אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
מה אתם חושבים עליו? למישהו אולי יש אותו שיוכל בצורה אובייקטיבית לספר על המכשיר? אני רוצה לקנות אותו כי הוא זול ורציתי נגן שיראה לי גם וידאו שאני יוכל להעביר את השיעור בכיף אז אם מישהו יכול לספר לי קצת את דעתו על המכשיר אני אשמח. תודה.
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם, ממש עכשיו פתחתי אשכול של המלצה לטלווזיה, ואני צריך המלצה גם לDVD הDVD יקנה בדיוטי פריי. אני צריך משהוא בסביבות ה500 שקלים,שיהיה עם חיבור HDMI (לפי מה שהבנתי זה החיבור הכי טוב, שיתפוס לעוד כמה שנים), שאבא שלי מתעקש שיהיה לDVD גם חיבור USB. אגב חיבור USB, אפשר לנגן מהUSB כול פורמט שהDVD קורא על דיסק? כאילו אפשר לשם סרטים של 8G בפורמט AVI או KMV בכונן נייד ולחבר אותו ישירות לDVD ולהציג את הסרטים במקום לחלק את הסרט ולצרוב אותו על 2 דיסקי DVD? תודה רבה לעוזרים! אלון
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, יש לי מישהו שיביא לי אוזניות מאמריקה מניו-יורק ככה שהחנות הכי טבוה שאני מכיר שם זאת www.jr.com אם מישהו מכיר חנות טובה יותר אני אקבל המלצות בשמחה... המטרה של האוזניות היא אך ורק מוזיקה... חשוב לי שיהיה באס סבבה ושהאוזניות לא יעטפו את האוזן ולא יכנסו אליה אלה רק יצמדו לאוזן עצמה כמו הסנהייזר PX-200 שעולות בJ&R (הלינק שנתתי) 60 דולר.... איך הם? ואיזה עוד אוזניות שנכנסות בתקציב ומתאימות לתיאור שנתתי קיימות? תודה רבה מראש, ניר.
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי לאחרונה ראיתי שמוכרים בהרבה חנויות את הרמקולים של חברת microlab. כמו כן, באתר iXBT הרוסי (הגרסה האמריקאית שלו היא digit-life) ראיתי כמה סקירות על הרמקולים שלהם שדווקא שיבחו אותם, לפי מה שהבנתי מהתרגום לאנגלית של גוגל. יש כמה יתרונות לרמקולים שלהם לפי הבנתי: א. שלט אלחוטי. ב. מגבר חיצוני בדר"כ אליו אפשר לחבר יותר ממקור אודיו אחד. ג. איכות סאונד גבוהה עבור הכסף? סעיף ג הוא בעצם הסעיף עליו אני שואל. האם יש פה אנשים שמכירים את הרמקולים של החברה? האם מישהו יכול להעיף מבט ב ixbt ולהגיד מה הוא מבין על הרמקולים? בקיצר, האם למישהו יש מושג מה טיב החברה הזאת? לינקים: http://66.249.93.104/translate_c?hl=en&u=http://www.ixbt.com/multimedia/microlab-x23.shtml&prev=/search%…
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הרמקולים כנ"ל הם טובים מבחינת איכות וכדומה
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני מרבה כל היום לשמוע מוזיקה ואני רוצה איכות אולם אני גם משחק הרבה במשחקי מחשב וזה יהיה מגניב עם אני אשמע את זה עם כל האפקטים הקוליים אז שאלתי היא עם האיכות של ה4.1 הנ"ל יחסית טובה במצב סטיראו תודה לכל העונים
-
- 10 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום .התחלתי לעבוד לעבוד וקניתי לי את הרמקולים של לוגיטק x-540 . ויש לי כרטיס קול מובנה של השלוש חורים של אוזניות,מיקרופון,ורמקולים. וברמקולים צריך לחבר 3 חוטים ירוק צהוב ושחור למחשב אז חיברתי רק את הירוק אז אני רוצה לקנות כרטיס קול 5.1 עד 400 שקל בחנות K.S.P בלבד .ויש לי שאלה אם אני יקנה אז אני ירגיש שיפור באיכות?
-
- 12 תגובות
- 894 צפיות
-
-
קיבלתי היום לוח חדש GIGABYTE GA-P35-DS3L - חיברתי אותו למארז, פה הלכתי לאיבוד. יש שני כבלים שאפשר לחבר ללוח, 1. AC 97 2. HD AUDIO כשמאחד מהם יוצאים חמש זרועות נוספים שאין לי מושג איפה לחבר אותם. כדי להוסיף על הבלבול, יש על הלוח שקע בשביל SPIDIF, אבל דווקא לזה אין לי חוט. מה עושים פה בכל הכבלאידה הזו? איזה מהנ"ל אני אמור לחבר בכלל ושיהיה לי SPDIF בפרט? ניר.
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שימוש בעיקר למשחקים, אבל שיהיה טוב גם לסרטים ומוזיקה. האופציות שמצאתי: Roccat Kave Razer Megalodon Logitech G35 Steelseries Siberia V2 Steelseries 7H אז מה כדאי?
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש לאחרונה אוזניות גיימינג זולות. הדגם שחיפשתי לאחר המלצה פה בביקורת של האתר הוא Plantronics 780. לאחר חיפושים מצאתי מישהו שיש לו למכור לי Plantronics 777. יד 2 (פתוח, לטענתו לא ממש השתמש). מה ההבדלים בין שני הדגמים?
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסריח On Board עד שה - Hercules Game Theater xp 6.1 שלי יגיע .. (ד"א הכרטיס קול אצלי מחובר למיקסר) היום הכרטיס עשה לי בעיות לאחר ששידרתי את הדרייברים לציפסט ... מחקתי את הדרייברים התקנתי וזה עובד ... אבל: שומעים בצד אחד ... בדקתי בבלאנס במחשב הכל על האמצע וגם במיקסר ובמגבר הכל בסדר ... גם שומעים כזה פסססססססססס כמו חשמל כזה בשיר וזה מעצבן !! ומפריע איך אני פותר את הבעיות האלה ? אני ממש צריך את הכרטיס קול תודה לכם
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד של hp ויש לו יציאת hdmi ו-vga בלבד . הטלויזיה בעלת כניסת scart וקומפוזיט מה אפשר לעשות כדי לחבר את המחשב ? האם כבל יתאים? http://www.pompa.co.il/pl_product~43198~101~502.htm העניין של רכישת מסך לא בא בחשבון .....אם יש פתרון מכם אני אשמח מאוד .
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות ומתלבט בין הZalman Real Surround Sound 5.1 לבין הGraetz Sp200 הנה קישור:http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1107601
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
ובכן, הכותרת אומרת הכול. מה ההבדל באיכות בין צריבת MP3 על דיסק לניגון במערכת סטריאו, בין 196KPBS ל128KPBS? האם יש הבדל ניכר? הוא ניתן להבדלה בקלות? תודה!
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
טוב, אז סרקתי, חיפשתי ולבסוף מצאתי! Iriver T-10 1GB http://www.i-river.co.il/index.php?productID=141 אתם יודעים אם זה בא עם נרתיק? מה דעתכם בכלל על הנגן הזה? יש לכם אולי כמה ביקורות?(כן, חיפשתי ב GOOGLE אבל אולי מישהו ימצא משהו שלא ראיתי.) לי חשוב מאוד בנגן ש: 1)לא יגיע עם סוללה קבועה 2)יראה טוב 3)יהיה קטן ככל הניתן 4)שיהיה אפשר לתלות אותו 5)שיהיה בין 1GB - 5 GB 6)איכות הsound! אם יש לכם הצעות יותר טובות או בכלל עוד הצעות שמתאימות לי, אז בבקשה תכתבו פה. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 13 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אוקי, יש לי כרגע מערכת 2.1 של קריאייטיב שהיא נחמדה אבל גם הכבל שלה נהרס, ואני רוצה משהו יותר עוצמתי. המערכת תיהיה כמעט אך ורק למוזיקה ואולי מידי פעם לסרט פה ושם. עשיתי חיפוש ועדיין לא הבנתי איזו מערכת יותר עדיפה בתקציב של עד כ1000 ש"ח הZ2300 או הMX6021. כמו כן ריאתי גם שאתם ממליצים על מערכות בתצורה 2.0 למשל מיקרולב 6C ,שזו נשמעת אופציה נחמדה, אך אני צריך גם באס מאחר וסגנון המוזיקה העיקרי שלי הוא פסיכודאלי - דארק פסיכודאלי, שחייב באס עוצמתי . הדרישות שלי מהמערכת, איכות ובאס עוצמתי כמה שיותר. אשמח לשמוע הכוונות ועזרה
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
שלום שלום.. בזמן האחרון אני חושב להחליף את הכרטיס קול שיש לי (onboard) באחד נורמלי. כרגע יש לי מערכת סטראו של איווה שמתפקדת בתור רמקולים (ושומעים ממש טוב.. בדיסקים וכאלה). עכשיו, חשבתי לקנות כרטיס קול ועוד מערכת 2.1 זולה כדי לחבר כסנטר וסאב(שכן סאב זה מה שיותר משמעותי לי כרגע) ולהשאר עם האיווה כרמקולים קדמיים. נראה לכם בסדר? השימושים העיקריים הם משחקים ומוסיקה (שמיעת שירים.. לא הקלטות או משהו כזה..) התקציב הוא בערך 500 ולנסות לא לחרוג יותר מדי... תודה רבה,רבה!
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום שלום, יש לי כרגע רמקולים ב-50שח' מחורבנים ואם המחשב החדש שלי שקניתי לא מזמן (אתם מוזמנים להסתכל עליו<<<<<<) החלטתי לקנות גם רמקולים חדשים אז ככה התקציב הוא 300שח' גג! אני מבקש לא לחרוג אלא אם זה הבדל משמעותי במחיר קטן הרמקולים שימשו לשמיעת מוזיקה וצפיית סרטים. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
כל חובבי האוזניות בטח מכירים כבר את Head-Fi.org. החברה הותיקים יותר מכירים גם את פטריק, לא? ובכן, הוא מפציץ שוב. וכיוון שמדיי פעם אני ועוד כמה פה מהפורום זורקים בדיחות שקשורות אליו ואל החריגה הלא נורמאלית שלו מגבולות הטעם הטוב, חשבתי הפעם לשתף את את הפחות ותיקים. חברים, אני מציג בפניכם את הדיון האחרון שלו, הלא הוא: K1000 with Dual Micro Mono-Filament cable - less contact with conductor, more detail! ולציטוט נבחר שלי: .(אגב, למי שלא מכיר Nordost Valhalla היא סידרת כבלים למערכות סטריאו) Anatoli.
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אהלן אנשים.. בבעלותי ATP3, ולאחרונה חשבתי על לשדרג ל-Creative I-Trigue 3600.. בעיקר שומע מוזיקה, קצת פחות סרטים.. לכן אני הולך על ה-2.1. קודם כל- מי שיודע על מערכת 2.1 טובה יותר בתקציב של ה-3600, כולי אוזן. ועכשיו- אני שואל האם ה- Creative SB Audigy 2 ZS יהיה מסוגל להוציא את המקסימום מה-I-Trigue 3600? או שצריך ללכת על משהו כבד יותר..? תודה רבה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
ראיתי המלצה במפרטים מומלצים על הרמקולים microlab x23 כשחיפשתי השוואות והמלצות לא מצאתי הרבה ונראה שהרמקולים האלו לא מוכרים כל כך. מישהו כאן משתמש ברמקולים האלו ויכול לספר עליהם קצת. ואיזה אלטרנטיבות יש לי בטווח מחירים של 800-1000 שקל. אני צריך רמקולים לסרטים, מוזיקה ומשחקים. אני לא צריך משהו מקצועי אבל אני מעדיף להשקיע כסף נוסף בשביל רמקולים איכותיים.
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
ניסתי לחבר מקורות שונים,קבצים שונים,אנשים שונים והמסקנה היא אחת-שומעים חלש יותר באוזניה הימנית(זו עם החוט הארוך יותר) יש משהו שאפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות LCD בגודל 46 או 52 לבית. מעוניין ב- HD FULL. מאוד מעוניין לשמוע את המלצותיכם. לאור ההבדל במחיר, לצערי הנטייה כנראה תהיה לכיוון ה-46 אינץ'. תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
בזמן הקרוב אני הולך להוציא רישיון, והחלטתי שבכסף שיישאר לי בצד אני אשדרג את המערכת רמקולים שיש לי כרגע (Altec Lansing ATP3)... התקציב המשוער הוא בסביבות ה-1000 שקלים, אני יודע שזה דיי נמוך ואני מעוניין לדעת במה הכי כדאי להשקיע בתקציב הזה מבחינת איכות סאונד, אמינות וזמינות באזור שלנו... אני כמובן מדבר על מערכת 2.1 שהיעוד שלה יהייה לשמיעת מוזיקה. מה ההצעות שלכם?
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי חברה.. זאת הפעם הראשונה שלי פה אחרי שקראתי את המלצותיכם/ביקורותיכם על האייפוד וקניתי אותו בגללכם.. כרגע ישלי את האייפוד החדש דגם ה 15GB... תאמינו לי הוא מהםם... רק ש..... האם אפשר להסתדר עם משהו כמו 4000 שירים באותה ספרייה ???? נכון שאפשר לעשותPLAYLISTS אך בכל זאת כל השירים ימוקמו באותה ספריית אם !! האם יש דרך ליצור ספריות בתוך האייפוד (הכוונה לספריות שניתן להיכנס אליהן דרך האייפוד ולא לסתם שימוש כקשיח נייד) ?? האם ניתן לכנן ספריות, הכוונה לספריה בתוך אחרת או ל PLAYLIST בתוך אחר ??????? או בכלל, מה המלצותיכם לגבי ניהול מס' כזה גדול של שירים ?? ב MUSICMATCH אין הרבה אפשרויות לעומת ה EPHPOD למרות שאין עדיין גרסת EPHPOD לאייפודים החדשים ! בבקשה תעזרו לי........ אני לא …
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-