עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by T3,

2500 ש"ח כדאי? יש הצעה יותר טובה? השמח לתגובות תודה.

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  2. Started by subarel,

יש איזה יחס מומלץ בין גודל הטלויזה למרחק שאני יושב בו? שמעתי ממישהו שמסכים של 32 אינטצ' המרחק האידיאלי זה 3 מטר, נכון, לא נכון?

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  3. Started by shaithebest,

שבת שלום לכולם ברשותי מסך LCD LG 37 1:100000 FULL HD 2 MS מסדרת הסקרלט שהוא כרגע בסטטוס בתול אני מחפש הגדרות מדוייקות כדי לקבל מקסימום איכות תמונה מירבית בקריטריונים הבאים(מדובר בהגדרות במסך עצמו ולא בחיבור מהמחשב זתומרת נצא מנקודת הנחה שאין מחשב מחובר אלא רק ממיר של הוט עם כבל HDMI): חיסכון באנרגיה מצב תמונה backlight ניגודיות בהירות חדות צבע גוונים על איזה רמה מדוייקת צריך להגדיר כל אחד מהדברים? אחכ אני אשאל על בקרה מתקדמת תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  4. יש לי 7.1 אני רוצה שבצד הימני (3 רמקולים ) ישמעו בכל הרמקולים אותו דבר, וגם בצד השמאלי בשלושת הרמקולים ישמעו את כל מה שאמור להיות בצד שמאל, הכוונה היא לשמור על הסטריאו אך שינגן מכל הרמקולים כיצד ניתן לעשות זאת? כי כרגע הרקע נעשה ברמקולים הצדדים (4) ומהקדמיים שומעים נורמאלי... תודה מראש ערן.

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  5. Started by l_messi,

רציתי לדעת מה ההבדל בין האוזניות בבאס ובכללי http://www.beatsbydre.com/headphones...efault,pd.html http://ksp.co.il/?uin=13067 ואלה http://www.beatsbydre.com/headphones...efault,pd.htmlhttp://ksp.co.il/?uin=15291

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  6. שלום אני מחפש דגם של אוזניות כפתור של חברה איכותית ומוכרת עם כבל קצר ובלי קונטרול(בשביל שאני יוכל לחבר לקונטרול קיים של נוקיה) יש למישהו רעיונות? ראיתי את AKG K315 שמצא חן בעיניי אבל יש לו קונטרול ווליום וכבל ארוך אבל אני לא בטוח (יכול להיות שניתן להוציא אותו? כאילו זה מחובר עם פלאג? ככה זה ניראה מהתמונה אבל אני לא בטוח) רק מסתבך עם כל החיפוש מכירים איזה דגם? אני ממש כבר חיפשתי הרבה ודגמים עם קונטרול של AKG תומכים רק באייפון

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  7. Started by I_S,

אני רוצה לקנות אוזניות ומתלבט בין הZalman Real Surround Sound 5.1 לבין הGraetz Sp200 הנה קישור:http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1107601

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  8. שלום. אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר ,שאני ישחק אז אני ישמע דרך ה5.1. וגם את הטלווזיה לחבר לרסיבר כשאני אצפה בסרט אז אני ישמע דרך ה5.1. יש לי גם מגבר סטריאו שמחובר תמיד למחשב,ואני מאזין למוזיקה דרכו. איך לעשות את החיבורים האלה? תודה.

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  9. Started by haim85,

הרמקולים האלה סוג:NXT3601 Pure Acoustics עולים בזאפ 1300 שקל יש לי אפשרות להביא אותם ב500 חדשיםם! שווה לי? הם מתחברים לdvd ולמחשב וזה מה שאני צריך ובקרוב גם לרסיבר! מה אומרים הם נחמדים כדי לי לכרוש אותם? מחיר שלהם זול יחסית! נ.ב חשוב לציין שאני לא מחפש משהו ברמה גבוהה ויקר!! אפשר לראות מיפרט שלהם פה: http://www.galsale.co.il/Product.aspx?ProductID=2723

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  10. Started by PhP dUdE,

שלום,בזמן האחרון אנוכי מתעניין בנגני MP3 רציתי לברר מחירים וזה.. תקציב אני לא יודע כמה זה אמור לעלות אבל משהו במחיר הגיוני..

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  11. Started by anatoli,

כל חובבי האוזניות בטח מכירים כבר את Head-Fi.org. החברה הותיקים יותר מכירים גם את פטריק, לא? ובכן, הוא מפציץ שוב. וכיוון שמדיי פעם אני ועוד כמה פה מהפורום זורקים בדיחות שקשורות אליו ואל החריגה הלא נורמאלית שלו מגבולות הטעם הטוב, חשבתי הפעם לשתף את את הפחות ותיקים. חברים, אני מציג בפניכם את הדיון האחרון שלו, הלא הוא: K1000 with Dual Micro Mono-Filament cable - less contact with conductor, more detail! ולציטוט נבחר שלי: .(אגב, למי שלא מכיר Nordost Valhalla היא סידרת כבלים למערכות סטריאו) Anatoli.

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  12. Started by Aner,

שלום. עם המחשב שאני מתכנן לקנות אני רוצה גם מערכת סאונד נחמדה. חשבתי על 4.1 : Creative Inspire 4400 4.1 black או Altec Lansing AVS500 4.1 איזה מביניהם עדיף? אבל זה מציאותי? , או שמפאת גודל החדר זו הגזמה, ועדיף לקחת 2.1....? (אם 2.1, איזה כדאי במחיר סביר, לא כמו ה-ATP3 שמחירו בשמיים) תודה.

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  13. Started by dan_dekel,

אהלן חבר'ס לאחר שקניתי את המוצר הבא אני יכול להגיד בוודאות - זו אחת ההפתעות הטובות שהיו לי מבחינת יחס מחיר - ביצועים . הסאונד והעוצמה של המערכת הבאה, פשוט לא להאמין. מדהים. מדובר על הדגם הבא: SoniCGear EVO 8 קישור: http://www.sonicgear.com.sg/?id=2&pcid=19&pid=208 המחיר של זה בארץ הוא בסביבות ה520 ש"ח. מה אתם אומרים ? אני ממליץ בחום. איכות הסאונד שלו מדהימה.

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  14. Started by Men7a,

שלום אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע לחדר, הוא לא גדול במיוחד בערך 4 מטר מרובע. אני רוצה לחבר אליך מחשב,יס,סוני 3 ו x360 אני רוצה שיהיה לפחות 2 חיבורים של hdmi רסיבר ורמקולים 5.1 אני לא יודע מה המחירים אני מעוניין להשקיע עד 2000 שקל אבל אם אין במחירים האלה אין לי בעיה להשקיע עוד. תודה מראש על העזרה!

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  15. Started by psychuil,

אני שוקל למכור את הATH-ES3 שיש לי, כי מצאתי מקום שבו אני יכול לקנות SK PRO במשהו כמו 430 ש"ח. השאלה היא האם זה שדרוג כדאי? כי שמעתי המון דברים טובים על הSK PRO (מה גם שאני חובב אוזניות סגורות יותר)

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  16. Started by podpeople,

שלום לכולם אני צריך חוות דעת על טלויזיה "40 תוצרת Samsung דגם LA40M81B.

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  17. יש לי בחדר מחשב וממיר של הוט HD האם יש סיכוי לחבר את המחשב ישירות למסך LCD של המחשב או למחשב ומשם לראות על המסך ? מה צריך לעשות תודה

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  18. Started by kdani,

שלום לכולם, לא יודע אם זה הפורום המתאים, אבל אם למשהו יש מושג איך משיגים שרטוט חשמלי של ה-סאב הזה (חבר צריך לתקן) פניתי ליצרן, והוא מפנה כמובן למעבד שרות של היבואן.... תודה, דני

19. היי אני רוצה להזמין HD555 מחו"ל (אני ישתמש באחד מהאתרים עם הכתובת בארה"ב ששולחים לארץ) לאחר בדיקה ראיתי שזה יעלה לי משו כמו 400 שקל כולל משלוח,פחות או יותר. (האוזניות בארץ עולות 730 שקל!) אני צריך למצוא מקום להזמין ממנו את האוזניות בארה"ב,שוב - לא צריך שתהיה לאותו מקום אפשרות משלוח לארץ. תודה

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  20. Started by tic0n,

שלום לכולם, היום קניתי את הסאב וופר + 4 רמקולים של LogiTech דגם z-540, משום מה, לא יוצא קול משני רמקולים שעכשיו קניתי. הלכתי לאתר שלהם וכתוב משהו עם הכרטיס קול?, לא יודע.. יש לי תכרטיס קול מהלוח אם NFORCE2, הם אומרים שם שצריך לזה משהו עם surround, לא ממש הבנתי, או שצריך להוריד כל מיני דרייברים?. אולי אתם תדעו מה לעשות? אני ממש עצבני והרמקולים האלה לא בדיוק "זולים" תודה מראש

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  21. שלום לכולם, מחפש טלויזיה LCD בגודל 37 אינץ', התקציב עומד על כ-3800 ש"ח. דרישות: יתחבר כנראה למחשב, נתלה על הקיר (תוספת כסף למתקן?), צפיה כמה שיותר חדה. במסך רצוי שיהיה HD, (מה ההבדל בין hd ready או full hd ?). מה בעקרון צריך לבדוק שרוכשים טלויזיה כזו ? במיוחד אני אחד שלא מבין ממש מה ההבדלים. איך משווים מחירים כאשר לכל אחד תכונות אחרות וכל מילה נראית כמו מדע שלם ? יש בכלל חיה כזו בתקציב כזה ? אם יש עוד דברים שלא שאלתי ורצוי שאדע, אשמח אם מישהו יוסיף. תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  22. Started by רק מרק,

לאחר שקראתי כל סקירה אפשרית וכן את מדריכי ההוראות של שני הנגנים הנ"ל אבקש את עזרתכם בעניינים הבאים: א. הבנתי שכדי להשתמש ב ifp799 כדיסק און קי יש לעדכן את הפירמוור שלו, אך אז העברת הקבצים היא רק בקצב של usb 1.1. הייתי רוצה לדעת האם במצב זה ניתן גם להעביר שירים מהמכשיר למחשב (דבר הנמנע לפני העדכון, בשימוש בתכנת ניהול הקבצים המקורית). כמו כן אולי מישהו יודע להעריך האם בעיית קצב ההעברה האיטית תיפתר על ידי עדכון עתידי נוסף? ב. האם מישהו יודע להעריך האם עתיד להיכתב עדכון לתמיכה בעברית מימין לשמאל לשני המכשירים? ג. האם מישהו מכיר את בעיית ה samsung בסדר הקבצים, שכשהאותיות הראשונות של שם הקובץ זהות הוא איננו מתחשב בשאר? ד. האם מישהו מכיר את בעיית ה samsung במחיקת ה settings האיש…

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  23. Started by ranwsn,

שלום לכם, יש לי כבר שנה שלמה את ה-CX300 precision של sennheiser ואני הייתי ממש מרוצה עד עכשיו! אלו האוזניות in-ear הראשונות שלי, ובאמת שאני לא מתחרט לרגע.. החלטתי להשתדרג ולקנות אוזניות חדשות, ואני אשמח להמלצות שלכם =) אז ככה: התקציב - 300-400 שקל הצורך - אוזניות עם סאונד איכותי, קומפקטיות שאפשר לקחת לכל מקום, שאוטמות מהסביבה כמה שיותר (חשוב!) להבנתי, הסוג אוזניות היחידי המתאים לכך הוא ה-in-ear, תקנו אותי אם אני טועה.. אני רוצה להרגיש השתדרגות בסאונד מה-cx-300, נראה לכם אפשר להשיג שיפור רציני עם התקציב הזה? כמו שכתבתי גם למעלה, אני רוצה כמה שיותר לבודד את הסביבה ולא לשמוע כלום מבחוץ (ולא על ידי הגברת ווליום).. יש לכם הצעות? תודה מראש לעוזרים ! רן

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  24. איזה מהם עדיף, במובן הטכני ובמובן הניסיוני? הבנתי מחבר שהטריטון נורא כבדות על הראש אבל חוץ מזה אני לא שמעתי על עוד הבדלים תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  25. יש לי פיליפס LED 9704 ,כל פעם שאני רואה סרט בטלויזיה(שמגיע מהמחשב) אחרי כמה דקות או שניות , אין זמן קבוע, התצוגה על הטלויזיה הופכת להיות בהירה חזקה וכחולה ממש שורפת, מה לעשות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.