עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני לא ממש מבין בכרטיסי טלוויזה מה לבחור חברים? (אני רוצה איכות תמונה כמו טלוויזה לכול דבר!) תודה!!!! אני מחפש כרטיס טלוויזה למסך שלי מה לבחור? (יש לי מסך רחב 22 אינץ רזולוצה 1600 ומשהו על 1000 ומשהו לא זוכר בדיוק עם נגדיות 1:10000 ומהירות 2 מיליסקנד ) אני רוצה להפוך אותו לטלוויזה + מחשב ... יש לי מערכת הפעלה וויסטה פרימיום זה מה שהציעו לי לא יודע מה לבחור.? אני רוצה בדיוק כמו טלוויזה לא משהו חרא. זה: אין לי מוסג אם הוא טוב כלל! לא מכיר ! http://www.hardware.co.il/showproduct.aspx?prodid=11611 או זה שהוא יחסית זול ואמרו לי שהוא יתמוך בסנטר בוויסטה וזה מעולה אבל האיכות יורדת.(אני רוצה ממש כמו טלוויזה) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=477 המליצו לי מאוד גם על ז…

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  2. קניתי לוח ראשי של gigabyet זה הלוח: http://www.giga-byte.com/products/8pe667pro.htm על הלוח יש כרטיס קול תומך 5.1 רמקולים : Realtek ALC650 מה אתם אומרים עליו? זה שווה משו או שיותר כדאי להשקיע בכרטיס קול חדש? וגם תגידו מה דעתכם כללי על הלוח

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  3. קנינו לא מזמן מערכת קולנוע ביתית ויש פשוט מלא חוטים ומלאת רמקולים והכל מסתבך אשמח אם משהו יכול לעזור לי . תודה

4. שלום, כיום יש לי אוזניות גדולות וזולות של smartcom שמרגישות מצויין על הראש אבל אחרי חצי שעה אני מבין עד כמה הן לוחצות לי על האוזניים ועל הראש, פשוט בלתי-נסבלות. האיכות שמע לא קריטית - למוזיקה אני משתמש בנגן נפרד ואוזניות in-ear מצוינות של creative, כך שהדרישה היא אוזניות טובות (במסגרת התקציב), סגורות בעיקר למשחקי מחשב. אם אפשר שיהיו סראונד בכלל נהדר. לא מעניין אותי באסים, הפרדת צלילים וכו' כי בסה"כ אני יהיה בלהט המשחק. כן חשוב לי לשמוע מאין האויבים מגיעים במשחקי FPS. תודה!

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  5. Started by kdani,

שלום לכולם, לא יודע אם זה הפורום המתאים, אבל אם למשהו יש מושג איך משיגים שרטוט חשמלי של ה-סאב הזה (חבר צריך לתקן) פניתי ליצרן, והוא מפנה כמובן למעבד שרות של היבואן.... תודה, דני

6. היי אני רוצה להזמין HD555 מחו"ל (אני ישתמש באחד מהאתרים עם הכתובת בארה"ב ששולחים לארץ) לאחר בדיקה ראיתי שזה יעלה לי משו כמו 400 שקל כולל משלוח,פחות או יותר. (האוזניות בארץ עולות 730 שקל!) אני צריך למצוא מקום להזמין ממנו את האוזניות בארה"ב,שוב - לא צריך שתהיה לאותו מקום אפשרות משלוח לארץ. תודה

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  7. Started by elad-k1,

שלום קניתי רמקולים של creative 5.1 sbs 560 והבעיה היא שאני פתאופ שומע שירים ברמקולים ולפעמים יש כאלה פיצוצים קטנים שנישמעים מהרמקולים מה אני אמור לעשות תודהה

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  8. Started by Dani17,

מישהו פה אולי מכיר אתר טוב שיש בו הרבה סוגים של רמקולים כולל המחיר שלהם ותיאור עליהם?

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  9. שלום המערכת שברשותי שבקה חיים (מדובר במערכת מיני מלפני 12 שנה). המערכת כללה הספק יציאה 2*135W עם רמקולים תואמים בעלי אימפדנס כניסה 6 אוהם. רכשתי מערכת מיני חדשה בעל ביצועים פחותים (2*50W) אשר מתאימה לרמקולים עם אימפדנס 4אוהם. האם ניתן לחבר את הרמקולים הישנים למערכת החדשה, או שחוסר התאימות באימפדנסים לא יאפשר זאת? (הסיבה היא שהם בכל זאת איכותיים טיפה יותר, עשויים מחומר טוב יותר וכו') תודה

10. אחרי כל ההמלצות בפורום חשבתי לקנות את האוזניות Sennheiser CX300 ואני רוצה לדעת אם מישהו מכיר חנות בירושליים שמוכרת אותם (אני לא מתכוון לקנות דרך האינטרנט)תודה

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  11. הכל בכותרת... תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  12. היי, יש לי טלויזיה TOSIBA 3430DXE 34 אינץ בת 10 שנים... חיבורים SCART S VIDEO רגילים. אני רוצה לצפות בסדרות שאני מוריד מהאינטרנט ב DVIX עליה עם כתוביות SRT SUB.. השאלה האם בישביל טלויזיה שהיא לא LCD שווה להשקיע ב DVD איכותי יותר כמו ה פיונר שממליצים עליו? או ללכת על ה DVD שקורא DVIX הכי זול שאני רואה בחנות כמו מחסני חשמל למשל?..... אין לי בעיה להשקיע השאלה אם הטלויזיה לא תנצל את האיכות של הפיונר אז זה סתם לא שווה את זה? האם יהיה הבדל ?

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  13. שלום, לאחרונה שמתי לב שתחום האודיו במחשב שלי זקוק לשיפור והתחשק לי מערכת סראונד. יש לי תקציב של 200 עד 250$. אני עוקב אחרי השוק כבר הרבה זמן, אבל רק עכשיו אני רוצה לבצע קניה. אצל חברים שלי ראיתי את הYamaha TSS1, או את הATP5 (למרות שזה לא 5.1, אבל בכל זאת - מערכת לא רעה בשביל תקציב שכזה.) בכל מקרה, אני לא מוצא כיום בשום חנות בארץ את אחת משתי המערכות האלו (למען האמת, ראיתי את הTSS1 במקום אחד או שניים, אבל רק את הגרסא בצבע לבן, ומה לעשות - אני רוצה אותה שחורה! ). האם יש למישהו עצה בנושא, או בעצם - יודע אם יש את אחת משתיהן בדיוטי פרי? בעוד שבועיים תהיה לי גישה לדיוטי פרי בארץ, או בכלל, לחנויות בניו יורק ובוושינגטון, אבל בכל זאת - אני מעדיף לקנות בארץ בהרבה. אז אם אפשר, להת…

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  14. חשוב לי איכות טובה באוזניות, לא קריטי לי אם יש מיקרופון או אין.אני מעוניין באוזניות אטומות לרעש מסביב - שמקיפות את כל האוזן,כרגע יש לי HD555 שהן מעולות, אבל הHD פתוחות ואני שומע את אבא שלי מפליץ מהסלון. בכל אופן השימוש העיקרי יהיה בעיקר למשחקים. ראיתי כמה סוגים, קראתי קצת ביקורות על Sennheiser PC330 Headset שעולות סביבות 540 שקל, קיבלו ביקורת לא רעה בכלל. והתעניינתי גם בHD 200 של סנהייזר רק לא ממש הבנתי אם הן אטומות לרעשים או לא. אני לא נעול על כלום ככה שאני מוכן לשמוע עוד הצעות. טווח מחירים עד 650 שקל מבחינתי תודה רבה

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  15. היי אני לא ממש מבין בעניין אז מקווה שתבינו את הבעיה שלי. יש לי מערכת 5.1 חדשה המחוברת לכרטיס הקול O/B שלי , כרטיס 2/4/5/7.1 לפי הנתונים שלו, הכניסות שעל המגבר מחוברות לכל היציאות שעל הכרטיס, סה"כ 3 כבלים (2 כבלים לרמקולים הקדמיים והאחוריים וכבל לסנטר ולסאב). כשאני מכוון את המגבר לסטראו או DTS השמיעה בסדר גמור, אבל כשאני רוצה לשמוע בצורת 5.1 השמיעה ממש גרועה,הכל נשמע מרוח וגבוה וממש לא היקפי - כל זה בסרטים שאני מוריד מהרשת, במשחקים זה עובד מצויין ממש, בסרטי DVD זה גם עובד מצויין. השלמתי עם העניין , שבעצם צריך סרטים ומקורות שמע איכותיים כדי לקבל 5.1 , אבל: לחבר שלי יש מערכת פשוטה של פירלס, למגבר/סאב שלו יש רק 2 כניסות שמאל וימין , אבל יש חוץ מהסאב 5 רמקולי לווין שיוצאים ממנ…

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  16. Started by liorar,

שלום לכולם ותודה שנכנסתם!!! אני מעוניין לקנות את הדיסקמן הנ"ל ורציתי לדעת אם יש לכם מה להגיד בנושא, כגון: איפה הוא הכי זול? איך שומעים בו? האם הוא אמין? ובנוסף, היה בחור שהשאיר באתר זה הודעה ב-2.9.03 ואמר שהוא שוקל לקנות את המכשיר ב-$44, אז רציתי לדעת: מאיפה לעזאזל אתה יכול להביא אותו כל-כך בזול?! תודה!

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  17. חשבתי על האין אייר של JBL JBL Reference 220 כרגע עולות, 240 בבאג. האם לדעתכם זאת הבחירה ההכי טובה שלי? תודה.

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  18. Started by Hzur,

אהלן, כרגע אני משתמש בכרטיס און בורד שיש לי מתוצרת רילטק ובמערכת 5.1 מדגם z5500 של לוג'יטק(בשימוש כללי- גם סרטים גם משחקים וגם מוזיקה). אין לי אפשרות לחבר את המערכת בחיבור דיגיטלי(קואקס או אופטי) כי שתיהם תפוסים לממיר ולPS3... ולכן נשארה לי האפשרות האנאלוגית... וכאן שאלתי... האם אני ירגיש בהבדל במידה ואני יחליף את כרטיס הקול שלי? במידה וכן, איזה כרטיס מומלץ לשימוש כללי כמו שלי(יכולות INPUT לא מעניינות אותי)? תודה רבה! Hzur

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  19. Started by Clint Eastwood,

למיטב זיכרוני נאמר שהם מיוצרים באותו מפעל... הם נראים יחסית אותו הדבר פרט לכך של A-400 יש שלט. האם הם זהים גם באיכות השמע? אגב, A-200 ו X-Force 3 הם גם דיי זהים...

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  20. Started by sam1441,

קיבלתי היום לוח חדש GIGABYTE GA-P35-DS3L - חיברתי אותו למארז, פה הלכתי לאיבוד. יש שני כבלים שאפשר לחבר ללוח, 1. AC 97 2. HD AUDIO כשמאחד מהם יוצאים חמש זרועות נוספים שאין לי מושג איפה לחבר אותם. כדי להוסיף על הבלבול, יש על הלוח שקע בשביל SPIDIF, אבל דווקא לזה אין לי חוט. מה עושים פה בכל הכבלאידה הזו? איזה מהנ"ל אני אמור לחבר בכלל ושיהיה לי SPDIF בפרט? ניר.

21. Started by orinky,

אני צריך המלצה לרמקולים איכותים 2.1. הסתכלתי על אלה של Creative, והנה שינים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_155_1335&products_id=3109 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_155_1335&products_id=9451 איזה רמקולים ממולץ לי לקנות בטווח מחיר הזה? האם יש רמקולים יותר טובים במחירים האלה. והאם בכלל הרמקולים הנ"ל שווים את ההשקעה, או כל מערכת רמקולים 2.1 ששווה להשקיע בה כל כך הרבה. הצרכים שלי כמו כל נער ממוצע על המחשב: משחקי מחשב ומוזיקה. יותר מוזיקה הייתי אומר, בינתיים המחשב שלי לא מריץ יותר מדיי משחקים. אני לא רואה סרטים במחשב. ואני מעונין לדעת גם מתי הושקו הרמקולים הנ"ל. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 872 צפיות
  22. יש לי 7.1 אני רוצה שבצד הימני (3 רמקולים ) ישמעו בכל הרמקולים אותו דבר, וגם בצד השמאלי בשלושת הרמקולים ישמעו את כל מה שאמור להיות בצד שמאל, הכוונה היא לשמור על הסטריאו אך שינגן מכל הרמקולים כיצד ניתן לעשות זאת? כי כרגע הרקע נעשה ברמקולים הצדדים (4) ומהקדמיים שומעים נורמאלי... תודה מראש ערן.

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  23. נתחיל מזה שאני די חדש בעסק של הסראונד והשטויות. יש לי רסיבר ימאה 6.1 תומך דולבי דיגטל כמובן. רציתי לדעת אם אני אוכל לחבר את הכרטיס קול שבא עם הלוח אם לרסיבר דרך חיבור אופטי/קואקסיאלי ולקבל דולבי דיגטל בסרטים שקודדו ב-AC3. בנוסף יש לכם אתרים עם דמואים של דולבי להריץ על המערכת לבדוק אותה? תודה על העזרה

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  24. שלום אני מחפש דגם של אוזניות כפתור של חברה איכותית ומוכרת עם כבל קצר ובלי קונטרול(בשביל שאני יוכל לחבר לקונטרול קיים של נוקיה) יש למישהו רעיונות? ראיתי את AKG K315 שמצא חן בעיניי אבל יש לו קונטרול ווליום וכבל ארוך אבל אני לא בטוח (יכול להיות שניתן להוציא אותו? כאילו זה מחובר עם פלאג? ככה זה ניראה מהתמונה אבל אני לא בטוח) רק מסתבך עם כל החיפוש מכירים איזה דגם? אני ממש כבר חיפשתי הרבה ודגמים עם קונטרול של AKG תומכים רק באייפון

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  25. רמקולים ממש זולים שעדיין יהיו באיכות בסדר... אני לא צריך סאב וופר, לא צריך משהו איכותי - אני מאוד רחוק מאודיופיליה. באמת הכי זול שעוד אפשר להגיד שהוא טוב

• 9 תגובות
    • 872 צפיות

דיונים חדשים בפורומים