אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
היי, בשבוע הבא אמא שלי נוסעת לתאילנד. האם יש למישהו מושג האם שווה לקנות שם נגן? מה המחירים שם פחות או יותר ביחס לארץ? כל מידע יועיל. ועוד שאלה על הדרך- האם בדיוטי פרי יש רמקולים מעבר למה שמופיע באתר שלהם?
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום אני מחפש דגם של אוזניות כפתור של חברה איכותית ומוכרת עם כבל קצר ובלי קונטרול(בשביל שאני יוכל לחבר לקונטרול קיים של נוקיה) יש למישהו רעיונות? ראיתי את AKG K315 שמצא חן בעיניי אבל יש לו קונטרול ווליום וכבל ארוך אבל אני לא בטוח (יכול להיות שניתן להוציא אותו? כאילו זה מחובר עם פלאג? ככה זה ניראה מהתמונה אבל אני לא בטוח) רק מסתבך עם כל החיפוש מכירים איזה דגם? אני ממש כבר חיפשתי הרבה ודגמים עם קונטרול של AKG תומכים רק באייפון
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
בעיקרון לקחתי מסבתי מספר דיסקים של חברות הקלטה נחשבות [דויצ'ה גרמופון, דק'ה, סוני וכו'] והבעיה היא שהם מלוכלכים ומרביצם גם קמצ שרוטים... אני רציתי להוריד אותם למחשב ב-FLAC ורציתי לדעת האם השריטוט ישפיעו על הסאונד? האם הם יוסיפו לכלוך, בעיקרון לא שומעים GRAIN כשמקשיבים להם, והאם יש תוכנה שיכולה "לתקן" את ההפרעות?
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
הרוב זה מוזיקה ממש ממש טיפה זה סרטים ויש גם קצת משחקים חשבתי על להשקיע בסביבות ה-3000 יספיק לי לכרטיס טוב אוזניות טובות ומגבר טוב?
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם כרטיס הטלויזיה הזה(Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit) אפשר לראות איתו ממירי הוט ולהקליט איתו תוכנייות ואם הוא פועל בxp והאם ניתן ליראות את הממיר בלי שהמחשב דלוק?
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש רמקולים. בינתיים האפשריות בטווח מחירים הזה : 1. Altec VS2421 Logitech X240 .2 Microlab FC661 .3 Sonicgear EVO7 .4 Divoom revo-3 .5 שמתי לב שאפשריות 4 ו 5 מאוד מאוד דומים, היכול להיות שאלה רמקולים שמיוצרים באותו מפעל וזאת רק חברת "מדבקה"? (קראתי בזאפ ביקורות טובות על ה-EVO7, מישהו התנסה איתם?) תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס audigy 2zs הערוץ של הסאב פתוח עד הסוף וכך גם במגבר פעם הסאב שלי היה נשמע יותר חזק אני רוצה לדעת אם יש איזו שהיא תוכנה חיצונית להגברת ה gain של הסאב..
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלויזיה בגודל 32'' המרחק צפייה הוא 2-1.5 מטר וגם זה המקום שיש לי בחדר, התקציב 2500 עם חריגה של עד 300 שקל חשוב שהטלויזיה תיהיה עם 3 חיבורי HD אבל לא חובה, שימושים PS3 XBOX360 ממיר HD סרטים HD שיראו טוב. אני מתלבט בין Samsung es5600 ל Samsung eh5300. אני לא יודע מה קורה כלכך מצד ראשון ES5600 יותר מתקדמת אבל אומרים שב 5300 רואים יותר טוב. מעבר לזה כתוב פה: http://www.rtings.com/info/what-is-the-refresh-rate שהHZ של סמסונג הוא לא אמיתי והוא פחות ממה שכתוב. אולי עדיף ללכת על LG או איזה משהו? תודה אחים
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
חובה שיהיה מסך עם תאורה. עדיף כזה שתומך ב"דפדוף" בשיר (העברה של כמה שניות בשיר) עזרה בבקשה !!! תודה.
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-
-
קיבלתי היום את הכרטיס הזה והגירסה החדשה ביותר באתר היא מ 2003 כזה... ראיתי באתר אחד את זה: http://www.warp2search.net/modules.php?name=News&file=article&sid=16993 והבנתי יש חדשים יותר,אז איפה אפשר להשיג את החדשים ביותר??? תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום אני בקרוב רוצה לקנות ממיר וכרטיס TV כי אין לימקום לTV בחדר ואני רוצה ליראות TV במחשב. על מה אתם ממליצים ?
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש היום ומחר מבצע 50% הנחה על הרבה מוצרים באתר של זאג וחשבתי לרכוש את האוזניות שלהם. מישהו יודע איך הם? האם הם יהיו נוחות לריצה? http://www.zagg.com/audio/smart-buds.php
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ואני מקווה להשתלב אממ יש לי בערך 10000 שקלים ואני רוצה לקנות מקרן אני לא הכי מבין אבל אני לא רוצה מקרן מצגות אלא לוידאו[אבל לא חשוב לי ממש ממש איכותי סתם לDVD פה ושם ולWII] למישהו יש המלצות? איך אני אדע שאני אבחר אם זה מקרן למצגות או מקרן לוידאו? מה אתם אומרים על זה: http://www.mgsh.co.il/scripts/Shop.dll?language=Heb&shop=1119&kind=ViewShop&idprod=173_4 או: http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=LT25&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=82&aff=Zap〈=he תודה רבה מראש :
-
- 10 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע לחדר, הוא לא גדול במיוחד בערך 4 מטר מרובע. אני רוצה לחבר אליך מחשב,יס,סוני 3 ו x360 אני רוצה שיהיה לפחות 2 חיבורים של hdmi רסיבר ורמקולים 5.1 אני לא יודע מה המחירים אני מעוניין להשקיע עד 2000 שקל אבל אם אין במחירים האלה אין לי בעיה להשקיע עוד. תודה מראש על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני הגעתי למסקנה שאין טעם לכסוך עד שנה הבאה ל5.1 ואז ליקנות כ.קול נורמלי, אני אקנה 4.1 טוב ועוד חודש כ.קול נורמלי. לגבי כ.קול אני רוצה ליקנות CREATIVE LIVE 5.1 אלה אם תשכנעו אותי אחרת.אני מיתכוון ליקנות אותו ב150-200 גג אני ממש מיתלבת בין שני המערכות, אומרים Z-540 יותר איכותיים אבל אני לא שמעתי הבדל ממש גדול למרות שיש בינו לCREATIVE 4400אני אקנה את אחת מהן ב500 (יש צדק בעולם)אבל אני ממש מיתלבט איזו מהן??? בבקשה עזרו לי אני אבוד אני רוצה ליקנות בהקדם האפשרי אני אקנה עד סוף החודש כניראה מקסימום חודש הבא בתודה THE GYVER
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות חשובות... אני מעוניין לקנות כבל קומפוננט..עכשיו ראיתי שהמחירים רצים מ 50שח ועד סוף העולם...עכשיו הכבל הזה יהיה מיועד להיות מחובר לDVD מהLCD שלי... אני אומר להסתפק בכבל פשוט (GENERIC) או להשקיע טיפה למשהו איכותי..אם כן אז מה אתם מצעים לי? שאלה נוספת מס' 2 כרגע בבית יש לי ממיר YES MAX....הוא מחובר דרך כבל RCA מוזהב (כבל צהוב עבה יותר מהאדום והלבן) רואים לא משהו ביכלל....אם אני יחליף לממיר YES MAX HD דרך חיבור HDMI אני יקבל שיפור בתכנים רגילים (לא ערוצים HD) שיפור מ RCA אני מתכוון...? שאלה מס' 3 יש לי נייד דיי ישן יש לו יציאת S VIDEO ויציאת AGP...הייתי רוצה לחבר אותו לLCD שלי וראיתי שיש כבל צד אחד AGP מוזהב צד שני קומפוננט...כבל כזה יביא לי מקסימום איכות…
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אהלן, חיברתי למחשב כבל באופן המוצג בתמונה. ואת הקצה השני ל-AUX של המערכת סטריאו. אבל משום מה אני שומע רק מרמקול אחד ולא משניהם. .. מה אני עושה? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
מה נשמע? מקווה שבסדר. אני צריך את עזרתכם יש לי מערכת סטריאו רגילה ואני רוצה לנגן בה דיסקים של MP3 ויש לי דיסקמן MP3 אז רציתי לדעת אם יש איזה כבל שיחבר בין הדיסקמן למערכת ואני אוכל לנגן דיסקים של MP3. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש כרטיס קול איכותי עם כניסת XLR. בתור אחד שלא מבין הרבה בתחום, על מה צריך להסתכל בבחירת כרטיס קול? אגב, הממשק לא משנה (USB / PCI). כל עזרה בנושא תתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
האם יש כזו באזור של 1700 ש"ח? או באופן כללי? הכוונה לטלויזיה עם USB אשר יכול לקרוא סרטי MKV+AVI עם תרגום SRT בקובץ נפרד. עוד דבר, האם יש טלויזיות עם בלוטות? יש לי אוזניות בלוטות אלחוטיות וזה יכול להיות נחמד לחדר שינה.. אבל לא שמעתי על דבר כזה.
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח: מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO לוח אם של ג'יגה בייט EP45-ED3L מעבד של אינטל E7500 כרטיס קול מובנה של REALTEK המחשב ממקומם בסלון מחובר לרסיבר ולטלוויזיה. יש לי את כל המקודדים הדרושים, נעשה עידכון ביוס+ כרטיס קול לגירסה הכי עדכנית מהאתר של היצרן. ברגע שאני מתחיל לראות סרט או לשמוע מוזיקה במספר נגנים שונים, אני מאבד את הסאונד מהרמקול סנטר כל כמה דקות, פתאום יש סאונד פתאום אין. רסיבר חדש,והכבל שמחבר ביניהן תקין. כמו כן שברגע שאני רואה סרט בטלוויזיה באופן רגיל, לא דרך המחשב ( הרסיבר מחובר גם לטלוויזיה ) שומעים מעולה ברמקול סנטר ואני לא מאבד סאונד אפילו לרגע. זה קורה רק במחשב. האיבוד של הסאונד הוא מתחיל בדעיכה קלה,ואז יש קיטועים ואז נעלם, ואז חוזר אחרי כמה …
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הנגן MP3 שלה? במידה ויש לי SD 256...? ואיך התיפקוד שלה בכלל בתור מוצר? ומה זה אינטרפולציית חומרה? תודה
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! אני מעוניין בהמלצה לרמקולים שיתמכו בכרטיס הקול שלי עד 700 ש"ח! (אולי קצת יותר) מה דעתכם על Creative Inspire 5.1 t5900? (אותם אני משיג ב-700 ש"ח) או שעדיף להסתפק ב- Creative Inspire 5.1 5200 שעולים כ-600 ש"ח? תודה לכולם!!! אדי
-
- 11 תגובות
- 897 צפיות
-
-
-
מקריאה מקיפה באינטרנט קראתי רק ביקורות טובות על שתי האוזניות האלו מבחינת המחירים בארץ שניהן קרובות.. אז איזו לדעתכם עדיפה? והאם כ. קול audigy 4 se יזיז אותן בהגינות?
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-