אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר ,שאני ישחק אז אני ישמע דרך ה5.1. וגם את הטלווזיה לחבר לרסיבר כשאני אצפה בסרט אז אני ישמע דרך ה5.1. יש לי גם מגבר סטריאו שמחובר תמיד למחשב,ואני מאזין למוזיקה דרכו. איך לעשות את החיבורים האלה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
כל יום בממוצע יש פה שאלה של "איזה רמקולים 2.1 לקנות" וכולם קופצים שהATP טובים למחיר שלהם, בלה בלה בלה.... אולי תעשו הודעה "דביקה" שכתוב בה פשוט "רוצה רמקולים 2.1 - תעשה חיפוש בפורום" או משהו כזה. הייתי כותב בנושא "רוצה רמקולים 2.1 תקנה ATP" אבל זה יהיה כמו פרסום... אז... בלי שום קשר לאיכות הרמקולים כי גם ככה אני לא מכיר אותם אישית,זה פשוט ניראה לי מטופש כל הנושא
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לטלוויזיה עד 1800 כאשר הגודל צריך להיות עד 26 אינץ. המלצות יתקבלו בברכה! תודה
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כמה ימים הגיעו חברים מחו"ל והחליטו להפתיע אותי ולקנות לי מסך חדש. הם קנו אותו בדיוטי-פרי בשדה-תעופה אמרו שכולם קונים אותו אז ... משום מה החברה לא מוכרת לי כלל וגם באינטרנט אני קצת מתקשה למצוא משהו נורמאלי. הינה הדגם המלא: Hisense Model: LCD24V86P לפי חוברת ההוראות יש לTV חיבור S-VIDEO - VGA - DVI - HDMI ועוד כמה לסאונד ולכבלים אני קניתי כבל VGA שמתחבר לכ.מסך ולTV שיניתי רזולוציה ל 1024X768 וגם את ההרצים ל 60HZ הפעלתי את הPC הכל עולה והTV עובד אבל הצבעים בכלל לא במקום הכל נראה כחול-שחור-אפור מוזר כזה ואני לא יודע איך לפתור את הבעיה אולי מהכ.מסך או מההגדרות בTV למרות שניסיתי את שניהם ולא היתה כל תוצאה נורמאלית אני מבקש את עזרתכם בפתרום הבעיה *הכ.מסך בPC מאד…
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אוקי אני בטוח שהרבה כבר שאלו את השאלה הזאת אבל אני ממש רוצה לקנות ואני ממש לא יודע מה לבחור. בשום חנות שאני מכיר לא היה את שתי האוזניות האלו ביחד ולא יכולתי להשוות מה גם שלא שמעתי לא את זו ולא את זו. קראתי באיזה אתר שהPMX 100 יותר טובות מהפורטה פרו. מה דעתכם? האם הבאס בPMX100 רועש מדי? מבחינת נוחות וכל השאר לא מעניין אותי עדיפות ראשונה שלי היא איכות הסאונד בשמיעת כל סוגי המוזיקה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום קניתי רמקולים של creative 5.1 sbs 560 והבעיה היא שאני פתאופ שומע שירים ברמקולים ולפעמים יש כאלה פיצוצים קטנים שנישמעים מהרמקולים מה אני אמור לעשות תודהה
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי את הקובץ של העידכון קושחה אבל איך אני עושה את זה בלי להרוס גם אין לי אחריות זה מארה"ב. ויש לי עוד בעיה איך משתמשים בתוכנה שקיבלתי עם הג'ימני כי רק איתה אפשר לעשות שזה יהיה אלבומים אם מעבירים אז זה לא עושה. הקובץ של הקושחה זה קובץ AOC אחד. קישור: http://www.archos.com/download/firmware.html ועוד שאלה ששכחתי להוסיף. היו כמה עידכונים לג'ימיני תסתכלו בפירוט הבא http://www.archos.com/download/firmware/Gmini400_OS_Update_History.txt עכשיו השאלה היא אם בעידכון הסופי כבר הכל כלול כי אני קיבלתי רק עכשיו את המכשיר לא עשיתי עידכונים קודמים??
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות אלחוטיות (עדיף נטענות) לאייפון ורצוי שיהיו מאיכות טובה. כרגע אני משתמש באוזניות הרגילות של האייפון שמבחינת התאמה לאוזן וסאונד הן טובות מאוד לדעתי, אני לא סובל אוזניות שהן in ear. אני מתכנן לקנות מאיביי, אשמח להמלצות על דגמים. תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום. הגיע הזמן לקנות DVD אחרי שנים של וודיאו(כן כן, אני באיחור, אני יודע) אני מוכן להשקיע 500-600 שקל, בתמורה למשהו *טוב* ולא זבל. דרישות ככה: שיקרא DIVX (אני מניח שברובם יש) יתמוך בכתוביות בעברית כמו שצריך REGION FREE אם אפשר, וזהו בעצם... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
לפני שנה וחצי בערך קניתי cx300II ב120 ש"ח בערך עם אחריות שנתיים - החלפה בחדש (לאחר חודשיים האוזניות התקלקלו ואכן החליפו לי בחדש מהמדף בלי לשאול שאלות) הייתי מרוצה מהם עד השמים עד שהאוזניות נעלמו. אני רוצה לקנות חדשות חיפשתי באינטרנט ו... המחיר קפץ בבערך 100 ש"ח לאחריות מקורית וההחלפה בחדש נעלם מהפרסומים מה קרה? החליפו יבואן? פיספסתי משהו? מישהו מכיר חנות שמוכרת מקוריות עם אחריות במחיר שפוי? חזירות לשמה! יש אוזניות מקיבלות באיכות באזור המאה שקל? (לשימוש עם sansa clip)
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
אני מתלבט בין מספר נגני MP3 מבוססי דיסקים: iRiver SlimX iMP-350 CD/MP3 Player with Ultraslim Design (119$): http://www.iriver.com/product/info.asp?p_name=iMP-350 http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000063574/103-5298720-8408629?v=glance&me=ATVPDKIKX0DER&st=electronics Sony D-NE518CK ATRAC3/MP3 CD Walkman with Car Kit (79.99$): http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start;sid=RJUjPqlKBtQjGZZaYB0pNeZbspwfAhrQ3_E=?CatalogCategoryID=bngKC0%2eNQecAAAD2l%2eSHHFC1&ProductID=%2e20KC0%2eNtzkAAAD2l6SHHFC7&Dept=pa http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00008W7LJ/103-5298720-8408629?v=glanc…
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
נתחיל מזה שאני די חדש בעסק של הסראונד והשטויות. יש לי רסיבר ימאה 6.1 תומך דולבי דיגטל כמובן. רציתי לדעת אם אני אוכל לחבר את הכרטיס קול שבא עם הלוח אם לרסיבר דרך חיבור אופטי/קואקסיאלי ולקבל דולבי דיגטל בסרטים שקודדו ב-AC3. בנוסף יש לכם אתרים עם דמואים של דולבי להריץ על המערכת לבדוק אותה? תודה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי טלויזיה HD שמחוברת בקבל HDMI ל4850, כדי לצפות בסרט HD שיש לי במחשב אני חייב כונן בלו ריי או שיש תוכנה כמו WMP למשל שמסוגלת להראות סרטים באיכות הזאת?
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום כבל DVI ל HDMI, חיברתי אותו למחשב ולLCD שיש בחדר ומשום מה אני לא מצליח לראות תצוגה בטלוויזיה בחדר. שיחקתי בהגדרות ב NVIDIA פה ושם שמתי DUAL VIEW וכו' אבל עדיין לא הצלחתי לקבל תצוגה בטלוויזיה. אודה למי שיוכל להסביר לי איך לקבל תצוגה בטלוויזיה. בנוסף קניתי כבל שמתחבר ביציאה אחת ל OUTPUT בכרטיס קול ולצד השני ל2 RCA זכר על מנת להעביר קול מהמחשב לטלוויזיה, אודה גם למי שיוכל להסביר לי איך לעשות גם זאת. תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לשאול אילו מביניהם עדיף לשמיעת מוזיקה בעיקר? תודה.[br]פורסם בתאריך: 27.12.2009 בשעה 00:41:23 הקפצה
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי creative zen touch ושאני אצל חבר אני מחבר אותו למחשב (לחבר יש xp ) ולא עולה לי את התיקיה של הנגן..אלא הודעה שאין מספיק כוח וזה לא עולה לי מה עושים ?? דחוף!
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך dell 2407wfp אותו חיברתי לממיר hd של הוט. לצורך החיבור באמצעות חיבורי הקומפוננט שבמסך ובממיר השתמשתי בכבל בננות פשוט שהיה לי בבית (אדום צהוב לבן), השאלות שלי הן: 1. האם שווה להשקיע בכבל קומפוננט "אמיתי" (אדום ירוק כחול) ? 2. כמה זה אמור לעלות (ראיתי שטווח המחירים נע מ-50 עד 400 שקל) ? 3. האם אתם ממליצים על דגם/חברה ספציפים או לחילופין ציפוי מסוים ?
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי, יש מבצע בימים הקרובים באמאזון.. הסנהייזר האלה (CX475) ב40 דולר (~160 ש"ח) אני קונה מאמאזון ב25$ ומשלוח יעלה לי 15$.. http://www.amazon.com/gp/product/B005QXAAOC/ref=s9_simh_gw_p23_d0_g23_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-3&pf_rd_r=02HQVSR2XQA8PH0S3Y6J&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938811&pf_rd_i=507846 כדאי לקנות? אני כבר המון זמן מחפש אוזניות IE.. תודה על העזרה :-)
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מיקסר, כנראה של סוני, רציתי לדעת אם מיקסר מחליף את התפקיד של הכרטיס קול? גם מבחינת הקלטות וגם ניגון לייב. תודה.
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אהלן חבר'ס לאחר שקניתי את המוצר הבא אני יכול להגיד בוודאות - זו אחת ההפתעות הטובות שהיו לי מבחינת יחס מחיר - ביצועים . הסאונד והעוצמה של המערכת הבאה, פשוט לא להאמין. מדהים. מדובר על הדגם הבא: SoniCGear EVO 8 קישור: http://www.sonicgear.com.sg/?id=2&pcid=19&pid=208 המחיר של זה בארץ הוא בסביבות ה520 ש"ח. מה אתם אומרים ? אני ממליץ בחום. איכות הסאונד שלו מדהימה.
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
זה הh10 רק ללא רדיו במחיר יותר זול, יש גם 6go שזה 6 גיגה המחיר יהיה 229 במוקם 249 יורו (נראה לי)
-
- 12 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, אחי קיבל מגזין של ניופאן שבו נגן MP4 מבית Crown, דגם CR-650. המחיר של הנגן נראה זול למדי, 256MB עולה שי איפ"א + 59 שקל, 512MB עולה השי + 189 שקל, ו1GB עולה השי + 396 שקל. הנגן בעל מסך קטן שאת מידותיו בדיוק אינני יודע, בעל 65000 צבעים, מסך OLED. יש לו רדיו FM ובגלל המסך בעצם יש לו אפשרות להעביר קבצי תמונה וסרטונים קצרים - גימיק ולא יותר אחרי הכל כמה שירים + סרטים אפשר להכניס ב1GB? מה שאני שואל בעצם האם זה שווה?כדאי?מחיר טוב? האם יש פרט כלשהו שכדאי לשאול את הנציג בעת רכישה? האם יש נגן דומה/יותר טוב/איכותי יותר במחיר פחות או יותר זהה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
מישהו פה אולי מכיר אתר טוב שיש בו הרבה סוגים של רמקולים כולל המחיר שלהם ותיאור עליהם?
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
האם שוק כרטיסי הקול עד כדי כך חרא בגלל המונופול של קריאטיב? כי אני לא רואה בדיוק תחרות והכרטיסי של קריאטיב הרבה זמן בשוק וגם המחירים שלהם לא יורדים. למה לא תובעים אותה שתיתן תמיכה בEAX5?! בגלל חוסר התחרות. ומה הסיבה באמת שהיא נתנה לחברות אחרות לשהתמש בתקן הEAX2 שלה? אני פשוט מחפש כרטיס קול כבר המון זמן ואני לא רואה שיוצא משהו שבאמת יתן ביצועים מצוינים ובעל הטכנולוגיות החדשות ביותר במחיר ארקטיבי (כמו בשוק כרטיסי המסך אההמ 4850 אההמ 9600GT אההמ), ולא איזה כרטיס שעומד כבר בראש הביצועים שנה. אשמח לתשובה ולהמלצה לכרטיס משתלם כיום,ומה באמת הולך לקרות עם השוק הזה, כי לפי מה שהבנתי לא ממש הלך למיקרוסופט עם הורדת התמיכה בוויסטה בEAX.
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי לכולם, רציתי לחבר את המחשב שלי לרסיבר YAMAHA החדש שקניתי, כמובן שרציתי לחבר אותו לכניסה הדיגיטלית וקניתי כבל RCA, הכבל הוא של LEXUS מדגם SUB-50 שרשום עליו שהוא כבל מיוחד לחיבור סאבוופר. דרך אגב קניתי אותו כי זה מה שהמליצו לי במחסני חשמל לקחת. שאלתי היא האם הכבל הזה טוב לחיבור כזה כיון שרשום שזה כבל מיוחד לחיבור סאבוופר לשיפור העברת העוצמות הנמוכות? הנה לינק לכבל המדובר: http://sirius-electronics.co.il/Gallery/ShowProduct.aspx?ItemID=358&CategoryID=11111&ItemPosition=0 תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-