אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום!. יש לי נגן ZEN MICRO 5 GIGA. אני מדליק אותו והוא לא עולה. מגיע לי הסמל של CREATIVE ואז הוא נתקע וכלום לא עובד. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 11 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי אתמול smart tv מחברת samsung מדגם 40d5500. חיברתי את הטלוויזיה באופן חוטי אל הראוטר שלי... הבעיה שאני לא מצליח לאתר ערוצים שונים , וכל עיקר הטלוויזיה בנוי על 150 ערוצים שונים מהעולם ומצב ניהול תוכניות.. אני יודע שהעניין עדיין חדש פה בארץ אבל אם מישהו יתנסה כבר בעבר ויכול לעזור אני אשמח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
חבר שלי הביא למסיבה מערכת RX5062 JVC 2 ערוצים מתחילת המסיבה המערכת הריצה שירים חופשי בלי בעיות אחרי שעתיים של עבודה פתאום מופיע לנו OVERLOAD בהתחלה חשבנו שהמערכת התחממה אז נתיקנו אותה מהחשמל למרות שחבר שלי שהביא אותה טען שהוא שמע איתה שעות שירים ואף פעם זה לא הופיע לו אחרי 10 דקות חיברנו שוב את המערכת וישר הווליום היה על 20 הגבנו את הווליום ושמענו מין טיק ואז ישר הופיע OVERLOAD אז למה הבעיה דחופה כי אמא של חבר שלי לא הסכימה לו לקחת את זה למסיבה והיא לא הייתה בבית והוא בכל זאת לקח ועכשיו המערכת עדיין רושמת OVERLOAD שעוברים את 20 בווליום למרות שהיא לא פעלה במשך 12 שעות אז מה עושים הלך חלק ? הלכה המערכת ? יש כפתור בהגדרות אולי ? בבקשה זה דחוף אנחנו שוקלים לקנות חדשה ואנחנ…
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, מחירם של האוזניות הנ"ל ירד ל- 187... חשבתי לקנות אותן (בעקבות המלצותיכם) ורציתי לבקש אישרור.... האוזניות יהיו בשימוש עם ה- H10 שלי... אלה האוזניות הכי משתלמות (in ear 150-300NIS)?
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות והם לא מופיעים בהמלצות בסטיקי אז רציתי לדעת אם הם שווים את ה - 400 ש"ח. תודה!
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אהלן, בימים הקרובים אני מתכנן לקנות סט רמקולים חדשים למחשב והבעיה היא שאני לא יודע איזה סט לבחור, קראתי את זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=334685.0 אבל ראיתי שזה לא מעודכן כבר חצי שנה ולכן החלטתי לפתוח את הנושא הזה. הרמקולים הם בעיקר למוזיקה, לכן הבנתי שכדאי 2.1 ולא 5.1... אבל בכל זאת רציתי להתייעץ איזה רמקולים אתם מציעים לי (שוב, בעיקר למוזיקה), גם אם זה 5.1 וגם אם זה 2.1.... טווח המחירים הוא באיזור ה-500 ש"ח...
-
- 9 תגובות
- 864 צפיות
-
-
קניתי LCD סמסונג LA37S81B (הכוונה הייתה לקנות R81 אבל לא היה) אחרי שבוע של צפייה מרובה בטלוויזיה התאכזבתי למדי יחס ניגודיות של 1:7000 אבל זה עדיין מציק וזמן תגובה של 8MS ממש מציק (מלא מריחות בסדרות וסרטים בשידור הוט) במחשב (מחובר בDVI לHDMI ראו מעולה וגם הייתה אפשרות של 1080I) החלפתי לשארפ 37WD1E ועכשיו אין מריחות אבל יש "פאקים" אחרים: - כתוביות נראות עם קוים כשהן מופיעות ונעלמות (DEINTERLACE גרוע למדי במעבד) - מדי פעם עדיין שמים לב לעניין הניגודיות (כתוביות מופיעות בתמונה חשוך והיא נהיית יותר חשוכה ולהיפך) - הכל נראה כמו צילום על מסך כחול או כמו איכות של טלנובלות (נראה מצועצע למדי) השאלה היא האם להחליף את השארפ לR81 או לקחת דגם אחר טלוויזיה חבר המליץ לי לקחת פלאזמה במקום…
-
- 9 תגובות
- 864 צפיות
-
-
רגע לפני שאני קונה מחר את ה40D550 ב3000 ש"ח דעות אחרונות? חוות דעת על הטלויזיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס קול של ASUS D2X עכשו משהו מוזר אני מחבר אליו אוזניות (HD595 של סייזנהיר) וגם בעוצמה הכי נמוכה (אפס!!!) עדיין אני שומע באוזניות ואפילו שומע חזק יחסית. עכשו שאני קצת מגביר, נניח שם על 5 (מתוך 100) זה כבר ממש חזק. ב10 זה כבר חצי דיסטוקט. השאלה היא מה אפשר לעשות? הייתי רוצה ש0 יהיה שקט מוחלט 20 יהיה כמו 10 שעכשו וכו'. כלומר שעוצמה תהיה הרבה יותר חלשה ונעימה. מה אפשר לעשות??
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני צריך טלויזיה כמה שיותר גדולה ואיכותית עד 10000 שקל (מעל 37 אינצ' לפחות) אפשר LED אם יש בכזה מחיר אבל אם לא אז LCD גם סבבה תודה עדיף מחברות כמו LG SAMSUNG PHILIPS וכו' מוכרות תודה
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש רמקולים. בינתיים האפשריות בטווח מחירים הזה : 1. Altec VS2421 Logitech X240 .2 Microlab FC661 .3 Sonicgear EVO7 .4 Divoom revo-3 .5 שמתי לב שאפשריות 4 ו 5 מאוד מאוד דומים, היכול להיות שאלה רמקולים שמיוצרים באותו מפעל וזאת רק חברת "מדבקה"? (קראתי בזאפ ביקורות טובות על ה-EVO7, מישהו התנסה איתם?) תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מבין 3 הנגנים הבאים איזה מהם עדיף ? כל השלושה מציגים עברית אבל לMMV יש חיבור T.V OUT מפרט הMMV MMV II Include an 1.8 20GB hard disk drive. Support various memory card interfaces: CF, MicroDrive, SD, MMC, MS, MS PRO, SM, 2.0 LTPS TFT LCD provides crystal-clear images for direct viewing Users will be able view images, listen to music and watch movies from any of the memory cards or from the built-in HDD Users can copy data to and from any storage media, in any direction When connected to PC, MMV II acts as a USB 2.0 portable hard disk drive plus all-in-one card reader When connected to a NTSC/PAL TV, users will be able to view contents on TV screen and operate…
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
Altec Lansing inMotion Portable iPod Speakers This tiny, ultra-portable, battery-operated stereo system is the first powered audio system designed exclusively for the iPod. A highly efficient amplifier powers four full-range micro drivers to deliver a full spectrum of pure, distinct sound, while the revolutionary MaxxBass technology allows listeners to enjoy deep bass without lugging large speakers around. Best of all, connectivity is as easy as placing your iPod into the built-in dock or connecting it through the auxiliary port. The inMotion portable audio system supports all iPods. (iPod with Dock connector as well as iPod with FireWire connector) Applications: T…
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה מבין שני מסכים לקנות והייתי שמח להמלצה שלכם אז אלה שני המסכים הראשון: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=771474 השני: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=728120 מה אתם אומרים יותר טוב ?
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן! הודעה ראשונה, ואני מתלבט בין 3 רמקולים! 1. Altec lansing ATP 3 2.1 שעולה 484 ש''ח 2. Altec Lansing 2100 2.1 שעולה 585 ש"ח 3. Altec Lansing VS4121 2.1 547 ש"ח עריכה: אחרי קריאת ביקורות באינטרנט ראיתי שה SV4121 יותר טוב מה 2100. האם שווה לי לשלם עוד 100 שקל בשביל ה2100? ומה דעתכם על ה VS4121? תודה רבה למי שעוזר!!
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני שומע רק ברמקול אחד. החיבור הוא HDMI מהמחשב לרסיבר, ובנוסף כבר RCA שיוצא מהמחשב ומחובר אל המקום הייעודי ברסיבר (אדום ולבן). רק הערוץ של הכבל הלבן עובד. אני צריך לקנות מפצל כלשהו? בעיה בהגדרות? אשמח למענה בן
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס הנ"ל, אך איני מצליח להגדיר את איכות השמע למצב אופטימילי. חיברתי את הרמקולים בחיבור "בננה" שמסופק ומשום מה הסאב במקום לתת באסים מנגן כמו רמקול רגיל. מה לא עשיתי נכון?
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי. השתמשתי עד כה באוזניות של Bludio (דגם UFO). עבדו מצוין עם כל אמצעי השמעה, למעט מסך של סמסונג דגם Q7 מודל 2018. חיבור האוזניות ב-BT למסך, היה חלק ומהיר. התקלה באה לידי ביטוי בכך שלאחר זמן רנדומלי, הצליל באוזניות הופך למקוטע לחלוטין, עד כדי בלתי שמיש. לעיתים, אם הייתי עוצר את השידור ומחדש השמעה, התקלה הייתה עוברת ולאחר מכן חוזרת אחרי זמן רנדומלי כלשהו. פעלתי רבות מול יצרן האוזניות, ללא פתרון. לפני שבועיים רכשתי אוזניות של סוני מסידרת הדגל שלהם ה-XM4. ושוב, הסיפור חזר על עצמו. האוזניות נשמעות מצוין עם כל אמצעי השמעה למעט הטלוויזיה. שוב, חיבור מיידי, אך צליל מקוטע לחלוטין אחרי זמן קצר. המסקנה שלי, הייתה שמדובר בתקלה במסך עצמו ולא באוזניות. הגיוני? יצרתי קשר…
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
או שיש איזה אפשרות כלשהי להוסיף ל-H140 תמיכה בעברית?
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת אם הרמקולים כנ"ל הם טובים מבחינת איכות וכדומה
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה 32 עם חיבור VGA אני מעוניין לחבר למחשב עכשיו אני לא יודע מה עדיף לחבר בחיבור VGA או בחיבור רגיל של ה VIDEO (בצהוב הזה) אני רוצה בעיקרון שזה ישאר טלוויזיה אבל שאני יהיה יכול לראות סרטים מהמחשב זה טלויזיית HD Ready אבל אין לי חיבור HDMI בכרטיס מסך ככה שאני לא יכול לחבר את זה HDMI תודה לעוזרים.!
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום יש לי זוג רמקולים של Mission שנקנו לפני 9 שנים והיו בשימוש רק שנה ומאז הם נחים בהתחשב בזמן שעבר, בבלאי ובעובדה שלא מוכרים כאלה חדשים יותר, כמה כדאי והגיוני לבקש עבורם? הפרטים: Mission m51 25-100w 58Hz-20kHz 87dB 315x205x340mm 8.4 kg תודה!
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מעצבנת, כשיש קטעים של דיאלוג במשחקים, המשחק מתעקש להשתמש רק ברמקול האמצעי (Center) והווליום שם הוא תמיד נמוך. יש לי אפשרות להגביר אותו דרך השלט של המערכת אבל ההגדרות מתאפסות כשאני סוגר את הרמקולים וזה מעצבן כל פעם לכוון מחדש. מישהו נתקל כבר בבעיה הזאת? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן פתחתי ת'רד רשמתי את הבעיה על האייפוד ומאז שכחתי מיזה. מחרתיים אני טס ואני רוצה לשים שירים באייפוד חיברתי את האייפוד למחשב ( עם כבל USB) והאייפוד לא מגיב, יש סימן של טעינה על המכשיר שהוא ריק ומלא רק בשליש, והוא לא מגיב לא כלום, המחשב אפילו לא מזהה שהוא מחובר או התחבר. מה הבעיה?מה עליי לעשות זה די דחוף תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-