אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברצוני לרכוש אוזניות קשת מחול (Amazon/ebay) בתקציב של עד 75$ כולל דמי משלוח, מתחת לרף המס . האוזניות השמשו בעיקר למחשב ולסמארטפון חובה חיבור 3.5 וכבל אוזניות מספיק ארוך למחשב. אודה להמלצתכם
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתם אולי יודעים אם האיכות של התמונות נפגעת אם מעבירים תמונות ישירות ל-IRIVER 320 מהמצלמה??? אני רוצה לקנות את ה-IRIVER ופונקציה זו מאד חשובה לי כי הוא אמור לשמש אותי לטיול של שנה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים ב200-300 שקל אני לא מחפש משהו פצצה משהו נחמד שישמעו טוב חשבתי על CREATIVE SBS VIVID 60 מה אתם אומרים תנו עוד הצעות בקשה
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
היום הרכבתי מערכת קולנוע ביתית בחנות של אבא שלי. הכל טוב ויפה חוץ מזה שאני לא שומע ברמקולים האחוריים, אני שומע ממש חלש שצריך להצמיד את האוזן. זה לא אמור להיות ככה.. ובדקתי בהגדרות של הדיוידי ועדיין אני מכניס דיסק מוזיקה, מקורי, ולא שומע באחוריים. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
נפלה לי היזדמנות לקנות זוג רמקולים קדמיים של פירלס תוצרת דנמרק (המקוריים של פעם ולא הפירלס של היום). אני זוכר את פרסומם בטלויזיה בשנת 2000. עד כמה שאני זוכר, הגדלים של הוופרים : 8",10" הספקם 300W , לא ידועה לי ההיתנגדות. יוגברו ע"י רסיבר YAMAHA RX-V800 תגובות מאלו שבאתם יודעים על מה מדובר. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
- שלום אנשים יקרים,אני מתלבט בין מספר טלוויזיות 32" לסלון (מרחק צפייה-2 מטר) בתקציב הנ"ל,הסתכלתי על כמה דגמים : Sharp - LC-32D44 LC-32A33M LG - 32LG30 Toshiba - 32AV500 Samsung - LA32A330 Hiesense - 3233NEU - האם מישהו מכיר השוואות בין הדגמים הנ"ל,או דגמים יותר טובים במחיר הזה,או פשוט כל עזרה או עצה שתוכלו לתת לי אני אשמח
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
רציתילדעת מה הסידור האידאלי עבור רמקולים microlab a6321
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב הישן שלי חיברתי לרמקולים של המחשב ולמסך מערכת טלפנית (אוזניות סטריאו עם מייקרופון) שמאוד נוחה לשיחות במסג'ר ובסקייפי. כאשר חיברתי אותה באופן אוטומטי התנתקו הרמקולים של המחשב ויכולתי לנהל שיחות פרטיות ולא לשמוע את בן שיחי ברמקולים. כעת אני קונה מחשב חדש (מצרפת את המפרט שהומלץ לי באתר) ואותו אני מתכוונת לחבר למערכת המיני שלי. קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 945 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3P Conroe Support GP35DS3P ¤ 830 1 מארזים NZXT Duet No PSU ¤ 393 1 קירור למעבד Thermaltake MAX ORB CL-P0369 ¤ 238 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800…
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי, המליצו לי על EVO7 של SONICGEAR.. התקציב שלי הוא עד 500 שח אם אפשר לקבל את אותם היכולות בפחות אז אני אשמח... הכרטיס קול שלי, אם זה משנה הוא ON BOARD, בלוח מדגם GA-P31-DS3L/S3L של GIGABYTE תודה.
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום יש לחברה שלי טלוויזיה LCD של סמסונג האם ניתן לחבר לטלוויזיה הזאת רמקולים של מחשב? עם החיבור הירוק הזה? זה המסך http://www.dvdzone.co.il/web/8888/nsf/prolookup.taf?&_id=148018&did=1250&title=%20samsung%20c350%2032 לפי המפרט שרשום באתר יש שם כל מיני כניסות אבל אני לא מבין מה הן אומרות ראיתי גם מאחורה כניסה בשם pc\dvi\audio in פשוט אין לי רמקולים כדי לנסות אותם ואני רוצה להשקיע ברמקולים טובים של מחשב אבל לא רוצה לקנות סתם תודה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתכנן למכור עכשיו את המערכת רמקולים שיש לי (Z560) כמה נראה לכם מחיר הוגן לבקש עלהם? כרגע מישהו מוכן לקנות אותם ב550 שקל. האם זה מחיר טוב בשבילי? או שאפשר למצוא מישהו שיקנה ביותר יקר?
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
קניתי היום H10 של אייריבר והוא עושה לי בעיות... קודם כל : לפעמים הוא גורם לווינדוס שלי לא לעלות טוב (אני צריך לנתק את הH10 מהUSB כדי שהמסך של הסיסמת כניסה לWindows XP יעלה אחר כך הוא די מאט את המחשב למשל האקספלורר לא מעלה אתרים כשהוא מחובר למחשב. ועוד דבר כשהH10 מחובר אז רשום לי על המסך "USB Connected" וכשאני מנתק אותו אז רשום לי "System Files Missing - to restore the system files connect H10 to iriver plus" נגיד חיברתי אותו והעלתי את התוכנת iriver plus , מה עושים? ד'א קניתי אותו מבאג אין לי מושג אם הוא אירופאי או USA אני משער שאירופאי
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני זקוק לתגובה מהירה כי כנראה אני הולך לקנות אחד עכשיו ולא רוצה לזרוק סתם כסף האם הדיסקמנים של פנסוניק שתומכים באמפי3 שווים משהו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות כרטיס קול עד 200 שקל למשחקים ואני לא יודע איזה יציאה יש לי במחשב לוח אם asus p4s 533vm
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר עוד זוג רמקולים למחשב ולמתוח אותם עם חוט ארוך עד לסלון (המחשב נמצא בחדר שליד וכרגע כשאנחנו רוצים לשמוע מוזיקה בסלון פשוט מגבירים [זה קראוון]) יש לי זוג רמוקלים נוסף, השאלה היא אם יש דרך טובה לחבר עוד רמקולים חוץ מלחבר את החוטים על היציאה של הרמקולים הנוכחיים של המחשב. בנוסף אני מעוניין לשים מפסק על הרמקולים הנוספים (שהולכים לסלון) כדי שלא יעבדו תמיד אלא רק כשאני רוצה. אשמח לקבל המלצות תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דרוש לי משהו שבעיקר יסנן רעשים טוב וישב בנוחות. אשמח גם לאיכות מוזיקה טובה (אני רחוק למדי מאוודיופיליה ומקשיב להמון סגנונות מנוגדים לחלוטין) עד כ500 ש"ח אפשר אבל ממש לא חובה מיקרופון למטרות סקייפ עדיף פחות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה אני אחבר את המערכת לסוני בעזרת הקומפוזיט [אני אחבר רק את היציאה הלבנה והיציאה האדומה] ככה שצרריך שלמערכת תהייה כניסה כזאת ... עכשיו אני רוצה גם שישמעו מהטלוויזיה דרך הרמקולים.. השאלה היא איך עושים את זה ? יש לי PHILIPS PFL5322 בגודל 32"[אם זה משנה] ... ויש לו את כל הכניסות הקיימות..[אני כמעט בטוח שהוא לא מחסיר שום סוג של כבל] איזו מערכת תתאים לי .. סימו לב שאם המערכות שאני מבקש חורגות מהמחיר ואין מערכת שתתמוך בשניהם אז אני רוצה מערכת שתתמוך רק בסוני 3 *עדיפות ל2.0/2.1 בגלל חוסר מקום עריכה: מה דעתכם על זה ? http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=704 האם RCA הוא החיבור המדובר ?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אהלן רכשתי צורב DVD שגם מקליט ורציתי לשאול מה אני יכול לעשות איתו מבחינת צריבת סרטים... עד עכשיו צרבתי סרטים בפורמט SVCD על CD רגילים ואני רוצה להשתדרג. הבעיה היא שהDVD שלי לא קורא DIVX וXVID... יש איזה פורמט אחר חוץ מ SVCD שאפשר באמצעותו לראות סרטים צרובים עם תרגום? אני יכול לצרוב 4.7 ג'יגה ואני משתמש רק ב-650...
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש אוזניות למשחקים כגון bf4/cod ומוזיקה מכל הסגנונות אני מחפש אוזניות שינסו לכסות לי את שני המטרות האלה כדי לא להפריע להורים שלי וגם שאני יוכל לשמוע טוב יותר בתוך המשחק. חשוב להדגיש כי האוזניות יחוברו לכרטיס קול של creative sound blaster z 5.1 חשבתי על כמה כיוונים הייתי שמח אם מישהו יכול לתת חוות דעת מעבר למה שיש ב youtube חשבתי על אוזניות של 1. astro a40 2013 מאוד הרשים אותי הבקר קול שלהם , הבניה , העיצובים המודים של הסאונד. חסרון זה מחיר וצריך להזמין מחול. 2. ה tiamat 7.1 אבל אני לא ממש שמח מאיכות בניה של רייזר , ולא יודע איך זה יהיה במצבים של מוזיקה. 3. roccat kave 5.1 xtd שלפי ביקורות נראות מדהימות אבל עדיין ההיתי שמח לשמוע ממישהו שיש לו את המוצר…
-
- 22 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
טוב ירדתי מהמכירה של נטאקשין ביטלתי אותה. עכשיו תגידו לי משהו. ראיתי בזאפ את הנגן הזה: http://www.masterpc.co.il/product.asp?productid=1 הוא מתאים לבן אדם כמוני שלוקח את זה לריצות?[את הנגן] ובמה הוא יותר\פחות טוב מהנגן הזה: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1961026 הא? אם אפשר כמה שיותר פרטים. תודה
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
זה מה שיש לי...והיא מחוברת למחשב (וגם לטלויזיה ולי וי די ולסי די פלייר..בלה בלה בלה) רסיבר JVC-RX-5022 רמקולים של- WHARFADELL MODUS 8 !!!! (רק 2 קדמיים) ועכשיו לשאלה האמיתי: למי שמכיר את המערכת שלי (את החלקים ויודע על מה אני מדבר): חבר התווכח איתי ואמר לי שהמערכת של ALTEC ה-4.1 מפיקה סאונד יותר טוב משלי תכריעו אתם מי צודק ???( רק למי שמכיר את 2 המערכות ומכיר את הונ שלהם פחות או יותר) :AR15:
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס קול מקצועי לעריכה אני יודע שזה לא פורום מפרטים אבל חשבתי לקבל יעוץ ממי שמבין עניין פה רק בקשר לכרטיס אני מעוניין בכרטיס 7.1 עם מערכת SURROUND איכותית שמתחברת בחיבור SPDIF אני מעוניין בכרטיס מעולה ואני מוכן להשקיע כסף (אפילו כמה אלפים) על כרטיס שיביא את הסחורה אני לא כל כך מתמצא בשוק והייתי רוצה שיחס עלות מול ביצוע יהיה טוב האם תוכלו לעזור לי? מי שבא לו שירשום גם למה כדאי את הכרטיס הזה (כי פשוט יש הרבה שלפי הנסיון האישי ממליצים ואנ רוצה שזה יהיה אובייקטיבי)
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
קראתי איזה 200 תראדים בין "אני פוץ" ו"אני נהר" אבל הבעיה שהם יקרים... ואני לא רוצה להוציא יותר מ 250+מישלוח =(300$ גג) השאלות שלי 1. האם אמור לצאת איזה נגן מעניין ששווה לחכות לו? הבנתי שיש איזה דור חדש לקרמה ... עוד משהו מעניין ששווה לחכות לו? 2. מה באמת עדיף ה karma או ה Zen touch שנייהם עולים באיזור ה 225$ 3. והאם יש איזה אתר שאני יכול למצוא את ה ihp120 ב איזור ה 240-250 דולר? נגן יהיה לי כנראה מתנה ליום הולדת אז הייתי רוצה לדעת עם לקנות את זה עכשיו (אוקטובר) או לחכות קצת עד שיצא משהו מעניין ? תודה לכל העונים
-
- 12 תגובות
- 999 צפיות
-
-
מתלבט מאוד... המחירים כמעט זהים. שמעתי שהאיכות של הx530 יותר טובה, משהו יכול לתת דעה בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-