אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני הגעתי למסקנה שאין טעם לכסוך עד שנה הבאה ל5.1 ואז ליקנות כ.קול נורמלי, אני אקנה 4.1 טוב ועוד חודש כ.קול נורמלי. לגבי כ.קול אני רוצה ליקנות CREATIVE LIVE 5.1 אלה אם תשכנעו אותי אחרת.אני מיתכוון ליקנות אותו ב150-200 גג אני ממש מיתלבת בין שני המערכות, אומרים Z-540 יותר איכותיים אבל אני לא שמעתי הבדל ממש גדול למרות שיש בינו לCREATIVE 4400אני אקנה את אחת מהן ב500 (יש צדק בעולם)אבל אני ממש מיתלבט איזו מהן??? בבקשה עזרו לי אני אבוד אני רוצה ליקנות בהקדם האפשרי אני אקנה עד סוף החודש כניראה מקסימום חודש הבא בתודה THE GYVER
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן! הודעה ראשונה, ואני מתלבט בין 3 רמקולים! 1. Altec lansing ATP 3 2.1 שעולה 484 ש''ח 2. Altec Lansing 2100 2.1 שעולה 585 ש"ח 3. Altec Lansing VS4121 2.1 547 ש"ח עריכה: אחרי קריאת ביקורות באינטרנט ראיתי שה SV4121 יותר טוב מה 2100. האם שווה לי לשלם עוד 100 שקל בשביל ה2100? ומה דעתכם על ה VS4121? תודה רבה למי שעוזר!!
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
1)האם אפשר להחליף את הכבל הענק שלו לכבל יותר קטן ודק? 2)אני רואה שהכיתוב "shure" שעל האוזניות מתחיל להימחק,מה שיגרום לאוזניות להיראות זולות יותר,האם זה בכלל אמור להימחק ככה?.
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
הכל בכותרת... תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי, יש לי טלויזיה TOSIBA 3430DXE 34 אינץ בת 10 שנים... חיבורים SCART S VIDEO רגילים. אני רוצה לצפות בסדרות שאני מוריד מהאינטרנט ב DVIX עליה עם כתוביות SRT SUB.. השאלה האם בישביל טלויזיה שהיא לא LCD שווה להשקיע ב DVD איכותי יותר כמו ה פיונר שממליצים עליו? או ללכת על ה DVD שקורא DVIX הכי זול שאני רואה בחנות כמו מחסני חשמל למשל?..... אין לי בעיה להשקיע השאלה אם הטלויזיה לא תנצל את האיכות של הפיונר אז זה סתם לא שווה את זה? האם יהיה הבדל ?
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס הנ"ל, אך איני מצליח להגדיר את איכות השמע למצב אופטימילי. חיברתי את הרמקולים בחיבור "בננה" שמסופק ומשום מה הסאב במקום לתת באסים מנגן כמו רמקול רגיל. מה לא עשיתי נכון?
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
תשמעו.. יש לי את הרמקולים הנ"ל כבר שנה הסאב בסדר אבל מאכזב אותי כי אני שומע הרבה מוסיקת HardStyle וטראנסים עם הרבה באסס... לדוגמא יש לי TOP40 של ההארסטייל שאני מגיע לפול באסס ב-53 על מצב של 2.1 ואני רוצה להגביר ווליום ופשוט לא יכול... ם אני מנמיך באסס בבקרה של השלט זה נשמע מגעיל לדעתי... אבל בדברים אחרים באמת שסבבה.... עכשיו שמתי לב שרשום במגביר הזה של המערכת זה עם הצג LCD שרשום שאפשר לחבר אליו רמקולים עד 220W הסאב 29W/TMS והמערכת בכללי 99W/RMS אני יוכל לקנות סאב יותר איכותי ולחבר אותו אל המערכת שאני יוכל להגביר יותר? בלי שהמערכת/מחשב/כ.קול ייפגעו/יישרפו? תודה רבה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצה בבחירת אוזניות קשת, האוזניות יהיו לשימוש במחשב ללימודים לכן צריך גם שיאפשרו דיבור בזום *עם מיקרופון מובנה שיאפשר ביצוע שיחות בזום וכדומה*, בנוסף הם גם ישמשו לריצה בחיבור לנייד כך שעדיף לא משהו מסורבל מדי, אבל זה פחות קריטי. חשוב מאוד שהאוזניות יאפשרו ווליום מאוד גבוה זה למישהו עם כבדות בשמיעה בנוסף ,עדיף שיהיה אפשר גם להשתמש באוזניות אם הן לא מוטענות(אם מדובר באוזניות אלחוטיות) על ידי חיבור כבל(לדוגמא usb או אפשרות חיבור כבל 3.5) התקציב הוא עד 400 ש"ח ברכישה מהארץ בלבד (אין בעיה לחרוג קצת אם צריך) חשבתי על אוזניות JBL live500 bt וראיתי גם את הדגם j…
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
חשוב לי איכות טובה באוזניות, לא קריטי לי אם יש מיקרופון או אין.אני מעוניין באוזניות אטומות לרעש מסביב - שמקיפות את כל האוזן,כרגע יש לי HD555 שהן מעולות, אבל הHD פתוחות ואני שומע את אבא שלי מפליץ מהסלון. בכל אופן השימוש העיקרי יהיה בעיקר למשחקים. ראיתי כמה סוגים, קראתי קצת ביקורות על Sennheiser PC330 Headset שעולות סביבות 540 שקל, קיבלו ביקורת לא רעה בכלל. והתעניינתי גם בHD 200 של סנהייזר רק לא ממש הבנתי אם הן אטומות לרעשים או לא. אני לא נעול על כלום ככה שאני מוכן לשמוע עוד הצעות. טווח מחירים עד 650 שקל מבחינתי תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
הי כולם, אני מעוניין לרכוש מחשב HTPC בסביבות 1500 שח. האם כדאי לקנות מוכן - לדוגמאות מהאתר של אייבורי http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=142 או שעדיף להרכיב לבד למשל על בסיס המלצה מלפני שלושה חודשים מהאתר המעולה HWZONE http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133339§ion=293&target=%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%A0%D7%95%D7%A2%20%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99 וכמובן שאני אשמח לשמוע הצעות נוספות. ושאלה נוספת, טכנאי שהיה בביתי אמר לי שהכרטיס מסך של המחשב שלי פגע בטלויזיה (מתח גבוה מדי לכיוונה דרך יציאת הDVI אל הHDMI של הטלוויזיה). במקרה וזה נכון, איך אני יכול לוודא שזה לא יקרה שוב? כרטיס מסך איכותי יותר?? תודה חברה.
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
או שיש איזה אפשרות כלשהי להוסיף ל-H140 תמיכה בעברית?
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכל חבריי הפורום היקרים, לאחרונה לאחר מפגש האוזניות של האתר HT שנערך בחנות קונקטור עלה הרצון לעוד מפגשיי אוזניות ועם טעם לעוד. במפגש עצמו וגם לפני כן עלה הרעיון לארגן אצלי בדירה מפגש אוזניות יחסית מצומצם של כ-10 איש (15 במקס'). הרעיון הוא למפגש ביום שישי הקרוב (27/9) משעה 9 בבוקר עד 2 בצהריים בערך. המיקום הוא בישוב הקטנטן שלי שצמוד לזכרון יעקב (תתכן אולי איסוף טרמפ מרכבת בנימינה). יש לציין שמטרת השירשור היא קודם כל בדיקת התעניינות מצד חבריי האתר וכי תהיה קדימות למשתמשים בעליי ציוד רציני וכבד יותר. כל מי שמעוניין מוזמן להשאיר לי בפרטי הודעה בה הוא יציין: *שמו הפרטי *מייל *טלפון נייד *ציוד שמעוניין להביא בברכת חג שמח, יוגב
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, (וואי הרבה זמן לא הייתי פה) יש לי פה איזה 10 שירים שהם לא קובץ MP3 וזה ממש חרא אז אני צריך תוכנה שתהפוך את השירים לקובץ MP3 תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
-
יש לי 7.1 אני רוצה שבצד הימני (3 רמקולים ) ישמעו בכל הרמקולים אותו דבר, וגם בצד השמאלי בשלושת הרמקולים ישמעו את כל מה שאמור להיות בצד שמאל, הכוונה היא לשמור על הסטריאו אך שינגן מכל הרמקולים כיצד ניתן לעשות זאת? כי כרגע הרקע נעשה ברמקולים הצדדים (4) ומהקדמיים שומעים נורמאלי... תודה מראש ערן.
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
ברמוני לרכוש נגן אודיו נייד , ראיתי את הנגנים מבוססי דיסק והם גדולים מדי , לכן אני מחפש משהו נורמלי במחיר של עד 600 ש"ח שאני אוכל להעביר אליו לפחות 5-6 אלבומים באיכות של 192kbps . ראיתי את המינידיסק הנ"ל - sony MZ-NE410 ב435 ש"ח במזומן . שאלתי היא כזאת : האם יש משהו יותר טוב במחיר הזה ? ומה העיקרון של המינידיסק ? כלומר איך הוא עובד ? תודה נ.ב - לינק המוצר http://www.tuki.co.il/details.asp?id=566&lead_id=&look=
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
נתחיל מזה שאני די חדש בעסק של הסראונד והשטויות. יש לי רסיבר ימאה 6.1 תומך דולבי דיגטל כמובן. רציתי לדעת אם אני אוכל לחבר את הכרטיס קול שבא עם הלוח אם לרסיבר דרך חיבור אופטי/קואקסיאלי ולקבל דולבי דיגטל בסרטים שקודדו ב-AC3. בנוסף יש לכם אתרים עם דמואים של דולבי להריץ על המערכת לבדוק אותה? תודה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי אתמול smart tv מחברת samsung מדגם 40d5500. חיברתי את הטלוויזיה באופן חוטי אל הראוטר שלי... הבעיה שאני לא מצליח לאתר ערוצים שונים , וכל עיקר הטלוויזיה בנוי על 150 ערוצים שונים מהעולם ומצב ניהול תוכניות.. אני יודע שהעניין עדיין חדש פה בארץ אבל אם מישהו יתנסה כבר בעבר ויכול לעזור אני אשמח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לרכוש רמקולים למחשב 2.1, המיועדים לשמיעת מוסיקה סטריאופונית (קלאסית וג'אז). אני מתלבט קשות בין שני דגמים: Altec Lansing FX6021 או- MX 5021 יש למישהו דעה בנושא?
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום שלום, יש לי כרגע רמקולים ב-50שח' מחורבנים ואם המחשב החדש שלי שקניתי לא מזמן (אתם מוזמנים להסתכל עליו<<<<<<) החלטתי לקנות גם רמקולים חדשים אז ככה התקציב הוא 300שח' גג! אני מבקש לא לחרוג אלא אם זה הבדל משמעותי במחיר קטן הרמקולים שימשו לשמיעת מוזיקה וצפיית סרטים. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 852 צפיות
-
-
הסנהייזר CX 281 שלי בדרך לשווק חיים (צריך לשחק עם המגעים של אוזניה ימין בשביל שהסאונד לא יתחרבש) ואני מחפש אוזניות חדשות שיתנו סאונד לא פחות/יותר איכותי. חשוב שיהיו גם עמידות, כי אני אונס אותן (חייל). תודה.
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת רמקולים של 2.1 השימושים שלי הם בעיקר שמיעת מוזיקה וסרטים וסדרות במחשב... התקציב הוא עד 800 ש"ח והייתי שמח אם יהיה גם שלט אלחוטי למערכת למרות שזה לא הכרחי אם זה לא משתלם... בדקתי קצת באינטרנט ומצאתי 4 אפשרויות טובות לעניין: 1)MicroLab FC661 2)SHOCKWAVE Q3 2.1 3) SonicGear EVO8 4) Altec Lansing FX4021 אז אם אפשר עצה של אנשים שמבינים מה עדיף לקנות ואם יש משהו יותר טוב מהרשימה אז בטוח להצעות...תודה
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הממיר הזה להמרת סרטי וידאו אנלוגים האם למישהו יש ניסיון עם הכרטיס הזה
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אהלן ערב טוב ושקט עד כמה שאפשר לכולם בדקתי אוזניות באתר של KSP והייתי ממש נעול על הדגם ORC של ראזור שעולות 280 ואז ראיתי עוד איזה אוזניות- בצבע אדום עם דפנות מתפרוקות ושיש לזה גם מיקרופון מדונה . עכשיו נכנסתי ואני לא מוצא אותן - יכול להיות הפסיקו למכור - בכל אופן אני לא זוכר איזה דגם ואיזה יצרן זה היה . המחיר שלהן היה 350 . בכל אופן אם למישהו יש מושג על מה מדובר אשמח ללינק וכו כן אם אפשר המלצה לאוזניות בטווח מחיר הזה שהם גם לגיימינג וגם למוזיקה. לא מחפש משהו מיוחד לשימוש יום יומי רגיל . תודה שיהיה שקט ורגוע עד כמה שאפשר .
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-