עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by achiya1,

צהריים טובים. השבוע צרבתי סרט על דיסק והוא יצא צרוב טוב הקפדתי על צריבה במהירות איטית ,אבל לסרט לא צורף האודיו. וקרה לי גם שנתקע סרט אחר שצרבתי אחרי כמה דקות.. במה הבעיה כנראה? דיסקים דפוקים? או שהצורב עשה את שלו? אולי בהגדרות צריבה הייתי צריך לבחור משהו אחר ? תודה על כל תגובה מראש המשך יום טוב

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  2. מחפש אוזניות עמידות - קנייה ב EBAY - תוך אוזני אוזניות שאפשר למשוך אותם ולא יהרסו כל כך מהר כמו לריצה שיקנו לתוך האוזן ישירות לפלאפון עם מיק

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  3. Started by slrr,

לשמוע מההתקן הדיגיטלי+אנלוגי? איך עושים את זה? אם בכלל.. לוח אם asus p5q pro turbo

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  4. אני צריך רמקולים למחשב...אני מעדיף 5.1 אממ...חשבתי על משהו לא רציני, ה X-530 של לוגיטק. כי אני צריך במחיר הזה...לא יותר יקר. יש רמקולים ברמה טובה יותר במחיר הזה? ואני לא מתפשר על 2.1 אני פשוט חייב 5.1 בכ"מ, אם אתם מביאים משהו יותר טוב, אז תגידו לי בבקשה למה הוא טוב יותר. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  5. שלום, כיום יש לי אוזניות גדולות וזולות של smartcom שמרגישות מצויין על הראש אבל אחרי חצי שעה אני מבין עד כמה הן לוחצות לי על האוזניים ועל הראש, פשוט בלתי-נסבלות. האיכות שמע לא קריטית - למוזיקה אני משתמש בנגן נפרד ואוזניות in-ear מצוינות של creative, כך שהדרישה היא אוזניות טובות (במסגרת התקציב), סגורות בעיקר למשחקי מחשב. אם אפשר שיהיו סראונד בכלל נהדר. לא מעניין אותי באסים, הפרדת צלילים וכו' כי בסה"כ אני יהיה בלהט המשחק. כן חשוב לי לשמוע מאין האויבים מגיעים במשחקי FPS. תודה!

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  6. Started by nazgull,

שלום אנשים, כמו שהכותרת אומרת, אני רוצה לחבר את הcreative 2.1 לטלויזיה או ליאס...לא מצליח לחבר אותה באופן רגיל..והידע שלי באודיו הוא די מינימלי... יש ברשותי כבל של אדום לבן וחיבור מרכזי האדום ולבן ובצד השני חיבור אחד. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  7. Started by blabla2002,

זה הh10 רק ללא רדיו במחיר יותר זול, יש גם 6go שזה 6 גיגה המחיר יהיה 229 במוקם 249 יורו (נראה לי)

• 12 תגובות
    • 845 צפיות
  8. Started by Marik.Sh,

אני רוצה לקנות רמקולים למחשב שלי שיהיו 5.1 עם עוצמה ואיכות מחפש משו בסגנון של הLogitech X-530 השכוחים חחח אין תקציב מוגדר כרגע...

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  9. Started by amit_p,

מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הנגן, יתרונות וחסרונות, בעיקר מול האייפוד!

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  10. Started by abnatan,

ברשותי סט של חברת Tannoy: רצפתיים מדגם Mercury MX3 סנטר Mercury MXC אחוריים Mercury MX2 מדובר בסט יד שנייה שנרכש בסוף 2008. לאחרונה גיליתי שבאחד הרצפתיים הפסיק לעבוד הטוויטר והסאונד שלו הפך עמום. מה כדאי לעשות במצב כזה? האם יש לדגם זה חלפים בארץ? מהי העלות המשוערת של תיקון? ואולי בכלל שווה לקנות כבר זוג רצפתיים אחרים מיד שנייה ? אשמח לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  11. אהלן אנחנו רוצים לקנות טלויזיה לסלון, שתהיה LCD או פלזמה (אני לא מתמצא בהבדלים, אתם מוזמנים להאיר אם עיניי), עד 15,000 שקל (למרות שאם יש משהו איכותי בפחות אז למה לא), באיזור ה 40 אינץ' ומעלה. תודה

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  12. Started by 996,

אם אני מוריד סרטים שהם בעלי איכות צליל של ac3 ,כלומר לסרט יש יותר משני ערוצי שמיעה. האם כרטיס קול בעל יציאה וכניסה אופטית יספק אות למגבר חיצוני שהסרט ישמע באיכות של ac3,כמו שרואים סרט בdvd עם סאונד של ac3 כוונתי היא לא לחבר לכרטיס סט של רמקולים אלא לחבר את הכרטיס למגבר חיצוני. צירפתי קובץ שמדגים את איכות הסאונד של הסרט תודה.

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  13. אז הגיע הזמן לשדרג לאוזניים מערכת סאונד חדשה. בתור התחלה אני חייב לציין שאני לא ממש מבין בתחום הזה. אז מה טוב ? מה רע ? מה משתלם ? האם כדאי ללכת על סט למחשב או אולי כבר להוסיף ולקנות מערכת יותר רצינית עם רמקולים שווים ? מטרות : משחקים, טלוויזיה, סרטים, ומוזיקה. חדר: קטן אבל יכול להשתנות בשנה הקרובה לבינוני פלוס. רעיונות :, המלצות , נימוקים , וחילוקי דעות יתקבלו בברכה ;D תודה מראש לכל המגיבים

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  14. Started by Moo^Moo,

**כשקיבלתי את המערכת מארה"ב הכל עבד תקין וסבבה למשך כמה חודשים** **CREATIVE INSPITE 6.1 6600** **מחוברת לAUDIGY 2 PLATENIUM** לפני כחודש ככה התחילה בעיה מעצנת, יותר מעצבנת מסידרה הנדסית(יא' יבינו): אני שולט על ווליום הרמקולים דרך גלגלת שמחוברת בכבל לסאב וופר/מגבר. עכשיו בוא ניקח דוגמא ואני שומע שיר, פתאום הווליום נחלש לבד, לא נוגע, עד שכמעט לא שומעים אותו ואחרי איזה 30 שניות הוא מגביר את עצמו אוטומתית. במידה ואני רוצה להמשיך לשמוע את השיר, אני מגביר (בגלגת) בזמן שהוא מחליש אוטומתית, ואני מגביר, הוא נחלש, אני שוב מגביר והוא שוב נחלש, עד שאני עוד פעם מגביר והמערכת במקום להחליש את עצמה נפתחת בפול-וויליום וגורמת לציצולים באוזניים. למישהו יש איזשהו מושג קלוש מה יכולה להיות ה…

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  15. Started by x-boy_24,

שלום .התחלתי לעבוד לעבוד וקניתי לי את הרמקולים של לוגיטק x-540 . ויש לי כרטיס קול מובנה של השלוש חורים של אוזניות,מיקרופון,ורמקולים. וברמקולים צריך לחבר 3 חוטים ירוק צהוב ושחור למחשב אז חיברתי רק את הירוק אז אני רוצה לקנות כרטיס קול 5.1 עד 400 שקל בחנות K.S.P בלבד .ויש לי שאלה אם אני יקנה אז אני ירגיש שיפור באיכות?

• 12 תגובות
    • 845 צפיות
  16. Started by lover323,

קראתי כמה ביקורות על ATP5 ועל פי הביקורות המערכת בכלל לא משהו במוזיקה כי הסאב שלה בעיתי מבחינת באסים (מוציא יותר מידי באס ואין עלו שליטה) ובכלל כתוב שזאות היא מערכת שנועדה למשחקים מה אתם חושבים?

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  17. Started by amir.o,

כמו הכותרת,האם שווה להתקרב אליהם ? או שעדיף (Inspire 4.1 4400) ? ההתלבטות היא בין שתי המערכות האלה...

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  18. כמו בכותרת, אני מחפש נגן שיתמוך לי בפורמט Evo, מיספר סרטים אינם עובדים לי מקורם הוא חלקם Blu-Ray וחלקם Hd-Dvd ניסתי את כול הנגנים האלה. Wmp Vlc Zoom Player Mpc PowerDvd RealPlayer כול אלה לא עבדו. תודה מראש לעוזרים!!

19. Started by פרידה,

שלום יש לי זוג רמקולים של Mission שנקנו לפני 9 שנים והיו בשימוש רק שנה ומאז הם נחים בהתחשב בזמן שעבר, בבלאי ובעובדה שלא מוכרים כאלה חדשים יותר, כמה כדאי והגיוני לבקש עבורם? הפרטים: Mission m51 25-100w 58Hz-20kHz 87dB 315x205x340mm 8.4 kg תודה!

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  20. Started by shaithebest,

שבת שלום לכולם ברשותי מסך LCD LG 37 1:100000 FULL HD 2 MS מסדרת הסקרלט שהוא כרגע בסטטוס בתול אני מחפש הגדרות מדוייקות כדי לקבל מקסימום איכות תמונה מירבית בקריטריונים הבאים(מדובר בהגדרות במסך עצמו ולא בחיבור מהמחשב זתומרת נצא מנקודת הנחה שאין מחשב מחובר אלא רק ממיר של הוט עם כבל HDMI): חיסכון באנרגיה מצב תמונה backlight ניגודיות בהירות חדות צבע גוונים על איזה רמה מדוייקת צריך להגדיר כל אחד מהדברים? אחכ אני אשאל על בקרה מתקדמת תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  21. Started by asdasdasd,

רציתי לדעת אם יש טעם להשקיע ברסיבר שיש לי כיום (יישן) RX-845 מהבחינה של לקנות לו רמקולים איכותיים . כרגע מחובר לו רמקולים של מערכת AIWA והכל מחובר למחשב. מישהו שמע על הרסיבר הזה ? האם הוא טוב בייחס לגיל שלו ? או האם כדאי להחליפו כבר ?

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  22. Started by galr52,

שלום, אני מעוניין לרכוש טלויזית LCD 32 חדשה אשר תחובר לPS3 (בחיבור HDMI כמובן) עכשיו לפני שאני מתחיל לחפש חשוב לי לדעת מה ההבדלים בין הטלויזיות השונות כי לפי מה שאני רואה הכי זול עולה 1130 ומשם זה רק עולה אשמח אם תעזרו לי כמו כן אשמח אם תתנו לי טלויזיה טובה במחיר זול ומשתלם, בברכה, גל

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  23. Started by rotman,

שלום לכולם , אני רוצה סט אוזניות on ear ביתי כזה רק בשביל לשמוע לפעמים סאונד בחדר עם אוזניות. ביום יום אני משתמש בסט אוזניות in ear מאד איכותי וטוב ככה שאני לא רוצה להשקיע עכשיו בעוד אוזניות יקרות. לאור המחירים באמזון אני מתלבט בין Sennheiser HD 202 II לבין Sennheiser HD201 מביקורות שקראתי הדעות ממש חצויות לכן רציתי עוד חוות דעת של מומחים... אגב , אם יש סט אחר בטווח המחירים של עד 25$ (באמזון) שמומלץ יותר אז אשמח לשמוע... תודה רבה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  24. שלום, אני רוצה לקנות אוזניות, למחשב נייד, בתקציב המוגבל שציינתי, עם חריגות קטנות במידת הצורך. אני אפילו לא יודע אם מקובל להשתמש באוזניות שנכנסות לתוך האוזן עבור נייד או לא. על מה אתם ממליצים? תודה :]

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  25. אני רוצה לקנות את הממיר הזה להמרת סרטי וידאו אנלוגים האם למישהו יש ניסיון עם הכרטיס הזה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.