהו אחר בתקציב של 50$? תודה.

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  25. Started by MDK,

היי אני פותח כאן ת'רד כי אני בדילמה די גדולה בין שני הנגנים. אני מעוניין בנגן פלאש לריצות, אך גם לטיולים ונידודים. אני זוכר שמישהו היה במצב דומה לא מזמן אבל לא מצאתי בחיפוש... :-X אני מתלבט בין הדגמים הנ"ל. שניהם באזור ה 700 שקל, הSANSA אולי עולה טיפה יותר. יש הבדל גדול בזמן סוללה לטובת אייריבר: 40\53 שעות סוללה לעומת 16 בסנדיסק! בנוסף, איכות הסאונד של אייריבר אמורה להיות טובה יותר. אה וגם העיצוב שלו יותר יפה. היתרונות של הSANDISK: קטן יותר (סוללה AAA), ממה שהבנתי גם נוח ופשוט יותר לתפעול - כפתורים ותוכנה. אה ולא פחות חשוב: נפח התחלתי גדול יותר ואפשרות להוספת זיכרון. הIRIVER T10 כנראה יבוא בלי רדיו חשוב לציין כי יש בידי כבר אוזניות טובות לנגן - SONY MDRG74SL, אז קריט…

• 4 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.