עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by +Eliran+,

דרך איזה חיבור אני מחבר את הפלזמה למחשב? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום ברצוני לקנות רמקולים למחשב רציתי לדעת על איזה דגם אתם ממליצים בטווח מחירים של 400 ש"ח למערכת של 2.1 [מעדיף על פני 5.1 (חוסר מקום)] תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  3. Started by subarel,

יש לי שתי LCD שאני דיי נעול עליהם, ה R-81 ב 37 אינטש, ויש את ה PFL-5322 של פיליפס אני נעול עליהם כי ראיתי אותם עובדות ומאוד אהבתי את איכות התמונה תוך כדי תנועה. שזה הנתון שהכי מדאיג אותי בנוגע לקניה של LCD. עושה לי כאב ראש לראות את ה LCD הזולים מורחים את התמונה כשהיא בתנועה וזה הנתון שהכי חשוב לי.. מה לדעתכם כדאי לי לקחת? השימושים שלי זה בעיקר סרטים אבל גם משחקים על המסך הזה, כנראה אני יקנה איזשהי קונסולה בהמשך.. עכשיו ראיתי שאת ה PFL5322 ב 42 אינטש מוכרים ב 7200, שזה 300 שקל זול יותר ממה שאני יכול להשיג את הR81.. כאן : http://www.cinemaworld.co.il/products/91231 מה דעתכם? אני צריך עזרה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. כמובן במחיר שפויי, ואני לא כולכך יודע מה המחירים לכן עם אפשר עזרה אני אודה לכם. יש לי מיספר אוזניות שהכבלים או הפילטרים שנהרסו, וחבל ליזרוק אותם לפח, כמה יעלה לי לתקן נגיד 4\5 אוזניות? או איפה אפשר להשיג בחנויות את הכבלים או פילטרים?

5. Started by tamir245,

ככה,אז אני מחפש להשתדרג קצת בתחום. יש לי נגן MP3 ZEN MICRO שקיבלתי במתנה(די ישן),אני מחפש פשוט אוזניות IEM שיתאימו. וחוץ מזה אני אעשה בהם שימוש בלפטופ לצפייה בסרטים\משחקים\מוזיקה... יש לי אפשרות להביא מארה"ב עד 50 דולר,שמתי עין בעיקר על CX300 - השאלה האם הם יספקו אותי? האם יש הבדל משמעותי בינם לבין הCX400\500? האם יש אוזניות IE אחרות שאפשר להמליץ עליהם במסגרת התקציב הנ"ל? איך עובד עניין האחריות במקרה של אוזניות?האם יש מישהו שקנה מארה"ב והיה צריך לממש? סה"כ מדובר בהוצאה לא גבוהה במיוחד..אבל חשוב לי כל הפרטים הקטנים. תודה!

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  6. שלום לכולם! אז ככה, אני רוכש מחשב חדש ואני מעוניין להתחדש גם בכרטיס קול. המצב הנוכחי הוא כרטיס קול 5.1 של Creative עם אוזניות של סנהייזר HD437. השימושים שלי הם מוזיקה, סרטים ומשחקים לפי הסדר הזה ולכן חשבתי על כרטיס מסדרת ,X-FI אבל אני לא יודע איזה ייתן לי תמורה הכי טובה לכולם. אשמח אם תעזרו לי בהתלבטות שלי :-) תודה נועם

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Nirco,

אני מחפש אוזניות משולבות מיקרופון שיש להם איכות טובה פחות או יותר, נוחה, סאונד טוב, מיקרופון שמסנן רעשים בתקציב של עד 200 ש"ח. חשוב לציין שהאביזר הנ"ל מיועד למשחקי רשת כבדים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  8. Started by Baruh92,

שלום כולם [= אני הולך לקנות מחשב ואני צריך איתו רמקולים, בגלל שהתקציב שלי לא גדול אז אני מוכן לשלם עד 170-180 ש"ח על רמקולים. אז איזה רמקולים עדיפים מבין אלה בכותרת? או שאולי כדי לקחת רמקולים אחרים בתקציב הזה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכם ... כיום אני מחבר את הרמקולים למחשב בעזרת מערכת ואופציית ה AUX ... רציתי לדעת אם יש דרך אחרת לחבר ? או אולי מכשיר טיפה יותר קטן ואסתטי מהמערכות המקובלות והבומבסטיות שיש היום .. תודה

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  10. Started by gizzz,

האם ייראו טוב אם אני אחבר את הפלזמה למחשב? יש לי כרטיס מסך 8600GT

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  11. Started by מר מקלדת,

(לא בטוח זה הפורום הנכון) יש לטכנאים של הוט שיטה לתכנת את השלט לטלוויזיה בלי להכניס קודים וכו'. הם מצמידים את השלט של הממיר לשלט של הטלוויזיה או לטלוויזיה והוא "לומד" אותו. כל הקודים לא עובדים על הטלוויזיה אבל בשיטה הזאת זה כן עובד עלייה. איך הם עושים את זה?? לא מגלים את ה"סוד" הזה בכבלים.

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. שלום, חבר שלי מעוניין לקנות מערכת 5.1 השימוש העיקרי היה לסרטים ומעט מוזיקה(משחקים בכלל לא). התקציב שלו 300 שקל. והוא חושב לקנות את הדגם הזה, קישור: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=127587 מה אתם חושבים על המערכת הזאת,ועל רמקולים 5.1 בכלל(במחיר הזה)?

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  13. Started by deyv,

אני צריך אוזניות למוזיקה לא גדולות מדי עם באס טוב בשבילIPOD NANO. ראיתי שני דגמים שמשכו אותי K412P וpmx100 מה עדיף והאם יש לכם עוד הצעות [glow=red,2,300]תודה.[/glow]

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  14. שמעו ניראה לי או שהרמקולים מקולקלים או שנדפקו לי האוזניים. עד אתמול בערב הכול היה בסדר ולא היו לי שום בעיות עם הרמקולים (X520 של CREATIVE) אבל מאתמול בערב אני מרגיש ברוב השירים פשוט עמעום כזה וכאילו שמישהו משחק עם הווליום, זה עולה קצת ויורד קצת ומרגישים כזה שהאס מעומעם כזה, ניסיתי להוריד את הבאס, לא עזר, ניסיתי לשחק עם הווליום, אולי להנמיך, לא עזר, ניסיתי לבטל את זוג הרמקולים האחוריים או הקידמיים לא עזר, מתפוצץ לי הראש :'( אני יודע שזה נשמע מוזר אבל עד אתמול בערב זה פשוט לא היה ! יכול ליהיות שזה משהו בהגדרות ? כי אולי אחותי נגעה לי במחשב... עכשיו במשחקים ובסרטים זה לא קורה, רק במוזיקה ! וגם לא בכל השירים ! ניסיתי לשמוע מוזיקה עם מדיה פלייר (במקום WINAMP) והעליות והירידות…

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  15. Started by mor873,

יש לי במחשב כרטיס CREATIVE AUDIGY 2 ZS 5.1 הפלטניום עם פנאל חיצוני . רכשתי מחשב חדש לוח אם ASUS P5KR , האים כדאי להעביר הכרטיס טוב יותר מאשר בלוח . האם חייבים לבטל בביוס את הכרטיס קול של לוח האם הוא אפשר להשאיר את שניהם פעילים ולבחור את הדייבר בהגדרות צלילים .

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  16. שלום, כבר זמן רב אני מנסה לפתור בעיה והרמתי ידים אחרי לא מעט זמן שהשקעתי בנסיון לפתור את הבעיה... נראה אם תצליחו: מפרט: לוח ASUS COOMMANDO; כרטיס טלויזיה TV2000 XP Expert של LeadTek; מערכת הפעלה WinXP מעודכנת. תוכנות: SoundMax עבור כרטיס הקול, WinFast PVR עבור כרטיס הטלויזיה. ניסיתי גם את AC3Filter אבל ללא הצלחה. חיבורים: כרטיס הטלויזיה מחובר בכבל של CD (כמו של הCDים של פעם) לכניסת AUX שעל כרטיס הקול של לוח האם (ב-Commando יש כרטיס עומד שנתקע לתוכו וכולל שקעים לרמקולים אחוריים). המחשב מחובר לרסיבר חיצוני בכבל קואקסיאלי מיציאת ה-SPDIF. לתוך כרטיס הטלויזיה נכנס כבל S-Video וכבל אודיו והממיר של HOT נכנס לכניסת Line-In של כרטיס הקול של לוח האם. תיאור הבעיה: הכל עובד בסדר (שומ…

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  17. תקציב 400 ש"ח... תודה

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  18. Started by LastForOne,

בוקר טוב, יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם, די פשוט... אני עובד הרבה עם דברים שקשורים לסאונד, בעיקר עם גיטרה חשמלית שאני מחבר למחשב... אני מחבר אותה ליציאת הLINE IN ואני מפעיל תוכנה שנקראת Guitar Rig 2 ... התוכנה גיטר ריג 2 היא בעצם תוכנה שקולטת את הצליל ומוסיפה לו אפקטים בזמן לייב, ככה שאני שומע אותם בזמן שאני מנגן.. הבעיה היא שבהגדרות של התוכנה אני חייב להגדיר את הLatency על 20 מילי-שניות לפחות... אם לא אז שומעים צליל ממש מלוכלך ומעוות... אמרו לי שאני צריך לקנות כרטיס קול רציני יותר... הכרטיס החדש באמת יכול לפתור בעיות מהסוג הזה?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  19. Started by ob,

שלום , יש לי שני רסיברים אחד של (Harman Kardon AVR 100 (200W ואחד של (100WX2 Panasonic SA-HE75 . אני משתמש ברמקולים של Peerless KIT84 230W RMS . כשאני מחובר איתם ל Panasonic על ווליום 50 שומעים חזק , אבל כשאני מחבר אותם לHK על ווליום 50 שומעים ממש חלש יחסית ... האם זה בעיה במגבר ? אפשר לתקן את זה או שעבר זמנו של המגבר הזה (שווה לתקן? או שעולה כמו חדש)? שאלה נוספת - האם אפשר לחבר את שני הרסיברים + הרמקולים ביחד למחשב ? http://aycu22.webshots.com/image/36501/2002493393491989569_rs.jpg

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  20. Started by X-Style,

^

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  21. Started by ariel-ro,

שלום לכם. לאחר שפתחתי ת'ראד פה על רמקולים בגלל בעיה. גיליתי שהבעיה היא בכרטיס קול. הסתכלתי קצת בזאפ וראיתי כמה זולים ושל חברות טובות. רציתי לשאול מה דעתכםאם כבר אני קונה שיתמוך ב7.1) http://zap.co.il/model.asp?model_id=360699 - העדפה כי יש אותו בחנות בשם G-TECH שהם זולים וטובים, והם באיזור שלי. http://zap.co.il/model.asp?model_id=469868 http://zap.co.il/model.asp?model_id=469869 תודה מראש אריאל

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  22. שלום רב, עומד להגיע אלי xbox360 שאני הולך לחבר בחדר. מהיציאות שלו יש רק אפשרות ליציאה אופטית, אך אין לי בחדר רסיבר אלא רק את המחשב שלי שבו יש 5.1, מהכרטיס קול. ולא בא לי לשמוע מהרמקולים של הטלוויזיה עשיתי מחקר משלי והבנתי שאני יכול לפרק את הכבל AV של ה xbox ולהוציא ממנו את השמע לפני ההמרה לאופטית ככה שיש לי את המידע בקואקס. ויש לי כרטיס קול עם כניסת spdif קואקסילית עם מפענח dolby (הכרטיס הוא audigy2). השאלה שלי היא האם אני יכול להוציא את השמע לקבל קואקס באמת, שיתחבר אל הכרטיס קול וממנו אל הרמקולים? האם זה דורש קבל מיוחד או כל קבל עם סיכוך יתאים? הנה קישור לפירוק של הכבל: http://www.warnockinc.com/www/?q=node/18 מקווה לתגובות, רביד

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by termal,

שלום קנית לפני שנתיים מערכת קולנוע עם 5 רמקולים עכשיו אני רוצה לבדוק את הרמקולים עם עובדים טוב כמו שצריך עם לא נהרס שום רמקול בכל רמקול אחד יעני הקופסה יש אחד קטנטן אחד בינוני ושתיים גדולים איך אני בודק אותם... במערכת יש אפשרות לבדוק עם הם עובדים אבל זה לא בדיקת רמקול רמקול קטן וגדול זה עובר לפי הסדר עם מסודים ימין שמאל .... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  24. שלום לכולם האוזניות שיש לי כרגע ( MDREX51LP) לא הכי מספקות אותי. אני חושב לקנות אוזניות חדשות. יש לי את האייפוד טאץ', הוא זה שאמור להפעיל את האוזניות. התקציב הוא בערך 400 ש"ח, אני חושב שזה סכום סביר להוציא על אוזניות ( לא הולך להשקיע 700 שקל על אוזניות... ) חשבתי על ה CX300 הבעיה שלא מצאתי חנות שאני אוכל ללכת ולקנות ( אני לא מזמין דרך הויזה \: ), אין שום חנות בסביבה. אני חושב שהאוזניות כבר הוכיחו את עצמן, והשם אומר הכל.... האופציה השניה: JBL Reference 220 אני לא יודע עד כמה הן נוחות ( הגומי כאילו ) ועד כמה הן שוות את המחיר ( לפני ימים אחדים המחיר היה 350, מזל שלא קניתי ) עוד אופציה, חשבתי אולי על ה AKG K518DJ אין לי בעיה להתמודד עם המחיר שלה. הבעיה היא שלא ממש…

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  25. שלום חבר'ה, קראתי קצת בפורום על זיופי CX300. רק לא הבנתי איך יודעים מה מזוייף ומה מקורי? מה בתכלס ההבדל בין המקורי למזוייף? תודה לקוראים.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים