עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by jeyjey,

אתמול קניתי תמחשב, הכל פועל מצוין חוץ מהסאונד. יש לי כרטיס קול און בורד ולוח Gigabyte GA-K8NS התקנתי את כל הדרייברים שעל הדיסק עכשיו, אני משחק NFSU2 ואני לא שומע את הדמויות מדברות, לא שומע את המנוע ולפעמים הקול חזק ולפעמים חלש הבעיה לא בהגדרות של המשחק כי אני גם לא שומע גם את הפתיחה של המשחק אחר כך יצאתי שמתי שיר בווינאמפ ושומעים פשוט ח-ר-א! לזמר יש קול של רובוט מה לעשות? אולי להוריד איזה דרייבר?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  2. שלום לכולם. זמן רב אני תוהה מדוע קיימים הבדלים כל כך משמעותיים בפורמט ה H.D. חלק מהסרטים ממלאים באיכותם מסך מלא. וחלק מכילים פסים שחורים בעוביים שונים. הייית שמח לדעת כמה דברים בנוגע לכך 1: למה אין אחידות בפורמט? הרי פורמט מעצם הייתו פורמט אמור להיות אחיד 2: מה קובע אם הסרט יהיה על מסך מלא או עם פסים שחורים למעלה ולמטה? 3: איך ייתכן שסרט HD מופיע באיכויות שונות למרות שהנפח שלהם כמעט זהה אשמח להסבר מקצועי תודה רבה נדב

• 27 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Started by Cha0stAlker,

היי, אני מעוניין בטלויזיה עד 2000 ש"ח, עם חריגה קטנה. מרחק הצפיה הוא כ 2.5 מטר, ולדעתי היא צריכה להיות בגודל של 32", תקנו אותי אם אני טועה. יש סיכוי שאני אקנה באיביי אם המחיר הכולל (כולל shipping) יהיה יותר זול מבזאפ. תודה מראש.

4. Started by danvis,

ברשותי נגן Mp3, כאשר אני מעלה לנגן שיר בפורמט wma, כשלשיר יש הגנת drm,הנגן כותב לי "format error". איך אני יכול להתגבר על ההגנת drm?

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  5. Started by JUNGLE,

עברתי לאודיג'י אחרי שהחלטתי על קנית רמקולים. אחרי שההתקנה דפקה לי לגמרי תווינדוס והייתי צריך לפרמט,לא נורא ממילא הייתי צריך,התקנתי הכל מחדש ובשמיעה ראשונה חשבתי שאולי הדרייברים לא מותקנים טוב או משהו,כי פשוט שמעו פחות טוב מהאוןבורד. אני כיום במחשב עם אוזניות,כבר הרבה חודשים אני עם אוזניות. הבעיה באון בורד [sound max] הייתה שהיו הפרעות מידי פעם,המנייק היה קולט רדיו לפעמים,אבל כששמעו שיר ההפרעות נעלמו,ובאמת באמת ששמעו יותר נקי. באודיג'י זה נשמע כאילו הוא פשוט לא מפריד כמו שצריך,הכל נשמע מרוח,תקוע,יותר חד[כמובן שבלי ההפרעות],הטרבל צועק,הבאס נחלש קצת. זה ממש מוזר איך כרטיס במחיר כזה נשמע ככה,אולי ברמקולים הוא ישמע שונה. מבחינתי זאת ממש אכזבה של כרטיס.

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  6. Started by natanel102030,

כותרת. חריגה של 50 שקל לא תהרוג אותי. בעיקר אני רוצה באס כזה חזק שהראש שלי יירעד, שתהיה אחריות כלשהיא ( לא מחו"ל ) ושיהיה מאיזור המרכז ( מדינת ראשון לציון ). המליצו לי על אלו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=17493 http://www.pcgames.co.il/SteelSeries_5Hv2_%D7%90%D7%95%D7%96%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA_%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99%D7%95%D7%AA_%D7%9C%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D-1865.html?affid=1492 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12591 שימושים: מכשירים: גלקסיS או נגן סאנדיסק שאני כנראה אקנה. מיקום: אוטובוסים או כיתה עם אקוסטיקה נוראית ו30 ילדים בי"ב. תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by shaygen,

אני רוצה להתייעץ על מגבר וטונר יד שניה. הטונר הוא T700 Quartz PLL והמגבר A700 Integrated Stereo Amplifier 300W האם זוהי מערכת טובה?

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  8. Started by Ram23,

אני מקווה שזה המקום הנכון להתייעץ בו מבחינת הפורום.. מה עדיף לרכוש,LCD 32" שלטושיבה מסדרת רגזה או את הדגם המקביל של LG,סקארלט? הבנתי שלטושיבה יש 9MS ויחס של 1:30000 לעומתה,לLG יש 5MS ויחס של 1:50000 זה נראה לי וואחד הבדל! השימוש הוא גם כמסך מחשב לכל דבר כמובן,HD,משחקים ושאר ירקות. מה לקחת?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  9. Started by 34N1A1N79,

יש לי קלטות סרט ישנות ממש ואני רוצה להמיר את זה לMP3 איך עושים את זה בצורה איכותית שלא תפגע בקלטות ובמחיר לא אסטרונומי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכם חברי פורום אודיו וקולנוע ביתי, אני חדש בפורום ויש לי מספר שאלות דחופות (להיום-מחר) לשאול לגבי מערכת רמקולים של 2.1, כרטיס קול. תקציב : 1000 ש"ח שאלות : 1) האם מערכת Altec Lansing MX6021 טובה ביחס לתקציב הנ"ל ? כמו כן חשבתי גם על SOLO C6 (מערכת 2.0), הבעיה היא שאין לי כל כך מקום למקמם דווקא לעומת ה ALTEC. 2) האם כרטיס קול מובנה אך טוב וחדש יחסית יתמודד איתם כראוי או שאצטרך להחליפו (במסגרת התקציב), ולהוריד את רמת הרמקולים ? דגם הלוח אם הוא GA-890GPA-UD3H בתודה מראש SSDZONE

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  11. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

נפלו לידי 2000 ש"ח ובדיוק שבוע שעבר נהרס לי הנגן MP3 (אחד פשוט, 128 מגה, הספיק לי לכמה דיסקים באיכות בינונית מינוס) אז כמובן שאני רוצה לקנות אחד חדש, השאלה איזה. שמתי את עיני על האי פוד מיני, 4 ג'יגה שלמים שיכולים לבדר אותי. מחיר: 1680 ש"ח בידע. מה דעתכם? יש הצעות אחרות? המלצות? הערות? אולי מקום יותר זול לקניה?

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by lover323,

שמעתי שיש מבצע על הרמקולים של Aztech איפה יש את המבצע?

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  13. אשמח לקבל המלצות, חובה יציאת firewire תודה מראש

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  14. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, כשאני עושה שיחת ועידה בסקייפ, משום מה אני שומע רעשי רקע מוזרים (רעש מעומעם)... החברים שלי אומרים שהם לא מדליקים מאוורר או משהו שיכול להפריע. ואצלי נראה הכל בסדר היות ואני מדבר מחוץ לזה, עם עוד קבוצת חברים שהכל נשמע בה מצויין. האם למשל גירסאת הסקייפ יכולה להשפיע כאן? מה עוד יכול להשפיע? נ.ב. רעש הרקע הוא קבוע.

• 5 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. Started by uh615,

איזה מהמכשירים הבאים עדיף: 1. xoro hds4000 2. pioneer 393 - zone 3 ישמש בעיקר לקבצי dvix ו- dvdrip וגם לא מעט מוסיקה: mp3 ,fnac,וכד'

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  16. שלום לכולם, נראה לי שפה זה הפורום המתאים, אבל אם לא - סליחה ותעבירו למקום הנכון. אז ככה, יש לי נגן של ERGOTECH (ככה לפחות כתוב על המכסה שמגן על החיבור USB), אני אוהב בעיקר מוזיקה ישראלית, ורציתי לדעת האם יש דרך להציג עברית על הצג? כרגע הוא מציג ג'יבריש. חיפשתי בפורום ולא ראיתי שום אזכור לזה. האם כדי לראות עברית (אם בכלל אפשר?) צריך להוריד עדכון קושחה ומאיפה? האם אפשר להציג עברית בעזרת תווי אסקי? תודה רבה לעוזרים, אביעד.

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  17. המדריך הזה הוא בגדר המלצה בלבד! בבחירת מערכת שמע, דבר ראשון יש להחליט מה יהייה התפקיד המרכזי של המערכת. ככלל אצבע: לשמיעת מוסיקה מומלץ מערכת 2.0, למשחקים וסרטים מומלץ 5.1, ולשימוש כללי מומלץ 2.1. חשוב לדעת! מערכת במחיר מסויים תהייה בד"כ איכותית יותר ממערכת באותו מחיר, אך עם יותר רמקולים- כך שמערכת 2.1 במחיר מסויים תהייה בד"כ איכותית יותר ממערכת 5.1! מערכות 2.0 לעומת זאת, עד תקציב של כ-700 ש"ח לא יהיו איכותיות כמו מערכות 2.1, כנראה בכלל העלות הגבוהה יחסית של ה"שידרוג המשמעותי" שנותן למערכות ה2.0 סאונד טוב יותר. דבר שני שיש לזכור הוא שהנתונים הטכניים של המערכת בד"כ יהיו רחוקות מהמציאות, וככול שהמערכת זולה יותר- כך המרחק גדול יותר! לדוגמא: הנתונים של הדאלי הליקון 300…

• 25 תגובות
    • 11k צפיות
  18. השימוש הוא כללי. הרבה סרטים ומשחקים. התקציב זה לא הבעיה , אני רוצה סט איכותי ולא מצאתי היכן ניתן לשמוע אותם ולהשוות. וגם חשוב לי כבלים ארוכים. זה הולך להיות מחובר לכרטיס OB שעל הלוח שלי - P5K-E WIFI EDITION אולי בעתיד אקנה כרטיס קול.

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by XMB,

אהלן, יש לי כרגע כרטיס קול Creative XtremeMusic ויש כרגע מבצע על ה X-Fi Titanium Fatal1ty במקום ב $125 ב $60 בלבד (REBATE), אני גר בארה"ב. האם כדאי להחליף? הרמקולים שבשרשותי הם audioengine A2 ואני לא משחק במשחקים רק סרטים ומוזיקה, תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by shimi 1,

שלום לכולם, התחדשתי בטלוויזיה חדשה מבית LG , מסך 47 אינץ' מסוג LED ( הדגם הוא : 47LV3550 ) השאלה שלי היא כזו: לטלוויזיה שלי אין DLNA אבל אני יודע שניתן לקנות דונגל של LG (אם זה משנה אז הדונגל הוא AN-WF100 ), במידה וחיברתי אותו לטלוויזיה, הטלוויזיה תקלוט אותו? יש תוכנה שצריך להתקין (על הטלוויזיה והמחשב) ? תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. תשמעו.. יש לי את הרמקולים הנ"ל כבר שנה הסאב בסדר אבל מאכזב אותי כי אני שומע הרבה מוסיקת HardStyle וטראנסים עם הרבה באסס... לדוגמא יש לי TOP40 של ההארסטייל שאני מגיע לפול באסס ב-53 על מצב של 2.1 ואני רוצה להגביר ווליום ופשוט לא יכול... ם אני מנמיך באסס בבקרה של השלט זה נשמע מגעיל לדעתי... אבל בדברים אחרים באמת שסבבה.... עכשיו שמתי לב שרשום במגביר הזה של המערכת זה עם הצג LCD שרשום שאפשר לחבר אליו רמקולים עד 220W הסאב 29W/TMS והמערכת בכללי 99W/RMS אני יוכל לקנות סאב יותר איכותי ולחבר אותו אל המערכת שאני יוכל להגביר יותר? בלי שהמערכת/מחשב/כ.קול ייפגעו/יישרפו? תודה רבה לעונים.

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  22. שלום, ברשותי שני רמקולים וברצוני לקנות מגבר בסכום של עד 2000 ש"ח. אני מעוניין שיכיל מספר חיבורים שחשובים לי ואשמח את עצתכם בנושא מה חשוב ומה פחות. אני צריך שהמגבר יוכל להתחבר לרסיבר ישן מדגם harman kardon HK 3400. המגבר צריך לאפשר חיבור לרמקולים 5.1/7.1 למקרה של שדרוג עתידי. אני מעוניין שיתמוך במירב החיבורים החדשים כדי שיאפשר במידת הצורך חיבור עתידי למערכת מתקדמת יותר. אשמח לשמוע עצות והצעות. בברכה, עומר

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  23. Started by TUCG,

יש לי מערכת רמקולים Inspire 2.1 של קריאטיב שהיא באמת אחלה. עכשיו קניתי אוזניות+מיקרופון (אלו שהמיקרופון מחובר אליהם ככה ונשלף, שכחתי איך קוראים לזה) למטרות הברורות, כדי לפעמים לראות סרט/לשחק מבלי להפריע לאף אחד ואם אני משחק אז להיות מסוגל לשלוח הודעות קוליות. יש לי כרטיס קול מובנה Soundstorm של נוידיה (לוח האם nForce2 מתוצרת Abit בגרסת NF7-SL). אז קיצר, יש לי במארז 5 כניסות אודיו (לרוע המזל, אף כניסה היא לא מקדימה). אחת למיקרופון והשאר לרמקולים וכאלו. אז עד היום רק השתמשתי בכניסה אחת בשביל הכבל שממנו התפצל הכול בין 2 הרמקולים והסאב. עכשיו יש לי את האוזניות המיקרופוניות שהן מתפצלות ל-2 כבלים, אחד למיקרופון שאיתו אין בעיות ואחד לכניסת אודיו רגילה. אז חיברתי את הכבל מיקרופון…

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  24. Started by dyn,

שלום, קניתי כבל שמצד אחד מתחבר למחשב ביציאה הרגילה של האוזניות/רמקולים ומהצד השני מתחבר באמצעות 2 חיבורים ל2 כניסות IN של AUDIO בטלוויזיה, אדום ולבן. הכבל - http://img166.imageshack.us/my.php?image=asdasdacy3.jpg משום מה אני לא מצליח לשמוע SOUND כלשהו בטלוויזיה. הטלוויזיה שיש לי היא LG 26LC41. אודה לכל מי שיוכל לעזור לי

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by Ski Farm,

שלום לכולם אני יודע ששאלות כאילו כבר נשאלו בעבר אך אני עדיין מבולבל מאוד !!! אני נמצא בדילמה מבחינתי ואשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי ולכוון אותי לכיוון הנכון ! אני הייתי באופיס דיפו וראיתי את הSANDISK SANSA E250 ( גודלו 2GBYTE) שמעתי בו רדיו, שירים , התנסיתי במקשים ובגלגלת, ראיתי סרטים ותמונות ולדעתי מדובר בנגן טוב מאוד עם סוללה של לערך 20 שעות נגינה !!ושיש לו אפשרות הרחבה !! - הוא גם לא בנוי על בסיס HARD DISK כך שיש פחות סיכויים לנזקים ותקלות עקב שימוש בו בטיולי אופניים , ריצה, וכ"ו !!!- מחירו כ 1000 ש"ח ראיתי שם גם את ה I RIVER H10 6GBYTE אשר לא יכולתי לבדוק אותו כמו שעשיתי ל SANSA E250 אולם קיבלתי חוות דעת שהוא טוב מאוד ושאיכות הסאונד שלו עולה על זה של ה SANSA E250 , ושהו…

• 10 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.