אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
בבקשה עזרה עם הנושא הזה? מה מומלץ - חשוב שיהיה איכותי ונוח - זה לבוס שלי והוא צריך את זה לשיחות ארוכות לחו"ל וחשוב שישמעו אותו מצוין ושהוא ישמע אותם
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לי בחדר מחשב וממיר של הוט HD האם יש סיכוי לחבר את המחשב ישירות למסך LCD של המחשב או למחשב ומשם לראות על המסך ? מה צריך לעשות תודה
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
האם ניתן לשחק במשחי מחשב כגון GTA 4 , FIFA , NBA וכו' ע"ג מסך LCD 42 FULL HDאינץ באיכות טובה כמובן ? אני מניח שזה קשור לכרטיס המסך אבל האם הם בנויים למסכים בגודל כזה ? אשמח לקבל המלצות לכרטיס רלוונטי במידה ויש כזה
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לי שאלה עבורכם על דבר שאני מתלבט בו מאד. אני יודע ששיותר נוח לטעון את סוללת הנגן דרך החשמל או היואסבי כמו באייאודיו U2 למשל מאשר להחליף כל פעם סוללה. אבל אם הסוללה נגמרת (אני מתכוון שאין ביכולתה להיטען שוב) אז גם הנגן הולך ? אני מתכוון לקנות את אחד מנגני הפלאש של אייאודיו (2 ג'יגה) ואני ממש לא יודע את מי לבחור. מה גם שהאייאודיו 5 עוד לא הגיע לארץ (או שכן ?!). אני יודע לפי הביקורת באתר שהU2 יותר איכתי ויפה אך לG3 יותר שעות השמעה .פי 2. אנא עזרו לי להחיט מי עדיף מבין השלושה ? תודה לעוזרים, בר.
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היי חברה.. זאת הפעם הראשונה שלי פה אחרי שקראתי את המלצותיכם/ביקורותיכם על האייפוד וקניתי אותו בגללכם.. כרגע ישלי את האייפוד החדש דגם ה 15GB... תאמינו לי הוא מהםם... רק ש..... האם אפשר להסתדר עם משהו כמו 4000 שירים באותה ספרייה ???? נכון שאפשר לעשותPLAYLISTS אך בכל זאת כל השירים ימוקמו באותה ספריית אם !! האם יש דרך ליצור ספריות בתוך האייפוד (הכוונה לספריות שניתן להיכנס אליהן דרך האייפוד ולא לסתם שימוש כקשיח נייד) ?? האם ניתן לכנן ספריות, הכוונה לספריה בתוך אחרת או ל PLAYLIST בתוך אחר ??????? או בכלל, מה המלצותיכם לגבי ניהול מס' כזה גדול של שירים ?? ב MUSICMATCH אין הרבה אפשרויות לעומת ה EPHPOD למרות שאין עדיין גרסת EPHPOD לאייפודים החדשים ! בבקשה תעזרו לי........ אני לא …
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לי פיליפס LED 9704 ,כל פעם שאני רואה סרט בטלויזיה(שמגיע מהמחשב) אחרי כמה דקות או שניות , אין זמן קבוע, התצוגה על הטלויזיה הופכת להיות בהירה חזקה וכחולה ממש שורפת, מה לעשות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, יש לי את האוזניות הנל כמעט שנתיים. בהתחלה דיי התלהבתי מה אבל עם הזמן אני מרגיש דעיכה בסאונד. יש לי תקציב של עד 250-300 שח לאוזניות. והפעם שלא יהיו INEAR אלא על כל האוזן עטופות. אשמח להמלצות. עד עכשיו המליצו עלי על HD205. איך היא? תודה ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס הנ"ל, אך איני מצליח להגדיר את איכות השמע למצב אופטימילי. חיברתי את הרמקולים בחיבור "בננה" שמסופק ומשום מה הסאב במקום לתת באסים מנגן כמו רמקול רגיל. מה לא עשיתי נכון?
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, לאחר כשנתיים וחצי ששירתו אותי נאמנה, משיכה פתאומית מטופשת שביצעתי גרמה למותם של אוזניות הShure SCL4 שלי... אהבתי למדי את האוזניות הנ'ל וחשבתי פשוט לקנות מחדש את אותו דגם...(מאחר ויש לי עדיין את כול גומיות להחלפה ) במקור קניתי אותם במחיר של כ 180$ לכן זהו הטווח שאני מכוון אליו כיום. רציתי לדעת אם לדעתכם במחיר הזה כדי לי להמשיך עם האוזניות או שאולי יש דגם כלשהו אחר שכדאי לי לנסות? (לא בהכרח SHURE) אני מתכוון להזמין מחול או לחלופין לקנות בארץ... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מתלבט בין השניים הנל. מחיר - 300 מול 600. שימושים - מוזיקה סרטים ומשחקים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
סופשבוע נעים לכולם (: יש לי רמקולים שקיבלתי (לא חדשים) של creative. דגם SBS 2.1 370. הרמקול השמאלי עובד כמו שצריך אבל הרמקול הימני לא משמיע קול בכלל. עשיתי גם בדיקה דרך המחשב שעוברת על שני הרמקולים וגם שם הימני לא משמיע קול. אודה מאוד לעזרה. אם צריך עוד פרטים אשמח לספק (אני לא מבינה גדולה בזה, אז אם תוכלו להגיד מה אני צריכה לחפש). תודה!
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
חשוב לי איכות טובה באוזניות, לא קריטי לי אם יש מיקרופון או אין.אני מעוניין באוזניות אטומות לרעש מסביב - שמקיפות את כל האוזן,כרגע יש לי HD555 שהן מעולות, אבל הHD פתוחות ואני שומע את אבא שלי מפליץ מהסלון. בכל אופן השימוש העיקרי יהיה בעיקר למשחקים. ראיתי כמה סוגים, קראתי קצת ביקורות על Sennheiser PC330 Headset שעולות סביבות 540 שקל, קיבלו ביקורת לא רעה בכלל. והתעניינתי גם בHD 200 של סנהייזר רק לא ממש הבנתי אם הן אטומות לרעשים או לא. אני לא נעול על כלום ככה שאני מוכן לשמוע עוד הצעות. טווח מחירים עד 650 שקל מבחינתי תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אהלן, המשפחה רוצה לדעת איך אפשר להעביר קלטות טייפ ישנות לפורמט דיגיטלי על מחשב/דיסק. אני זקוק לתיאור כמה שיותר פשטני של הכבלים/ציוד והצורה שבה מבצעים כל שלב ושלב בתהליך (גם בכבלים אני לא כל כך מבין, אם יש תמונות מה טוב), בהנחה שיש לבנאדם שמבצע את זה טייפ דאבל קאסט ומחשב מולו. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני שומע מוזיקה בווליום גבוה..מאוד..(מדובר על אוזניות) המערכת שלי מספקת מ 82 db עד 0 db וגבוה אצלי נחשב 16-14..ווליום כזה נחשב מזיק? לפעמים האוזניים שלי סתומות גם אחרי זה...ובמקרים חריגים כאבי ראש.. :-\
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני והבת זוג שלי רוצים להתחדש בטלויזיה בעקבות מעבר דירה. גודל הסלון הוא 2.7x2.4 מטר כשלאורך ה2.4 מטר יש חלון דרומי בגובה 1.5~2 מטר. המרחק בין הספה לקיר בו תמוקם הטלויזיה היינו בין 1.3-1.8 (ספה נפתחת). 1. התקנת וילון היא אופציה - האם שווה להשקיע במסך oled אחרי התקנת וילונות? אני פשוט מניח שכדי להנות ממנו יהיה צריך חדר יחסית חשוך לעומת led שהוא יחסית נסלח יותר. 2 מה טווחי הגודל המומלצים למסך למידות כאלה של סלון? רק כדי שתהיה לי נקודת פתיחה טובה בחיפוש שלי. 3. האם שווה לרכוש מסך כרגע או ששווה לחכות? לפני תקופה אבא שלי רכש מסך ב10k והמחיר שלו ירד כמעת בחצי אחרי כמה חודשים בעקבות סידרות חדשות של מסכים שיובאו (מסכי 8k שהם לא רק סמסונג בדרך?) 4. האם מסכי xi…
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לי את הדיסקמן - mp3 הזה וכשאני צורב דיסקים עם שירים בעברית הנגן לא מזהה את השם שלהם (בצג הוא כותב ג'יבריש או קווים) האם יש משהו שיכול לתקן את זה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
-
בארץ האוזניות icemat audio siberia עולות בסביבות ה600 ש"ח כולל הכרטיס קול בUSB, מצאתי את האוזניות האלה בNEWEGG בהרבה פחות, עשיתי חישוב של הכל ביחד וזה יצא רק 334 ש"ח, האם זה יכול להיות? הנה כל המחירים שכללתי ואז הכפלתי בשער הדולר של היום - Subtotal: $66.99 Tax: $6.20 Shipping: $5.64 Grand Total: $78.83 זה יכול להיות? וזה כל מה שצריך לשלם??
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היי=] אני מחפש אוזניות In Ear חדשות אחרי שהאוזניות של האייפוד אימללו לי את החיים [לא נוחות ולא שומעים טוב] חשוב לי שיאטמו טוב רעשים מהסביבה יהיה נוחות [קריטי!] ואיכות שמיעה טובה. התקציב הוא עד 200 שקל. אני חשבתי על SENNHEISER CX300 האם הן מומלצות?
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יאני רוצה לחבר בין המחשבב לTV שלי חיבור יגצן עם קול אבל אני לא הבנתי איך הינה תמונה עם המדריך איך לעשות את זה עם מישהו הבין: מסך סנסוי LCT-32SDFT כ.מ ג'יפורס 8600 GT 1GB לוח אם ג'יגה ביט GA-P35-DS3L מה לעשות בשביל שיהיה לי קול דרך החיבור HDMI
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
אהלן, כרגע אני משתמש בכרטיס און בורד שיש לי מתוצרת רילטק ובמערכת 5.1 מדגם z5500 של לוג'יטק(בשימוש כללי- גם סרטים גם משחקים וגם מוזיקה). אין לי אפשרות לחבר את המערכת בחיבור דיגיטלי(קואקס או אופטי) כי שתיהם תפוסים לממיר ולPS3... ולכן נשארה לי האפשרות האנאלוגית... וכאן שאלתי... האם אני ירגיש בהבדל במידה ואני יחליף את כרטיס הקול שלי? במידה וכן, איזה כרטיס מומלץ לשימוש כללי כמו שלי(יכולות INPUT לא מעניינות אותי)? תודה רבה! Hzur
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שימוש בעיקר למשחקים, אבל שיהיה טוב גם לסרטים ומוזיקה. האופציות שמצאתי: Roccat Kave Razer Megalodon Logitech G35 Steelseries Siberia V2 Steelseries 7H אז מה כדאי?
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
ההחלטה בין GAME THEATRE 7.1, AUDIGY ו-AUDIGY2 אני צריך כרטיס לשמיעת מוסיקה דרך רמקולים 2.1 (ATP3) וחיבור למערכת לראיית סרטים אני צריך שליטה נפרדת על עוצמת הקול לרמקולים ולמערכת + אפשרות לנגן לשניהם בו-זמנית ראיתי ש-AUDIGY עולה 400 ש"ח ל OEM ו-450 לרגיל AUDIGY 2 עולה 550 ל-OEM (באקסלנט) מה חסר ב-OEM? והאם הAUDIGY2 שווה 100-150 ש"ח נוספים ? תודה
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני מתלבט בין מספר נגני MP3 מבוססי דיסקים: iRiver SlimX iMP-350 CD/MP3 Player with Ultraslim Design (119$): http://www.iriver.com/product/info.asp?p_name=iMP-350 http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000063574/103-5298720-8408629?v=glance&me=ATVPDKIKX0DER&st=electronics Sony D-NE518CK ATRAC3/MP3 CD Walkman with Car Kit (79.99$): http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start;sid=RJUjPqlKBtQjGZZaYB0pNeZbspwfAhrQ3_E=?CatalogCategoryID=bngKC0%2eNQecAAAD2l%2eSHHFC1&ProductID=%2e20KC0%2eNtzkAAAD2l6SHHFC7&Dept=pa http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00008W7LJ/103-5298720-8408629?v=glanc…
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום! ממה שראיתי פה אתם בדרך כלל לא עוסקים פה באוזניות יחסית זולות , אבל בכל זאת אני מאוד מאוד אשמח אם תעזרו לי להחליט איזה זוג מהשניים הנ"ל יותר טוב וכדאי. אני מתכנן להשתשמש באוזניות גם בבית וגם בחוץ, אז חשובה לי הנוחות כמעט כמו הסאונד -יש לי את הAKG 404 ואני נורא אוהב אותן הבעיה שהן לא מאוד נוחות אחרי האזנה ממושכת. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-