עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי הארדיסק חיצוני (פנימי "3.5 עם קופסה, WD 200GB), ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה שאני אוכל לצפות בסרטים\סדרות בטלויזיה (34" METZ CRT). יש לי גם מכשיר DVD (עם VHS) של LG. האם יש אפשרות לחבר את הדיסק הקשיח לטלויזיה או ל-DVD כדי שאני אוכל לצפות ממנו ולא אצטרך לצרוב על מדיות DVD את הכל? תודה רבה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 602 צפיות
  2. Started by NM,

יש לי בעיה בדיוידי הוא קורא DIVX אבל משום מה את התרגום הוא לא מזהה הוא מציג אותו בשפה אחרת אידיש או משהו ופעם הוא קרא את זה טוב ניסיתי גם לשחק בהגדרות אבל לא הצלחתי לתקן

• 10 תגובות
    • 951 צפיות
  3. Started by Bug2000,

מאחר ודפקו אותי בקנייה הקודמת שלי (CX300 פגום ) אני מחפש אוזניות חדשות ונתקלתי באלה של JBL שנחשבות לטובות יותר מה CX300 . השאלה היא אם יש זיופים ואם המחיר הגיוני ? יש את אלה : http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1681 ואת אלה : http://www.089155596.co.il/Product.asp?productid=608 מה אתם אומרים כדאי ללכת עליהם ? או שעדיף לקנות איזה SONY ב 50 שח ולגמור עניין ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום. לחבר יש יומולדת עוד מעט, הבנאדם צריך רמקולים באופן דחוף אז החלטנו כמה חברים לקנות לו. יש לנו 800 ש"ח. הרמקולים ישמשו יותר למוזיקה מאשר לסרטים, אם יש צורך לפרט איזה סגנון של מוזיקה תגידו ואדאג לפרט . איזה רמקולים הכי כדאיים בתקציב הזה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  5. Started by master36,

יש לי טלוויזית פלזמה שיש בה חיבור מסוג RS232 האם מישהו יודע למה זה משמש

6. Started by Mortar,

אני מת לקנות IN EARS איכותיות כבר הרבה זמן, למען הגילוי כבר קניתי E4C באיביי שכבר הגיעו אליי הביתה אבל לצערי האוזניות הן זיוף ב100% ואני כרגע בדיבור עם המוכר שמצטייר כדי אמין ועם מוניטין מאוד מכובד שאני אשלח לו אותם בחזרה ואקבל זיכוי, אבל זה כבר סיפור עצוב אחר :-( בקיצור, עכשיו שאין לי אוזניות אני חושב מחדש אם כדאי דווקא לנסות את מזלי עם הUE 5 PRO או שכדאי להשאיר עם הE4C וגם מעניין אותי אם מישהו פה שמע את הE5C מול הE4C ויכול להצביע על הבדלים ממשיים וכנ"ל על הUE 10 PRO מול ה5PRO ? מבחינת תקציב אז את שני הדגמים ה"מקבילים" של SHURE וUE אני אשיג במחיר מאוד דומה וזה לא כל כך משנה, מה שמעניין אותי פה זה האיכות של האוזניות נטו בלי קשר לכל הBUNDLE וכו'. תודה, אוהד

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  7. Started by Lupin,

המערכת הנוכחית כבר יצאה מכלל שימוש ואני רוצה לקנות חדשה. אני לא מחפש משהו כבר שירעיד את השכונה אלא מערכת רגילה, עם איכות טובה שאני אחבר אותה למחשב..לא צריך יותר מזה. אממ יש לי 600 ש''ח לזה..זה מספיק בשביל מערכת סטנדרטית או שאני אצטרך לחסוך עוד קצת? וגם איזה חברות טובות למערכות סטריאו וכל השיקולים האלה אני לא מבין בזה. נו טוב, בשביל זה יש פורומים

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  8. Started by dror_gh,

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=HTReviews&op=ViewProduct&pid=1860 שלום . קראתי על הטלוויזיה הזו שהיא משתמש בפאנל IPS (פאנל שמוכר לי לטובה ממסכי המחשב) האם היא עדיפה על ה LD9000 ? מה עדיף ? ובכלל הייתי רוצה מיני חוות דעת עליה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  9. שלום . במסכי מחשב יש סוגי פאנלים TN PVA IPS הTN נחשב לזול ביותר והנחות. ה PVA טוב יותר וה IPS נחשב לטוב ביותר בעל המון צבעים. איך עובד כל עניין הפאנלים בטלוויזיות LCD? יש גם שם סוגי פאנלים ? יש שם פאנלים מובילים שלפיהם אפשר לבחון ולבחור את המסך הרצוי ? בקיצור , איך בדיוק זה עובד? תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by sufgi123,

קניתי השבוע רמקולים 2.1 ATP3 . הבס משמיע כל הזמן זמזום חלש כשאני לא מנגן. גם ניתוק של יחידת הבס מכניסת האודיו לא פותרת את הבעיה . רק כיבוי מוחלט של הרמקולים מפסיקה את הרעש המעצבן. זו תופעה מוכרת או שאני צריך להחליף את הסט ?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  11. שלום אני אשמח לקבל המלצה למקרן בעיקר בסכום הנ"ל. המליצו לי על PTAE900 של פנסוניק שלפי חוות דעת הוא אחלה מה אתם אומרים?? בנוסף מאיפה אפשר לקנות נורה כאשר שלי נשרפת?וכמה עולה (+-). תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  12. Started by Ice-maniac,

שלום! הייתי מעוניין לקבל המלצות על אוזניות בלו טות' לנייד וכן גם דעה כללית האם הדבר משתלם מבחינת עלות/תועלת לעומת אוזניות רגילות? תודה רבה וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  13. היי כולם. אני רוצה לקנות אוזניות חדשות לZVM שלי. התקציב בעיקרון הוא 500 ש"ח, אבל אני יכול למתוח אותו ל600 אם זה משתלם. מבחינת סוג האוזניות, אני מעדיף עורפיות אבל גם קשת (מעל הראש) יהיה סבבה. עריכה: לשמיעה בעיקר מחוץ לבית. תודה מראש על העזרה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by master36,

יש לי סאב של JBL וחיברתי את הממיר למערכת השמע בזמן שיש דיבורים יש רעשים של תיקתוקים מתוך הסאב האם יש למישהוא פיתרון או הסבר לנושא?

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  15. Started by din707b,

שלום אנשים ה-DVD שלי ננע על REGON 1 יש למישהו מושג איך אני משחרר את זה שיפעל בכל האיזורים או לפחות ב-1 ו-2? כרגע אני לא יכול לראות חצי מהסרטים תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  16. Started by shay_gangina,

לא מזמן אני מעוניין לרכוש רמקולים למחשב. לפי מה שהבנתי זה הסט הכי טוב למחשב, אומנם מחיר גבוה, אבל אני מוכן להשקיע בשביל איכות. ראיתי, לא מזמן, חוות דעת ממישהו בזאפ ואומר אחרי 15 דק' שאתה שומע על חזק המערכת מתכבה, זה נכון? האם באמת שווה לי להביא אותו היא שווה את הכסף הזה?

17. אהלן, איזה מהדגמים יותר טוב, VS-2421 או הATP3? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם בקרוב מאוד אני מתכוון לקנות טלויזית 42 אינץ LCD לסלון. רציתי לדעת כמה דברים: בנתונים הבאים: בהירות \ ניגודיות \ רזולוציה וכו' כמה נתונים אלה צריכים להיות בשביל צפיה איכותית? דבר שני על איזה דגמים איכותים אתם יכולים להמליץ לי לקנות במחיר הנ''ל (כולל תמיכת HD) ? עריכה: מצאתי דגמים אלה, איך הם? פיליפס http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=588135 LG http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=588135 הודה לעוזרים, אריאל.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  19. כמו שאומרת הכותרת, אני חפשתי שעות ברשת איזה סט הגדרות מתאים לרמקולים, אבל אף אחד לא מציע לי לרמקולים הספציפיים האלה (Altec Lansing FX6021) והסט הכי קרוב שמצאתי היה ל-ATP3. האם אתם יכולים להמליץ לי על תצורה נכונה של הדריברים על מנת להוציא את המיץ מהם ? בתודה מראש עריכה - שמתי תמונות של הדריברים [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  20. שלום רב, לא ידעתי איפה לפרסם את השאלה אז אני מנסה כאן.... קיבלתי מחבר טלויזיה מסוגITT-NOKIA 6330 IDEAL COLOR PS עם חיבור scart-16 פינים מאחורה. אני מנסה לראות די וי די או לחבר את המחשב לטלויזיה אבל לא מצליח לראות כלום. העברתי לערוץ av,חיברתי את הכבל המתאם חיברתי את היציאה הצהובה לוידאו...וכלום...גם עם המחשב וגם עם הדיוידי. אני רואה רק מסך אפור. עם המחשב ניסיתי את כל סוגי השידור של pal וntcs.)או משהו כזה... יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. השימוש הוא בעיקר למשחקים (FPS וMMO) ומוזיקה , מידי פעם גם קצת סרטים. רק למחשב. מקסימום 400 שקל עם העדפה לפחות שיכלול מיקרופון, למשחקי רשת שישמעו מבחוץ את האוזניות כמה שפחות ושיהיה נוח. אוזניות קשת (מעל הראש, לא מאחורה) [ראש גדול, לשים לב ] מרופדות כמה שיותר (אני איתם רוב היום) התקציב הוא 300-400, עם העדפה לכמה שפחות. כרטיס קול 8 Channels ALC888 Audio controller (מובנה בלוח אם, חיפוש קצר בגוגל ואני חושב שהכוונה היא לRealtek ALC888) אני צריך דגם (כמובן), מחיר, ואיפה אפשר לקנות. תודה מראש, גיא.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by amit_R,

קיבלתי תאוזניות D: את הHD280 אחלה אוזניות תודה למי שעזר לי בהחלטה באשכול הקודם

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  23. Started by subarel,

יש איזה יחס מומלץ בין גודל הטלויזה למרחק שאני יושב בו? שמעתי ממישהו שמסכים של 32 אינטצ' המרחק האידיאלי זה 3 מטר, נכון, לא נכון?

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  24. כבר 2 זוגות של אוזניות נהרסו לי:( כבר לא בתקופת האחריות... הזוג הראשון היה MDR-EX71 אוזנית שמאל הפסיקה לעבוד. הזוג השני היה EP-630 אותו דבר שם הבעייה הייתה כנראה קרע או משהו בסגנון, בין החוט עצמו לחיבור של ה 3.5mm. אני מתכנן לקנות cx400 או cx300, מה אני יכול לעשות שזה לא יקרה לי עוד פעם? אולי להדביק משהו\איכשהו? תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  25. מה יש בתוך רמקולים מדפיים/ רצפתיים/ סנטר? חשבתי לבנות לבד רמקולים לא מי יודע מה, כולה זוג מדפיים ואם ייצא טוב אולי גם את השאר..... אז מה יש בפנים? אני יודע שיש טוויטר (שניים ברצפתיים) ומיד בכל רמקול. אם הרעיון שלי ריאלי אפשר בבקשה רעיונות..... חומרים חנויות (מחירים) וכו' תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים