אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לא מזמן רכשתי זוג רמקולים 2.1 למחשב, והמערכת שלי מורכבת ככה: נגן- מחשב רסיבר- YAMAHA RX-V670 רמקולים- Cabasse Eole 2.1 אלו הם הרמקולים: http://www.zmax.co.il/viewProduct.asp?ID=1086 לכן אני רוצה להחליף את הכרטיס קול הנוכחי שלי, שהוא כרטיס קול מובנה. המטרה היחידה שלי היא שיפור איכות הסאונד ולא יותר, לא אכפת לי מהפקת מוזיקה וכ'ו.. אני רוצה לשפר את הסאונד בלבד. יש לי מחשב חדש ככה שלא צריכה להיות בעיה כלשהי, אני עובד עם Windows 7 אם זה משנה משהו, והתקציב שאני מוכן להשקיע הוא עד 800 שקל. את הכרטיס קול אני צריך אך ורק להאזנה למוזיקה, אני לא משחק במשחקים ולכן אני לא צריך כרטיס קול לגיימינג. כל עזרה תתקבל בברכה.. יום טוב
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
Creative SBS-370 BLACK 2.1 או LOGITECH X-210 אשמח לתשובה, מהירה. וגם הסבר למה. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש אולפן הקלטות, אין לי כלכך רקע בנושא הזה, אני צריך עזרה קלה. לפי מה שהבנתי צריך לקנות מיקסר ומיקרופון, לחבר למחשב , לרכוש תוכנה של הקלטות ולהתחיל לזוז... האם זה כלכך פשוט? (האולפן נועד להקליט ברמה טובה סקיצות, ודרך אגב יש לי כרטיס קול של M-AUDIO-FAST-TRACK - אם זה יכול לעזורלי במשהו... הוא ללא ECHO .. תודה רבה מראש!)
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מהי הדרך הטובה ביותר לשדך בין השניים? כרגע אני עם כרטיס קול מובנה, ואני מבין שאפשר להוציא יותר מהרמקולים הללו. בקיצור, אני מחפש המלצה לכרטיס קול. אגב, אני גם מחפש לחבר את המחשב לטלויזיה תוך שמירה על קמת הסאונד, כך שאם כרטיס הקול יכול לסייע בעניין, אשמח שההמלצה תהיה בהתאם. ובקיצור, אני כנראה מחפש המלצה לכרטיס קול.
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זוג Wharfedale Diamond 8.4 רצפתיים כקדמיים, זוג Diamond 8.2 כאחוריים, וסנטר של הסדרה? שווה כמערכת רמקולים שתיכנס בתקציב? מה אתם אומרים על הרמקולים? טובים? ואיזה רסיבר כדאי לקחת שהוא ייסתדר עם הרמקולים? אני לא רוצה רסיבר חלש שלא מתאים לעוצמה של הרמקולים ואז או הוא או הרמקולים יישרפו אם אני אגביר את הווליום. אני צריך שהכל ייכנס בתקציב, על מה אתם ממליצים ומה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום. אני צריך המלצה לרמקולים למחשב בטווח מחירים של 200-250(אפשר להגמש על גבול ה300 אם באמת וכדאי) מה שאני מחפש באמת זה רמקולים איכותיים שמבחינת המחיר בטווח שהצבתי יציגו את הביצועים הכי טובים. תודה רבה. עריכה: מהבדיקה שערכתי גיליתי שבחנות שאני כלכך אוהב, הציוד הזה מתיימר להתחרות בכל מחיר והם מתמחרים אותו הכי זול שאפשר מכל פרסום באינטרט התוצאות העלו כמה רמקולים בטווח המחירים, האם מישהו יכול לשם אצבע על אחד מהם ולהגיד לי מה יותר כדאי או שאפשרות אחרת בטווח המחירים שהצבתי יותר טובה?, אלו הרמקולים שמצאתי: 1) הרמקולים של Creative: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=646&CatCode=177 או http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=492&CatCode=177 או http://www.iv…
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=379528435463311&set=a.114102578672566.21412.113921012024056&type=1&theater
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי בעיה ושאלה, קודם הבעיה: אני לא מצליח להבין למה אבל אי אפשר לכבות את הריסיבר מהשלט שלו, אפשר לכבות ולשלוט על כל מכשיר שיהיה לי בבית בחמש שנים הבאות אבל על הריסבר לא! אפשר לכבות אותו רק מהכפתור הגדול שעל המכשיר, ואני לא אוהב לעשות את זה זה עושה בום חזק ברמקולים, אני לא חושב שזה בסדר. מישהו יודע אולי מה הבעיה? ולשאלה: למה כל פעם שאני מפעיל את הריסיבר אחרי שהוא מכובה שומעים רעש של זימזום חזק מאוד ברמקולים שנעלם אחרי 15 דקות? אולי זה קשור לזה שאני מכבה את הריסיבר מהמכשיר ולא השלט ? בבקשה תעזרו לי :-\ .
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
בגדול אני משחק. צריך אוזניות איכותיות למשחק. יש לי כרטיס קול XFI אז צריך משוה שימעו טוב מהם.. בנוסף גם אני שומע שירים וסרטים באוזניות. 60 אחוזים משחקים 20 סרטים ו20 שירים. ככה בערך מתחלק שימוש באוזיות שיש לי כרגע. בא לי לעבור לאוזניות איכותיות יותר. תודה .
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
עונת הקיץ התגנבה לה עליי ואני מוצא את עצמי מזיע כמו חמור בגלל הA900 הסגורות. חשבתי לעצמי שאולי אחבר את הPX100 למחשב בשביל שהאוזניים שלי לא יצלו כשאני משחק בו. השאלה שלי היא, האם יש הבדלים כלשהם בין שלל הכבלים המאריכים למיניהם שניתן לרכוש בחנויות אלקטרוניקה ואודיו, או שמה עדיף לי פשוט לרכוש את המוצר הזול אך לא הזול ביותר בנמצא. אדגיש כי סביר להניח שאשאיר את הכבל מחובר לכרטיס הקול העלוב שלי למען נוחיות עתידית. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת רמקולים של 2.1 השימושים שלי הם בעיקר שמיעת מוזיקה וסרטים וסדרות במחשב... התקציב הוא עד 800 ש"ח והייתי שמח אם יהיה גם שלט אלחוטי למערכת למרות שזה לא הכרחי אם זה לא משתלם... בדקתי קצת באינטרנט ומצאתי 4 אפשרויות טובות לעניין: 1)MicroLab FC661 2)SHOCKWAVE Q3 2.1 3) SonicGear EVO8 4) Altec Lansing FX4021 אז אם אפשר עצה של אנשים שמבינים מה עדיף לקנות ואם יש משהו יותר טוב מהרשימה אז בטוח להצעות...תודה
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
לוגי'טק יצאו במבצע דיי נחמד, אם קונים דרך האתר שלהם ומכניסים את הקופון bestbuy_us_9901 מקבלים 30 אחוז הנחה על המחיר באתר, לאחר מכן ניתן להכניס קופון נוסף mir15 ולקבל עוד 15 אחוז הנחה כלומר 40 אחוז הנחה על הרמקולים. בקיצור המחיר אחרי כל ההנחה הוא 221 דולר עם משלוח חינם בארה"ב (למערכת חדשה, לא מחודשת) אם לוקחים משלוח דרך חברה כמו usaddress.com לארץ, מקבלים מחיר של משהו כמו 350-370 דולר או משהו כמו 1400 שח
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי, יש לי את המערכת x530 של Logitech במחשב שמתי את הרמקוליים האחוריים לצד הקדמיים כי אין לי איפה לתלות אותם השאלה היא איך אני גורם לרמקוליים האחוריים לנגן בדיוק מה שהקדמיים מנגנים? יש לי כרטיס קול אוןבורד של Realtek אני משתמש בWinamp כנגן המוזיקה שלי ניסיתי לחפש פתרון בגוגל, פתחתי דיון בפורום הרשמי של וינאמפ...לא הצלחתי למצוא פתרון יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני הזמנתי לפני כמה ד' את הרמקולים 5.1 של מיקרולאב ועכשיו אני זקוק לכרטיס קול שיתאים הכי טוב לרמקולים האלה בתקציב של בערך 200 שקל תודה רבה לעוזרים....
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אלה הרמקולים שאני מתכנן לקנות ויש לי כרטיס קול און בורד 6 ערוצים אז מה אתם אומרים על הרמקולים וכמה הם אמורים לעלות?
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
בבקשה עזרה עם הנושא הזה? מה מומלץ - חשוב שיהיה איכותי ונוח - זה לבוס שלי והוא צריך את זה לשיחות ארוכות לחו"ל וחשוב שישמעו אותו מצוין ושהוא ישמע אותם
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש היום ומחר מבצע 50% הנחה על הרבה מוצרים באתר של זאג וחשבתי לרכוש את האוזניות שלהם. מישהו יודע איך הם? האם הם יהיו נוחות לריצה? http://www.zagg.com/audio/smart-buds.php
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני מחפש נגן mp3 flash שיתאים לצרכים שלי ,אולם עד כה , אני די התאכזבתי ממה שהתאפשר לי ליבדוק. ברור לי שאין ולא יהיה נגן כזה שיענה על כול הדרישות, אבל תגידו לי ,אם יש נגן או טייפ מנהלים כזה שעונה , לפחות על מרבית הקריטריונים הבאים (ובעיקר של הקבוצה הראשונה ): קבוצה ראשונה (הכרחית ): 1. כניסה למיקרופון חיצוני - mic in או כניסה line in רגישה במיוחד ,כך שהיא גם מתאימה לחיבור של מיקרופון חיצוני או לחילופין מיקרופון מובנה בתוך המכשיר אבל איכותי ורגיש ,כך שהוא מסוגל לאפשר הקלטה של הרצאה בצורה טובה , לא כמו g3 שדורש מתאם מיוחד על מנת לחבר מיקרופון חיצוני (מתאם שניקרא amplifier pre עולה -240 שח ,והוא די גדול וכבד ) 2. הקלטה ישירות לפורמט …
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני שוקל למכור את הATH-ES3 שיש לי, כי מצאתי מקום שבו אני יכול לקנות SK PRO במשהו כמו 430 ש"ח. השאלה היא האם זה שדרוג כדאי? כי שמעתי המון דברים טובים על הSK PRO (מה גם שאני חובב אוזניות סגורות יותר)
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי איאודיו X5L הכלבה היפה שלי אכלה לי את האוזניות המקוריות והחלטתי לקנות את הדגם המהולל!כל מי ששאלתי אמר לי "מה קרה לך המקוריות זבל עומת הסינהייזר" בקיצור חיברתי שמתי את הסיליקון המתאים ל"מנהרה"שלי באוזן וייחלתי למשהו מדהים! מסקנות:האיכות פושרת ביותר אפילו מאכזבת הבאס נחמד זה לא מתאים לאוזניות שעלו 250 שח ועוד של המותג המהולל שיחקתי כיוונתי וכלום!אני לא רוצה שתתעו שומעים מעולה אך לא כמו שציפיתי! אולי יש איזה פתרום שלא עליתי עליו
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש רמקולים איכותיים למחשב בעד 600 שקל. בעקרון חשבתי ללכת על הATP3 (יש חנויות שיורדות אפילו ל500 שקל במקרה הזה) אבל החלטתי שאולי כדאי לשאול קודם את המומחים ולשמוע קצת המלצות בתחום. מה דעתכם? זהר
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
בזמן הקרוב אני הולך להוציא רישיון, והחלטתי שבכסף שיישאר לי בצד אני אשדרג את המערכת רמקולים שיש לי כרגע (Altec Lansing ATP3)... התקציב המשוער הוא בסביבות ה-1000 שקלים, אני יודע שזה דיי נמוך ואני מעוניין לדעת במה הכי כדאי להשקיע בתקציב הזה מבחינת איכות סאונד, אמינות וזמינות באזור שלנו... אני כמובן מדבר על מערכת 2.1 שהיעוד שלה יהייה לשמיעת מוזיקה. מה ההצעות שלכם?
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי רסיבר של denon , פרונט של series סאב של infinity , וסנטר+surround של westra. חיברתי הכל כשורה, ורק ה2 פרונט עובדים משום מה ... הסאבוופר חיברתי לא טוב כנראה ואיך שחיברתי אותו האור פשוט נכבה(כאילו הוא נשרף...) איך אני מתקן את זה ? את הרסיבר חיברתי לאייפון בעזרת כבל אדום שחור מצד אחד צד שני AUX וחיברתי אותו דרך הערוץ DVD . מה הבעיה לעזאזל ?
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכם חברי פורום אודיו וקולנוע ביתי, אני חדש בפורום ויש לי מספר שאלות דחופות (להיום-מחר) לשאול לגבי מערכת רמקולים של 2.1, כרטיס קול. תקציב : 1000 ש"ח שאלות : 1) האם מערכת Altec Lansing MX6021 טובה ביחס לתקציב הנ"ל ? כמו כן חשבתי גם על SOLO C6 (מערכת 2.0), הבעיה היא שאין לי כל כך מקום למקמם דווקא לעומת ה ALTEC. 2) האם כרטיס קול מובנה אך טוב וחדש יחסית יתמודד איתם כראוי או שאצטרך להחליפו (במסגרת התקציב), ולהוריד את רמת הרמקולים ? דגם הלוח אם הוא GA-890GPA-UD3H בתודה מראש SSDZONE
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
תשמעו.. יש לי את הרמקולים הנ"ל כבר שנה הסאב בסדר אבל מאכזב אותי כי אני שומע הרבה מוסיקת HardStyle וטראנסים עם הרבה באסס... לדוגמא יש לי TOP40 של ההארסטייל שאני מגיע לפול באסס ב-53 על מצב של 2.1 ואני רוצה להגביר ווליום ופשוט לא יכול... ם אני מנמיך באסס בבקרה של השלט זה נשמע מגעיל לדעתי... אבל בדברים אחרים באמת שסבבה.... עכשיו שמתי לב שרשום במגביר הזה של המערכת זה עם הצג LCD שרשום שאפשר לחבר אליו רמקולים עד 220W הסאב 29W/TMS והמערכת בכללי 99W/RMS אני יוכל לקנות סאב יותר איכותי ולחבר אותו אל המערכת שאני יוכל להגביר יותר? בלי שהמערכת/מחשב/כ.קול ייפגעו/יישרפו? תודה רבה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-