אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי מה המצב אני מחפש נגן mp3 עד 130 דולר לקניה בארצות הברית לפחות גיגה תודה לכול העוזרים
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
החלטתי לרכוש רמקולים של לוג'יטק, אינני זוכר את הדגם, אבל הם 5.1 לאחר חיבור תקין של הרמקולים, נתקלתי בבעיה כי שומעים סאונד, אך רק מרמקולים ימין ושמאל, ז"א ימין קיצור, אמצע ושמאל קיצוני, לא מתפקדים. במשך חצי שנה אני עובד כך, אך ללא עוד, החלטתי לנסות ולבדוק מה גורם לבעיה, ואיך אני יכול לתקן זאת. יש לציין, כי כשאני עורך בדיקת סאונד בתוך הדרייבר עצמו, כן יש שמע מכל הרמקולים האחרים. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום אני צריך אוזניות בתקציב של 300 שקלים דרישות: פתוח קשת לא בתוף האוזן. השימוש העיקרי: מוזיקה שחורה עם באסים כבדים דגש על ביטים וגם שימוש כבד בסרטים וסדרות עם סראונד. לא משנה לא החברה. שהיו נוחות ולא אחרי חצי שעה יכאבו לי האוזניים. שיהיה חיבור גם לMP3. שיהיה כפתור לווליום כי אני מחבר אותם לכרטיס קול במחשב. תקציב כאמור 300 אפשר לחרוג טיפה אבל לא יותר מדי. תודה לכולם!!
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקלקלו לי השבוע האוזניות ולכן אני צריך אוזניות חדשות. היו לי אוזניות Creative EP-650 ושחיפשתי בזאפ מצאתי דגם שנראה דומה EP-630 , האם יש ביינהם הבדל ? אם למישהו יש המלצה לאזוניות אחרות אני גם פתוח להצעות: תקציב: עד כ-200 ש"ח גג, סוג אוזניות: כמו של מה שהיו לי (אני חושב שהמינוח הוא In ear), שימוש: בעיקר לנגן clip plus ולפעמים אני מחבר למחשב נייד שלי ושומע בהן סדרות. בתודה, אמיר
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
ערב טוב , אני יציין שאני דיי חדש ואני לא כל כך מבין בעסק אשמח לעזרה קניתי מערכת קולנוע ביתית, עכשיו חיברתי אותה והשאלה שלי היא איך אני יכול להפעיל ת'רמקולים בטלוויזיה? אוטוטו מתחיל משחק של ריאל הייתי רוצה לשמוע דרך הרמקולים. אני יציין שיש לי רק 3 כבלים, 1 hdmi , אחד צהב של וידיאו, ואחד של הרדיו, האם צריך קבל נוסף כלשהו? אם כן, איתכן שלא קיבלתי אותו באריזה?אשמח מאוד לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
בזמן האחרון, ראיתי דיי הרבה משחקים שמשתמשים בטכנולוגיה הזאת של קריאטיב, ואני מעריך שהמגמה הזאת רק תתגבר בעתיד. רציתי לשאול האם ההרקולס תומ בטכונולוגיה הזאת או שהיא בלעדית לכרטיסים של קריאטיב ? כי זה יכול להיות דיי משמעותי לעתיד.. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
האם הוספה תמיכה בעברית?
-
- 13 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי אחלה אוזניות של פיוניר שעלו לי 750 ש"ח והדבר היחיד שמפריע לי לזמן ארוך זה שהם יושבות על האוזן ומועכות אותה. האם יש אפשרות לעשות איזשהו מוד ולהפוך אותן ל over ear? מישהו התנסה בזה? אלה הן: http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Home/Headphones/Headband/oM+SE-MJ5
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את המחשב שלי למדיה סנטר לחדר ואני רוצה לדעת אם מישהו ניסה לעבוד עם התוכנה של מיקרוסופט ואם היא שווה משהו בנוסף - האם היא תומכת בעברית תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
השאלה בכותרת *אם אפשר אזור צפון
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנית היודעת להציג את הפרטים של קבצי מולטימדיה התומכת ב(כמעט) כל הקודים המוכרים ?? יש לי את VideoInspector - אך היא אינה מספקת !!.. למשל בקבצי MP4 - היא אינה מציגה שום פרטים
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
2 נגנים הגיעו לישורת האחרונה,מה לבחור? ה u3 של iaudio או T-10 של iriver u3 T-10
-
- 11 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מיקסר, כנראה של סוני, רציתי לדעת אם מיקסר מחליף את התפקיד של הכרטיס קול? גם מבחינת הקלטות וגם ניגון לייב. תודה.
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלויזיה בגודל 32'' המרחק צפייה הוא 2-1.5 מטר וגם זה המקום שיש לי בחדר, התקציב 2500 עם חריגה של עד 300 שקל חשוב שהטלויזיה תיהיה עם 3 חיבורי HD אבל לא חובה, שימושים PS3 XBOX360 ממיר HD סרטים HD שיראו טוב. אני מתלבט בין Samsung es5600 ל Samsung eh5300. אני לא יודע מה קורה כלכך מצד ראשון ES5600 יותר מתקדמת אבל אומרים שב 5300 רואים יותר טוב. מעבר לזה כתוב פה: http://www.rtings.com/info/what-is-the-refresh-rate שהHZ של סמסונג הוא לא אמיתי והוא פחות ממה שכתוב. אולי עדיף ללכת על LG או איזה משהו? תודה אחים
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]היי, אני מחפש אזניות בסביבות ה30$ (איביי). אני שמעתי קצת על הGR02 עם הבאס המודגש ושמעתי עליהן דברים טובים. עכשיו, רציתי לדעת מה דעתכם עליהן והאם יש אזניות אחרות בתקציב שעדיפות מבחינת נוחות\עמידות\סאונד. האזניות צריכות להתחבר לגאלקסי S3 ורוב הקבצים ב MP3 320KBPS (ממש מעט שירים אצלי הם פחות מ320). אני שומע די הרבה אלקטרונית אבל לפעמים גם רוק (לא הרבה יחסית ככה שפחות חשוב לי) אינפקטד מאשרום יש לי הרבה שירים שלהם, כל מיני דאבסטפים ושירים קצביים כאלו ואחרים.. - אלה הם מה שאני בעיקר שומע. כרגע אני עם אזניות של הגלקסי S3 והן לא הכי מספקות אותי.. אני חושב שהייתי לוקח אזניות עם סאונד שלא ישעמם .. ראיתי ש…
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לאור זה שהרמקולים שלי התחילו לצרום לי בכל מיני סיטואציות, ולאור מבצעי סוף השנה החלטתי לפנק את המחשב שלי ברמקולים חדשים של עד 250 ש"ח נראה לי שזה סביר, יש לי כיום פיליפס SPA 1302/10 וסה"כ עשו את העבודה כמה וכמה שנים טובות,אשמח להמלצה לרמקולים למשתמש ביתי שרוצה לשמוע טוב ואיכותי אבל לא לקרוע את הכיס תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות כרטיס קול שיש לו יציאה אופטית, לצורך חיבור לרסיבר דגם ימהה RXV-620 (סידרת ה TopArt) . כרגע יש לי כרטיס קול של קריאיטיב 5.1 live אבל אין לו יציאה אופטית. לכן המליצו לי לקנות כרטיס קול כשהמטרה היא רק היציאה האופטית ולא איכות שאר היציאות והמעבד הדיגיטלי של הכרטיס. אלו שתי הכרטיסים שמצאתי: הראשון: Terratec 512i with Digital and Optical output http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-spec2/img/terratec512i.jpg אתרהיצרן: http://www.terratec.net/index.html השני: cyberSound ACS200 http://www.pandas.co.il/images/apache.jpg אתר היצרן: http://www.pandas.co.il/redirect.php?action=url&goto=www.apache-micro.com%2Fenglish%2Fhome-products%2Fmmedia.html מי מבי…
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום אני ביום שישי הקרוב נוסע לאמריקה לכמה זמן וברצוני לירכוש שם את המכשיר IRIVER H340 ואני צריך אתר הזמנה שאני יכול להזמין ממנו את המכשיר! ואני צריך המלצות של אתרים לפי הקריטריונים הבאים: 1.יודעים שאתר אמין 2.זול {דבר המאוד הכרחי} כאילו שהמכשיר עולה אצלו בין הזולים! 3. {לא חייב אבל רצויי} שנקנה ממנו מכשיר אחר מאותו אתר והוא רוצה להמליץ לי על האתר!!! בתודה נמרוד
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אילו כרטיסי קול טובים מוצעים כיום לעריכת/הפקת מוזיקה בMID-END?
-
- 13 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! אני מעוניין בהמלצה לרמקולים שיתמכו בכרטיס הקול שלי עד 700 ש"ח! (אולי קצת יותר) מה דעתכם על Creative Inspire 5.1 t5900? (אותם אני משיג ב-700 ש"ח) או שעדיף להסתפק ב- Creative Inspire 5.1 5200 שעולים כ-600 ש"ח? תודה לכולם!!! אדי
-
- 11 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מקריאה מקיפה באינטרנט קראתי רק ביקורות טובות על שתי האוזניות האלו מבחינת המחירים בארץ שניהן קרובות.. אז איזו לדעתכם עדיפה? והאם כ. קול audigy 4 se יזיז אותן בהגינות?
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
קראתי כמה ביקורות על ATP5 ועל פי הביקורות המערכת בכלל לא משהו במוזיקה כי הסאב שלה בעיתי מבחינת באסים (מוציא יותר מידי באס ואין עלו שליטה) ובכלל כתוב שזאות היא מערכת שנועדה למשחקים מה אתם חושבים?
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני צריך לשמוע דעות מכל בעלי הATP3 כאן. כל מי שיש לו את המערכת, אז אני מבקש שתתנו לי קצת רשמים - האם אתם מרוצים מהעוצמה, הבאס, האיכות והכל. וגם לשמוע על החסרונות כמובן. אני ממש לחוץ בעניין העוצמה .. שמעתי בערך את הרמקולים האלו, אבל אני חייב גם דעות של אנשים. עוצמתיים? או מתחילים לעשות כבר בעיות כשרוצים להתחיל להפציץ? (הכל יחסי, אגב..) תודה לכל מי שיענה. אני רוצה להיות בטוח שאני עושה החלטה נכונה, לכן השאלות.
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי, חיברתי כבל TOSLINK בין הלוח אם לרסיבר. הרסיבר הוא של YAMAHA דגם HTR-6030. להלן קישור לפרטים על הרסיבר: http://usa.yamaha.com/products/audio-visual/av-receivers-amps/htr/htr-6030_black__u/?mode=model הגדרתי את הרסיבר על DTV\CBL וגם תוכנת REALTEK מזהה את החיבור האופטי. הבעיה היא שאני שומע רק מהרמקולים הקדמיים. סרטים באיכות של 6 ערוצים נשמעים רק כסטריאו. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
יש לי נגן S9 ואוזניות PX100 אני רוצה לשדרג את האוזניות באוזניות אחרות מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות טובות יותר עד 400 שקל בהזמנה מEBAY שיספקו לי גם עוצמה וגם איכות? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-