אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
- יצא לי לשמוע כמה דגמים של אוזניות כמו ביטס (ד"ר דריי),AKG, פיליפס, סקולקנדי ג'אברה (בכלל לריצה) וכו.. החלטתי ללכת על אלו של AKG.. עם זאת.. המבחר כל כך גדול שנורא קשה לי לבחור. השימוש באוזניות הוא בעיקר, אם לא רק.. לצורך האזנה למוסיקה (כל סוגי המוסיקה: ג'אז, קאנטרי, רוק, פופ, לטיני, צרפתי, עברית וכן .. אפילו עד מזרחית) כמה קריטריונים חשובים : - אזניות קשת - אין הגזמה בהדגשת הבאס - אין צורך באוזניות ענקיות.. הבינוני מספיק לי (ואם יש אופציה של קיפול.. הרי זה משובח) - נוחות להליכה (לא ריצה או משהו כזה), לא כבדות מידי ובכלל לשימוש יום יומי - כניסת אודיו 3.5 (יהיו בשימוש בעיקר על הנייד והאמפי) - אורך כבל סביר - וכמובן מצוי בארץ ;D מחיר בין 300 ועד…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זולות לא משהו יקר.. סביבות 100 ש"ח + - מה אתם אומרים מה כדאי משניהם ? http://www.electrocohen.co.il/Product.asp?productid=106 http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=OV810MV&Cat2Cat1ID=110&Cat2ID=534&aff=Zap〈=HE# תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להעביר את הסט הנ"ל מהחדר לסלון, הכבלים שמגיעים עם המערכת לא מספיק ארוכים בכדי שאוכל להשתמש בהם. האם אני צריך כבלים מיוחדים או בעלי gauge מסויים? הרמקול הרחוק ביותר יצטרך כבל באורך 13 מטרים בערך. כמו כן מצרף קישור למדריך למשתמש של הרמקולים למידע טכני. http://www.logitech.com/repository/1411/pdf/13099.1.0.pdf תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו פה ממליץ מנסיון אישי? או אולי על נגן אחר בסביבות ה1000 שקל? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות את המסך 32" של סאמסונג A450(מקווה שאני לא טועה משם) ורציתי לדעת איך הוא. אני הולך להשתמש בו לראות טלויזיה ולחבר למחשב שבוא אני משחק ורואה סרטים לפעמיים באיכות HD. כמובן אני ילך לראות את האיכות שלו בעצמי אבל אני רוצה לדעת מה חושבים אליו אנשים שהתנסו איתו. תודה מראש לכולם!!
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אהלן, המשפחה רוצה לדעת איך אפשר להעביר קלטות טייפ ישנות לפורמט דיגיטלי על מחשב/דיסק. אני זקוק לתיאור כמה שיותר פשטני של הכבלים/ציוד והצורה שבה מבצעים כל שלב ושלב בתהליך (גם בכבלים אני לא כל כך מבין, אם יש תמונות מה טוב), בהנחה שיש לבנאדם שמבצע את זה טייפ דאבל קאסט ומחשב מולו. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלתי אולי קצת מבלבלת, האם יש הבדל באיכות הצפיה בין כרטיס פשוט לבין כרטיס יקר, או שיש הבדל רק בביצועי הכרטיס (מהירות,צפיה חלקה וכו')? תודה
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
קניתי את 530X אכשיו ני רוצה ליקנות כרטיס קול איכותי בימקום הכרטיס המובנה שלי . כרטיס קול עים ביצועים טובים ,שיוציא צליל נקי בזמן ,שיהיה לו הרבה אופציות כמו לישלוט בעוצמה של כל רמקול בניפרד ,םראונד 5.1 ועוד משהו שיוכל לשישמש אותי גם אים אני ארצה להחליף את הרמקולים ליותר חזקים בעתיד התקציב שלי בסביבות ה600 שקל .תודה רבה לכל העוזרים......... שחכתי מטרת השימוש להכל מוזיקה ,סרטים ומישחקים :)
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות IN EAR, עד עכשיו היה לי אוזניות של הגלקסי 3 ולכן אני רוצה משהו לא פחות מהם. אני אחד שאוהב אוזניות עם באסים עדיף עם דיבורית (לא חייב) עד 150-200 ש"ח תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי לי את האוזניות JVC HA-S500 שלאחרונה מומלצות כאן בפורום ("הכי טובות שאפשר למצוא עד 400 ש"ח" וכיוצ"ב). הצרה היא שבזה נגמר התקציב, ואין מצב לקנות כרטיס קול איכותי או בכלל, אז המובנה זה מה יש. והשאלות (אולי יראו קצת טפשיות, זה בסדר, אפשר לצחוק עלי): 1. בהגדרות הדרייבר של הכרטיס המובנה (Realtek ALC889) יש אפשרות להגדיר יציאה ספציפית כאוזניות או כרמקולים (Headphones/Front Speaker Out). מבדיקה של שתי האפשרויות נראה שבהגדרה כאוזניות העוצמה גבוהה יותר. האם זה משנה מה אני מגדיר, מבחינת איכות שמע או סיבה אחרת? 2. היות שהמארז על הרצפה והחוט של האוזניות קצר מדי, אני משתמש בכבל מאריך שברשותי, אבל הוא ארוך למדי. האם יש השפעה כלשהי לרעה כתוצאה מכבלים ארוכים מדי? 3. איפה עדיף להנמי…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי אי פוד 20 GB דור רביעי (שכבר מתחיל להראות סימני גסיסה של הסוללה אבל זה נושא אחר..) אני רץ הרבה ובפוד לא ממש נוח להחזיק ביד (שלא נדבר על בטיחותי), ובקרוב אני אתגייס לקרבי, כך שזמן סוללה וסוללה מתחלפת יהיה דבר חיוני: חקרתי קצת את הנושא, ולפי תגובות של פורמים ואתרים בארץ ובחו"ל נראה שהG3 של IAUDIO הוא הנגן המתאים; מבחינת סוללה- 50 שעות, ואפשר להחליף אותה (AA) מבחינת איכות שמע תמיד היללו אותה, כנ"ל לגבי הממשק וכל מה שקשור בנגן. לפני שאני קונה אותו (כמעט קניתי אבל אזל במלאי של "באג" בירושלים והסביבה) הייתי רוצה לקבל חוות דעת מאנשים שמחזיקים את המכשיר, ובכלל אם ישנה אלטרנטיבה שעומדת מול הG3 במחיר (800 ש"ח לג'יגה),באיכות השמע ובסוללה-או שמא הG3 לוקח את כולם בגדול. חשוב לצ…
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
רסיבר שלקחתי בחינאם מחברים של המשפוחה כי הם שידרגו .. חיברתי אותו לרמקולי ה AR 310 HO שלי , אני אביא עוד שלושה רמקולים קטנים ונחמדים בשביל איזה סראונד כמו שצריך .. אני מעונייו בקצת מידע עליו אם למישהוא יש או איזה קישור .. חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי אפילו דף אחד עליו.. בטח איזה משהוא שהם הביאו מסינגפור החברה: RCEDA דגם: LG -6000A אני יכול גם להביא מספר סידורי אם יעזור... אם אתם צריכים עוד מידע אז מהר כי אני חוזר לבסיס ביום ראשון תודה מראש , נדב ..
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני עובר עוד מעט דירה והבעיה היא שאני רוצה להתקין רמקולים סארונד שישמשו גם למחשב וגם לטלוויזיה [כשאני ארצה לדוגמה לראות סרט מהמחשב בטלוויזיה הבעיה היא שכשאני אשב מול המחשב, אני אהיה בגב לטלוויזיה. כלומר, אם אני אארגן רמקולים שיהיו אחורים וקדמיים בהשוואה למחשב, כשאני אשכב במיטה ואראה סרט, הסדר של המרקולים יצטרך להיות הפוך... חשבתי אולי להתפשר ברמקולים 2.1 במקםום 5.1 ואז ככה זה פותר קצת מהבעיה.. אבל עדיין צריך להחליף בין ימין לשמאל... יש לכם הצעות? עוד משהו - אני לא יודע אם כדאי לקנות רמקולים שיתחברו ישירות למחשב או רמקולים שיהיו מחוברים למערכת הגברה שתהיה מחוברת למחשב כי ייתכן ובעתיד אני אעבור למחשב נייד ואז אני אצטרך כאילו לחבר את הטלויזיה למחשב הנייד בשביל לחבר אותה לרמק…
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום , אני מראש מבקש מאנשים אל תגיבו בהודעות שזה חרא ולא כדאי לי ללכת על זה...(לשונאי PEERLESS למיניהם...) חשבתי לקנות לעצמי מערכת 5.1 נחמדה למחשב....ומכיוון שהתקציב שלי...כמו הציונים שלי...(רק תחלקו ב-100..) אולי 500 שקל אני ישיג למערכת רמקולים.... חשבתי ללכת על הכרטיס קול 5.1 של ג'יניוס שעולה 100 שקל , ועל מערכת 5.1 או ה-SURROUND או ה-VALUE שלהם.... ולעשות לי מערכת נחמדה בסביבות ה-500 אולי 600 שקל.... מה אתם אומרים ? למישהו יש ניסיון עם הרמקולים ?
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
ההורים שלי רוצים לקנות רסיבר לסלון עד גבול מחיר של 1000 שקל בערך. צריך להיות קולט FM מיועד לשמיעת מוזיקה - בעיקר קלאסית ככה שעוצמה פחות חשובה וגם 5.1 לא ממש מעניין אותנו. יתחברו אליו 4 רמקולים אופטימוס 8 אום 50 וואט RMS.
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה להוסיף ל CARPC שלי כרטיס קול. המטרה איכות ועוד איכות בלבד! מה ברכב? 1 סאב וופר סט קומפוננט קדמי עכשיו לכמה שאלות, לפי הדרישות לפי מה שיצא לי לקרוא, כרטיס קול חיצוני (USB\FIREWIRE) נחשבים ליותר איכותיים ובעלי SIGNAL TO NOSIE נמוך וטוב יותר מכרטיס PCI. החסרון היחיד זה השימוש הרבה במשאבי מערכת. האם מידע זה נכון? עכשיו לדרישות: חשוב שיהיה תמיכה ב ASIO. חשוב שיהיה תמויכה בתוכנה שהולכת לנהל את הכרטיס לרבות חיתוכים, time alignment, ועוד היא KX PROJECT רצוי מעל 5V ביציאות יתרון קל לכרטיסים בעלי יציאות RCA ולא יציאות רגילות. אשמח לקבל המצלות, כרטיסים מומלצים, וכיוונים כללים לבחירת הכרטיס שלי. התקציב פחות או יותר משתנה בכללי עד 1000 ש"ח למרות שהבנתי שה Audigy 2 עובד…
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן לקנות את הסט X540 של לוג'יטק, ואני רוצה כבר לשבור תקירות ולהעביר את הכבלים לאחוריים. את הקדמיים אני אשים על השולחן, אבל מהמחשב לאחוריים יש דרך ארוכה. לשמאלי אני צריך כבל של 5.5 מטר, ולימני אני צריך 8.5 אבל יש לי כמה שאלות, ואני אשמח לעזרה: יש למישהו מושג מה האורך שמגיע עם הרמקולים? הכבלים מחוברים לרמקולים, או שמחברים אותם עם פלאג RCA? אני ארגיש הבדל באיכות אם אני אקח RCA פשוט? או שזה לא משנה? (יש לי realtek ac97) כמה זה יצא לי בערך? לא מצאתי מחירים לכאלו אורכים.... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי אני רוצה לחבר את המערכת קולנוע למחשב שלי.. אם אני לא טועה הם 6 רמקולים קטנים וסאב.. משמע 6.1 לא? או שיש שם 7.1 לא זוכר במדיוק. עכשיוו, יש לי כרטיס קול: Creative Sound Blaster Live .. לא בטוח בדגם המדויק אבל במנהל התקנים וב EVEREST כתוב ככה: Creative SB Live! Value (CT4830) והשאלה היא כמו בכותרת.. האם הוא יוכל לנצל את הרמקולים האלה וישמעו טוב את כל הרמקולים?? תודה!
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
בצפון יש חנויות שמתמחות רק ברמקולים? אשמח לשמוע המלצה לבית קפה גדול
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלומות, יש לי שני רמקולים קדמיים Tannoy Mercury MX2, רמקול מרכזי Tannoy MXc ושני רמקולים אחוריים פשוטים אני מעוניין לקנות רסיבר (בעיקר למוזיקה) בסדר גודל מחיר של 2,000 ש"ח אשמח להמלצות ולדעתכם על ה- Yamaha RXV365 תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
טוב כמו שכתבתי בכותרת, אני מעוניין לקנות אוזניות, כאשר הדרישה העיקרית היא נוחות, ורק אחר כך האיכות (זה לא שאיכות לא חשובה לי, אבל יותר חשוב לי שהאוזניים לא יכאבו) גם הייתי מעוניין באוזניות שמונעות רעש מהסביבה כמה שיותר, כמובן טוב ככה, האוזניות ישמשו לH10 החדש שלי (שאני מאוד מרוצה ממנו אגב, תודה על כל ההמלצות מהפורום עליו!) את האוזניות אני רוצה לקנות בארץ או בדיוטי פרי (אבא טס לחו"ל מאוד מאוד בקרוב[4 לספטמבר) אבא טס לגרמניה, אבל אני לא יודע כמה זמן יהיה לו להסתובב שם [בברלין] (או כמה חכם זה לשלוח את אבא לקנות אוזניות...) התקציב שאני מוכן לתת זה בערך 150-200 ככה, אני ממש מעדיף לא יותר (מספיק כסף הוצאתי על הiriver,לא?) אני יודע שיש כל מיני סוגי אוזניות, אבל אני לא יודע בדיוק…
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום.... אתמול הזמנתי רמקולים של Altech Lansing- ATP3 השאלה שלי היא האם אני צריך לקנות כרטיס קול ?? או שאני יכול להמשיך לשמוע דרך הכרטיס קול של הלוח אם (ON BOARD) ?? אני מודה לכל מי שעוזר ומגיב....
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש לי DVD של APEX שמתי סרט בדיסק עם כתוביות בנפרד ואני רואה את הכתוביות הפוך האם זאת בעיה בכתובית ? במכשיר ?והבנתי שאפשר לסדר את זה עם עדכון חומרה לDVD איך אני יכול להשיג עדכון שיתאים למכשיר שלי? המכשיר שלי DVD APEX DVX-4351 http://www.apexdigital.co.il/product_info-23+68.asp
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות נגן מפי3 יו אס בי ואני רוצה לשמוע את דעתכם הנגן הוא: http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=66832&saleNo=595832 בתודה לכל העוזרים LIFE?SYSTEM
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-