אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
עשיתי משהו מטומטם וקניתי טלוויזיה שהציעו לי בחנות כי לא היה להם מה שרציתי בקיצור יציאות אודיו שיש לי זה לאוזניות רגילות ו-DIGITAL AUDIO RCA Cinch יציאה בודדת לא L/R עכשיו כשאני מחבר כבל זכר בודד (כי זה מה שיש ב-digital audio out) שמתפצל לשני נקבות ואני מחבר את זה למערכת סטריאו AUX IN אני לא שומע דרך המערכת. שמע עדיין יוצא מהטלוויזיה. למה זה? האם זה הורס את הטלוויזיה או את המערכת סטריאו אם אני מחבר אותם דרך היציאה של האוזניות? תודה..
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שאלה קצת מוזרה, אבל שווה לנסות.. אני מעוניין לצרוב מספר קבצי וידאו (במקרה divx, אבל אם צריך נמיר ל-MPEG) על DVD כאמצעי אכסון גדול, ולסמן את הDVD כ-VCD כדי שיהיה אפשר אולי לצפות בסרטים ברצף במכשיר שתומך ב-VCD. כלומר, בואו נגיד שברשותי מספר קטעי וידאו, והם ביחד שוקלים הרבה יותר מ-700MB. במקום לצרוב אותם על מספר CD רגילים (בפורמט VCD לצפיה), אני מעוניין לצרוב אותם על DVD שהוא פשוט אמצעי שמכיל הרבה יותר מקום לאחסון. אבל אני מעוניין לצרוב את קטעי הוידאו האלה בתור tracks של VCD, כך שיהיה ניתן לצפות בהם ברצף, מתוך ה-DVD, בפורמט VCD. 1. האם ניתן לצרוב DVD כ-VCD? אני יודע שVCD מכיל תיקיות וקבצים בפורמט מיוחד. 2. האם מכשיר DVD שיודע לקרוא VCD, יוכל לקרוא גם DVD שנצרב בפורמט דומה? ט…
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי את הלוח שעונים הזה של קולר מסטאר Musketeer 2 עכשיו יש לו 2 שעונים שזזים לפי המוסיקה והעוצמה (כמו במגבר)אבל שאני מחבר דרכו הוא יוצר ברקע הפרעות ורעשים בעיקר שהמחשב חושב (כניראה בגלל שהשעון השלישי זז לפי החשיבה של המחשב...) ניסיתי לפצל את יציאת הקול מהכרטיס קול ולפצל אותה וחבר כניסה אחת למגבר ואחת לשעונים..אבל עדיין זה העביר הפרעות ורעשים למינהם אז אני צריך לדעת מה אפשר אולי לעשות כדי להשמיש את הלוח שעונים..יש איזה פלאג שמעביר אודיו חד כיווני? יש רעיונות?
-
- 34 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
היי, אני מתנצל מראש אם השאלה שלי פשוטה מאוד לפתרון, אך כרגע איני רואה אותו לנגד עיני. קניתי מסך LED חדש עם מחשב סלוני שתומך כמובן ב FULL HD. המחשב סלוני שקניתי תומך בלוח אם שלו בסאונד 7.1 ערוצים, כמו כן יש לו גם יציאת קול דיגיטלית ואופטית. יש לי מערכת רמקולים ישנה שחוברה בעבר למחשב אחר עם סאונד היקפי (5.1 ערוצים). עד כאן הנתונים, עכשיו אסביר את הבעיה שלי. את המחשב אני מחבר למסך ה LED עם כבל HDMI (לכן הוא יעביר גם את אות הווידאו ואת אות האודיו ). לכן לא משנה איזה חיבור מערכת רמקולים אני אעשה למחשב שלי הסאונד יצא מהטלוויזיה והיא כידוע תוציא לי סאונד סטראופוני מהרמקולים שלה. למיטב ידיעתי אין לי אפשרות לחבר את הרמקולים לטלוויזיה ישירות שהם יוציאו לי את הסאונד ההיקפי שאני מח…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמובן שיש חברות נוספות אבל צינתי את העיקריות, תיתיחסו: לאיכות? קרבת האיכלוסיה למוצר? מחיר? וכמובן עיצוב? בתודה, יוני
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סימנתי בטופס OTHER בארץ כי לא היה ישראל. הם ענו לי ואמרו שיכול להיות שיש אחריות על התקלת HDMI. באימייל הארוך ששלחו הם אמרו שאני צריך ליצור קשר עם onkyo שזה בעצם אותו טופס שמילאתי כבר. אז שלחתי להם אימייל והם לא ענו לשאלה למה אני צריך למלא את אותו טופס שוב. אבל בסוף גם שלחתי להם את אותו האימייל שוב דרך הטופס. כלומר פעמיים אותו הדבר. אם יש לי אחריות למכשיר אני ממש אשמח. כי שמעתי שאלה היו דגמים שהתקלקלו הרבה. תוכלו להגיד לי מה אני עושה הלאה? ליצור קשר עם אונקיו בישראל? יש להם אתר? אשמח לתשובה ותודה!
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
החלטתי לרדת גם בתקציב אז ראיתי את המערכת סטריאו הזאת שהרמקולים שלה נראים ממש מפלצתיים עם מפרט די מרשים http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=9357 או שהלוג'יטק Z5300: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37750 או שיש לכם משהו יותר טוב במחירים האלו...אני ישמח לשמוע תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אחים שלי, חיפשתי בהרבה חנויות בירושלים אבל באף חנות לא מצאתי את הרמקולים שאני רוצה במלאי או במחיר נורמלי. אתם יודעים אולי על חנות טובה וגדולה שאני יוכל למצוא בה את הרמקולים במלאי ובמחיר נורמלי (700 ש"ח)? הרמקולים: Creative T5400 תודה רבה רבה לכל עוזר ועוזר!!! זה דחוף!
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה WinXP מחדש ואיתו את הדריוורים החדשים של קראיטיב והסאונד (משחקים/DVD/DiVX/MP3) נשמע לי הרבה יותר שטוח, זאת אומרת כמו טרנזיסטור ולא כמו ששמעו (והרגישו..) מקודם. פשוט אין עומק לצליל. עוד מישהו הרגיש בזה? המערכת היא: Klipsch ProMedia 4.1 והכרטיס קול הוא: Creatve Sound Blaster Audigy MP3+
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכם. לפני כחודשיים ביצעתי שידרוג לכרטיס הקול הישן שהיה ברשותי, הלא הוא Creative SoundBlaster 16Bit. רכשתי את ה FORTISISIMO III וגיליתי מיד עם הפעלתו שישנה ירידה בעוצמת הסאונד. שני הכרטיסים חוברו אל מיני מערכת הסאונד שיש לי, של חברת KENWOOD בהספק של 2000W. ניתן להבחין בירידת העומצה באמצעות כפתור הVOLUME של המערכת שקרוב יותר לסף העוצמה מאשר שהיה בכרטיס הקודם. כלומר, עם הכרטיס הקודם שלי הייתה לי אפשרות להגביר את העוצמה באופן רחב יותר מזה של הכרטיס הנוכחי. האם אתם יכולים לשער מדוע הדבר? תודה לכם
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2757 בחנות נועה מחשבים, רק ב-2400 שקל!!! יחסית משתלם למחיר הקודם....
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מתי צפויה להיות ירידת מחירים? לפי מה זה נקבע? ירידה של רמקולים ושל אוזניות...
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש יריעה לצורך הקרנה (אחורית). השימוש של היריעה יהיה על משטח פרספקס שקוף שאליו אני מתכוון להקרין מאחור בעזרת מקרן. הגודל יחסית קטן - 75ס"מ על 45 ס"מ. מחיפוש ברשת נראה שאני צריך "Rosco grey rear projection screen fabric". מישהו יודע איפה אפשר לקנות יריעות כאלו בארץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שקרוב עבר דירה ורוקן את הבוידם, יצא שירשתי שני מגברים ותיקים שנראים די מאסיביים.. מבירור קצר ברשת עולה שאחד משנת 96, והשני בערך מ2002. הדגמים הם: SONY STR-DE585 http://www.superfi.co.uk/index.cfm/page/moreinfo.cfm/Product_ID/1160 SONY TA-VE700 רציתי לדעת האם הם שווים משהו, כי אני שוקל לבנות סט-אפ מוגבר נורמלי בחדר, שיחובר למחשב. ברשותי אוזניות סיינהייזר HD580 (ש"ירשתי" מאבא), ואני עומד לרכוש כרטיס קול נורמלי (חושב על האסוס זונאר D1 או אוזן-טק בראוורה החדש) מישהו מכיר את אחד מהדגמים הנ"ל? מהי הצורה האיכותית ביותר לחבר מגבר שכזה למחשב בתצורת 2.1?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי כרטיס טלויזיה מבלי לחשוב על אם יש מקום בשבילו במחשב שלי. כמו שזה ניראה אין, יכול להיות שיש משהו שאני לא שם אליו לב? הלוח אם של Gigabyte - GA-G31M-S2L כרטיס מסך - 9800GTX של ג'יגה בייט גם כן. תודה שי.
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
יש dvd מקליט(עם ארד דיסק) שפועל כמו יכולת ההקלטה של hot magic(זאת אומרת שהוא לדוגמה מקליט תכנית[כמה דקות ואז מוחק וממשיך להקליט גם אחרי זה] גם אם אני לא שם להקליט ואז אני יכול לעשות pause, להריץ אחורה וקדימה[עד שאיפה שהתכנית הגיעה]) ושהdvd יכול גם להקליט סדרות אוטומטית? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
עד היום הסתובבתי עם ה-IAUDIO X5 שעבד בצורה מעולה עד שאחותי שברה אותו :-X. אין לי תקציב גבוהה לקניית נגן חדש, ואני חייב להסתפק באחד שעולה 200-300 שקלים, כשבמחירים האלה אני משער שהגדלים הם עד 1G. אני לא מתמצא בתחום, אז להיכנס לזאפ ולחפש בטווח המחירים שציינתי לא מועיל לי במיוחד, וגם לא מתכוון לסמוך על התגובות שיש שם באתר. אז אם מישהו יכול, בבקשה תמליצו על נגן MP3 כמה שיותר זול (בטווח שציינתי). מה שחשוב לי הוא זמן סוללה וגודל, אלה הדברים היחידים שהפריעו לי ב-X5. לבוא עם דרישות בתקציב כל כך נמוך קצת לא במקום, אבל אם אפשר לעמוד בהם אז מבחינתי בונוס. תודה . אוזניות אגב אני מתכוון לקנות את ה-X300 או איך שקוראים להן (עד עכשיו קניתי שני זוגות שגם הם התקלקלו משימוש לא נכון של …
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת ביותר פירוט אחד אומר לי שיש אבל בהפוך אחר אומר לי רק בשמות של שירים ובאתר אין שום גירסה חדשה לא מבין עזרה
-
- 12 תגובות
- 980 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות אוזנית In-ear אבל הCX300 והEP630 הן אוזניות צאוור, יש כאלו שהן רגילות? תודה
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
משהו עד 700-800 ש"ח נאמר. גמיש עד ~1000 ש"ח רק אם מדובר בהבדל תהומי. אפשרית קניה בחו"ל אם הפרש המחירים משמעותי או אם מדובר בדגם שלא ניתן להשיג אחרת. עדיין, מעדיף לקנות בארץ אם ניתן. ה-840 נוחות ומצויינות אבל מאוד כבדות ומאסיביות. לא קריטי לי סגורות או פתוחות אבל לאור הווליום בו אני שומע מטאל ורוק כבד עדיף סגורות ככל הנראה. יחוברו בינתיים לכרטיס קול מובנה (לוח X58 של גיגבייט) אבל אני מחפש מגבר אוזניות לא יקר לשדך להן. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבר פתחתי פעם נושא כזה - אין לי כוח לחפש אותו... אשתי מרצה באוניברסיטה ומלמדת הרבה מאוד קורסים בפני קהל של עשרות ויותר סטודנטים כל פעם. לפני שהיא מחסלת את הגרון שלה כליל - אני מחפש אוזניית "מדונה" איכותית ואלחוטית אבל בלי כל הסירבול של משדר-על-החגורה. טכנולוגית זה אמור להיות סופר-פשוט: 1. אוזניית BT איכותית כמו JAWBONE שתשדר את האודיו למחשב הנייד. 2. המחשב הנייד מחובר למערכת ההגברה של אולם ההרצאות. אשמח להמלצה על פתרון איכותי ומעשי - עדיף מוכח. התקציב לא מהווה שיקול (כמעט). תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טווח מחירים עד 800 ש"ח ככה :-\ יש לי כבר 2 רמקולים של JBL ועוד שני רמקולים של פיוניר וכולם ביצות אבל הפיוניר יהיו מקדימה וה-JBL מאחור... אם מערכת 4X45 של סוני רדיו דיסק
-
יש לי כרטיס של ATi והטלוויזיה הזו אמורה להגיע אלי היום... השאלה היא האם יש איזה משהו שאני צריך לדעת לפני שאני מנסה לחבר אותה כמו הגדרות מיוחדות ? תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, קראתי איפה שהוא שלנגני IAUDIO אני שבב קול טוב, ובגלל זה האקולייזר שלהם לא טוב... האם זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
ATP5 זה סט 4 רמקולים זהה ל ATP3, הוא נמכר בארץ לפני בערך 3 שנים (שה ATP3 רק נכנסו), המוווון זמן כבר לא ראיתי ולא שמעתי כלום על הסט הזה... אתם מכירים אתר\חנות שעדיין מוכרת אותם? ובכל זאת ממש מעניין אותי לדעת למה סט כזה מוצלח נעלם, וה ATP3 נשארו ועדיין נמכרים בכמויות היסטריות...
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-