עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by 996,

אם אני מוריד סרטים שהם בעלי איכות צליל של ac3 ,כלומר לסרט יש יותר משני ערוצי שמיעה. האם כרטיס קול בעל יציאה וכניסה אופטית יספק אות למגבר חיצוני שהסרט ישמע באיכות של ac3,כמו שרואים סרט בdvd עם סאונד של ac3 כוונתי היא לא לחבר לכרטיס סט של רמקולים אלא לחבר את הכרטיס למגבר חיצוני. צירפתי קובץ שמדגים את איכות הסאונד של הסרט תודה.

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  2. אפשר לחרוג מעט מהתקציב אם יש באמת סיבה מוצדקת וכדאית... אני מחפש טלוויזיה סביב הגודל 32" או 37". מסך עם איכות צבעים וחדות גבוהה וכמובן ששווה את הכסף. שימושים - חיבור למחשב (רק לסרטי HD) ו"YES" רגיל (לא HD). מרחק צפייה - 2.5-3 מטר. מה אתם אומרים על LA37A550? או על 32LG53FR? תודה רבה לכולם!!!

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  3. Started by alon83438,

מה אתם אומרים על הנגן MP3 שלה? במידה ויש לי SD 256...? ואיך התיפקוד שלה בכלל בתור מוצר? ומה זה אינטרפולציית חומרה? תודה

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  4. היי אני לא ממש מבין בעניין אז מקווה שתבינו את הבעיה שלי. יש לי מערכת 5.1 חדשה המחוברת לכרטיס הקול O/B שלי , כרטיס 2/4/5/7.1 לפי הנתונים שלו, הכניסות שעל המגבר מחוברות לכל היציאות שעל הכרטיס, סה"כ 3 כבלים (2 כבלים לרמקולים הקדמיים והאחוריים וכבל לסנטר ולסאב). כשאני מכוון את המגבר לסטראו או DTS השמיעה בסדר גמור, אבל כשאני רוצה לשמוע בצורת 5.1 השמיעה ממש גרועה,הכל נשמע מרוח וגבוה וממש לא היקפי - כל זה בסרטים שאני מוריד מהרשת, במשחקים זה עובד מצויין ממש, בסרטי DVD זה גם עובד מצויין. השלמתי עם העניין , שבעצם צריך סרטים ומקורות שמע איכותיים כדי לקבל 5.1 , אבל: לחבר שלי יש מערכת פשוטה של פירלס, למגבר/סאב שלו יש רק 2 כניסות שמאל וימין , אבל יש חוץ מהסאב 5 רמקולי לווין שיוצאים ממנ…

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  5. כמו בכותרת, אני מחפש נגן שיתמוך לי בפורמט Evo, מיספר סרטים אינם עובדים לי מקורם הוא חלקם Blu-Ray וחלקם Hd-Dvd ניסתי את כול הנגנים האלה. Wmp Vlc Zoom Player Mpc PowerDvd RealPlayer כול אלה לא עבדו. תודה מראש לעוזרים!!

6. Started by subarel,

יש איזה יחס מומלץ בין גודל הטלויזה למרחק שאני יושב בו? שמעתי ממישהו שמסכים של 32 אינטצ' המרחק האידיאלי זה 3 מטר, נכון, לא נכון?

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  7. Started by פרידה,

שלום יש לי זוג רמקולים של Mission שנקנו לפני 9 שנים והיו בשימוש רק שנה ומאז הם נחים בהתחשב בזמן שעבר, בבלאי ובעובדה שלא מוכרים כאלה חדשים יותר, כמה כדאי והגיוני לבקש עבורם? הפרטים: Mission m51 25-100w 58Hz-20kHz 87dB 315x205x340mm 8.4 kg תודה!

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  8. Started by Danielmy,

החלטתי לרכוש רמקולים של לוג'יטק, אינני זוכר את הדגם, אבל הם 5.1 לאחר חיבור תקין של הרמקולים, נתקלתי בבעיה כי שומעים סאונד, אך רק מרמקולים ימין ושמאל, ז"א ימין קיצור, אמצע ושמאל קיצוני, לא מתפקדים. במשך חצי שנה אני עובד כך, אך ללא עוד, החלטתי לנסות ולבדוק מה גורם לבעיה, ואיך אני יכול לתקן זאת. יש לציין, כי כשאני עורך בדיקת סאונד בתוך הדרייבר עצמו, כן יש שמע מכל הרמקולים האחרים. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  9. שלום לכולם. אני מחפש זוג רמקולים סבירים בעיקר בשביל מוסיקה כשהמקור הוא נגן MP3. אין לי בעיה עם יד שנייה, אבל התקציב הוא 500 ש"ח ואני בספק אם יהייה אפשר למצוא זוג מדפיים עם מגבר פנימי בסכום הזה, ומגבר חיצוני יהייה יקר מידי. חשבתי על הT20 של קריאייטיב, אבל אני לא יודע אם שווה להשקיע את האקסטרא 160 ש"ח שצריך (הם עולים סביבות ה660 אאל"ט). לגבי יד 2- באתר ש "יד 2" אין מי-יודע-מה מבחר ומה שכן יש שם די מעפן, ואין לי גם זמן לשבת כל יום ולחפש (עשיתי את זה במשך חודש עם הרכב שקניתי וזה כבר יוצא לי מכל החורים ) אין לי כל כך זמן ללכת ולשמוע מערכות אז אני רוצה לצמצם את הרשימה...

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  10. הכותרת אומרת את הכל

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  11. Started by MODY69,

שלום, מחירם של האוזניות הנ"ל ירד ל- 187... חשבתי לקנות אותן (בעקבות המלצותיכם) ורציתי לבקש אישרור.... האוזניות יהיו בשימוש עם ה- H10 שלי... אלה האוזניות הכי משתלמות (in ear 150-300NIS)?

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  12. Started by tecknorapp,

שלום רב! מבקש עזרה דחופה בסנכרון סאונד בר סמסונג hw-f355 למסך lg smart 47la621y/ חיבור אופטי לא מזוהה-d input חיבור אנלוגי לא מתחבר aux התקןן בלוטות' אין צימוד. תודה

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  13. שלום לכולם, קניתי היום מערכת רמקולים של לוג'יטק מדגם Z523 . כולל סאב וזוג רמקולים. כרטיס הקול שלי מובנה בתוך הלוח אם. קישור לפרטי המערכת: http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/5861 ברמקול הימני יש שני פקדי עוצמה: אחד לכיוון עוצמת השמע והשני לעוצמת הבס. פקד עוצמת הבס נע בטווח של מ 7:00 (שעון) עד 17:00 בערך.. כשאני מכוון את עוצמת הבס בטווחים של בין 7:00 ל- 16:00 אין שום תוספת באס..והסאב-וופר לא עובד. רק בטווח של 16:00-17:00 הסאב פועל. כלומר, הוא פועל בשיא כוחו. בקיצור, אין לי דרך לכוון את הבס מהכפתור הזה.. אני יכול לשמוע מוזיקה בשתי אופציות:1. בלי בס בכלל 2. עם בס בעוצמה מקסימלית. חיפשתי באתרים של לוגי'טק ובעוד אתרים שקשורים לסאונד ולא נתקל…

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  14. רמקולים 6X9: JBL T595 LIMITED http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=481&PHPSESSID=9ad5aa1f16ab94211ce537a0b651ba36 רדיו דיסק+DVD: PIONEER AVHP 5050 http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=1579&PHPSESSID=9ad5aa1f16ab94211ce537a0b651ba36 איך לא :], סאב של CERWIN VEGA, ה-STROKER PRO: http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=1622&PHPSESSID=9ad5aa1f16ab94211ce537a0b651ba36 טוויטרים: JBL GTO17T http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=1199&PHPSESSID=9ad5aa1f16ab94211ce537a0b651ba36 רמקולים 6.5 : JBL P6552 http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action…

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  15. שלום אני רוצה לעשות מערכת שמיועדת בעיקר לקולנוע ביתי (גם למוזיקה אבל פחות בהרבה). מה שאני מתכנן לרכוש זה ככה : מגבר - Yamaha rxv 661 רמקולים קדמיים רצפתיים - Wharfedale Diamond 9.5 (main) רמקולים אחוריים מדפיים - Wharfedale Diamond 9.0 (rear) סנטר - Wharfedale Diamond 9cc (center) לפי הבדיקה שלי בזאפ כל זה יעלה לי 8160 ש"ח ובחנות שהלכתי אליה הורידו לי המון וגם נתנו לי מתנה וכל זה ב 7430 כדאי לרכוש או לא? תנו דעתכם על המערכת הזו. תודה רבה נ.ב לא שכחתי SUB פשוט אחי יביא לי את שלו.

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  16. Started by oren99,

יש לי אחלה אוזניות של פיוניר שעלו לי 750 ש"ח והדבר היחיד שמפריע לי לזמן ארוך זה שהם יושבות על האוזן ומועכות אותה. האם יש אפשרות לעשות איזשהו מוד ולהפוך אותן ל over ear? מישהו התנסה בזה? אלה הן: http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Home/Headphones/Headband/oM+SE-MJ5

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  17. אוקי, יש לי כרגע מערכת 2.1 של קריאייטיב שהיא נחמדה אבל גם הכבל שלה נהרס, ואני רוצה משהו יותר עוצמתי. המערכת תיהיה כמעט אך ורק למוזיקה ואולי מידי פעם לסרט פה ושם. עשיתי חיפוש ועדיין לא הבנתי איזו מערכת יותר עדיפה בתקציב של עד כ1000 ש"ח הZ2300 או הMX6021. כמו כן ריאתי גם שאתם ממליצים על מערכות בתצורה 2.0 למשל מיקרולב 6C ,שזו נשמעת אופציה נחמדה, אך אני צריך גם באס מאחר וסגנון המוזיקה העיקרי שלי הוא פסיכודאלי - דארק פסיכודאלי, שחייב באס עוצמתי . הדרישות שלי מהמערכת, איכות ובאס עוצמתי כמה שיותר. אשמח לשמוע הכוונות ועזרה

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  18. Started by iakovl,

רגע לפני שאני קונה מחר את ה40D550 ב3000 ש"ח דעות אחרונות? חוות דעת על הטלויזיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  19. Started by cleric,

איזה מהם יותר טוב? (המחיר הוא כמעט אותו מחיר) תודה

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  20. אני מנסה להקליט את הקול שאני שומע כרגע במחשב,לדוגמה: שיר שאני שומע בתוכנה winamp ואני מקליט את הקול עם התוכנה: Advanced MP3 WMA Recorder אב פשוט אני לא מצליח!!! יכול להיות שהכרטיס קול שלי שהוא לא תומך בזה?? זה הסוג שיש לי: sound blaster audio pci 128 16bit הבעיה היא שאני לוחץ על הכפתור record(זה בייתנים מקליט,מציג לי שזה מקליט) אבל פשוט שאני רוצה לשמוע את מה שהקלטתי,אני לא שומע כלוםםםם!!! ואני לא יודע מה הבעיה!! בבקשב עזרה!!! בתודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  21. Started by achiya1,

צהריים טובים. השבוע צרבתי סרט על דיסק והוא יצא צרוב טוב הקפדתי על צריבה במהירות איטית ,אבל לסרט לא צורף האודיו. וקרה לי גם שנתקע סרט אחר שצרבתי אחרי כמה דקות.. במה הבעיה כנראה? דיסקים דפוקים? או שהצורב עשה את שלו? אולי בהגדרות צריבה הייתי צריך לבחור משהו אחר ? תודה על כל תגובה מראש המשך יום טוב

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  22. Started by gjook,

שלום , צרבתי עכשיו סרט vcd (דיסק של 700 מגה ...) , בכל מקרה כשאני מכניס אותו לתוך ה dvd הסרט מתחיל לרוץ רואים את התפריט , אבל כשאני מתחיל את הסרט אני רק שומע סאונד ולא מצליח לראות את התמונה , מה אפשר לעשות?..(ולא אין לי divx בנגן) תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  23. Started by slrr,

לשמוע מההתקן הדיגיטלי+אנלוגי? איך עושים את זה? אם בכלל.. לוח אם asus p5q pro turbo

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  24. אני צריך משהו בנפח 512 מגה או ג'יגה, שיהיה פשוט להפעלה. לא רוצה לשלם יותר על אופציות שיהיו מיותרות כמו רדיו, voice recorder וכו'. די חשוב שיוכל לנגן גם WMA, אבל אני אתפשר גם על נגן טוב שלא עושה את זה. אם מישהו מכיר ויודע לספר על נגן ספציפי שתומך בעברית (או אפשר לשדרג לו FW לגרסה שתומכת עברית) זה מאוד מאוד מאוד יעזור לי (הבנאדם לא שומע מוזיקה לועזית! בכלל!) אני לא מכיר כ"כ את מה שהולך בארץ וגם יוצא מנק' הנחה שיהיה יותר זול לקנות בארה"ב אבל אם אני טועה, אני אשמח אם תתקנו אותי. תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 854 צפיות
  25. Started by leoH,

שלום, אני עובד מהבית ומעוניין באוזניות חוטיות (כאלה שאפשר לחבר ישירות למחשב/סמארטפון) לצורך שמיעת מוזיקה, משחקים ודיבור בטלפון שימשו אותי להרבה זמן. פחות חשוב לי אפשרות ביטול רעשים. כך שאוזניות עם איכות שמע טובה שאין בהן ביטול רעשים בהחלט באות בחשבון. אשמח להמלצתכם.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.