עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם, אני קצת חדש פה אז נא להתחשב.. אשמח לקבל ממכם המלצות וייעוץ לגבי תוכנה מתאימה לעניני הקלטות ועריכה של מוזיקה, אני מחזיק בבית גיטרה ומגבר ואני מחפש תוכנה שתאפשר לי להקליט שירים ובנוסף לערוך ומקסס עד לשלב הסופי, כרגע אני מנסה את MAGIX MUSIC MAKER אבל בנתיים כבר הספיקו להגיד לי שזה סתם תוכנה וכדאי לי לעבור לפרו טולס או קיובייס או פרוטי לופס, מה לדעתכם התוכנה שהכי תתאים לצורך מה שאני מחפש? תודה

2. שלום, אני מתכנן לעבור דירה בקרוב וממש מעוניין להתנתק מכבלי הכבלים. כיום אני צופה בכל התוכן שלי דרך מחשב שנמצא בסמוך לטלויזיה ומחובר אליה בסלון. מבחינתי זו חויה פשוטה ואינטואיטיבית. אני משתמש בנגן פשוט (VLC) ומנגן באמצעותו כל מה שאני רוצה על המסך וזהו. הסאונד מחובר אנלוגית (בגלל מגבלות המגבר) מיציאת השמע של המחשב למגבר ושומע בסטריאו - לא מעוניין בסוראונד מכל סוג שהוא. השאלה שלי כללית ומתייחסת למה שאני רוצה ויכול לעשות כאשר אעבור לדירה החדשה. המטרה לאפשר צפיה בשני חדרים או אפילו שלושה בתכנים (יתכן שונים) שהורדו למחשב מרכזי. מה הכלים והטכנולוגיה שצריכים לעניין אותי כדי לתכנן ולהקים מערכת צפיה שכזאת. כדאי שתהיה אלחוטית כי אני לא מתכוון להעביר תשתית כבלים בבית שכור. כמובן רצוי…

• 50 תגובות
    • 14.5k צפיות
  3. Started by haim85,

רסיבר דנון דגם AVR1509 סכום 1250 רסיבר פיוניר דגם VSX520K סכום 1670 רסיבר אונקיו דגם SR308 סכום 1790 מה עדיף מ 3? אבקש חוות דעת ממביני עניין ברסיברים..! תודה מראש [= נ.ב מבחינה פונקצויות שמע איכות וכו'! אם עם רסיבר עדיף מהשלושה עד 2000 שח גג!! אשמח לשמוע .

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. עד היום שמעתי מוזיקה במערכת דרך CD ודיסקים אני מעוניין "להטר" מה CD ולעבור לנגן דיגיטאלי חשבתי על Samsung Galaxy Tab 3 lite - שהוא זול וניתן להגדלת זכרון עד 32 גיגה האם יש הבדל בין הטאבלטים באיכות הזרמת המוזיקה? האם ניתן לרים רדי דרך הטאבלט הזה? מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  5. Started by chelsky26,

שלום. אני אחד שלא כל כך מבין בטלויזיה ומערכות קולנוע ביתי, ככה שבאתי לפה להתייעץ עם אנשים שמבינים קצת יותר ממני, אשמח לקבל עזרה. יש לי סלון לא גדול במיוחד, 5.5 מטר על 4 מטר. קודם כל טווח המחירים שאני מחפש זה עד 2600 ש"ח. מרחק העין מהטלויזיה יהיה בערך 2-25 מטר, אני חשבתי יותר על הטלויזיה 42 אינץ' אבל המליצו לי שזה מרחק קצר ועדיף 40, מה אתם אומרים? אני מבין שבטווח המחירים הזה אני לא יקבל טלויזיה הכי טובה שיש, אבל הייתי רוצה לבחור את הכי טובה בטווח המחירים הזה. איזה חברה הכי איכותית בטווח המחירים הזה? מצאתי כמה שחשבתי עליהן מה אתם אומרים? lg 42ld460- עולה 2420 lg 42lk450 - עולה 2500 lg 42ld550 - עולה 2800 קצת חורג האם הוא שווה את החריגה? lg 42ld450- עולה 2450 samsung 40c530-…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by hedva,

המחשב בישביל הורי, והם רוצים אפשרות להקליט מהכבלים. המפרט מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box לוח אם GIGABYTE GA-MA78G-DS3H כונן קשיח WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB זיכרון DDR2 (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 SP צורב LG GSA-GH20N X20 DVD מארז כולל ספק Antec NSK4480B Black 380W מסך CRT 17 אינץ ישן (יתכן ויוחלף). ראיתי בזאפ את כרטיס TV ועריכהוWinTV-PVR-150 MCEוHauppauge אבל הוא לא נשמע ידידותי למשתמש. האם יש כרטיס יחסית פשוט שיאפשר הקלטה ואולי קצת עריכה של קלטות וידאו ישנות?

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  7. Started by haim85,

טוב אז ככה שלום לכולם אני רוצה להתייעץ בכרטיס קול למטרת מוסיקה אפשר לגיד גם לסרטים! יש לי מגבר ואני מחבר אליו כבל rca פשוט ללוח אם ומגבר ומימנו שומע מוסיקה .. חשבתי לקנות כבר אופטי וכרטיס קול עם יציאה אופטית .. שמעתי שזה משפר תאיכות מוסיקה רציתי לדעת עם זה שווה בכלל או שזה לא נותן כלום.? ואם כן נותן רציתי המלצה לכרטיס קול קול עם יציאה אופטית ! מחיר לא בשמיים גג 500 וזה עוד ניראה לי מוגזם לא ניראה לי שצריך כרטיס קול מחיר כזה.. נשאיר תתשובות אליכם למי שמבין ענין יעץ לי מה מו קצת ידע בזה והחליט מה לעשות תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by pringles,

יש לי רמקולים של אלטק לנסינג 4212 ואני רוצה לדעת איזה כרטיס קול אני יכול לקנות בשביל לנצל אותם עד הסוף רוב השימוש הוא מוזיקה בעיקר, משחקים לא פחות וגם סרטים לא מעט. יש לי כרגע כרטיס XFI גיימר רגיל ואני מרגיש שהרמקולים יכולים לתת עוד אבל מוגבלים יחסית. אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  9. Started by shahar91,

רציתי קצת להתייעץ עם מי שמבין ויכול לעזור לי פה. כעקרון אני רוצה להשקיע במערכת למוזיקה (טרנסים, רוק) וסדרות וסרטים בעיקר ללא דגש על עוצמה אלא איכות כי זה מערכת לחדר ואני לא מתכוון להגיע לעוצמות ענקיות אפילו שהבנתי שזה פרמטר שולי. שמעתי דברים טובים מאוד על החברה Harman Kardon וחשבתי ללכת על סט של מגבר ורמקולים שלהם: HKTS9 - במחיר 1788 ש"ח AVR158 - במחיר 1280 ש"ח כמובן חורג בממש טיפה מהתקציב ורציתי לדעת איך המגבר VSX519 Pioneer בהשוואה לAVR158 כי יש לי מגבר כזה בסלון. אשמח לשמוע דעות, ביקורות, הצעות אחרות. ותודה מראש לכל מי שעוזר לי

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  10. שלום לכולם אני מחפש אוזניות למשחקים כגון bf4/cod ומוזיקה מכל הסגנונות אני מחפש אוזניות שינסו לכסות לי את שני המטרות האלה כדי לא להפריע להורים שלי וגם שאני יוכל לשמוע טוב יותר בתוך המשחק. חשוב להדגיש כי האוזניות יחוברו לכרטיס קול של creative sound blaster z 5.1 חשבתי על כמה כיוונים הייתי שמח אם מישהו יכול לתת חוות דעת מעבר למה שיש ב youtube חשבתי על אוזניות של 1. astro a40 2013 מאוד הרשים אותי הבקר קול שלהם , הבניה , העיצובים המודים של הסאונד. חסרון זה מחיר וצריך להזמין מחול. 2. ה tiamat 7.1 אבל אני לא ממש שמח מאיכות בניה של רייזר , ולא יודע איך זה יהיה במצבים של מוזיקה. 3. roccat kave 5.1 xtd שלפי ביקורות נראות מדהימות אבל עדיין ההיתי שמח לשמוע ממישהו שיש לו את המוצר…

• 22 תגובות
    • 5k צפיות
  11. Started by jana,

Hi ברשותי מחשב P4 ומסך מחשב lcd 19 של ViewSonic דגם vp930 האם אני יכול לראות שידורי טלויזיה של HOT דרך המחשב באיכות סבירה ומעלה ואיזה כרטיס מתאם ממולץ בתודה מראש (חדש בנושא)

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  12. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבקשה לבחור טלויזיית תלת מימד.. גודל התקציב יכול להגיע עד 5500 ש"ח 42 אינצ'.. (האם התקציב נמוך בשביל מידי, אם כן מה התקציב המינימלי)? איכות הצפייה נורא חשובה, ללא כאבי ראש וכו'.. הטלוויזיה תהיה מחוברת למחשב לטובת צפייה בסרטים.. אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור בתקציב הנוכחי, בטלוויזיה יעשה שימוש גם לסרטים, עריכת וידאו וגם משחקים לפעמים.. אם צריך פרטים נוספים אשמח להוסיף. מישהו יכול לתת לי בבקשה המלצה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. באתר החברה יצא חדייבר חדש למערכת קול XP 6.1 ומערכת 7.1 החדש יש צורך להוריד את ההתקנה הישנה ולהתקין את החדש. בדרייברים החדשים הם מבטיחים תיקונים לבאגים ושיפור הקול. דרייבר הרקולס 5.01

14. http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3131 אמור לתקן מס' באגים אם כי אומרים שלא הכל תוקן, אולי בגרסה הבאה.. עוד שנה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by noambar,

X-Meridian 7.1 sound card http://www.auzentech.com/site/products/x-meridian.php אמור להיות כרטיס קול ממש טוב

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  16. רק ברשת בסט ביי בינתיים... ורק הדגם של ה-2 ג'יגה. אבל האחרים צריכים לצאת בקרוב... אגב, הוא הזול ביותר מנגני ה-MP3 מבוססי פלאש של 2 ג'יגה באתר (בהפרש של 10 דולר). המוצר באתר של בסט ביי: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=7712969&type=product&productCategoryId=pcmcat63100050013&id=1138086672392 הסדרה באתר של סנדיסק: http://www.sandisk.com/Products/Catalog(1166)-SanDisk_Sansa_e200_Series_MP3_Players.aspx נהיה מעניין בתחום נגני אמ פי 3 מבוססי פלאש?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  17. Started by icebreak,

טוב, חברת DMC הכריזה היום על שיא חדש של גודל בנגני ה MP3, נגן עם 100GB (השיא הקודם גם היה שלה, 80GB)... אני אישית שומע פעם ראשונה על החברה והנגנים שלה, אבל כפי הנראה הנגנים האלה מכילים את כל האופציות שיש לכל המתחרים במכשיר אחד (20 שעות פעולה, כל פורמטים WMA OGG MP3 WAV, שלט, FM, מיקרופון, חיבור ישיר למחשב ועוד ועוד ועוד)... המחיר הוא 450$ ל 100GB אך יש גם דגמים של 40, 60, 80 במחיר זול יותר, כמו כן מן הסתם המכשיר קצת יותר גדול וכבד מה IPOD לפרטים מהאתר אודות המפרט (הדי מדהים אני חייב לציין): http://www.digmind.com/store/index_500.html http://www.theinquirer.net/?article=19212 --------- כמו כן, חברת COWON יצרנית נגני ה IAUDIO החדשים, הכריזה על ה G3, נגן FLASH עם קיבולת של ב…

18. Started by Chymes,

חיפשתי ולא מצאתי כלום. יצא עדכון או לא?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  19. Started by TalmoR,

http://www.iriver.com/html/support/download/sudw_view.asp?searchProductIdx=&searchCategoryIdx=&searchString=&page=1&idx=687&tmpSearchProductIdx=&tmpSearchCategoryIdx=&tmpSearchString= עדיין אין עברית, הוסיפו שעון ותקנו כמה באגים... תהנו

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שמשפרת בין היתר את אורך חיי הסוללה של המכשיר תעדכנו !

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. הנה השיפורים : DESCRIPTION : Improvements: Unified driver structure (Game Theater XP/ Gamesurround Fortissimo III 7.1/ Digifire 7.1) This allows for a better engineering response time to any known bugs. Simplified End-user installation process: Cleaner install / uninstall involving less registry manipulation. Improved performance & stability (notably with Win XP) Memory management, stream-lined registry handling DSP resource usage improved 8 channel WAVEFORMATEXTENSIBLE implemented. Compatible with Power DVD PRO EX in 6.1 and 7.1 DD EX modes.(if available in your hardware) 8 channel analog output using the headphone jack. (if available in your hardware) Mini…

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  22. לפי שמועות אם מותקן לך SP1 של VISTA יכולות הכידוד DD והDTS חוזרים הדריברים מותקנים כבר אבל אין לי SP1 כך שעוד לא בדקתי את זה, אם למישהוא יש SP1 וX-FI אנה דבחו. לינק http://asia.creative.com/support/downloads/

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  23. Started by audigy,

הם חתומים ומאושרים ע"י מיקרוסופט ניתן להוריד אותם ב-www.m3dzone .

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by sbhtkK7,

http://www.head-fi.org/t/583950/shure-srh1840-and-srh1440-unveiled

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  25. Started by T.K,

לבעלי כרטיס Sound blaster audigy: מה סוג היציאה האופטית בכרטיס: אופטית או קואקסלית? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים