אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת אם הרמקולים כנ"ל הם טובים מבחינת איכות וכדומה
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני מרבה כל היום לשמוע מוזיקה ואני רוצה איכות אולם אני גם משחק הרבה במשחקי מחשב וזה יהיה מגניב עם אני אשמע את זה עם כל האפקטים הקוליים אז שאלתי היא עם האיכות של ה4.1 הנ"ל יחסית טובה במצב סטיראו תודה לכל העונים
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לחבר לפטופ של לנובו לLCD של UNIDEN ואני לא מקבל תמונה ציבעונית יש לי VISTA עם כרטיס מסך של אינטל אני משתמש בכבל S-VIDEO עם 4 פינים במחשב וSCERT בטלויזיה. ניסיתי ה כ ל..... (החלפה בין כל מצבי הPAL החלפה בין שקעים שונים בTV הגדרות צבע בטלויזה והגרות צבע במחשב) אגב- יכול להיות שזו הבעיה... בכניסה של המחשב יש 7 חורים, ואני משתמש בכבל עם 4 פינים, אבל שניהם S-VIDEO....
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
למיטב זיכרוני נאמר שהם מיוצרים באותו מפעל... הם נראים יחסית אותו הדבר פרט לכך של A-400 יש שלט. האם הם זהים גם באיכות השמע? אגב, A-200 ו X-Force 3 הם גם דיי זהים...
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נגן התכונות שאני מחפש הן: קטן יפה איכותי בלי יותר מדי גימיקים שאין בהם שימוש זכרון גדול יחסית והכי חשוב נוח וקל הנגנים שאני מצאתי הם: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=48682&item=5766186754&rd=1 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=48686&item=5765975993&rd=1 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=48683&item=5765316934&rd=1 ה ARCHOS AV420 נראה לי הכי מתאים איזה דגמים אתה ממליצים כמובן שלא דווקא מהדגמים האלה יום טוב ושבוע טוב!
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסריח On Board עד שה - Hercules Game Theater xp 6.1 שלי יגיע .. (ד"א הכרטיס קול אצלי מחובר למיקסר) היום הכרטיס עשה לי בעיות לאחר ששידרתי את הדרייברים לציפסט ... מחקתי את הדרייברים התקנתי וזה עובד ... אבל: שומעים בצד אחד ... בדקתי בבלאנס במחשב הכל על האמצע וגם במיקסר ובמגבר הכל בסדר ... גם שומעים כזה פסססססססססס כמו חשמל כזה בשיר וזה מעצבן !! ומפריע איך אני פותר את הבעיות האלה ? אני ממש צריך את הכרטיס קול תודה לכם
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס חדש ואני מתלבט בין זה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_82&products_id=4565 או את זה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_258&products_id=832 (בגרסא של ה5.1) הייתי היום בעתיד מחשבים ודיברתי עם המוכר שם על זה הוא אמר לי שלהרקולס יש סאונד מדהים אבל יש לו פול בעיות והמון כרטיסים חזרו אליהם למעבדה הוא אמר שיש בעיות בדריברים ושהוא לא תומך באקס פי והוא הראה לי באחד המחשבים שם את התוכנות שמגיעות עם זה והכל בג'יבריש כזה במוקם אנגלית כתוב כזה שטויות ואז הוא אמר לי שהוא לא ממליץ על ההרקולס והוא הראה לי את הקריאייטיב החיצוני והוא אמר לי שהוא כרטיס תותח שיסםיק והוא זול ויש לו סאונד טוב עם יציאה אופטית ועל …
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש טלויזית LCD 32 חדשה אשר תחובר לPS3 (בחיבור HDMI כמובן) עכשיו לפני שאני מתחיל לחפש חשוב לי לדעת מה ההבדלים בין הטלויזיות השונות כי לפי מה שאני רואה הכי זול עולה 1130 ומשם זה רק עולה אשמח אם תעזרו לי כמו כן אשמח אם תתנו לי טלויזיה טובה במחיר זול ומשתלם, בברכה, גל
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לרמקולים 5.1 טובים בתקציב של 700-850 ש"ח. אני צריך שהם יהיו טובים למוזיקה,סרטים ומשחקים
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
מחר אני כנראה אבצע את הקניה תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש רמקולים. בינתיים האפשריות בטווח מחירים הזה : 1. Altec VS2421 Logitech X240 .2 Microlab FC661 .3 Sonicgear EVO7 .4 Divoom revo-3 .5 שמתי לב שאפשריות 4 ו 5 מאוד מאוד דומים, היכול להיות שאלה רמקולים שמיוצרים באותו מפעל וזאת רק חברת "מדבקה"? (קראתי בזאפ ביקורות טובות על ה-EVO7, מישהו התנסה איתם?) תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
המחיר הוא עד 3000 שקל ובעיקר לראות סרטים מהמחשב וYES חשוב שיהיה חיבור HDMI איך הטלויזיה HAIER L32R1 מוכרים אותה ב2700
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
השאלה בכותרת *אם אפשר אזור צפון
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני בקרוב טס לחול ביום חמישי לניו-יורק...ככה שיש לי הרבה אפשריות...המחיר לא חשוש אני צריך נגן מיני (שיהי קטן-ולא מכוער) משהו כמו 5 גיגה....רצוי שיההי גם רדיו בפנים אבל לא כל-כך חשוב איזה כדאי לקנות?? מה הכי טוב היום בשוק? המחיר לא חשוב אלא אם מדובר בהבדלים אסטרונומים במחיר תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים וראיתי את ה-Logitech Z560 שעולים 1850ש"ח, רציתי לדעת למה הם כל-כך יקרים? מה ההבדל ביניהם לבין רמקולים 4.1 של לוג'יטק שעולים 600ש"ח חוץ מההספק של ה-Z560? חוץ מזה הם מציאים עוד משהו? תודה מראש, מתן.
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום. יש לי סנהייזר HD485....שלפתע החליטו ששומעים רק בצד ימין שלהן.... ניתקתי וחיברתי מחדש כל כבל רלוונטי....וכלום לא עזר... פתאום יום למחרת אני מרכיב אותן ושמע בשני הצדדים כמו שצריך...אבל לאחר כדקה שוב הסאונד מצד שמאל נעלם... האם אתם מכירים את הבעייה? אני מקווה שזה לא אומר שעבר זמנן של האוזניות....הן בנות 4 בערך אבל שומעים בהן מדהים ועד עכשיו נהניתי מהן בטירוף..... תודה!
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
אני מחפש נגן mp3 flash שיתאים לצרכים שלי ,אולם עד כה , אני די התאכזבתי ממה שהתאפשר לי ליבדוק. ברור לי שאין ולא יהיה נגן כזה שיענה על כול הדרישות, אבל תגידו לי ,אם יש נגן או טייפ מנהלים כזה שעונה , לפחות על מרבית הקריטריונים הבאים (ובעיקר של הקבוצה הראשונה ): קבוצה ראשונה (הכרחית ): 1. כניסה למיקרופון חיצוני - mic in או כניסה line in רגישה במיוחד ,כך שהיא גם מתאימה לחיבור של מיקרופון חיצוני או לחילופין מיקרופון מובנה בתוך המכשיר אבל איכותי ורגיש ,כך שהוא מסוגל לאפשר הקלטה של הרצאה בצורה טובה , לא כמו g3 שדורש מתאם מיוחד על מנת לחבר מיקרופון חיצוני (מתאם שניקרא amplifier pre עולה -240 שח ,והוא די גדול וכבד ) 2. הקלטה ישירות לפורמט …
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
חשבתי על הדגם הזה AVerMedia AVerTV Hybrid Volar HX ממה שהבנתי הוא דגם מחודש של AVerMedia AVerTV Hybrid Volar ??? ? מה ההבדל בין הדגם הזה? ТВ-тюнер AVerTV Hybrid Volar HX - Windows 7 TV Starter Kit אשמח לשמוע עוד המלצות
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש רמקולים איכותיים למחשב בעד 600 שקל. בעקרון חשבתי ללכת על הATP3 (יש חנויות שיורדות אפילו ל500 שקל במקרה הזה) אבל החלטתי שאולי כדאי לשאול קודם את המומחים ולשמוע קצת המלצות בתחום. מה דעתכם? זהר
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
which program you use for NetMD burning? if you vote other, please give detail about the program.
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה המלצה לנגן טוב שלא יתפרק לי אחרי יומיים. וכמו שאמרתי עד 1000 ש"ח ולא פחות מ-2 ג'גבייט. תודה רבה לכולם
-
- 9 תגובות
- 882 צפיות
-
-
-
אני שומע מוזיקה בווליום גבוה..מאוד..(מדובר על אוזניות) המערכת שלי מספקת מ 82 db עד 0 db וגבוה אצלי נחשב 16-14..ווליום כזה נחשב מזיק? לפעמים האוזניים שלי סתומות גם אחרי זה...ובמקרים חריגים כאבי ראש.. :-\
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
או שיש איזה אפשרות כלשהי להוסיף ל-H140 תמיכה בעברית?
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לרמקולים איכותים 2.1. הסתכלתי על אלה של Creative, והנה שינים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_155_1335&products_id=3109 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_155_1335&products_id=9451 איזה רמקולים ממולץ לי לקנות בטווח מחיר הזה? האם יש רמקולים יותר טובים במחירים האלה. והאם בכלל הרמקולים הנ"ל שווים את ההשקעה, או כל מערכת רמקולים 2.1 ששווה להשקיע בה כל כך הרבה. הצרכים שלי כמו כל נער ממוצע על המחשב: משחקי מחשב ומוזיקה. יותר מוזיקה הייתי אומר, בינתיים המחשב שלי לא מריץ יותר מדיי משחקים. אני לא רואה סרטים במחשב. ואני מעונין לדעת גם מתי הושקו הרמקולים הנ"ל. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 882 צפיות
-