אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ס..קודם כל,אני לא אוהב שגורמים לי לבזבז כסף סתם אז רק בקשה אחת לי אלייכם..מי שלא יודע דברים בבטחון מלא אני מתחנן - אל תגיבו. אני אשמח לשמוע דעות אבל מי שאומר לי משהו בתור עובדה - אבקש רק כאלו שבטוחים בעצמם במאת האחוזים. ובכן,היום יצא לי להתקל ברמוליםק הללו לאחר שעד לפני כמה ימים אפילו לא שמעתי על החברה הזו. נאמר לי שהרמקולים די איכותיים ומחיפוש שביצעתי הבנתי שהחברה לא רעה בכלל ויש כמה דגמים קודמים שאנשים מרוצים מהם בהחלט. לא מצאתי יותר מדי התייחסויות לדגם הספציפי הזה,וגם אלו שמצאתי היו מלפני זמן רב. אשמח לדעת אם משהו השתנה,אשמח לדעת איך הם לעומת ATP.. **ראוי לציין שאני לא מבין בסאונד כמעט בכלל,לכן אבקש לדבר איתי בגובה העיניים. בנוסף אני מבקש גם לא לזרוק ישר לאויר…
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי חבר'ה. נתקלתי בשאלה מחבר,אשמח לעזרתכם. DVD בעל כניסת USB יכול לקרוא HD שמחובר במארז חיצוני דרך יציאת הUSB?אני מניח שאם הוא קורא DOK ואולי כרטיסי FLASH אז יש סיכוי שיקרא HD אבל עדיין מדובר בצריכת חשמל קצת שונה נראה לי. והאם זה אפשרי בHD 3.5 שמשתמש כידוע במקור מתח חיצוני במארז או בHD 2.5 שאינו צורך מתח נוסף?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
מה קורה? ניסתי לקרוא בנעוצים פה ולחפש את התשובה אבל לא ממש הצלחתי. המחשב שלי תמיד מחובר לטלוויזיה דרך HDMI. כשאני גולש באינטרנט אני עובד עם מסך המחשב וכשאני רואה סרטים/סדרות אני מעביר את השליטה למסך הטלוויזיה. הבעיה היא בסאונד, אני מצליח לשמוע את הסאונד מהרמקולים של הטלוויזיה רק לאחר שאני מפעיל את המחשב מחדש. רציתי לשאול האם יש דרך לשמוע גם דרך הטלוויזיה וגם דרך הרמקולים של המחשב או לחילופין לשלוט האם שומעים מהטלוויזיה או מהרמקולים של המחשב? ההתקן של הטלווזיה מופיע במחשב שלי רק לאחר שאני עושה לו ריסט. תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.rockbox.org/mail/archive/rockbox-archive-2006-03/0502.shtml מישהו כבר ניסה ?:] http://www.rockbox.org/twiki/bin/view/Main/IaudioBoot
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
טוב אז ככה , קניתי היום קאבל CPA - PL קטן .. עכשיו אני מחבר את 2 הבננות השחורה והאדומה לחיבורים שיש לי מאחורה במערכת לבן ואדום .. ואני מחבר את הPL הקטן למחשב ( יש 6 חיבורים וניסיתי את כולם ) .. ואני שם את המערכת על מצב VIDEO / AUX וכשאני לוחץ על שיר זה רושם לי הודעה שזה לא יכול להפעיל את הקובץ כי אין מאיפה לשמוע כאילו .. דיסקים וכל השאר המערכת בסדר גמור .. וניסיתי את כל החיבורים של המחשב את כל הצבעים וזה פשוט לא עובד .. מישהו יודע מה הבעיה ? תודה .
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היום הייתי אצל שכן שלי והוא סתם שאל אותי אם אני צריך משו למחשב ואמרתי שלא ניראה לי.. הוא החליט בכל מקרה לנסות לדחוף אחד מהכרטיסים שיש לו ופתאום הוציא את הכרטיס הנ"ל. חיברתי אותו למחשב. עכשיו אני מוריד דרייברים והכל.. לוקח שנה.. אבל לא נורא... השאלה שלי היא האם אני באמת ארגיש בהבדל בין הכרטיס שיש לי על הלוח אם (הלוח: MSI 845e MAX)? נ.ב. הרמקולים: gigaworks t20. נ.ב.2 זה יוריד עומס מהמעבד?
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אז ככה, אני רוצה לדעת מה הדרך הטובה ביותר להעביר שירים מדיסק CD רגיל (דיסקים מקוריים) למחשב. השתמשתי עד כה בApple Lossless שיש ב iTunes. זה הכי טוב ? (ממה שיש לאייטונס להציע) אגב, מה זה אומר שיש דיסק שרשום עליו Digitally Remastered?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום ! יש ברשותי Dell Dj בנפח 5 גיג'ה .. עכשיו לשאלתי ... האם אני יכול לשדרג את השפה לעברית ? האם יש דרך כל שהיא לעשות זאת ? ושאלה נוספת .. האם יש דרך לשדרג את התוכנה הפנימית ? מודים ? או משהו בסגנון ?!..
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי מערכת 5.1 של לוגיטק z640 ניראה לי... בכל מקרה פעם היא הייתה מחוברת למחשב כולה- בכיאלו כל חמשת הרמקולים. בשנה האחרונה שני הרמקולים האחרוים לא היו מחוברים ומאז המחשב עבר הרבה, ניראה לי אפילו כמה פירמוטים. בכל מקרה, חיברתי כרגיל את שני הרמוקלים האחרוים לסאב כרגיל, וששמתי מוזיקה הם לא עבדו. הלכתי להגדרות הסאונד שבמחשב והגדרתי שיהיה על 5.1, גם לא עזר. [יש לי שני כרטיסי קול, אחד sound blaster live 24 bit, ו- realtek). החיבור של הרמקול האמצעי הולך לסאונד בלאסטר] הורדתי את eax של creative וגם שם זה כבר היה מוגדר על 5.1.... שעשיתי בדיקת רמקולים רק השתי הקדמים עבדו. האחורי ימני עבד בתור הסאב, האחורי שמאלי עבד בתור האמצעי, והאמעי והסאב לא עבדו בכלל. (אבל שאני שומע מוזיקה ר…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
http://cgi.ebay.com/NEW-Genuine-Sennheiser-CX300-In-Ear-earphone-Black_W0QQitemZ110142513157QQihZ001QQcategoryZ111693QQrdZ1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.com/NEW-Sony-2Sets-MDR-EX71-HeadPhones-EX71-Earphone_W0QQitemZ160132638759QQihZ006QQcategoryZ111693QQrdZ1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.com/Creative-EP-630-InEar-Isolation-Earphones-Headphone-NEW_W0QQitemZ220126155959QQihZ012QQcategoryZ88761QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.com/New-SONY-MDR-EX082-Noise-Isolation-In-ear-Headphone-BLK_W0QQitemZ220125877184QQihZ012QQcategoryZ111693QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem כולן בארץ סביב ה 200 מה עדיף מהארץ/חול עד 250 שח
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
המבצעים שיש עכשיו על מוצרים של לוגיטק נראים ממש טובים, עכשיו ראיתי שיש אתה X240, באתר של אופיס דיפו רשום שהם עולים 370 אז יותר שאחרי הנחה הם יעלו לי 222 שקל, כדאי לקנות אותם? בגלל שעכשיו יש לי רמקולים של קראיטיב SBS 370 ואני לא יודע אם יהיה הבדל משממעותי. וזה חשווב להיום בגלל המבצע שיש עכשיו באופיס דיפו.
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים שישמשו לטלויזיה , סרטים, משחקים מחשב , וצפיה בשידורי ספורט עכשיו עקב זה שהתקציב שלי לא גבוה הבנתי שעדיף לקנות רמקלים של מחשב... התקציב הוא 1000-1500 שקל.... זה יהיה מחובר גם למחשב וגם לTV אז אם יש מערכת שיש לה 2 כניסות זה יהיה בשבילי מעל ומעבר ויחסוך לי תעבודה.. תודה לעוזרים ויום טוב.. עריכה: שחכתי לרשום שיש העדפה ל5.1 ערוצים..
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
קיימים בשוק מתאמי BLUETOOTH החל מ-2$ ועד 100$. האם בכלל יש הבדל באיכות הצליל שיישמע בסוף ברמקולים?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.officedepot.co.il/(qwdctay211lg5kvag5hgd545)/catalogFamily.aspx?ID=593471&CID=100 מה דעתכם ?
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי.. יש לי בעיה... פעם היה לי כרטיס מסך של Nvidia וחיברתי לטלוויזיה והכל היה נחמד. החלפתי לכרטיס מסך ל Ati radeon 9600 pro ומאז החיבור לטלוויזיה מופיע רק בשחור לבן. יש בכרטיס חיבור כזה של ATI, דומה לS-VIDEO, שלפי מה שהבנתי הוא יחודים שלהם, ויש מתאם לבננה קוקסיאלית רגילה, אליו כמובן מחובר אותו כבל בו השתמשתי בעבר ומגיע לטלוויזיה. שיחקתי עם כל ההגדרות, PAL למינהם, NTSC... עדיין על הטלוויזיה מופיע רק שחור לבן. החלפתי דרייברים, לא עזר. לאחרונה קניתי טלוויזיה חדשה, וגם איתה חוזרת אותה תופעה בדיוק (נסיתי אליה את כל הנסיונות שנסיתי בעבר..). אז נגמרו לי הרעיונות.. הכרטיס שלי דפוק? אולי המתאם הזה לא בסדר? אולי יש משהו שפיספסתי בדרך?... האם יש מתאמים אחרים שאפשר בעזרתם להתחבר לטל…
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום,במהלך סיורי באינטרנט היום ,ראיתי בכמה אתרי מכירות מיני דיסק של סוני דגם MZ-NE410,במחיר ממוצע של 500 ש"ח,אכן מחיר זול מאוד ומפתה,למכשיר יחסית תכונות מאוד טובות למיני דיסק- -כניסת USB -תמיכה בפורמט MP3 -מהירות העברה של 32X -מקליט -הכפלת זמן הקלטה -אנטי שוק 160 שניות אני חובב מוזיקה,אבל אני לא מוריד מוזיקה בכמויות שאני יכול למלא איפוד 15 ג'יגה,ונפח איכסון של מיני דיסק מתאים לי בול,עד היום נרתעתי ממנו בגלל מחירו המוגזם. שאלתי אלייכם האם המיני דיסק הזה שווה קניה?האם הוא נחשב טוב יחסית לשוק המיני דיסקים? איך המחיר? אשמח עם בעלי מיני דיסקים יוכלו להמליץ,לתת חוות דעת,לא דווקא רק לדגם הזה תודה מראש,אופק
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
http://www.altecmm.com/product_details.asp?pID=XA3051&sID=7 מה אתם אומרים על הרמקולים האלה? הם יהיו בארץ? מחירם הוא כמו של Z560 מה לדעתכם עדיף? (יותר עוצמה או סנטר)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות המלצתכם עמדתי לקנות את הדגם. בהחלט הייתי מרוצה מההמלצה באתר, אלב אחרי קריאה מרובה, הנה מתברר לי שלהמון אנשים שקונים את הדגם יש בעיה משותפת: בכדי לחסוך בחשמל, כמובן שעדיף לכבות את המערכת (550W), המערכת כולה מתחברת דרך הבאס ויוצאת החוצה. הרבה אנשים שכיבו את הבאס מצאו את עצמם בתדהמה כשמהערכת לא נדלקה יותר, לחלקם זה קרה כבר ביום הראשון, לחלקם זה קרה אחרי חודש.. האם באמת שווה לקחת את הסיכון הזה בלקנות מערכת כל כך יקרה? תעשו על המערכת גוגל ותחפשו, תגלו מה אומרים. אגב, אשמח נורא אם מישהו יוכל להמליץ לי על מערכת אחרת ברמה של הZ5500, כי למרות שהיא נהרסת בקלות, אחרי כל תגובה זועמת, יש הערה חיובית על כמה שהמערכת הזאת מדהימה בצלילה.
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש ברשותי iPod מהדור החמישי, ואני מאוד נהנה כאשר האיקוולייזר על המצב "Treble Booster". כיצד אוכל לשנות את האיקוולייזר במדייה פלייר על המחשב, כך שהסאונד יהיה דומה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי מערכת של רסיבר רמקולים וכל זה בחדר והם ב5.1 ומחוברים בחיבור אנלוגי למחשב ואני צריך תוכנה טובה שתפעיל מוזיקה ב5.1 וסרטים תודה
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה לטלוויזיה בסלון בגדלים או 38" או 40" (חוסר מקום על הקיר) בין המחירים 2000-4000 אשמח לדעת מה נחשב לטוב היום תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות למיני דיסק שלי בסכום של 100-200 לא כולל משלוח. (אפשר טיפה לחרוג). ראיתי כמה דגמים אבל אין לי מושג על מה ללכת יש את ה Sennheiser HD-202 Panasonic HT225 Koss UR20 Koss TD61 אני לא מחפש אוזניות שניכנסות לאוזן. אני מחפש אוזניות כמו הדגמים האלו.. אם יש לכם עוד דגמים ששוים אנא הציעו אותם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני מניח שזאת תהיה טלווזיית LCD, כשדרושות זוויות צפיה כמה שיותר טובות. אם אפשר, שיהיו כניסות שנפוצות בכרטיסי מסך (S-VIDEO, VIVO, מה שלא יהיה). אם יש גרסה של הטלוויזיה שאתם הולכים להציע, שמגיע בלי רמקולים מובנים, אני מעדיף, כי יש לנו כבר בסלון אחלה של רמקולים ומגבר, ועדיף מסך איכותי יותר על פחות איכותי + רמקולים. חשוב גם שתהיה מקסימום 80 סנטימטר לרוחב, ו-50 לגובה, כי זה מה שהרהיטים בבית שלי יכולים להכיל. יש הצעות? מותר לחרוג בעוד 400-500 שקל, אבל רק אם זה ממש משתלם.
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-