עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. חובה שיהיה מסך עם תאורה. עדיף כזה שתומך ב"דפדוף" בשיר (העברה של כמה שניות בשיר) עזרה בבקשה !!! תודה.

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  2. Started by nore0,

עשיתי הכל לפי ההוראות (התקנתי את תוכנת ITunes ) חיברתי את ה-IPOD וכתוב DO NOT DISCONNECT מה זה אומר ??? וכל השירים הפכו לקבצי MPEG Layer 3 Audio ITunes

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  3. Started by avatar123,

אני מתלבט איזה מבין שני מסכים לקנות והייתי שמח להמלצה שלכם אז אלה שני המסכים הראשון: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=771474 השני: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=728120 מה אתם אומרים יותר טוב ?

4. Started by erez20,

כרטיס: Creativ sound blaster live value רמקולים: כעקרון זה חבילת 4.1 של 4 רמקולים + סאב. את השניים הקדמיים החלפתי ב2 רמקולים ממערכת ישנה שהם רמקולים גדולים וטובים יותר. בעיה: שמתי לב שפתאום השירה נשמעת חלושה יותר זאת אומרת המילים בשירים על רקע המוזיקה נשמעות חלשות יותר. עכשיו זה לא שהפעלתי איזה פלאג אין של קריוקי... אני ממש ממש לא בקטע וגם לא שיניתי שום דבר בהגדרות בזמן האחרון וניסיתי לשמוע דרך כמה תוכנות (וינאמפ 3 ומדיה פלייר) ואני מקבל את אותה תופעה... מישהו יכול להסביר או יותר טוב להציע פתרון ????????? המחשב זה המערכת שלי !!!!!!!!! May all be happy and full of love ארז עריכה: עליתי חלקית על הבעיה... הכרטיס מוציא כאילו רק ערוץ אחד (שמאל) וזו הסיבה שאני שומע רק חלק מהסא…

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  5. המלצה לרסיבר (מגבר?) + רמקולים עד 2000 ש"ח שיתנו תמורה טובה לכסף בשביל לראות סרטים בטלוויזיה דרך המחשב. כרטיס קול 5.1 סטנדרטי

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  6. 1)האם אפשר להחליף את הכבל הענק שלו לכבל יותר קטן ודק? 2)אני רואה שהכיתוב "shure" שעל האוזניות מתחיל להימחק,מה שיגרום לאוזניות להיראות זולות יותר,האם זה בכלל אמור להימחק ככה?.

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  7. Started by Sol@rWind,

נראה שהוא אזל מכמה חנויות, מי שיודע איפה יש שיגיד בבקשה

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  8. חיפשתי נגן מסוג FLASH איכותי. לאחר סקירה וחיפוש ארוכים מאוד הגעתי ל"קו הגמר" עם שלושה מכשירים בסגנון דומה: ה IRIVER 799, ה SAMSUNG YP-MT6Z וה iAudio G3. מבין השלושה הוא הזול ביותר ובאופן חד וחלק גם האיכותי ביותר! ל IRIVER מספר בעיות משמעותיות והעיקרית שבהן היא שהוא איננו מופיע באופן אוטומטי ככונן נייד עם חיבורו למחשב ויש להשתמש בתכנה המיוחדת לו. ישנו עדכון Firmware שפותר זאת אך יוצר בעיות אחרות והן: קצב העברת נתונים איטי הרבה יותר, ומגבלת אפשרות הקלטה ל 96KBPS. אלו הן בעיות משמעותיות ומהתכתבות עם IRIVER הבנתי שהן בלתי פתירות גם בעתיד. מלבד זאת ה IRIVER ארוך בערך בשני ס"מ מה IAUDIO. היתרון שלוהוא שהוא מציג פונטים בעברית ובעתיד אולי גם בכיוון הנכון מימין לשמאל. ה SAMSUNG …

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  9. Started by arik100,

מתלבט בין השניים הנל. מחיר - 300 מול 600. שימושים - מוזיקה סרטים ומשחקים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  10. אז הגיע הזמן לשדרג לאוזניים מערכת סאונד חדשה. בתור התחלה אני חייב לציין שאני לא ממש מבין בתחום הזה. אז מה טוב ? מה רע ? מה משתלם ? האם כדאי ללכת על סט למחשב או אולי כבר להוסיף ולקנות מערכת יותר רצינית עם רמקולים שווים ? מטרות : משחקים, טלוויזיה, סרטים, ומוזיקה. חדר: קטן אבל יכול להשתנות בשנה הקרובה לבינוני פלוס. רעיונות :, המלצות , נימוקים , וחילוקי דעות יתקבלו בברכה ;D תודה מראש לכל המגיבים

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  11. Started by peralon,

אני מחפש חנויות באיזור המרכז\ירושלים שאני יכול לבדוק את הPX200 של סנהייזר יש חנויות כאלה? תודה

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  12. מקריאה מקיפה באינטרנט קראתי רק ביקורות טובות על שתי האוזניות האלו מבחינת המחירים בארץ שניהן קרובות.. אז איזו לדעתכם עדיפה? והאם כ. קול audigy 4 se יזיז אותן בהגינות?

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  13. Started by ParanoidLoneWolf,

שלום, לאחרונה אני שוקל לרכוש מגבר ייעודי לאוזניות על-מנת לחבר בין כ. הקול של המחשב (Audigy 2) לאוזניות (כרגע יש לי Sennheiser HD280). באיזה טווח מחירים אני יכול למצוא מגבר איכותי שאוכל להשתמש בו גם בהמשך הזמן כשאשדרג את האוזניות שלי? האם ההבדל עם הHD280 יהיה ניכר או שעדיף שאחכה עד שאני רוכש זוג אוזניות איכותי יותר? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  14. יש לי בכרטיס מסך 2 חיבורי DVI ןחיבור S-VIDEO עכשיו הבנתי שעם הS-VIDEO עדיף לא לחבר כי זה איכות נמוכה ולא שווה, עם הDVI אני יחבר, עכשיו לחבר את זה לHDMI או ל RCA? לא הצלחתי למצוא איך אני בודק אם הכרטיס מסך שלי משדר HD אז מה עדיף לקנות? ויש לי בטלוויזיה גם מאחורה חיבור RGB )PC( אז אולי עדיף עם זה? אני פשוט הולך מחר לקנות את הכבל ולא יודע איזה צריך

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  15. Started by coolpix23,

שלום לכולם. יש לי בעיה בלחבר את המערכת למחשב. המערכת בנוייה מ5 רמקולים וסאב אחד. עכשיו ברגע שאני מחבר את כול חיבורים למחשב אני מקבל סאונד רק בסאב ובשני רמקולים. כול השאר אינם מגיבים או שמגיבים בסאונד נורא נורא חלש חייב לציין שהכול עבד קשורה עד אתמול כשהתקנתי וינדוס 7 חדש שרכשתי לאחר שהנהנתי מספיק מגירסת ה"דמו" שניגמרה לה לאחר הפירמוט לא משנה איך שאני משחק (ושיחקתי כבר בכול האופציות האפשריות) לא מצליח להפעיל את כול הרמקולים עכשיו עוד משהו שאיני מצליח להבין. יש לי את התוכנה: realtek hd audio manager שבעזרתה שאני שולט על הרמקולים. שם מוגדר 5.1 ערוצים וכשאני מבצע בדיקה בתוכנה כול הרמקולים עוברים את הבדיקה בהצלחה ומשמיעים סאונד. ברגע שאני סוגר אותה ופותח ituns או media playe…

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  16. Started by alexta-z,

ברמוני לרכוש נגן אודיו נייד , ראיתי את הנגנים מבוססי דיסק והם גדולים מדי , לכן אני מחפש משהו נורמלי במחיר של עד 600 ש"ח שאני אוכל להעביר אליו לפחות 5-6 אלבומים באיכות של 192kbps . ראיתי את המינידיסק הנ"ל - sony MZ-NE410 ב435 ש"ח במזומן . שאלתי היא כזאת : האם יש משהו יותר טוב במחיר הזה ? ומה העיקרון של המינידיסק ? כלומר איך הוא עובד ? תודה נ.ב - לינק המוצר http://www.tuki.co.il/details.asp?id=566&lead_id=&look=

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  17. כרגע אני מתלבט בין Microlab x23 לבין Logitech X-540 יש דגם אחר של רמקולים 5.1 שאוכל לקנות לחדר בינוני שיתנו את העוצמה הכי חזקה בלי נפילה של איכות הסאונד עד 650 ש"ח? אני בעקרון מחפש את העוצמה הכי חזקה שאפשר להוציא במחיר הזה (5.1)

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  18. חבר שלי הביא למסיבה מערכת RX5062 JVC ‏2 ‏ערוצים מתחילת המסיבה המערכת הריצה שירים חופשי בלי בעיות אחרי שעתיים של עבודה פתאום מופיע לנו OVERLOAD בהתחלה חשבנו שהמערכת התחממה אז נתיקנו אותה מהחשמל למרות שחבר שלי שהביא אותה טען שהוא שמע איתה שעות שירים ואף פעם זה לא הופיע לו אחרי 10 דקות חיברנו שוב את המערכת וישר הווליום היה על 20 הגבנו את הווליום ושמענו מין טיק ואז ישר הופיע OVERLOAD אז למה הבעיה דחופה כי אמא של חבר שלי לא הסכימה לו לקחת את זה למסיבה והיא לא הייתה בבית והוא בכל זאת לקח ועכשיו המערכת עדיין רושמת OVERLOAD שעוברים את 20 בווליום למרות שהיא לא פעלה במשך 12 שעות אז מה עושים הלך חלק ? הלכה המערכת ? יש כפתור בהגדרות אולי ? בבקשה זה דחוף אנחנו שוקלים לקנות חדשה ואנחנ…

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  19. היי, בשבוע הבא אמא שלי נוסעת לתאילנד. האם יש למישהו מושג האם שווה לקנות שם נגן? מה המחירים שם פחות או יותר ביחס לארץ? כל מידע יועיל. ועוד שאלה על הדרך- האם בדיוטי פרי יש רמקולים מעבר למה שמופיע באתר שלהם?

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  20. אני רוצה לקנות והם לא מופיעים בהמלצות בסטיקי אז רציתי לדעת אם הם שווים את ה - 400 ש"ח. תודה!

21. שלום לכולם, קניתי היום מערכת רמקולים של לוג'יטק מדגם Z523 . כולל סאב וזוג רמקולים. כרטיס הקול שלי מובנה בתוך הלוח אם. קישור לפרטי המערכת: http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/5861 ברמקול הימני יש שני פקדי עוצמה: אחד לכיוון עוצמת השמע והשני לעוצמת הבס. פקד עוצמת הבס נע בטווח של מ 7:00 (שעון) עד 17:00 בערך.. כשאני מכוון את עוצמת הבס בטווחים של בין 7:00 ל- 16:00 אין שום תוספת באס..והסאב-וופר לא עובד. רק בטווח של 16:00-17:00 הסאב פועל. כלומר, הוא פועל בשיא כוחו. בקיצור, אין לי דרך לכוון את הבס מהכפתור הזה.. אני יכול לשמוע מוזיקה בשתי אופציות:1. בלי בס בכלל 2. עם בס בעוצמה מקסימלית. חיפשתי באתרים של לוגי'טק ובעוד אתרים שקשורים לסאונד ולא נתקל…

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  22. Started by kendy,

קניתי LCD סמסונג LA37S81B (הכוונה הייתה לקנות R81 אבל לא היה) אחרי שבוע של צפייה מרובה בטלוויזיה התאכזבתי למדי יחס ניגודיות של 1:7000 אבל זה עדיין מציק וזמן תגובה של 8MS ממש מציק (מלא מריחות בסדרות וסרטים בשידור הוט) במחשב (מחובר בDVI לHDMI ראו מעולה וגם הייתה אפשרות של 1080I) החלפתי לשארפ 37WD1E ועכשיו אין מריחות אבל יש "פאקים" אחרים: - כתוביות נראות עם קוים כשהן מופיעות ונעלמות (DEINTERLACE גרוע למדי במעבד) - מדי פעם עדיין שמים לב לעניין הניגודיות (כתוביות מופיעות בתמונה חשוך והיא נהיית יותר חשוכה ולהיפך) - הכל נראה כמו צילום על מסך כחול או כמו איכות של טלנובלות (נראה מצועצע למדי) השאלה היא האם להחליף את השארפ לR81 או לקחת דגם אחר טלוויזיה חבר המליץ לי לקחת פלאזמה במקום…

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  23. Started by haim85,

הרמקולים האלה סוג:NXT3601 Pure Acoustics עולים בזאפ 1300 שקל יש לי אפשרות להביא אותם ב500 חדשיםם! שווה לי? הם מתחברים לdvd ולמחשב וזה מה שאני צריך ובקרוב גם לרסיבר! מה אומרים הם נחמדים כדי לי לכרוש אותם? מחיר שלהם זול יחסית! נ.ב חשוב לציין שאני לא מחפש משהו ברמה גבוהה ויקר!! אפשר לראות מיפרט שלהם פה: http://www.galsale.co.il/Product.aspx?ProductID=2723

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  24. יש לי שני רמקולים רגילים, אפשר לעשות אחד באס ואת השני טוויטר? איזה חלקים\רכיבים (חוץ מהרמקולים) אני צריך? יש מדריך איפושהו?

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  25. Started by fifaclub,

חשוב שה DVD יקרא את רוב סוגי הפורמטים וכמובן כתוביות בעברית שלא יהיה הפוך וישמור על סימני הפיסוק. אין לי בעיה שה DVD לא יקרא כתוביות בשפה אחרת או יציג כתוביות בשפה אחרת הפוכות. בהצלחה חשבתי על ה DVD הזה : Fujicom CDP001 אבל הבנתי שהוא בעייתי. אשמח לשמוע על ההמלצות שלכם. תודה

• 3 תגובות
    • 876 צפיות

דיונים חדשים בפורומים