עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by arik89,

בכ.מסך שלי יש SVIDEO,אבל בטלווזיה אין,האם יש כבל שהוא מצד אחד SVIDEO ומצד שני קומפוזיט? כדי שאני אוכל לחבר את המחשב לטלווזיה. תודה.

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  2. שלום לכולם, אני פעיל במחשב בשעות שלסובבים אותי זה לא מתאים לשמוע מוסיקה או משחקים בקונסולה. היו לי אוזניות כמה שנים ולאחרונה הם נהרסו, קניתי חדשות בסופר (כן כן סופר..) ושומעים סביר אבל יש רעשים.... הגלגל שליטה של העוצמה עושה בעיות.. אני רוצה אוזניות נורמליות עם חוט ארוך שבמקום לחבר למחשב אני יחבר לרסיבר שלי מדגם: DENON 1905 אני בערך מטר וחצי מהרסיבר, אני מעדיף לא להתעסק עם אוזניות בתצורת אלחוטית. מעדיף שלא להתעסק עם הקרינה (במיוחד שלפעמים אני יכול להגיע למספר לא מבוטל של שעות עם האוזניות.) לא חובה לאוזניות בארץ (לכן המחיר הנמוך) ניתן גם לקשר אותי לEBAY. תודה!

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  3. המלצה לרסיבר (מגבר?) + רמקולים עד 2000 ש"ח שיתנו תמורה טובה לכסף בשביל לראות סרטים בטלוויזיה דרך המחשב. כרטיס קול 5.1 סטנדרטי

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  4. Started by nimi7,

שלום אני ביום שישי הקרוב נוסע לאמריקה לכמה זמן וברצוני לירכוש שם את המכשיר IRIVER H340 ואני צריך אתר הזמנה שאני יכול להזמין ממנו את המכשיר! ואני צריך המלצות של אתרים לפי הקריטריונים הבאים: 1.יודעים שאתר אמין 2.זול {דבר המאוד הכרחי} כאילו שהמכשיר עולה אצלו בין הזולים! 3. {לא חייב אבל רצויי} שנקנה ממנו מכשיר אחר מאותו אתר והוא רוצה להמליץ לי על האתר!!! בתודה נמרוד

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  5. Started by INFERNO,

1. שיתקין מחדש דריברים 2. שינסה רמקולים אחרים 3 .שינסה כבלים אחרים 4. שיבדוק שיש הארכה נכונה 5.באיזה וינדוס הוא משתמש ומה המפרט ?

6. Started by amit_p,

מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הנגן, יתרונות וחסרונות, בעיקר מול האייפוד!

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  7. אהלן אנחנו רוצים לקנות טלויזיה לסלון, שתהיה LCD או פלזמה (אני לא מתמצא בהבדלים, אתם מוזמנים להאיר אם עיניי), עד 15,000 שקל (למרות שאם יש משהו איכותי בפחות אז למה לא), באיזור ה 40 אינץ' ומעלה. תודה

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  8. Started by dsane,

כעיקרון מאוד מצאו חן בעיני ה RIO אבל קראתי כמה תגובות טובות וכמה רעות ועכשיו אני לא יודע מה להחליט http://www.walmart.com/catalog/product.gsp?product_id=2590401 http://www.walmart.com/catalog/product.gsp?product_id=2590403 http://www.walmart.com/catalog/product.gsp?product_id=3182244 אלו הם המתודדים מה דעתכם והאם כדאי במחירים האלו? או עדיף מכשירים אחרים?

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  9. Started by elad-k1,

שלום אני רוצה לישמוע מהחשב בטלוויזה יש לי את הכבל שניכנס למחשב שזה צד אחד של חיבור כמו רמקולים ויוצא לשתי בננות בצבעים אדום ולבן פעם אני שמעתי לא זוכר איך עושים את זה תודה לעוזרים איסי 204427533 דחוףףף

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  10. Started by ashkenazone,

אילו כרטיסי קול טובים מוצעים כיום לעריכת/הפקת מוזיקה בMID-END?

• 13 תגובות
    • 858 צפיות
  11. Started by lover323,

קראתי כמה ביקורות על ATP5 ועל פי הביקורות המערכת בכלל לא משהו במוזיקה כי הסאב שלה בעיתי מבחינת באסים (מוציא יותר מידי באס ואין עלו שליטה) ובכלל כתוב שזאות היא מערכת שנועדה למשחקים מה אתם חושבים?

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  12. Started by Liquid,

אני צריך לשמוע דעות מכל בעלי הATP3 כאן. כל מי שיש לו את המערכת, אז אני מבקש שתתנו לי קצת רשמים - האם אתם מרוצים מהעוצמה, הבאס, האיכות והכל. וגם לשמוע על החסרונות כמובן. אני ממש לחוץ בעניין העוצמה .. שמעתי בערך את הרמקולים האלו, אבל אני חייב גם דעות של אנשים. עוצמתיים? או מתחילים לעשות כבר בעיות כשרוצים להתחיל להפציץ? (הכל יחסי, אגב..) תודה לכל מי שיענה. אני רוצה להיות בטוח שאני עושה החלטה נכונה, לכן השאלות.

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  13. Started by amir.o,

כמו הכותרת,האם שווה להתקרב אליהם ? או שעדיף (Inspire 4.1 4400) ? ההתלבטות היא בין שתי המערכות האלה...

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  14. Started by גוגומגוג,

שלום. לפני כשבועיים קניתי רמקולים 5.1 X530 Logitech קיניתי כבל מאריך, חתחתי את הכבלים חיברתי את המאריך שמתי רמקול בכל פינה בחדר, ואת החוטים ליד הפאנל בתעלה. אחרי כמה זמן הרמקולים התחילו לעשות לי רעשים...חשבתי שזה חד פעמי אבל לא, זה קורה הרבה שפתאום יש להם ג'ננה של רשרושים (גם בלי להפעים מוזיקה) עכשיו אני לא יודע ממה הבעיה , אני חושב שזה בגלל החוטים שחיברתי , או שחיברתי לא טוב . אבל אני לא בטוח. אבל זה סרט רע לפרק הכל אז חשבתי להתייעץ פה. איך אני יכול לבדוק את זה ? מה אתם אומרים על הבעיה זה יכול להיות עוד משהו ? מישהו יש לו ניסיון עם הרמקולים האלו? ומה אתם אומרים אם אני יילך אליהם הם יסכימו להחליף אחרי שחתחתי את החוטים? תודה!!!!

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  15. Logitech לפני כמה ימים הוציאה את האוזניות החדשות שלה בדגם Logitech® Premium Stereo USB Headset 30 אני מעוניין לקנות אותם בגלל שיש להם גם אוזניות, רציתי לשאול אם הם טובים גם למשחקים? אני לא מאלה שצריכים את האיכות הכי טובה ולשמוע כל צליל חד ביותר, העיקר לשמוע טוב במשחקים. יש הצעות טובות יותר לאוזניות עם מיקרופון מובנה? http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=103&CONTENTID=6337&countryid=25&languageid=1 תודה מראש, מתן.

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  16. Started by Roy.T,

יש לי טלויזיה HD שמחוברת בקבל HDMI ל4850, כדי לצפות בסרט HD שיש לי במחשב אני חייב כונן בלו ריי או שיש תוכנה כמו WMP למשל שמסוגלת להראות סרטים באיכות הזאת?

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  17. Started by dyn,

שלום, קניתי היום כבל DVI ל HDMI, חיברתי אותו למחשב ולLCD שיש בחדר ומשום מה אני לא מצליח לראות תצוגה בטלוויזיה בחדר. שיחקתי בהגדרות ב NVIDIA פה ושם שמתי DUAL VIEW וכו' אבל עדיין לא הצלחתי לקבל תצוגה בטלוויזיה. אודה למי שיוכל להסביר לי איך לקבל תצוגה בטלוויזיה. בנוסף קניתי כבל שמתחבר ביציאה אחת ל OUTPUT בכרטיס קול ולצד השני ל2 RCA זכר על מנת להעביר קול מהמחשב לטלוויזיה, אודה גם למי שיוכל להסביר לי איך לעשות גם זאת. תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  18. Started by Gil28,

גודל 26?

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  19. Started by assafz,

אני רוצה להפוך את המחשב שלי למדיה סנטר לחדר ואני רוצה לדעת אם מישהו ניסה לעבוד עם התוכנה של מיקרוסופט ואם היא שווה משהו בנוסף - האם היא תומכת בעברית תודה מראש

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  20. Started by kendy,

קניתי LCD סמסונג LA37S81B (הכוונה הייתה לקנות R81 אבל לא היה) אחרי שבוע של צפייה מרובה בטלוויזיה התאכזבתי למדי יחס ניגודיות של 1:7000 אבל זה עדיין מציק וזמן תגובה של 8MS ממש מציק (מלא מריחות בסדרות וסרטים בשידור הוט) במחשב (מחובר בDVI לHDMI ראו מעולה וגם הייתה אפשרות של 1080I) החלפתי לשארפ 37WD1E ועכשיו אין מריחות אבל יש "פאקים" אחרים: - כתוביות נראות עם קוים כשהן מופיעות ונעלמות (DEINTERLACE גרוע למדי במעבד) - מדי פעם עדיין שמים לב לעניין הניגודיות (כתוביות מופיעות בתמונה חשוך והיא נהיית יותר חשוכה ולהיפך) - הכל נראה כמו צילום על מסך כחול או כמו איכות של טלנובלות (נראה מצועצע למדי) השאלה היא האם להחליף את השארפ לR81 או לקחת דגם אחר טלוויזיה חבר המליץ לי לקחת פלאזמה במקום…

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  21. יש לי שני רמקולים רגילים, אפשר לעשות אחד באס ואת השני טוויטר? איזה חלקים\רכיבים (חוץ מהרמקולים) אני צריך? יש מדריך איפושהו?

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  22. Started by Slash87,

אני מחפש שלט יש לי טלויזיה, די וי די, ומגבר... <אם אפשר גם מזגן למרות שלא נראה לי?!?! > וראיתי את השלט הזה... http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3168&ser=1 מישהו מכיר שלטים טובים? או יודע אם השלט הזה שווה?? תודה!

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  23. Started by shlomid,

הבנתי שקיימת אופציה של קידוד ודחיסת מוזיקה בשיטה שנקראת AAC רציתי לדעת מה זה ואיך אני מקודד שיר לשיטה הזו תודה

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  24. אני צריך טלויזיה כמה שיותר גדולה ואיכותית עד 10000 שקל (מעל 37 אינצ' לפחות) אפשר LED אם יש בכזה מחיר אבל אם לא אז LCD גם סבבה תודה עדיף מחברות כמו LG SAMSUNG PHILIPS וכו' מוכרות תודה

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  25. אילו רמקולים 2.1 הכי טובים בשיל מוסיקה בתקציב של עד 500 ש"ח... ? דיי חשוב שיהיה גם יציאה לאוזניות ... 1. Logitech Z4 2. Philips MMS430 מה אתם חושבים הכי טוב בשבילי?

• 8 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.