עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Tomerm,

שלום לכולם ותודה על העזרה מראש. יש לי מחשב בעל לוח אם ASUS P4P800 DELUXE, התומך בהשמעת סאונד 6.1. חיברתי לו איזושהי מערכת סתמית של 5 רמקולים + סאב. כאשר אני מנסה לראות סרטים בפורמט AC3 או DIVX אני בטוח ב 100% שאני לא באמת שומע 5.1 אלא סתם 5 רמקולים + באס. שאלתי היא. כאשר קונים מערכת רמקולים למחשב, ולמרות שהלוח אם תומך ב 5.1 האם צריך לקנות רמקולים במפורש (!) שתואמים ללוח אם/כרטיס קול 5.1 ? או שמה שאני שומע כרגע היא אכן הדרך ששומעים סרטים במחשב ? (לפי מיטב הבנתי במחשב אמור לזהות לבד את "איכות" הרמקולים המחוברת לו ולי כך לתת את הסאונד המתאים, ולכן האם פשוט קניתי סתם 5 רמקולים + סאב ולא רמקולים שאמורים להתאים ל "5.1" ?) תומר.

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  2. Started by boten,

iriver h340 iaudio x5l

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  3. אתם אולי יודעים אם האיכות של התמונות נפגעת אם מעבירים תמונות ישירות ל-IRIVER 320 מהמצלמה??? אני רוצה לקנות את ה-IRIVER ופונקציה זו מאד חשובה לי כי הוא אמור לשמש אותי לטיול של שנה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  4. היום הרכבתי מערכת קולנוע ביתית בחנות של אבא שלי. הכל טוב ויפה חוץ מזה שאני לא שומע ברמקולים האחוריים, אני שומע ממש חלש שצריך להצמיד את האוזן. זה לא אמור להיות ככה.. ובדקתי בהגדרות של הדיוידי ועדיין אני מכניס דיסק מוזיקה, מקורי, ולא שומע באחוריים. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  5. - שלום אנשים יקרים,אני מתלבט בין מספר טלוויזיות 32" לסלון (מרחק צפייה-2 מטר) בתקציב הנ"ל,הסתכלתי על כמה דגמים : Sharp - LC-32D44 LC-32A33M LG - 32LG30 Toshiba - 32AV500 Samsung - LA32A330 Hiesense - 3233NEU - האם מישהו מכיר השוואות בין הדגמים הנ"ל,או דגמים יותר טובים במחיר הזה,או פשוט כל עזרה או עצה שתוכלו לתת לי אני אשמח

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  6. Started by computer_freak,

???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by RsQ,

קניתי היום H10 של אייריבר והוא עושה לי בעיות... קודם כל : לפעמים הוא גורם לווינדוס שלי לא לעלות טוב (אני צריך לנתק את הH10 מהUSB כדי שהמסך של הסיסמת כניסה לWindows XP יעלה אחר כך הוא די מאט את המחשב למשל האקספלורר לא מעלה אתרים כשהוא מחובר למחשב. ועוד דבר כשהH10 מחובר אז רשום לי על המסך "USB Connected" וכשאני מנתק אותו אז רשום לי "System Files Missing - to restore the system files connect H10 to iriver plus" נגיד חיברתי אותו והעלתי את התוכנת iriver plus , מה עושים? ד'א קניתי אותו מבאג אין לי מושג אם הוא אירופאי או USA אני משער שאירופאי

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  8. Started by Black_dregon,

איזה רמקולים טובים יותר בלי קשר למחיר ? תודה! עריכה: אני מבקש באמת בלי להתייחס למחיר....

9. Started by ranj,

יש לי כרטיס מסך 8600GT . ליציאת ה VGA שלו מחובר מסך המחשב וליציאת ה DVI מחובר ה LCD עם כבל DVI ל HDMI והעברתי כבל pl מכרטיס הקול של המחשב לטלויזיה (ליד כניסת ה HDMI יש כניסת pl שמיועדת למחשב) התמונה מופיעה מצוין אך אין קול, חיברתי מחשב אחר וכן יש קול כנראה שזה משהו בהגדרות אבל לא הצלחתי לעלות על הבעיה (כמובן שכאשר אני מחבר את המחשב לרמקולים רגילים הכל עובד רק בטלויזה לא ) . יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח . דגם הלוח -Gigabyte GA-P35-DS3L דגם הכרטיס קול - Realtek ALC888/1200 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio דגם הטלויזה - samsung 37B530 . ודבר נוסף האם אני יכול להגדיר למחשב ולטלויזיה לכל אחד רזולוציה שונה ? תודה רבה לעוזרים !!!

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  10. Started by MacGyver,

מוד נחמד ביותר לקראייטיב זן מיקרו מישהו לקח קופסא של סוכריות מנטה ובנה קופסת מתכת יפה(מאוד...!) למיקרו.... אני מפרסם את זה כי אפשר לעשות את זה לכל מכשיר לפי הגדלים.... l הערה-יש צורך לרדת טיפה בדף.... ***הערה-נוספת*** http://www6.head-fi.org/forums/showthread.php?p=1203112#post1203112 איתן

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  11. שלום לכולם! מישהו התנסה בשילוב כזה? מהדעתכם על הלוחות ABIT Fatal1ty F-I90HD או ASUS M2A-VM HDMI לשילוב עם הטלוויזיה הזו? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  12. Started by MacGyver,

מישהו מוכן להגיד לי מה ההבדל בי שתי האוזניות האלו? http://www.audiocubes.com/category/Earphones_Earbuds/product/Sony_MDR-EX51LP_Fontopia_Earphone.html http://www.audiocubes.com/category/Earphones_Earbuds/product/Sony_MDR-EX51SP_Fontopia_Earphone.html איתן

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  13. Started by rk666,

http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=9463&ref=Zap האם הוא שווה את הסכום הזעום הזה?

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  14. יש לי סוני סלים חדש ויש לי 5 רמקולים של 5.1. כאשר לכל רמקול יש מאחורה 2 חיבורים (שחור ואדום) של חוט(יש תמונה). השאלה שלי,איך אני מחבר אותם לסוני לכניסה האופטית שלו? תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  15. Started by זקן ארציאלי,

שלום לכולם יש בפורום עשרות הודעות שמבקשות עזרה בבחירת מכשיר (גם הודעה שלי) וחשבתי לי... חבל שאין את כל הנתנונים מסודרים...)-: אין... בו נכין (-: רשימה מסודרת עם כל הנתנונים שיהיה לכולם ולי יותר קל לבחור צרפתי קובץ שבו ריכזתי נתונים ראשונים שכל אחד יוסיף (או יתקן) נתונים על מכשיר או שניים ובסוף תיהיה לנו טבלה מסודרת שיהיה קל לכולם. אני יעביר את כל הנתונים לקובץ אקסל מסודר ומאורגן רצוי שכל אחד ישום את הנתונים בהודעה או באימייל אני יזין את זה mayan_moran@walla.com בהצלחה (-: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  16. שלום לכם! אני מחפש DVD שישמש גם לצפיה בדיסקים, אבל הרבה ממנו ישמש לחיבור DOK בUSB ולראות סרטים. אני מחפש משהו שיהיה כמה שיותר זול, וכמה שיותר טוב. ושידע כמובן לקרוא סרטים בכל פורמט(גם צרובים) וגם עם כתוביות שמחוץ לסרט עצמו(בקובץ נפרד) אריאל

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  17. למומחים שבינינו, כרגע אני באמצע פרוייקט של בניית רמקולים ניידים (בסגנון ה- PARROT PARTY למי שמכיר) אני משתמש בקופסא שהיא של רמקול סנטר ממערכת קולנוע ביתי (זה מה שהתאים לי לפרוייקט) ואין לו חור כזה בשביל מעבר אויר, כמו ברמקולים הגדולים. מה גם, שניתן לעשות חור לצורך שיפור האוקסטיקה הנוכחית. צירפתי מעט תמונות כדי להמחיש לכם מה קורה (יש גם את המגבר שיכנס בפנים, מעגל ההטענה ואת הבטריה שתפעיל את כל העסק) האם לעשות חור או לא? שמעתי גם באיזה מקום שבמקרים מסויימים הוספת ספוגים גם תורמת מעט לעניין, האם זה נכון? תודה על העזרה. אה דרך אגב יש פה גם את הדף מידע על הרמקולים אם זה יכול לעזור http://docs-europe.electrocomponents.com/webdocs/002f/0900766b8002f572.pdf [attachment deleted by…

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  18. אני אוכל לקנות משהו בתקציב הנ"ל? אני רוצה דיסקמן שקורא MP3 ואוזניות שיהיו נורמאליות אני לא אודיופיל. אפשר במחיר הזה לקחת משהו סביר -+? תודה!

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  19. החלטתי לוותר על ה Altec Lansing VS2421 בגלל הרעשים המעצבנים עכשיו אני מתלבט בין x210 x230 x240 של לוגיטיץ' בגדול הרמקולים זה 90% למוזיקה, קצת משחקים, גלישה באינטרנט youtube... התקציב זה 300 עם אופציה לגלישה מעבר מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  20. Started by moranrr,

השבוע קניתי בשעה טובה (אני מקווה לפחות...) את הiriver h340, ויש לי שתי שאלות : 1. בחוברת ההפעלה שלו לא היה כתוב שום דבר על הטענה ראשונית של 24 שעות, או משהוא כזה (גם ידוע לי שהסוללה שלו היא שונה מסוללות נטענות אחרות, ואינה סובלת מאפקט זיכרון, ולכן זה נראה לי הגיוני). האם הייתי צריך לטעון אותו בכל זאת לפרק זמן ארוך? האם גרמתי נזק לסוללה בכך שלא עשיתי זאת? 2. עד כמה שידוע לי פונקציית הusb host תומכת בכל מכשיר שאינו מצריך דרייברים כדי להתחבר למחשב עם ווינדוס xp. ברשותי מצלמת קאנון A95 שאינה מצריכה דרייברים כדי להתחבר למחשב, ובכל זאת, הנגן לא מזהה אותה, וכרגע אני לא יכול להשתמש בפונקציה. האם יש משהו שאני יכול לעשות? האם יש עדכון קושחה שיכול לעזור לי? תודה מראש על העזרה...

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  21. Started by Ram23,

אני מקווה שזה המקום הנכון להתייעץ בו מבחינת הפורום.. מה עדיף לרכוש,LCD 32" שלטושיבה מסדרת רגזה או את הדגם המקביל של LG,סקארלט? הבנתי שלטושיבה יש 9MS ויחס של 1:30000 לעומתה,לLG יש 5MS ויחס של 1:50000 זה נראה לי וואחד הבדל! השימוש הוא גם כמסך מחשב לכל דבר כמובן,HD,משחקים ושאר ירקות. מה לקחת?

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  22. אשמח לקבל המלצות, חובה יציאת firewire תודה מראש

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  23. Started by boom!,

יש איזהשהו עידכון קושחא שניתן יהיה להציג בנגן עברית?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  24. אני מתכנן ריכשה של ATP3 בימים הקרובים ועד עכשיו היו מחוברים למחשב שלי רק רמקולים שהם 2.0 והכרטיס קול שלי הוא מובנה. המחשב די ישן אתם יכולים לראות בצד את המפרט ואת הלוח ולפי זה לדעת קצת אבל בכול זאת הנה תמונה של הדרייבר שמותקן אולי לפי זה אפשר לדעת. תמונה: אני חייב תשובות תודה אם יש לכם שאלות תשאלו!

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  25. Started by Xstyle,

שלום אני מתכנן לקנות מחשבקולנוע ביתי HTPC השאלה שלי היא כזהות מה התפקיד של הכרטטיס טלויזיה ואם הוא חייב להיות במערכת קולנוע ביתי? ואם יש דרך אחרת חוץ מכרטיס טלויזיה לחבר את הטלויזיה ואם כן איך? ואם אני צריך להשקיע בכרטיס מסך או כרטיס קל במערכת HTPC!?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.