אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אחרי כל ההמלצות בפורום חשבתי לקנות את האוזניות Sennheiser CX300 ואני רוצה לדעת אם מישהו מכיר חנות בירושליים שמוכרת אותם (אני לא מתכוון לקנות דרך האינטרנט)תודה
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
**כשקיבלתי את המערכת מארה"ב הכל עבד תקין וסבבה למשך כמה חודשים** **CREATIVE INSPITE 6.1 6600** **מחוברת לAUDIGY 2 PLATENIUM** לפני כחודש ככה התחילה בעיה מעצנת, יותר מעצבנת מסידרה הנדסית(יא' יבינו): אני שולט על ווליום הרמקולים דרך גלגלת שמחוברת בכבל לסאב וופר/מגבר. עכשיו בוא ניקח דוגמא ואני שומע שיר, פתאום הווליום נחלש לבד, לא נוגע, עד שכמעט לא שומעים אותו ואחרי איזה 30 שניות הוא מגביר את עצמו אוטומתית. במידה ואני רוצה להמשיך לשמוע את השיר, אני מגביר (בגלגת) בזמן שהוא מחליש אוטומתית, ואני מגביר, הוא נחלש, אני שוב מגביר והוא שוב נחלש, עד שאני עוד פעם מגביר והמערכת במקום להחליש את עצמה נפתחת בפול-וויליום וגורמת לציצולים באוזניים. למישהו יש איזשהו מושג קלוש מה יכולה להיות ה…
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! אני מעוניין בהמלצה לרמקולים שיתמכו בכרטיס הקול שלי עד 700 ש"ח! (אולי קצת יותר) מה דעתכם על Creative Inspire 5.1 t5900? (אותם אני משיג ב-700 ש"ח) או שעדיף להסתפק ב- Creative Inspire 5.1 5200 שעולים כ-600 ש"ח? תודה לכולם!!! אדי
-
- 11 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום .התחלתי לעבוד לעבוד וקניתי לי את הרמקולים של לוגיטק x-540 . ויש לי כרטיס קול מובנה של השלוש חורים של אוזניות,מיקרופון,ורמקולים. וברמקולים צריך לחבר 3 חוטים ירוק צהוב ושחור למחשב אז חיברתי רק את הירוק אז אני רוצה לקנות כרטיס קול 5.1 עד 400 שקל בחנות K.S.P בלבד .ויש לי שאלה אם אני יקנה אז אני ירגיש שיפור באיכות?
-
- 12 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לחבר לפטופ של לנובו לLCD של UNIDEN ואני לא מקבל תמונה ציבעונית יש לי VISTA עם כרטיס מסך של אינטל אני משתמש בכבל S-VIDEO עם 4 פינים במחשב וSCERT בטלויזיה. ניסיתי ה כ ל..... (החלפה בין כל מצבי הPAL החלפה בין שקעים שונים בTV הגדרות צבע בטלויזה והגרות צבע במחשב) אגב- יכול להיות שזו הבעיה... בכניסה של המחשב יש 7 חורים, ואני משתמש בכבל עם 4 פינים, אבל שניהם S-VIDEO....
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לרמקולים איכותים 2.1. הסתכלתי על אלה של Creative, והנה שינים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_155_1335&products_id=3109 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_155_1335&products_id=9451 איזה רמקולים ממולץ לי לקנות בטווח מחיר הזה? האם יש רמקולים יותר טובים במחירים האלה. והאם בכלל הרמקולים הנ"ל שווים את ההשקעה, או כל מערכת רמקולים 2.1 ששווה להשקיע בה כל כך הרבה. הצרכים שלי כמו כל נער ממוצע על המחשב: משחקי מחשב ומוזיקה. יותר מוזיקה הייתי אומר, בינתיים המחשב שלי לא מריץ יותר מדיי משחקים. אני לא רואה סרטים במחשב. ואני מעונין לדעת גם מתי הושקו הרמקולים הנ"ל. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום!. יש לי נגן ZEN MICRO 5 GIGA. אני מדליק אותו והוא לא עולה. מגיע לי הסמל של CREATIVE ואז הוא נתקע וכלום לא עובד. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 11 תגובות
- 856 צפיות
-
-
חבר שלי הביא למסיבה מערכת RX5062 JVC 2 ערוצים מתחילת המסיבה המערכת הריצה שירים חופשי בלי בעיות אחרי שעתיים של עבודה פתאום מופיע לנו OVERLOAD בהתחלה חשבנו שהמערכת התחממה אז נתיקנו אותה מהחשמל למרות שחבר שלי שהביא אותה טען שהוא שמע איתה שעות שירים ואף פעם זה לא הופיע לו אחרי 10 דקות חיברנו שוב את המערכת וישר הווליום היה על 20 הגבנו את הווליום ושמענו מין טיק ואז ישר הופיע OVERLOAD אז למה הבעיה דחופה כי אמא של חבר שלי לא הסכימה לו לקחת את זה למסיבה והיא לא הייתה בבית והוא בכל זאת לקח ועכשיו המערכת עדיין רושמת OVERLOAD שעוברים את 20 בווליום למרות שהיא לא פעלה במשך 12 שעות אז מה עושים הלך חלק ? הלכה המערכת ? יש כפתור בהגדרות אולי ? בבקשה זה דחוף אנחנו שוקלים לקנות חדשה ואנחנ…
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
רמקולים ממש זולים שעדיין יהיו באיכות בסדר... אני לא צריך סאב וופר, לא צריך משהו איכותי - אני מאוד רחוק מאודיופיליה. באמת הכי זול שעוד אפשר להגיד שהוא טוב
-
- 9 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני פתחתי ת'רד בנושא מערכת מחשב ב-15000 : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=167267.0 ושם הציעו לי כל מיני הצעות שהכי נשמעה טובה היא זאת, אבל אמרו לי להתייעץ בפורום פה : המחשב הוא בעיקר למשחקים סרטים ומוזיקה עכשיו יש לי כמה שאלות לגבי זה : 1. האם ההצעה שהוא נתן לי טובה בתקציב הזה ? או שיש משהו יותר טוב ? 2. איך אני מחבר את הרסיבר למחשב כדאי שאני אשמע גם משחקים ב-5.1 ? 3. האם הביצועים ירדו ? כי אני לא אקנה כרטיס קול טוב שינהל את קטע האודיו אלא זה יהיה הכרטיס ONBOARD של לוח האם ? 4. האם זה עדיף ? זה הסכום שיש לגבי זה 3500 מקסימום בלחץ ! תודה
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי 2 רמקולים ואחד מהם לא עובד וקבדקתי את הרמקולים על הMP3 שלוש הם עבדו מצוין אחרי זה חיברתי את האוזיניות למחשב ורק אחד מהם עובד כמו הרמקולים וכשאני סם אותם בMP3 גם הרמקולים וגם האוזיניות עובדים מצוין שניהם שני הצדדים!! עזרה דחוף!! לאיסיקיו 306334962 או לאימייל d-a-n12@smile.net.il דחוף!!!
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מבין 3 הנגנים הבאים איזה מהם עדיף ? כל השלושה מציגים עברית אבל לMMV יש חיבור T.V OUT מפרט הMMV MMV II Include an 1.8 20GB hard disk drive. Support various memory card interfaces: CF, MicroDrive, SD, MMC, MS, MS PRO, SM, 2.0 LTPS TFT LCD provides crystal-clear images for direct viewing Users will be able view images, listen to music and watch movies from any of the memory cards or from the built-in HDD Users can copy data to and from any storage media, in any direction When connected to PC, MMV II acts as a USB 2.0 portable hard disk drive plus all-in-one card reader When connected to a NTSC/PAL TV, users will be able to view contents on TV screen and operate…
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בכרטיסי טלוויזה מה לבחור חברים? (אני רוצה איכות תמונה כמו טלוויזה לכול דבר!) תודה!!!! אני מחפש כרטיס טלוויזה למסך שלי מה לבחור? (יש לי מסך רחב 22 אינץ רזולוצה 1600 ומשהו על 1000 ומשהו לא זוכר בדיוק עם נגדיות 1:10000 ומהירות 2 מיליסקנד ) אני רוצה להפוך אותו לטלוויזה + מחשב ... יש לי מערכת הפעלה וויסטה פרימיום זה מה שהציעו לי לא יודע מה לבחור.? אני רוצה בדיוק כמו טלוויזה לא משהו חרא. זה: אין לי מוסג אם הוא טוב כלל! לא מכיר ! http://www.hardware.co.il/showproduct.aspx?prodid=11611 או זה שהוא יחסית זול ואמרו לי שהוא יתמוך בסנטר בוויסטה וזה מעולה אבל האיכות יורדת.(אני רוצה ממש כמו טלוויזה) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=477 המליצו לי מאוד גם על ז…
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
נכתב בשעתו בהרבה מקומות שיש בעייה לעבוד בנתונים הנ"ל עם כרטיסי טלוויזיה מסויימים.(למשל pvr-150). רכשתי כרטיס haouppaouge hvr-1700, נאמר לי שיתכן בכרטיס הזה פתרו את הנושא, אבל אני לא בטוח. אני צריך להחליט בדחיפות איזו מערכת וינ. 7 להתקין, 64 או 32. מישהו יכול לעזור בזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים למחשב...אני מעדיף 5.1 אממ...חשבתי על משהו לא רציני, ה X-530 של לוגיטק. כי אני צריך במחיר הזה...לא יותר יקר. יש רמקולים ברמה טובה יותר במחיר הזה? ואני לא מתפשר על 2.1 אני פשוט חייב 5.1 בכ"מ, אם אתם מביאים משהו יותר טוב, אז תגידו לי בבקשה למה הוא טוב יותר. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
קבלתי מקורי של IRIVER אבל הם קצרות כאלה אחד ארוך אחד קצר.. ככה זה בא אמרו לי... אז אני רוצה לקנו אחרות של חברה אחרת או מששהו שעושה אותום ביצועים כמו שלשלי והם טובות על מה אתם ממליצים?? MAXELL... למשל? תודה
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מחפש אוזניות סראונד בעיקר לcounter-strike שימושים נוספים הם סרטים של HD בשביל זה הסראונד, ומוזיקה. גם כן לאייפון ולאייפוד (כן יש לי גם וגם).
-
- 9 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש פתרון הגברה להורים שלי, לא מזמן קניתי להם טלויזיה LED והסאונד לא משהו. אני מחפש משהו לא יקר, ולא 5 רמקולים. השימוש העיקרי הוא לשמיעת תוכניות, חדשות וסרטים. אם מוזיקה אז בעיקר קלאסית של קול המוסיקה. על מה הייתם ממליצים? אם קיים משהו סביר עד 600-700 ש"ח. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם. שמח שוב לבקר כאן, כמובן. אחרי משכורת נחמדה מהבית קפה, חשבתי בקניית נגן MP3. אין לי תקציב ל-IPOD למינהם, או לנגן מבוסס על דיסק קשיח. לא רק שאין לי טעם, אני לא פריק מוזיקה ששומע 1000+ במקביל. יש לי בקושי 50 שירים במחשב, וגם לא את כולם אני שומע. לכן חשבתי לחסוך בהוצאות וללכת על נגן מבוסס על זיכרון פלאש. ואם מדובר פה על נגן מבוסס זיכרון פלאש, מיד עולה לראש פרמטר חשוב מאוד - איכות זיכרון הפלאש. (שגם חבר שלי אמר לי באמת שצריך שיהיה זיכרון פלאש איכותי, על מנת שאיכות השירים לא תיהיה ברמה נמוכה, יש אמת פחות או יותר בדברים האלה, לא?). לכן, ידעתי שאני צריך חברה שמייצרת זיכרונות פלאש (ניידים כאלה) אמינה, בעל שם טוב ובקיצור - טובה. לא היססתי לחשוב על SANDISK כטו…
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום אנשים, כמו שהכותרת אומרת, אני רוצה לחבר את הcreative 2.1 לטלויזיה או ליאס...לא מצליח לחבר אותה באופן רגיל..והידע שלי באודיו הוא די מינימלי... יש ברשותי כבל של אדום לבן וחיבור מרכזי האדום ולבן ובצד השני חיבור אחד. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי שאלה עבורכם על דבר שאני מתלבט בו מאד. אני יודע ששיותר נוח לטעון את סוללת הנגן דרך החשמל או היואסבי כמו באייאודיו U2 למשל מאשר להחליף כל פעם סוללה. אבל אם הסוללה נגמרת (אני מתכוון שאין ביכולתה להיטען שוב) אז גם הנגן הולך ? אני מתכוון לקנות את אחד מנגני הפלאש של אייאודיו (2 ג'יגה) ואני ממש לא יודע את מי לבחור. מה גם שהאייאודיו 5 עוד לא הגיע לארץ (או שכן ?!). אני יודע לפי הביקורת באתר שהU2 יותר איכתי ויפה אך לG3 יותר שעות השמעה .פי 2. אנא עזרו לי להחיט מי עדיף מבין השלושה ? תודה לעוזרים, בר.
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המקרן בקישור הבא?: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=RUtocia2100MP 1. תקציב: כמה שיותר זול 2. שימוש: לראות סרטי קולנוע מידי פעם דרך המחשב 3. השקעה: האם צריך להשקיע במקרן בהמשך? ובכמה כסף? (אם המנורה נשרפת או לא יודע מה) 4. תכנון: המחשב ומערכת הרמקולים נמצאים בחדרי הפרטי, אך את הסרטים ארצה לראות עם המקרן בסלון, האם אפשר להשאיר את המחשב בחדר ולחבר אותו בכל זאת למקרן בסלון? (אני לא מעוניין בחיבור אלחוטי) תנו לי פתרונות נוחים ומהירים. (אני עצלן)
-
- 9 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
נראה שהוא אזל מכמה חנויות, מי שיודע איפה יש שיגיד בבקשה
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-