עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מחפש המלצה וייעוץ על טלוויזיה הכי טובה שאפשר למצוא ב-1500 ש"ח. הטלוויזיה הלכה בסלון, אז לא מחפשים משהו הכי טוב שקיים ובתקציב מוגזם, לכן התקציב הזה. תודה רבה בכל אופן ומצטער אם זה לא הפורום המתאים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by asafgolan,

הצבעים של הסמסונג הקשישה שלי נדפקו לגמרי והאחריות כבר אינה בתוקף. הבעיה קיימת בכל מקור וכבל שחיברתי אליה. מישהו מכיר את הבעיה? כמה להערתכם יעלה לתקן אותה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. חיברתי את הטלוויזיה בחיבור RGB למחשב והמסך מחשב מחובר בחיבור DVI. אם אני מנתק את אחד מהחיבורים ועושה הפעלה מחדש, אז החיבור שמחובר פועל כרגיל. כרטיס המסך שברשותי הוא RADEON 9600 Pro . אם לא בו - זמנית, אז שאוכל להחליף ביניהם בלחיצת כפתור. זה אפשרי? מצ"ב תמונה של מה שקורה שרק אחד מהמסכים מחובר, וכאשר אני מעביר את המסך השני לקוביה השניה מצד ימין אז רק שומעים כאילו חובר התקן חדש למחשב ושום דבר לא קורה, חולפות 15 שניות ורואים שוב רק ממסך המחשב. הטלוויזיה פועלת רק אם אני עושה CLONE וגם לא רואים את האייקונים שעל שולחן העבודה. כיצד לפתור בעיה זו? תודה רבה לעוזרים בברכת ערב טוב, אלעדיקו. [br]פורסם בתאריך: 8.12.2008 בשעה 21:36:15 .....[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  4. אני יודע שזו שאלה קצת ענייה לפורום הזה, אבל אולי מישהו יוכל לעזור בכל זאת... איזה TV כדאי לקנות בסכום של כ-500 ש"ח ? תודה...

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. לעזרה אודה: אני רוצה לקנות טלוויזיה חדשה ורציתי לדעת לגבי צפייה בקובץ ע"י חיבור disc on key לטלוויזיה : האם קימת אפשרות של ישור הכתוביות לימין? התיקיה מכילה את קובץ הסרט וקובץ srt של כתוביות בעברית. בדקתי אתמול בטלוויזיה Sk8500 lg והכתוביות בעברית מופיעות אך מיושרות לשמאל... לא מצאתי דרך לסדר. האם יש דגמי טלוויזיות שמיישרות קבצי srt בעברית לימין? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Dagul5,

שלום חברים, אני עובד בארגון דיי גדול והבוס "הפיל" עלי למצוא לו טלוויזיה לחדר הישיבות. אצטרך להביא לו כמה אפשריות לבחירה, בכל מקרה אשמח לשמוע מה לדעתכם הכי מתאים. מטרת הטלוויזיה בגדול היא להעלות אנשים מהקצה השני של העולם בסקייפ ואין לי ממש מושג אם בשביל זה שווה ללכת על מה שנקרא SmartTV או שאפשר לחסוך, לקנות טלוויזיה רגילה ולחבר אליה לפטופ. מבחינת תקציב: אין הגבלה (אבל שווה לא להתפרע) ומבחינת גודל חשבתי להציע לו שתי אופציות בגודל 42 אינצ' ואופציה גדולה יותר סביב ה - 50 אינצ' אשמח לקבל המלצות! תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by htdaniel99,

24-29 אינץ full hd usb +hdmi עד 1000 שח תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by asaf999,

שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש טלוויזיה חדשה. התקציב שלי כפי שהזכרתי בכותרת הוא 14K. השימושים שלי הם טלוויזיה רגילה ו-HTPC. מרחק הצפייה הוא בין 3-4מ' והמקום בו תיהיה הטלוויזיה הוא יחסית מואר בשעות היום ע"י אור השמש. התנאים הנ"ל (מחשב, תאורה...) גרמו לי ללכת לכיוון של LCD, ולפי מרחק הצפייה והתקציב חשבתי ללכת על 46-47 אינץ'. אני מעוניין לקבל המלצה למסך בתקציב ושיעמוד בדרישות. תודה

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  9. Started by tendo,

היי, אני הולך ככל הנראה בעוד כשלושה חודשים לעבור למוענות באוניברסיטת אריאל וחשבתי לקנות טלוויזיה למעונות. עשיתי קצת חיפשוים באינטרנט ומצאתי משו שקצת חורג מהתקציב אבל נראה טוב: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-tv&db4140=170330&db189989=190015&orderby=rate למישו יצא להתנסות איתם עם הדגם הזה או יש לו חוות דעת על המוצר? בנוסף ראיתי עוד אחד בגרופון שעונה על המחיר: http://www.buy2.co.il/o/c9763d77-ebd2-4b85-83e2-64456a9f0db1 מה אתם אומרים, יש מצב שאחת מהן עיסקה טובה? יש למישו המלצות אחרות באותו כיוון אולי?

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by taurus007,

שלום לכולם, חיפשתי איזשהו פוסט פה שיכוון אותי לא כל כך מצאתי עד העמוד ה5 אז החלטתי לשים פוסט חדש בכל מקרה טלוויזית HAIER בגודל 32 אינץ' מתה לי לאחרונה(מדליקה את עצמה סתם ככה מעבירה מHDMI לTV או למשהו אחר) הטלוויזיה הזאת הייתה אצלי 5 וחצי שנים (זה טוב לטלוויזית LCD ? ) ועכשיו אני מחפש טלוויזיה שהעלות שלה עד 7000 - ראיתי שהמחיר הזה מכסה הרבה מאוד סוגים של טלוויזיות , ואני גם גמיש אם יש סיבה לחרוג מהתקציב , סיבה ממש טובה אז נחרוג , זה למען טלוויזיה שתחזיק הרבה זמן בסטייל. להלן הנתונים שאני חושב שצריך : א. 3-5 מטר (3 מטר הספה 5 מטר השולחן מחשב) מרחק מהטלוויזיה - צריך משהו גדול יותר מ32 אינצ' כי זה היה קטן לתצורה של הסלון ב.אני אוהב כמה שיותר יציאות(חובה USB), גם אם לא …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, אני רוצה לקנות לחדר שלי טלוויזיה חדשה,32 אינץ' FULL HD,גם כדי שאוכל להנות מהPS3 שלי על 1080P. טווח המחירים שלי הוא 1000-2000 שח,מוכן להשקיע טיפה יותר אם מדובר בטלויזיה איכותית.מעדיף מותג שיבוא עם אחריות מכובדת. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  12. אורח לירון
    Started by אורח לירון,

מחפש לקנות Smart TV אבל מכיוון שאני לא מבין גדול בעניינים טכנולוגים חשוב לי לדעת מראש מה צריך שיהיה בדגם שאני רוכש. קראתי כמה כתבות על איך לבחור טלוויזיה כזאת ומבחינתי חשוב בעיקר שתהיה תמיכה מלאה בעברית ושתתמוך בכל הקבצים האפשריים כי אני צופה המון בסרטים דרך המחשב וכמובן שיהיה מכשיר אמין שיחזיק מעמד לאורך זמן. ראיתי כאן דגם של PEERLESS שלא הצלחתי למצוא עליו ביקורות http://www.21.tv/cn-8412778/%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%95%D7%AA_SMART_TV ורציתי לדעת אם הוא עומד בקרטריונים מבחינת תמיכה בעברית ובקריאת קבצים מגוונים ואם מדובר במכשיר איכותי כי אין לי ניסיון עם החברה הזאת והמחיר הוא לא זול. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. קניתי טלוויזיה חכמה של סמסונג לפני כחודש. בהתחלה היא ניגנה כל סרטון ביוטוב. עכשיו פתאום היא מנגנת רק חלק. למשל, היא מנגנת את "מר בין" אבל לא מנגנת קליפים של ה"בקסטריט בויז" או "אן סינק". מופיעה ההודעה: אירעה שגיאה. נסה שוב מאוחר יותר. דיווח על המזהה הזה כדי לעזור לנו לפתור את הבעיה: PT5Z 3BAW HK1E היא מחוברת באמצעות כבל לנתב וסגרתי תוכנות שמשתמשות באינטרנט. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. אורח jacobgan
    Started by אורח jacobgan,

שלום רב, קניתי טלוויזיה חכמה של סמסונג 40 אינץ , שכולל WIFI זה הדגם: UE40J5202 http://www.wallashops.co.il/טלוויזיה-40-דגם-UE40J5202/pi6YO6YOUE48J52021 שאלתי היא, מה נותן לי בעצם ה-WIFI? האם אני יכול לחבר את הטלוויזיה לרשת הביתית שלי בבית? האם אני יראה על מסך הטלוויזיה את המחשב שלי שמחובר לרשת? תהיה לי גישה ממסך הטלוויזיה לתוכן שנמצא במחשב שלי? איך זה עובד בדיוק? אשמח להסבר קצר איך אני יכול לחבר את הטלוויזיה לרשת הביתית במדריך שצורף לטלוויזיה, היה רשום שצריך לקנות התקן מיוחד של סמסונג בכדי שאוכל להתחבר ל-WIFI, מה זה ההתקן הזה? אפשר להשיג אותו בארץ? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  15. Started by boriskz,

היי, אני מחפש לקנות טלוויזיה 37" שתשמש בעיקר כמסך למחשב. אני מתכוון להשתמש בטלוויזיה בשביל גלישה ובשביל צפייה בסרטים (לא משחקים). כמובן Full HD. מעדיף שלטלוויזיה יהיה סאונד טוב, כי כרגע אני לא מתכנן לרכוש מערכת סאונד. התכנון הוא לקנות כרטיס מסך נוסף (כרגע יש במחשב יציאת DVI on board שמחובר אליה מסך המחשב), ולחבר את הטלויזיה בכבל HDMI באורך 5מטר. מחפש המלצות לטלוויזיה שאפשר לגלוש איתה באינטרנט, וכרטיס מסך מתאים. תודה, בוריס

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by שרון מהוד השרון,

שלום לכולם. אני מחפש טלוויזיה בגודל של 32"-39". אני צריך שהיו 2 יציאות HDMI. 1080P חובה, ואפשרות תליה. אני אחבר אליה ממיר HD וPS4.. אני ממש לא צריך SMART TV וכל מני דברים כאלה.. מחיר : 2000-3400 שח ככה... תודה אשמח להצעות.

17. אולי אם יש פה טכנאים הם יכולים לנחש על סמך נסיונם מה בד"כ מתקלקל? מדובר בטלוויזיה בת 11 שנה 21 אינטש TV Daewoo DMQ-2195

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by yuvalm2,

התנתקתי מהכבלים, והבנתי שיש אלטרנטיבה לווינית שאינה כוללת תשלום קבוע, ותאפשר לי לקלוט (בין השאר) את הערוצים 11, 10, 22. איזה חברות מציעות שירות כזה, וכמה דבר כזה עשוי לעלות לי? בנוסף, האם יש בעיות בתקשורת עם הלווין במקרה של מזג אוויר גרוע?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Omri.Bd,

שלום לכולם! אני מתחדש ב-42" לחדר שלי, עד 4000 ש"ח. הסתכלתי עכשיו ב-ZAP, ראיתי פלזמה שנראית מעולה של SAMSUNG - PS42B430 עכשיו, השימושים שלי הם כאלו: 50% HOT אנלוגי [לא HD], עוד 30% - XBOX 360 ועוד 20% צפייה בסרטים וסדרות ב-HD מהמחשב.. עכשיו, הפלזמות זולות משמעותית מה-LCD, והבנתי שאיכות התמונה אף טובה יותר, ואני לא רואה סיבה שהמגרעות של הפלזמה פוגעות בי, בחדר שלי יש חלון קטן שכל היום סגור כמעט... הפלרוסנט בחדר דלוק וזהו. רק עניין חיבור המחשב, אני לא הולך להשתמש בטלוויזיה כמחשב עצמו, אלא רק כדי לראות סרטים \ סדרות, זה יפגע משמעותית? והאם יש פלזמה שווה את ההפרש בטווח המחירים שציינתי. בנוסף, אשמח אם תגידו לי שעדיף לי פלזמה \ LCD וכו' לאור הנתונים שהצגתי. …

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  20. Started by rami367,

אני די חדש בנושא הטלוויזיות אני מעוניין לקנות 32 אינץ' אני מאוד אוהב את סמסונג אני אוהב לראות סרטים מהמחשב הטלויזיה תהיה עם זרוע מרחק צפייה בערך 3 מטר עדיפות ל LCD לא מבין בלד לא לד חשוב לי שהיא תוכל לקרוא סרטים מהדיסקון קי תקציב 2, 2.5 אלף מוכן לשמוע הצעות

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  21. Started by roniz,

שלום לכל חברי הפורום. הגעתי לשלב שבו אני מחליף את הטלוויזיה הישנה בחדר השינה שלנו. עד היום היתה לנו טלוויזיה 20" שקנינו בסקאל ב-200$ לפני כ-10 שנים שעבדה מצויין. אני מחפש טלוויזיה שאפשר לראות איתה תכני HOT/YES בממיר HD, סרטי DVD ואם אפשר גם Disk on key עם סרטים בכלל טוב. הצפייה נעשית לרוב בשעות הערב בחדר חשוך ממרחק של כ-3 מטרים בשכיבה מהמיטה. תקציב לרכישה כ-2,500 ש"ח. ראיתי המלצות בפורום לסוני EX302/BX300 ויש לי מספר שאלות: 1. האם יש הבדל בין הדגמים פרט לעיצוב וכמות הכניסות? 2. האם צריך 32" או שזה קטן/גדול מדי? 3. האם מספיק HD Ready או שצריך Full HD? ובעקבות כל השאלות לעיל האם מומלץ מכשיר אחר בכלל? תודה. רוני

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום לכולם , אני מחפש לחדר השינה טלוויזיה דקה (אני מניח ש-32 אינץ יספיקו) - לא משנה אם LCD או פלזמה עם כניסת USB לסרטים + תרגום וכניסת HDMI אחת לפחות. מה ייתן את התמורה הטובה ביותר לתקציב ? תודה רבה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by fungiman,

סבא שלי שוקל להחליף טלוויזיה בסלון - כיום יש לו CRT בגודל 32 אינץ', מרחק הצפיה 2.5-3 מטרים, התוכן הוא ממיר של HOT - תוכן SD ברובו, לעיתים רחוקות (מאוד) תוכן מהתקן USB, החדר מואר עם חלון גדול בצד החדר (משמאל למסך) ואין כוונה לסגור את החלון במיוחד בעת צפיה בשעות היום. התקציב גמיש 3-5K ממה שהתרשמנו בחנות - פלזמה לא באה בחשבון בשל בעית השתקפות קשה. אשמח לקבל הכוונות לדגמים מומלצים. שאלה נוספת - כיום יש לסבא שלי ממיר HOT עם יציאות אנלוגיות בלבד. האם ניתן לבקש ממיר עם יציאה דיגיטלית (ולחסוך את ההמרה הכפולה מדיגיטלי לאנלוגי ושוב פעם לדיגיטלי) מבלי להתחייב לחבילת HD?

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  24. Started by quantoM,

לא יתחברו אליה קונסולות למיניהן. יחובר לממיר YES 42" מינימום. LCD או פלזמה, אני צריך שתייעצו לי בנושא זה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by deathil93,

שתתמוך ב-FULL HD כמובן והכי חשוב שתקרא סרטים מה-USB. כניסת HDMI זה ברור מאליו. מקסימום 3500 שקל. תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים