עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני הזמנתי לפני כמה ד' את הרמקולים 5.1 של מיקרולאב ועכשיו אני זקוק לכרטיס קול שיתאים הכי טוב לרמקולים האלה בתקציב של בערך 200 שקל תודה רבה לעוזרים....

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  2. Started by darkman,

שלום. אני רוצה לקנות רמקולים +מגבר התקציב הוא בערך 3K יש איזה שהן חנויות באזור כפר סבא-רעננה-נתניה-הרצליה-תל אביב ששוות ניסעה כדי לבדוק בהן רמקולים?

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  3. Started by dan_dekel,

אהלן חבר'ס לאחר שקניתי את המוצר הבא אני יכול להגיד בוודאות - זו אחת ההפתעות הטובות שהיו לי מבחינת יחס מחיר - ביצועים . הסאונד והעוצמה של המערכת הבאה, פשוט לא להאמין. מדהים. מדובר על הדגם הבא: SoniCGear EVO 8 קישור: http://www.sonicgear.com.sg/?id=2&pcid=19&pid=208 המחיר של זה בארץ הוא בסביבות ה520 ש"ח. מה אתם אומרים ? אני ממליץ בחום. איכות הסאונד שלו מדהימה.

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  4. מחוברים בחיבור ישיר, חלשים ביחס לקדמיים ולסנטר האם מדובר בבעיה תוכנתית בקודקים/מקום אחר, או שבסרטים יוצרים בכוונה ערוץ אחורי חלש יותר? כרטיס קול - creative audigy על WIN7 64BIT תודה.

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  5. Started by Rule The Pc,

אהלן חבר שלי עשה הסכם עם אבא שלו שאם הוא קונה לו אוזניות כמו שלי (E2C) הוא לא ישמע ברמקלים שלו מתי שיש מישהו בבית שזה מפריע לו.... אני אמרתי לו ששווה לו להוסיף 30 דולר יותר בשביל ה ER6i הוא שאל מה רע בשלי אמרתי שאני אפתח תראד בHW ואשאל אם זה שווה עוד 30$ וזה מה שעשיתי.... האם הן שוות 30 דולר יותר? ומה זה אומר שהן בנוייות מיוחד לאייפוד כי אין לו אחד.... האם הן נוחות יותר או פחות מE2C?

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  6. Started by רק מרק,

לאחר שקראתי כל סקירה אפשרית וכן את מדריכי ההוראות של שני הנגנים הנ"ל אבקש את עזרתכם בעניינים הבאים: א. הבנתי שכדי להשתמש ב ifp799 כדיסק און קי יש לעדכן את הפירמוור שלו, אך אז העברת הקבצים היא רק בקצב של usb 1.1. הייתי רוצה לדעת האם במצב זה ניתן גם להעביר שירים מהמכשיר למחשב (דבר הנמנע לפני העדכון, בשימוש בתכנת ניהול הקבצים המקורית). כמו כן אולי מישהו יודע להעריך האם בעיית קצב ההעברה האיטית תיפתר על ידי עדכון עתידי נוסף? ב. האם מישהו יודע להעריך האם עתיד להיכתב עדכון לתמיכה בעברית מימין לשמאל לשני המכשירים? ג. האם מישהו מכיר את בעיית ה samsung בסדר הקבצים, שכשהאותיות הראשונות של שם הקובץ זהות הוא איננו מתחשב בשאר? ד. האם מישהו מכיר את בעיית ה samsung במחיקת ה settings האיש…

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  7. אוקי אז ככה מאז שקיבלתי את המחשב החדש(מפרט בחתימה) התחילו לי כל מיני רעשי רקע ממש ממש מעצבנים. בהתחלה הייתי בטוח שהבעיה היא בדיסקים (PRINCO DVD-R X4) שעליהם צרבתי את הגיבויים של הMP3. אבל שמתי לב שאם יש לי קפיצה בשיר בשנייה מסוימת, בפעם אחרת זה לא יקרה שם. כלומר הקפיצות הם לא במקומות קבועים. מה שפוסל פאקים בשירים. חשבתי שהבעיה בכבל(האופטי שמחובר ל SOUNDSTORM) אבל אין לי כבל אחר להחליף אותו. ניסיתי לשחק איתו קצת ונדמה היה לי לפחות שזה משתפר. כשהכנסתי דיסק מקורי של AUDIO לא היו קפיצות ולא רעשי רקע, מה ששוב מפיל את האשמה על השירים. אבל כשהורדתי עכשיו מאי מיול(אמממ אני אמרתי את זה? ) שירים חדשים גם בהם יש קפיצות!! אז זה לא יכול להיות שגם השיירם הישנים שהיו בסדר וגם הח…

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  8. Started by A1eX,

רכשתי את הכרטיס הנ"ל, אך איני מצליח להגדיר את איכות השמע למצב אופטימילי. חיברתי את הרמקולים בחיבור "בננה" שמסופק ומשום מה הסאב במקום לתת באסים מנגן כמו רמקול רגיל. מה לא עשיתי נכון?

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  9. שלום לכם חברי פורום אודיו וקולנוע ביתי, אני חדש בפורום ויש לי מספר שאלות דחופות (להיום-מחר) לשאול לגבי מערכת רמקולים של 2.1, כרטיס קול. תקציב : 1000 ש"ח שאלות : 1) האם מערכת Altec Lansing MX6021 טובה ביחס לתקציב הנ"ל ? כמו כן חשבתי גם על SOLO C6 (מערכת 2.0), הבעיה היא שאין לי כל כך מקום למקמם דווקא לעומת ה ALTEC. 2) האם כרטיס קול מובנה אך טוב וחדש יחסית יתמודד איתם כראוי או שאצטרך להחליפו (במסגרת התקציב), ולהוריד את רמת הרמקולים ? דגם הלוח אם הוא GA-890GPA-UD3H בתודה מראש SSDZONE

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  10. שלום לכולם , רציתי לשאול איך הרמקולים האלה http://www.eacan.com.cn/e-e1100a5.htm ולמי שיש אותם אשמח לדעת אם הם שווים את המחיר היחסית זול 450 ש"ח ? אני לא מחפש איזה מערכת משהו מפוצץ. בסלון יש לי קולנוע ביתי וסטיראו למוזיקה ב 15000 שקל (: אני פשוט רוצה משהו נחמד שיעשה את העבודה במשחקים וקצת מוזיקה שאני ליד המחשב זה הכל. אם יש לכם הצעות יותר טובות במחיר הזה אשמח לשמוע... רק אל תציעו את ה 4400 של INSPIRE כי אני שונא ת'צליל של הקיראטיב. דרך אגב , הרמקולים EACAN בדגם 4.1 דומים קצת לאלה שעולים חצי מהקריאטיב נשמעים פי 10 טוב מהם .. בגלל זה רציתי לדעת לגבי הדגם 1.5 למי ששמע. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  11. Started by nemo,

אני רוצה להרכיב רמקולים על מצבר שיחוברו לאיפוד, ולכן אני צריך רמקולים של מחשב כוללל סאב וופר ושני רמקולי (2.1). עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע כל רמקולים אם השנאי שלהם ממיר את המתח מ230V ל12V או למתח אחר. רוב הרמקולים כן ממירים את המתח ל12V וככה אני יעקוף את השנאי ויתחבר ישירות למצבר. אני צריך עזרה במציאת רמקולים למחשב שיש להם שנאי שממיר את המתח ל12V והרמקולים והסאב וופר עובדים על 12V. אם אתם מכירים דגמים מסוימים של רמקולים שעומדים בדרישות שציינתי אז תגידו לי. תודה. אם למישהו יש את הרמקולים: * SBS350וCreative *Divoom Titan 747 *Creative SBS330 *וS200וLogitech אז אני ישמח אם הוא יבדוק ויגיד לי מה כתוב על המדבקה במאחור של הרמקול על המתח שיוצא מהשנאי שבתוך הרמקול (OUTPUT)

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  12. Started by Guy30,

שלום לכולם, לא מזמן רכשתי זוג רמקולים 2.1 למחשב, והמערכת שלי מורכבת ככה: נגן- מחשב רסיבר- YAMAHA RX-V670 רמקולים- Cabasse Eole 2.1 אלו הם הרמקולים: http://www.zmax.co.il/viewProduct.asp?ID=1086 לכן אני רוצה להחליף את הכרטיס קול הנוכחי שלי, שהוא כרטיס קול מובנה. המטרה היחידה שלי היא שיפור איכות הסאונד ולא יותר, לא אכפת לי מהפקת מוזיקה וכ'ו.. אני רוצה לשפר את הסאונד בלבד. יש לי מחשב חדש ככה שלא צריכה להיות בעיה כלשהי, אני עובד עם Windows 7 אם זה משנה משהו, והתקציב שאני מוכן להשקיע הוא עד 800 שקל. את הכרטיס קול אני צריך אך ורק להאזנה למוזיקה, אני לא משחק במשחקים ולכן אני לא צריך כרטיס קול לגיימינג. כל עזרה תתקבל בברכה.. יום טוב

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  13. או שיש איזה אפשרות כלשהי להוסיף ל-H140 תמיכה בעברית?

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  14. שלום חברים, לאחרונה שדרגתי מחשב ונאלצתי למכור את ה X-FI Elite pro עקב מחסור ב PCI . עכשיו אני מחפש מחליף ראוי . מהו הכרטיס קול הכי טוב כיום ? כעקרון אני רוצה כרטיס שיהיה טוב גם במשחקים וגם למוזיקה. הכרטיס יחובר למגבר . מה המלצותיכם ?! בגדול אין הגבלה בתקציב (יכול לעלות גם 2000 שח אם הוא שווה).

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  15. שלום אני רוצה לקנות רמקולים למחשב 2.1 יענו 2 רמקולים וסאב וופר ואני צריך המלצה חשבתי בינתיים על Creative inspire 2500 הם עולים בסביבות ה 300 שקל שזה התקציב שלי בערך + - אז אם אפשר המלצה או דעה זה יהיה נחמד תודה רבה מראש

• 11 תגובות
    • 838 צפיות
  16. Started by AUDIOO,

ההורים שלי טסו להונגריה וביקשתי מהם אוזניות שיקנו לי ואני צריך להחזיר להם תשובה אמממ אם מישהו מכיר חנות בבודפסט ויכול להביא לי קישור אני אשמח. עכשיו התקציב הוא לא גבוה כלומר אל תעבור את ה 400 שקל ותנסו הרבה פחות אני צריך אוזניות טובות ל משחקי רשת בעיקר!!! + שירים (יש לי גם IRIVER H10 ) אם זה משנה! אבל בעיקר חשוב למשחקי רשת, ואם זה יהיה לשירים ולנגן זה יהיה טוב! אפשר שיהיה עם מיקרופון כלול! לא חובה! תודה רבה :> יש לי עכשיו אוזניות של SONY MDR-V150 שהם היו אחלה אבל עברו זמנם בזמנו 53 דולר בדיוטי פרי

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  17. Started by SpLAsH,

שלום, קנו לי נגן DeeJay בגודל ג'יגה כשאני מנסה להעתיק אליו דברים הוא מאפשר לי להעתיק אליו רק בסביבות ה700 מגה ואחרי זה רושם לי "Please remove the write protection" השאלה שלי היא האם זה נורמלי? כלומר האם המכשיר שומר לעצמו מקום מסויים בשביל תוכנות\דברים אחרים כמו הקלטות של קול מראש? ואם כן אז האם לפרמט את הנגן כדי לתת לי את כל המקום יהיה חכם? עדכון: לא בטוח לגבי המקום, אבל הנגן מאפשר לי להעתיק אליו 138 קבצים בדיוק ההודעה מופיעה כשמנסים להעתיק את הקובץ ה139 מישהו נתקל פעם בתופעה כזו?

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  18. Started by ycltdycltd,

לפני שנה וחצי בערך קניתי cx300II ב120 ש"ח בערך עם אחריות שנתיים - החלפה בחדש (לאחר חודשיים האוזניות התקלקלו ואכן החליפו לי בחדש מהמדף בלי לשאול שאלות) הייתי מרוצה מהם עד השמים עד שהאוזניות נעלמו. אני רוצה לקנות חדשות חיפשתי באינטרנט ו... המחיר קפץ בבערך 100 ש"ח לאחריות מקורית וההחלפה בחדש נעלם מהפרסומים מה קרה? החליפו יבואן? פיספסתי משהו? מישהו מכיר חנות שמוכרת מקוריות עם אחריות במחיר שפוי? חזירות לשמה! יש אוזניות מקיבלות באיכות באזור המאה שקל? (לשימוש עם sansa clip)

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  19. כשאני שם סרט DVD הסאבוופר פועל מצויין אבל שאני שם מוזיקה או סרט מהמחשב הוא לא עושה כלום... אמרו לו שאני צריך לשנות משהו ברסיבר או באיזה כתפור מאחורי הסאבוופר אבל אני לא יודע מה. תעזרו לי בבקשה. תודה.

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  20. שלום , אני מחיפה ( לקוח KSP לצורך העיניין ) . בכל אופן מה שרלוונטי הוא שבעוד פחות משבוע אני יוצא למסע של 7 ימים לנגב . לפני כחצי שנה רכשתי דיסקמן MP3 ב260 ש"ח ... נהניתי וכו' , אבל זה כבר לא פרקטי וממש גדול ( יחסית כמובן ) , לא נוח ואף מקרטע ( קופץ בשמיעה ) . לכן חשבתי להחליף אותו בנגן MP3 קומפקטי מן המניין : יתרונות : גודל . חיסכון בסוללה ( האומנם?! ) . כנראה יותר איכותי ממה שיש לי עכשיו . לא צריך לצרוב דיסק חדש בכל פעם שרוצים לעדכן את רשימת השירים . חסרונות : מחיר . שטח אכסון . בכל אופו מה אתם אומרים , כדאי לקנות אחד לפני המסע? ואם כן איזה כדאי , התקציב לא כל כך מוגבל אבל רצוי שלא יעבור את ה450 ש"ח רשימת המותגים העומדים על הפרק ( רצוי מאוד 256MB…

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  21. Started by Nihility,

הממיר מחובר לרסיבר עם HDMI. הרסיבר מראה שהאות שהממיר משדר הוא 2 ערוצים בPCM. בהגדרות של הממיר מוגדר Dolby - ON התקשרתי לתמיכה שלהם והם אמרו לי לחבר עם קואקסיאלי ושזה יסדר את הבעיה, חיברתי, עדיין אין סראונד. למישהו זה עובד בסדר? -------------------------------------- הסתדרתי, כמובן שלחבר קואקסיאלי במקום HDMI זה אידיוטי. מה שעשיתי היה עדכון קושחה לממיר. הוצאתי מהחשמל, לחצתי אסקייפ וחיברתי בחזרה לחשמל, זה תהליך של כרבע שעה. אחרכך הגדרתי את הדולבי שוב וזה עבד בHDMI. זה עובד רק ב national geographic ולא בערוץ הסרטים של הHD שזה ממש חבל.

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  22. הייי אנשים.. אני רוצה לרכוש ת'הרמקול של Logitech Z 5500 בארה"ב ודוד שלי בא לבקר ת'משפחתי אז רציתי לנצל לקנות שמה יותר בזול.. אבל הקופסה של Logitech Z 5500 ענק מאוד והאם אפשר להביא לפה (לישראל)? מבלי שאני יקנס וגם שמעתי שמותר להביא למטוס עד 20 קילו האם זה נכון? בתודה

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  23. אוקיי אז נתחיל בתקציר קל ברשותי האייפוד מהדגמים החדשים, 30 ג'יגה שנקנה בחודש אוגוסט האחרון בארה"ב. בהתחלה הכל היה מצוין, פשוט מושלם! קצב ההעברה (דרך פיירוואיר של קריאייטיב..) היה בסביבות ה 4-5 מגה לשניה (!) ואז משום מה הוא נהיה מאוד מאוד איטי.. הוא החל להעביר בסביבות החצי מגה ופחות (שזה אסון למי שמעביר ג'יגות שלמות של מידע..). אז הבנתי שאומרים כי יש בעיות עם כרטיס הקול של קריאייטיב (למרות שזה עדיין נראה לי מוזר כי הוא עבד טוב מאוד עם הקריאאיטיב, אז מה קרה לו?! ביום אחד הכל התקלקל?! נשמע חשוד..) אבל אמרתי ניחא, וקניתי כרטיס פיירוואיר וקיוויתי לטוב ו.....זה עדיין באותה מהירות אתם לא יודעים כמה מתסכל זה! בעוד כמה ימים אני טס לפולין ורוצה להעביר משהו כמו לפחות עש…

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  24. שלום. אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר ,שאני ישחק אז אני ישמע דרך ה5.1. וגם את הטלווזיה לחבר לרסיבר כשאני אצפה בסרט אז אני ישמע דרך ה5.1. יש לי גם מגבר סטריאו שמחובר תמיד למחשב,ואני מאזין למוזיקה דרכו. איך לעשות את החיבורים האלה? תודה.

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  25. Started by papushka,

עד עכשיו היה לי תברקודה אבל אני שומע רק בצד אחד עכשיו =\ ונמאס לי... אז אני קונה אוזניות חדשות . אם אפשר אוזניות יותר טובות מהברקודה.(חשבתי על סיינהייזר) אבל אתם המומחים אני סומך עליכם. תקציב 1500 תודה. האוזניות לגיימינג... ולשמיעת מוזיקה ודברים כאלו.

• 7 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.