אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר תוכנית היודעת להציג את הפרטים של קבצי מולטימדיה התומכת ב(כמעט) כל הקודים המוכרים ?? יש לי את VideoInspector - אך היא אינה מספקת !!.. למשל בקבצי MP4 - היא אינה מציגה שום פרטים
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
לשמוע מההתקן הדיגיטלי+אנלוגי? איך עושים את זה? אם בכלל.. לוח אם asus p5q pro turbo
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים למחשב...אני מעדיף 5.1 אממ...חשבתי על משהו לא רציני, ה X-530 של לוגיטק. כי אני צריך במחיר הזה...לא יותר יקר. יש רמקולים ברמה טובה יותר במחיר הזה? ואני לא מתפשר על 2.1 אני פשוט חייב 5.1 בכ"מ, אם אתם מביאים משהו יותר טוב, אז תגידו לי בבקשה למה הוא טוב יותר. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]היי, אני מחפש אזניות בסביבות ה30$ (איביי). אני שמעתי קצת על הGR02 עם הבאס המודגש ושמעתי עליהן דברים טובים. עכשיו, רציתי לדעת מה דעתכם עליהן והאם יש אזניות אחרות בתקציב שעדיפות מבחינת נוחות\עמידות\סאונד. האזניות צריכות להתחבר לגאלקסי S3 ורוב הקבצים ב MP3 320KBPS (ממש מעט שירים אצלי הם פחות מ320). אני שומע די הרבה אלקטרונית אבל לפעמים גם רוק (לא הרבה יחסית ככה שפחות חשוב לי) אינפקטד מאשרום יש לי הרבה שירים שלהם, כל מיני דאבסטפים ושירים קצביים כאלו ואחרים.. - אלה הם מה שאני בעיקר שומע. כרגע אני עם אזניות של הגלקסי S3 והן לא הכי מספקות אותי.. אני חושב שהייתי לוקח אזניות עם סאונד שלא ישעמם .. ראיתי ש…
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מחשב חדש, ובהזדמנות זו הגיע הזמן להחליף את הרמקולים הותיקים שלי (4.1, כיום משמשים רק כ-2.1, של Cambridge Soundworks - קלאסיקה בת 10 שנים, אבל הם כבר לא נשמעים טוב). אני משתמש יותר באוזניות, ככה שאני לא רוצה להשקיע יותר מדי ברמקולים - בטווח של 300 ש"ח, אפשר קצת יותר אם ההבדל מצדיק את זה. אני צריך 2.1, עם שלט חוטי שיש בו חיבור לאוזניות, שמספק גם הגברה ושליטת ווליום לאוזניות. הייתי קונה VS2421 של Altec, לו רק היה להם מיסוך אלמנטרי (למי שלא מכיר - הם סובלים מרעשים והפרעות סטטיות מכל ציוד אלקטרוני, ברמה מציקה מאוד). המלצות?
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לאוזניות למוזיקה, שיהיה אפשר לצאת איתם החוצה(אוטובוס וכאלה). צריך באס חזק ואיכותי, ואיכות שמע גבוהה. האוזניות יתחברו לגלקסי 3, אז עדיף שיהיה לחצני שליטה. התקציב שלי הוא 300 שקל.
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא יודע אם זה הפורום המתאים, אבל אם למשהו יש מושג איך משיגים שרטוט חשמלי של ה-סאב הזה (חבר צריך לתקן) פניתי ליצרן, והוא מפנה כמובן למעבד שרות של היבואן.... תודה, דני
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
- 1 follower
-
-
אם זה אירופאי כנראה סוף סוף אני הולך לקנות אותו במחיר דיי נוח של 1260 שקל
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי Logitech Z560 ואני לא שומע את הסאב. מהסאב יוצאים 2 כבלים(בננות),אחד אני מחבר ושומע אבל את הסאב לא אז קניתי מפצל וחיברתי את שניהם לאותו חיבור אבל הסאב עדיין לא עובד. יש לי מאחורה 3 כניסות ובאחת אני מחבר את הרמקולים אבל שאני מחבר לשניים האחרים את הסאב זה לא עובד. מה אני עושה? דרך אגב יש לי (אם זה רלוונתי) לוח אם ג'יגבייט VAX,כרטיס מסך Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO 128MB DDR Video Card
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היו לי MX550 והם היו מעולות עד שהחתול החליט לאכול את את החוט שלהם ואחרי זה לפח... בחנות שבה קניתי אותם (אתר בשם מוסיקה 10 שזה המקום היחיד שמצאתי בו MX550 באינטרנט) יש גם את הMX500 באותו המחיר... אז מה הקטע? סתם הבדל במספר הדגם או שיש עוד הבדל משמעותי? יש מצב שיביאו לי מארה"ב ויקנו דרך אמזון (הם טובים נכון?) ושם יש רק את הMX500 אז אם אין הבדל אני אבקש משם ואם יש הבדל והוא משמעותי אני קנה פה בארץ תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
פרסמתי בעבר שאלה בנוגע לדגם e140 בפורום הזה, אך עכשיו קיבלתי תלושי קניה לבאג, וברשת באג אין את ה - e140 אלא רק את ה - m240 http://www.sandisk.com/Products/Item(1205)-SDMX3-1024-Sansa_m240_MP3_Player_1GB.aspx האם הוא גם טוב ? ( חוץ מהעובדה שאין בזה קיטלוג שירים לפי אלבום / זמרים וכו', שזה מאודדדד מבאס ) תודה.
-
- 12 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היי , יש לי כאן כמה שאלות , חלקם קשורות לתחום אחר , פשוט חבל לדחוף כל שאתה לנושא שלה אז אני יכתוב את הכל כאן ב אדיו ומוזיקה. בקיצור , רציתי לקנות מערכת של סאונד שלמה לחדר , שזה כולל כרטיס קול חדש ורמקולים , רצוי 5.1 , ורצוי שיהיו חזקים מן הסתם. התקציב שלי הוא בערך 1200 שקל לכרטיס קול פלוס רמקולים. אבל אפשר לחרוג , בעוד 200-300 (גג!). אני מתלבט בין ה audigy + insipre 5200 or audigy + z640 בעיקרון אני לא מכיר עוד סוגי רמקולים. אבל דיי רצוי שהכרטיס קול יהיה audigy. אם התקציב לא נותן רמקולים של 5.1 איכותיים , אז אפשר לוותר על הכרטיס קול ולקחת את ה live שזה בעצם חוסך 200-250 שקל. ככה שזה בעצם הופך לשאלה של מה עדיף כרטיס קול יותר טוב , ורמקולים קצת פחות טובים או כרטיס קול פח…
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום! אני יודע שהפורום הזה הוא אחד מהמקצועיים שאני מכיר ולכן רציתי להתייעץ לפני קניית טלויזיה. אני מחפש טלויזיה לא גדולה, 37 אינץ' מקסימום (גם 32 זה סביר), אך הדבר החשוב ביותר הוא אפשרות לנגן סרטים שהורדו מהמחשב דרך USB. הבעיה העיקרית היא כרגע אני משתמש בדיוידי וצורב סרטים על דיסקים וחוץ מזה שזה מאוד מתיש יש גם בעיה שלפעמים פורמטים מסוימים לא מתנגנים על הדיוידי, האם יש הבדל בין חברות שונות והתאימות עם קודקים שונים? איזו חברה של טלויזיה תנגון הכי הרבה קודקים? האם יש דרך עדיפה לראות סרטים וסדרות שהורדו במחשב דרך הטלויזיה (חוץ מ-HTPC)? תודה רבה רבה לכם!
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי את ה- I/O DRIVE לכרטיס, חיברתי אותו, הוא עובד, אני שומע אוזניות בעזרתו, הבעיה היא שכשאני מנסה להתקין את התוכנה שגורמת לו לעבוד עם השלט (Entertainment Center) התוכנה טוענת שהיא לא מוצאת התקן IR, הסרתי והתקנתי את הדרייברים כל כך הרבה פעמים ושום דבר לא עזר, גם התמיכה הטכנית של קריאייטיב לא ממש עוזרת. מערכת ההפעלה היא חלונות 7 32 ביט. האם מישהו התנסה או התקין את הכרטיס הזה במערכת הפעלה הזאת והצליח לעבוד עם השלט רחוק?
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
כל תוכנה איכותית תתקבל בברכה גם תוכנות בתשלום תודה...
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אהלן, המשפחה רוצה לדעת איך אפשר להעביר קלטות טייפ ישנות לפורמט דיגיטלי על מחשב/דיסק. אני זקוק לתיאור כמה שיותר פשטני של הכבלים/ציוד והצורה שבה מבצעים כל שלב ושלב בתהליך (גם בכבלים אני לא כל כך מבין, אם יש תמונות מה טוב), בהנחה שיש לבנאדם שמבצע את זה טייפ דאבל קאסט ומחשב מולו. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היי אני לא ממש מבין בעניין אז מקווה שתבינו את הבעיה שלי. יש לי מערכת 5.1 חדשה המחוברת לכרטיס הקול O/B שלי , כרטיס 2/4/5/7.1 לפי הנתונים שלו, הכניסות שעל המגבר מחוברות לכל היציאות שעל הכרטיס, סה"כ 3 כבלים (2 כבלים לרמקולים הקדמיים והאחוריים וכבל לסנטר ולסאב). כשאני מכוון את המגבר לסטראו או DTS השמיעה בסדר גמור, אבל כשאני רוצה לשמוע בצורת 5.1 השמיעה ממש גרועה,הכל נשמע מרוח וגבוה וממש לא היקפי - כל זה בסרטים שאני מוריד מהרשת, במשחקים זה עובד מצויין ממש, בסרטי DVD זה גם עובד מצויין. השלמתי עם העניין , שבעצם צריך סרטים ומקורות שמע איכותיים כדי לקבל 5.1 , אבל: לחבר שלי יש מערכת פשוטה של פירלס, למגבר/סאב שלו יש רק 2 כניסות שמאל וימין , אבל יש חוץ מהסאב 5 רמקולי לווין שיוצאים ממנ…
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי את הדיסקמן - mp3 הזה וכשאני צורב דיסקים עם שירים בעברית הנגן לא מזהה את השם שלהם (בצג הוא כותב ג'יבריש או קווים) האם יש משהו שיכול לתקן את זה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה-H10 לבין CREATIVE ZEN MICRO. הבנתי שה-H10 יותר ממולץ, אך מאידך הוא מעט יותר יקר וגם ה-BD הוא 90 בעוד של ה-CRTATIVE הוא 98. על הנייר זה נראה הבדל די משמעותי, אבל האם כאשר שומעים מוזיקה ניתן לחוש בו? האם הסאונד בקריאטייב יותר נקי באמת בצורה מורגשת? כי זה בנתיים מה שמרתיע אותי מקניית ה-H10.
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
איזו טכנולוגיה עדיפה ? מה חשוב לשים לב בקנית טלוויזיה כזאת או אחרת ?
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע כרטיס קול מובנה בלוח אם ASUS P5KC ורמקולים HARMAN KARDON SOUNDSTICKS 2 ואוזניות HD465. אם אני אשדרג את הכרטיס קול ל ASUS XONAR D2X, יהיה הבדל משמעותי ומורגש מבחינת איכות שמע באוזניות וברמקולים מהכרטיס המובנה שלי? שוב השימושים הם נטו למוזיקה ובקושי למשחקים. שווה לי לשדרג או שלא יהיה הבדל משמעותי? אם יש לכם המלצה לכרטיס טוב יותר עד 700 שקל אני אשמח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
-
הת'ראד הקודם שלי לא זכה ליותר מידי התייחסות, אבל ננסה שוב הגעתי למסקנה שכדאי ורצוי להחליף גם כרטיס קול אם אני הולך להשתמש במחשב כמקור למערכת אודיו. די ברור לי שכרגע אני זקוק בעיקר ליציאה לסטריאו בלבד, ואולי אולי אולי עוד יציאה לשני אחוריים בעתיד היותר רחוק, כלומר שאני מעדיף להתרחק מכרטיסי 7.1 ודומיהם. בנוסף יכולת הקלטה יכולה להיות נחמדה, כי זה נושא שאני מתעסק בו, אבל לא צריך שום דבר מיקצועי מידי. אני מתעסק המון במידי (מבחינת כתיבה, לא הקלטה), ויהיה נחמד אם הכרטיס ישמע נורמלי בנגינת מידי (או בכלל יש הבדלים בין הכרטיסים, סטייל הסאונד פונטס של קריאייטיב). בנתיים קיבלתי המלצות לאודיופיל 2496 של אמ-אודיו ולמיה (/מיה מידי) של אקו. אם יש רעיונות נוספים, אני אשמח לשמוע ובנושא א…
-
- 9 תגובות
- 903 צפיות
-
-
https://www.kickstarter.com/projects/revols/revols-premium-quick-custom-fit-wireless-earphones נשמע מעניין, מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אהלן ערב טוב ושקט עד כמה שאפשר לכולם בדקתי אוזניות באתר של KSP והייתי ממש נעול על הדגם ORC של ראזור שעולות 280 ואז ראיתי עוד איזה אוזניות- בצבע אדום עם דפנות מתפרוקות ושיש לזה גם מיקרופון מדונה . עכשיו נכנסתי ואני לא מוצא אותן - יכול להיות הפסיקו למכור - בכל אופן אני לא זוכר איזה דגם ואיזה יצרן זה היה . המחיר שלהן היה 350 . בכל אופן אם למישהו יש מושג על מה מדובר אשמח ללינק וכו כן אם אפשר המלצה לאוזניות בטווח מחיר הזה שהם גם לגיימינג וגם למוזיקה. לא מחפש משהו מיוחד לשימוש יום יומי רגיל . תודה שיהיה שקט ורגוע עד כמה שאפשר .
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-