אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
-
-
הדרישות שלי מהמכשיר הן קריאת כתוביות בעברית (גם בפורמט SUB וגם SRT), תמיכה בקודקים עדכניים, ואפשרות לעדכון הקושחה של המכשיר. לתקציב כרגע אין משמעות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני נמצא בעיצומו של תהליך בחירת הרכיבים לHTPC (שישמש בעיקר לסרטים ולמוסיקה ,אבל גם למשחקים...) , ותהיתי אם יש צורך לקנות גם כרטיס קול וגם איזה DAC.... עד לפני כמה זמן הייתי סגור על auzentech prelude בתור כרטיס קול אבל עכשיו אני כבר לא בטוח שאני אקנה כרטיס קול - אני די בטוח שאני אקנה DAC , ואם הבנתי נכון - אז בגלל שמחברים אותו ליציאה דיגיטלית מהמחשב הכרטיס קול של הלוח אם יעשה את העבודה שלו ואז אין ממש צורך בכרטיס קול . אז בקיצור: האם יש טעם לקנות כרטיס קול אם קונים DAC ? האם שילוב של שניהם ייתן תוצאה טובה יותר ? ואם משהו יכול להמליץ על DAC טוב ( באיזור ה1000~2000 ש"ח )? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
-
יש לי שתי LCD שאני דיי נעול עליהם, ה R-81 ב 37 אינטש, ויש את ה PFL-5322 של פיליפס אני נעול עליהם כי ראיתי אותם עובדות ומאוד אהבתי את איכות התמונה תוך כדי תנועה. שזה הנתון שהכי מדאיג אותי בנוגע לקניה של LCD. עושה לי כאב ראש לראות את ה LCD הזולים מורחים את התמונה כשהיא בתנועה וזה הנתון שהכי חשוב לי.. מה לדעתכם כדאי לי לקחת? השימושים שלי זה בעיקר סרטים אבל גם משחקים על המסך הזה, כנראה אני יקנה איזשהי קונסולה בהמשך.. עכשיו ראיתי שאת ה PFL5322 ב 42 אינטש מוכרים ב 7200, שזה 300 שקל זול יותר ממה שאני יכול להשיג את הR81.. כאן : http://www.cinemaworld.co.il/products/91231 מה דעתכם? אני צריך עזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, לא ידעתי איפה לפרסם את השאלה אז אני מנסה כאן.... קיבלתי מחבר טלויזיה מסוגITT-NOKIA 6330 IDEAL COLOR PS עם חיבור scart-16 פינים מאחורה. אני מנסה לראות די וי די או לחבר את המחשב לטלויזיה אבל לא מצליח לראות כלום. העברתי לערוץ av,חיברתי את הכבל המתאם חיברתי את היציאה הצהובה לוידאו...וכלום...גם עם המחשב וגם עם הדיוידי. אני רואה רק מסך אפור. עם המחשב ניסיתי את כל סוגי השידור של pal וntcs.)או משהו כזה... יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם ייראו טוב אם אני אחבר את הפלזמה למחשב? יש לי כרטיס מסך 8600GT
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
טוב,אז לעצת דיוויד*מספר כלשהוא* חח,אני פותח ת'רד נפרד לגבי ההתלבטות שלי. השימוש העיקרי שלי ברמקולים יהיה סרטים ומשחקים,ופחות למוזיקה,אבל הם בהחלט ישמשו גם למוזיקה מדי פעם. איזה סט משניהם עדיף? חיפשתי כל מיני השוואות בין שתי המערכות אבל לא ממש מצאתי...רק ביקורות נפרדות. תודה מראש על העזרה!
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כמובן במחיר שפויי, ואני לא כולכך יודע מה המחירים לכן עם אפשר עזרה אני אודה לכם. יש לי מיספר אוזניות שהכבלים או הפילטרים שנהרסו, וחבל ליזרוק אותם לפח, כמה יעלה לי לתקן נגיד 4\5 אוזניות? או איפה אפשר להשיג בחנויות את הכבלים או פילטרים?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מעוניין לקנות מערכת 5.1 השימוש העיקרי היה לסרטים ומעט מוזיקה(משחקים בכלל לא). התקציב שלו 300 שקל. והוא חושב לקנות את הדגם הזה, קישור: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=127587 מה אתם חושבים על המערכת הזאת,ועל רמקולים 5.1 בכלל(במחיר הזה)?
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום כולם [= אני הולך לקנות מחשב ואני צריך איתו רמקולים, בגלל שהתקציב שלי לא גדול אז אני מוכן לשלם עד 170-180 ש"ח על רמקולים. אז איזה רמקולים עדיפים מבין אלה בכותרת? או שאולי כדי לקחת רמקולים אחרים בתקציב הזה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות רמקולים למחשב רציתי לדעת על איזה דגם אתם ממליצים בטווח מחירים של 400 ש"ח למערכת של 2.1 [מעדיף על פני 5.1 (חוסר מקום)] תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכם ... כיום אני מחבר את הרמקולים למחשב בעזרת מערכת ואופציית ה AUX ... רציתי לדעת אם יש דרך אחרת לחבר ? או אולי מכשיר טיפה יותר קטן ואסתטי מהמערכות המקובלות והבומבסטיות שיש היום .. תודה
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות משולבות מיקרופון שיש להם איכות טובה פחות או יותר, נוחה, סאונד טוב, מיקרופון שמסנן רעשים בתקציב של עד 200 ש"ח. חשוב לציין שהאביזר הנ"ל מיועד למשחקי רשת כבדים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
המערכת הנוכחית כבר יצאה מכלל שימוש ואני רוצה לקנות חדשה. אני לא מחפש משהו כבר שירעיד את השכונה אלא מערכת רגילה, עם איכות טובה שאני אחבר אותה למחשב..לא צריך יותר מזה. אממ יש לי 600 ש''ח לזה..זה מספיק בשביל מערכת סטנדרטית או שאני אצטרך לחסוך עוד קצת? וגם איזה חברות טובות למערכות סטריאו וכל השיקולים האלה אני לא מבין בזה. נו טוב, בשביל זה יש פורומים
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות למוזיקה לא גדולות מדי עם באס טוב בשבילIPOD NANO. ראיתי שני דגמים שמשכו אותי K412P וpmx100 מה עדיף והאם יש לכם עוד הצעות [glow=red,2,300]תודה.[/glow]
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכם. לאחר שפתחתי ת'ראד פה על רמקולים בגלל בעיה. גיליתי שהבעיה היא בכרטיס קול. הסתכלתי קצת בזאפ וראיתי כמה זולים ושל חברות טובות. רציתי לשאול מה דעתכםאם כבר אני קונה שיתמוך ב7.1) http://zap.co.il/model.asp?model_id=360699 - העדפה כי יש אותו בחנות בשם G-TECH שהם זולים וטובים, והם באיזור שלי. http://zap.co.il/model.asp?model_id=469868 http://zap.co.il/model.asp?model_id=469869 תודה מראש אריאל
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
שמעו ניראה לי או שהרמקולים מקולקלים או שנדפקו לי האוזניים. עד אתמול בערב הכול היה בסדר ולא היו לי שום בעיות עם הרמקולים (X520 של CREATIVE) אבל מאתמול בערב אני מרגיש ברוב השירים פשוט עמעום כזה וכאילו שמישהו משחק עם הווליום, זה עולה קצת ויורד קצת ומרגישים כזה שהאס מעומעם כזה, ניסיתי להוריד את הבאס, לא עזר, ניסיתי לשחק עם הווליום, אולי להנמיך, לא עזר, ניסיתי לבטל את זוג הרמקולים האחוריים או הקידמיים לא עזר, מתפוצץ לי הראש :'( אני יודע שזה נשמע מוזר אבל עד אתמול בערב זה פשוט לא היה ! יכול ליהיות שזה משהו בהגדרות ? כי אולי אחותי נגעה לי במחשב... עכשיו במשחקים ובסרטים זה לא קורה, רק במוזיקה ! וגם לא בכל השירים ! ניסיתי לשמוע מוזיקה עם מדיה פלייר (במקום WINAMP) והעליות והירידות…
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס CREATIVE AUDIGY 2 ZS 5.1 הפלטניום עם פנאל חיצוני . רכשתי מחשב חדש לוח אם ASUS P5KR , האים כדאי להעביר הכרטיס טוב יותר מאשר בלוח . האם חייבים לבטל בביוס את הכרטיס קול של לוח האם הוא אפשר להשאיר את שניהם פעילים ולבחור את הדייבר בהגדרות צלילים .
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אני לא אודיופייל גדול (אם בכלל) , רק רוצה רסיבר למערכות הביתיות השונות (DVD, קונסולות, טלוויזיה כמובן) שידע לנתב את ה-5.1 עם הקדימה והאחורה שלו. לא משנה לי דולבי, DTTS או כל פורמט אחר ספציפי, מעניין אותי שהרסיבר יעשה את העבודה הבסיסית. יש לי הצעה לקנות אחד כזה יד שניה מחבר. עדיין לא שמעתי אותו, עדיין לא ראיתי אבל ההתרשמות הראשונית היא שמדובר במותג מצויין. כיוון שבנושא הזה אני חסר ידע לחלוטין אני פונה לעזרתכם, האם המכשיר הזה עונה לי על הדרישות? שווה לקחת יד שניה? אם כן איזה מחיר נראה לכם שווה? כרגיל, תודה מראש לכל העונים נ.ב. איזה רמקולים קטנים לתליה בגובה מומלצים לקנות איתו? הבנתי שהרמקולים שיש לי (באו עם אחת מאותן חבילות מוזלות של DVD+מערכת רמקולים - קיבלתי מתנה)…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כבר זמן רב אני מנסה לפתור בעיה והרמתי ידים אחרי לא מעט זמן שהשקעתי בנסיון לפתור את הבעיה... נראה אם תצליחו: מפרט: לוח ASUS COOMMANDO; כרטיס טלויזיה TV2000 XP Expert של LeadTek; מערכת הפעלה WinXP מעודכנת. תוכנות: SoundMax עבור כרטיס הקול, WinFast PVR עבור כרטיס הטלויזיה. ניסיתי גם את AC3Filter אבל ללא הצלחה. חיבורים: כרטיס הטלויזיה מחובר בכבל של CD (כמו של הCDים של פעם) לכניסת AUX שעל כרטיס הקול של לוח האם (ב-Commando יש כרטיס עומד שנתקע לתוכו וכולל שקעים לרמקולים אחוריים). המחשב מחובר לרסיבר חיצוני בכבל קואקסיאלי מיציאת ה-SPDIF. לתוך כרטיס הטלויזיה נכנס כבל S-Video וכבל אודיו והממיר של HOT נכנס לכניסת Line-In של כרטיס הקול של לוח האם. תיאור הבעיה: הכל עובד בסדר (שומ…
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק חיצוני (פנימי "3.5 עם קופסה, WD 200GB), ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה שאני אוכל לצפות בסרטים\סדרות בטלויזיה (34" METZ CRT). יש לי גם מכשיר DVD (עם VHS) של LG. האם יש אפשרות לחבר את הדיסק הקשיח לטלויזיה או ל-DVD כדי שאני אוכל לצפות ממנו ולא אצטרך לצרוב על מדיות DVD את הכל? תודה רבה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם האוזניות שיש לי כרגע ( MDREX51LP) לא הכי מספקות אותי. אני חושב לקנות אוזניות חדשות. יש לי את האייפוד טאץ', הוא זה שאמור להפעיל את האוזניות. התקציב הוא בערך 400 ש"ח, אני חושב שזה סכום סביר להוציא על אוזניות ( לא הולך להשקיע 700 שקל על אוזניות... ) חשבתי על ה CX300 הבעיה שלא מצאתי חנות שאני אוכל ללכת ולקנות ( אני לא מזמין דרך הויזה \: ), אין שום חנות בסביבה. אני חושב שהאוזניות כבר הוכיחו את עצמן, והשם אומר הכל.... האופציה השניה: JBL Reference 220 אני לא יודע עד כמה הן נוחות ( הגומי כאילו ) ועד כמה הן שוות את המחיר ( לפני ימים אחדים המחיר היה 350, מזל שלא קניתי ) עוד אופציה, חשבתי אולי על ה AKG K518DJ אין לי בעיה להתמודד עם המחיר שלה. הבעיה היא שלא ממש…
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-