אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, קניתי היום מערכת רמקולים של לוג'יטק מדגם Z523 . כולל סאב וזוג רמקולים. כרטיס הקול שלי מובנה בתוך הלוח אם. קישור לפרטי המערכת: http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/5861 ברמקול הימני יש שני פקדי עוצמה: אחד לכיוון עוצמת השמע והשני לעוצמת הבס. פקד עוצמת הבס נע בטווח של מ 7:00 (שעון) עד 17:00 בערך.. כשאני מכוון את עוצמת הבס בטווחים של בין 7:00 ל- 16:00 אין שום תוספת באס..והסאב-וופר לא עובד. רק בטווח של 16:00-17:00 הסאב פועל. כלומר, הוא פועל בשיא כוחו. בקיצור, אין לי דרך לכוון את הבס מהכפתור הזה.. אני יכול לשמוע מוזיקה בשתי אופציות:1. בלי בס בכלל 2. עם בס בעוצמה מקסימלית. חיפשתי באתרים של לוגי'טק ובעוד אתרים שקשורים לסאונד ולא נתקל…
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
-
ערב טוב. אני עומד בפני רכישת מחשב חדש, ואני זקוק להמלצות על סט 2.1 איכותי. כרגע יש לי Creative I-Trigue 3200, אני נהנה ממנו כל דקה, ולכן חשבתי על ה-I Trigue 3600 בתור סט למחשב הבא. קיבלתי המלצות מחברים על Logitech, וזה גורם לי להתלבטויות קשות. ההתלבטות היא כזאת Creative I-Trigue 3600/3800 או Logitech Z3E/Z4. מה דעתכם? לגבי המחיר, לא כ"כ משנה כי הסט יגיע מגרמניה (המחירים שם נמוכים להפליא). תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אהלן אני משתמש במשך כשנה כבר בJBL REFERENCE 220 ומאושר עד הגג לאחרונה הוא החל לעשות בעיות, אז אני אקנה חדשות. שאלתי היא האם לקנות את אותו המוצר או שמה יש דגמים חדשים שצריך לבדוק.מעוניין בחנות באזור השרון וחשוב שהבאסים יהיו מודגשים. תודה[br]פורסם בתאריך: 22.07.2010 בשעה 18:44:58 מצטער על ההקפצה אבל אני צריך לסגור את זה עוד היום...
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
כל הזמן הם מוציעים מין רעש כזה של תיק תיק תיק תיק.. למה זה?
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
מחר אני כנראה אבצע את הקניה תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
אני מנסה להקליט את הקול שאני שומע כרגע במחשב,לדוגמה: שיר שאני שומע בתוכנה winamp ואני מקליט את הקול עם התוכנה: Advanced MP3 WMA Recorder אב פשוט אני לא מצליח!!! יכול להיות שהכרטיס קול שלי שהוא לא תומך בזה?? זה הסוג שיש לי: sound blaster audio pci 128 16bit הבעיה היא שאני לוחץ על הכפתור record(זה בייתנים מקליט,מציג לי שזה מקליט) אבל פשוט שאני רוצה לשמוע את מה שהקלטתי,אני לא שומע כלוםםםם!!! ואני לא יודע מה הבעיה!! בבקשב עזרה!!! בתודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, ישלי בסביבות ה-1200 שקל +- להוציא על רמקולים ואני מעוניין לקנות את ה-621 של אלטק או את ה-2.1 של klipsch prosound, איפה לעזאזל אני מוצא אותם ?! הזמנה מחו"ל זה לא ממש אופציה כי אני לא מוכן לקחת את הסיכון לפאק במוצר מה שישלח אותי ליבואן-יצרן ובסוף לעזאזל..... תודה,
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אהלן אנשים.. בבעלותי ATP3, ולאחרונה חשבתי על לשדרג ל-Creative I-Trigue 3600.. בעיקר שומע מוזיקה, קצת פחות סרטים.. לכן אני הולך על ה-2.1. קודם כל- מי שיודע על מערכת 2.1 טובה יותר בתקציב של ה-3600, כולי אוזן. ועכשיו- אני שואל האם ה- Creative SB Audigy 2 ZS יהיה מסוגל להוציא את המקסימום מה-I-Trigue 3600? או שצריך ללכת על משהו כבד יותר..? תודה רבה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
חובה שיהיה מסך עם תאורה. עדיף כזה שתומך ב"דפדוף" בשיר (העברה של כמה שניות בשיר) עזרה בבקשה !!! תודה.
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מחפש אוזניות עמידות - קנייה ב EBAY - תוך אוזני אוזניות שאפשר למשוך אותם ולא יהרסו כל כך מהר כמו לריצה שיקנו לתוך האוזן ישירות לפלאפון עם מיק
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
לשמוע מההתקן הדיגיטלי+אנלוגי? איך עושים את זה? אם בכלל.. לוח אם asus p5q pro turbo
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
בכ.מסך שלי יש SVIDEO,אבל בטלווזיה אין,האם יש כבל שהוא מצד אחד SVIDEO ומצד שני קומפוזיט? כדי שאני אוכל לחבר את המחשב לטלווזיה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
המלצה לרסיבר (מגבר?) + רמקולים עד 2000 ש"ח שיתנו תמורה טובה לכסף בשביל לראות סרטים בטלוויזיה דרך המחשב. כרטיס קול 5.1 סטנדרטי
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המקרן בקישור הבא?: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=RUtocia2100MP 1. תקציב: כמה שיותר זול 2. שימוש: לראות סרטי קולנוע מידי פעם דרך המחשב 3. השקעה: האם צריך להשקיע במקרן בהמשך? ובכמה כסף? (אם המנורה נשרפת או לא יודע מה) 4. תכנון: המחשב ומערכת הרמקולים נמצאים בחדרי הפרטי, אך את הסרטים ארצה לראות עם המקרן בסלון, האם אפשר להשאיר את המחשב בחדר ולחבר אותו בכל זאת למקרן בסלון? (אני לא מעוניין בחיבור אלחוטי) תנו לי פתרונות נוחים ומהירים. (אני עצלן)
-
- 9 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אהלן אנחנו רוצים לקנות טלויזיה לסלון, שתהיה LCD או פלזמה (אני לא מתמצא בהבדלים, אתם מוזמנים להאיר אם עיניי), עד 15,000 שקל (למרות שאם יש משהו איכותי בפחות אז למה לא), באיזור ה 40 אינץ' ומעלה. תודה
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, לאחר כשנתיים וחצי ששירתו אותי נאמנה, משיכה פתאומית מטופשת שביצעתי גרמה למותם של אוזניות הShure SCL4 שלי... אהבתי למדי את האוזניות הנ'ל וחשבתי פשוט לקנות מחדש את אותו דגם...(מאחר ויש לי עדיין את כול גומיות להחלפה ) במקור קניתי אותם במחיר של כ 180$ לכן זהו הטווח שאני מכוון אליו כיום. רציתי לדעת אם לדעתכם במחיר הזה כדי לי להמשיך עם האוזניות או שאולי יש דגם כלשהו אחר שכדאי לי לנסות? (לא בהכרח SHURE) אני מתכוון להזמין מחול או לחלופין לקנות בארץ... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצה בבחירת אוזניות קשת, האוזניות יהיו לשימוש במחשב ללימודים לכן צריך גם שיאפשרו דיבור בזום *עם מיקרופון מובנה שיאפשר ביצוע שיחות בזום וכדומה*, בנוסף הם גם ישמשו לריצה בחיבור לנייד כך שעדיף לא משהו מסורבל מדי, אבל זה פחות קריטי. חשוב מאוד שהאוזניות יאפשרו ווליום מאוד גבוה זה למישהו עם כבדות בשמיעה בנוסף ,עדיף שיהיה אפשר גם להשתמש באוזניות אם הן לא מוטענות(אם מדובר באוזניות אלחוטיות) על ידי חיבור כבל(לדוגמא usb או אפשרות חיבור כבל 3.5) התקציב הוא עד 400 ש"ח ברכישה מהארץ בלבד (אין בעיה לחרוג קצת אם צריך) חשבתי על אוזניות JBL live500 bt וראיתי גם את הדגם j…
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג ומה המחיר?
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
אם אני מוריד סרטים שהם בעלי איכות צליל של ac3 ,כלומר לסרט יש יותר משני ערוצי שמיעה. האם כרטיס קול בעל יציאה וכניסה אופטית יספק אות למגבר חיצוני שהסרט ישמע באיכות של ac3,כמו שרואים סרט בdvd עם סאונד של ac3 כוונתי היא לא לחבר לכרטיס סט של רמקולים אלא לחבר את הכרטיס למגבר חיצוני. צירפתי קובץ שמדגים את איכות הסאונד של הסרט תודה.
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מתלבט בין השניים הנל. מחיר - 300 מול 600. שימושים - מוזיקה סרטים ומשחקים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח: מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO לוח אם של ג'יגה בייט EP45-ED3L מעבד של אינטל E7500 כרטיס קול מובנה של REALTEK המחשב ממקומם בסלון מחובר לרסיבר ולטלוויזיה. יש לי את כל המקודדים הדרושים, נעשה עידכון ביוס+ כרטיס קול לגירסה הכי עדכנית מהאתר של היצרן. ברגע שאני מתחיל לראות סרט או לשמוע מוזיקה במספר נגנים שונים, אני מאבד את הסאונד מהרמקול סנטר כל כמה דקות, פתאום יש סאונד פתאום אין. רסיבר חדש,והכבל שמחבר ביניהן תקין. כמו כן שברגע שאני רואה סרט בטלוויזיה באופן רגיל, לא דרך המחשב ( הרסיבר מחובר גם לטלוויזיה ) שומעים מעולה ברמקול סנטר ואני לא מאבד סאונד אפילו לרגע. זה קורה רק במחשב. האיבוד של הסאונד הוא מתחיל בדעיכה קלה,ואז יש קיטועים ואז נעלם, ואז חוזר אחרי כמה …
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
חשבתי על האין אייר של JBL JBL Reference 220 כרגע עולות, 240 בבאג. האם לדעתכם זאת הבחירה ההכי טובה שלי? תודה.
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
לאחר שנדפקו לי המדוזה 5.1 וגיליתי שהפסיקו לייצר אותן קיבלתי פיצוי כספי על סך של 350 ש"ח (המחיר שקניתי את האוזניות) מה אתם ממליצים למשחקים במחיר הזה? אם זה יהיה בסביבות ה400 ש"ח זה גם יהיה טוב.
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני מחפש נגן שיתמוך לי בפורמט Evo, מיספר סרטים אינם עובדים לי מקורם הוא חלקם Blu-Ray וחלקם Hd-Dvd ניסתי את כול הנגנים האלה. Wmp Vlc Zoom Player Mpc PowerDvd RealPlayer כול אלה לא עבדו. תודה מראש לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-