עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ronbubl,

אוזניות גדולות (שמכסות את האוזניים-קשת) - ה"רגילות" המטרה חיבור לאייפד ושמיעת תכנים. אם יש חנות באיזור חיפה - עדיף.

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  2. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם לפני כמה ימים ביקרתי בחנות אודיו בסביבתי. באתי עם אבי כדאי לראות מערכות רמקולים לקולנוע ביתי. לאחר שמיעות והצעות הוא הציע לנו סט של DENON. הוא השמיע לנו אותו מול הסט של MISSION שהיה לו שם והDENON נשמע הרבה יותר טוב אז מה אתם אומרים? :

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  3. אני רוצה לקנות רמקולים טובים למוזיקה במחשב, אם אני לא טועה זה 2.1 (סאב +שניים) התקציב שלי הוא 250 - 350 ש"ח, אני רוצה לקבל תמורה מקסימלית... אז אם מישהו מבין ומוכן לעזור אני אשמח

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  4. קודם כל אחרי איזה חודש שלם שאני מחפש כל פיסת מידע אפשרי על האוזניות הבאות שאני הולך להזמין מחו"ל הגעתי להחלטה. עכשיו אני רק צריך שתגידו לי מה דעתכם על מה שהחלטתי. טוב אז ככה, החלטתי להזמין את ה-Koss Portapro שעולות כ-35 דולר בארה"ב מהאינטרנט. למה בחרתי אותן? הם ישמשו אותי גם לבחוץ עם נגן MP3 וגם לבית על המחשב. הן קטנות, אמנם לא הכי יפות אבל לפעמים צריך להתפשר בחיים. היום הייתי באדר סוכנויות (תודה רבה ל-Anatoli שהמליץ לי על החנות הנפלאה הזו.) והאזנתי לכמה דגמים וגם ל-Portapro שהן הכי היו מוצאות חן בעייני מרוב הבחינות. המחיר שלהן הוא ממש נמוך יחסית לאיכות. ובין הדברים הכי חשובים שגרמו לי ללכת עליהן היה שיש עליהן אחריות לכל החיים לא משנה מה קורה. דורס אותם טרקטור א…

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  5. מחפש אוזניות סראונד בעיקר לcounter-strike שימושים נוספים הם סרטים של HD בשביל זה הסראונד, ומוזיקה. גם כן לאייפון ולאייפוד (כן יש לי גם וגם).

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  6. Started by FME,

[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]היי, אני מחפש אזניות בסביבות ה30$ (איביי). אני שמעתי קצת על הGR02 עם הבאס המודגש ושמעתי עליהן דברים טובים. עכשיו, רציתי לדעת מה דעתכם עליהן והאם יש אזניות אחרות בתקציב שעדיפות מבחינת נוחות\עמידות\סאונד. האזניות צריכות להתחבר לגאלקסי S3 ורוב הקבצים ב MP3 320KBPS (ממש מעט שירים אצלי הם פחות מ320). אני שומע די הרבה אלקטרונית אבל לפעמים גם רוק (לא הרבה יחסית ככה שפחות חשוב לי) אינפקטד מאשרום יש לי הרבה שירים שלהם, כל מיני דאבסטפים ושירים קצביים כאלו ואחרים.. - אלה הם מה שאני בעיקר שומע. כרגע אני עם אזניות של הגלקסי S3 והן לא הכי מספקות אותי.. אני חושב שהייתי לוקח אזניות עם סאונד שלא ישעמם .. ראיתי ש…

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  7. שלום לכם, אני מחפש פתרון הגברה להורים שלי, לא מזמן קניתי להם טלויזיה LED והסאונד לא משהו. אני מחפש משהו לא יקר, ולא 5 רמקולים. השימוש העיקרי הוא לשמיעת תוכניות, חדשות וסרטים. אם מוזיקה אז בעיקר קלאסית של קול המוסיקה. על מה הייתם ממליצים? אם קיים משהו סביר עד 600-700 ש"ח. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  8. Started by gyver,

אני הגעתי למסקנה שאין טעם לכסוך עד שנה הבאה ל5.1 ואז ליקנות כ.קול נורמלי, אני אקנה 4.1 טוב ועוד חודש כ.קול נורמלי. לגבי כ.קול אני רוצה ליקנות CREATIVE LIVE 5.1 אלה אם תשכנעו אותי אחרת.אני מיתכוון ליקנות אותו ב150-200 גג אני ממש מיתלבת בין שני המערכות, אומרים Z-540 יותר איכותיים אבל אני לא שמעתי הבדל ממש גדול למרות שיש בינו לCREATIVE 4400אני אקנה את אחת מהן ב500 (יש צדק בעולם)אבל אני ממש מיתלבט איזו מהן??? בבקשה עזרו לי אני אבוד אני רוצה ליקנות בהקדם האפשרי אני אקנה עד סוף החודש כניראה מקסימום חודש הבא בתודה THE GYVER

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  9. שלום לאחר שחיכיתי כמעט 3 שבועות ל-HD 457 הם לא הגיעו אז התקשרתי הבנתי שלא ידוע כל כך מתי יגיע אז ביטלתי את ההזמנה. אני צריך המלצה לאוזניות אחרות, השימושים זה משחקים ומוזיקה במחשב תקציב עד 250 כולל משלוח(17 שקל אם זה בארץ ותלוי מאיפה תביאו אם זה חנות או מוכר מחו"ל- רק אם יש מציאות בבקשה) העדפות: אוזניות קשת "פתוחות"(מבחינת הסאונד, כלומר לא אטומות) תודה מראש, לירן [br]פורסם בתאריך: 4.03.2009 בשעה 18:19:20 ^^[br]פורסם בתאריך: 6.03.2009 בשעה 12:57:33^^איך ה-Koss Porta Pro ? זה רק במידה ואני קונה מאיביי ואני לא מתלהב על הרעיון כך שבכל זאת אני מעדיף המלצה לאוזניות בארץ

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  10. אני צריך משהו בנפח 512 מגה או ג'יגה, שיהיה פשוט להפעלה. לא רוצה לשלם יותר על אופציות שיהיו מיותרות כמו רדיו, voice recorder וכו'. די חשוב שיוכל לנגן גם WMA, אבל אני אתפשר גם על נגן טוב שלא עושה את זה. אם מישהו מכיר ויודע לספר על נגן ספציפי שתומך בעברית (או אפשר לשדרג לו FW לגרסה שתומכת עברית) זה מאוד מאוד מאוד יעזור לי (הבנאדם לא שומע מוזיקה לועזית! בכלל!) אני לא מכיר כ"כ את מה שהולך בארץ וגם יוצא מנק' הנחה שיהיה יותר זול לקנות בארה"ב אבל אם אני טועה, אני אשמח אם תתקנו אותי. תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 842 צפיות
  11. אני שומע רק ברמקול אחד. החיבור הוא HDMI מהמחשב לרסיבר, ובנוסף כבר RCA שיוצא מהמחשב ומחובר אל המקום הייעודי ברסיבר (אדום ולבן). רק הערוץ של הכבל הלבן עובד. אני צריך לקנות מפצל כלשהו? בעיה בהגדרות? אשמח למענה בן

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  12. אחרי כל ההמלצות בפורום חשבתי לקנות את האוזניות Sennheiser CX300 ואני רוצה לדעת אם מישהו מכיר חנות בירושליים שמוכרת אותם (אני לא מתכוון לקנות דרך האינטרנט)תודה

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  13. Started by Dr__MIKO,

hi can anyone offer me a good wireless headset? (headphones and microphone) all i could find is bluetooth and im searching for the pc. btw im now in usa so doesnt matter if the module isnt available in israel. thanks tom

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  14. Started by idoodi,

למישהו יש אותם שמע עליהם או מכיר? מה אתם אומרים אני רוצה אותם שווה?? http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=37907

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  15. הי לכולם יש לוחות אם, שבין שלל הכניסות והיציאות שלהם, יש להם גם יציאת Optical SPDIF, שמאפשרת להעביר את האודיו מהמחשב להתקן אודיו אחר, למשל מגבר עם כניסת Optical SPDIF. בלוח אם הקודם שהיה לי, אכן הייתה יציאה כזו, בלוח אם הנוכחי שיש לי אין לי יציאה כזו, אבל כן יש על הלוח 2 פינים שמיועדים להתחבר ליציאה כזו, שבאה על פאנל אחורי (כלומר כמו כרטיס, רק בלי הכרטיס אלא רק הברזל שלו, והשקע Optical SPDIF). אז יש לי את האופציה לחיבור בלוח, אבל הלוח לא הגיע עם הפאנל הנ"ל. מישהו יודע איפה בארץ אפשר לקנות פאנל כזה? תודה

16. Started by *Roe.S,

שלום, (וואי הרבה זמן לא הייתי פה) יש לי פה איזה 10 שירים שהם לא קובץ MP3 וזה ממש חרא אז אני צריך תוכנה שתהפוך את השירים לקובץ MP3 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  17. Started by subarel,

יש איזה יחס מומלץ בין גודל הטלויזה למרחק שאני יושב בו? שמעתי ממישהו שמסכים של 32 אינטצ' המרחק האידיאלי זה 3 מטר, נכון, לא נכון?

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  18. באופן כללי מגבר 1000 וואט בעל 4 יציאות וגישור לסאב זה אומר שהוא מקצה לכל יצאה 250 וואט ולסאב 1000 וואט או שאני טועה ?

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  19. Started by Unavoidable Encounter,

שמעתי שאפשר להוריד עידכון לfirmware ויאפשר לראות עברית בנגן הצלחתי להוריד איזה משהו אבל זה הראה לי הפוך את העברית וזה רק הראה את שם השיר שמנוגן בעברית ולא ברשימת קבצים יש לי מכשיר אירופאי.. יש איזה עידכון שאפשר להוריד ויעשה עברית נורמלית? תודה!

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  20. יש לי 7.1 אני רוצה שבצד הימני (3 רמקולים ) ישמעו בכל הרמקולים אותו דבר, וגם בצד השמאלי בשלושת הרמקולים ישמעו את כל מה שאמור להיות בצד שמאל, הכוונה היא לשמור על הסטריאו אך שינגן מכל הרמקולים כיצד ניתן לעשות זאת? כי כרגע הרקע נעשה ברמקולים הצדדים (4) ומהקדמיים שומעים נורמאלי... תודה מראש ערן.

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  21. אני זקוק לעזרה בבחירת נגן MP3 בתקציב של 500 ש"ח, אם יש אפשרות למשהו ממש יותר טוב - אפשר להגדיל את התקציב ל-700 ש"ח. חשוב לי מאוד שיהיה נפח גדול מסוג פלאש, איכות ועוצמת סאונד טובה וחזקה, קלות שימוש (iPod נחשב כקל לשימוש). חשבתי ללכת על e250, אבל אני לא בטוח בקשר לגלגלת שלו - היא לא כמו ב-iPod, היא באמת זזה - בגלל זה יש סיכוי שהיא תתקלקל (בעכבר שלי לדוגמא, הגלגלת כבר לא נתספת טוב ובגלל זה אני לא אוהב חלקים נעים). על מה אתם ממליצים? מה אתם אומרים על ה-e250?

• 10 תגובות
    • 842 צפיות
  22. אהלן אני משתמש במשך כשנה כבר בJBL REFERENCE 220 ומאושר עד הגג לאחרונה הוא החל לעשות בעיות, אז אני אקנה חדשות. שאלתי היא האם לקנות את אותו המוצר או שמה יש דגמים חדשים שצריך לבדוק.מעוניין בחנות באזור השרון וחשוב שהבאסים יהיו מודגשים. תודה[br]פורסם בתאריך: 22.07.2010 בשעה 18:44:58 מצטער על ההקפצה אבל אני צריך לסגור את זה עוד היום...

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  23. Started by X - DreaM,

יש לי כרטיס קול sound blaster live! value יש לי עכשיו 4 רמקולים גדולים עם מגבר אבל הוא נשרף ותיקון עולה יותר מרמקולים חדשים.... אז אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 חשבתי על הרמקולים האלו: http://www.pchardware.co.il/docs/pd1963465961.htm או על הרמקולים של לוגיטק אם אני ישיג הנחה.....אין תקציב!! הכרטיס הזה מתאים ל5 רמקולים? ??? אם לא על איזה כרטיס קול אתם ממליצים(משהו זול......) X - DreaM :-*

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  24. שלום קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך 8800GT של Twintech חיברתי את הכרטיס מסך לטלויזיה באמצעות החיבור הזה (אותם חיבורים אבל כבל יותר איכותי) אין לי מושג למה אבל כשאני מגדיר בלוח בקרה של NVIDIA שאני רוצה לעשות שכפול שאני יוכל לראות סרט בטלויזיה אז המסך של הטלויזיה "קופץ" כאילו הוא זיהה את המחשב אבל זה לא מראה לי כלום בטלויזיה.... אני רוצה לציין כמה דברים... הורדתי את העידכון האחרון של הכרטיס מסך... המחשב האחרון שהיה לי היה עם הכרטיס ג'יפורס 5200FX וזה עבד מצויין עם אותו כבל.... גם חבר שלי ששידרג לאותו כרטיס מסך 8800GT של BFG יש לו בדיוק את אותה הבעיה.... מה עושים חברים ? יש לכם עצות ? צריך לקנות משהו כדי שאני יוכל לראות ? להתקין איזה משהו ? זה מאוד חשוב לי... תודה …

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  25. אהלן חברים אז כפי שאומרת הכותרת האם זה אפשרי להסיר את הכיתוב המעצבן של היבואן ט.ר. לאחר הפעם הראשונה שעדכתי את המכשיר הופיעה כיתובית על המסך שהדביק היבואן בארץ מישהו גם אמר פעם שאפשר לשנות את זה ולצרוב על המסך משהו אחר או למחוק את זה לגמרי מישהו יודע איך? ניסיתי לעשות כל מיני חיפושים אך הכל עלה בתוהו.... תודה מראש לעוזרים ישי ולדמן

• 6 תגובות
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.