אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
צריך להתאים ל Wharfedale Diamond 8.3 תקציב מקסימום, 3,000 שקל. מתוכם, 1600 הולכים על הרמקולים ... מה תמליצו ? נ.ב. 1,600 מחיר טוב לרמקולים ?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום , קניתי מסך מחשב 22 אינץ' רחב עם HD מלא, אז החלטתי להפוך את חווית הצפייה להכי טובה שיכולה להיות. אני מתכנן לראות סרטי 1080P ואני צריך עזרה בקשר לסאונד. עכשיו יש לי 2 רמקולים פשוטים של AUDIOTEK (כן עם K) החדר שלי די קטן ואין סיכוי שאני הולך להכניס לשם רמקולים אחוריים אז מערכת 5.1 אני לא אצליח להכניס. אז חשבתי לשים 2.1. אבל האם 2.1 תשפר את חווית הסרט או שכמעט לא יהיה הבדל מ2.0? ועוד שאלה קטנה קראתי במקום שעדיף למקום את הרמקולים קצת מעל האוזניים, זה נכון? תודה.
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לצחי רום עמרי וכל החבר'ה אני באמת מקווה שהגעתי למקום הנכון... :s05: אני כולי בבלבלות והכל בגלל שאני בסה''כ רוצה לקנות נגן MP3 שיהיה איכותי, אבל גם קומפקטי (גם העובי משמעותי) ושאני לא אצטרך לצנזר שירים בגלל חוסר מקום או משהו. לא יותר מדי לבקש, מה שיוצר די הרבה אפשרויות. ואני לא ממש מבינה בזה כפי שבטח כבר שמתם לב. ??? אז אני אשמח מאוד לקבל יעוץ למרות שמחר בלילה אני כבר בדרך לניו יורק, וחשבתי לקנות שם :-\ אז מצטערת אם באתי מאוחר מדי. אבל כמו שאומרים כל טיפ יתקבל בברכה. גם אם אתם מכירים מקומות אחרים שיש השוואות וביקורת באמת מעמיקה וטובה על מכשירים זה יכול לעזור לי. תודה מראש מיכל.
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אהלן אהלן, אני מעוניין לרכוש רמקולים 2.0 לסלון בגודל של 3.8x5 בערך. הרמקולים יהיו בתקציב של עד כ 1000 שקל. העדיפות היא למגבר מובנה בתוך הרמקול משיקולי אסטתיקה. רוב השימוש הוא לשמיעת מוזיקה בחיבור למחשב וחיבור לטלויזיה. יצא לי לשמוע על סדרות ה MICROLAB אך לא יצא לי להתנסות ולשמוע אותם. מה ההמלצות?
-
- 9 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
אשמח לקבל הכוונה בנוגע לקניית מערכת מתאימה לחדר (אני רוצה לחבר אותה למחשב) גודל החדר הוא 3.2 על 3 מטר וגובה החדר הוא 2.5 מטר באיזה רמקולים כדאי להשקיע? (ריצפתיים, שולחניים, 5.1 וכו') אני לא רוצה שהרמקולים יהיו חזקים יותר מידי לחדר ושהצליל לא יהיה איכותי, כי אני לא רואה בזה טעם האם שווה להזמין מהאינטרנט, או שלהתעקש ללכת לחנות ולקנות משם? או שאפילו אפשר למצוא מוצר טוב ביד שניה ולקנות אותו במחיר נמוך יותר התקציב שלי עומד עד 1000 למקרים חריגים אבל אני אישית רוצה להשקיע כ 600 700 שקל וגם לצאת בהרגשה טובה עכשיו מצאתי 2 מודעות באתר יד 2 הראשונה: http://www.yad2.co.il/Yad2/ViewImage.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=3542380&SalesCatID=8 הבחור רוצה 450 שקל ומוכן…
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות סופסוף lcd לסלון בגודל 37 אינץ הטלויזיה תשמש בעיקר לשידורי yes רגילים (אולי בעתיד הרחוק חח hd ) ולצפייה בסרטים בדיוידי. חשבתי על שתי דגמים: סקרלט של LG http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=696768 והדגם היותר חדש של LG http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719965 לזה אני רוצה לצרף DVD רגיל רצוי עם חיבור USB קורא צרובים תמיכה בעיברית ואפשרות לעדכן אותו מהאינטרנט, עוד פלוס טוב שיכול ליהיות זה שהוא יהיה משולב עם וידיאו כי עדיין לא ניפתרתי מכל הקלטות בבית (: אבל זה לא עיניין כל כך עקרוני עם זה מכביד על התקציב או על הפרמטרים האחרים... ועוד משהו בשביל לסגור את הכל ככה יפה שיתלווה לטלויזה זה סט רמקולים שיעשה אפקט של מיני קולנוע בסלון (…
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
סוף סוף אחרי משהו כמו 7 שנים ה-JBL CREATURE 2 שלי נשרף והגיע זמן להתחדש בציוד חדש ! אז ככה סאונד ממש ממש חשוב לי , מוזיקה היא חלק גדול מהחיים שלי והתחלתי בזמן האחרון להתעסק באופן חובבני ביצירת מוזיקה במחשב , גם סרטים ומשחקים אבל מוזיקה זה העיקר , אני לא מבין גדול בכל מה שקשור לציוד אז פה אני אצטרך את עזרתכם . איזה רמקולים הכי טובים לפעולות שציינתי ? 2.1 ? 5.1 ? או בכלל מוניטורים ? ואיזה כרטיס קול הכי כדאי ? יש לי REALTEK HD ONBOARD , אני ארגיש בהבדל עם כרטיס אחר ? התקציב שלי הוא 1600 ש"ח גם לכרטיס קול וגם לרמקולים , מקווה שנצליח לבנות משהו טוב !! תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש טלויזית LCD / פלסמה. גודל 42" + הבנתי שבמידה ורוב הצפיות הן תוכן לא HD, אז יש נטיה למסך פלסמה. מדוע? אם רואים HD האיכות לא טובה? הבנתי שאחד החסרונות הגדולים של מסך פלסמה הוא השתקפות של אור. מה רמת ההשתקפות ביחס לטלויזיות קופסא ישנות ועד עד כמה זה עלול להפריע לצפיה? החדר שבו תהיה הטלויזיה הוא חדר מואר בעקרון, אך אין חלון מול הטלויזיה. כביכול התקציב עמד על 5000 ש"ח, אבל לאחר שראיתי מחירים של מסכי פלסמה חשבתי אולי יהיה עדיף, ואפשר להשיג גם 50" באיזור ה 3000 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי הרבה זמן וסבלנות, סוף סוף קניתי את המערכת הראשונה שלי. מכיוון שאת המעט כסף שיש לי אני רוצה להשקיע בקומפקט דיסק, אין לי כסף לקניית סטנדים טובים. אבא שלי נגר, וחשבתי שאולי סטנדים מעץ בוק יהוו תחליף טוב. קודם כל, אני רוצה לדעת אם סטנדים מעץ בוק באמת יכולים להיות אפקטיביים? במקרה וכן, באיזה צורה כדי לבנות את הסטנדים? חשבתי על עמוד מלבני, לפי מידות הרמקול, שיעמוד על ארבעה רגליות מתכת בצורת כונוס (אני בטוח שאתם מכירים את הרגליים, משתמשים בהם בכל סטנד איכותי). עכשיו, נשאר לי רק להשיג את הרגליות האלה. יש למישהו מושג איפה אני יכול לקנות רגליות כאלה חדשות? תמונה להמחשה: http://imageshack.us/photo/my-images/850/standspike400.jpg/ תודה רבה לכולם!
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות בחודשיים הקרובים רמקולים 4.1-5.1 של חברה טובה ושאני אהיה מרוצה מהם התקציב שלי הוא 1500 ש"ח ואני מחפש משהו בסביבות ה-60W-120W RMS עכשיו לא חובה הרמקולים הכי משובחים והנה גם כמה דגמים שמצאתי בהם עיניין ואשמח לקבל את הדעה שלכם עליהם, כמו כן תביאו לי גם המלצות אולי אני אתרשם מהם יותר! בכל מקרה מחר או מחרתיים אני נוסע "לדגום" את רמקולים אז ככל שתגיבו יותר מהר יעזור לי יותר Altec Lansing ATP5 (4.1) - 1250-1350 NIS http://www.plonter.co.il/webcatalog/computerstore/ordernow.tmpl?item=ATP5 VIDEOLOGIC VL-60537-ZXR-500 (5.1) - 900-950 NIS http://www.pure-digital.com/Products/Product.asp?Product=VL-60537&PageType=Features Genius SW-5136-1199GAR (5.1) - 850-950 N…
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני לא אודיופיל וממש מקווה לא להיות..אבל כן חשובה לי איכות.. אני מחפש משהו שיוכל לדחוף טיפה יותר את האוזניות שלי קדימה + קבלת איכות גבוהה יותר לSOLO6 (לא להישען על הלוח) מישהו מכם מכיר את הכרטיס הזה? http://ksp.co.il/?store=shipment&enter_zap=1&uin=18129&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap מה שלא הצלחתי להבין זה כמות ההספק של המגבר לטובת האוזניות.. בעבר הייתי מחבר את האוזניות לרסיבר של ימאהה והיה לי באס נורא עשיר,כרגע הם מחוברות ל microlab fc530 ואני מבואס גם מהרמקולים וגם מהאוזניות. לכן אני מתכוון עכשיו לקנות את ה solo6 וכרטיס טוב שייתן לי מענה לשניהם. האם יש לכם רעיונות יותר טובים?...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני עומד להחליף את המחשב אצל אמא שלי, והוא מתפקד בנוסף בתור htpc (סוג של). כרגע הטלוויזיה נמצאת פיזית על השולחן של המחשב ולכן מחוברת בhdmi. אנחנו מתכננים להחליף את המחשב שנהיה כבר ישן ואיטי, ובאותה הזמדנות לשים את הטלוויזיה במקום נורמלי. הדרישה היא מבחינת טלוויזיה- צפייה בנטפליקס, יוטיוב בגרסת האתר (ולא דרך אפליקציות כמו שיש בטלוויזיה חכמה), ובחשיבות יותר נמוכה שיהיה אפשר להציג את המסך בעצם על הטלוויזיה- נגיד אם רוצים לעשות מצגת תמונות או וידאו מאוחסן על המחשב. בנתיים כמובן החיבור בכבל ענה על כל אלה, הבעיה היא המרחק. ניסינו את ה chrome cast אבל הוא ממש מעצבן, לא תמיד עובד כמו שצריך ומחייב התעסקות בטלפון- לא עזר. אז מה אפשר לע…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות זוג רמקולים רצפתיים בתקציב של עד 1000 שקל שיספקו את העבודה למרות המחיר הזול יחסית שימוש בעיקר למוזיקה וסרטים. *חשוב שיהיה כולל בהם סאב.. אני רוצה פשוט לחבר את שניהם לרסיבר וזהו. הרסיבר שלי JVC מדגם RX-5042 שניתן לחבר לו 5 רמקולים וסאב . אני לא מבין ברמקולים ובאיכות אבל אני יודע שבמחיר כזה קשה למצוא משהו טוב. למרות זאת אני מעוניין לקנות משהו הכי טוב שאפשר במחיר זה. אמשח לקבל עצות וטיפים לקנייה . תודה ! שמעתי על רמקולים טובים מסוג Morel MLP-501 מישהו מכיר? ואיפה אפשר לקנות אותם וגם על הסוג הזה : Pure Acoustics דגם:650F - BLACK *דרך אגב אני מחפש רמקולים גבוהים כאלה עד גובה של מטר ורוחב עד 25 סמ
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
תקשיבו כרגע יש לי מערכת קולנוע ביתית שמחוברת למחשב שקניתי לפני חצי שנה בערך ואני לא מרוצה ממנה.. היא מעולה ואיכותית וגם עוצמתית לא רע בכלל אבל היא מתאימה בעיקר לסרטים.. והשימושים שאני צריך זה נטו 100% מוסיקה .. אני מחפש מערכת עוצמתית,לא משנה לי עם זה יהיה 5.1 או 2.1 כי מי שבאמת מבין יודע ש5.1 זה באמת בעיקר לסרטים ומשחקים ו2.1 זה למוסיקה אבל יש מערכות קולנוע שקונים סט 5.1 בנפרד ורסיבר בנפרד ואז הם מעולות למוסיקה.. אז לא כלכך חשוב לי יש לי מקום ל5.1 וכרגע יש לי גם 5.1 יש לי את המערכת הזאת : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=795447 אז אין לי בעיה של 5.1 .. גם יש לי סידור יפה בחדר. אני מחפש מערכת שיהיה לה סאב וופר עוצמתי שיהיה גם לפחות בגודל של 10 אינטש ומע…
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
לחדר מרחק צפייה: 2~ מטר מטרה: SD וHD, הכי חשוב שיראו משחקי ספורט הכי טוב. אני חושב שמספיק 32" לסלון מרחק צפיה: 3.5~ מטר מטרה: HD בעיקר (ממיר HD, סרטי HD מהמחשב ואולי Blue-ray בעתיד וXBOX) אבל גם שיהיה איכות מספקת בSD ושתמונת 4:3 תיראה נורמלית. לפחות 46" הכי חשוב איכות התמונה והביצועים. אין צורך בתלת מימד, אלא אם כן אין ברירה (אין דגם זהה ללא תלת מימד) תקציב: 15,000 לשתי הטלויזיות. בינתיים, הגעתי לדגמים הבאים: SHARP LC46LE810 PHILIPS 46PFL8605 SAMSUNG UA46C6900 LG 47LH90 TOSHIBA 46SV685 עכשיו, בגלל שאין לי מושג איזו טלויזיה לקנות לחדר שינה, אז יכול להיות שיהיה תקציב גבוה יותר לטלויזיה לסלון.
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני חייב לדעת איפה הכי כדאי לי לתלות את ה-2 רמקולים של המערכת... אני רוצה פשוט שישמעו כמה שיותר טוב ב"כל החדר". כרגע יותר חשוב לשמוע טוב שאני במחשב. אבל אולי בעתיד גם שאני רואה טלויזיה. תודה על העזרה זה דחוף!!! נ.ב ברור שאפשר לתלות מעל המיטה או המחשב או השולחן שעליו יש את בסיס הסטריאו. וגם הזרועות מסתובבות כמובן. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מעוניין בייעוץ לפני קניית טלויזיה חכמה 65-70 אינץ' QLED או אחר בסביבות 5000-5500 ש"ח .אשמח לדעת מה לבדוק מבחינת מערכת הפעלה איכות תמונה ושתהיה ללא המסגרת כמו הדגמים שיצאו לסמסונג אשמח לדעת לגבי דגם מומלץ מבחינת כול המרכיבים האיכותים ביותר למחיר זה. אשמח לדגמים מחברת סמסונג LG אבל לא חובה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני הולכת לקנות מקרופון ואוזניות להקלטה..רק לפניכן הייתי מעוניינת להתייעץ אתכם מה אתם ממליצים לי? -האם אתם מכירים תוכנה זולה וקלה להפעלה במחשב בשביל הקלטות באיכות טובה? -האם אתם יכולים להמליץ לי על מקרופונים/אוזניות? תודה לכל העונה =]
-
- 10 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אז אחרי כמה התלבטויות... של ללכת על כרטיס קול או הארד דיסק... החלטתי להשקיע קצת מהכסף של היומולדת [26.2=] בכרטיס קול... משהו בסביבות ה500 שקל..... חשבתי על Creative X-Fi Xtreme Gamer וראיתי גם את Creative Audigy2 ZS Notebook לא הבנתי ממש מה הקטע עם המחברת.... בעיקר משמש למוזיקה וסרטים... מידי פעם משחקים.... למישהו יש המלצות כלשהן? מומלץ מאייבורי או KSP..... ואם אין אז אופציה אחרונה מבאג.. שממשש עדיף שלא.... תודה מראש =] עריכה: שכחתי להגיד.... המערכת שיש לי במחשב זה ALTEC LANSING MX 5021 =]
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם, חייב להגיד שכיף לחזור לפורום אחרי הרבה זמן שלא הייתי בו... (פזמניק שכמוני) פעם הייתי ממליץ אמנם במפרטים אבל לא משנה- עכשיו אני צריך את עזרכתם... אז ככה אני מעוניין לקנות טלווזית LCD לחדר בטווח גדלים בין 32-40 אינץ', לא ממש משנה לי שתהיה לפחות FULL HD עם אופציה לLED. התקציב : עד 3000 (מה לעשות עדיין חייל) בין השורות - עוד 10 ימים אני טס לחו"ל, האם כדאי לקנות מהDUTY FREE ? אשמח לעזרה, אביאל.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש רמקול נייד וקומפקטי שישמש לניגון בחלל סגור בגודל קטן-בינוני- משרד\חדר. מבחינת התקציב זה באיזור ה-100 ש"ח , מקווה שניתן למצוא משהו שינגן מוזיקה בצורה טובה כמה שניתן. תודה רבה לעוזרים ויום נעים.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הוא עולה 570 ש"ח מה האופציות שלו? הוא איכותי? בכמה ערוצים הוא או איך שוראים לזה כי אני לא מבין ואני צריך כרטיס .
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן קניתי כרגע כבל שמתחבר ליציאת ה-3.5 מ"מ של המחשב על מנת לחבר אותו למערכת סטריאו בחיבור RCA. הכבל נראה ככה בערך: במחשב שלי אני משתמש בכרטיס קול המובנה והפשוט של הלוח. ישנו איזשהו סיכון בחיבור כזה? פעם שמעתי שהכרטיס קול נשרף למשהו , זה יכול להיות? או שזה בסדר לחבר ככה ישירות?
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
בדקתי כמה חנויות בארה"ב והרבה הפסיקו למכור אותו
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
כנסו: http://dapreview.net/comment.php?comment.news.1954 יכול להיות שייצא u10 8 ג'יגה וואו עד שיצא ייקח זצן ועד שיגיע לארץ עוד יותר זמן :'(
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-