אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות טלויזיה למטרת משחקים בעיקר (XBOX). ראיתי שהטלויזיה LG 42ld460 די מומלצת. האם בתקציב הנ"ל יש טובות יותר למטרה זו? אפשר לחרוג ל3500 אם כדאי. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, עזרתכם בהמלצה על טלויזיה איכותית לסלון לשימושים של חיבור PS3 \ PC וצפייה בערוצים רגילים ללא מריחות. מרחק מהטלויזיה הוא 4 מטר. חשוב שיהיה 2-3 חיבורי HD, חיבור USB לסרטים עם תמיכה בכתוביות לעברית. (FULL HD). אחריות: חשוב שתהיה מלאה 3 שנים לפחות. (עדיפות לא לפרללי). תודה
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לדעת איזה טלויזיות מומלצות בתקציב של 8-9K , גודל 46. מרחק מהטלויזיה 4-4.5 מטר. שימושים עיקריים לפי סדר: 1. עידן + - ערוצים 1,2,10,33 וכו'. 2. HTPC אבקש גם לדעת מה בערך רמת השמע שמוצאת מטלויזיה בסדר גודל כזה . וכמה שיפור תביא השקעה במערכת קולנוע/רמקולים לטלויזיה ומה העלות כמובן מכך. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אנשים D: סוף סוף הגיע הזמן לקנות טלויזיה חדשה לסלון, והחלטנו על פלזמה 42" בתקציב של עד 10,000 ש"ח. -אני מודע לזה שרואים לא משהו (בלשון המעטה) את השידורים של הוט/יס, אבל הפלזמה הזו הולכת בעיקרון לשמש ל ה-ר-ב-ה סרטי DVD. דרישות: חיבור VGA לפחות, יהיה נחמד DVI או HDMI חיבור קומפוננט כמובן תומכת HD וזה הכל בעיקרון...... -אם למישהו יש סיבה מדוע לא לקנות פלזמה, אתם מוזמנים לציין. אשמח לקבל כל דעה, תודה -אם זה לא המקום המתאים, אז בבקשה להעביר את זה X:
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
בחנויות אני רואה דברים שנראים לא טוב הדגם הכי סביר בחנויות שאני ראיתי הוא סמסונג 37 אינץ B530 אבל אני לא מעוניין הוא לא כזה טוב ולפי כל המקומות שהסתכלתי הוא בינוני פלוס ובערך בן שנה וחצי יש גם סמסונג B550 שאותו לא ראיתי בחנויות רק באינטרנט http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16889102259 שגם בן איזה שנה אבל לפי התגובות שאני רואה בניואג נראה סביר ויש לו כמה אופציות שחסרות ב B530 כמו USB ועוד כמה דברים איזה עוד טלויזיות אתם יכולים להמליץ לי בחנויות אין מבחר מספק מחפש 37 אינץ או 40 ראיתי גם סוני בראוויה בחנות שהיה חד אבל לא יודע
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קיבלתי טלויזיה מחו"ל(ארה"ב) באיכות 4K הבעיה היא שאני צופה בה והכל בשחור לבן-התקשרתי כבר להוט והם לא עזרו לי, אבל הבנתי שצריך ממיר מפאל לNTSC וחיפשתי ומצאתי את הממירים האלו http://www.ebay.com/itm/Com-World-CMD-HDX75-PAL-To-NTSC-Video-Converter-with-HDMI-1080p-Output-/201266142523?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2edc659d3b או https://www.world-import.com/CMD-HDX5_PAL_to_NTSC_HDMI_Video_Converter.htm אם למישהו יש שהו יותר טוב להציע כמובן שאשמח אציין רק שאיני מבין דבר בקולנוע ביתי ובסה"כ קיבלתי טלויזיה ואני רוצה לצפת בה באיכות המירבית, הממיר שלי ד"א הוא ללא יציאת HDMI ואני לא יודע אם אשדרג אותו בזמן הקרוב(אני מחכה למבצע-לכן למצב הנוכחי אני רוצה ממיר)
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תיראו אחשיו ראיתי בערוץ הקניות תטלויזיה הזאת איך היא? http://www.21.tv/p-38074/Fujicom/cf-154? איכות צבעים בה אמורה להיות טובה? ועם איזה חיבור היא תיתחבר לי כי הממיר שלי הוא של הוט והוא לא קורה HD אז הטויזיה שלי תיתחבר עם VGA?
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום יש לי טלויזיה lcd חדשה של שארפ . זמן התגובה עד שאני רואה תמונה מרגע ההדלקה של הטלויזיה הוא 15 שניות זה לא אמור להיות ככה נכון?
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היי, שאלתי היא ,זו תקלה ? או מנגנון מובנה כלשהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 5.6k צפיות
-
-
היי לכולם. נתקלתי לאחרונה בבעיה מוזרה קצת..יש לי SMART TV של SAMSUNG..דגם 5500. היא מחוברת בכבל לראוטר ביתי ודרכו למחשב שבו מותקנת תוכנה של SAMSUNG LINK שדרכה אני מזרים סרטים . הכל טוב ויפה..אלא שלפני שבוע בערך הפסקתי לראות קבצי MKV...כשנכנס לתיקיה שבה אמור להיות סרט בפורמט MKV זה רושם לי שאין בקצים שמורים בתיקייה זו...ואם יש קבצי MKV שלא נמצאים בתיקייה אז כשמנסה לנגן אותו הוא רושם שפורמט לא נתמך. (שוב..עד לפני בערך שבוע שבועיים הכל עבד תקין) זה קורה כשאני נכנס דרך כפתור SOURCE בשלט ובוחר את הכונן המשותף של המחשב לחלופין כשאני מנסה לנגן את אותו הסרט דרך תוכנה של הסמסונג לינק עצמה מהמחשב..זה כן מזרים אותו לטלויזיה ומנגן אותו...אני משתגע פה..עשיתי כבר עדכון לטלויזיה..לא עזר…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש טלוויזיה עד 2000 ש"ח אני יודע שזה קשה למצוא חייב FHD ולפחות 2 כניסות HDMI אני מעדיף שתיהיה גם כן כניסת USB אני רוצה רמקולים כמה שיותר טובים וכמובן גודל הכי גדול שאפשרי בתקציב הקטן הזה בנתיים זה ניראה לי 32 אפשר לחרוג ממש בקטנה תודה רבה יש לי עוד שאלה יש לי מגבר\רסיבר ישן של technics וכשאני מחבר אותו למחשב או משו אחר אז הוא מוציא סאונד רק בצד שמאל גם אם אני מנתק את הרמקול השמאלי אז לא יהיה סאונד בכלל וניסיתי לשחק אם הכיוון שיש על המגבר\רסיבר עצמו לא עוזר עכשיו היה לו שלט (עם קולט שמתחבר למגבר) יכול להיות שעשו אז משו בשלט בהגדרות או לא יודע מה ואז זה נשער ככה? או שיש משו אחר שיכול להיות אולי ספק?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בקרוב אמי תקנה טלויזיה ואני צריך עזרה באיזה דגם לקנות. מכיוון שאני לא מבין בטלויזיות אני צריך את עזרתכם. הדברים היחידים שאני מבקש הם שהטלויזיה תהיה לפחות 32" [אם אין מסכים איכותיים במחיר הנל, אז יותר קטן], חיבור HDMI וCOMPONENT, ואם זה אפשרי אז תמיכה ב1080P [לPS3 החדש שלי]. תודה רבה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש טלויזיית תלת מימד LED עם חיבור DLNA וSMART החל מגודל 47 אינץ'. אני מתלבט בין הדגמים : Samsung UA46ES6200M Samsung UA46D6000 Samsung UA46D6400 LED Samsung UE46D6200 LED 46 אינטש LG 47LM580Y LED 47 אינטש LG 47LX6500 LED 47 אינטש מאד חשוב לי שיהיה חיבור אלחוטי למחשב ודרכו אוכל לשדר סרטי HD. אם למישהו המלצות לטלויזיות אחרות בסכום הזה אשמח לקבל אותן. תודה וחג שמח.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות טלויזיה 40 אינץ בתקציב שלי אני יכול לקנות או טלויזיה 4K או FHD קעורה לא מצאתי דגם שהוא גם וגם בתקציב שלי כ2300 שקלים אלה הדגמים בינהם אני מתלבט: Samsung UE40K6500 TCL LED40E5800US על איזה מבין הפונקציות כדי להתעקש ועל איזו לוותר? מה יתן את התמורה הטובה ביותר לכסף? אשמח לחוות דעת
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
משיהו מחברי הפורום מכיר את המותגים הללו יותר ממבט חטוף בחנויות אלקטרוניקה? מתלבט בין דגמי 40 אינץ' LED (בשני המקרים מדובר באחריות ל3 שנים). האם זו קנייה חכמה לשימושי קונסולה וHTPC (סרטים פה ושם)? או שמא עדיף להשקיע עוד כמה מאות שקלים ולקחת SAMSUNG/LG (למרות שבהמון מקרים לא ראיתי הבדלים מבחינת איכות התמונה וTCL אף הפתיעו עם איכות לא רעה בכלל).
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
הי, מחפש שתי טלויזיות LCD לחדרי שינה. מרחקי הצפיה - חדר אחד 3.5מ', החדר השני - 2 מ'. הטלויזיה לחדר הגדול הולכת להתחבר לממיר של HOT (אולי יום אחד HD בלי נדר) ולמחשב עם כרטיס שמוציא HD. הטלויזיה לחדר הקטן הולכת להתחבר גם היא לממיר של HOT (כנ"ל לגבי ה-HD) ולמחשב עם כרטיס שלא מוציא HD אבל יכול שיתחלף ביום מן הימים. הדבר הראשון שהכי חשוב לי לדעת הוא איזה גודל מומלץ לכל חדר. חוץ מזה אני אשמח לשמוע אילו טלויזיות מומלצות (ולא רק ברמה של 'סמסונג זה טוב' אלא ברמה של 'סמסונג דגם XXXXXX זה אחלה דגם ובמחיר שווה). לגבי ה-FHD או HDR יש לי תחושה שעדיף HDR כי בינתיים עד שיתמסדו בארץ שידורי HD יקח זמן ובזמן הזה על FHD אני מאמין שאני אראה חרא, אבל - אשמח לשמוע עצות מאנשים חכמים ממני בתחום..…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל אל תגידו שזו כפילות ת'רדים, אלה שני ת'רדים שונים לשתי טלויזיות שונות. בקיצור אמא שלי רוצה LCD לחדר 32" עד 2000 ש"ח. אין לחרוג מהתקציב, היא מוכנה לוותר על איכות בשביל לעמוד בתקציב. ביחס לתקציב האם הטלוויזיה הזאת טובה? http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=32C10&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=109&aff=Zap〈=he תודה.
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
הי, מחפש טלוויזית LCD לחדר, חשוב שיראו חד, שיהיה HDMI, שישמעו טוב שמעתי על הדגם הבא: LA__A450 האם מומלץ, אילו עוד דגמים יש? מתלבט האם כדאי לקחת לחדר 32 או 37 אינץ'? תודה רבה, עידן
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי קצת מחקר באינטרנט וגיליתי שבגדלים האלה אין מה להתעסק עם פלזמה, ושהדגם של סמסונג LA37A450 מומלץ. הבעיה עם הדגם הזה שהוא כבר קצת ותיק ושאין ממש חנויות שמוכרות אותו. אם כן, אני פונה אליכם בבקשה להמלצות על טלויזיה לסלון, 37", עד 4000 שקלים (אפשר גם בפחות). חשובה כניסת HDMI אחת לפחות, חוצמזה, כמה שיותר דגש על איכות תמונה. ממה שראיתי בענין הPHILIPS נראות מעולה (ועולות בהתאם), האם הן באמת כאלה טובות או שמדובר במצב מיוחד שהוכנס בהן לתצוגה בחנויות החשמל? לגבי עניין התמיכה בFULL HD, האם ישנן טלויזיות מתאימות? בנוסף אשמח להמלצות על מקומות טובים בהם אפשר לקנות את הטלויזיה. אודה לכם אם תענו במהרה, העניין יחסית דחוף. ערב טוב ותודה מראש, יונתן
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות טלויזייה, אחרי ששלי הלכה לעולמה, אני רוצה ללכת על LED בוודאות אני אשמח אם תעזרו לי אני רואה מלא סרטים ויש לי XBOX מחובר אז אמרתי אני אלך על FHD כשחיפשתי בזאפ טלויזיה חיפשתי 32 באותם קריטריונים ומצאתי טלויזיה של LG LE4500 37" שעולה 2650 ש"ח שהיא באמת FHD LED השאלה היא האם זה שווה כי בתכלס זה דגם נורא ישן, זה משנה אם הוא ישן כי המחיר שלו נורא זול ביחס לגודל? או אולי יש דגם אחר שאתם ממליצים עליו אני מחפש LED FHD 32-37 התקציב שלי הוא עד 3000 שח עדיף פחות כי אני סטודנט... אני אשמח לכל תגובה והסברים כי אני חיפשתי ואני רק נהייה יותר ויותר מבולבל... תודה על העזרה! יותם.
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות טלויזייה בחודש הקרוב אני רוצה טלויזייה בטכנולוגיית LED FULL HD 32
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הטלויזיה הזאת (דגם 42LG60 / 42LG6000 ויש גם 42LG60FR שאני לא בטוח אם הוא אותו דבר), אני שואל מכל הבחינות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-