אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים ה-DVD שלי ננע על REGON 1 יש למישהו מושג איך אני משחרר את זה שיפעל בכל האיזורים או לפחות ב-1 ו-2? כרגע אני לא יכול לראות חצי מהסרטים תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם בקרוב מאוד אני מתכוון לקנות טלויזית 42 אינץ LCD לסלון. רציתי לדעת כמה דברים: בנתונים הבאים: בהירות \ ניגודיות \ רזולוציה וכו' כמה נתונים אלה צריכים להיות בשביל צפיה איכותית? דבר שני על איזה דגמים איכותים אתם יכולים להמליץ לי לקנות במחיר הנ''ל (כולל תמיכת HD) ? עריכה: מצאתי דגמים אלה, איך הם? פיליפס http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=588135 LG http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=588135 הודה לעוזרים, אריאל.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
שלום לחברי הפורום. אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר בכבל אופטי אבל המרחק הוא 3 מטר לפחות, האם איכות הסאונד תרד משמעותי בשימוש בכבל ארוך? מה ניתן להרוויח מה-PureVideo על כרטיס מסדרה 6? האם יש שיפור משמעותי בוידאו? יש דרכים לשפר את התצוגה של הוידאו? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש איזה יחס מומלץ בין גודל הטלויזה למרחק שאני יושב בו? שמעתי ממישהו שמסכים של 32 אינטצ' המרחק האידיאלי זה 3 מטר, נכון, לא נכון?
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום , החלטתי לבסוף לרכוש LCD 32 אינץ' . השימוש הוא למחשב ומשחקים במחשב (הרבה) , לטלוויזיה וניגון סרטים דרך המחשב (בHD) ול DVD זה לא חייב להיות FULL HD מבחינת מה שקראתי בפורום בערך יש לי התלבטות בין 2 מסכים : SAMSUNG LA32R81B או SHARP LC32WD1E התקציב הוא 5000 ש"ח (אם יש צורך אפשר להוסיף ) יש לכם המלצות אחרות בשבילי? תודה רבה על העזרה
-
- 12 תגובות
- 974 צפיות
-
-
כבר 2 זוגות של אוזניות נהרסו לי:( כבר לא בתקופת האחריות... הזוג הראשון היה MDR-EX71 אוזנית שמאל הפסיקה לעבוד. הזוג השני היה EP-630 אותו דבר שם הבעייה הייתה כנראה קרע או משהו בסגנון, בין החוט עצמו לחיבור של ה 3.5mm. אני מתכנן לקנות cx400 או cx300, מה אני יכול לעשות שזה לא יקרה לי עוד פעם? אולי להדביק משהו\איכשהו? תודה לעוזרים...
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מדובר על הרמקולים החדשים שמחליפים את ה-ATP3 של אלטק. לא מצאתי אותם בשום אתר, מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותם? תודה
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה וATP3 של ALTEC איזה הגדרות סאונד מומלצות למערכת כזאת ואיזה אפשרות סאונד כדאי לבחור במשחקים כי לא מופיע שם אפשרות של 2.1 תודה
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
שלום יש לי אוזניות עם חיבור usb וחיברתי אותם וכשניתקתי הרמקולים לא עבדו יותר ניסיתי מלא מלא דברים ואני לא יודע מה קרה... מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
לאחר זמן ממושך מהצפוי ובשעה טובה, רכשתי לי מחשב חדש, המכיל כרטיס מסך 8800GT (בעל יציאת Dual-DVI). כעת נותר רק לחבר את המחשב למסך הטלוויזיה... (וכאן אתם באים לעזרה ): באפשרותי לחבר את המחשב לטלוויזיה באמצעות חיבור VGA או HDMI, כאשר השאלה היא כיצד לחבר את האודיו. בבירור שערכתי (אם נתעלם לרגע מחיבור ה-VGA), הבנתי שחיבור DVI ו-HDMI משתמשים בדיוק באותו תקן/קידוד ומעבירים אותה איכות וידאו, אולם חיבור HDMI מאפשר גם העברת אודיו. למרות החיפוש שערכתי, לא הצלחתי להבין את הנ"ל: האם קיים מתאם DVI-HDMI, המאפשר להעביר על גביו גם אודיו (ולא רק וידאו)? ואם כן, כיצד הדבר מבוצע? או שמא ניתן להעביר בחיבור HDMI שאינו ייעודי רק אות וידאו ועליי להעביר את אות האודיו באמצעות כבל נפרד (PL to…
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
אוקיי החלטתי שהגיעה הזמן להלחיף את מערכת ה-2.1 העתיקה שלי. המערכת שייכת לחברת לוקסון, ואין לי מושג איזה דגם, הידע שלי באודיו לא שואף רחוק.. אז הנה תמונה: חח נסו לזהות את הדגם.. אני יוסיף את הפרטים שכתוב על המגבר אולי זה יעזור: luxeon EB 2.1 output power:15w+5w*2 P.M.P.O:1000w impedance:4ohm driveunit: subwoofer:4" speakers:3" frequnecy responce:50hz~20khz separation:>45DB S/N ratio:>65DB power supply:AC220V/50HZ LUXEON AV (SHENZHEN) INDUSTRIAL CO.LTD. עכשיו שאלה על ה-ATP3: מומלץ להחילף את המערכת הזו ב-ATP3? אם לא, איזו מערכת כן תבצע שיפור משמעותי בסאונד? [באופן כללי] תודה!! [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי לקנות אוזניות שינצלו יותר את הנגן שלי ושיחליפו חלקית את הcx300 שלי.הפעם אני לא דואג לגודל של האוזניות ולא אלך על אוזניות 3 גרם IEM אלא על משהו אחר .חשבתי על הSennheiser PX 100 שקראתי עליהם ב - www.headphone.com ורציתי לשמוע מה אנשים אומרים עליהם בהשוואה לאוזניות אחרות באותו טווח מחירים.אשמח לקבל הצעות אחרות. כמו כן האם זה יהיה שינוי משמעותי לקנות אותם בהשוואה ל CX300?
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי, בתור קורא נלהב של פורום אודיו, החלטתי סוף סוף לקחת חלק מעט יותר פעיל, ולתת מרשמיי הראשוניים לסט הרמקולים בתצורת 2.0 audioengine5, אשר רכשתי לאחרונה. סט זה זכה לביקורות נלהבות בעולם, שמשום מה הייתי חייב לנסות ולשמוע בעצמי על מה כל המהומה. כמו כן מתאים בעיקר לאנשים הרוצים להינות מאיכות מוזיקה טובה, אולם אין להם זמן לחקור כל מגבר קיים ומדפיים בנפרד, כדי להגיע לשילוב האידיאלי שנשמע לטעמם. רמקולים אלו מוגברים ולכן אין צורך בחיבורם למגבר. כמו כן טובים גם במידה ומוגבלים מבחינת מקום, שכן אין צורך בהקצאת מקום גם למגבר. תחילה אקדים בכך, שניסיוני בתחום האודיו מזערי עד לא קיים, ורק לאחרונה נחשפתי "לנפלאותיו" המתרגמות לעיתים קרובות להוצאות לא קטנות. בכל אופן, ההקדמה היא כדי להגיד…
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום יש לי די וי די של APEX דגם 815 בהתחלה הוא עשה לי קצת בעיות אבל מאז שעדכנתי אותו הכל עובד פיקס...היום צרבתי בבוקר על דיסק די וי די שאני תמיד משתמש בו שני סרטים: Pathfinder.R5.LiNE.XviD-UNiVERSAL The.Kingdom.PROPER.R5.LINE.XViD-mVs עכשיו ראיתי את השני הכל חלק שומעים יפה וזה...אחר כך שמתי את הראשון ברקע של הסאונד שומעים צלילים כאילו מצאים במים כאילו יש בועות צלילים צורמים כאלה שלא מאפשרים לראות תסרט....עכשיו אני זוכר שזה קרה לי בעוד סרט...אמרו לי בפורום אחר "תשנה ב DVD מ DOLBY PCM או ההפך בתפריט הסאונד ותשנה קצב דגימה ל 48000 Khz" עשיתי את זה וזה לא עזר... בבקשה עזרו לי אני נואש.... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
איזה רמקולים אני יכול לקנות למחשב הכי טובים עד 350 לא יותר.... חוץ מATP3 יש עוד משהו ראוי בערך? ראיתי בקיאספי מערכת 5.1 של קריאטיב פשוטה כזאת ב330,היא שווה משהו? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי כמו שרשום בכותרת אני מחפש המלצות לLCD TV בגודל 26" בתקציב 2500-3000 ש"ח בשאיפה לכמה שיותר זול מין הסתם אני לא ממש מבין בטלוויזיות מסכים וכו אבל רצוי שהTV תתמוך בFHD ושיהיה לה לפחות שתי יציאות HDMI, ראיתי את הטלוויזיה הזאת http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=26LC41&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=148&aff=Zap〈=he אבל שמתי לב שזה 1080P ולא 1080I שזה אומר רזולוציה יותר נמוכה לא? בכל מקרה אני ישמח להצעות והארות מצידכם, דרך אגב הטלוויזיה תשמש בעיקר לשידורי TV רגילים מממיר דיגיטלי, וחיבור למחשב על מנת לראות סרטים וכו.
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים האלה:X530 וLogitech עכשיו אני מחפש כרטיס קול 5.1 בשביל שאני יוכל לשמוע בכל הרמקולים.. כרטיס נחמד ששומעים טוב.. ב-300 ככה,אפשר לחרוג טיפה...
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני מחפש סט רמקולים סראונד לסרטים בעיקר. אבל אני רוצה שלא יהיה יקר ויסתדר עם כרטיס קול רגיל (בלי כל מיני חיבורים מיוחדים, רק PL ואופטי) אה ושיהיה שלט, זה חשוב (לא אלחוטי, כמו של הInspire) יש המלצות? מציאות? מאיזה סכום זה מתחיל? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני על סף קנייה של רמקולים KING של חברת MAGNUM http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=7776&afid=1036 ורסיבר של חברת ONKYO מסוג TXSR601 http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=SR601&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=4&aff=Zap〈=he מה דעתכם? (אגב אני קונה מתצוגה/יד שנייה) כך שהמכיר שונה. אני משתמש במערכת ל- 60% סרטים וכ- 40% מוסיקה תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לא מזמן רכשתי מערכת רמקולים של Altec Lansing דגם FX6021 לאחר שקראתי ביקורות טובות על המערכת. הייתי מרוצה ממנה אך הרעש הקבוע שבא מהסאב וופר ממש הפריע לי. אחרי החלפה, עדיין היה קיים רעש דומה, אפילו כשהסאב בלבד היה מחובר לנקודת חשמל עצמאית. לא ניסיתי מכשיר שאמור לסנן את הרעש הזה, משום שלא מצאתי משהו כזה בארץ. אני מחפש מערכת מחברה אחרת, משהו איכותי שיתאים לשמיעת מוזיקה ולמשחקים. מאוד חשוב שלא יהיה המהום/זמזום מהסאב ומהרמקולים בזמן שמיעת מוזיקה או כשלא שומעים מוזיקה. ארצה המלצות רק ממישהו שיש לו את המערכת עליה הוא ממליץ ושהוא יודע שלא קיים שום רעש מהסאב. אני מעדיף מערכת 2.1 ולא 5.1. המערכת תהיה ממוקמת בחדר ואני לא שומע בווליום גבוה מאוד. למשל משהו כמו 20%-25% כשהיה לי את …
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
בעיקר למשחקים ומידי פעם מוזיקה ... את הICEMAT siberia אני מכיר אבל עדיף שיהיה יותר זול ... ראיתי את ה Logitech Precision Gaming , Sennheiser HD201 , AKG K44 והאמת שאני לא מבין גדול בתחום . תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
התקציב עד 1500 אני צריך אותם למשחקים ולשמיעת מוזיקה ושיהיו עמידים בעוצמה גבועה
-
- 7 תגובות
- 647 צפיות
-