אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
כל חובבי האוזניות בטח מכירים כבר את Head-Fi.org. החברה הותיקים יותר מכירים גם את פטריק, לא? ובכן, הוא מפציץ שוב. וכיוון שמדיי פעם אני ועוד כמה פה מהפורום זורקים בדיחות שקשורות אליו ואל החריגה הלא נורמאלית שלו מגבולות הטעם הטוב, חשבתי הפעם לשתף את את הפחות ותיקים. חברים, אני מציג בפניכם את הדיון האחרון שלו, הלא הוא: K1000 with Dual Micro Mono-Filament cable - less contact with conductor, more detail! ולציטוט נבחר שלי: .(אגב, למי שלא מכיר Nordost Valhalla היא סידרת כבלים למערכות סטריאו) Anatoli.
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
קניתי לעצמי עכשיו מחשב חדש ואיתו קניתי גם מערכת רמקולים 5.1 creative 5400. עכשיו אני מעונין שתהייה לי אפשרות לשמיעה בכל הרמקולים לא רק כאשר אני רואה די וי די אך גם כאשר אני שומע מוזיקה זה יכול להיות נחמד לשמוע סאונד מכל הכיוונים. לכן אני צריך תוכנה אשר תגרום לכל 5 הרמקולים לפעול ולא רק ל-2 (הימני והשמאלי) כאשר אני שומע מוסיקה. דבר שני אני מחפש תוכנה שבא אני אוכל להגדיר את מיקום הרמקולים ביחס למקום בוא אני נמצא, בכדי שהיא תתאים את רמת הווליום וכו'. בתודה מראש ניב
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום. עם המחשב שאני מתכנן לקנות אני רוצה גם מערכת סאונד נחמדה. חשבתי על 4.1 : Creative Inspire 4400 4.1 black או Altec Lansing AVS500 4.1 איזה מביניהם עדיף? אבל זה מציאותי? , או שמפאת גודל החדר זו הגזמה, ועדיף לקחת 2.1....? (אם 2.1, איזה כדאי במחיר סביר, לא כמו ה-ATP3 שמחירו בשמיים) תודה.
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הHD 457 של Sennheiser זקוק לחוות דעת של אנשים עליהם
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אהלן חברים אז כפי שאומרת הכותרת האם זה אפשרי להסיר את הכיתוב המעצבן של היבואן ט.ר. לאחר הפעם הראשונה שעדכתי את המכשיר הופיעה כיתובית על המסך שהדביק היבואן בארץ מישהו גם אמר פעם שאפשר לשנות את זה ולצרוב על המסך משהו אחר או למחוק את זה לגמרי מישהו יודע איך? ניסיתי לעשות כל מיני חיפושים אך הכל עלה בתוהו.... תודה מראש לעוזרים ישי ולדמן
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
בבקשה עזרה עם הנושא הזה? מה מומלץ - חשוב שיהיה איכותי ונוח - זה לבוס שלי והוא צריך את זה לשיחות ארוכות לחו"ל וחשוב שישמעו אותו מצוין ושהוא ישמע אותם
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך חוות דעת על טלויזיה "40 תוצרת Samsung דגם LA40M81B.
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אהלן יש לי מערכת רמקולים למחשב של קריאטיב (אינספייר 2.1) ובעוד כמה ימים אני אמור לקבל רסיבר ישן ורמקולים (שני רמקולים). אם אני אקנה את הfortisimo 3 אני יוכל להפוך את שתי המערכות האלו למערכת 4.1? כלומר לחבר את הקריאטיב ביציאה של הקדמי ואת הרסיבר ליצאיה האחורית. כרגע יש לי ויברה 128 אם זה משנה משהו
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס קול שיתאים לגיימרים .... אני מוכן להשקיע עד 1000 ש"ח , אבל עדיף פחות כרגע יש לי creative 7.1 se ואני מחפש איכות הרבה יותר גבוהה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
קניתי apex dvx 2410 צרבתי סרט עם קובץ SUB וכאשר אני מפעיל אותו זה מנגן והכל רק שהכתוביות הפוחות מה אני עושה ???? איך אני יכול לסדר את זה ???
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
לאחר שקראתי כל סקירה אפשרית וכן את מדריכי ההוראות של שני הנגנים הנ"ל אבקש את עזרתכם בעניינים הבאים: א. הבנתי שכדי להשתמש ב ifp799 כדיסק און קי יש לעדכן את הפירמוור שלו, אך אז העברת הקבצים היא רק בקצב של usb 1.1. הייתי רוצה לדעת האם במצב זה ניתן גם להעביר שירים מהמכשיר למחשב (דבר הנמנע לפני העדכון, בשימוש בתכנת ניהול הקבצים המקורית). כמו כן אולי מישהו יודע להעריך האם בעיית קצב ההעברה האיטית תיפתר על ידי עדכון עתידי נוסף? ב. האם מישהו יודע להעריך האם עתיד להיכתב עדכון לתמיכה בעברית מימין לשמאל לשני המכשירים? ג. האם מישהו מכיר את בעיית ה samsung בסדר הקבצים, שכשהאותיות הראשונות של שם הקובץ זהות הוא איננו מתחשב בשאר? ד. האם מישהו מכיר את בעיית ה samsung במחיקת ה settings האיש…
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי כבר שנה שלמה את ה-CX300 precision של sennheiser ואני הייתי ממש מרוצה עד עכשיו! אלו האוזניות in-ear הראשונות שלי, ובאמת שאני לא מתחרט לרגע.. החלטתי להשתדרג ולקנות אוזניות חדשות, ואני אשמח להמלצות שלכם =) אז ככה: התקציב - 300-400 שקל הצורך - אוזניות עם סאונד איכותי, קומפקטיות שאפשר לקחת לכל מקום, שאוטמות מהסביבה כמה שיותר (חשוב!) להבנתי, הסוג אוזניות היחידי המתאים לכך הוא ה-in-ear, תקנו אותי אם אני טועה.. אני רוצה להרגיש השתדרגות בסאונד מה-cx-300, נראה לכם אפשר להשיג שיפור רציני עם התקציב הזה? כמו שכתבתי גם למעלה, אני רוצה כמה שיותר לבודד את הסביבה ולא לשמוע כלום מבחוץ (ולא על ידי הגברת ווליום).. יש לכם הצעות? תודה מראש לעוזרים ! רן
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי פיליפס LED 9704 ,כל פעם שאני רואה סרט בטלויזיה(שמגיע מהמחשב) אחרי כמה דקות או שניות , אין זמן קבוע, התצוגה על הטלויזיה הופכת להיות בהירה חזקה וכחולה ממש שורפת, מה לעשות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי... לא נכנסתי לפורום שנים אבל זה תמיד מקום טוב לחזור אליו להתייעץ על דברים שאני לא מבין בהם. אני רוצה לבנות לעצמי מערכת סאונד ניידת חזקה שתיהיה בעצם קופסא עם רמקולים מגבר (ואם צריך קרוסאובר) וסוללה נטענת. יש לי בבית רמקול גדול של isophon חסר מעש שאפשר לדעתי להכין ממנו את העניין. הסאב שלו גדול נראה לי 8.5' יש גם מיד 4' וטוויטר... (כשאני מחבר אותים למערכת שלי אני מרגיש שרק הסאב עובד... אפשר לבדוק תעניין הזה) לפי מה שרשום על זה זה 8 אום watt80 ו60 RMS הרמקול קצת כבד אבל לדעתי הכי פשוט להכין מזה תמערכת. מצאתי באיביי סוללת ליטיום 12v 9800mah שאמור להספיק לכזה רמקול... במקרה הרע אפשר לקנות עוד בטריה... זה דיי זול. עכשיו אני מגיע למגבר... יש באיביי איזה חרא זול http://cgi.eba…
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
למישהו יש אותם שמע עליהם או מכיר? מה אתם אומרים אני רוצה אותם שווה?? http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=37907
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי, חיברתי כבל TOSLINK בין הלוח אם לרסיבר. הרסיבר הוא של YAMAHA דגם HTR-6030. להלן קישור לפרטים על הרסיבר: http://usa.yamaha.com/products/audio-visual/av-receivers-amps/htr/htr-6030_black__u/?mode=model הגדרתי את הרסיבר על DTV\CBL וגם תוכנת REALTEK מזהה את החיבור האופטי. הבעיה היא שאני שומע רק מהרמקולים הקדמיים. סרטים באיכות של 6 ערוצים נשמעים רק כסטריאו. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
טוב היו לי לא מעט דגמי IEM ואוזניות לניידים: PX100,CX300,JBL 220,UE SUPER FI 5 PRO היום הבאתי זוג נוסף לאחר שה-JBL נהרסו,ה-AKG 324P. 259 שקל בבאג,שמעתי אותם פעם אבל היום קניתי ושמעתי הרבה ואהבתי מאוד את הסאונד. אמנם הם לא ברמה של הSF5 pro שהיו לי ,אבל הם גם הרבה יותר זולות.... הבאס יותר חזק והם קצת יותר חדות מה-CX300 בגלל שיש להם מבנה שונה(דרייבר אותו דבר). אני אתן להם קצת BURN IN אני מאמין שהסאונד ישתפר עוד יותר... הבעיה היחידה בהם היא שהחוט מאוד דק והחיבורים לאוזניות עצמן לא נראים כל כך חזקים. אז להיזהר עם זה... מומלץ! ועכשיו אזהרה: להתרחק כמו מאש מה-BOSE TRIPOT שעולות בסביבות 600 שקל. האזנתי להם היום זמן ממושך והאיכות שלהם פשוט על הפנים,אין מילה אחרת! בנוסף הן גם לא נו…
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לפני שנה וחצי בערך קניתי cx300II ב120 ש"ח בערך עם אחריות שנתיים - החלפה בחדש (לאחר חודשיים האוזניות התקלקלו ואכן החליפו לי בחדש מהמדף בלי לשאול שאלות) הייתי מרוצה מהם עד השמים עד שהאוזניות נעלמו. אני רוצה לקנות חדשות חיפשתי באינטרנט ו... המחיר קפץ בבערך 100 ש"ח לאחריות מקורית וההחלפה בחדש נעלם מהפרסומים מה קרה? החליפו יבואן? פיספסתי משהו? מישהו מכיר חנות שמוכרת מקוריות עם אחריות במחיר שפוי? חזירות לשמה! יש אוזניות מקיבלות באיכות באזור המאה שקל? (לשימוש עם sansa clip)
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
מצאתי רק מדריך של ויסטה ויש לי ווינדוז XP כרגע אני רואה רק תמונה. עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לוגי'טק יצאו במבצע דיי נחמד, אם קונים דרך האתר שלהם ומכניסים את הקופון bestbuy_us_9901 מקבלים 30 אחוז הנחה על המחיר באתר, לאחר מכן ניתן להכניס קופון נוסף mir15 ולקבל עוד 15 אחוז הנחה כלומר 40 אחוז הנחה על הרמקולים. בקיצור המחיר אחרי כל ההנחה הוא 221 דולר עם משלוח חינם בארה"ב (למערכת חדשה, לא מחודשת) אם לוקחים משלוח דרך חברה כמו usaddress.com לארץ, מקבלים מחיר של משהו כמו 350-370 דולר או משהו כמו 1400 שח
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
היי, יש מבצע בימים הקרובים באמאזון.. הסנהייזר האלה (CX475) ב40 דולר (~160 ש"ח) אני קונה מאמאזון ב25$ ומשלוח יעלה לי 15$.. http://www.amazon.com/gp/product/B005QXAAOC/ref=s9_simh_gw_p23_d0_g23_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-3&pf_rd_r=02HQVSR2XQA8PH0S3Y6J&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938811&pf_rd_i=507846 כדאי לקנות? אני כבר המון זמן מחפש אוזניות IE.. תודה על העזרה :-)
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
והאם יש אפשרות להשיג אותו בדיוטי פרי בארץ? אני פשוט טס היום ב-6 לפנות בוקר לפולין . בעיקרון, בפולין אני לא מאמין שתהיה לי אפשרות להשיג את הנגן הזה. בכל מקרה אשמח לקבל תשובה כמה שיותר מהר!!!! זה ממש חשוב!!!!!!!! תודה מראש!!!
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים טובים למוזיקה במחשב, אם אני לא טועה זה 2.1 (סאב +שניים) התקציב שלי הוא 250 - 350 ש"ח, אני רוצה לקבל תמורה מקסימלית... אז אם מישהו מבין ומוכן לעזור אני אשמח
-
- 9 תגובות
- 850 צפיות
-
-
קודם כל אחרי איזה חודש שלם שאני מחפש כל פיסת מידע אפשרי על האוזניות הבאות שאני הולך להזמין מחו"ל הגעתי להחלטה. עכשיו אני רק צריך שתגידו לי מה דעתכם על מה שהחלטתי. טוב אז ככה, החלטתי להזמין את ה-Koss Portapro שעולות כ-35 דולר בארה"ב מהאינטרנט. למה בחרתי אותן? הם ישמשו אותי גם לבחוץ עם נגן MP3 וגם לבית על המחשב. הן קטנות, אמנם לא הכי יפות אבל לפעמים צריך להתפשר בחיים. היום הייתי באדר סוכנויות (תודה רבה ל-Anatoli שהמליץ לי על החנות הנפלאה הזו.) והאזנתי לכמה דגמים וגם ל-Portapro שהן הכי היו מוצאות חן בעייני מרוב הבחינות. המחיר שלהן הוא ממש נמוך יחסית לאיכות. ובין הדברים הכי חשובים שגרמו לי ללכת עליהן היה שיש עליהן אחריות לכל החיים לא משנה מה קורה. דורס אותם טרקטור א…
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אהלן חבר'ס לאחר שקניתי את המוצר הבא אני יכול להגיד בוודאות - זו אחת ההפתעות הטובות שהיו לי מבחינת יחס מחיר - ביצועים . הסאונד והעוצמה של המערכת הבאה, פשוט לא להאמין. מדהים. מדובר על הדגם הבא: SoniCGear EVO 8 קישור: http://www.sonicgear.com.sg/?id=2&pcid=19&pid=208 המחיר של זה בארץ הוא בסביבות ה520 ש"ח. מה אתם אומרים ? אני ממליץ בחום. איכות הסאונד שלו מדהימה.
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-