אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
עונת הקיץ התגנבה לה עליי ואני מוצא את עצמי מזיע כמו חמור בגלל הA900 הסגורות. חשבתי לעצמי שאולי אחבר את הPX100 למחשב בשביל שהאוזניים שלי לא יצלו כשאני משחק בו. השאלה שלי היא, האם יש הבדלים כלשהם בין שלל הכבלים המאריכים למיניהם שניתן לרכוש בחנויות אלקטרוניקה ואודיו, או שמה עדיף לי פשוט לרכוש את המוצר הזול אך לא הזול ביותר בנמצא. אדגיש כי סביר להניח שאשאיר את הכבל מחובר לכרטיס הקול העלוב שלי למען נוחיות עתידית. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
הסנהייזר CX 281 שלי בדרך לשווק חיים (צריך לשחק עם המגעים של אוזניה ימין בשביל שהסאונד לא יתחרבש) ואני מחפש אוזניות חדשות שיתנו סאונד לא פחות/יותר איכותי. חשוב שיהיו גם עמידות, כי אני אונס אותן (חייל). תודה.
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הממיר הזה להמרת סרטי וידאו אנלוגים האם למישהו יש ניסיון עם הכרטיס הזה
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
קניתי לעצמי עכשיו מחשב חדש ואיתו קניתי גם מערכת רמקולים 5.1 creative 5400. עכשיו אני מעונין שתהייה לי אפשרות לשמיעה בכל הרמקולים לא רק כאשר אני רואה די וי די אך גם כאשר אני שומע מוזיקה זה יכול להיות נחמד לשמוע סאונד מכל הכיוונים. לכן אני צריך תוכנה אשר תגרום לכל 5 הרמקולים לפעול ולא רק ל-2 (הימני והשמאלי) כאשר אני שומע מוסיקה. דבר שני אני מחפש תוכנה שבא אני אוכל להגדיר את מיקום הרמקולים ביחס למקום בוא אני נמצא, בכדי שהיא תתאים את רמת הווליום וכו'. בתודה מראש ניב
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים ביקרתי בחנות אודיו בסביבתי. באתי עם אבי כדאי לראות מערכות רמקולים לקולנוע ביתי. לאחר שמיעות והצעות הוא הציע לנו סט של DENON. הוא השמיע לנו אותו מול הסט של MISSION שהיה לו שם והDENON נשמע הרבה יותר טוב אז מה אתם אומרים? :
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
נכתב בשעתו בהרבה מקומות שיש בעייה לעבוד בנתונים הנ"ל עם כרטיסי טלוויזיה מסויימים.(למשל pvr-150). רכשתי כרטיס haouppaouge hvr-1700, נאמר לי שיתכן בכרטיס הזה פתרו את הנושא, אבל אני לא בטוח. אני צריך להחליט בדחיפות איזו מערכת וינ. 7 להתקין, 64 או 32. מישהו יכול לעזור בזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
והאם יש אפשרות להשיג אותו בדיוטי פרי בארץ? אני פשוט טס היום ב-6 לפנות בוקר לפולין . בעיקרון, בפולין אני לא מאמין שתהיה לי אפשרות להשיג את הנגן הזה. בכל מקרה אשמח לקבל תשובה כמה שיותר מהר!!!! זה ממש חשוב!!!!!!!! תודה מראש!!!
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום. יש לי סנהייזר HD485....שלפתע החליטו ששומעים רק בצד ימין שלהן.... ניתקתי וחיברתי מחדש כל כבל רלוונטי....וכלום לא עזר... פתאום יום למחרת אני מרכיב אותן ושמע בשני הצדדים כמו שצריך...אבל לאחר כדקה שוב הסאונד מצד שמאל נעלם... האם אתם מכירים את הבעייה? אני מקווה שזה לא אומר שעבר זמנן של האוזניות....הן בנות 4 בערך אבל שומעים בהן מדהים ועד עכשיו נהניתי מהן בטירוף..... תודה!
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
קניתי לוח ראשי של gigabyet זה הלוח: http://www.giga-byte.com/products/8pe667pro.htm על הלוח יש כרטיס קול תומך 5.1 רמקולים : Realtek ALC650 מה אתם אומרים עליו? זה שווה משו או שיותר כדאי להשקיע בכרטיס קול חדש? וגם תגידו מה דעתכם כללי על הלוח
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים למחשב...אני מעדיף 5.1 אממ...חשבתי על משהו לא רציני, ה X-530 של לוגיטק. כי אני צריך במחיר הזה...לא יותר יקר. יש רמקולים ברמה טובה יותר במחיר הזה? ואני לא מתפשר על 2.1 אני פשוט חייב 5.1 בכ"מ, אם אתם מביאים משהו יותר טוב, אז תגידו לי בבקשה למה הוא טוב יותר. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מחפש אוזניות סראונד בעיקר לcounter-strike שימושים נוספים הם סרטים של HD בשביל זה הסראונד, ומוזיקה. גם כן לאייפון ולאייפוד (כן יש לי גם וגם).
-
- 9 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום מחפש רמקולים 2.1 עד איזור של 400 ש"ח, הם ישמשו להאזנה למוזיקה ולשיחות אינטרנט SKYPE וכו' עדיפות לרמקולים עם כניסה למיקרופון. התקציב הוא תקציב מקסימום לא חייבים לנצל את הכל ;D ראיתי בזאפ כמה דגמים כרגע ההתלבטות הין בין קריאייטיב ולוג'יטק לבין מיקרולאב אישית לא מכיר את החברה אבל ראיתי שמאוד מומלצים פה בפורום. ראיתי סדרה של רמקולים של מיקרולאב FCXXX שנראים לי לא רעים בכל אשמח לקבל חוות דעת מי מולץ מבין כולם. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=745529 http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?ProductID=3770 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=37748 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=580744 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=451500 http://www.zap.c…
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני הגעתי למסקנה שאין טעם לכסוך עד שנה הבאה ל5.1 ואז ליקנות כ.קול נורמלי, אני אקנה 4.1 טוב ועוד חודש כ.קול נורמלי. לגבי כ.קול אני רוצה ליקנות CREATIVE LIVE 5.1 אלה אם תשכנעו אותי אחרת.אני מיתכוון ליקנות אותו ב150-200 גג אני ממש מיתלבת בין שני המערכות, אומרים Z-540 יותר איכותיים אבל אני לא שמעתי הבדל ממש גדול למרות שיש בינו לCREATIVE 4400אני אקנה את אחת מהן ב500 (יש צדק בעולם)אבל אני ממש מיתלבט איזו מהן??? בבקשה עזרו לי אני אבוד אני רוצה ליקנות בהקדם האפשרי אני אקנה עד סוף החודש כניראה מקסימום חודש הבא בתודה THE GYVER
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום לאחר שחיכיתי כמעט 3 שבועות ל-HD 457 הם לא הגיעו אז התקשרתי הבנתי שלא ידוע כל כך מתי יגיע אז ביטלתי את ההזמנה. אני צריך המלצה לאוזניות אחרות, השימושים זה משחקים ומוזיקה במחשב תקציב עד 250 כולל משלוח(17 שקל אם זה בארץ ותלוי מאיפה תביאו אם זה חנות או מוכר מחו"ל- רק אם יש מציאות בבקשה) העדפות: אוזניות קשת "פתוחות"(מבחינת הסאונד, כלומר לא אטומות) תודה מראש, לירן [br]פורסם בתאריך: 4.03.2009 בשעה 18:19:20 ^^[br]פורסם בתאריך: 6.03.2009 בשעה 12:57:33^^איך ה-Koss Porta Pro ? זה רק במידה ואני קונה מאיביי ואני לא מתלהב על הרעיון כך שבכל זאת אני מעדיף המלצה לאוזניות בארץ
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום אנשים, כמו שהכותרת אומרת, אני רוצה לחבר את הcreative 2.1 לטלויזיה או ליאס...לא מצליח לחבר אותה באופן רגיל..והידע שלי באודיו הוא די מינימלי... יש ברשותי כבל של אדום לבן וחיבור מרכזי האדום ולבן ובצד השני חיבור אחד. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
1)האם אפשר להחליף את הכבל הענק שלו לכבל יותר קטן ודק? 2)אני רואה שהכיתוב "shure" שעל האוזניות מתחיל להימחק,מה שיגרום לאוזניות להיראות זולות יותר,האם זה בכלל אמור להימחק ככה?.
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אוקי אז ככה מאז שקיבלתי את המחשב החדש(מפרט בחתימה) התחילו לי כל מיני רעשי רקע ממש ממש מעצבנים. בהתחלה הייתי בטוח שהבעיה היא בדיסקים (PRINCO DVD-R X4) שעליהם צרבתי את הגיבויים של הMP3. אבל שמתי לב שאם יש לי קפיצה בשיר בשנייה מסוימת, בפעם אחרת זה לא יקרה שם. כלומר הקפיצות הם לא במקומות קבועים. מה שפוסל פאקים בשירים. חשבתי שהבעיה בכבל(האופטי שמחובר ל SOUNDSTORM) אבל אין לי כבל אחר להחליף אותו. ניסיתי לשחק איתו קצת ונדמה היה לי לפחות שזה משתפר. כשהכנסתי דיסק מקורי של AUDIO לא היו קפיצות ולא רעשי רקע, מה ששוב מפיל את האשמה על השירים. אבל כשהורדתי עכשיו מאי מיול(אמממ אני אמרתי את זה? ) שירים חדשים גם בהם יש קפיצות!! אז זה לא יכול להיות שגם השיירם הישנים שהיו בסדר וגם הח…
-
- 9 תגובות
- 861 צפיות
-
-
הכל בכותרת... תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היי, יש לי טלויזיה TOSIBA 3430DXE 34 אינץ בת 10 שנים... חיבורים SCART S VIDEO רגילים. אני רוצה לצפות בסדרות שאני מוריד מהאינטרנט ב DVIX עליה עם כתוביות SRT SUB.. השאלה האם בישביל טלויזיה שהיא לא LCD שווה להשקיע ב DVD איכותי יותר כמו ה פיונר שממליצים עליו? או ללכת על ה DVD שקורא DVIX הכי זול שאני רואה בחנות כמו מחסני חשמל למשל?..... אין לי בעיה להשקיע השאלה אם הטלויזיה לא תנצל את האיכות של הפיונר אז זה סתם לא שווה את זה? האם יהיה הבדל ?
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
איך הרמקולים Eacan E-510 ? ביחס לקריאטיב או לוגיטק [br]פורסם בתאריך: 31.03.2007 בשעה 13:15:40 מקפיץ אולי בכל זאת מישהו מכיר, שמע, חוות דעת :s05:
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
אפשר לחרוג מעט מהתקציב אם יש באמת סיבה מוצדקת וכדאית... אני מחפש טלוויזיה סביב הגודל 32" או 37". מסך עם איכות צבעים וחדות גבוהה וכמובן ששווה את הכסף. שימושים - חיבור למחשב (רק לסרטי HD) ו"YES" רגיל (לא HD). מרחק צפייה - 2.5-3 מטר. מה אתם אומרים על LA37A550? או על 32LG53FR? תודה רבה לכולם!!!
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכל חבריי הפורום היקרים, לאחרונה לאחר מפגש האוזניות של האתר HT שנערך בחנות קונקטור עלה הרצון לעוד מפגשיי אוזניות ועם טעם לעוד. במפגש עצמו וגם לפני כן עלה הרעיון לארגן אצלי בדירה מפגש אוזניות יחסית מצומצם של כ-10 איש (15 במקס'). הרעיון הוא למפגש ביום שישי הקרוב (27/9) משעה 9 בבוקר עד 2 בצהריים בערך. המיקום הוא בישוב הקטנטן שלי שצמוד לזכרון יעקב (תתכן אולי איסוף טרמפ מרכבת בנימינה). יש לציין שמטרת השירשור היא קודם כל בדיקת התעניינות מצד חבריי האתר וכי תהיה קדימות למשתמשים בעליי ציוד רציני וכבד יותר. כל מי שמעוניין מוזמן להשאיר לי בפרטי הודעה בה הוא יציין: *שמו הפרטי *מייל *טלפון נייד *ציוד שמעוניין להביא בברכת חג שמח, יוגב
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לחבר לפטופ של לנובו לLCD של UNIDEN ואני לא מקבל תמונה ציבעונית יש לי VISTA עם כרטיס מסך של אינטל אני משתמש בכבל S-VIDEO עם 4 פינים במחשב וSCERT בטלויזיה. ניסיתי ה כ ל..... (החלפה בין כל מצבי הPAL החלפה בין שקעים שונים בTV הגדרות צבע בטלויזה והגרות צבע במחשב) אגב- יכול להיות שזו הבעיה... בכניסה של המחשב יש 7 חורים, ואני משתמש בכבל עם 4 פינים, אבל שניהם S-VIDEO....
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מחפש תחליף ראוי לCX 55 האהובות שלי שגוססות (צד ימין כמעט מת) מחפש עד 150 ש"ח כולל משלוח, עם באס טוב, שיהיו IN EAR כמו הסוג של הCX 55. מצאתי הרבה ביקורות טובות על ה Brainwavz M5 שכוללות אפילו IN LINE לסמארטפונים (פלוס רציני!), אבל המקום היחידי שמוכר זה MP4NATION וקצת יקר לי שם, לפחות כרגע בלי מבצע. האם מישהו יכול להמליץ על אוזניות העונות על המפרט הנ"ל? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היי לכולם, אני צריך עזרה קטנה בבחירה של אוזניות. אני רוצה לקנות אוזניות בעיקר בשביל משחקים וסרטים, ללא שימוש במוזיקה. אני צריך שהאוזניות יהיו אטומות מכיוון שאני אשתמש בהם בסלון בעיקר בלילה. השימוש שלהם לא יהיה מקיף מידי אבל אחי אמר לי שכדאי לי לקנות חצי סגורות. אני צריך גם שהם יהיו יחסית ארוכות (5M). אם מישהו יוכל לתת לי דגם מ ebay שלא עובר את ה 50$ (כולל משלוח) אני אודה לו ממש. ההבנה שלי בתחום שואפת לאפס ובאמת אין לי מושג מה איכות האוזניות המוצעות היום למכירה. תודה מראש, יקיר.
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-