אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי קובץ ווידיאו ורציתי לדעת איך אני מוציא ממנו את הקול ושומר את הקול כMP3 או לא משנה מה כי אפשר להמיר. בתודה דניאל נורמן
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המערכת הזו: http://www.samsung.com/za/products/hometheatre/hometheatre/ht_up30.asp האם היא שווה 1790 ש"ח? האם אתם מכירים מערכת בסגנון הזה יותר טובה, עד 2000 ש"ח? תודה
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי, אז לאחר שהאוזניות המאוד מאוד ג'נריות והלא נוחות שלי מתו, החלטתי להשקיע קצת הפעם במשהו איכותי. לכן אני מחשב אוזניות למחשב שבעיקר מיועדות למשחקים, וגם קצת לסרטים ומזיקה. חשוב שיהיה: 1. מיקרופון שיהיה אפשר לדבר דרכו בTS ובVENT. 2. כפתור או משהו כזה לוויסות עוצמת הקול (שמע), זה לא חובה אבל מאוד רצוי ^^. 3. שיהיה בהם סאונד טוב ואיכותי למשחקים. 4. שיהיה נוחות ואורגנמיות (יש לי אוזניים לא קטנות). 5. שיהיו אמינות, כשאני משקיע באוזניות 200 ש"ח אני מצפה שיחזיקו לי כמה שנים טובות. 6. שיהיה בבאג או חנות אחרת באשקלון. אם יש לכם גם רמקולים למחשב (עם אותם היעודים) להמליץ לי בתקציב של 200-300 שקל, זה יהיה מצויין, אבל האוזניות בTOP PRIOTITY ^^
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אולי אני אצליח להוריד אותו גם ל-350 האם כדאי לי לקנות את הכרטיס?
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אהלן שמעתי לא מזמן בבית צפר שלי שהולך לצאת עידכון סרטים לנגן שלי H340 אבל אמרתי שזה טיפה הזוי..... אתמול החלטתי לבדוק את העניין ולשוטט באתר של ארקדיה ובאתר הרשמי של אירבר בארקדיה היה תראד בפורום שגם אומר את זה... אז הלכתי לאתר הרשמי וראיתי בפורום שם את התראד הזה http://iriver.com/community/discussion_list.asp?pre_idx=17213&top_title=User%20Forum&list_page=1&mode=Total&strque=&field=1&p_name=&p_group= האם זה מקום אמין לפי דעתכם? לפי התראד זה אמור לצאת מחר! :) אם זה יצא אני לא אתפלא אם זה יהיה על איזה 15FPS אבל עדיין - זה סרטים!!
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול טוב וסולידי בעיקר לשמיעת מוזיקה, ופחות חשוב גם לסרטים ומשחקים. איזה מהם יתן לי את התמורה הטובה ביותר? כרגע אני מחבר לכרטיס קול מערכת 5.1 של לוגיטק Z-540, וגם את האוזניות החדשות שלי (שהן הסיבה העיקרית לשדרוג, האמת) - ה- AD700. יש כרטיס של קרייטיב בטווח מחיר הזה ששווה לשקול? זקוק לעצתכם
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שמעתי כמה אנשים שמתלוננים שהסאב של Z560 לא מספיק מורגש, לא נותן הרבה באס, לא מראיד את הרצפה וכו רציתי לדעת אם זאות היא בעיה צפסיפית של כמה אנשים או שפשוט הסאב של Z560 באמת לא כל כך מורגש?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר להפוך ת'ארד דיסק מהמחשב הישן למקליט ישירות מהטלוויזיה, הדיסק אי די איי לא סאטה והדיוידי המקליט יש עליו חיבור יו אס בי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הם מתכננים להוציא? או שזה הולך להישאר ככה?..
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מה אתם אומרים ? שווה משהו? תודה נ.ב. יש אפשרות ל IPOD SHUFFLE 512 ב-50 ש"ח יותר...
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לדעת אם אפשר לעשות איזהשהוא גישור בין הZ לLCD ולמחשב ביחד ולקבל עדיין אותו צליל? או עדיף לא להסתבך וללכת על מערכת קולנוע?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
במקום העבודה שלי הציעו 32A3500 LCD 32 של טושיבה ב3690 ש"ח + 3 שנים אחריות. השימושים 70% סרטים מהמחשב ל TV (כרטיס 1950PRO) והשאר שידורי כבלים אנלוגי. הברירה שלי או לקנות במחיר הזה או לא בכלל האם כדאי ???
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
בזמן שאני משחק משחק המחשב קופה התמונה נשארת ושומעים מהרמקולים טררררררררררררררררררר לפי משהבנתי זה בגלל התנגשות בין החומרה של הכטיס קול של ריילטק לבין המשחקים של EA האם קניית כרטיס קול תפתור את הבעיה ? אם כן אני צריך כרטיס קול 7.1 שיחובר איליו מערכת קולנועה ביתית 5.1 + אוזניות + מיקרופון חייב שכול הדברים יהיו מחוברים ופועלים בו זמנית ** ניסיתי לפרמט , להחליף מערכת הפעלה , הוספת מאווררים , החלפת מאווררים , החלפת חצי מחשב ושום דבר לא עזר לפני ... תודה .
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אוזניות כפתור. מיועדות לPSP. תודה
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
סליחה על הנושא הפיוני, אבל אני מחפש כבר זמן רב כבל AUX (אוזניות 3.5 מ"מ זכר לזכר) אשר אחד הראשים שלו לפחות יהיה ב 90 מעלות (צורת 'ר'). איפה אני יכול להשיג אחד כזה כמה שיותר איכותי (הזולים שאני מצליח להשיג הם לא 90 מעלות והם נהרסים בממוצע אחת לחודש חודשיים). תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי טלויזיה עם חיבור HDMI, ואני מעוניין לחבר לה מחשב. הבנתי שיש דרך להפוך את כניסת הHDMI לDIV. אודה לכם אם תגידו\תכתבו מאיפה ניתן להשיג את המחבר הזה(עדיך שיהייה חוט). תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך להרכיב מחשב HTPC לסלון. עכשיו, יש לי בבית מחשב "ישן" שאני רוצה להרוג לטובת המטרה. מה שאני לא יודע זה באיזה רכיבים אני יכול להשמש ובאיזה לא. קודם כל, המפרט של המחשב הישן: P4 2.4 800HT 512MB DDR400 לוח אם ATX רגיל, אודיו onboard, בלי כרטיס רשת (יש כ. רשת PCI נפרד).* HD 80GB 8MB DVD RW NEC 3520 GF 5200 כרטיס טלויזיה WinFast TV 2000 xp * לגבי הלוח, יכול להיות שאני אוכל לקחת לוח ממחשב אחר שיש עליו כ. רשת, אם זאת בעיה. אני מאמין שהמפרט הזה יכול להחזיק HTPC, אבל יש כמה בעיות ושאלות: 1. האם יש מארזי HTPC יפים לסלון (שוכבים), שאני יכול להכניס אליהם את המפרט הנ"ל? 2. וידאו: בסלון יש טלויזית פלזמה (מסך), ויש ממיר שאני מניח שצריך לעבור דרך המחשב. איך אני מחבר אותם…
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אבא שלי טס היום בערב לאמריקה,אני רוצה שהוא יביא לי את אחד הדגמים האלה. אני לא יודע עם שווה להוציא עוד קצת בשביל ה620,הם גם נראים פחות טוב. עם מישהו יכול לעזור לי מבחינת פרטים טכניים אני אשמח,נניח לרגע בצד את הכסף,איזה מהם אתם ממליצים לי? שמעתי אצל חבר את ה530 והם נהדרים,אבל אני לא חושב שמשהו יאכזב אותי יחסית למה שאני משתמש עכשיו. תודה מראש ;D
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי, אני צריך שתעזרו לי לכוון את האקולייזר בווינדוס מדיה פלייר... הינה צילום מסך של מה שיש עכשיו, אני רוצה שתגידו לי מה לעשות בידיוק כדי שיהיה יותר באס וממש טיפה יותר טריבל. מה הם אלו ששולטים על הבאס בעצם ומה הם אלו ששולטים על הטריבל. (אני יודע שהנמוכים לבאס והגבוהים לטריבל אבל יש כמה נמוכים ברמות שונות) תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כרטיס קול שאוכל לחבר אותו למערכת סטריאו דרך יציאת RCA בכרטיס המטרה בעיקר האזנה למוסיקה. עד 500 ש"ח. יש חיה כזאת? תודה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אהלן. היה לי כרטיס ישן ומעולה של סאונד בלסטר שכבר מת. מה שאהבתי בו היתה האפשרות של באס וטרבל באפשרויות "צלילים" בווינדוס. אם תוכלו להמליץ לי על אחד כזה - לא יקר. תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מחר בעזרת השם אני קונה מגבר +גיטרה הגיטרה :IBANEZ GSA-60 המגבר :Roland Cube 15 Combo [תמונה של 'לוח הבקרה'] עכשיו רציתי לחבר אליו אוזניות. ב. איזה אוזניות מומלצות יש, שאני לא יאבד מהצליל של הגיטרה? (התקציב הוא באזור ה200 אבל אם אוזניות במחיר הזה זה זבל אז אני ישיקיע יותר] אני מתלבט בין 3 אוזניות : http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=479886 http://www.ozniyot.co.il/Product.asp?ProID=76 http://www.mnd.co.il/41502/Koss_PortaPro_ מה הכי טוב מבנהים? יש אוזניות אחרות יותר טובות מהם[במחיר הזה ] בקשה דחוף! תודה
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים קטנים ואיכותיים, בעדיפות גם לעיצוב יפה, למחשב - עם עוצמה נורמלית + במחיר עד 200 ש"ח. אם אין במחיר הזה אשמח לשמוע הצעות. אופציה אחרת שחשבתי עליה הוא b music (שכמובן בטווח מחירים אחר) ורציתי לשמוע רשמים. האם שומעים טוב, איך הרמקול והאם מבחינה טכנית הוא יכול להשמיע את האודיו של המחשב ולא רק רדיו. תודה !
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מקרן Optoma HD20 (תומך ב-1080p 60Hz). מחובר למחשב שלי עם כרטיס HD4780 בכבל 15 מטר של HQ דרך יציאת DVI (בכרטיס מסך) וכניסת HDMI (במקרן). משום מה אני לא מצליח להוציא אות מהמקרן מעל 25Hz ברזולוצייה של 1080p. כבר חרשתי על כל מקור מידע אפשרי ואני לא מצליח להבין מה הבעיה. כרגע אני על 1080p 25Hz וכאשר אני מעלה את זה ל-60Hz כל המסך מתמלא צבעים ורוטט. כבר חשבתי על הכל - אולי הכבל 15 מטר ארוך מדי, אולי הכרטיס מסך לא יכול שדר 60Hz אבל שללתי כל אופציה כזו. עזרה, מישהו ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מערכת הכי כדאי לקחת משם. לפי מה שאני יודע הLG הכי נורמאלית מכל החברות רכב שהחליטו לייצר קולנוע ביתי. האם באמת המערכת של הLG הכי טובה? (מגבר משולב עם DVD 5 סטליטים וסאב)
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-