אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אם מישהו עוקב קצת אחרי השאלות האחרונות שלי בפורום, יודע שירשתי רסיבר + 5.1 רמקולים בני 10 שנים בערך. כל המערכת עובדת בונבון אבל יש בעיה קלה עם הסאב-וופר. כשיש בסרט/משחק רעש עמוק כמו מנוע מכונית, גיטרה באס, מוזיקת מתח נמוכה, הבאס מתחיל לגרגר אני לא יודע את הפועל המדיוק, אבל אני בטוח שאתם מבינים על מה אני מדבר, במקום סאונד נמוך ונקי אני מקבל "ברררררררר" כזה. פתחתי את הסאב כדי לבדוק שהכל בסדר בפנים ומצאתי בתוך הקופסא 2 פיני באולינג של ילדים וכדור סיני אחד. מסתבר שזה מה שקורא שיש אחיין בן שנתיים בבית. הוא דוחף דברים לחורים גדולים. אבל בכל מקרה, זה לא פתר את הבעיה, כי הסאב עדיין מגרגר. גם שמתי לב שיש קרע קטן בספוג של הסאב, אבל קשה לי להאמין שזה הגורם. האם הסאב פשוט מת/גוסס או …
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השאלה בכותרת... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות EPOX 8K9A2 ואני מקבל איתו AC97 5.1 ויש לי עכשיו CREATIVE LIVE! 5.1 וכמובן שהקריאטיב יותר איכותי, אבל האם זה משהו שאני ירגיש עם הHERCULES 5.1 שלי? שגם ככה הם לא רמקולים מהשורה הראשונה (למרות שאני אוהב אותם!)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי שוקים, קניתי כרטיס קול AudioTrak MAYA 7.1 ויש לי פול בעיות למרות שהוא ידוע ככרטיס תותח, אני חושב שהבעיה היא פאק בייצור, כלומר משהו חד פעמי שאינו קשור בכלליות למוצר אדיר זה, (ד.א לא ממליץ לקנות בפנדה, אני מרגיש לכוד) הכרטיס עושה צלילים חשמליים חשודים כאלה וגם מנגן בקטיעות דיסקים. בכרטיס קול אחר על המחשב הבעיות נעלמות והכל כרגיל.... אם אשלח את הכרטיס לפנדה ויגידו לי שהוא תקין אאלץ לשלם 120 שקלים - זה דפוק כי יש להם אינטרס להגיד שהוא תקין!!! אני בדילמה!!! HELP PLZ!! מה שאתם יכולים.. תודה
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אז ככה. את הבחירה בכבל שאני אעשה, לא אוכל לשנות בעתיד, כי אנחנו באמצע שיפוץ והכבלים יעברו מתחת לריצוף. המחשב יתחבר ל-3 יעדים: 1. מגבר (שמחובר למקרן בחדר אחר) בחיבור S-Video וכבל לסאונד (אני מתלבט בין כבל בננה רגיל Component לאופטי כי מדובר ב-8 מטרים, מה עדיף לדעתכם?). 2. מסך מחשב באמצעות כבל DVI. 3. וכאן הדילמה. מסך LCD לסרטים. היום למחשב שלי ולכרטיס מסך אין חיבור HDMI. יש לו שתי יציאות DVI ו-S-Video אחת. לכן אני חושב שאני צריך לקנות HDMI ל-DVI. השאלה היא, נניח שבעוד שנה שנתיים אני מחליף מחשב/כרטיס מסך. האם יכול להיות שתהיה לו רק יציאת DVI אחת + יציאת HDMI אחת ואז אכלתי אותה, כי אצטרך להחליף כל הזמן בין ה-DVI של המסך מחשב ל-DVI של המסך טלוויזיה. אז האם כדאי כבר היום לרכ…
-
- 39 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לפטופ עם וינדוס 7 חיברתי אותו עם כבל HDMI ל-LCD כדי לצפות בסרט, אבל לא שומעים קול אני יודע איך מגדירים את הקול ב-XP אבל לא מוצא את האפשרות ב-7 מישהו יודע?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שיהיה אפשר לחבר אליו YES ושיהיה אפשר לעשות ממנו מדיה סנטר!!
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
כדי ליצור אוזניות מותאמות אישית צריך תבנית של האוזן. מישהו מכיר חנות/רופא שעושה תבנית של האוזן באזור המרכז?
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מה דעתכם על המכשיר שנמכר ב"מגה" DVD DIVX מקליט ? האם שווה לקנות אותו , מה איכות ההקלטה שלו ? http://www.mega-sale.co.il/Mega_Electro.html
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי iPod קורא הכל יש לי שתי שאלות אחת למה הiPod לא קורא לי את השירים שאני שם בעברית?? והשניה איך מכניסים סרטים לטוח הiPod ? ואם אפשר בפירוט
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
1.יש לי אפשרות לקנות את הסאב הזה ב-900 שקל. עכשיו אני רוצה להשתמש בו כמשלים למערכת מיני פשוטה למטרת שמיעת מוזיקה, ולא לסרטים. אין לי רסיבר, כך שאת הסאב אני רוצה לחבר ליציאת סאב מהכרטיס קול של המחשב. מה אתם אומרים ? איך זה יישמע ? נראה לי שזה הסאב המדובר: http://www.crazyedi.co.il/products/69716 ואם תמצאו קישור אליו באתר עולמי ותביאו לי אני ישמח 2. והכרטיס קול (Gigabyte 945P-S3 - Realtek) יוציא סאונד לסאב מקבצי MP3 רגילים של סטריאו, לא חייב קובץ מקור של ערוץ סאב נפרד, כמו AC3 לדוגמה ? תודה, לירן
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הרמקולים - Divoom XForce 1H 5.1 רציתי לשאול: 1. איך הם? (מזייפים). 2. הם שווים את המחיר?(400 ש"ח). 3. אפשר לתלות אותם על הקיר? 4. החוטים של הרמקולים האחוריים ארוכים? 5. הם טובים למשחקים, מוזיקה וסרטים? 6. יש להם שלט? **בבקשה אל תגידו לי חרא חברה, לך לחברה אחרת. כי אין לי הרבה תקציב ואני רוצה 5.1** תודה רבה והמשך יום נעים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לרכוש מערכת 2.1 טובה. ראיתי את דגם הלוג'יטק Z4, ואת הZ2300 היקר יותר. השאלה היא, האם ה2300 שווה את ההבדל הכספי בין 2 הדגמים? או מה אני לא ארגיש הבדל גדול? אני יכול לומר שבשבילי האיכות נקבעת במוזיקה האיכותית שאני נוהג לשמוע במחשב. כמו כן, האם שאני קונה 2.1 איכותי אני צריך גם כרטיס חדש? או מה הכרטיס קול על הלוח מספיק? אני מצטער שאני פותח נושא חדש פשוט לדעתי זה מצדיק את העניין. תודה, דניאל
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
באייפוד אני יכול לשים מה שבא לי? או רק קבצי מוזיקה?
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני לא מדבר על מגבר של גיטרה תודה
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
חברת Onkyo המוכרת לכולנו בעיקר מתחום הקולנוע הביתי והרסיברים שלה (ברמה גבוהה יחסית אם יותר לי לציין), מציגה כרטיס קול חדש אשר מיועד אך ורק להאזנה למקורות סטריאו. הכרטיס החדש, ה-WAVIO SE-90PCI מתבסס על שבב ה-Envy24MT מבית VIA אשר נכלל בכרטיסים רבים המיועדים להאזנה איכותית למוזיקה. הכרטיס יכיל 2 יציאות אנלוגיות בתצורת RCA, ויציאה דיגיטלית אופטית אחת ללא כל חיבורים נוספים. הכרטיס יתמוך בתקנים הבאים: EAX 2.0, A3D 1.0, QSound. ויאפשר לדגום בקצב של עד ל-192kHz. מרשים במיוחד בכרטיס תווח ההיענות שלו אשר משתרע החל מ-0.3Hz ועד ל-44kHz בחריגה של עד לחצי db בלבד לכל כיוון. רובו של התחום לא יועיל בדבר, עם זאת במידה ומישהו צריך את הכרטיס לצורך בדיקת תחומי היענות של רמקולים/אוזניות/מגבר…
-
- 9 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אשמח לקבל קצת ביקורת על האוזניות הסגורות של bose מדגם on ear מישהו מכיר? חנויות משתלמות בארץ? זה מה שיש בזאפ, מישהו יכול לתת עוד קצת מידע? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714549
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש את המערכת הזאת בקרוב. כידוע היא כוללת שני רמקולים וסאב. השאלה היא האם אפשר לחבר עוד שני רמקולים (שיש לי מהמערכת הנוכחית) ולהפוך אותה איכשהו למערכת של 4 + סאב ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אני מחפש בנרות את הדריבר הזה ולא מצליח למצוא. אם מישהו מכיר מקום ממנו ניתן להוריד את הדריבר אשמח לקבל לינק. מערכת הפעלה XP. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. עד אתמול הייתי סגור על ה YAMAHA TSS-1 בדיוטי פרי ... אבל היום אני קם בבקר ורואה עיתון של סאקל דיוטי פרי ורואה את הרמקולים האלה באותו מחיר 200$ עכשיו השאלה שלי האם הם יותר טובים, פחות טובים, או שווים ל tss-1. בסט הזה איין מגבר \מפענח אבל בכל מקרה לאחד משני הסטים (מי יתן והטוב ינצח) יצטרף אודיגו SE RETAIL בחיבור קוואקסלי דיגיטלי המטרה העיקרית היא למשחקים סרטים ולבסוף מוזיקה. (בלי הצעות לגבי מערכות אחרות בבקשה תתמקדו בשני אלה) בתודה מראש לינק לתמונה וקצת פרטים: http://zap.co.il/fs.asp?PID=21387415&sog=E-Speaker
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
יש לי iPod nano 3rd Generation ולא מצאתי איזה תוכנה שתהפוך אותו לעברית =\ היה פעם אתר אבל הוא נסגר נראה לי, למישהו יש משהו :]?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
לחבר שלי יש לוח אם A8N-E שהוא בעל יציאה אופטית. היציאה האופטית מחוברת לרסיבר. כשהוא מנסה לראות תוכן HDTV עם סיגנל קול DTS אז לא שומעים כלום. למישהו יש מושג למה?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני כבר לא יודע מה לעשות יש לי מיקרופון ששומעים איתו המום כזה...כאילו אתה שומע את זה מחוץ למועדון ואתה מאוד רחוק ממנו חחחח לא יודע אפילו איך להסביר את זה ולחבר שלי היה מיקרופון של מחשב..הרגילים האלה...הארוכים עם המעמד..הכי פשוטים שיש של ה20 שקל.. ודווקא איתו שמעט מצויין דרך אגב זה בשביל הקלטת שירים במחשב..עם התוכנה ADOBE AUDITION בקיצור..אז אמרתי טוב נקנה גם אחד..הלכתי קניתי...ואיתו שומעים את אותו הדבר.. עכשיו לא יודע מה לעשות למה זה ככה? אני צריך להקליט את עצמי פעמיים כדי שישמעו איך שהו סביר..אבל גם מעפן... איך מסדרים את זה מישהו יודע? אולי משהו בהגדרות משהו לא בסדר לא יודעעעעעעעע בבקשה תעזרו לייי תודה לכם שחר..
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
SONY SRS-D511 זה הדגם... הבעיה היא שכשאני מסתכל סרט אז הקול שמדברים נשמע מאחור ה3 רמקולים לא עובדים הקידמיים והסנטר כשנפעלת מוזיקת רקע זה עובד..... על השלט יש כפתור DUAL STEREO כשהוא בOFF בסרטים יש רק את המוזיקה כשאני שם אותו על OC אז הקול של השחקנים מאחור מקדימה הם עובדים רק כשנפעלת המוזיקה במוזיקה במצב שOFF האחוריים לא עובדים וחסר משהו ... כשאני שם ON הכל עובד בסדר... הרמקולים מוגדרים כ 5.1 מערכת הפעלה וינדוס 7 לוח אם <<< מה לעשות תעזרו לי בבקשה....
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב שישמשו בעיקר לסרטים. למשחקים בכלל לא, למוזיקה ממש ממש מעט. הכרטיס קול שיש לי הוא מובנה על לוח אם של gigabyte מדגם p35-s3. אשמח לקבל המלצה לרמקולים טובים שאפשר לקבל. גמיש מבחינת מחיר.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-