אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
המלצה לרסיבר (מגבר?) + רמקולים עד 2000 ש"ח שיתנו תמורה טובה לכסף בשביל לראות סרטים בטלוויזיה דרך המחשב. כרטיס קול 5.1 סטנדרטי
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
נדלקתי על ה-ipod mini אבל החסרון העיקרי מבחינתי שאין לו רדיו מובנה. ראיתי שיש ל-ipod הרבה מוצרים נילווים (ואפילו משדרי FM) אך לא מצאתי רדיו מישהו מכיר תוספת רדיו (בפרט שניתן להשיג בארץ..)
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני כבר משתגע.. כבר שעה אני מנסה לשים את הנילון הזה שבא עם הנגן על המסך.. אבל כל הזמן תמיד יהיו 2-3 בועות שיהרסו הכל!!! בההההההההה.. איך שמים את זה?!?!?? יש אפשרות אחרת? מלבד כיסוי לכל הנגן.. רק מגן למסך (יש לי כבר נרתיק)
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת של MICROLAB F530U זאת מערכת 2.1. עכשיו הכבל שמגיע כול לווין הוא כבל של בערך מטר. עכשיו הייתי צריך להאריך אותו כי אני תליתי אותם על הקיר בחדר. אז קניתי כבל 2RCA(רק לשמע) הבעיה שלי שיש לי ניחות ממש גבוהה על הקו. השאלה שלי חוץ מלקנות כבל חדש איכותי יותר ולפרק את כול העבודה שעשיתי בחדר יש אפשרות להגביר את האות שמגיע מהלווינים? קיים מגבר במחיר נורמלי? אני ישמח לעזרה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום D: אנחנו מעוניינים לקנות טלוויזית LCD או פלסמה (לפי המלצתכם).. הגודל הוא או 32" או 37", לא סגורים על זה עדיין. השימושים הם -כרגע- לשידורי הטלוויזיה בארץ ואני מקווה שאני אשיג HTPC או משהו שאפשר יהיה לראות בו HD. באמת שאין לי מושג לגבי התקציב... כמה דבר כזה צריך לעלות? מה ההבדלים? תודה.
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אהלן בגדול אני חובב איכות מוזיקה, משתמש ברמקולים מתקדמים מאד של לוג'יטק ומאזין בעיקר בפורמט Falc . לא מזמן רכשתי אוזניות *נחמדות* מבית פיליפס (הם עלו לי כ- 200 ש"ח), אני לא מרוצה מהם במיוחד ומעוניין לרכוש אוזניות חדשות בסכום של עד 400 ש"ח עם חריגה של 50 ש"ח. עם האוזניות העביר נסיעות ארוכות למדי - נוסע די הרבה; חשוב לי שהן יהיו מועצבות יפה (עדיפות לצבע שחור), גדולות מה שנקרא (לא הקטנות של האייפוד) ואממ שהבאס ישמע נקי כמו גם איכות הצלילים. אשמח לייעוץ, המליצו לי על הדגם הנ"ל AKG K518, מה אתם חושבים? בן-
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
שלום... במשך ה3 שנים בערך הוצאתי אולי 200 שקל על חרא...(אוזניות 20 - 30 שקל) סתם כזה למחשב לא היה צורך למשהו רציני בקיצור היום קניתי 2 אוזניות אני אחד וחבר אחד מה אתם אומרים על הדגם הזה...? מכירים אותו....? Sony MDR-180 במחיר של 149 שקל שווה לקנות?... אני רוצה לדעת אם זה כדאי להוציא 150 שקל על הדגם הזה... תודה SixKiller...Chicco
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום, האם אפשר, בשיר, להפריד בין שירת הזמר לצליל הרקע: הליווי ? אם כן, כיצד ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה מהלינק שנמצא במדריך הזה - http://hiphopiscoolagain.com/secure-cd-ripping-with-exact-audio-copy/ ועשיתי שלב שלב כמו שכתוב. בתחילת המדריך רשום שאני צריך ASPI, אבל לא הצלחתי להתקין את זה כנראה בגלל שאני משתמש בWindows 7. רציתי לדעת מהי ההשפעה על ההעתקה, במקרה שיש בכלל, אם אין לי ASPI מותקן. יכול להיות שזה בכלל בא עם WIndows 7? בכל מקרה, סיימתי לעשות את מה שרשום במדריך וצרבתי דיסק למחשב. קיבלתי את כל השירים בקבצים בפורמט wav באיכות של 16/44.1 והם כולם עובדים, זה אומר שהצריבה מוצלחת והצלחתי לצרוב דיסק לקבצים באיכות גבוהה? עוד כמה שאלות קטנות: 1. הגרסא שהורדתי מהמדריך היא די ישנה, זה משפיע על ההעתקה או שזה לא משנה? 2. למה בכלל צריך לשנות את כל ההגדרות האלה, מה …
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי, נמצא בארה"ב עוד שבועיים ובמקום לקנות בארץ את Morel MT2 שהם 5 רמקולים קטנים שיחוברו למגבר Denon 1912 חושב לקנות שם רמקולים משודרגים יותר רק דבר נוסף חשוב... שיהיו בצבע לבן! את הסאב בגלל גודלו ומשקלו אקנה בארץ, כנראה שהוא יהיה PSW10 של Morel אשמח להמלצה או כל טיפ בנושא תודה!
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שמעו בעיקרון החלטתי לקנות נגן MP3 ולבדוק אפשרויות של גיטרה עכשיו אבא שלי הגיע לפה מחו"ל ואומר שאי אפשר את שניהם (שהיה לי ברור) אז אמרתי נקנה MP3 ונבדוק אפשרויות של גיטרה... עכשיו אבא שלי שואל אם זה באמת הכרחתי הMP3 הזה כי זה 1800 שקל... (בבאג) עכשיו נתנו לי כמה דגמים בפורומים שונים שאני יכול לבדוק אבל יש מצב שאני גם אמצע יד שניה או משהו פגום קצת בזול (גיטרה) עכשיו חשבתי על מה שאבא שלי אמר לי.....אני לא יודע דרך אגב יש לי cort g200 חדשה לגמרי אפשר להגיד (6-7 חודשים) במצב טוב, למרות שהייתה לה תקלה או שתיים אבל נראה כאילו היא בסדר עכשיו (מישהו מהבית ספר שיודע קצת סידר לי! לא איש מקצוע!) קיצר אני עכשיו שוב מתלבט.....לא יודע מה כדאי נגן אני יודע דגם ספציפי אם זה עוזר (x5L של …
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום יש לי טלויזיה LCD של LG בגודל של 37" והיא ממש חמה היא פולטת חום גם מאחורה וגם ממש מהמסך עצמו (מקדימה) זה בסדר? כאילו ככה זה תמיד? זה טבעי למסכים כאלו? תודה
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש טעם להשקיע ברסיבר שיש לי כיום (יישן) RX-845 מהבחינה של לקנות לו רמקולים איכותיים . כרגע מחובר לו רמקולים של מערכת AIWA והכל מחובר למחשב. מישהו שמע על הרסיבר הזה ? האם הוא טוב בייחס לגיל שלו ? או האם כדאי להחליפו כבר ?
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
תקציב עד 1000 ש"ח אפשר להביא אוזניות גם בפחות! לא חובה לנצל את כל התקציב... מה השימושים שלי: מוזיקה 70 % סרטים 20% משחקים 10% כרטיס הקול שיש ברשותי: יש לי כרטיס קול חיצוני של steel series 7.1 בקשות מיוחדות: שלאוזניות יהיו באסים מטורפים, עוצמה מטורפת אטימות מוחלטת שאני ישמע באופן מושלם שיר.. הערות: יש לי היום את siberia v2 של steel series אני לא מחפש אוזניות ברמה הזאת (כן אני יודע שאלה אוזניות מצוינות ברמה גבוהה) אני רוצה כמה דרגות מעל if u know what i mean תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
הסנהייזר CX 281 שלי בדרך לשווק חיים (צריך לשחק עם המגעים של אוזניה ימין בשביל שהסאונד לא יתחרבש) ואני מחפש אוזניות חדשות שיתנו סאונד לא פחות/יותר איכותי. חשוב שיהיו גם עמידות, כי אני אונס אותן (חייל). תודה.
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות כלשהי שמוכרת את הדגם הרגיל ולא את הגרסה היקרה (D2X)?
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לערוך סרט ביתי. אין לי כניסת FIREWIRE במחשב, אז אני לא יכול לחבר את המצלמה ישירות (מצלמת MINI-DV), לכן העברתי את הוידאו ל-DVD מקליט, שהופך את זה לדיסק בפורמט של קבצי VOB. לאיזה פורמט כדאי להמיר את זה לצורך עריכה ב-WINDOWS MOVIE MAKER בלי לאבד איכות? ועם איזה תוכנה (יש לי SUPER מותקן על המחשב, זה טוב?) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
חשוב שה DVD יקרא את רוב סוגי הפורמטים וכמובן כתוביות בעברית שלא יהיה הפוך וישמור על סימני הפיסוק. אין לי בעיה שה DVD לא יקרא כתוביות בשפה אחרת או יציג כתוביות בשפה אחרת הפוכות. בהצלחה חשבתי על ה DVD הזה : Fujicom CDP001 אבל הבנתי שהוא בעייתי. אשמח לשמוע על ההמלצות שלכם. תודה
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
מצטער על כותרת לא כ"כ ברורה פשוט קצת קשה לי להסביר בשורה אחת יש לי אוזניות samsung HM3500 בלוטות' יש להן כפתור הדלקה ווליום וכפתור ראשי שאמור לקבל ולנתק שיחות כרגע אין לי BT בפלאפון ואני משתמש באוזניות עם המחשב מבדיקה קטנה עולה שאם אני מקבל שיחה קולית בג'ימייל אני לא יכול לענות עם הכפתור זה ניתן לשינוי/קינפוג וכו'? יש איזה דריבר שמגיע עם אוזניות BT שנותן לשחק עם ההגדות? (אני לא קיבלתי שום דבר) תודה, אריה
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין לרכוש מקרן קדמי, הרכישה תתבצע פיזית בארה"ב ותועבר לישראל. המקרן יהיה לשימוש ביתי, לא במקום מסך טלויזיה, אלא בנוסף, כאשר השימוש יהיה סטנדרטי חוויתי עם משפחה/חברים לצפייה בסרטים. אינני יודע לומר באיזה גודל תמונה נרצה לצפות וגם לא מאיזה מרחק צפייה, אני יודע שאלו פרמטרים חשובים, אבל לא אדע אותם טרם הרכישה. אני כן יודע שיהיה בבית מסך טלויזיה של "60, אז אני מניח שלצורך החוויה מדובר ב "100-180". המקרן לא צריך להיות נייד אלא יותקן/יוצב במקום ספציפי כדרך קבע. 1. אשמח לדעת לאילו פרמטרים חשובים יש לשים לב בבחירת המקרן, כגון: רזולוציה - 1080p או שהסטנדרט (במחיר סביר) הוא לפחות 4k? זום באיזה יחס? עוצמת רעש באיזה גובה?…
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי 4 רמקולים של AIWA , הגדולים האלה הנה תמונה בקיצור יש לי כאלה 4 ואני רוצה לחבר אותם עם רסיבר למחשב , לחבר כבל מהרסיבר למחשס ואתה 4 הרמקולים שיש להם חיבור כזה של שתי חוטים שנכנס לרסיבר עם קליפסים קיצור אתם יודעים. תביאו לי איזה המלצה לרסיבר טוב שיהיה עם שלט. תודהה[br]פורסם בתאריך: 17.01.2009 בשעה 21:18:56 עוד משהוו שרציתיאני יחבר את הרסיבר עם כבל AUX בצד אחד שלו שתי יציאות אדום ולבן ובצד שני יציאה כמו של אוזניות ירוקה כזאת , ואני רוצה גם להעביר עוד כבל מהרסיבר לממיר של YES שגם בצד אחד יש לו שתי יציאות אדום לבן ואותו דבר צד שניי תודה
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
-
נכתב בשעתו בהרבה מקומות שיש בעייה לעבוד בנתונים הנ"ל עם כרטיסי טלוויזיה מסויימים.(למשל pvr-150). רכשתי כרטיס haouppaouge hvr-1700, נאמר לי שיתכן בכרטיס הזה פתרו את הנושא, אבל אני לא בטוח. אני צריך להחליט בדחיפות איזו מערכת וינ. 7 להתקין, 64 או 32. מישהו יכול לעזור בזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
מחפש אוזניות גיימינג עד 600 ש"ח שיהיו 7.1 , Over Ear , עם מיקרופון ורצוי אלחוטיות הנה שני האופציות שאני מתלבט בניהן: 1. Corsair Vengeance 2100 Wireless http://www.amazon.com/dp/B00EXPNFUA/ref=cm_sw_su_dp 2. Asus Vulcan Pro http://www.amazon.com/Vulcan-Gaming-Headset-Discontinued-Manufacturer/dp/B00AYA31QG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1421746350&sr=8-1&keywords=Asus+Vulcan+Pro אני צריך אוזניות גיימינג למשחקים כמו COD ו-CSGO וכל שאר המשחקים שדורשים סאונד טוב אם יש לכם הצעה משלכם תגידו אני לוקח בחשבון הכל תודה
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום, יש לי מדיה פלייר גרסה 10 שיוצרת דיליי ממש גדול בין הקול לתמונה (זה מתחיל מסונכרן, אבל אז נוצר דיליי הולך וגדל.. בסרט של 25 שניות הדיליי מגיע עד 6 שניות...) זה קורה גם כשאני מנסה לראות סרטים באינטרנט וגם בסירטונים קצרים ששמורים לי במחשב (כך שזאת כנראה לא בעייה בחיבור לרשת). יש לציין כי סרטים שלא מבוססים על נגן של המדיה פלייר (כמו ביו-טיוב) עובדים כמו שצריך... יש לי מחשב די ישן (פנטיום 3, 500 מגהרץ, 512 ראם), אבל השאלה היא אם זה לא אמור להספיק בשביל לנגן סרטון קצר בלי בעיות... למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-