עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by malcolmx9,

אני נוסע לבאג בעוד כשעה וחצי, לקנות את הנגן X5. לפי מה שהבנתי מקריאת חלק מההודעות בפורמים, העובדים בבאג לא מוסרים לי את החבילה השלמה של הנגן כשאני קונה אותו, ואני אמור לבקש לחוד מטען או משהו דומה שבעיקרון אמור להיות כלול בחבילה. אז למי שקנו את ה-X5, מה בעיקרון אמור להיות בחבילה? שאני אדע שאני מקבל את מה שצריך ולא פחות. עריכה: זאת החבילה שרשומה בבאג- יש משהו בנוסף?

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  2. שלום לכולם, מחפש טלויזיה LCD בגודל 37 אינץ', התקציב עומד על כ-3800 ש"ח. דרישות: יתחבר כנראה למחשב, נתלה על הקיר (תוספת כסף למתקן?), צפיה כמה שיותר חדה. במסך רצוי שיהיה HD, (מה ההבדל בין hd ready או full hd ?). מה בעקרון צריך לבדוק שרוכשים טלויזיה כזו ? במיוחד אני אחד שלא מבין ממש מה ההבדלים. איך משווים מחירים כאשר לכל אחד תכונות אחרות וכל מילה נראית כמו מדע שלם ? יש בכלל חיה כזו בתקציב כזה ? אם יש עוד דברים שלא שאלתי ורצוי שאדע, אשמח אם מישהו יוסיף. תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  3. Started by ביז'ו המוס,

מה גורם לזה ואיך אני מסדר את זה?

• 11 תגובות
    • 843 צפיות
  4. Started by Sol@rWind,

נראה שהוא אזל מכמה חנויות, מי שיודע איפה יש שיגיד בבקשה

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  5. היי, יש לי טלויזיה TOSIBA 3430DXE 34 אינץ בת 10 שנים... חיבורים SCART S VIDEO רגילים. אני רוצה לצפות בסדרות שאני מוריד מהאינטרנט ב DVIX עליה עם כתוביות SRT SUB.. השאלה האם בישביל טלויזיה שהיא לא LCD שווה להשקיע ב DVD איכותי יותר כמו ה פיונר שממליצים עליו? או ללכת על ה DVD שקורא DVIX הכי זול שאני רואה בחנות כמו מחסני חשמל למשל?..... אין לי בעיה להשקיע השאלה אם הטלויזיה לא תנצל את האיכות של הפיונר אז זה סתם לא שווה את זה? האם יהיה הבדל ?

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  6. שלום. תוכלו לראות את הכרטיס מסך שלי במפרט שלי . הבעיה : כאשר אני לוחץ על הכפתור ההקלטה זה מקליט כרגיל ושומעים צליל מהטלויזיה אך כאשר אני שומר את ההקלטה ולאחר מכן אני נכנס לקובץ השמור לא שומעים קול.. ניסיתי לשנות פורמט הקלטה פורמט הצליל אבל לא עוזר... לא יודע למה... ד"א אני לא יודע למה אבל יש לי רעשים מוזרים כאלה מהכרטיס קול שלי לפעמים... נגיד אני מפעיל את הרמקולים על הקול הכי גבוה אז אני שומע את הצלילי של החשיבה נגיד... זה כזה צליל של בלון משתפשף...

7. Started by Dr__MIKO,

hi can anyone offer me a good wireless headset? (headphones and microphone) all i could find is bluetooth and im searching for the pc. btw im now in usa so doesnt matter if the module isnt available in israel. thanks tom

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  8. אוקיי אז יש לי את הקובץ של העידכון קושחה אבל איך אני עושה את זה בלי להרוס גם אין לי אחריות זה מארה"ב. ויש לי עוד בעיה איך משתמשים בתוכנה שקיבלתי עם הג'ימני כי רק איתה אפשר לעשות שזה יהיה אלבומים אם מעבירים אז זה לא עושה. הקובץ של הקושחה זה קובץ AOC אחד. קישור: http://www.archos.com/download/firmware.html ועוד שאלה ששכחתי להוסיף. היו כמה עידכונים לג'ימיני תסתכלו בפירוט הבא http://www.archos.com/download/firmware/Gmini400_OS_Update_History.txt עכשיו השאלה היא אם בעידכון הסופי כבר הכל כלול כי אני קיבלתי רק עכשיו את המכשיר לא עשיתי עידכונים קודמים??

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  9. מחר בעזרת השם אני קונה מגבר +גיטרה הגיטרה :IBANEZ GSA-60 המגבר :Roland Cube 15 Combo [תמונה של 'לוח הבקרה'] עכשיו רציתי לחבר אליו אוזניות. ב. איזה אוזניות מומלצות יש, שאני לא יאבד מהצליל של הגיטרה? (התקציב הוא באזור ה200 אבל אם אוזניות במחיר הזה זה זבל אז אני ישיקיע יותר] אני מתלבט בין 3 אוזניות : http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=479886 http://www.ozniyot.co.il/Product.asp?ProID=76 http://www.mnd.co.il/41502/Koss_PortaPro_ מה הכי טוב מבנהים? יש אוזניות אחרות יותר טובות מהם[במחיר הזה ] בקשה דחוף! תודה

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  10. Started by Black_Devil,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות ואני רוצה אוזניות כפתור. אני רוצה אוזניות שישבו ממש טוב באוזן (כל האוזניות האלה שיש להם סיליקון)... התקציב שלי הוא בסביבות ה300 שקל. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  11. Started by Idanbs,

לאחר שנדפקו לי המדוזה 5.1 וגיליתי שהפסיקו לייצר אותן קיבלתי פיצוי כספי על סך של 350 ש"ח (המחיר שקניתי את האוזניות) מה אתם ממליצים למשחקים במחיר הזה? אם זה יהיה בסביבות ה400 ש"ח זה גם יהיה טוב.

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  12. אני מרבה כל היום לשמוע מוזיקה ואני רוצה איכות אולם אני גם משחק הרבה במשחקי מחשב וזה יהיה מגניב עם אני אשמע את זה עם כל האפקטים הקוליים אז שאלתי היא עם האיכות של ה4.1 הנ"ל יחסית טובה במצב סטיראו תודה לכל העונים

• 10 תגובות
    • 843 צפיות
  13. Started by Liquid,

אני צריך לשמוע דעות מכל בעלי הATP3 כאן. כל מי שיש לו את המערכת, אז אני מבקש שתתנו לי קצת רשמים - האם אתם מרוצים מהעוצמה, הבאס, האיכות והכל. וגם לשמוע על החסרונות כמובן. אני ממש לחוץ בעניין העוצמה .. שמעתי בערך את הרמקולים האלו, אבל אני חייב גם דעות של אנשים. עוצמתיים? או מתחילים לעשות כבר בעיות כשרוצים להתחיל להפציץ? (הכל יחסי, אגב..) תודה לכל מי שיענה. אני רוצה להיות בטוח שאני עושה החלטה נכונה, לכן השאלות.

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  14. Started by sam1441,

קיבלתי היום לוח חדש GIGABYTE GA-P35-DS3L - חיברתי אותו למארז, פה הלכתי לאיבוד. יש שני כבלים שאפשר לחבר ללוח, 1. AC 97 2. HD AUDIO כשמאחד מהם יוצאים חמש זרועות נוספים שאין לי מושג איפה לחבר אותם. כדי להוסיף על הבלבול, יש על הלוח שקע בשביל SPIDIF, אבל דווקא לזה אין לי חוט. מה עושים פה בכל הכבלאידה הזו? איזה מהנ"ל אני אמור לחבר בכלל ושיהיה לי SPDIF בפרט? ניר.

15. Started by MATTAN,

היי מה המצב אני מחפש נגן mp3 עד 130 דולר לקניה בארצות הברית לפחות גיגה תודה לכול העוזרים

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  16. Started by subarel,

יש איזה יחס מומלץ בין גודל הטלויזה למרחק שאני יושב בו? שמעתי ממישהו שמסכים של 32 אינטצ' המרחק האידיאלי זה 3 מטר, נכון, לא נכון?

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  17. Started by Y.k,

היי לכולם, אני צריך עזרה קטנה בבחירה של אוזניות. אני רוצה לקנות אוזניות בעיקר בשביל משחקים וסרטים, ללא שימוש במוזיקה. אני צריך שהאוזניות יהיו אטומות מכיוון שאני אשתמש בהם בסלון בעיקר בלילה. השימוש שלהם לא יהיה מקיף מידי אבל אחי אמר לי שכדאי לי לקנות חצי סגורות. אני צריך גם שהם יהיו יחסית ארוכות (5M). אם מישהו יוכל לתת לי דגם מ ebay שלא עובר את ה 50$ (כולל משלוח) אני אודה לו ממש. ההבנה שלי בתחום שואפת לאפס ובאמת אין לי מושג מה איכות האוזניות המוצעות היום למכירה. תודה מראש, יקיר.

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  18. הכותרת אומרת את הכל

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  19. נתחיל מזה שאני די חדש בעסק של הסראונד והשטויות. יש לי רסיבר ימאה 6.1 תומך דולבי דיגטל כמובן. רציתי לדעת אם אני אוכל לחבר את הכרטיס קול שבא עם הלוח אם לרסיבר דרך חיבור אופטי/קואקסיאלי ולקבל דולבי דיגטל בסרטים שקודדו ב-AC3. בנוסף יש לכם אתרים עם דמואים של דולבי להריץ על המערכת לבדוק אותה? תודה על העזרה

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  20. Started by MODY69,

שלום, מחירם של האוזניות הנ"ל ירד ל- 187... חשבתי לקנות אותן (בעקבות המלצותיכם) ורציתי לבקש אישרור.... האוזניות יהיו בשימוש עם ה- H10 שלי... אלה האוזניות הכי משתלמות (in ear 150-300NIS)?

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  21. Started by chelsky26,

ערב טוב , אני יציין שאני דיי חדש ואני לא כל כך מבין בעסק אשמח לעזרה קניתי מערכת קולנוע ביתית, עכשיו חיברתי אותה והשאלה שלי היא איך אני יכול להפעיל ת'רמקולים בטלוויזיה? אוטוטו מתחיל משחק של ריאל הייתי רוצה לשמוע דרך הרמקולים. אני יציין שיש לי רק 3 כבלים, 1 hdmi , אחד צהב של וידיאו, ואחד של הרדיו, האם צריך קבל נוסף כלשהו? אם כן, איתכן שלא קיבלתי אותו באריזה?אשמח מאוד לעוזרים

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  22. אני צריך המלצה לרמקולים 5.1 אלחוטיים למחשב. מיועד לשירים סרטים ומשחקים.... תקציב:2000-3000 כמה שיותר זול. בתודה מראש אלעד

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  23. Started by VolTAge,

בזמן האחרון, ראיתי דיי הרבה משחקים שמשתמשים בטכנולוגיה הזאת של קריאטיב, ואני מעריך שהמגמה הזאת רק תתגבר בעתיד. רציתי לשאול האם ההרקולס תומ בטכונולוגיה הזאת או שהיא בלעדית לכרטיסים של קריאטיב ? כי זה יכול להיות דיי משמעותי לעתיד.. תודה מראש.

24. Started by o07,

מצאתי אצל אבא שלי רסיבר כמו חדש של JVC. הדגם: Jvc R-S5 איך הוא, שווה משהו? (שווה לי לחבר אליו את הרמקולים שלי של לווג'יטק x-530 ? למחשב) תודה

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  25. Started by אבשה,

שלום שלום, יש לי כרגע רמקולים ב-50שח' מחורבנים ואם המחשב החדש שלי שקניתי לא מזמן (אתם מוזמנים להסתכל עליו<<<<<<) החלטתי לקנות גם רמקולים חדשים אז ככה התקציב הוא 300שח' גג! אני מבקש לא לחרוג אלא אם זה הבדל משמעותי במחיר קטן הרמקולים שימשו לשמיעת מוזיקה וצפיית סרטים. תודה מראש לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.