עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. ערב טוב אנשים! קודם כל אני יודע שה נושא שלא קשור למחשבין וכל זה ,אבל אני מעדיף להיתיעץ עם אנשים מפה,אז ניגש לעיניינו! קניתי ליפני חודשיים בערך מגבר של fender dsp 65 ויש לו יציאה של footswitch ואף פעם לא הבנתי מה זה באמת. אז אם מישהו יודע מזה אני אשמח לדעת איתו. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  2. לצורך חיבור לרסיבר. המטרה - צפייה בסרטים דרך המחשב, תוך ניצול יכולות קידוד הדולבי דיגיטל שלהם. המחיר - כמה שיותר איכות בכמה שפחות כסף. תודה.

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  3. Started by IG,

ערב טוב. אני משפץ את הFAQ שכתבתי פעם לפורום אודיו, ואני צריך את עזרת המשתמשים בפורום: אם יש איזה מערכת רמקולים (2.0, 2.1, 5.1, 7.1) או כרטיס (מכרטיסים פשוטים למשחקים, ועד כרטיסים חצי מקצועיים לאודיו באיכות גבוהה- לא מיוחדים לעריכה והקלטה) שאתם יודעים ששווה להמליץ עליהם (לא "יודעים" בסגנון של שמעתי ממישהו\ איפשהו\ מתישהו, או "המלצות" שכל המטרה שלהן זה סתם לשלוח הודעה- רק אם אמת יש לכם ניסיון ומושג בתחום*!), והם נמכרים בארץ, תכתבו את שם החברה והדגם המדובר, רצוי עם איזה ביקורת שעשו עליהם (מאתר נורמאלי, לא איזה עזהנט...), ועם קישור לדף המוצר באתר החברה או בחנות כלשהי בארץ. אתם יכולים להעזר בהודעה המקורית כדי להבין את הכיוון- לינק יש בסטיקי של הלינקים החשובים.... תודה לעוזרים.…

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  4. מהי הדרך הכי זולה שבעזרתה ניתן לחבר ממיר של יס (רגיל, לא HD) למסך של סמסונג שיש לו כניסת HDMI? :s05:

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  5. אורח G.I.JO

?

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  6. Started by skuki1,

שלום! בגלל שאין לי תקציב לאיי פווד וגם בגלל שאני לא צריך משהו כזה גדול אז אני רוצה לקנות mp3 מבוסס פלאש. עכשיו חשבתי של חברת m system http://www.m-sys.com/ ד"א זו החברה שרשמה פטנט על הdisk on key. מישהו מכיר את החברה? כמה זמן מכשיר כזה מחזיק? ושומעים סביר? ואני משיג 256 מגה ב400 שקל זה מחיר טוב?

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  7. Started by timac,

שלום. דוד שלי נוסע עוד מעט לארה''ב ואני רוצה לבקש ממנו כרטיס קול יש לי כרגע אוזניות של סנהייזר HD 415 ואני מחפש כרטיס קול תואם.. חשבתי על זה : http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8014926&type=product&productCategoryId=cat01053&id=1156203598151 הכרטיס מיועד אך ורק למוזיקה לא לשום דבר אחר תקציב עד 100 דולר בערך.. תודה.

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  8. Started by Dor Adiv,

שלום אני כנראה עומד לרוכש סאונד בר של jbl 5.1 surround ( הדגם שלא כולל את הרמקולים האלחוטיים ) עכשיו השאלה היא כזאת , אני רוצה להשתמש בסאונד בר הזה לטלוויזיה למחשב ולפלייסטיישן 4 לצערי אין למערכת יציאה של aux שניתנת לחיבור למחשב , האם זה אפשרי לקנות כבל אופטי עם יציאה של 3.5 שיתחבר למחשב בלי בעיות וזה יתייחס אליו כאל רמקול רגיל או שחובה לקנות מתאם מסויים ? ובנוסף האם זה אפשרי לחבר כבל hdmi מלוח האם/ כרטיס מסך ליציאת hdmi in במערכת ? תודה לעונים

9. Started by Dano,

תגידו לי אם הרמקולים האלה שווים ומה הכי טוב: LOGITECH S3-30 2.1 OEM 210 ש"ח CREATIVE SBS 370 2.1 SET BLACK 191 ש"ח

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  10. Started by yoavsh,

אתמול, בשעה טובה, קניתי מגבר של DENON, אם זכרוניאינו מטעני, דגם AVR 1406. אני מחפש סט של רמקולים (קדמיים, אחוריים, סנטר וגם סאב), לא סטלייטים (כי יש לי סלון גדול מאוד). לצערי התקציב מוגבל, בואו נאמר משהו כמו 6000 ש"ח, כולל או לא כולל הסאב... יש למישהו המלצות בעניין? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Zakash,

שלום לכולם, לא מזמן קיבלתי 4 רמקולים ומגבר. לצערי איני יכול להגיד איזו חברה הרמקולים אבל הם דיי ישנים. המגבר הוא מתוצרת Sansui מדגם AU-517 פרטים ותמונות ניתן למצוא פה: http://www.sansui.us/PGMP_AU517.htm בנוסף יש לי מיקסר מסוג DX1000 של behringer פרטים ותמונות ניתן למצוא פה: http://www.behringer.com/EN/Products/DX1000.aspx עכשיו אני רוצה לחבר את כל הסיפור ל 2 דברים. 1 זה המימיר שלי, ו 2 זה המחשב שלי. כנראה שהכבלים שיש לי הם לא משהו ונוצר רעש רקע מעצבן בקטעים של שקט או שמשהו בכל דרך החיבור הסתבכה. מבקש עזרה בחיבור והמלצה על כבלים... אפשר בקלות לוותר על המיקסר אם לא צריך אותו. תודה רבה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  12. Started by eitanb3,

יש לי את הATP3 שזה שני רמקולים וסאב. החיבור מתבצע דרך הסאב למערכת. אם אני מנסה לחבר את הסאב מבלי שהרמקולים מחוברים אליו (באחד מהם יש את השליטה והבקרה) אז הוא לא עובד, האם יש דרך להפוך אותו לפאסיבי שכזה ושכן יוכל לעבוד? וככה אוכל לחבר כל אחד בנפרד...? תודה, איתן.

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  13. משהו יודעאולי באיזה חנות מוכרים תמוצר הזה KSC75 KOSS אני לא מוצא חנות באינטרנט .....

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  14. Started by IG,

שלום לאנשים. אחרי כ-4 שנים, הגיע הזמן להחליף את הפדים של האוזניות שלי (התחילו להתפורר כבר...) איפה אני יכול לקנות חדשים שמתאימים, ואם יש משהו תחליפי טוב יותר- ספרו לי על זה (תקציב לא ידוע... אין לי מושג כמה עולים חדשים אז אני לא יכול לתת הערכה...)

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  15. Started by ilia121,

האם אפשר לחבר את ה-Iriver לטלויזיה? תודה!

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  16. Started by gombn,

אני מחפש כרטיס קול שיתמוס במערכת סראונד של 4.1 לפחות ובמיני דיסק יש לי תקציב של עד 350 ש"ח מה לקחת ....???

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  17. Started by ZeppeliN,

אז ככה, היו לי עד לא מזמן EP-630 אבל הם נהרסו. אני לא יכול לסבול את האוזניות סטוק של האייפוד אז אני צריך אוזניות חדשות. כרגע אני די בטוח שאני אלך על EP630 שוב בגלל שאני מאוד נהניתי איתן ואני לא מוצא שום סיבה לא לקנות אותן שוב. בעיקרון ראיתי שיש גם את הKsc - 75 ב158 ש"ח. אני לא בטוח שהם יהיו לי נוחות בגלל שאני תמיד מסתבך עם סוגי האוזניות האלה ששמים מסביב לאוזן (זה גם מכאיב). בקיצור אני צריך המלצה לאוזניות In Ear עד 150 ש"ח. אגב, אני לא רוצה להזמין מAmazon אלא לקנות בארץ. נ.ב: אני יודע שהתקציב קטן, אבל זה כסף שיש לי כרגע (גם את זה אין לי, דוד שלי קונה לי ליומולדת). בחופש הגדול אני אעבוד קצת, ארוויח ואני טס לארה"ב ושם אקנה לי כבר מגבר + אוזניות טובות

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  18. עדיפות לאזור חיפה...

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום, יש לי רעיון קטן שאני חשבתי עליו הרבה ואני רוצה להוציא אותו לפועל. אבל אני לא בטוח שהוא אפשרי לכן שללתי אותו פעמים רבות אבל יש כאן בפורום הרבה אנשים שטובים ממני בתחום הזה ולכן אני שואל את זה פה. חשבתי שהאוזניות שלי והרמקולים שלי יהיו מחוברים לכל מכשירי המדיה בחדר: (ממיר, מחשב, XBOX360,PS2, טלפון נייד[פחות קריטי]). זה פשוט נוח הרבה יותר מלחבר אותם בכל פעם שאני צריך להשתמש במכשיר מסויים, אבל הם לא זקוקים להגברה ככה שאי אפשר לחבר אותם לרסיבר למישהו יש רעיון איך אני יכול לעשות את זה? http://www.amazon.com/gp/product/B008B8J1WQ/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A34ABF00R5C25H חשבתי שאפשר לקחת כמה כבלים כאלה ולחבר אותם למפצל שבסופו של דבר ייתחבר לרמקולים ולא…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by yot,

היום, כשרציתי לעדכן את הפוד שלי בשירים החדשים שהועלו לאיי טונס, נתקלטי בהודעה (מצורפת למטה) שאומרת לי שאני צריך להתקין מחדש את איי טיונס על מנת להשתמש בפוד משום שנוצראה איזושהי אי-תאימות ביניהם. מחקתי את התוכנה, והתקנתי שוב, לא עזר. מחקתי שוב ואז גם פירמטתי את הפוד, והתקנתי את שניהם וזה המשיך להופיע. מחקתי שוב והפעם בדקתי ברג'יסטרי שלא נשארו שום עקבות מהתוכנה, עדיין לא עוזר. למישהו יש רעיון?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by Buffer,

היי, אני מתלבט איך לחבר את המחשב שלי למסך full HD חדש שקנינו. כפי שאני מבין, מבחינת ווידאו אין בעיה כי החיבורים זהים. מבחינת אודיו זה גם לא משנה, כי הכרטיס מסך לא מוציא סאונד ל-HDMI. השאלה היא האם בגלל שאני אחבר מכבל DVI-HDMI יכולה להיווצר ירידה באיכות בגלל HDCP? המסך: http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1704&CategoryID=138&Page=1 תודה, אור.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by thebestof2005,

אממ אז ככה... פעם הייתי נכנס וקורא פה הרבה, אבל הרבה זמן עבר ולא ממש יצא לי לאחרונה להכנס ולבדוק דברים חדשים... יש לי שתי אוזניות שאני משתמש בהן כבר המן זמן: Koss Sportapro ו- PX 100. שניהן באותה תקופה שקנייתי אותן היו מעולות לכל ערך מידה...אני עדיין מרוצה מהן עד השמים, פשוט לא רוצות להיהרס לי חח... השאלה היא, אם יש טעם להתחיל לחפור ולחפש דברים אחרים? אני לא מעוניין בדגם אחר או דברים כאלה (ממש לא תומך נלהב של ה IN EAR, וגם לא של אוזניות הכפתור למיניהן), פשוט אני רוצה לדעת אם יש הבדל בין האוזניות הללו לאזוניות חדשות שיצאו בשוק... כמובן שאני מדבר על האיכות... הנגן שהשתמשתי בו עד לא מזמן הוא CREATIVE ZEN MICRO, עד שאחי גמר עליו....ועכשיו נגנים מזדמנים כל מיני קטנים כאלה…

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  23. Started by LaCostE,

שלום לכולם . אני רוצה לקנות אוזניות עם מיקרופון למשחקי מחשב . אני לא רוצה משהו יקר , היו לי ג'נריות של 40 שקל שסחבו שנתיים . עכשיו אני מתקדם לאט לאט . אני מתלבט בין 2 דגמים : LOGITECH Extreme PC Gaming Headset Logitech® Precision PC Gaming Headset שניהם עולים בדיוק אותו מחיר , 214 שקל . http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13683&catid=134 http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13153&catid=134 מה שכן ,LOGITECH Extreme PC Gaming Headset לא מופיעה באתר . יש משהו אחר בסביבות המחיר ? תודה .

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  24. אהלן, יש לי טלויזיה דגם 32AV500E ואני מחבר אליה HTPC עם צ'יפסט Nvidia 8200 בחיבור HDMI. מערכת הפעלה XP. יש תמונה ויש סאונד רק שהסאונד לא מסונכרן. למשל, בהשמעת MP3 הסאונד ישמע רק אחרי שעברו 2 שניות מהשיר. הדבר המוזר הוא שבהשמעת MP3 (ב-WMP), כשאני מחזיר את השיר להתחלה, השיר מושמע מההתחלה כמו שצריך. כאילו, כל עוד תוכנת ההשמעה פתוחה עם השיר, הסינכרון נשמר, אך הוא אובד כאשר מפעילים את ה-WMP מחדש. ניסיתי לשחק עם הגדרות הסאונד בטלויזיה, בין השאר גם עם ה- LIP SYNC, כיביתי הדלקתי... שום דבר לא עוזר :-\. צריכים לחזור אלי מהתמיכה של ניופאן, אך חשבתי אולי מישהו פה יכול לעזור לי יותר מהר .

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.