אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש כרטיס קול שמתאים לרמקולים creative sbs 580 ולAGP וגם לPCI, בתקציב של עד 400 שקל (עדיף יותר זול,אבל שיהיה מהחברה הכי טובה במסגרת הקציב). תודה.
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
יש לי דיסק התקנה של ויסטה אבל עברתי לXP 64 ביט ואני לא מוצא את כל הדברים שהיו לי חוץ מהדרייבר עצמו נכנסתי לאתר ניסיתי להתקין לפי הדגם ואין תאימות אין חבילת התקנה מלאה שאני יכול להוריד אני תקוע !
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי ה X-FI הרגיל שעולה כ300 ש''ח משתווה ברמתו לסטוק של מעבד הQ6600 שיש לי. ככה שאניי צריך משו יותר טוב בעד 400 ש''ח. זה די דחוף כי בעיקרון המחשב כבר הוזמן. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
שלום לכם אני מבלה כבר שבועות באתרים של השוואות מוצרים לרמקוליים, אנלא ממש מבין בזה לכן הבחירה בשבילי היא ממש קשה... הבקשה: המלצה למערכת רמקולים (הרכב 5.1) תקציב: כמה שיותר טוב בכמה שיותר זול ;D בעיקרון 400-500 המערכת מיועדת בעיקרון לשמיעת מוזיקה אלקטרונית. בנוסף גם אשמח לקבל המלצות לכרטיסי קול עד 300 שקל אלירז.
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
האם יש בארץ מוצר כדוגמת המוצר הבא, מה שאמור להפטר מהזמזום (hum) שחלק מה סאב וופרים עושים? http://www.zzounds.com/item--EBTHUMX הזמזום הבלתי פוסק של הסאב של ה FX6021 שלי דיי מעצבן, האם מישהו יודע אם אפשר להיפטר ממנו, אולי כדוגמת המוצר שבקישור, אם קיים בארץ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם יש איזושהי דרך לחבר את הרמקולים של המערכת למחשב?
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
Pioneer DEH2950MP - רדיו דיסק קומפוננטו6.5ואינטשוMorelוPULSE 6ו - רמקולים קדמיים זוג רמקוליםו6x9ואינטשוJBLוCS3196ו -אחוריים http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=491825 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=23401 http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=417684 מדובר בתקציב 2000 שח. אני שומע מוזיקה לא מהכבדים רוצה לשמוע איכותי וגבוהה. התענינתי במגבר אבל כרגע החלטתי להשקיע בשאר אולי בשלב מאוחר יותר לצרף מגבר. מה אתם חושבים על המפרט? האם כדאי לשנות משהו? אם מישהו מכיר את הדגמים..
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין לדעת איזה כרטיס או מכשיר אני צריך לקנות כדי שאוכל לחבר את הממיר הדיגיטאלי של הכבלים למחשב שלי. מעוניין לצפות בכבלים דרך המחשב - רק צפייה ללא צורך הקלטה. תודה, נמרוד.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
ניסיתיי רמקולים שעובדים וגם אוזניות אבל לא עובד מאחורה, רק מקדימה, מה יכולה להיות הבעיה? לא התקנתי שום דבר חדש, ואין לי שום סימן צהוב במנהל ההתקנים.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מה הצורה בה אני אמור לחבר את הרמקוליים והמגבר למחשב, מגבר Yamaha RX-V520 זוג קדמי mission m74 זוג אחורי ALPAH TECHNOLOGY AL 620 זה הפאנל האחורי של המגבר http://www.avland.co.uk/yamaha/rxv520/rearlrg.jpg אני מחבר את כל הארבע למגבר בחיבור של הרמקוליים, ואני מוציא למחשב חוט שהוא מתחבר למגבר על או שני יציאות ולמחשב הוא יציאה אחת, אני מחבר אותו ל מגבר באזר של ערוצים, עדיף לי לחבר אחרת?לקנות כבל אחר? עכשיו הבעיה שבכרטיס קול שלי אני אומר לו לשיעשה בדיקה בארבע רמקוליים,אז הוא משמיע צליל רק בקדמיים, שאני שומע מוזיקה אז אין בעה שומעים בהכל, למישהו יש מושג למה? זה כרטיס קול מובנה,לוח אם DQ6 של גיג'ה בית.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
Creative X-Fi שלי הלך לעולמו אחרי פחות משנה ללא שום סיבה. אין לי חשק לזרוק את הפאנל הקדמי המצויין של Creative, אבל מצד שני אין לי חשק לקנות כרטיס קול נוסף של Creative. האם Auzen X-Fi Prelude יעבוד עם הפאנל? אחרי הכל הם מבוססים פחות או יותר על אותה טכנולוגיה.
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הם מחוברים בקבל MONSTER מיציאה 1\8 (הירוק הרגיל) ל-2 זכרים שכול אחד מתחבר לרמקול.. אני צריך מעריך איכותי שייתחבר נקבה לזכר אחד וממנו יצא זכר לרמקול הרחוק. אני לא מוצא חנות שמוחרת כבר כזה, למשהוא הצעות? אני באיזור נתניה
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
אז אני קונה עוד מעט מחשב ואני קונה איתו אוזניות ורמקולים חדשים. בחרתי את הרמקולים האלו Logitech X-540 5.1 Speaker System Black 70W RMS W/ FDD2 & Wired Remote ואוזניות Steelseries 5H V2 USB Headset W/ Microphone & USB Sound Card אז קודם כל איך הם? השימושים שלי למחשב בעיקרון זה משחקים , סרטים מוזיקה ובקיצור הכל.. אני לא משהו "חזק" אז בחרתי את זה אני חושב שזה בסדר מה דעתכם? ודרך אגב הכרטיס קול שמגיע עם האוזניות הוא טוב? אני צריך להרכיב אותו במחשב? זה משפר את הסאונד? אז תודה לעוזרים :]
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות אוזנית In-ear אבל הCX300 והEP630 הן אוזניות צאוור, יש כאלו שהן רגילות? תודה
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הרמקולים Z-2300 של לוג'יטק...אני אצטרך כרטיס קול?או שהכרטיס OB שלי יספיק?(אם זה משנה יש לי P35C-DS3R לוח אם)ואם אני צריך כרטיס קול מה כדאי לקנות?חשבתי על ה-X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional הוא טוב?יש יותר טובים ממנו?(השימוש שלי הוא המון משחקים וקצת סרטים ומוסיקה) עריכה:מצאתי את ה-X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional ב-750 ש"ח אז אם אתם נותנים הצעות לכרטיסי קול אחרים שיהיו בערך באותו מחיר תודה מראש ;D
-
- 7 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
צריך תמיכה בHDMI 1.3,1080P,ניגידיות גבוה הטלוויזה תשמש לPS3 ולצפייה בHD
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
קניתי את הכבל הזה: http://www.amperel.co.il/products/76074 וחיברתי את המחשב שלי (כ.קול On-Board - Realtek עם יציאה דיגיטאלית - COAX/Opt) או 965p-ds3 לרסיבר (JVC עם כניסת COAX/Opt), ואין קול. שמתי את הרסיבר על חיבור דיגיטלי ובמחשב ניגנתי שירים במדיה פלייר, ואין קול. יש איזו תוכנה/מקודד שצריך להוריד למחשב כדי שהקול יופעל?
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי LCD 32" של PROVIEW , תומך HD (רשום עליו HD READY) יש לי כרטיס מסך 8800GTS עם חיבור HDMI. איך אני יכול לחבר ולהנות מHD ? אם אני מחבר כבל שמצד אחד הוא HDMI (למחשב) ומצד שני DVI (ל LCD) , אני אראה ב HD ? או שזה לא עובד ככה? חייבים לחבר HDMI ל HDMI כדי לראות ב HD? מבקש הבהרות והסברים... אני קצת מבולבל. עשיתי חיפוש אך לא מצאתי משהו שעזר לי להבין את הדברים הבסיסיים האלה. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה.. בקרוב אני רוצה לקנות רמקולים את כל הסט לקולנוע ביתי... קיצר הלכתי למחסני חשמל והוא המליץ לי על WHALFEDALE 400 אמר לי רמקולים איכותיים .. 2300 שקל לקחו על זה שאלתי את החנות של דוד שלי כמה הוא לוקח הוא אמר לי 1300 על זה רציתי לדעת מה אתם חושבים על הרמקולים ההם? האם הם שווים 1300 ש"ח? האם אפשר להשיג יותר טוב מהם? האם למישהו יש אותם?! ואם לא.. אפשר לקבל המלצה לסט רמקולים לקולנוע ביתי עד 1700 ש"ח.. תודה ;D
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש רמקולים למחשב שלא יעלו הרבה יותר מ400 שקל אפשר לעבור בקצת.. אני מחפש רמקולים כמה שיותר איכותיים ועדיף שלא יהיה יותר מ2.1 כי אין לי הרבה מקום. תודה מראש אלון.
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני עורך וידאו וחשובה לי איכות הסאונד אבל הבנתי פה בפורומים שאם אני לא בעניין של משחקים או עריכת סאונד אז אני לא חייב כרטיס קול נוסף האם זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום אני רוצה המלצה לכרטיס קול, מכיוון שאין לי מושג אם אני צריך משהו יקר או משהו הרבה יותר זול. אני משתמש במערכת רמקולים 2.1 FX6021. אילו הבדלים יהיו אם אשתמש בכרטיס קול המובנה על הלוח אם, או בכרטיס קול שבא עם הלוח אם שלי (Supreme FX II - PCI-E 1x), בין אם אקנה כרטיס קול דוגמת X-Fi XtremeMusic, Xtreme Gamer Fatality או Auzentech Prelude? האם איכות השמע מהרמקולים במוזיקה ומשחקים תהיה זהה, או באיכות יותר טובה בכרטיס X-Fi לעומת הכרטיס המובנה/זה שבא עם הלוח אם שלי? אני משער שהדרייברים של כרטיסי ה X-Fi נותנים הרבה אפשרויות, האם זה ההבדל הגדול היחידי בין כרטיס מובנה וכרטיס דוגמת X-Fi? אילו אפשרויות / פיצרים קיימים בכרטיסי ה X-Fi ובדרייברים שלהם, שאין בכרטיס המובנה והאם זה…
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם יש הבדל בין הכרטיס קול המובנה בלוח אמ P35-ds3 לבין הרכרטיס x-fi extreme audio מבית creative הבדל הכוונה כמבון באיכות סאונד והאם הקנייה היא חכמה או שאם כבר לקנות כרטיס קול אז רק את האיכותיים יותר כמו הfatalnty וחבריו.. הולכים להתחבר אליו z5450 & rp-21 בתדוה מראש חברים junior_mg ליאור
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-